Keresés

Részletes keresés

Vissai Creative Commons License 2004.08.07 0 0 204
Azért hogy a másik oldalról is legyen valami:

Boldogult ifjúságom egyik állomása egy kéthavi munkaviszony volt az Auchannal (logisztikai manager - az árufeltöltő indián neve :). Az illatszerosztályon. Csak mellékesen: ha nem lettek volna a vevők, szívem csücskei, ennyi ideig sem maradtam volna.

Jött egyszer egy fiatal pár, hogy nekik X márkájú sampon Y változata kéne. Elvezetem őket a megfelelő polcig, mutatom, h ott van az. Iiiigen, mondja a csajszi, csakhogy ez a felújított kiadás, nekik meg a régebbi kéne, aminek a csomagolása is más. Vissai előtt elsötétül a világ. Mert ő tudja, hogy ha van is az (egy-két hónappal azelőtt leváltott) X samponból, az a polc legeslegtetején van, kb. 5 méter magasban. Vissai azt is tudja, hogy vissai tériszonyos. Meg hogy a nagylétra rettentően ingatag.
No de mindent a vevőért!, úgyhogy nagylétra elő, vissai felkapaszkodik, fellel 2 egész db régi fajta X sampont. Vissai letántorog, összecsókolgatja az anyaföldet.
Mivel mindkét flakon ritka mocskos volt (több mint másfél évet töltöttek egy nehezen takarítható helyen), letakarítgattam a kosz nagy részét. Namost, az ifjú párban valami gyanúféle ébredhetett szándékaimat illetően, mert nagyon meg akarták kaparintani az egyik flakont. De még mindig nem adtam oda nekik, mert ellenőrizni akartam az árat, nehogy emiatt probléma legyen (érvényes-e még a kód). Amikor ez is megvolt, villámsebesen kikapták a kezemből és elszaladtak. :)

A másik örök kedvencem az a kissé elgyötört házaspár, akik töküres bevásárlókocsijukat tologatva megkérdezték (a bujkáló hisztéria jeleit el sem lehetett volna téveszteni), hogy "Kisasszony, hogyan lehet kijutni innét?" :)))
Pistike Creative Commons License 2004.08.07 0 0 203
Azért ez kemény!
Előzmény: Vissai (202)
Vissai Creative Commons License 2004.08.07 0 0 202
Most jövök az Auchanból.

Vettem többek közt 3 doboz fogkrémet (az volt az első, amit kipakoltam a futószalagra). Mikor hazaértem, észrevettem, hogy nincs egyik zacskóban sem. Úgyhogy vissza az Auchanba (még jó, hogy nincs messze). Pénztárosnő levadászása, kérdőre vonása (viszonylag udvariasan, ahhoz képest, hogy milyen ideges voltam). P.nő mondja, hogy "hát én neeem tudooom", meg hogy biztos bepakolta, meg biztos lenyúlta az utánam jövő vásárló, meg minden ilyesmit, aztán jött az adu ász, hogy menjek a vevőszolgálathoz. Jó, mentem.
Vevőszolgálaton rendesen bántak velem (végül). Ott is ugyanezt a sódert kaptam, végén a nyerő dumával a következő vásárlóról. Akkor képletesen szólva megvetettem a lábam, és tisztán érthetően közöltem, hogy 1. biztosan nem volt benne a zacskókban; 2. biztosan nem hagytam ott egy zacskót sem (mindig megnézem tudniillik, épp az ilyen esetek elkerülése végett). Pár másodpercig farkasszemet néztünk, aztán mondta, h hozzak még 3 forgkrémet és adjam oda neki. Odaadtam, kimentem, odaadta. (Jó volt a helyzetmegítélő képessége: ha nem tett volna úgy, ahogy, akkor robbanok.)

Na és itt jön a szép dolog. Aláíratott velem valami papírt, h ezmegaz a pénztáros, ezmegaz tűnt el. És volt már előttem is egypár eset.

