Keresés

Részletes keresés

NaLáÉr Creative Commons License 2013.02.02 0 0 5131

a lapítók, potyalesők meg szégyeljék magukat. Itt Érden nagyon sokan vannak.

Bízzál, nagyon sokan olvassák ezt a fórumot

 

Megint egyet kell értsek.

De ez -vagyis az érzelmi oldal- nem zárhatja ki a tudatosságot, az előzetes mérlegelést, a tények  számba vételét. E körbe tartozik a viszonyulás az "ellenzéki" képviselőtársakhoz, a TMA-Aradszki kiegyezéshez, Csőzik semmilyenségéhez, stb.

Máris új -eddig nem volt- helyzet van. S lesz az első választások után méginkább. Ez pedig -érzésem szerint- új embereket hoz a felszínre.  Persze manipulálják majd őket. De -meglehet csak látszatból-, nem hagyják ki a játékból. Mint e pillanatban még viszonylag hiteles civil -se ide, se oda nem húzó, múlttal bíró- szervezetnek lehetnek esélyei. Most, ill még! De ezt a mai "ellenzékkel" egy platformon csak eljátszani lehet. Az újakkel szembeni előnyt pedig meg kellene tartani. S -úgy mellékesen- olyan ügyekben ütni a hatalmat aminek hozadéka is van. Sok ilyen van, ill lesz.S azzal, hogy már megint téged találtak meg, bizton számíthatsz a kommunikációs segítségre is. A mindenkori hatalom ugyanis nem szokta észrevenni mikor válik kontraproduktivvá a sikerpropaganda, ill. az ellenfél ekézése...

No és ne feledd: butaság, irigység, közömbösség! 

Előzmény: egy simabőrű (5130)
egy simabőrű Creative Commons License 2013.02.02 0 0 5130

Nekem "elrendelten", de jobboldaliként a hazámat eláruló, kihasználó és leraboló korrupt "végvári" fészkeken dolgom van!

 

Nelem nincs olyan, hogy ide-oda. Én nem lehetek más mint amivé lettem! Egy örökösen agyonvert apával, egy a Corvin közben harcoló- akkor 16 éves- báttyal, aki elment '56-ban, egy '67-ben disszitált második báttyal.

 

A gyermekkorom rendőri zaklatásokkal telt el. Úgy nőttem föl, érted? Minden testvérem fidesz tag!!! Négyen vannak!!' 87-ben OV a bátyámnál lakott kettő hétig. Kónya I. fél évig nyolcvan hétben.

 

A bátyám-Amerikából- elidította a korona hazahozataláért kezdeményezett aláírást Smergel Gyurival- nyugodjon békében. De azt, hogy egy korrupt, gyáva primitív banda lerabolja a városomat,- és minden városlakó érdekében mondom, függetlenül a pártállástól- azt nem hagyom!

Változnak az idők, semmi nem évül el, gondoskodunk róla!

 

Légyszíves ne igazgass engem! Ne kérj számon, mert tudom mit csinálok.

Kiprovokálom a feljelentést, és megyünk tovább csendesen, békében, megmaradva jobboldalinak a szebb időkre.

 

Sokba kerül a senkik garázdálkodása, de veszett már több is Mohácsnál..... a lapítók, potyalesők meg szégyeljék magukat. Itt Érden nagyon sokan vannak.

Bízzál, nagyon sokan olvassák ezt a fórumot, dce félnek, csak mormognak. Xy.. barátunk pedig akkor használ az igazságnak, ha megszólal...

Türelem, beismerték mát a tolvajlást, türelem, változnak az idők...

Előzmény: NaLáÉr (5128)
xy333 Creative Commons License 2013.02.02 0 0 5129

Tévedsz, az érdi Fideszben is sok a fiatal, de ez most mellékes. A nyugdíjasokról: nemrég még mindenki azt harsogta, hogy az MSZP nyugdíjas párt. Akkor most hogy van ez? A Fidesz a nyugdíjas párt? És ez mikor baj? Akkor jó, h aa nyugdíjasok szocik, akkor már nem, ha fideszesek? A ti nyugdíjasotok a jó nyugdíjas?

