Keresés

Részletes keresés

Greg1 Creative Commons License 2003.01.07 0 0 59
Lehet hogy butaságot írok, de nekem az a furcsa hogy ha nincs tőke kiépíteni az egész városban akkor miért nem lehet kicsiben elkezdeni, miért kell rögtön több ezer ember, miért akartok előre bekábelezni egy egész lépcsőházat? Azt lehet tudni hogy ha lenne pl. egy családi ház az antennátok körzetében oda mennyibe kerülnének az eszközök?
Előzmény: Banánka (56)
Tydirium Creative Commons License 2003.01.07 0 0 58
Ja, még csak annyi, hogy valaki azt írta, hogy ez a konstrukció nem is létezik. Én is jól ismerek olyan embereket, akik eléggé jól értenek az ilyesmihez, és a dolog tökéletesen működik. Noha eredetileg nem erre találták ki, amit te akarsz, a dolog végülis teljesen megy, sőt a jelenlegi hazánkbeli piaci helyzet erősen ki is követeli az ilyen megoldásokat.
Előzmény: Tydirium (57)
Tydirium Creative Commons License 2003.01.07 0 0 57
Kedves Banánka!

Ez mind nagyon szép és jó, de tök olyannak tűnik, mintha egy tízenéves kisfiú mentegetődzne, mert a tanárnő pikkel rá. Elég gáz, hogy egy komolyabbnak hitt cég jövője azon múlik, hogy "egy barátom azt mondta...".

Egy dolgot érts meg. Itt nem csak a te küzdelmedről van szó, hanem arról, hogy emberek felé kötelezettségeket vállaltál. Ezt vagy megteszed vagy nem, de utóbbi esetben minimum a megelőző állapotot kell visszaállítanod, vagyis minimum vissza kell fizetned a kapott pénzt. Nem arról van szó, hogy nem segítünk neked, ha tudunk, pl. azzal, hogy előfizetünk a szolgáltatásodra, és terjesztjük azt, ha jó, de te nem arra kértél pénzt tőlünk, hogy seggbekúrd a matávot ennek minden kockázatával, hanem arra, hogy cserébe elhozod hozzánk az áhított köldökzsinórt (benne az áhított bitekkel).

Nem arról van szó, hogy nem értjük meg a problémáidat, de a végtelenségig nem leszünk lojálisak hozzád, mert egyrészről nem azért keresünk pénzt, hogy ne tudjuk minél jobban elkölteni, másrészt bíztató szavakon kívül sokan nem láttak semmi kézzelfoghatót, csak hihetetlen amatőrizmust.

Előzmény: Banánka (51)
Banánka Creative Commons License 2003.01.07 0 0 56
Kedves Timna,

Nos haneked olcsobb az hogy 1GB Letolthetoseg forgalmat adnak vagy 5 GB valaszd azt es mindenki valasza Oket...

de en amikor neztem es csinaltam az araimat akkor ugy cisnaltam hogy adatforgalmi dij nelkul mehessen.
Ja igen Hol olcsobb?
A legkisebb csomagjuk is BR 5000 Ft 1 GB letolthetoseggel

Nalam a legkisebb csomag BR 4000 Ft korlatlan letolthetoseg ja es korlatlan PC.

Udvozlettel

Banánka

Előzmény: Timna (55)
Timna Creative Commons License 2003.01.07 0 0 55
te még nem hallottál a tvnetwork lannetről? az pontosan ez: olcsó, gyors, és jó :) nálatok is olcsóbb és jobb :)))
de azért hajrá, amikor láttam az árakat és a feltételeket, akkor azt gondoltam, hogy végre egy cég aki nem nyerészkedni akar, hanem szolgáltatni.
Előzmény: Banánka (36)
Banánka Creative Commons License 2003.01.06 0 0 54
Kedves Mergez,

Ez igaz ezt a baromsagot is en talaltam ki.
Sajnalom....

de valamivel megkell fogni azokat a szerveket akik majd ha elindul a szolgaltatas akkor ne legyen belole problema...

Udvozlettel

Banánka

Ui: koszike hogy szoltal hogy minden fenn van a honlapon cimu dumat mert megfogom kerdezni az urimebret hogy akkor miert is fizetem Ot!!!