Nézzük csak. Ha nem 5 percre lakom gyalog az Auchantól, hanem mondjuk 30 percre kocsival, biztosan nem mentem volna vissza. És viszonylag kevés vásárló lakik ilyen közel.
valamilanykabatban Creative Commons License 2004.08.07 0 0 201
nem tudja véletlenül valaki hogy kapható e 10kgos Biokats macskaalom (narancsillatú:) )ezekben az áruházakban és ha igen mennyiért?
Csokis Creative Commons License 2004.08.07 0 0 200
Hosszasabb nemlátogatás után kb. egy hónapja újra bedugtam a képem a Fogarasi úti Tecsóba. Nem kellett volna! A 13 doboz tartós Mizó tejből kettő volt romlott. Ez így azért nem annyira tecsógazdaságos. Továbbra is marad a sarki közért a helyes lányokkal, akik közlik, hogy mit ne vegyek, mert a napokban le fog járni a szavatossága. Éljenek a sarki kisközértek!
Ja, és 200!
eMM Creative Commons License 2004.08.07 0 0 199

A gyanúsan olcsó valóban"kissé" zsíros.

Úgy kell venni, fasírtnak kíváló!

Előzmény: Wormie (198)
Wormie Creative Commons License 2004.08.06 0 0 198
A gyanúsan olcsó (tiszta zsír) akciós darálthús kivételével szerintem teljesen OK az Auchan darálthús helyi csomagolásban is. Előírás szerint egynapos szavatossággal. Még sosem volt vele semmi zűr.
Előzmény: eMM (197)
eMM Creative Commons License 2004.08.02 0 0 197

Az auchanban nem is védőgázas a darálthús se.

Ottan bontják szét,meg csinálják a húst a hentesek és rakják ki.

De az tény hogy szép nagy bötüvel fel van tüntetve hogy meddig jó.

Előzmény: Wormie (196)
Wormie Creative Commons License 2004.08.02 0 0 196

Húst se vegyél a T-ban, főleg darálthúst NE!!!!!

A múltkor egy öregebb nőci sorra szaggatta fel a védőgázas csomagolást, hogy beleszagoljon, friss-e a hús. Azt mondta, már többször megjárta vele. Na most gondoljátok, hogy ezeket a felbontott húsokat nem csomagolják újra? Szerintem egész biztosan! Csak az már nem lesz védőgázas. És esetleg már egy napot kint álltak a pultban.

Az Auchanban még sose vettem gyanús szagú friss húst. Ott ráadásul a csomagolás napja nincs eldugva az apróbetűs részben.

A Tescoban meg az szerepel nagybetűvel, hogy meddig rakható ki a hűtőpultba. De azt már legalább 5 nappal azelőtt cosmagolták. Keressétek csak meg az apróbetűs feliratban, a zsír%-ok között.

Előzmény: Pistike (194)
eMM Creative Commons License 2004.08.01 0 0 195

Azt a telefont hívom amit megadtak ők saját magukról.

Ha nincs külön telefonos emberük ugye arról nem én tehetek?

Előzmény: Mityu (193)
Pistike Creative Commons License 2004.08.01 0 0 194

Vettem a TESCO-ban 5 tescos kefirt.

Jóval a lejárat előtt, amikor kinyitottuk gomba volt a tetején.

 

Általában a TESCOban a tej, reggeli ital is hamar megromlik.

 

Lassan eljutok oda, hogy tejtermélet vagy az Auchanben, vagy a Sparban veszek, a Tescoban a fenti okok miatt nem, a METRÓban meg drága.

Mityu Creative Commons License 2004.08.01 0 0 193
Ha azt a telefont hívod amit az az egy ember vesz fel aki közben jótállási jegyet tölt ki, vonalkódot olvastat le közben garanciális dolgot intéz, akkor tényleg sok sok türelem kell felhíni :))
Előzmény: eMM (192)
eMM Creative Commons License 2004.07.08 0 0 192

Régen voltam kisbaba.

Szóval nemtom.

Tán hívd fel őket ha nagy a türelmed.

mert mire felveszik.............

Előzmény: vizitantusz (191)
vizitantusz Creative Commons License 2004.07.08 0 0 191

Jól ellevelezgetek magammal:-)))

 

Kapható HIPP a Tescoban! (Ha valakit rajtam kivül ez érdekel.)

Előzmény: vizitantusz (190)
vizitantusz Creative Commons License 2004.07.06 0 0 190

Tesco  ismerők, a segitségeteket kérem:

Kapható-e HIPP babaétel?????

 

Előre is köszi.

 

vizitantusz Creative Commons License 2004.07.05 0 0 189

Akkor ez tényleg magyar specialitat.:-)

Mik lehetnek ezek szerint ezekben a nagy hypermarketekben?!

Különben a Cora-ban rengeted Profi árucikk van, lehet, hogy a vonalkódolásos szisztéma is megegyezik?!

