Keresés

Részletes keresés

Derek Creative Commons License 2002.01.18 0 0 9
Ugy tudom egyedul csak a Szabadsag teri emlekmure vonatkozott ez, a tobbire nem,meg,hogy az ilye emlekmu korul levo sirokat atrakjak rendes temetok megfelelo parcellaiba. Bar ugy tudom a nagybajomi harckocsicsata emlekere emeltet is meghagytak a kaposvar -kanizsai ut menten a falu elott.
Előzmény: Novacsek (8)
Novacsek Creative Commons License 2002.01.18 0 0 8
akkor teljesítettük a megállapodást, megfelelő tisztelet legjobb példájával állunk szemben!
Előzmény: Törölt nick (7)
Törölt nick Creative Commons License 2002.01.18 0 0 7
Lásd Csepel, sportpálya, egykori szovjet katonai temető. Most egy benzinkút áll a helyén :-(
Előzmény: Törölt nick (2)
csabiman Creative Commons License 2002.01.18 0 0 5
Ez nem nagyon illett ide...
Előzmény: Törölt nick (4)
csabiman Creative Commons License 2002.01.18 0 0 3
Szerintem a Don-kanyarban elesett magyar katonák emlékművét nem egy régebbi, orosz népi emlékmű helyére, annak lerombolásával emelték... vagy?
Előzmény: Igneous (1)
Igneous Creative Commons License 2002.01.18 0 0 1
És ahhoz mit szólnál, ha a Don-kanyarban nem lehetne az elesett magyar katonáknak emlékművet emelni?
Előzmény: kiralyhago (-)
NagyFehérFőnök Creative Commons License 2002.01.18 0 0 0
a szOkásjOg miatt: 0
Előzmény: kiralyhago (-)
kiralyhago Creative Commons License 2002.01.18 0 0 topiknyitó
2002. Magyarország
"Moszkva ragaszkodik a Szabadság téri szovjet emlékmű eredeti helyén történő visszaállításához".
- olvashatjuk a Szabadság téri mélygarázs építése kapcsán. Az még csak érthető, hogy Moszkva ragaszkodik hozzá de hogy nekünk ezt miért kell eltűrnünk arról már érdemes beszélni. Miért van az , hogy 2002-ben még mindig nem merjük visszahelyezni eredeti helyére a nemzeti egységet "is" jelképező Országzászlót a Szabadság térre? Miért mások mondják meg helyettünk, hogy mit szeressünk? Miért idegen hatalmak uralják még mindig ezt az országot? Ezért érdemes elmenni szavazni???
Talán épitsünk a berlinihez hasonló falat a Szabitér köré! Vagy kezdjük újra, hogy : "Ruszkik haza"? Vagy az is lehet,hogy ez már nem is Magyar-ország ? Akkor bocs. Én megyek.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!