Előzmény: mergez (47)
Banánka Creative Commons License 2003.01.06 0 0 53
Kedves stewes,

Akkor en csatlakozom ahoz hogy vissza adom a penzedet!

nem tudom neked bekotni 15 napon belul mar csak azert sem mert azt sem tudom hogy ki vagy :( Igy a forumbol konnyu anonymuskent irni...

na de nem felek a birosagtol es semmitol sem mert aki idaig vissza kerte mindig vissza adtam neki.

Ja es nem en jarok szerelni hanem vannak kulsos cegek akik szerelnek igy szivesen megyek a birosagra ha netan felejelentesz...

Tudom mar megint az a nagy pokhendiseg es a nagypofajusag...

Sajnalom...

Kerlek ird meg az info@lanport.hu webcimre hogy kered vissza a penzed es meg a heten megkapod az osszeget, de akkor szeretnem ha be is irnad a forumba hogy megkaptad az osszeget.

Ugy gondolom a rendszerfenntartashoz nem olyan sok ember kell mint egy rendszert felepiteni...

Gondold csak vegig egy epuletet milyen hosszu ide kell ahhoz hogy rendesen alljon es ossze ne omoljon mig ha szet kellene szedni az epuletet milyen hamar is megtortenik ez...

Tehat maradjunk annyiba hogy akkor jelentkezzel az info@lanport.hu cimre es visszakapod a penzedet hianytalanul!

Udvozlettel

Banánka

Előzmény: stewes (50)
Banánka Creative Commons License 2003.01.06 0 0 52
Kedves Tydirium,

elfelejtettem... a lapokat azt mas penzbol fizettem ki. Ugy gondolom hogy nem rad tartozik de hogy lassa mindenki, hogy Oszinte vagyok elmondom... Jott egy ceg akik elofiezettek a megfizetheto web-hostingomra es abbol a penzbol kuldtem ki a leveleket...

Gondolom ezt is rosszul tettem.

Bar ugy velem hogy ha nem irtam volna az lett volna a gond...

Udvozlettel

Banánka

Előzmény: Tydirium (48)
Banánka Creative Commons License 2003.01.06 0 0 51
Kedves Tydirium,

ebben neked teljesen igazad van!
Am de annyi a lenyeg az egeszben, hogy idaig senkit sem baztam at es nem is szandekoztam atverni senkit. Foleg nem azokat akik ugymondva nem ertenek hozza!

Ugy gondolom hogy igen is tudok tenni valamit ha meg te vagy esetlegesen mas ismerosod nem is gondolna ezt!

Teny a cegem eleg nagy szarban van! de nem azert mert nem tudom vissza fizetni a penzeket amiket befizettek az ugyfelek hanem azert mert sokan rendeltek meg es ahogyan mondani szokas es akkor mar mondjuk is ki! Nincs forgo toke!

Nezzel meg kerlek mas Netszolgaltatot akik radiosan viszik a netet... Milyen aruk is van...

Nagy faba vagtam bele a kicsi fejszemet!!!
Ezt nem tagadom...
egyebkent mar reges regen uzemelhetne egy baratom azt mondta ha kifizetem a fel eszkozt akkor kiepiti nekem a fobb rendszert am de mikor ossze szedtem a lovet akkor valami oknal fogva azt mondta fizessem ki az egesz eszkoz arat...

Barhogyan is nezem en a heten sikeresen elinditom a LANport Internet szolgaltatasat es igerem hogy mindenki tudni fog rola!!!
Turelmeteket kerem tovabbra is!

es nem kotok olyan szerzodest amiket nem szabadna!

Sot azt is tudom hogy a csaladi hazas reszeket ugy elszartam hogy csak na! de rendbe fogom hozni a dolgokat! de nem megy ez az egyik naprol a masikra...

Udvozlettel

Banánka

Előzmény: Tydirium (48)
stewes Creative Commons License 2003.01.06 0 0 50
Tydirium-hoz csatlakozva: a tudatlanságom nem végtelen ám!
Legyen ez ultimátum: 15 napon belül vagy lesz működő internetem, vagy visszaadjátok a pénzem. A mindenkori banki kamat kétszerésétől eltekintek. És jó lenne, ha nem nekem kellene utánajárnom, hanem önként rendznétek a dolgot.
Ha ugyanis biróságra kellene járnod, még kevesebb idő maradna szerelésre!
És ez nem fenyegetés. Ez jó tanács!