Elveszti lassan a baloldal az összes generációt, legalábbis többségüket. Nem lehet örökké hülyíteni az embereket.

Előzmény: egy simabőrű (5127)
NaLáÉr Creative Commons License 2013.02.02 0 0 5128

Ugyan nyilvánvalóan álszent ez az xy-duma, ill indoklás, de közelebb van a pillanatnyi -politikai- realitáshoz, mint a feleslegesen(!) folytatott védekezés. Azokkal szorulsz így egy platformra, akik helyzete védhetetlen. Az igazság ebből a szempontból -irigység, butaság, közömbösség, Érddel súlyosbítva-, mellékes...

Előzmény: egy simabőrű (5127)
egy simabőrű Creative Commons License 2013.02.02 0 0 5127

Jó ez a nyugdíjas duma. A fidesz 70%-a nyugdíjas itt Érden, sokba kerülnek az öregek a pártban. PL te is. A fidelitasz három fős létszáma is sokat mond.  Egy erősen friss, üde jövőbe mutató közösség. Ha a Simó Karcsi nem igazolt volna le hozzátok, a béka segge alatt lennétek.

 

Ne aggódj, máshol is így van, csak Érden -mint minden- ez is rosszabb.

Előzmény: xy333 (5126)
xy333 Creative Commons License 2013.02.02 0 0 5126

Mellébeszélsz, kedves vastagbőrű. A mostani ellenzék munkájáról van most szó, nem a 2 ciklus előttiről. Akkor lehetett tudni a Fideszről, nyertek is 2006-ban Rólatok mit tudni, azon kívül, hogy itt kettenáhárman, de inkább te egyedül hőbörögsz és korrupciózol, fenyegetőzöl?

Hidd el, abszolút hiteltelenek vagytok, mert mindenki unja már ezt a sok mocskot, amit ide hordotok. Szidni könnyű, alternatívát mutatni nem megy nektek. Így hát magatokra maradtatok, itt maszturbáltok kínotokban. Ez az igazság. Én is csak azért írogatok néha ide, mert nyugdíj mellett van időm rá, amíg nem lesz tavasz és jó idő. Akkor már nem is fogtok még ennyire sem érdekelni.

Név és arc nélkül nem csak én vagyok, tisztelt képviselő úr, hanem rajtad kívül mindneki, így ordítozik sünike meg riminyák és a többiek is. Sajnos ilyen a fórum.

Előzmény: egy simabőrű (5125)
egy simabőrű Creative Commons License 2013.02.01 0 0 5125

Azt sem felejtd el megnézni, hogy polgármestered hányszor jelent meg az akkori Jogi és Ügyrendi bizottságban. Ha négy év alatt volt tízszer akkor sokat mondok. Nagyon komolyan vette a bizottsági munkát. Tudod aki a más szemében a szálkát, a magáéban a gerendát se...

 Én a tizenhárom éves képviselői munkámmal eltudok számolni. Dokumentumokkal alátámasztva. Igaz most nagyon nem hiányolom a társaságotokat. A város szégyenei vagytok, korrupt ingyenélő társaság. Egyszer kiderül, hidd el.

 

Látod itt kezdődik, rólad nem tudni ki vagy, névtelenül arcnélkül irogatsz, én vállalom ki vagyok.  Már elég ennyi is..

Előzmény: xy333 (5124)
xy333 Creative Commons License 2013.02.01 0 0 5124

Tanulmányozd a polgármestered szereplését a 2002-2006-os ciklusban.

 

Azért van némi különbség. Akkor volt mellette néhány fideszes, akik folyamatosan mondták a magukét.

Most meg te vagy egyedül meggyes, és nem jársz el, ellenben hallgatsz.

Döcsa az egyetlen maszopos, nem jár közgyűlésre.

