Keresés

Részletes keresés

dotoho Creative Commons License 2010.11.21 0 0 841

Az a baj ezzel a fórummal, hogy itt sokaknak hihetlen nagy az egójuk, meg vannak győződve róla, hogy amit ők gondolnak és írnak az úgy is van, ráadásul "nagyon" értenek mindenhez - főleg a hokihoz! Talán jobb, ha többet nem szólok hozzá semmihez, sőt a jövőben ki sem nyitom ezt az oldalt! Úgyis teljesen értelmetlen, hiszen már többször tapasztaltam, hogy itt általában nem konstruktív párbeszédek zajlanak, hanem sokan (tisztelet a kivételnek) csupán "önkielégítést" végeznek! 

Előzmény: szike06 (837)
wastegate Creative Commons License 2010.11.20 0 0 840

Sziasztok ...

 

Van egy eladó BAUER SUPREME 4000 korim.

Nagyon megkímélt, szép és jó állapotban.

Méret: 42.5

 

Érdeklődni mailban vagy 06 30 kilenckilencven-11-harminchárom

Bp. X. ker ...

 

Ha valakit zavart a hírdetésem akkor elnézést kérek, de úgy érzem témába vág  :O)

 

üdv

w

 

p.nikol Creative Commons License 2010.11.20 0 0 839

Kéréssel fordulok Hozzátok:

 

A veszprémi Pannon Egyetem Gazdaságtudományi Karának hallgatójaként a ,Magyar jégkorongszurkolókról írom szakdolgozatomat, melyhez készítettem egy internetes kérdőívet. Alapvetően az a célom, hogy bemutassam, hogy kik is a magyar jégkorongszurkolók, és ezt hogyan lehet felhasználni marketing célokra. A kérdőív kitöltése csupán néhány perc, segítségedet kérem... :)

 

Az alábbi link segítségével tölthető ki a kérdőív: www.kerdoivem.hu/kerdoiv/385422510/


Köszönöm!

 

gumikigyo Creative Commons License 2010.11.19 0 0 838

 Kedves Szike06. Teljesen igazat adok neked,az esetek 99%-ban nem is a gyereknek van gondja hanem a szülőnek.    

Előzmény: szike06 (837)
szike06 Creative Commons License 2010.11.19 0 0 837

,, amit az UTE előkészítősei kapcsán írtál nem teljesen fedi a vaslóságot - már ami a távozásuk okait illeti...''

Igazad van,mivel Te játszottál velük évekig Te biztos ezt jobban tudod,tudod van az a közmondás,hogy messziről jött ember...

,,Sajnos sok egyesületnél vannak problémák''

Ha az probléma,hogy nem a szülő dönti el ,hogy hol és kikkel játszon a gyereke akkor valóban gond van az UTE-nál,akinek ez nem tetszett mint ahogy neked sem az elment.

De teljesen felesleges erről vitázni egyszer azért mert szerintem senkit nem érdekel,másodszorra azért mert teljesen eltér a tárgytól.

Minden évben több egyesületnél cserélődik 1-2 gyerek,ez nem feltétlenűl jelenti azt hogy ég a ház.

Legtöbbször nem is a gyerekkel van a baj,hanem a szülőkkel és ők döntenek így vagy úgy.

Előzmény: dotoho (836)
dotoho Creative Commons License 2010.11.19 0 0 836

Kedves "szike06"! Ahogyan azt már írtam: itt a jelenségről összességében van szó és nem csupán a Stars-ról és az előkészítős korosztályról. Nem kell mindjárt összeesküvés elméleteket gyártani! Mivel az én fiam is érintett volt az az idei "vándorlásokban", hidd el, igencsak közvetlen információkkal bírok. Így azt is "megsúgom", hogy amit az UTE előkészítősei kapcsán írtál nem teljesen fedi a vaslóságot - már ami a távozásuk okait illeti... Sajnos sok egyesületnél vannak problémák - ilyen és olyan jellegűek egyaránt. Ezt személy szerint nagyon elkeserítőnek tartom, de gondolom más is így van ezzel. Meggyőződésem, hogy "gyönyörködő" is ennek szellemében írta meg hozzászólását. Szerintem a sportágban mindenkinek az az érdeke, hogy minél több csapat legyen a korosztályos bajnokságokban, minél azonosabb szintű játékosállománnyal. A srácaink - és a magyar hoki - csak így tudnak töretlenül fejlődni! 

