Keresés

Részletes keresés

noname.blogger Creative Commons License 2010.02.18 0 0 2524
Te egy költő vagy. Ráadásul egy ártatlan költő, biztosan nem is várod a fizetésnapot. Azért roppant vicces, hogy eddig akárhányszor szóbakerült a pénz, mint téma, mindig te hoztad fel :P
Előzmény: Törölt nick (2522)
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.18 0 0 2523
Ha ezt nem a megjegyzésemre írtad, akkor nem értem, hogy kerül ide.
Ha viszont igen: nem, egyszerűen arról van szó, hogy ha tudom, nem takarítok fél órán keresztül és készülök további ööö, 10 percen keresztül:D, viszont mindezt idegesen, hogy biztos elkészülök-e, nem várok feszülten telefont, egyáltalán, akkor úgy számolok, hogy nincs munka, és más programot csinálok.
Ennyire egyszerű.
Előzmény: Törölt nick (2522)
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.17 0 0 2521
Ja, igazad van, ez tényleg mentesít mindenkit, aki időpontot beszél meg és nem jön el.
Előzmény: Törölt nick (2520)


Törölt nick Creative Commons License 2010.02.17 0 0 2519
Nekem amúgy ezek a ruhák nincsenek ellenemre, leszámítva, hogy nem tudnám röhögés nélkül viselni:)

Tökjó, másodszor történik meg, hogy az illető felhív, és nem jelez vissza. Viszont még van esély arra, hogy másnak jó, szóval nincs minden veszve, de ez egyáltalán nem vicces :-/
Bokrétás Molly Creative Commons License 2010.02.17 0 0 2518
Ó, pedig az klasszikus, szerezd be. Tűsarkú papucs, az orrán nagy, tollas pamaccsal. Nagyon szexi. De tollas bébidoll is jár hozzá (na jó, ez már nagyon sztereotip, nem?), különben nem hattyúprém a hattyúprém. :)))
Előzmény: noname.blogger (2513)
noname.blogger Creative Commons License 2010.02.17 0 0 2517
Persze, ízlések és pofonok...

Ez egy érdekes téma, vannak ugye a tényleg szakmabeli csajok, vannak a kitartott jellegű/pénzre bukó csajok, mint pl a tied volt, meg vannak a szeximádó fűvel-fával csajok. Az bennük a vicces, hogy mindegyik csoport lelkesen állítja a többiről, hogy ő a kurva, ő az elítélendő :D:D

Amúgy nekem a fűvel-fával csajokkal nincs bajom, nekem is volt ilyen korszakom, a kitartottakkal, pénzes csókákra rábukókkal meg csak akkor, ha nem játszanak nyílt kártyákkal (az egyik legidegesítőbb dolog a világon ha valaki hazudik). Max az idegesít, ha valaki rólam feltételezi hogy ilyen vagyok, a munkám miatt. Pedig a kettő nagyon nem kell, hogy együttjárjon.
Előzmény: Törölt nick (2516)
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.16 0 0 2516

szvsz ő (az egyik EX csajom) nem tartana téged kollegának...:)

 

és én sem látom tul egyformának a "pénzesebb hapival dugatom magam a pénzéért, kitartásért, stb  kb monogám üzemmodban", illetve a

"fűnekfának szabott áron nyujtom a szolgáltatást" üzemmódokat

 

erkölcsi szempontbol(?) bárki lehet kollega bárkivel, de azért ez nekem-szerintem mégsem hasonlit

 

ez első belefért egy ideig  valaha, egy elég speciális történet miatt, a másodikból köszönöm nem kérek

 

Előzmény: noname.blogger (2512)
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.16 0 0 2515
Mondanám, hogy én is, viszont akikkel találkoztam, és illett rájuk a leírás, nem lehetett ötvenesnek nézni (pont ma beszéltünk erről, hogy mennyi féle ötvenes van, bár, jobban belegondolva, NNB sem annyinak néz ki, amennyi, meg én sem)