Még valami: társaloghatnánk magánlevélben is.
De talán, ha sokan hallják, miről is beszélgetünk, akkor komolyabban veszed ezt az ügyet.

Mellesleg: valami csuda dolgot tudhatsz, mert akivel a napokban beszéltem (számítástechnikai illetve hírközléstechnikai rendszermérnökök, kutató-fejlesztő szakemberek), az általad vázolt műszaki megoldásra azt mondják, hogy nem létezik.
Ettől persze még működhet, de hol, mikor lesz már végre valami.
És ha a kiépítést sem győzöd, akkor mi lesz a rendszer fenntartásával, működtetésével?

liberálmensevik Creative Commons License 2003.01.06 0 0 49
Kedves Tyridium,

talán vannak igazságok abban, amit írtál, de pl. ADSL ügyben nem az ár a döntő szerintem.

Csak nézd meg a budapesti ADSL térképet > kb. Budapest 25-30 %-án érhető el jelenleg (és a közeljövőben) a szélessáv.

A kábeltévék sem jobbak, vajon mekkora lehet a kábeltv hálózatok netezésre alkalmas, csillagpontos, visszirányúsított aránya? 10-20%?

Én pl. 1998 decembere óta zaklatom ADSL ügyben az EPT-t, hiába... :-(
lm

Előzmény: Tydirium (48)
Tydirium Creative Commons License 2003.01.06 0 0 48
Kedves Banánka!

Mindenekelőtt szeretném leszögezni a következőket:
- Minden elismerésem a küzdelmetekért, amit az olcsóbb netelérésért tesztek, és kívánom, hogy sikerüljön megvalósítani céljaitokat.
- Nem vagyok érintett a témában, legfeljebb annyibban, hogy sok polgártársammal együtt szívok a modemmel, mer' azért a szélessáv nem olcsó mulatság. Nem vagyok Lanport ügyfél, bár van ismerősöm, aki már régóta vár rátok, és a pénze is jó ideje nálatok csücsül.
- Az alábbiakat nem azért írom, hogy kibasszak veletek, vagy hogy keverjem a szart, hanem hogy a fórumtársak némileg tisztábban lássanak.

Eléggé megbízható információim vannak ugyanis arról, hogy valószínűleg kurva nagy pénzügyi szarban vagytok, és nem kizárt, hogy napokon belül elmerültök a tóban. Nagyon szép dolog küzdeni e nemes célért, de ha egy mód van rá, ezt ne tudatlan ügyfelek pénzén tegyétek, mert ezt ők nem biztos hogy ilyen áron, ilyen kockázat mellett is szeretnék. (Bocs mindenkinek a tudatlanért, ezt arra értem, hogy senki sem látja a Lanport valós anyagi és piaci helyzetét.) Az ötlet nagyon jó, de sajnos vállalkozói érzéketek úgy tűnik semmi sincsen, mert akkor tudhatnád, hogy egy remek ötlet és rengeteg küzdelem még édeskevés a sikerhez.

Az hogy jelenleg egyetlen helyen sincs működő szolgáltatásotok miközben már temérdek helyen kötitek a szerződéseket, több mint elgondolkodtató. Valóban sok gond hátráltathatja a kiépítést, de ezek többsége nem olyan, melyekre normális körültekintéssel ne lehetne felkészülni, másrészről ez az ügyfeleket nem nagyon érdekli, ők a pénzükért a beígért szolgáltatást akarják. Nem túl jó stratégia előre menekülni, és szedni be az új ügyfelektől a pénzt, miközben tudjátok, hogy nekik esélyük sincs néhány hónapon belül nethez jutni, ha egyáltalán jutnak valaha.

Ha valami komoly gond van, azt jobb, ha most közlitek, mielőtt még több ügyféllel fizettetitek ki a bekötési díjat, mert a végén olyan adósságokba szaladsz bele, amit már esélyed sincs rendezni, azt lassan már a fejed felett sem lesz semmi. Ha van még esély hogy rendeződik a helyzetetek, akkor mindent bele, de ne szivassatok be még több netezni vágyót, akik valószínűleg maguk sem túl gazdagok, hiszen ha lenne pénzük ADSL-re, valószínűleg nem veletek próbálkoznának.