Előzmény: szike06 (835)
szike06 Creative Commons License 2010.11.19 0 0 835

Kedves Dotoho!Gumikígyó szerintem csak azt próbálta neked jelezni,hogy a tények ebben a formában történt tálalása nem egészen fedi a valóságot.Nem értek abban egyett,hogy 1-2 játékos távozása miatt a Stars gyengűlt volna és ne haragudj meg érte de ami az Ek illeti, az erőviszonyok egyáltalán nem fordultak jobbra nálatok,tehát emiatt nem kell aggódni ,hogy akkor Ti aztán most......

Ami az UTE tömeges átigazolását illeti az EK-ban kb.2 gyerek volt,ha ez neked tömeg....

Egyikük személyes okok miatt ment át,másikuknak az edzésidőpontok nem feletek meg.

Előzmény: dotoho (834)
dotoho Creative Commons License 2010.11.19 0 0 834

Tisztelt "gumikígyó" sajnos nem értem az érvelésedet! Változatlanul úgy érzem, rosszul közelíted meg a kérdést és némi paranoiát vélek benne felfedezni. Szerintem "gyönyörködő" itt összességében beszélt a jelenségről, hiszen tavasszal és a nyár folyamán is sok játékos igazolt át a MAC-hoz (elsősorban Újpestről). Ráadásul azt írja "vitaindító" írásában: "Persze a mi csapaunk /MAC/erősödik, de ez így nem feltétlenül jó." Ezzel szerintem azt akarta jelezni, hogy senkinek sem szerencsés, ha ennyire átrendeződnek az erőviszonyok.    

Előzmény: gumikigyo (833)
gumikigyo Creative Commons License 2010.11.18 0 0 833

Tisztelt dotoho,csak a te kedvedért kiemelem,hogy értsd miért írtam azt amit.

"Jönnek át a gyerekek sorban" - "mind a két EK-s gyerek"

 Ezek a tények. Kettő nem egyenlő nállam a tőmeges elmenetellel. 

 

 

"a mi csapatunk /MAC/erősödik" - HANGULATKELTŐ IROMÁNY és csak a hátsó szándékot vélem felismerni és a reklámot

 

A fentiek tükrében remélem már érthető ,hogy mire értem a hangulat keltést és a reklámot.Ha ezt egy kivül álló személy olvassa akkor joggal feltételezi,hogy a STARS-nál megindult egy tömeges elvándorlás.Reklám pedig az amit a MAC-ról irt,ezzel sugalva másoknak ,hogy ha jó csapatban szeretné tudni a gyerekét akkor a megoldás a MAC akihez tömegesen mennek a gyerekek és nem a STARS akiktöl menekülnek.Pedig ez nem fedi a valoságót.


Előzmény: dotoho (832)
dotoho Creative Commons License 2010.11.18 0 0 832

Miért kell mindenben egyből "hátsó szándékot" keresni? Nem éppen ez a "hangulatkeltés"? 

Előzmény: gumikigyo (831)
gumikigyo Creative Commons License 2010.11.17 0 0 831

Tisztelt Gyönyörködő,szeretném előre bocsájtani,hogy sem a STARS-nak sem a távozó gyerekeknek (szülőknek) nem vagyok a szóvivője ezért amit itt leírok az a magán véleményem. A válaszaim hátulról előre fognak haladni.

1/ A jelenlegi gazdasági helyzetben minden egyesületnél áll a zászló,hogy szét esik, de meg kell nyugtatnom,hogy az elnökség és több szülő is azon munkálkodik hogy ilyen ne forduljon elő.Gondolom ez mindenhol így működik mostanság.

2/ Sajnos az életben ami az egyiknek jó az a másiknak lehet, hogy rossz de igyekszünk megbirkózni az elénk táruló akadályokkal,és ha ez az erős MAC akkor is kifogunk ellene állni. 

3/ Én úgy látom ,hogy nálunk a gyerekek nem mellőzöttek ezért bárki aki elhagyja az egyesületet arra ez a megjegyzés  pont illik.

4/ A "sorban" helyet én inkább a párban kifejezést használnám,mivel a kettő  pont egy pár, mind a két EK-s gyerek az MJSZ adatbázisa szerint 2006-2008-ig az UTE,2008-2010-ig a STARS játékosa volt.A szülök hoztak egy döntést akkor is és most is majd meg is lépték.De akkor ezt a kérdést senki nem tette fel egyetlen UTE-s szülőnek sem

5/ Ha az egyesületünkhöz új csapattag csatlakozik egy másik klubtól akkor szóba elegyedünk vele és megérdeklődjük ,hogy miért váltottak egyesületet ,szerintem nálatok is ez lenne a járható út.Továbbá mind a két családdal jó viszonyban vagyok ezért nem is fogok véleményt alkotni a döntésükről,hanem övékét elfogadva tiszteletben tartom azt.