Ha már más téma: tegnap megbeszéltem valakivel 8-ra, úgy volt, hogy 7-kor hív. Nem hívott, ellenben hívtak hárman: az első olyasmire próbált rábeszélni, amiről világosan írtam az oldalamon, hogy nem, a másodikat sajnos kénytelen voltam megkérni, hogy hívjon később. A harmadik fél 8-kor (amikor az előzőt már sztornóztam) hívott, megbeszéltük a fél 9-et, megkértem, hogy hívjon 8-kor megerősítésképp - nem hívott. Azóta sem hív, én meg 20:35-ig vártam.
Jó kis nap :-/
noname.blogger Creative Commons License 2010.02.16 0 0 2514
Nemtom, én szeretem az ötven körüli, mackósabb pasikat, kedvenc típusom... perverz vagyok?
Előzmény: idem (2507)
noname.blogger Creative Commons License 2010.02.16 0 0 2513
Abszolút nem. Ez itt egy tiszta helyzet, senki nem hazudozik. Ha jól érzem magam akkor azt mutatom, ha nem érzem jól magam, úgy rendezem hogy ne jöjjön vissza. Ha kedvelem, ha közel kerül hozzám akkor azt mutatom, ha nem akkor nem. Kedvesnek, nyitottnak lenni az illetőre (igaziból) az alap, az a szolgáltatás része, de utána mindenki maga alakítja a helyzetét nálam, el is cseszheti könnyen. Előfordul nemegyszer.
Sosem hazudnék szerelmet pénzért.

Nincs hattyúprémes papucsom. Az milyen? Sosem láttam olyat :D:D
Előzmény: Bokrétás Molly (2506)
noname.blogger Creative Commons License 2010.02.16 0 0 2512
nekem is ég és föld, de fordítva. Pont azért, mert cinkelt a lap, kivéve a te csajodnál ugye, de ő meg kolléga. Én viszont sosem mennék bele egy ilyen kapcsolatba. Az tényleg gusztustalan lenne nekem. Sosem választottam párt a pénzéért, nem is voltak soha más anyagi helyzetben mint én. Még csak mostanában tanulom, hogy állítólag úgy kell, hogy a pasi hívja meg a csajt mindenfélére... de most sem fogadnám el, ha valakivel egy kezdődő kapcsolatom lenne. Esetleg játszhatjuk ezt, de jelképesen, semmi tétel (kávé igen, vacsi csak ha milliomos az illető, nem akarok lekötelezve lenni). Az más, az munka....

"nem vagyok elég vadállat macsó"
No ilyenekkel nem találkoztam én szinte soha, a 6 éves pályafutásom alatt. És minél lelkizősebb balf@szok voltak, annál inkább visszajöttek hozzám :)
Előzmény: Törölt nick (2502)
idem Creative Commons License 2010.02.16 0 0 2510
De ari vagy, hogy köszöntesz!
Előzmény: Törölt nick (2509)
idem Creative Commons License 2010.02.16 0 0 2508
Bocs nem srx hanem sxdr.
idem Creative Commons License 2010.02.16 0 0 2507
Biztosan van ilyen pasas is. Én rendszeresen járok lányokhoz, kicsit belülről ismerem a viszonyokat. Én pl. sosem hittem ezt magamról, sőt azzal is tisztában vagyok, hogy egy csinos, 18-25 körüli lánynak (ha már az egyetemistákról beszélünk) nem a szíve vágya, egy 50 körüli túlsúlyos pasassal szexelni. De ott és akkor ez nem téma, mert a hangulat ennek ellenére lehet jó és kellemes, főleg, ha a férfi is figyel a másikra.
Én ismerem NNB-t és Dórit is (KEDVES SRX DÓRI TÉNYLEG 19 ÉVES!!!!) és csak maximális tisztelettel tudok róluk beszélni. Átlagon felüli intelligenciával megáldott csinos és okos lányok.
Előzmény: Bokrétás Molly (2506)
Bokrétás Molly Creative Commons License 2010.02.16 0 0 2506
A cinkelt lapokkal játszó nő a 20 éves érdekházasságban ugyanúgy prostituálja magát, mint az útszélen vacogó és a hattyúprémes papucsban, fűtött kégliben ajtót nyitó lány. Ugyanaz a szolgáltatás, csak a színvonal más.

De ezt mondom én is, hogy ez egyfajta szolgáltatás - én manikűröshöz járok, a szomszéd srác kurvához oszt kész. Igénybe veszed az illúziószolgáltatást.