Bakai Zita az egyetlen gyurcsányista, nem jár közgyűlésre.

Így nehéz megtudni azt, mi a fenét is akartok. A fórumon leírt néhány zavaros röffenés nem helyettesítheti a nyilvános, hivatalos, jegyzőkönyvbe kerülő és a tévében is hallható felszólalásokat.

De te tudod. Ilyen hozzáállással jövőre biztosan nem jutsz be. Mondjuk, nem is fogsz hiányozni.

Előzmény: egy simabőrű (5123)
egy simabőrű Creative Commons License 2013.02.01 0 0 5123

Az, hogy hónapok óta az jócskán "barokkos" túlzás, a nyilvántartási adatokra hagyatkozom inkább.

Tanulmányozd a polgármestered szereplését a 2002-2006-os ciklusban. Még DB sem tudja felül múlni. Szintén elérheted a számokat.

 

 

A létező legundorítóbb SZMSZ-ét alkottátok meg. 2,5 perces hozzászólások, sürgős előterjesztések és rendkívüli közgyúlések tömege. Gyakorlatilag bármit megtehettek. A televíziós szereplésről csak annyit, tudjátok hogyan lehet mocskolni az ellenzéket és távoltartani mindentől.

Hát ilyenek a TMA tanítványok. Demokratikusak, nagyon értelmesek és a hazájuk helyett a közpénzt szeretik--költeni.

Az ilyen Dupree Hugókról ne is beszéljünk, akiket álnéven szerepeltettek és végül a bíróságon dilipapírt hoznak az ügyvédjeikkel és reszketve makokják el, hogy mennyire meglettek tévesztve.

 Szégyen, hogy Érden ilyen a jobboldal. Éhenkórász, hitehagyott és megvehető a TMA-HZ páros által.

 

Előzmény: xy333 (5120)
borzassün Creative Commons License 2013.02.01 0 0 5122

Kár, hogy a nagyreménységekkel kecsegtető esetleges potenciális váltó szervezet is elutasítja a jóakaratú akarnokokat és csak kukán lapít a babérjain. Kár, hogy egy megfáradt magát ellenzékinek nevező nem képes gesztusosan távozva egy lendületesebb ellenzékinek a helyét átadni. Bizony nagy úr az a 60 ezer.

 

csak azt nem értem, hogy ha olyan se veled,de ha lehet akkor ellened a dolog akkor minek kell erőlködni?

Előzmény: NaLáÉr (5121)
NaLáÉr Creative Commons License 2013.02.01 0 0 5121

Amiket kritizálsz,azon te se lepődhetsz meg.

(Amúgy az akciót hagyni kellett volna a maga megmutatásában érdekelt új versenyzőnek, a Szolidarításnak.)

Szóval: nem jelentkezni a pofonért!

De ha már: akkor a saját hasznunkra fordítani.

Erre azonban -leszámítva a mostani beírásokat- kísérlet se történt.

Hol vanez ahhoz, hogy továbbtojuk az elutasítás bűnét a távolmaradó, hallgatag 2030-ra és MSZP-re, áruló iparosokra?!...

Tehát: vagy profin, vagy sehogy!

Továbbá: Úgy királyt csinálni, hogy az illető nemakarja. Hát!...  

Előzmény: egy simabőrű (5119)
xy333 Creative Commons License 2013.02.01 0 0 5120

Kedves képviselő úr!

Miért nem mondja el mindezt a közgyűlésen?

Ja, hogy hónapok óta nem tetszik oda járni?

A tiszteletdíjat azért fel tetszik venni, tisztelt képviselő úr?

Előzmény: egy simabőrű (5119)
egy simabőrű Creative Commons License 2013.01.31 0 0 5119

Továbbá a 10. oldalon megjelent egy mérhetetlenül cinikus cikk "Az ingatlanadó emelése ellen léptek fel"-címmel

Arról nem érdemes beszélni, hogy az újságíró a szervezetek nevével kapcsolatban tévesen fogalmaz, mert az biztosan tudatos volt, de azt azért illene felfogni az illető úrnak, hogy mi volt a célja a petíciónak.