Előzmény: Wormie (188)
Wormie Creative Commons License 2004.07.05 0 0 188

Mit kell különben is leltározni? Minden számitógépen van. Vagy ez  magyar Cora specialitás?

 

Ezt én se értettem sokáig, de múlt héten rájöttem! :-) Igaz, Profi-ban történt, de szerintem nem egyedi jelenség... Volt vmi akciós müzli-szelet, vettem néhány darabot. Vonalkód-leolvasó természetesen nem veszi, erre a pénztárosnő elővesz a pultja alól egy 2 dl-es almalét, és azt húzza le. Rögtön meg is magyarázza: az is ugyanannyiba kerül. :-))))))))))))   Na, gondoltam, jól nézhet ki a készletnyilvántartás ezeknél.... :-)

Előzmény: vizitantusz (186)
PISKO_ Creative Commons License 2004.06.30 0 0 187

Sziasztok!

 

Én a budakalászi Corába szoktam járni, csomó mindenben (főként gyerekruhákban)szerintem sokkal jobb a kínálata, mint pl. a fótinak. Amióta megnyílt az Auchan a szentendrei úton, jóval kevesebben is vannak.

 

Olvastam valamelyikőtök hsz-ban a koszról és a csótányokról. Nem tudom, hogy jártatok-e már az Új Udvar CBA-jában, de az akváriumuk tele van döglött halakkal, meg mindenféle -a már döglött halakról lehulló - húscafatokkal. Egyszer szóltam a hentes srácnak, hogy nem kéne-e kivenni őket. Erre ő: majd...  

vizitantusz Creative Commons License 2004.06.29 0 0 186

A soroksári auchanról én is leszoktam, viszont elérhetőség miatt rá kellett szoknom a szigetszentmiklósira . Kényszerűségből. Viszont 1 hónapja a Corára cuppantam rá. Lényeg az, hogy eddig is tudtam, hogy olcsó, de igénytelen az Auchan, de erre ma megint ráeszmáéltem és kicsit OFF, de a Corában is csalódtam:

 

A Cora-ra délelött ki volt irva, hogy bocsi,de leltározunk és 14.00-kor nyitunk ki.

Egy csomót autóztam, hogy ott vásároljak, erre puff. Hogy gondolják, hogy napközben leltároznak? Este 10-től ugyis zárva vannak, miért nem akkor? Mit kell különben is leltározni? Minden számitógépen van. Vagy ez  magyar Cora specialitás?

 

Mindegy. Utána átautóztam a már régen látott szigetszentmiklósi Auchanba. Bár ne tettem volna. A bébi osztály kifosztva, a polcok üresek, nincsenek feltöltve. Effektive 1 db. Hipp bébiétel sem volt. Meg hintőpor sem, meg babapiskóta sem, meg mascarpone crém sem. Persze a folyósok tele vannak ki nem rakott áruval, amitől alig lehet elférni. Ja, az olcsóság. Köztudott, hogy a Corában húzósabb árak vannak, mint az Auchanban mégis a pelenka amit venni szoktam a Corá-ban 600 Ft-tal olcsóbb. Hogy van ez?

 

Mégegy : a sorban állás. Egyszer pénteken voltama Cora-ban és minden 2. pénztár üzemelt csak, viszon fullon volt fizetni akaró vevőkkel az üzlet. Itt is nagyon sokat kellett várni:-(((

 

Hova érdemes ezek után menni. Oda , ami egyáltalán nem esik útba??:-(((

Előzmény: eMM (176)
eMM Creative Commons License 2004.06.11 0 0 185
Én egyszer vettem harmadnap lejáró épp ezért olcsó("csak" 250píz/liter 500 helyett) kecsketejet és az finom volt.
Kecskét kellene tartani........
Előzmény: MiSeRaBLe (184)
MiSeRaBLe Creative Commons License 2004.06.11 0 0 184
Vettem akciós tejet a TESCO-ban, természetesen rossz volt. A saját tapasztalataimból azt mondhatom, hogy olyan tejet nem szabad venni a TESCO-ban, aminek aznap, vagy másnap jár le a szavatossága...
szkati Creative Commons License 2004.06.10 0 0 183
Engem érdekelne, mert már nem tudom, hogy kinek higyjek. Mindenfele tájékozódtam, de nem tudok dönteni, úgyhogy örülnék, ha privátban megadnád a cég elérhetőségét.
Köszi
Előzmény: lale (177)
Zabi Creative Commons License 2004.06.10 0 0 182
off:

tudja valaki, mennyit keres most havonta egy METRO-s osztályvezető helyettes (nettó)?