6/ Azért az elejét hagytam utoljára,mert az egész számomra csak egy HANGULATKELTŐ IROMÁNY és csak a hátsó szándékot vélem felismerni és a reklámot ( csapatunk /MAC/erősödik )az egészben.

És még egyszer javaslom,hogy kérdezd a szülőket mert a kérdésed egy részére náluk a válasz.De az éremnek mindig két oldala van,két különböző

Tisztelettel: Takács Zsolt.     

 

Előzmény: Gyönyörködő (830)
Gyönyörködő Creative Commons License 2010.11.16 0 0 830

Gumikígyó sporttárstól kérdezném mindenféle rossz és hátsó szándék nélkül. Mi történik a Stars Ek-ban? Jönnek át a gyerekek sorban, nem is a mellőzöttek közül. Persze a mi csapaunk /MAC/erősödik, de ez így nem feltétlenül jó. Nagy kár lenne, ha szét esne egy ilyen jó kis csapat.

Persze más érintett válaszát is éreklődve várom. 

Sputyu62 Creative Commons License 2010.11.14 0 0 829

Akit érdekel Youtube kereső szó UTE2000 előkészítő mérkőzésekröl videok!

aw21 Creative Commons License 2010.11.14 0 0 828

Szia!

Majd jövőre talán pontosítanak rajta. Jól mentek a gyerkőcök, nekem tetszett a meccs.Szeretettel várunk benneteket szombaton!

Előzmény: mela69 (827)
mela69 Creative Commons License 2010.11.14 0 0 827

Szia!

Először is köszönöm a gratulációt a srácok nevében. Másodsorban, azt hiszem okosabb lesz, ha nem írok semmit, mert magyarázkodásnak tűnne.

Maradjunk annyiban, hogy szokás szerint nem gondolták végig a szabályalkotók az összes lehetséges variációt, így valóban maradtak szabályozatlan területek a visszajátszással és a nevezésekkel kapcsolatban. Gondolom a következő szezonra korrigálják a kiírást.

Előzmény: aw21 (826)
aw21 Creative Commons License 2010.11.14 0 0 826

Azt gondolom, hogy ebben az életkorban egy fecskének is lehet mérkőzést eldöntő szerepe, főleg, ha az utolsó gólnál Ő szerez korongot és ad egy csodás indítást, amit tökéletessen befejezett ( mindkétszer ) a 98-as kisfiút amit már számtalanszor láttam tőle. MeLa, Te pontossan tudod a képességeit, a fecskének!Távol áljon tőlem bármilyen magyarázkodás, semmi szükségem-szükségünk rá...Gratuláltam a győztesnek, szeintem így sportszerű.Kérlek ne magyarázzátok félre, én sem azt írtam, hogy ez így csalás. Arra szeretnék kilyukadni, hogy aki az "A" csapatban játszik, annak semmi helye a "B" csapatban csak azért, hogy eredményes legyen a "B" csapat.Etikai kérdés, máskülönben pedig önbecsapás, aminek csak negatív hatásai vannak.Ennyi.Igazad van,az utolsó kiállításnál  fordított itélet született, elismerem!Szerinted mit kellett volna csinálni az edzőnek, lehívni 2 Farkast?A kiálításnak semmi szerepe nem volt,mivel 7 másodperc volt hátra 2 gólos hátrányban.Lehívták a kapust, hogy szokják a srácok ( mindkét oldalon ) a szituációt!Hidd el nem sokszor lesz ilyen a szezonban. Szoros meccs volt, győzött az a csapat, akinek a játékosai 60 percen keresztűl koncentráltak, mégegyszer Gratulálok Nekik.

 

dotoho Creative Commons License 2010.11.14 0 0 825

Hát nekem ez egy kicsit magyarázkodásnak tűnik... Mert azt azért - főleg azok kedvéért akik nem látták a meccset - jegyezzük meg, hogy a MAC mindhárom gólját '98-as születésű srácok lőtték! Ráadásul nem is himi-humi találatok voltak, hanem jó kiugratások utáni egyéni villanások eredményei. A sportszerűségről pedig csak annyit: a Farkasok akkor bezzeg nem igazán emelték fel a hangjukat, amikor a mérkőzés utolsó percében az ő játékosuk helyett - egyértelmű bírói baki miatt - egy MAC-ost küldtek ki. Gyorsan még a kapust is levitték, hogy 6 a 4-re tudjanak játszani. Szerintem veszíteni emelt fővel is lehet, illetve lehetne!