 

Igenis újságíró úr mi látjuk , hogy Érden nagyon sokan nem tudják befizetni az ingatlanadót, mert itt élünk és nem vendégként járunk ide.

 

Igenis újságíró úr ez a rendelet nagyon igazságtalan ha másért nem azért, mert figyelmen kívül hagyja az épületek korát és a városon belüli elhelyezkedést. Persze mást is.

 

Igenis újságíró úr ez a rendelet riasztja a helybeli vállalkozókat is. Nem véletlen mennek sokan a szomszédos településekre, főleg Százhalombattára.

 

Riasztja a betelepülni szándékozókat is, mert láthatóan- bár van hely- csak elvétve települnek be vállakozások az iparterületekre.

Tessék körülnézni a szomszédos településeken.

 

 

Végül pedig kérem a minimális újságírói etika szellemében ne fűzzön saját tévedéseken alapuló kommentálokat a cikkéhez.

Tudósítson, ezért kap fizetést a köz pénzéből!

 

Halgatassék meg a másik fél is, nagyritkán ha lehetne. Nem kell mindenhez engedély, vagy igen?

egy simabőrű Creative Commons License 2013.01.31 0 0 5118

Ma megjelent -január 31.-én- az Érdi Újság!

2. oldalon "Párbeszédre készül a városvezetés" címmel megjelent egy cikk amelyben polgármesterünk párbeszédre invitálja az érdi szervezeteket.

"Ebben szeretnénk a társadalmi és politikai szervezetek tanácsát, gondolatait meghellgatni és velük együttműködve ezeket beépítenia 2013-as és az azt követő költségvetésekbe."

 

A találkozóra február 01.-ig lehet jelentkezni. 

 

Megjegyzések. Sokan még ma nem kapták meg az újságot. Miért ez a nagyon rövid idő? Miért nem invitálta a polgármester a szervezeteket amikor milliárdokat herdáltak el fölösleges szolgáltatásokra?

Tán nem a csókos önkormányzati támogatásra ácsingózó szervezetekkel már előre meg volt beszélve úgy, hogy a valóban véleményt megfogalmazó szervezetek maradjanak le -az idő rövidsége miatt.

 

 

riminyák Creative Commons License 2012.12.21 0 0 5117

56-ban Érden, ott ahol a birkanép lalkik, itt ahol mindent meg lehet tenni! Nos ...itt ahol semmi nem történik, sunyin lapítanak az emberek.

Itt azért történt egy-más.

 

Fiatalok kezdték..egyetemisták. Petőfi-kör, hirek, izgatottság amely feligatott időset, fiatalt. Terjedt mint a tűz...

 

Aztán a seggnyalók. A párt, a káderek úgy váltottak mint ahogy tette a mai vezér, szint és mindent...

 

Amikor iskolba mentünk láttuk miként veri le a csillagot az igazgató, hogy zajong a sokaság, örömmel félel mentesen. Nem féltek! Pedig kellett volna, gondoskodott a hatalom arról beléívódjon a félelem mindenkibe. 

 

 

............

riminyák Creative Commons License 2012.12.21 0 0 5116

Ha így lenne akkor igazad is lenne! A politika azonban nem ilyen. Tegnap még a nagymellény, a forradalmár kommunista-kapitalista újkeresztény (ál) büszkén dicsekedett birkanépével, gondolta ezek hátán mindent. Hülyék, gyávák stb.

 

Nem tudni a birkanép mindig félve bújik-e el az akolba, sunyin  holnap is, lesve megint csak a szomszédot viszik úrizabának.

 

Várd ki a végét!

