Keresés

Részletes keresés

sessyl Creative Commons License 2008.07.20 0 0 218

Korábban a Dote meddőségijére jártam, sajnos eredménytelenül...

Nagyon szerettem ennek ellenére, mivel kedvesek és segítőkészek voltak, és szakmailag is szerintem jók. Igaz, egy egész napom mindig ráment a várakozásokra...

Most a Dote Káliba járok, ugyanahhoz az orvoshoz (mind a két helyen Ő volt a kezelőorvosom B.B.), és nem is szeretnék orvost váltani, mivel nagyon bízom a szakmai tudásában, és jó orvosnak tartom. Remélem már az ötödik nekifutásra és negyedik beültetésem összejön majd a babánk...

Elsőre nagyon féltem a Káli intézettől, hogy elegáns, egész más, mint az állami intézmények, biztos drága lesz, nem ismertem a szokásokat, ennek ellénere nagyon kellemeset csalódtam.

Eddig az intézetben semmiért nem kellett fizetni (elég volt a gyógyszereket kifizetni, ami nem kis pénz), és a maximálisan közvetlenek, udvariasok, segítőkészek az ott dolgozók.

Egy kultúrált, tiszta környezetben kell várakoznom, és sokkal kevesebb időket, mint korábban.

deja1 Creative Commons License 2008.05.29 0 0 217
Teljesen véletlenül akadtam erre az oldalra és a leveledre. Én Arnold Lászlóhoz járok(jártam) eddig a Schöpf-Merei kórházba.Teljesen megdöbbentem...Megkérdezhetem h történt ez az eset? Komoly tragédiát okozott? (Azt hiszem más dokit kell keresnem.) Megköszönném a segítséget.
Előzmény: GGGJJ (179)
szerike Creative Commons License 2008.01.16 0 0 216
gyere át a meddöség-lombikbébi topicba ott sokan vagyunk!!!
Előzmény: helga78 (214)
kismica Creative Commons License 2008.01.02 0 0 215
Csak most néztem be: a DOTE meddősségit én nem "szeretem", de a Fogklinika felőli oldalon van a Kaáli, őket melegen tudom ajánlani, mindkét dokit, nekik köszönhetően panaszkodom most mindenféle terhességi tünetre ;)
Előzmény: Szilvia01 (210)
helga78 Creative Commons License 2008.01.02 0 0 214

Szia geminiboys!

Köszi, de én bp-i vagyok, kár hogy nem tudsz valami közelebbit ajánlani, már majdnem eldöntöttem hogy a Dévaiba megyek,de most olvastam hogy valaki nem ajánlja, úgyhogy most a BMC felé hajlok,de még mindíg nagyon tanácstalan vagyok.

Előzmény: geminiboys (202)
Endzsi93 Creative Commons License 2007.12.29 0 0 213
"Babadús" nagyon boldog új évet kívánok én is mindenkinek!!! :))
Előzmény: Szilvia01 (212)
Szilvia01 Creative Commons License 2007.12.29 0 0 212

Szia  Endzsi

 Köszi átmegyek a meddőségi lombikbébi-be.

  Minden jót! És B.U.É.K

Endzsi93 Creative Commons License 2007.12.29 0 0 211
Szia Szilvia!
Lépj át a "Meddőség-lombikbébi"topikba.Sokkal sűrűbben vagyunk fent,hamarabb kapsz választ a kérdéseidre.Én Pestre járok a BMC-be,de az egyik kolléganőm Debrecenből "kapott" babát,a második lombikból.
Előzmény: Szilvia01 (210)
Szilvia01 Creative Commons License 2007.12.29 0 0 210

 

  Sziasztok

   Nemrég csatlakoztam a fórumhoz.

    Én a debreceni meddőségre járok,november 30.-án volt az 5.-ik

    inszeminációm, ami sikertelen volt.

    Januárba újra megyek. Ha nem sikerül, lehet hogy lombikra küldenek.

    Érdemes-e itt folytatni? Vagy próbálkozzunk máshol? Előre is köszönöm.

szerike Creative Commons License 2007.12.27 0 0 209
Szia 061.3552736 kérd a meddöségit ez a Budai Meddöségi száma hivd fel öket az nem kerül szinte semmibe,itt ingyenesek a vizsgálatok,bár nagyon sokan vannak,de érdemes megpróbálni.
VÁGJ BELE:)
üdv Judit(38évesen most sikerült ugy néz ki)
Előzmény: poeloeske (205)
poeloeske Creative Commons License 2007.12.20 0 0 208

Köszi,átmegyek a meddőség lombikbébi topikba!