Előzmény: aw21 (823)
mela69 Creative Commons License 2010.11.14 0 0 824

A többesszám nem helytálló. Sőt írhatnám azt is, hogy egy fecske nem csinál nyarat...

Előzmény: aw21 (823)
aw21 Creative Commons License 2010.11.14 0 0 823

A MAC "B" - Farkasok mérkőzés izgalmas, két kb. egyenlő játékerőt képviselő csapat összecsapása volt. Gratula a győztesnek!Kicsit beárnyékolja a győzelmet, hogy a MAC etikailag megkérdőjelezhetően használtja ki a serdülő korú lányok szerepeltetését, mely a kiírás hiányosságából adódik.

Előzmény: feketén a hófehér (821)
Júlia:) Creative Commons License 2010.11.14 0 0 822

tényleg szép meccs volt...az utolsó percig kűzdöttek a srácok...mondjuk jobban tetszett volna,ha 1-2gólt azért sikerül lőniük...de nem igy lett...

feketén a hófehér Creative Commons License 2010.11.14 0 0 821

Tegnap tévében néztem a magyar -francia meccset. És képzeljétek, mit vettem észre, hogy a ti elméletetek alapján, a magyar válogatott szinte minden tagja pont olyan,mint az ominózus elők. Ugyanis, a kézfogás után  levették a kesztyűjüket, és megsimitották a jeget. Szerintem ők, nem tiszteletlenségből csinálták ezt.

Hát gondolkoztató, kérezzük meg tőlük is, mi a véleményük.

 

Egyébként a tegnapi DAB Titánok- Sapa Fehérvár kolyok meccs... Hát kemény volt, és baromi izgalmas. Nagyon szépen küzdottek a Titánok, gratulálok nekik. Balhé nem volt. Beszélgettünk a szülőkkel szünetekben, és a végén is...

 

Sajnos sok gyerekünk nagyobb sérüléssel szenved, ha olvassák ezt a fórumot, akkor innen is gyors felépülést, és mielőbbi visszatérést kívánok nekik.

 

És persze nagyon gratulálok a győztes Volánnak is... :D

 

A tobbi meccs is jó volt, és balhémentes?

Tillasz Creative Commons License 2010.11.13 0 0 820

Ja! És csak a jobb kéz, aminek melege van.

Gondolom itt mindenki, minden kézfogás után roham kezet mosni.

dotoho Creative Commons License 2010.11.11 0 0 819

Egyetértek! Bár szerintem ez nem volt vita, csak egy kis polemizálás. A lényeg (amit Te is és én is leírtam): figyeljünk oda a srácokra, segítsünk nekik egy korrekt értékrend kialakításában.

Előzmény: feketén a hófehér (818)
feketén a hófehér Creative Commons License 2010.11.10 0 0 818

Kedves Szülők!

 

Szerintem  abba kellene hagyni ezt a vitát. Az én gyerekem keze is izzad, mint más gyereké is abban a cuccban.

 

A tudódok is megmondták, hogy a kezek adják le a legtöbb meleget, ezért ezek hűtése eredményezi a jobb teljesítményt. Kísérletekkel bizonyították azt, hogy nagy megterhelés esetén, ha a kezeket lehűtik, akkor frissebbek lesznek a sportolók(National geographic)  :) 

 

Ha pedig a gyerekek ilyet csináltak és akár abból a szándékból, amit emlegettek, akkor már rég elfelejtették valószínű. Néha arra sem emlékeznek, az előző meccsen mit csinálnak, nemhogy régebben.

 

Egyet meg kell jegyzeni: GYEREKEK. Egy bolond pedig, százat csinál. Lehet, hogy akkor bulisnak tűnt, most meg már nem is érdekli őket, vagy nem is emlékeznek rá. Azonban egyet ne felejtsünk el. Addig, amíg az edzők közül többen, meccs után nem hajlandóak kezet fogni, és ezen példával elől járni, addig ne a gyerkeket szidjuk. És nézzünk már pozitívabban, hátha kevesebb lesz a probléma gyermekeink között.