 

Ami az adóemelést illeti! Seggesdi és néhány emberke amikor kedélyesen elcsevegtek a jótündérrel, azzal aki hoza az alamizsnát abból az adóból amit az ország szegényei fognak leróni

eltünődtek mennyire baró dolog hogy milliárdok tünnek el büntetlenül nem is sejtették kiborul a bili. Pedig a bili kiborul meg akkor is ha többen vigyázzák a benne lévő büzös katyvaszt.

 

Tudom mert már olvastam kedélyes jegyzőkönyvet ahol a megemelt dézsmát egy jóizü hörpintés mellett irták és döntöttek dolgokról, döntöttek a kivetett nagyobb lé behajtásáról...mert a dolgok ilyen egyszerüek. Elég ma azt szajkózni 2/3, meg nemzeti meg forradalom. Az emberek arcán máris megjelenk a bárgyú mosoly, az öröm amely mnden nyomorúságot feledtet...

Előzmény: borzassün (5115)
borzassün Creative Commons License 2012.12.21 0 0 5115

Írod,hogy nem évülnek el a dolgok.   Dehogynem főképpen itt érdiában. Két nap után a gyáva megfélemlített nép még a felháborodott suttogást is abba hagyja és passzívan tűri tovább, hogy azok akik fölöttük egykupacban 12-en ülnek azt tegyenek velük vagyonukkal gyerekeikkel amit csak akarnak.

 

A helyi ellenzék meg (ami már csak említés szintjén van) laposan sunyít és igyekszik a maga havi 60 ropijáért mélyen hallgatni.

Ha meg összefutnak akkor egymást b...sztatják,ahelyett hogy tényleg olyan az elmúlt időszak 2006 óta napjainkig helyi közösséget is érintő nem kis dolgokról tájékoztatná a nagyérdemút, hogy végre felnyíljon a csípások szeme, hogy végre ha máshol nem pld. óriás plakáton szembefussanak már megtörtént dolgokkal, hogy beszéljenek rólla a legutolsó kis utcában is a legutolsó -csak a söröm érdekel- felfogású polgárok is.

 

Ameddig azonban a sok lúd disznót győz közmondás nem lesz alkalmazva,addig a disznó úgy dagonyázik és túr ahogy neki tetszik.

Előzmény: riminyák (5114)
riminyák Creative Commons License 2012.12.21 0 0 5114

Nem tudom Seggesdi és a hozzáhasonló miért nem azzal foglalkozik hová lett a lóvé? Hová tünt el az a sok milliárd?

Olvasom nem lehet negatív a költségvetés, ezért növelni kell az adót! Nem a tolvajokat elzavarni! 

Kollégám szokta mondani az elvtársakról, lehet azokról akik ma a Fideszt szajkozzák, tolják a szekeret, énekelni tud, és ha megfizetném?

 

Akinek ragad a keze azt nem kell beengedni a boltba, aki annyira naív hogy mindig mindent engedélyez ami súlyos veszteséget jelent azt nem kell engedni hogy tovább csinálja.

 

Mitől lesz hiteles? 

 

Orbán úgy gondolja elsimítja a dolgokat, nem kérdez, nem kér számot, összeborul a sleppel akkor ő és a többi ezzel megúszta? 

Gondolja ha zöld utat jelent az emberek nyomorítására akkor plakáterdővel, fizetett tollnokokkal sikert ér el? Nem évülnek el a dolgok, még akkor sem ha látszolag tehetetlen az igazság!

 

Meddig?

NaLáÉr Creative Commons License 2012.12.20 0 0 5113

Írhatnám: kivétel erősíti a szabályt, de ez a lényegen nem változtat.

Se én, se egy reálisan gondolkodó polgár nem várhatja, hogy kisebbségből -pláne egyedül- bármit is érdemben meg lehet oldani. Nem is erről van szó!

Arról van szó, hogy ki kell használni az ellenzéki lehetőségeket.

