Keresés

Részletes keresés

borbereki Creative Commons License 2006.12.16 0 0 40
4-ből 1 működik. Tegnap este működött mind.
Előzmény: procaliber (38)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.15 0 0 39
Tehát, ha erre vagy kíváncsi, akkor a belépés funkció működik. Igaz, csak a „ IndaPass felhasználási feltételek”-ig mentem, de gondolom megy az tovább is...
Előzmény: procaliber (38)
procaliber Creative Commons License 2006.12.15 0 0 38

Sajnos láttuk, igaz ez az üzi se jelenik meg mindig. Vasárnap óta tünnek el leveleim pontosabban nem is kapom meg öket. És ahogy látom nem is fogom már olvasni öket. Mai nap végleg behalt a bejelentkezés, mivel a helyes címmel, jelszóval sem enged be.  Azt hiszem ismét áttérek egy másik mail címre.

Azért ha vkinek sikerült belépni az jelezhetné:)

Előzmény: borbereki (28)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.15 0 0 37
Az a vicc, hogy én ebből az egészből semmit nem vettem észre, amíg a ezt a topikot meg nem láttam. POP3-mal töltögetem a leveleim, de az tök jól működik. Persze a 15 perces bejelentkezéssel(?), és azzal együtt, hogy mostanság valóban mintha gyengélkedne egy „pöttyet”. Én sajnálom szerettem.
Ami meg az index mél illeti. Amikor kitalálták ezt az egészet, akkor ugye mindenki kapott egy felajánlott felhasználónevet ( az @index.hu végződéshez). A vicces az volt, hogy amit nekem felajánlottak („_dingo_” ha emlékezetem nem csal) azt nem fogadta el a rendszer, mondván, hogy olyan karakter van benne ami nem kóser, megváltoztatni persze nem engedte. :-) Mindegy végülis nem akartam annyira @index.hu -s címet, hogy ezért hisztizzek, de azért aranyos volt. :-)
Előzmény: borbereki (28)
triola Creative Commons License 2006.12.15 0 0 36

Nem, nem! :-(

Egyébként csak azért nem kaptam sírógörcsöt az elveszett leveleim és adataim miatt, mert a munkahelyemen voltam! Most már inkább iszonyúan dühös vagyok, mert nagyon sok adatot tároltam ott! :-(((((((((((((((((((((((((((((((((

Előzmény: Operator (20)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.15 0 0 35
Ez akkor elkerülte a figyelmemet, most jobban végigolvastam. Ettől függetlenül furcsa az a szerződés, amelyben az egyik fél minden felelősséget deklaráltan elhárít, míg a másik fél írásba adja anyagi felelősségét.
Előzmény: eszpee (34)
eszpee Creative Commons License 2006.12.15 0 0 34
"A Szolgáltató nem vállal felelősséget a szolgáltatás elvárttól eltérő működéséből, megváltozásából, leállásából eredő esetleges károkért. Amennyiben a jelen felhasználási feltételek megsértésével kárt okozol a Szolgáltatónak, azt teljes mértékben köteles vagy megtéríteni."

Ez a kifogásolt pont az IndaPassban a régi, már minden felhasználó által elfogadott VIPmail felhasználási feltételek 11. és 13. pontjával egyezik meg:

"11. A Szolgáltatást a Felhasználó saját felelősségére veszi igénybe. A Szolgáltató arra törekszik, hogy a Szolgáltatást folyamatosan a lehetséges legmagasabb színvonalon tartsa, de az esetleges technikai fennakadásból, az internet sajátos jellegéből adódó hibákért, az ezekből eredő károkért felelősséget nem vállal. A Szolgáltató tehát nem vállal felelősséget a Szolgáltatás leállásából, adatvesztésből, elérési, az esetleges üzleti vagy magántermészetű információk elvesztéséből vagy egyéb okokból eredő károkért. A Szolgáltató továbbá semmiféle, Felhasználó számára a Szolgáltatás igénybevételéből eredő anyagi vagy erkölcsi kárért nem vonható felelősségre."

"13. A Felhasználó vállalja, hogy amennyiben a jelen felhasználási feltételek megsértésével kárt okoz a Szolgáltatónak, azt teljes mértékben megtéríti."

http://web01.vipmail.hu/feltetel2.vip
Előzmény: Törölt nick (5)
Infomaker Creative Commons License 2006.12.15 0 0 33
Még kicsit kötözködhetek? :))

Nekem a freemail.hu van kb 8 éve, és nem volt komolyabb kimaradás. Talán ha jól emlékszem max. 1 nap volt régebben hogy nem ment, pedig naponta többször nézem. Elhiszem ha másnak gondja van vele, de akkor nekem miért nem?