A karácsonyi üdvözlőlapról meg csak annyit, hogy igazán kedves dolog, de azért gondolom mindenkinek nyilvánvaló, hogy nem a saját pénzedből fizetted.

Előzmény: Banánka (45)
mergez Creative Commons License 2003.01.06 0 0 47
Hello!

Felhívtam Infopointékat és érdeklődtem a szolgáltatás felől, pontosan a 64/64k-s csomag felől. A pofa, akivel beszéltem nem volt túl bőbeszédű, szelíden csak annyit mondott: a részletek fenn vannak a honlapon. Azt sikerült kihúznom belőle, hogy a 64-es csomag csak diákoknak létezik. Ez igaz, vagy csak én értettem félre? A oldalukon ez sehol nincs leírva.

stewes Creative Commons License 2003.01.06 0 0 46
Én készséggel elfogadom, hogy jót akarsz és, hogy erôdön felül dolgozol.
Csak az a kérdés, hogy mi a jobb munkamódszer az elindulásra.
Egyik lehetôség: gyerekek. Én megpróbálok valamit tenni. Lesznek buktatók, de ha sikerül akkor nektek lesz olcsó és jó internet kapcsolatotok én meg kihúzhatom magam. Lám nekem az is skierült, ami a nagyoknam nem. És mellesleg dôl a lé.
Másik lehetôség az, amit megvalósítottál.
Elsô esetben nehéz megnyerni a bizalmat (Kevesen fognak jelentkezni), utóbbiban sok lesz a méltatlankodó.
Nem tudom melyik a célravezetô.
Várok még egy keveset. De nem végtelenségig!
Előzmény: Banánka (44)
Banánka Creative Commons License 2003.01.06 0 0 45
Kedves liberálmensevik ,

Suti nem kell nekik :-)
Azert koszonom a turelmeteket. Igyexunk le van mar minden tisztazva a lakoteleppel :)

Udv.

Banánka

Előzmény: liberálmensevik (38)
Banánka Creative Commons License 2003.01.06 0 0 44
Bevallom nem tudom... de szerintem nem...
de tenyleg azon dolgozom reggeltol estig meg az ejszakaim is ra mennek hogy mindenkinek legyen Internetje.

Udv

Banánka

Előzmény: stewes (41)
Banánka Creative Commons License 2003.01.06 0 0 43
Úgylegyen!
Csak éppen nem értek egy-két dolgot.
Eddig 5, azaz öt alkalommal beszéltem veletek telefonon. Minden alkalommal elhangzott egy olyan mondat, hogy most éppen nem működik a számítógép. (t.i. hibás.)
*****
Tenyleg volt olyan mikor bakakilt a szamitogepunk :( errol en nem tehetek hogy azt mondja a proci hutoje hogy kakukk maskor meg a HDD hogy bikkfaty :(

November 21-én szerzôdtünk. A papíron 30 napos határidô van a szolgáltatás beindítására.
Szóban olyan tájékoztatást kaptam, hogy szerelni kb. két hét mulva fogtok, de legkésôbb karácsonyig mindenkinek lesz internet elérése.
Telefon többször azt a választ kaptam az érdeklôdésemre, hogy 30-45 nap a reális várakozási idô a szerzôdéskötéstôl. (Már az is bôven eltelt !!!)
******
en azt nem mondom hogy nem vagyok ludas nagyon nagy dologba kezdtem bele,
de gondold vegig azt hogy itt senki sem akar rajtam kivul megfizetheto Internet elerest. A Netert szolo kozoseggel is felevettem regebben a kapcsolatot csak annyit kaptam
Bocs most nem erek ra majd legkozelebb...
kerdezem en akkor miert van a netert szolo kozosseg vagy mi a vacak?

Az agész szerzôdéskötésbe azért mertem belevágni, mert itt olvastam, hogy már a Havanna lakótelepen szereltek. Ez októberben volt. Működik ott a szolgáltatás? Tudtommal nem.
******
Ugy tudom hogy az ugyfelek be vannak kotve mar csak az eszkozokre varnak antenna stb...
en nagyon bizom abban hogy elindul valahara es nem ocsarolni fogtok hanem dicserni....