cyber.greg Creative Commons License 2003.06.14 0 0 181
Válaszoltunk a másik topikban! ITT.
Előzmény: Energetic (180)
Energetic Creative Commons License 2003.06.14 0 0 180
Hogyan lehet eljutni az Ujpesti Tescoba tömegközlekedéssel?
m_balazs007 Creative Commons License 2003.06.14 0 0 179
Nahát más is kimászik olcsó CD-ért ilyen helyekre:) Én mondjuk budaőrsön voltam az Auchan-ba. Itt mondjuk csak az a gáz h ha nem kocsival mész hanem busszal akkor valami egetverően nagy valőszínűséggel ugranak elő az ellenőrök. A 40-esre pedig meg kéne venni az extra külvárosi bérletet...
Előzmény: Apuuuu (175)
eMM Creative Commons License 2003.06.14 0 0 178
ezért is keresik a mobilklímát de 100K fölött kapni csak,ami nekem sok.
Én légnedvesítős léghűtőt vettem 35K ért ez csak 10 kilogramm visza tudom vinni ha rossz.
persze nem egy kategória a klímával,de hűt.
Előzmény: lale (177)
lale Creative Commons License 2003.06.13 0 0 177
Nem olvastam végig a hozzászólásokat, teljesen új vagyok, de van egy dolog ami picit felháborít. Dög meleg van mit akar az ember? Klímát. Hurrá,a bevásárlóközpontokban illetve a nagyobb műszaki áruházakban Túl olcsón osztogatnak, és megpróbálnak meggyőzni, hogy a sosem hallott nevek mögött igenis nagy márkák rejtőznek, csak nem az van ráírva. Egyébként majdnem mindegyik Made in Dobd el távol-keleti gyártmány. Rendben, vegyük meg. A Metro még szerelőt is ajánl, aki beszereli. Na igen, majd 3-4 hét múlva. Ki vállalja garanciát? A bevásárlóközpont. Ha elromlik, hozd vissza. Igen, hogyan? Ez nem egy polc, amit leakasztasz,ezt még levenni is csak szakembernek célszerű, aki ezt meg is teszi kb. 20-30.000,- ft-ért.Majd ha megjavították ugyanennyiért vissza is teszi. Nem a szerelést sokallom, mert nem kis meló. De akkor mennyibe is került a gépem? Végül egy Klímacég kihúzott a csávából. Amellett, hogy normális gépet adtak, 4 nap alatt be is szerelték. Ja és a garanciát is vállalják mind a gépre, mind a szerelésre.De nem akarok itt reklámot csinálni nekik, ha valakit érdekel, magánban szívesen adok infót.
eMM Creative Commons License 2003.06.13 0 0 176
Soroksári ósenről leszoktam.
5-6-os sorok a pénztárakból kb minden negyedik nyitva.
Az akciós remékek jó része nem egyszer hiányzik.
Ez nem egyszeri tapasztalat kb 3X-ra járok már így, ami elég az elég.
Kár,pedig a kedvencem volt.
Viszont a melette levő Tesco sokat javult, úgy láccik szerepet cseréltek.
Apuuuu Creative Commons License 2003.06.13 0 0 175
Nemrég az egri Tescoban találtam általam régóta keresett dupla cdtokot. 10-es csomagolásban volt 1330 Ft-ért. Gyorsan a kocsiba tettem 3 csomaggal. A pénztárnál egy fiatal srác volt, mint a kártyájáról kiderült nyárimunkás tanuló.
A számla indokolatlanul nagy összeget mutatott a vásárolt cuccokhoz képest. Ezt szóvátettem, erre a gyerek felháborodottan közölte velem, hogy csak a három doboz CD 39900 Ft. Na ekkor esett le a dolog. 15 perc keretében elmagyaráztam neki, mi a különbség cd és cdtok között, valamint hogy nem mindegy, hogy darabja 1330, vagy tizes csomagja. A szentem beütötte a 30 db cdtokot 1330 ftjával. Szegénykémet a végére megsajnáltam, annyira zavarba jött, nem csináltam ügyet a dologból. De mi lett volna, ha nem ilyen feltünő összegű a tévedés?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!