Pl. te lehettél volna -és csak te- egy "béke barátja" frakció vezetője, ha időben és harcosan követeled az ellenzéki erők összefogását. (Ez egy olyan visszautasíthatatlan ajánlat lett volna, aminek haszna csak később jelentkezik. Akkor, amikor a legnagyobb a szükség. Most nagyban Bajnai, kicsiben Csőzik próbálkozhat vele.)

A többiek pedig okkal kussolnak, akár az alulteljesítés, akár a "megvétel" ügyében. Utóbbi esetben persze nem pénzről van szó, de arról igen, hogy a hallgatásnak igenis van/lehet oka. Ha más nem, hát az, hogy a városházi kommunikációs kommandó -egyelőre- szintén hallgat... (De majd belendül ha kell, amint történt az Aradszki esetében is, aki ugye szintén nem nyilvánul meg igazi városi ügyekben. Érezhetően Csőziknek is nehezére esik...)

Szóval -én is!-azt mondom: minden lehetséges alkalommal és minden lehetséges ügyet fel kell dobni. És nem kell annyiban hagyni! Más fórumokon előre és utólag "gondozni" kell! Huszadszor is vissza kell térni rá, hátha reagálnak valami "használhatót" rá. És ha nem, akkor elmondani, hogy "ezek ezt se, azt se" helyette "ezt, meg azt", mert nem érzik/értik mi jó a népnek. De itt még a Gyurcsány-párt és a Jobbik se nőtt fel/sűlyedt le erre a szintre...

Miért is?!... (Akkor már Döcsakovszky elegánsabban csinálja. Bár -ha akarná- az ő reakcióját is lehetne turbózni...

 

Amúgy pedig a nagyérdeműt az érdekli, ami irán az érdeklődését felkeltjük.

Ehhez persze érthető és őt érinő ügyeken keresztül vezet az út. (Vannak ilyenek! Sőt lesznek is)

Az persze már más kérdés, hogy az "ellenzék" akar-e tudni róluk, ill. akar-e, képes-e kezdeni velük valamit. Nagyon úgy tűnik, hogy nem.

Amúgy pedig az is jelllemző, hogy ezen ügyekben nem is egyszerűen hallgatnak, hanem kussolnak. Vagy -mint a Csőzik-párt főembere is tette-, ha nem tetszik, amit akár ide is ír az ember, egyszerűen kitiltatja.

No persze a főnök erről nem tud. Amint arról se szólt semmit, hogy valami történt Érd adóssága ügyében, hogy így is kell még egy kis hitel, vagy hogy itt ez a veszni látszó téglagyári pár száz millió... 

Előzmény: egy simabőrű (5112)
egy simabőrű Creative Commons License 2012.12.20 0 0 5112

Engem megvásárolt... ? Többet kaptam mint a Harkai....?

 

 

 

Egy atomizált "ellenzék" nagyon komoly ideológiai különbségekkel, nagypolitikai elkötelezettségekkel, és maguk között is zajló belső vitákkal mire képes?

 

Amit tett- ez a nagyon alulteljesítő ellenzék- az meg nem érdekelte a nagyérdeműt..

Ha összeszeded magad nagyon sokat írhatnál erről..

Írtam már, ne a másik .... játsz a homokban...

 

Kinyírtak, hazugságokkal megaláztak, minden következmények nélkül szemrebbenés nélkül hazudnak és védik őket fenn, nyugton hagyják őket itt lenn..

A szégyenteljesen megváltoztatott SZMSZ 2,5 perc hozzászólást enged egy olyan fórumon amit a kutya sem néz...

 

 

Majd jönnek az új megváltók, javasolj és segítsük őket.

 

Kivele, előre az élre...tudjuk, merjük,tesszük... Követni fog az egész város.

Előzmény: NaLáÉr (5111)
NaLáÉr Creative Commons License 2012.12.20 0 0 5111

Na végre!

Már ketten mondjuk, javasoljuk ugyanazt.

Kár, hogy az ellenzéki képviselők valahogy nem akarják érteni mit is nyerhetnének vele.

