Keresés

Részletes keresés

zegernye Creative Commons License 2012.03.16 0 0 279

Gondos gazdit keresünk a cicánknak.

Semlegesneműsített cicalány.

e-mail: zegernye77 kukac freemail pont hu

mentholx Creative Commons License 2012.03.08 0 0 278

Gazdikereső gyönyörű és tündéri mentett kislány cica

 

Szerető gazdiját keresi a képen látható mentett, fiatal, gyönyörű és tüneményes kislány cica!
Ezt a tündért sintértelepről altatás elől mentettük. Nagyon kedves, kiegyensúlyozott, problémammentes, jól táplált cica lévén biztosan gazdás volt valamikor - csak elhagyták...
Csöndes, nyugodt, teljességgel problémamentes, "bocs, hogy élek"-típus, aki nem tolakodik erőszakosan a simiért, ámde nagyon-nagyon boldog már attól, ha hozzá szólunk: ekkor rögtön fölkel, belesimul a kezünkbe, és dorombol, hízeleg. Igazi édes, ölbenülős virágszál.
Bent van tartva, szobatiszta, más cica, cicabarát kutya mellé is nyugodtan befogadható. A többi cicához is odasimul...
Ivartalanítva, chipezve, parazitamentesítve, 2x oltva várja méltó, szerető örökbefogadó gazdiját ez a nagyon kedves, és nem mellesleg gyönyörű, "főnyeremény" kislány!
Érdeklődni: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)  Macskamentés

mentholx Creative Commons License 2012.03.08 0 0 277

Gazdikereső 3 éves ivartalanított brit nőstény

 

Szerető gazdit keres a képen látható 3 éves mentett ivartalanított brit nőstény macska.
Gazdája meghalt, a rokonok nem tudták tartani; így került a gondozásunkba, megelőzendő, hogy ivaros nőstény lévén "mindegy ki, csak vigyék"-alapon szaporítókézre adják, ahol őt és babáit a végsőkig kizsigerelik…

Még soványka, és szőre kopott/hiányos a valószínűsíthető bolha-allergiája miatt (hemzsegtek benne a bolhák), de bolhamentes környezetben szépen vissza fog nőni, rendbe fog jönni.

A jelleme: nagyon nyugodt, rendes, problémamentes, kedves, dorombolós, feltétel nélkül bízik az emberben, nagyon ember-centrikus, de nem tolakodó. Más cicával, macskabarát kutyával is teljesen kompatibilis. Megbízható, soha nem harap vagy karmol, ezért kisgyerek, idős ember mellé is nyugodt szívvel ajánlom. Igazi problémamentes plüssmacska. Bent van tartva, szobatiszta. Ivartalanítva, chipezve, parazitamentesítve, oltva/oltatási kötelezettséggel kerülhet gazdihoz, örökbefogadási szerződéssel, kiszűrve a felelőtlen gazdákat, szigorú feltételekkel.

Olyan gazdát keresünk neki, aki családtagként fogja szeretni, és ismeri, tudja értékelni a brit fajtát és ezzel együtt az ő elragadó, különleges lényét.

Érdeklődni kizárólag e-mailben: mentholxx@gmail.com (Bp.)
Macskamentés

mentholx Creative Commons License 2012.02.08 0 0 276

Gazdikereső  gyönyörű és tündéri kislány cica!  

 

Szerető gazdit keres a képen látható mentett, fiatal, gyönyörű és tüneményes tricolor színű kislány cica!
Ezt a tündért sintértelepről altatás elől mentettük. Biztosan gazdás cica volt valamikor, csak elhagyták, és emiatt most nagyon szomorú.
Csöndes, nyugodt, teljességgel problémamentes, "bocs, hogy élek"-típus, aki nem tolakodik erőszakosan a simiért, ámde nagyon boldog már attól, ha hozzá szólunk: ekkor rögtön fölkel, belesimul a kezünkbe, és forog körbe, dorombol, hízeleg. Igazi nyugodt, ölbenülős típus. Idősebb embernek is remek társa lenne.
Bent van tartva, szobatiszta, más cica, cicabarát kutya mellé is nyugodtan befogadható. Lehetőleg egy nyugodt családba szeretne költözni, ahol már nincs nagy jövés-menés, nincs kicsi gyerek.
Ivartalanítva, chipezve, parazitamentesítve, 2x oltva várja méltó, szerető örökbefogadó gazdiját ez a jobb sorsra érdemes tüneményes, nem mellesleg gyönyörű, „főnyeremény”  kislány!
Érdeklődni: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.)

macskamentők

mentholx Creative Commons License 2012.02.08 0 0 275

Gazdikereső  1 éves, tündéri mentett kandúrka!  