Internet helyett viszont rendes postai úton kaptam egy szentképpel díszített levelet, amiben az újévi jókívánságotokat olvashattam.
*****
Szivesen maskor is legalabb ha netet nem tudok adni azert a jokivansag legyen meg, de ha legkozelebb nem kersz ilyet akkor szoljal kerlek es nem kuldok semmit! en ezt nagy szerettel kuldtem neked es minden olyan embernek akik csak velunk voltak es vannak stb...

Köszönöm szépen! Viszont a valláshoz való viszonyotok nem érdekel.
*****
Bocsassal meg itt nem a vallasrol volt szo! :)
hanem arrol hogy unnep van es ilyenkor illik valamit kuldeni en ezt kuldtem...

Érdekelne viszont, hogy milyen munkákat végeztetek el a pénzemen, mi lesz a következô lépés, milyen módon kívánjátok enyhíteni a késlekedés miatti bosszúságom.
****
en a hirlevelben es lentebb is megirtam de ujra leirom.
Akinel hosszasan kestunk es vart turelemmel annak annyi honapot fog ingyen kapni amennyit vart rank. Hiszen O vart rank akkor ez ennyi jart ha meg tulsagosan is sokat kestunk akkor mar a kiepitesi dijat sem kell megfizetnie az ugyfelnek.

Ezt meg is írtam nektek.
Erre egy magán e-mail címrôl kaptam egy kioktató választ, mely szerint én egy hosszú várakozási sorban a sokadik vagyok. Várjak szépen a többiekkel együtt.
*****
Most gondold vegig...
Sokan vagytok nem birom egyedul ha meg tobb embert veszek fel akkro meg azok viszik el a penzt egyszoval kevesen vagyunk... Igy termeszetesen berkezesi sorend szerint fogok mindenhol kiepiteni es ez legyen gazdag ember vagy szegeny ember. Mert ha most nalad bekotom akkor aki sajnos mar 3 honapja var van tobb az joggal panaszkodik...

Meg egy nagypofájú dumát arról, hogy ha akarom, akkor bekábeleztek, de nem fogom tudni használni.
****
ez egy nem nagypofaju doma volt hanem csak annyi, hogy bekabelezunk mindenkit akit csak lehet hiszen gondold vegig en most kimegyek hozzad bekotlek es mukodsz jon egy villam es nincs vedve az eszkoz akkor mit csinalsz?
Itt arrol volt szo hogy bekotlek de sajnos nem fog mukodni az internet hiszen nincs meg meg a NOD koszpont sajna
Ha meg keszen van akkor eszkoz hiany van errol tenyleg nem tehetek.

Ezek tények. Ôszintén: a helyedben Neked lenne bizalmad? Te nem kérnéd vissza a pénzt?
****
De kerd vissza a penzt vissza is kapod! csak az a kerdes hogy megoldodott e a problemad vagy sem?
mert en azon vagyok hogy megoldjam a magyarorszagi Internetes problemakat.

A legutolsó információ alapján február közepéig biztosan nem lesz net, mert a közös képviselôk meggondolták magukat.
*****
Na baszki mar tenyleg !!!!
ezt meg ki mondta?????????????
Csak ugy kozlom minden Ok a kozoskepviselovel :)
ezt jobb ha nekem elhiszed!

Ha azt mondod lesz, és szuper lesz, akkor még várok egy kicsit. De kapjátok már össze magatokat, mert van olyan cég a területen, akinek a megrendeléstôl a működô netig mindössze 3 napra van szüksége!
***
igen ez azert van mert nekik van mibol fizetni kit es mit Ok letudjak fizetni a kozos kepviseloket en meg sajna nem!
Lassan megnek sajnos a dolgok tudom...
keson kaptam eszbe :( Sajnalom igyexem igerem.