(Én már mindegyikőjüket megszólítottam egy-egy konkrét üggyel: Döcsakovszky, Bakai, Pulai, Jakab és most utoljára Csőziket a téglagyári perrel kapcsolatban. Ők tudják miért nem éltek a számukra előnyös szereplési lehetőséggel. Én csak idézőjelbe tehetem, hogy "ellenzékiek", vagy megalapozatlanul állíthatom, hogy lekötelezte/megmajmolta őket TMA...)

Végeredmény: Az érdi kormánypárt csak azt hozza, ami elvárható tőle, viszont az "ellenzék" mélyen alulteljesít.

Előzmény: kolyok53 (5110)
kolyok53 Creative Commons License 2012.12.20 0 0 5110

Lehet, hogy „egy morzsa a többi ügyhöz képest”. Viszont, van egy nagy előnye: DOKUMENTÁLVA van. Érd MJV közgyűlésének,  368/2010. (XII. 16.) számú határozata. Van a végrehajtásnak felelőse, ezért nyugodtan lehet kérdezni róla, akár minden testületi ülésen (legalább nyoma marad).  Egyébként, szép kerek szám (17.856.375,- forint), minél többen és többször kérdezik, annál idegesítőbb az érintetteknek. Akár még egy óriásplakáton is jól mutatna… (manapság ez a divat..)

Előzmény: egy simabőrű (5108)
borzassün Creative Commons License 2012.12.19 0 0 5109

kedves fúrumozó társ! csak, hogy segítsek.

 

A képviselők elérhetőségét az Érd honlap önkormányzati oldalon fel lehet kutatni, így az ott nyílvános elérhetőségeken gondolom a képviselőknek és a közhivatali tisztséget ellátóknak tehetjük fel a kérdéseket.

Azt azonban csak akkor lehet nyílvánosan itt kifejteni, hogy a kérdésre mit reflektált Ön felé, ha annak a közzé tételéhez hozzájárúlt.

Ha a már említett két képviselő elérhetőségét is onnan sikerült megtudnia,akkor ne féljen semmilyen panasz hatására nem lehet baja, ha azonban más úton tudta meg és úgy használta,akkor javaslom vegye fel a kapcsolatot az illetővel és sűrgősen tisztázza a dolgokat,mert ilyen eseteket a magyar jog erősen behatárolja és jogtalan használat esetén szankciókat is kivethet,mert ugye ez is személyes adatnak minősűl.

 

Segítő ajánlással egy fórumozó.

Előzmény: kolyok53 (5106)
egy simabőrű Creative Commons License 2012.12.18 0 0 5108

Bíróság nem tárgyalta, mert az ügyészség kezdeményezésére a rendőrség 26 havi myomozgatás után nem találta megalapozottnak a bírósági eljárás megindítását.

 

A nyomozást vezető alezredes nem írta alá a 2012 július 10.-én kelt megszüntető "magyarázkodást", mert a polgármester visszakérte a tervezőktől a pénzt.

 

 

Egészen pontos információt-további pereskedés elkerülése miatt- személyesen, dokumentumokkal alátámasztva szívesen adok.

 

Tisztelt Fórumtárs! Az ön email-címe nem pulikus, nem ismerem Önt, az ügyben panaszt tettem, nem kerülhetnek nyilvánosságra dokumentumok a vizsgálat miatt.

 

Ez amit felhozott egy morzsa a többi ügyhöz képest.

 

Ha valóban érdekli Önt a háttér akkor többet kell vállalnia az anonim nicknévnél.

Sokszor a kevés is lehet sok.

Előzmény: kolyok53 (5103)
borzassün Creative Commons License 2012.12.18 0 0 5107

a megjelőlt címre ha elküldted a kérdésedet az olyan,mintha bekiabáltál volna a pöce gödörbe.

kérdezem melyik az a két képviselő akinek szintén elküldted a kérdést. ha mondjuk megnevezed őket,akkor itt nyíltan megmondom, hogy megkérdezuik-e,vagy egyáltalán merik-e megkérdezni.