(a subbáról tudjuk, hogy citromail meg csak a köcsögöknek van :) ) <- hülyültem, nem komolyan venni :DDDDD
Előzmény: Törölt nick (32)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.15 0 0 32

A mundér védelmében: aki fontos emaileket vár, az ne ingyen mailt használjon...

 

Hát igen.... mindazonáltal hogy mi fontos és mi nem, azt az élet menet közben dönti el. Mióta az Indexen fórumozok, azóta a laza csevegésekből született egy tanulási segédeszköz egy vak kislánynak, amit az iskolája és intézete nem tudott megadni neki (ugye, Rali koma?) lett egy gyönyörűen rendbetett, emlékhellyé alakított kápolna egy temető maradványain, lett jónéhány fotókiállítás, megpróbáltunk megmenteni néhny pótolhatatlan természeti vagy épített örökséget, belevágtunk a porladó gyilkos azbeszt eltüntetésébe, és mindezt indexes mailcímről tettük.

 

Ezek nem komoly dolgok, tudom, szabad időnkben tettük, saját örömünkre vagy nyűgünkre. Éppen vehettünk volha a célra Matáv-Axelero-T-online-T-izé szolgáltatást, de mi már csak ilyen sóherek vagyunk, hogy ingyen fiókon nyomtuk.

Előzmény: Infomaker (27)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.15 0 0 31

Ezzek a funkciónak az a haszna, hogy a netcaféban (vagy otthon) meg tudod nézni az előtted ott ült kolléga leveleit. Igaz, hogy az utánad következő is a tiédet :-)

 

Már ha egyáltalán bármilyen levél megnyílik :-)

Előzmény: Csokis (23)
m52 Creative Commons License 2006.12.15 0 0 30
"Huszonegy hozzászólás, ennél kevesebb embertől"

+1

Nekem eddig sikerült eljutnom:

"Kedves VIPmailező,

rendszerünk éjszakára tervezett karbantartása sajnos még jelenleg is zajlik. Ezalatt a VIPmail átemenetileg csak lassabban elérhető. Természetesen minden levél megmarad, dolgozunk, gyorsítunk, a türelmet pedig köszönjük.

A VIPmail csapat"

Szerencsére nem ezt használom, ez csak az Indexhez van.
Előzmény: Törölt nick (22)
borbereki Creative Commons License 2006.12.15 0 0 29
Nem csak a hivatalos levél fontos... Mindenkinek más a fontos.
Előzmény: Infomaker (27)
borbereki Creative Commons License 2006.12.15 0 0 28
Ezt láttátok már?

Kedves VIPmailező,

rendszerünk éjszakára tervezett karbantartása sajnos még jelenleg is zajlik. Ezalatt a VIPmail átemenetileg csak lassabban elérhető. Természetesen minden levél megmarad, dolgozunk, gyorsítunk, a türelmet pedig köszönjük.

A VIPmail csapat
Infomaker Creative Commons License 2006.12.15 0 0 27
A mundér védelmében: aki fontos emaileket vár, az ne ingyen mailt használjon...A pénzesek sem jobbak, de ott legalább jogosan vered az asztalt..
Előzmény: borbereki (26)
borbereki Creative Commons License 2006.12.15 0 0 26
Hát úgy néz ki, hogy a rendszer nem működik, hiába volt a nagy újítás, és akik esetleg fontos mailt várnak, szívhatnak.
rali Creative Commons License 2006.12.15 0 0 25
Előzmény: Csokis (23)
rali Creative Commons License 2006.12.15 0 0 24
Ott kell hagyni a csába.
Előzmény: Törölt nick (22)
Csokis Creative Commons License 2006.12.15 0 0 23
Nekem most azt játsza, hogy teljesen mindegy a három emailcímemből melyiket írom be, mindig ugyanannak az egynek a mélbokszát nyitja meg.
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.15 0 0 22

Huszonegy hozzászólás, ennél kevesebb embertől. Ha csak ennyi embert zavar a dolog, akkor azt mondom, jól csinálta az Index. Elszedni a régi felhasználók postafiókját - ha ezt meg lehetett csinálni, akkor meg kellett csinálni.