Szerető gazdit keres Allen, a fiatal, ivartalanított, chipes, oltott, parazitamentesített tüneményes kandúrka!
Nagyon szomorú az ő története. Az utcáról, nehéz körülmények közül megmentettük, és még kölyökként örökbeadtuk - azt hittük, jó helyre -, majd költözésre hivatkozva "kedves gazdái" nemrégiben visszahozták. Most már kb. 1 éves, és nagyon szomorú, csalódott.
Nagyon vágyik egy szerető, méltó gazdira, aki soha nem hagyja őt cserben. Egész biztosan sokszorosan fogja viszonozni a törődés és élete végéig hűséges cicája lesz valakinek. Bent van tartva, szobatiszta, más cica, kisebb gyerek mellé is nyugodtan örökbe fogadható.
Várja jobb sorsát, szerető leendő, méltó gazdiját Allen, a tüneményes, mostanában nagyon szomorú kandúrka. (Szeretne ismét olyan boldog cica lenni, mint a fotón, ami még a hőn szeretett gazdáinál készült.)
Érd.: mentholxx@gmail.com, 06305177925 (Bp., 13. ker.) macskamentők

mentholx Creative Commons License 2012.02.08 0 0 274

Gazdikereső  tündérvirág mentett kislány cica!

Szerető gazdit keres a képen látható kórház udvarából mentett extra nyugodt, jámbor, megbízható, nagyon-nagyon kedves, hálás, ivartalanított, oltott, parazitamentesített, chippel ellátott kislány cica!

Bent van tartva, szobatiszta, kisgyerek, más cica mellé is nyugodtan befogadható.

Igazi problémamentes, nyugodt, ragaszkodó cica, aki nem vágyik másra, mint egy szerető, saját gazdira. Idősebb embernek is remek társa lenne. Várja jólelkű örökbefogadóját ez a nagyon helyes, kedves, jobb sorsra érdemes kislány! 06305177925, mentholxx@gmail.com  (Bp.) (Macskamentők)

macskamentés Creative Commons License 2011.09.26 0 0 273

 

Tündéri, gyönyörű hófehér kiscica várja gazdiját!

 

Szerető gazdit keres a képen látható mentett, kb. 5 hónapos hófehér bundájú, dorombolós, bájos, extrém kedves kicsi lány!

A gondnok szólt, hogy az utcán talált egy kiscicát - vagyis a kicsi találta meg őt, keservesen sírva a segítségért, nem tágítva mellőle -, így került a gondozásomba. Az eddigi hányatott sorsa ellenére is feltétel nélkül bízik az emberben: hála égnek semmi félelem nincs benne, belesimul az ember tenyerébe, dorombol, bújik, azt se tudja, hogyan kedveskedjen.

Bent van tartva, szobatiszta, korához képest nagyon intelligens, nyugodt, játékos, kisgyerek, másik cica, macskabarát kutya mellé is befogadható. Igazi főnyeremény kiscica! Ivartalanítva, chipezve, parazitamentesítve várja gazdiját ez az imádnivaló, csupaszív, gyönyörű kislány.

 

Érdeklődni: mentholxx@gmail.com (Budapest) macskamentő

macskamentés Creative Commons License 2011.09.26 0 0 272

Gazdikereső tündéri és gyönyörű kicsi lány!

 

Szerető gazdit keres a képen látható mentett, tüneményes és gyönyörűséges 3-4 hónapos cirmos-mintás, fehér zoknis  ivartalanított kislány cica!

Feltehetően felelőtlenül tartották és elkallódott otthonról, de még csak egy nyakörv se volt rajta azonosító bilétával, így eredeti gazdáját nem keressük, nem ilyet érdemel.

Bent van tartva, szobatiszta, tüneményes, más cica, kisgyerek mellé is nyugodtan befogadható. Dorombolós, hálás kis tünemény, aki vár az Igazira!

Érdeklődni: mentholxx@gmail.com, 06305177925 (Bp.) Macskamentők

macskamentés Creative Commons License 2011.09.13 0 0 271

Gazdikereső mentett, tündérbűbáj, gyönyörű kisbaba!