Előzmény: kolyok53 (5106)
kolyok53 Creative Commons License 2012.12.18 0 0 5106

Egyébként, elküldtem levélben is a kérést, a  polgarmester@erd.hu  e mail címre is.

Sőt, két önkormányzati képviselőnek (akiknek megtaláltam az e-mail címét), külön azzal a kéréssel, hogy a következő testületi ülésen kérdezzék meg. Mert így „nyoma marad” a jegyzőkönyvben...

Előzmény: borzassün (5105)
borzassün Creative Commons License 2012.12.17 0 0 5105

Nyugi egy ilyen porbafingó egyszerű halandóval nem fog szóba állni. Nem ereszkedik ő ennyire le. Azért nézd csak meg megérkezett az a pénzike, hiszen gyönyörű setétített öveges terepótóval dzsanalnak ám ő is meg a seggdugasza is.

Na hát mit gondútál, miből fussa,majd tán összedobja nékijük a 12-ek bandája.

Előzmény: kolyok53 (5103)
riminyák Creative Commons License 2012.12.17 0 0 5104

Nem láttad a videót? ...Azt a szigorúan titkos anyagot amit a Fidesz vett fel, okítás céljábol Kubatov szervezésében.

Gyüttek is a bér szavazók, szervezők az ország, lehet még az óprencián túlról is. Gyüttek ingyen hazafis érdekekből, nem  érdekekből amely azért fial mindent Fideszországban a hüséges talpnyalóknak.

 

Hát igy megy ez! Ki hinné más lesz 2014-ben amikor már az adók milliárdjai is szolgálnak, befektetnek és mozgósítanak. Hoznak visznek, regisztrálnak, szavaznak!

 

Ideje lenne vizsgálódna az a nyugat amely kedves ha ad, és átkozott ha beleszól a felcsúti vezér dolgaiba! Beleszól mi is történik ezen a kis turulmadaras szemétdombon.

 

 

 

 

 

 

 

 

Előzmény: borzassün (5102)
kolyok53 Creative Commons License 2012.12.17 0 0 5103

Tisztelt Polgármester úr!

Kérem a legközelebbi „Virágos Kertváros” levelében tájékoztassa a választópolgárokat, hogy mikor érkezett be az önkormányzat számlájára a 17.856.375,- forint

(Tizenhétmillió – nyolcszázötvenhatezer – háromszázhetvenöt forint),

Érd Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése alábbi határozata alapján:

368/2010. (XII. 16.) KGY. határozat.


Éppen tegnap két éve hozták ezt a határozatot:

 

 http://www.erd.hu/dokumentumok/hatarozatok/2010_hat/20101216_hat/368_2010_h.html?query=368/2010

 

 

Amennyiben jogi útra terelték az ügyet:

  1. Melyik bíróság tárgyalja
  2. Mikor döntöttek?
  3. Mi az eredmény?

Köszönettel

Előzmény: egy simabőrű (5093)
borzassün Creative Commons License 2012.12.17 0 0 5102

Szóval azt mondod ez a vállakozó ha ismerősöd unokája netán hitelt vesz fel tanulmányaira azt átvállalja ? (Orbán szöveg)

 

 

Akárki szövege is. A vállalkozó nem vállal át semmit. Sőtt sok esetben a gyakorlati szakmai megismeréshez sem igen engedi közel a tanoncot, hanem ugyanúgy a kűdki-hídbe nyargaloncnak van a tanuló-gyakornok használva, csakl most ezért a szülők még fizetnek is. Ja és persze ezt majd a későbbiekben a nyugdíjszámításnál sem fogják majd beszámolni nem úgy mint a mostani nyuggereknél akik persze békamenetben éltetik a törpegéniuszt 3000-ért meg egy csésze teáért.(bocs a mondat hátsó részét,nem a témához kapcsolódik,csak úgy kikívánkozott)

Előzmény: riminyák (5101)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!