Pölöske

geminiboys Creative Commons License 2007.12.20 0 0 207

Pölöske!

 

Az életkor előre haladtával a statisztikák szerint csökken a teherbeesési ráta, de ez nem jelenti azt, hogy nem érdemes megpróbálnod. Mi a győri KAÁLI-ba jártunk, több hölggyel beszélgettem akik 40 évesek elmúltak, tehát nem vagy egyedül, mások is próbálkoznak. A max életkort nem tudom, azt sem, hogy hány éves korig fogadják a hölgyeket. Szerintem egy ilyen intézmény nem érdekelt abban, hogy sikertelen kezeléseket produkáljon, a statisztikáikat összehasonlítják, egyik hírnevének sem tenne jót a csökkenő tendencia. A vérvételeket, átjárhatósági vizsgálatot stb. állami finanszírozott intézményben is el lehet végeztetni.

 

Sok sikert, vágj bele!!!!

Előzmény: poeloeske (205)
Törölt nick Creative Commons License 2007.12.20 0 0 206
Szia!

Szerintem gyere át az optimista lombikosokhoz vagy a meddőség lombikbébi topikba, ott sokkal gyakrabban fordulnak elő sorstársak.

A Kaáliba jártam én is, de sajnos ami a korodat illeti arra nem tudok válaszolni. A vizsgálatokat el lehet végeztetni máshol is, nem muszáj a Kaáliban. Elfogadják bármelyik kórház, orvos papírjait is. Nekem a Kaáliban az első konzultáció került csak pénzbe, aztán az inszeminációk. De a lombikért a gyógyszereken kívül semmit nem kellett fizetni. (ja, a 300 ft-os vizitdíjat/alkalom). Tilos a hálapénz, szerintem ez sem mellékes.
Csak jót tudok írni az intézetről, az ott dolgozók szívüket-lelküket kiteszik a paciensekért. Mivel idéntől limitálva van, hogy hány beavatkozást végezhetnek el maximum, ezért igencsak érdekeltek a sikerességi rátájuk magasszinten tartásában.
Sok sikert!
Előzmény: poeloeske (205)
poeloeske Creative Commons License 2007.12.19 0 0 205

Kedves fórumosok!

Több kérdésem is lenne,de egyenlőre a legfontosabbal indÍtok,41 évesen vajon van esélyem a lombik programmal történő megtermékenyités során történő teherbe esésre?Vajon mi az a végső életkor határ,ahonnan már nem reális,érdemes-e megpróbálnom? 

A másik,a Bp-i Káli intézetben jártam,nagyon kedvesek voltak,de iszonyúan drága,egy vérvétel 14.000 ft.volt.Azon is elgondolkodtam,hogy vajon egy privát intézmény nem lehet-e ellenérdekelt a sikert illetően,hiszen minél több beültetést végez,annál többször jut bevételhez vagy az államtól,vagy a magánszemélytől...egyszerűen tanácstalan vagyok,és életkorom miatt is nagyon aggódom...

Várom válaszotokat

Üdv és Kellemes Ünnepeket mindenkinek

Pölöske

poeloeske Creative Commons License 2007.12.19 0 0 204
Működik,elmegy ez a levél? ímost irom a harmadikat...
szerike Creative Commons License 2007.12.09 0 0 203
Sziasztok,szerintem minden központ egyforma,kinek mi jön be.
Én szeretettel ajánlom a BMC Budai Meddöségi központban Szücs doktor urat.
A többieket nem annyira.Aki most kezd,mindenkinek sok sikert,rengeteg türelmet,és sok pénzt kívánok,mert ez a "támogatás ez vicc".:(
Ja és aki elmult 35 végig ne csinálja a 6 inszemet,3után kérhetö a lombik,naon sok hormontol szabadul meg igy.Bár nehezen engedik,de végül igen:)
Ha bármiben tudok segíteni szivesen.üdv
geminiboys Creative Commons License 2007.12.05 0 0 202

Szia Helga!

 

Én a Győri Kaáli Intézetet tudnám javasolni, Dr. Kőrösi Tamás és dr. Boga Péter a dokik. Ha budapesti vagy akkor elvileg Győrbe könnyen eljutsz. Mi 2004 - 2005-ben jártunk Győrbe, a harmadik beültetés volt sikeres két kisfiunk született. (ikrek)

Nagyon precíz munkát végeznek, mind a nyilvántartásban, mind a kezeléseket tekintve és nem utolsó sorban emberileg is kifogástalan a személyzet. A két orvos, az altatóorvosok, a nővérek hétvégét ünnepnapot nem sajnálva teszi a dolgukat. És emellett mindenkivel úgy bánnak mintha éppen az az illető lenne a legfontosabb. Maga az intézet Győr egyik legszebb területén található, lényegében egy családi ház van klinikává alakítva. Ha lehet ilyet mondani szerettünk odajárni, a második harmadik kezelésnél már személyesen is ismertek bennünket, mosolyogtak biztattak bennünket. Hála és köszönet Nekik ezúton is. Nagyon tudom Őket ajánlani és sok sikert kívánok!

