Szerintem akkora ötlet, hogy megfelelő pr-ral ki tudná húzni a magyar gazdaságot a szarból, csak éppen arra itthon sosem volt /és szerintem sosem lesz/ megfelelő ember, koncepció és elegendő pénz.
ha belegondolsz, elég vad egy ízvilág...ÉDES túró, ét v tejcsokiba mártva.+rúd formában...ami másra is asszociáltat, ami szintén barna, és rúd jellegű, csak épp végtermék... :)
amúgy anno a hvg azt írta, h vmi szovjet ötletből magyarították a túró rudit....
Lehet, hogy külföldön hódítana - egy másik ízkultúrában.
Tudtátok, hogy MINDENFÉLE túró rudi külföldön eladhatatlan, mert nem hiszik el a külföldiek, hogy a túró ehető csokival, cukorral keverve. Hihetetlen, de így van.
HUNGARIKUM.
mondjuk aki kitalálta az ízvilágot, annak biztos ízlett...meg aki jóváhagyta...szal legalább ketten vannak:) de gondolom az édes lkevés a termék fenntartásához!!! :)
Én csak azt tudom mondani (az én ízlésemtől eltekintve), hogy mindenki aki megkóstolta - új és régi felhasználó - egyértelműen fanyalgott, és vásárlót egy darabot sem láttam. :)
Egyszer hallottam egy legendát, a hitelességéért nem kezeskedem: szóval, hogy a Zaporozsec motorja nem más, mint valamelyik szovjet tank (T-72-es, vagy melyik) indítómotorja. Ugyanis ez utóbbi akkora böhöm nagy szerkezet, hogy külön motorral kellett indítani, és ezt tették át a Zapiba.
Pont tegnap nezegettem egy 1971-es otsebesseges DS21-et... Regota ott allhatott, mert jocskan korbevettek a lehullott falevelek. Nem semmi jarmu... Egyszer nekem is lesz.
Masik kedvencem a Zaporozsec. Egyszer azzal mentunk a haverokkal plazazni. Garantalt siker :-) Es az a hang... Meg az a benzinkalyha :-D
apropó kisautó... vhol kell még lennie pár játékomnak...emléxem, h a még angliában gyártott matchboxok sokkal jobbak voltak, mint a hong kongiak/v macau??????????/ el is képedtem, amikor kaptam egy kék porsche-t műanyag volt az alja, kevésbé igényes kivétel...éspár nap múlva jött le róla a festék. bezzeg a békazöld golf! meg a narancssárga renault! amit még az angolok raktak össze! abban volt anyag! és a festék is csak akkor jött le picit, ha ütközüöset játszottam :)
gyerekkoromban kisautóban volt olyan volvóm. nagyon szerettem vele játszani. össze is vesztema nővéremmel, mert azt monda, h az egy randa, kocka autó...és a gömbölyű formájú a szép...
Nekem volt egy 244-es Volvom 77-es. Bőr üléssel, pöccre indult. Egyszer beállt mögém az autópályán egy Daewoo valami 130-nál hogy letol. 160-nál elmaradt mögülem pedig még volt az én gépmadaramban......
Aztán váláskor otthagytam az asszonynak. Leamortizálta-((((((((((((