 

Vegyük példának az Volán-UTEmeccset. Az Ute-val kapcsolatban többször alakul ki nézeteltérés. NEm az UTE szülők miatt, de valami mindig van (bocsi Utesok, hogy titeket említelek). Lehet, hogy a lila szín irritálja a szemeket, vagy ki tudja az okát, DE milyen érdekes, hogy nálunk Fehérváron semmi gond nem volt. Beszélgettünk a szünetekben, nem verekedtünk, nem fenyegetőztünk, nem garázdálkodtunk. CSak szurkoltunk és bizakodtunk, reméltünk, izgultunk, és élveztük a meccset, a gyerekeink játékát. Nem volt megalázás, verekedés... Semmi, ami negatív. Miért nem lehet így?

 

És láttam, amikor megérkeztek az Ute-s gyerekek, akik ismerték a mieinket, lepacsiztak, vihogtak, beszélgettek együtt. Semmi leszólás, vagy ellenkezés, semmi bántó, sértő beszólás. Hát legyen ez a példa...

 

És tudjunk a gyerkeknek megbocsájtani. Könnyebb lesz a lelkünk, ha legalább ezzel nem terheljük. Van elég gond amin tépelődhetünk.

 

Bocs a hosszú beírásért, de már annyira idegesít, hogy felnőttként kezeljük, a szárnyaikat bontogató gyermekeinket. Hibáznak, és abból tanulnak, ha meg nem, akkor majd tanulnak a következőből. Mi csak álljunk mögöttük, és támogassuk őket. Ne talpra állítsuk, csak adjuk meg a készséget, hogy megtanuljanak talpra állni!!!

62 Creative Commons License 2010.11.10 0 0 817

Az én fiamnak (HD) sajnos izzad a keze. Én is kérdeztem Tőle, hogy miért csinálja és Ő is azt mondta, hogy izzad és nagyon melege van, fel sem merült benne az előzőleg írt negatív hozzáállás!

A hibákra pedig jó lehet a gépcsere/kézcsere :).. Bocs a poénért.

Előzmény: dotoho (816)
dotoho Creative Commons License 2010.11.10 0 0 816

Ezt nem hiszem el! Még egyszer utoljára megpróbálom:

"Mindenesetre az én fiam nagyon szerencsés, mivel az általad vázoltak szerint az ő keze nem izzad!  

dotoho Creative Commons License 2010.11.10 0 0 815

Úgy látom a Mars és a Vénusz együttállása ma nem kedvezett a számítógépemnek...

Tehát az utolsó előtti mondat helyesen:

Mindenesetre én nagyon szerencsés vagyok, mivel az általad vázoltak ismeretében az én fiam keze nem izzad!

dotoho Creative Commons License 2010.11.10 0 0 814

Ugye azért Te sem veszed teljesen tutinak amit a srácok mondtak... Két ide vágó kérdés: 1. Miért nem minden meccsen csinálják? 2. Külföldön nem izzadnak a kezek? 

Mindenesetre én nagyon szerencsés vagyok, mivel az általad vázoltak ismeretében az én fiam keze nem izzad!

Szerintem egyébként ezt valami "(n)agymenő" annak idején elkezdte, a többiek pedig mentek utána.  

Előzmény: nagyapó59 (813)
nagyapó59 Creative Commons License 2010.11.09 0 0 813

Ilyet én is látok nemegyszer a srácoknál, de edig nem tulajdonítottam ennek semmilyen jelentőséget. Így hogy írtátok megkérdeztem tőlük.

Néztek rám mint borjú az új kapura.

"Hát mert megizzadt a kezünk é jó utána lehúzni.

Lenézés? Mire föl.  Van hogy "bunkók" de ezt helyben rendezzük. A jégen húzott kéz csak jó és semmi köze ehez."

 

Hát a gyerekek enyit mondanak róla.

Azt hiszem ennél közvetlenebbül beszerzett infó nem kell.

 

Ezek után mindenki döntse el miért húzzák a srácok a kezük a jégen.

Előzmény: dotoho (812)
dotoho Creative Commons License 2010.11.09 0 0 812

...Hát fejletebb hokikultúrákban még nem találkoztam ezzel a jelenséggel! Egyébként szerinted akkor ez azzal meg is van indokolva és létjogosultságot nyert, hogy "a felnőttek is csinálják"? Primitív dolog részükről is. Igazad van: "profi" sportolóknak ilyen példát kell mutatni a feltörekvő nemzedéknek!  

Előzmény: Lezlí (810)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!