 

Én rákattintottam, hogy tudomásul veszem az elfogadhatatlan feltételeket, csak hogy belepillanthassak a postafiókomba. Szóval kattintottam, és ennek ellenére kilökött. Ügyes.

Gege.of.PeT Creative Commons License 2006.12.15 0 0 21
kozben sikerult (huszadjara) bejutni a www.vipmail.hu felol...
es mivel nincs mas valasztasom, elfogadtam a felteteleket... :(
Operator Creative Commons License 2006.12.15 0 0 20
(A káromkodást nem írom le, mert kimoderálnak!)

Bátran... sőt cifrázhatod is, tanulékony hangulatban vagyok.
Előzmény: triola (14)
borbereki Creative Commons License 2006.12.15 0 0 19
Elhamarkodott kijelentés volt. A többi változatlanul nem enged belépni, csak az egyik.
Előzmény: borbereki (18)
borbereki Creative Commons License 2006.12.15 0 0 18
Nekem most bejött a régi!!!
Gege.of.PeT Creative Commons License 2006.12.15 0 0 17
elozetes informacio nelkul varialas, raadasul ugy nez ki a rnedszer megdolt, mert nem lehet belepni...
erre a mocskos lepesre csak a "klasszikust" tudom idezni:
- meg egy ilyen es megbaszom anyadat a ravatalodon!!!
varom a valasz smst....
triola Creative Commons License 2006.12.15 0 0 16

Jaj, hátha visszacsinálják a régi formátumra!!!! Szemétség, hogy nem szóltak előre, nekem is fontos leveleim, címeim vannak ott! Néhány levélre nem tudtam még válaszolni.... :-( Teljesen kétségbe vagyok esve!!!! Virtuális képeslapot is szerettem volna onnan küldeni! Arról nem beszélve, hogy én is odakapom ezeket is.

:-((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

Előzmény: kvantum (15)
kvantum Creative Commons License 2006.12.15 0 0 15
Engem délelőtt még beengedett, de azóta csak ez van:
The server at pass.inda.hu is taking too long to respond.

(és a blog.hu se megy)

triola Creative Commons License 2006.12.15 0 0 14

Sziasztok!

Csatlakoznék a problémához! Ma megpróbáltam belépni az indexes postafiókomba, de, nekem sem sikerült! Képtelen vagyok megnézni a leveleimet! :-(((((((((((((((( 1999-től létezik ez a pf-ókom, egyszer már "modernizáltak", akkor elvesztettem az egyik mappámat. Ezt jeleztem nekik, de fülük botját nem mozgatták! Abba nagy nehezen beletörődtem, de most már egyszerűen felrobbanok a dühttől, hogy már be sem tudok lépni! Miért kell variálni???? Miért kell bonyolítani azt, ami eddig jó volt?

Én már kénytelen voltam regisztrálni máshol, hogy egyáltalán a felháborodott levelemet el tudjam nekik küldeni. De az évek során archivált dolgaimat azért vissza szeretném kapni!!!!

Mivel nem szóltak előre, legalább addig állítsák vissza a régi rendszert, hogy átmenthessem az évek óta archivált leveleimet egy megbízhatóbb pf-ókra!!! Azt el sem tudom mondani, hogy mennyire feldühítettek ezzel reggel! (A káromkodást nem írom le, mert kimoderálnak!)

borbereki Creative Commons License 2006.12.15 0 0 13
Teljesen egyetértek veled, nálam ugyanez történt, reakció semmi, csak az a fájó, hogy a címlistáim és egyéb leveleim is odavesznek.
Előzmény: Törölt nick (9)
Törölt nick Creative Commons License 2006.12.15 0 0 12
Még szolid is voltál, az amit én gondolok ezekről nyomdafestéket sem tűrne.Soha többet ezt a levelezőt nem fogom használni és kívánom más se nagyon tegye, ezek ezt nem érdemlik meg,ha ilyen mocskos módon bánnak a kedves ügyféllel ,mint most .Pá.-Pá-........innen el jobb vidékre.Szerencsére udvariassabb és" felhasználó barátabbak is vannak ezeknél.
Előzmény: Törölt nick (9)
SzomoruVasarnap Creative Commons License 2006.12.15 0 0 11

azt, hogy az tegnap még működő címem mára "rosszfelhasználónévvagyjelszóvá" változott. hajrá indapass:(

szv

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!