Udvozlettel

Banánka

Előzmény: stewes (40)
Banánka Creative Commons License 2003.01.06 0 0 42
Szia,

Én ugy tudom hogy az mar vegleges ASZF :-) es kint van mar a neten is.

en mar mindent beadtam a HIFhez is!
Akkor nem tudom hogy te mit kaphattal :(

Várd is meg! hiszen ha mukodik a rendszer akkor miert is ne fizess elo :)

Azert koszi mindent

Udv

Banánka

Előzmény: Törölt nick (39)
stewes Creative Commons License 2003.01.06 0 0 41
Természetesen ezt akartam írni:
... a helyemben Neked lenne bizalmad?
stewes Creative Commons License 2003.01.06 0 0 40
Úgylegyen!
Csak éppen nem értek egy-két dolgot.
Eddig 5, azaz öt alkalommal beszéltem veletek telefonon. Minden alkalommal elhangzott egy olyan mondat, hogy most éppen nem működik a számítógép. (t.i. hibás.)
November 21-én szerzôdtünk. A papíron 30 napos határidô van a szolgáltatás beindítására.
Szóban olyan tájékoztatást kaptam, hogy szerelni kb. két hét mulva fogtok, de legkésôbb karácsonyig mindenkinek lesz internet elérése.
Telefon többször azt a választ kaptam az érdeklôdésemre, hogy 30-45 nap a reális várakozási idô a szerzôdéskötéstôl. (Már az is bôven eltelt !!!)
Az agész szerzôdéskötésbe azért mertem belevágni, mert itt olvastam, hogy már a Havanna lakótelepen szereltek. Ez októberben volt. Működik ott a szolgáltatás? Tudtommal nem.
Internet helyett viszont rendes postai úton kaptam egy szentképpel díszített levelet, amiben az újévi jókívánságotokat olvashattam.
Köszönöm szépen! Viszont a valláshoz való viszonyotok nem érdekel.
Érdekelne viszont, hogy milyen munkákat végeztetek el a pénzemen, mi lesz a következô lépés, milyen módon kívánjátok enyhíteni a késlekedés miatti bosszúságom.
Ezt meg is írtam nektek.
Erre egy magán e-mail címrôl kaptam egy kioktató választ, mely szerint én egy hosszú várakozási sorban a sokadik vagyok. Várjak szépen a többiekkel együtt.
Meg egy nagypofájú dumát arról, hogy ha akarom, akkor bekábeleztek, de nem fogom tudni használni.
Ezek tények. Ôszintén: a helyedben Neked lenne bizalmad? Te nem kérnéd vissza a pénzt?
A legutolsó információ alapján február közepéig biztosan nem lesz net, mert a közös képviselôk meggondolták magukat.
Ha azt mondod lesz, és szuper lesz, akkor még várok egy kicsit. De kapjátok már össze magatokat, mert van olyan cég a területen, akinek a megrendeléstôl a működô netig mindössze 3 napra van szüksége!
Előzmény: Banánka (37)
Törölt nick Creative Commons License 2003.01.06 0 0 39
MEgkaptam az eddig hiányolt ÁSZF-et. Persze ez is csak tervezet, amit még mindig nem értek, hiszen ennek végleges formában meg kéne lennie, ahhoz hogy a szolgáltatás elindulhasson, a törvény szerint...

Banánka

Fát a gyümölcséről!! Asszem az eddigiek alapján már inkább megvárom amig egy pár bátor embernél lesz Lanport... Nem szivesen lennék én az első...
De ha működik akkor nem én leszek az akadálya a dolognak (mint ahogy eddig sem én voltam)

Sok sikert a munkádhoz!!!

Üdv
Adept

liberálmensevik Creative Commons License 2003.01.06 0 0 38
Kedves Banánka,

köszi és minden jót!
Szerdán kávé, süti várja majd a szerel?ket.. :-)
lm

Előzmény: Banánka (36)
Banánka Creative Commons License 2003.01.06 0 0 37
Kedves stewes !

Igen vigyazzatok mert nemsokara beindulunk es azutan nem lesz megallas es senki nem fog minket ocsarolni hanem csak dicserni fogtok :)

Udvozlettel

Banánka

Előzmény: stewes (20)
Banánka Creative Commons License 2003.01.06 0 0 36
Sziasztok,