Amit nem hiszek igazán, az az, hogy ezek az illúziók, amelyeket a lányok árulnak, valóban illúziók. Ki az a pasi, aki elhiszi egy hivatásosnak, hogy ő a legnagyszerűbb, legfantasztikusabb farkú szexisten?
Szerintem csak élveznek aztán kész.
Előzmény: ezérdekes (2503)
genyanya Creative Commons License 2010.02.16 0 0 2505
találó. :)
Előzmény: kukoricza.jancsi (2504)
kukoricza.jancsi Creative Commons License 2010.02.16 0 0 2504
Nem csak az utcaiak. Nem csak a -12. Ezek a nőcik, az öntudatosak is, a fűtöttlakásprostik is, olyan oldalon hirdetik magukat, amelynek a jelmondata (no persze a pasiknak szól): "hogy ne te szopjál." Ez milyen már?
Előzmény: Törölt nick (2502)
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.15 0 0 2502

szvsz ég és föld

 

nekem is volt olyan csajom, aki meg is mondta, nem szerelmes, de jól elvan velem amig van luxusautó, hozom-viszem, felvág velem a barinők előtt, stb

 

nem mondom, hogy ez volt az életcélom, és életem álma, de mint kapcsolat, "egyfajta üzlet" nagyon is jól működött

 

az alkalomra kilóra fizetős szexet viszont sosem bírtam, valoszinű nem vagyok elég vadállat macsó, (=lelkizős balf@sz?:)) aki egy csajnak CSAK a testét akarja kefélni, kezdettől nagyon befolyásol az, ő mit érez vagy gondol közben

 

 

Előzmény: Bokrétás Molly (2501)
Bokrétás Molly Creative Commons License 2010.02.15 0 0 2501
Nem véletlenül nevezik a prostitúciót a "legősibb mesterségnek", hiszen ez egyfajta szolgáltatás. Még az állatvilágban is űzik, valami rákfélék, nemrég olvastam.
Mint szolgáltatást, vegyük tudomásul, hogy létezik. Aki pedig felnőtt, önálló, tetteinek következményeit belátni képes ember (nő/férfi, mindegí) ezt választja foglalkozásaként, hát tegye.

Fura, de engem valahogy kíváncsivá tesz ez a világ. No nem az útmenti lányok, akiket legfeljebb sajnálok, de nagyon, mert nem jókedvükben állnak ott, hanem effektíve az életükért meredeznek fagyott seggel a mínusz 12-ben.
Biztosan lehet ezt jól, okosan csinálni, úgy, hogy ne menjen rá az ember lánya.

Amúgy meg, persze, csúnya, rossz dolog pénzért puncit adni-venni, de van aki kapcsolatban prostituálódik, hadd ne emlegessem a "Hány faszt kellett leszopni ezért a verdáért?" kérdésre adott választ: "Egyet. De azt rendszeresen."
Hajszálnyi a különbség. Szerintem.
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.15 0 0 2500

nézd, neked jó ez amit csinálsz, vagy elfogadható, vagy akármi, okés, nemtudom ki akarná ezt kétségbe vonni

 

avval viszont, hogy a prostitúciót, főleg az utcai, útszéli válfaját valami elfogadható adásvételnek próbálod (próbáljátok) beállítani, sokak sorsát keserítitek...áttételesen..

 

mindig látom a keresztúrin kint állni a lányokat, volt már, hogy majdnem megálltam, na nem azért, mert vonzana az efféle szolgáltatás

 

hanem úgy nézett a kishölgy az elhaladó luxusautóra, és benne rám, -12ben(!), hátha mégis felvesz ez a fiatal pénzes pasi, addig sem kell itt állnom miniszoknyában szállingózó hóban, olyan időben amikor a forró kávé 3perc alatt jégtömbbé válik a csészben...

 

rettenet, nem hiszem, hogy van, aki ezt önként választja, ha meg mégis, akkor az a durva, hogy van akinek ezt kell(??) "választani" más lehetősége nincsen

 

ehhez képest napi szinten az életemet kockáztatni vagy beugrani a más mocskába derékig, felemelő és vidám meló, csináltam mindkettőt már, nem épp lelki balzsam egyik sem, de még mindíg emberibb, mint ez a fajta útszéli pénzkereset

 

amit a femik csinálnak, az durva általánosítás, dehát a politika már csak ilyen, nem lehet kicsit hirdetni valamit, vagy ordítunk és mindent erőből "letarolunk", telitorokból elítélünk, vagy senki sem figyel ránk egyáltalán

 

Előzmény: noname.blogger (2499)
noname.blogger Creative Commons License 2010.02.15 0 0 2499
Ha jól látom, feminista jellegű cucc, bár nem olvastam teljesen végig. Ugyanezekkel a fajta feministákkal vitáztam elég sokat, a saját nevemben neten és személyesen is.
Az elképzelés hirdetőinek nagy része még sosem beszélt személyesen prostituálttal, viszont olyan dolgokat mondtak nekem például a vendégekkel kapcsolatban, amiket csípőből tudtam cáfolni. Nem hihetőek, bocsi. Amúgy is, teljesen összemossák az erőszakkal kényszerítést az önkéntességgel, a kényszert a gazdasági kényszerrel (az egyik tényleg durva dolog, a másik viszont elég szokványos, és ugyanúgy fennáll pl a legtöbb feketemosogató esetében is), stb... perpill a hócipőm tele velük, de rendesen.
Egy elég vicces aspektusa sokuknak, hogy annyira roppantul érdeklődőek a lányok irányában, hogy sokan még szóbaállni sem hajlandóak velem, sem személyesen, sem online.