Azért írd majd meg, hogy melyiket választottad és mik a tapasztalataid

 

Éva

tamara74 Creative Commons License 2007.12.01 0 0 201


Szia!

A nevem B. Krisztina. 2007 júliusában kezdtünk el járni a debreceni kaáli intézetbe, Dr. Bodnár Bélához.
Nekem az első pillanattól kezdve, vagyis nekünk, azonnal megtetszett az a légkör, ami ott fogadott bennünket. Mindenki nagyon kedves, figyelmes, segítőkész volt. Soha nem éreztem, hogy hülyének néztek volna a tudatlanságomért, sőt fel is ajánlották, ha valamit ne értek nyugodtan telefonáljak, kérdezzek,szívesen segítenek. Ami a legfontosabb volt, és lelkileg sokat segített, hogy embernek érezhettem magam mindvégig. Ez megfizethetetlen szerintem ebben a helyzetben. Döbbenetes volt számomra, az a személyes kontaktus, ahogy mindenkivel személyere szabottan foglalkoznak. És nemcsak az orvos, hanem az intézmény minden egyes dolgozója. Mindenkit a nevén szólítottak, már amikor belépett az ajtón. Tudják ki vagy, hány órára mész, hol tartasz, mire megérkezel ki van készítve az anyagod és felkészülnek belőled, és azt érzed mindeközben, hogy ez nem esik nehezükre, szívből teszik. Ez fantasztikus, a magyar egészségügy helyzetéhez képest, meg aztán végképp.....
Nem volt gyomoridegem soha (no ez nem teljesen igaz), de nem volt bennem félelem, mert mindig pontosan tudtam mi következik, része lehettem a saját életemnek, ami máshol nem volt jelemző.
Bár az első lombik nem sikerült, de most fejeztük be a másodikat, és sikerült!!!!! Nagyon boldogok vagyunk, mindenki eggyütt örült velünk!!!!!! Nagyon hálásak vagyunk,minden egyes dolgozónak, mert igaz emberek, akiken látszik, hogy nem a fizetésért dolgoznak, hanem szeretik a munkájukat. Ez pénzben nem mérhető.
Úgyhogy, én tiszta szívből tudom neked ajánlani, vágjatok bele nyugodtan, minél hamarabb.
Ha bármilyen kérdésed van nyugdtan írj, amiben tudok, szívesen segítek. Az e-mail címem: krisztibarabas@freemail.hu
Sok sikert, és kitartást kívánok nektek a baba projekthez!
Üdv Kriszti
Előzmény: vpompom (196)
tamara74 Creative Commons License 2007.12.01 0 0 200
Szia!

A nevem B. Krisztina. 2007 júliusában kezdtünk el járni a debreceni kaáli intézetbe, Dr. Bodnár Bélához.
Nekem az első pillanattól kezdve, vagyis nekünk, azonnal megtetszett az a légkör, ami ott fogadott bennünket. Mindenki nagyon kedves, figyelmes, segítőkész volt. Soha nem éreztem, hogy hülyének néztek volna a tudatlanságomért, sőt fel is ajánlották, ha valamit ne értek nyugodtan telefonáljak, kérdezzek,szívesen segítenek. Ami a legfontosabb volt, és lelkileg sokat segített, hogy embernek érezhettem magam mindvégig. Ez megfizethetetlen szerintem ebben a helyzetben. Döbbenetes volt számomra, az a személyes kontaktus, ahogy mindenkivel személyere szabottan foglalkoznak. És nemcsak az orvos, hanem az intézmény minden egyes dolgozója. Mindenkit a nevén szólítottak, már amikor belépett az ajtón. Tudják ki vagy, hány órára mész, hol tartasz, mire megérkezel ki van készítve az anyagod és felkészülnek belőled, és azt érzed mindeközben, hogy ez nem esik nehezükre, szívből teszik. Ez fantasztikus, a magyar egészségügy helyzetéhez képest, meg aztán végképp.....
Nem volt gyomoridegem soha (no ez nem teljesen igaz), de nem volt bennem félelem, mert mindig pontosan tudtam mi következik, része lehettem a saját életemnek, ami máshol nem volt jelemző.
Bár az első lombik nem sikerült, de most fejeztük be a másodikat, és sikerült!!!!! Nagyon boldogok vagyunk, mindenki eggyütt örült velünk!!!!!! Nagyon hálásak vagyunk,minden egyes dolgozónak, mert igaz emberek, akiken látszik, hogy nem a fizetésért dolgoznak, hanem szeretik a munkájukat. Ez pénzben nem mérhető.
Úgyhogy, én tiszta szívből tudom neked ajánlani, vágjatok bele nyugodtan, minél hamarabb.
Ha bármilyen kérdésed van nyugdtan írj, amiben tudok, szívesen segítek. Az e-mail címem: krisztibarabas@freemail.hu
Sok sikert, és kitartást kívánok nektek a baba projekthez!
Üdv Kriszti
helga78 Creative Commons License 2007.11.21 0 0 199