Sajnos meg sehol nem indult el a szolgaltatas de hamarosan elfog indulni. Mivel sok a keses sok az ugyfel igy mindenkitol a turelmet kernem. en eddig is koszonom mindenkinek a turelmet. Ugyanis en szeretnek letrehozni itt Magyarorszagon olyan szolgaltatast ahol nem a penz beszel hanem a megfizethetosegrol szol az egesz. Ha atnezitek az eddig munkaimat akkor lathatjatok hogy minden megprobalok! csak egy ket info.
www.bt.infopont.hu
weboldalaim:
Referenciaként a következő weboldalakat említhetjük meg:
http://www.infopont.hu (diákoknak szóló weboldal)
http://www.haloposta.hu (ingyenes levelezőrendszer)
http://www.pilleposta.hu (Nem látóknak ingyenes levelezőrendszer)
http://apropo.infopont.hu (apróhírdetéseket lehet feltenni)
http://www.olvasonaplo.hu (olvasónapló gyűjtemény)
http://www.dpgtar.hu (letöltő bázis)
http://www.webrobot.hu (készülőfélben van)
http://www.webelek.hu (készülőfélben van)
http://www.hotposta.hu (levelezőrendszer készülőfélben van)
http://www.lanport.hu (cégünk Internetes Weboldala)

nos de vege a reklam idejenek.
en teljes gozzel dolgozom es nemsokara lesz is referencia az Internetes szolgaltasunkban.
Tovabba csak azt vettem eszre hogy Magyarorszagon senki ismetlem magam SENKI nem akar megfizetheto Internet elerest. Olyan sok emberrel beszeltem, hogy elsem tudjatok kepzelni. Mar szinte mindent megprobaltam.

Voltam miniszteriumba is. Sot megprobaltam Kovacs Kalmant is elerni de mind hiaba volt nem reagalt semmire volt a treforton is mint csevego vendeg kesett fel orat aztan felora mulva le is lepett es nem volt 1 oran at! es nem raktak be a kerdesemet.

Tehat en mindenkinek a turelmet kerem meg aki csak tud turelemmel varni.

Ja igen amig elnem felejtem akik vartak azokat igen is kompenzalni fogjuk teljesen.
Udvozlettel

Banánka

Előzmény: liberálmensevik (31)
Ewron Creative Commons License 2003.01.05 0 0 35
Sajna én is a dombtetőn vagyok, úgyhogy lehet, hogy itt sem fog összejönni. Majd leírom az eredményt, ha már kint voltak mérni.
Előzmény: stewes (34)
stewes Creative Commons License 2003.01.05 0 0 34
Nagyon gyorsan. Ha jól emlékszem, akkor a két ünnep között (dec. 30-án) küldtem el a faxot. Én kb. 1,8 km-re lakom a körsugárzótól. A legnagyobb antennával 19 deciBell-t mértek. Harminc felett lenne a megnyugtató érték. Valamennyi veszteség van a levezető kábelen, és a fa belombosodási is tovább rontaná a vételt. Sajna tiszta rálátás kell. Állítólag Ligeten most 19 érdeklődő van. Nem lehetetlen, hogy itt is fognak telepíteni egy berendezést. Volt, akinél azért nem sikerült a dolog, mert ugyan szabad szemmel tiszta zavartalan rálátás van, a távolság sem sok, de mivel a sugárnyaláb lefelé irányul a dombtetőn lévő épületig már nem jutott el a jel.
Előzmény: Ewron (33)
Ewron Creative Commons License 2003.01.05 0 0 33
Ez azt jelenti, hogy tökéletes rálátás kell a sugárzóra? Nálad mennyi időn belül reagáltak? Mikor adtak le hozzájuk a megrendelést?
Előzmény: stewes (30)
stewes Creative Commons License 2003.01.04 0 0 32
Nekem azt mondták, hogy a Pesti úti közös képviselő(k) visszaléptek, ezért nem tudnak szerelni. Legközelebb februárban lesz közgyűlés. Addig semmi. Egyébként elég a érdekes a hozzáállásuk.
Előzmény: liberálmensevik (31)
liberálmensevik Creative Commons License 2003.01.04 0 0 31
A XIX. utácban a jövő héten szerelik a kábelt a családi házak között a LanPort szerelői.

Van (volt) egy kis káosz náluk is, de még nem adtam fel a reményt, s lehet hogy megindul a szolgáltatás még e hónapban.

A Havanna lakótelepi, vagy a Szentmihályi úti LanPortról nincs vkinek infója?
lm

stewes Creative Commons License 2003.01.03 0 0 30
Nálam ma voltak kint. Sajnos a szomszéd utcában van 1 azaz 1 db fa, ami pont kitakarja a sugárzót. Szegénytől valahogy meg kellene szabadulni.
Előzmény: Ewron (29)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!