Szóval tőlük okosabb éppen nem leszek.
Előzmény: kukoricza.jancsi (2494)
noname.blogger Creative Commons License 2010.02.15 0 0 2498
Ez teljesen így van, minden helyzetben. Konkrétan szakmabeli lányokra gondolsz?
Előzmény: Törölt nick (2496)
noname.blogger Creative Commons License 2010.02.15 0 0 2497
Nem, egyáltalán nem az fog fennállni, te szépen leteszed az asztalra a bevétel felét és kész :D:D
Előzmény: Törölt nick (2487)
kukoricza.jancsi Creative Commons License 2010.02.15 0 0 2495
vagyis konkrétan ezt:
http://www.quillandquire.com/reviews/review.cfm?review_id=6477
Előzmény: kukoricza.jancsi (2494)
kukoricza.jancsi Creative Commons License 2010.02.15 0 0 2494
Sajnos nincs érkezésem fordítani, aki tudja, olvassa így. (Ez egy könyv ismertetése, persze angolul.)<br><br><br>http://www.quillandquire.com/reviews/review.cfm?review_id=6477<br><br>Remélem, okosabbak lesztek tőle ti is.
Előzmény: Törölt nick (2408)
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.15 0 0 2493
Nem. Viszonlyag közel került hozzám érzelmileg, majd azt mondta, hogy 1.) vagy együtt leszünk, abbahagyom a munkát, miegyebek, 2.) vagy soha többé nem találkozunk. Én meg utálok embereket elveszíteni, továbbá meggyőztem magam, hogy egyetem mellett úgyse lenne időm dolgozni, stb. Viszont végig hiányzott a munka, és az se nagyon tetszett, hogy én most együtt vagyok valakivel, akibe nem is vagyok szerelmes.
Innentől kezdve megszűnt a fizetős kapcsolat, mert hülyén éreztem magam benne, igen, ha vacsoráztunk, ő fizette (neki volt munkája, nekem nem). És talán furcsa, de nem vagyok az a vásárolgatós típus (ruhákat szeretek, de szerintem még azt is átlag alatti mértékben), nem járok fodrászhoz, körmöshöz, szoláriumba sem, nem vagyok oda a különböző nem tudom, hány csillagos szállodákért, wellness hétvégékért, ékszerként egyetlen gyűrűt hordok, szóval vicces feltételezés:)
Előzmény: Törölt nick (2491)
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.14 0 0 2491

várjál, jól értem!?!?!

állítólag fizetett azért, amit ő állítólag párkapcsolatnak gondolt?

ez tipikusan az "engedje meg hogy,..asztakurva!" kategória :DD

 

vagy az csak ilyen "melléküzemág" volt, fizesse a vacsit, vegyen ezt azt, hordjon mindehova, kényeztessen??

 

 

 

Előzmény: Törölt nick (2490)
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.14 0 0 2490
Kettő ugye még nyáron kiesett. Egy nem nagyon keresett meg, eggyel két hete szakadt meg a kapcsolatunk (általa párkapcsolatnak definiált valami), maradt egy.
Előzmény: Törölt nick (2488)
Törölt nick Creative Commons License 2010.02.14 0 0 2487
Anno nyáron szelektáltam, kiszórtam azt, aki nem fogott meg különösebben - de az csöppet más helyzet volt, 2-3 állandó emberrel, és nem kifejezetten megélhetés céljából. Most nem tudom, hogy lesz, most úgy tudom elképzelni a helyzetet, hogy hív X, akit annyira nem kedvelek, és nincs is annyira kedvem dolgozni, úgyhogy nem fogadom, nem tudom.

NNB, ha végre megint elkezdek dolgozni (most közbeszólt egy jó kis torokgyulladás), akkor tulajdonképpen az egymás futtatása esete fog fennállni, ha jól emlékszem:DD
Előzmény: Bokrétás Molly (2481)
Fann Tom Creative Commons License 2010.02.14 0 0 2486
:-DDD
Előzmény: Törölt nick (2473)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!