Sziasztok!

 

Most írok ide először, mert két méhenkívüli terhesség után nem maradt más mint a lombik,de még mindíg nagyon tanácstalan vagyok, hogy melyik intézményt válasszam, napok óta olvasgatlak benneteket is és a meddőség-lombikbébit is, de még nem sikerült eldöntenem hogy hová menjek.Én budapesti vagyok,és arra gondoltam, hogy több helyre is kérek időpontot első beszélgetésre,ha valaki tud segíteni kérem írjon.Köszönöm előre is Helga

Anita1982 Creative Commons License 2007.11.13 0 0 198
Sziasztok én még most fogom kezdeni az első lombikot. De egy kicsit bátortalanul mert egy inszemináción már túl vagyok de az nem jött be. Ha tudtok valami biztatót mondani ezzel kapcsolatba azt megköszönném. Pécsre járok.
vpompom Creative Commons License 2007.11.11 0 0 197
Szia! Azt hiszem, hasonló cipőben járunk. Én sem tudom, hogy érdemes -e velük kezdeni. Ha tudsz valamit, akkor légy szíves írj.
Előzmény: zájká (190)
vpompom Creative Commons License 2007.11.11 0 0 196
Sziasztok! Van valakinek tapasztalata a debreceni Kaáli Intézetről?
Radmilla Creative Commons License 2007.11.07 0 0 195
Írtam!
Előzmény: Törölt nick (194)
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.07 0 0 194
Írhatsz az adatlapomon megadott emailcímre, az él. Örülnék neki, ha hallanék felőled!
Előzmény: Radmilla (193)
Radmilla Creative Commons License 2007.11.07 0 0 193

:-)))))))))

Igen!

Eltűnrtem, mert azt gondoltam, hogy mint mindig az segít ha magamban tartom a bajokat!

És lőn!

Azóta van egy 20 hónapos vegyespáros bajom:-)

Ha gondolod és megmondod, hogy hová írjak beszámolhatok...

De hallom neked is:-)))))

Bocsánat off

Előzmény: Törölt nick (191)
ma.zsola Creative Commons License 2007.11.07 0 0 192

Sziasztok!

 

Én eddig Tapolcára jártam, ahol túl vagyok öt inszemen ill. öt lombikon. Sajnos baba még nincsen. Nagyon erősen gondolkodunk a váltáson. A budapesti Káli Intézet érdekelne engem, viszont az áraik nagyon drágák ha már nem működik a tb-s megoldás. Én azt szeretném megtudni, hogy nem létezik -e olyan, hogy az Intézet alapítványa segítséget nyújtana azoknak, akik nem tudják ezt kifizetni teljesen.

Ha valaki tud ezzel kapcsolatban valamit, azt nagyon megkérem, hogy írja meg.

Törölt nick Creative Commons License 2007.11.07 0 0 191
OFF : Radmilla, Te AZ a Radmilla vagy ?? Mi a helyzet ? ON
Előzmény: Radmilla (189)
zájká Creative Commons License 2007.11.06 0 0 190
Sziasztok.Ki mit tud a Debreceni Kaáli intézményrol?Érdemes uda jelentkezni, Minden info érdekel.Köszi
Radmilla Creative Commons License 2007.11.06 0 0 189

Kedves nyufi-fufi!

 

Sok jó hely van, mint ahogy olvashattad is a többiektől. Én melegen ajánlom a budapesti Kaali Intézetet, ott minden orvost, de főként Krizsa doktort, akihez én is jártam. Érdekes egy ember, de én nagyon megszerettem, mert rettentő őszinte, de minden tőle telhetőt megtesz az emberért.

Kicsit futószalag itt is, de az intézet honlapján lehet időpontot kérni és konkrétan a doktorúrhoz is. A Nyírőben most amúgy is zavaros egy kicsit a helyzet.

 

Előzmény: nyufi-fufi (186)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!