 

Szerető gazdit keres a képen látható mentett, kb. 6 hónapos kis csoda!

Szívszorító az ő eddigi kis élete: kórházudvarba dobták ki tesójával együtt (akiért későn ment a segítség, elütötte az autó), betegen, magára hagyatva. Egy néni szólt róla, én pedig rohantam, és még épp időben érkeztem.

Amint hazaértem vele, bújt, dorombolt, azt se tudta, hogyan hálálja meg a segítséget - az őt ért hányattatások ellenére is feltétel nélkül bízik az emberben.

Elképesztően értelmes, alkalmazkodó, hatalmas szívű, csordultig szerető kislány ő, aki folyamatosan azt lesi, hogyan tudna maximálisan megfelelni az embernek és meghálálni a gondoskodást. Amint meglát, dorombol, dagaszt, hempereg, ölelget; hihetetlen, mennyi szeretet szorult ebbe a kis cicába.

Bent van tartva, szobatiszta, kisgyerek, más cica, cicabarát kutya mellé is nyugodtan befogadható. Ivartalanítva, parazitamentesítve, chipezve költözhet új családjába.

Kizárólag olyan gazdit keresünk neki, aki legalább annyira szereti majd, mint amennyire ő szeret, és élete végéig felelősséget vállal érte, soha nem hagyja cserben, családtagként szereti – ahogyan ő azt megérdemli!

Érdeklődni: mentholxx@gmail.com, 06305177925 (Bp., 18. ker.)
macskamentő

macskamentés Creative Commons License 2011.09.13 0 0 270

Gazdikereső fiatal, gyönyörű, csupaszív mentett kandúrka!

 

Szerető gazdit keres a képen látható mentett, max. 1 éves tüneményes és gyönyörűséges, "főnyeremény" ivartalanított kandúrka!

Ez a kis tündér pár hete bukkant fel nagyszüleim kertjében. Viselkedéséből adódóan feltehetően benti, gazdás cica volt, akit kidobtak (nem ritka ez manapság...). De az őt ért hányattatások ellenére is feltétel nélkül bízik az emberben: ő mindenkit szeret, levakarhatatlanul hízeleg, ölelget, hálás minden jó szóért. Fiatal kora ellenére pedig nagyon nyugodt, rendes, intelligens cica: törekszik rá, hogy mindenben maximálisan megfeleljen az embernek. Kutya, másik cica, kisgyerek, idősebb ember mellé is nyugodt szívvel ajánlom – most is kutyák, cicák mellett él tökéletes összhangban. Rengeteg örömet fog okozni leendő gazdájának és élete végéig hálás lesz a törődésért, ebben teljesen biztos vagyok. Várja szerető, méltó gazdiját ez a kis maszatos arcú, csordultig szeretni tudó kincs!

Érdeklődni: mentholxx@gmail.com, 06305177925 (Bp.) macskamentők

macskamentés Creative Commons License 2011.09.13 0 0 269

Gazdikereső csodaszép, csupaszív fiatal mentett kandúrka!

 

Szerető gazdit keres a képen látható mentett, fiatal, tüneményes és gyönyörűséges ivartalanított, chipes, parazitamentes kandúrka!

Szomorú az ő eddigi élete: csont soványan bukkant fel nagyszüleim kertjében, ám egykor ő gazdás lehetett: hihetetlen ember-centrikus, bent is nagyon szépen viselkedik, nyugodt, nem ugrik fel sehova, és tökéletes megbízhatósággal használja az almot.

A természetét illetően: lépni alig lehet tőle, 8-asokban tekereg a lábunk körül, bújik, ölelget, dorombol. Időnként még ijedezik, ami az eddigi rossz sorsából következtethető (a kóbor macskákat rengetegen üldözik, bántják), de ez napról-napra ritkábban fordul elő, és egy biztonságos, végleges otthonban teljesen el fog múlni.

Másik cica, macskabarát kutya mellé is nyugodtan befogadható - a saját kutyám lábai körül is dorombolva nyulcasozik...

Várja szerető örökbefogadóját ez a nagyon kedves – és nem mellesleg gyönyörű - cicuska!

Érdeklődni: 06305177925, mentholxx@gmail.com macskamentők

macskamentés Creative Commons License 2011.09.13 0 0 268

Bűbájos mentett babácska várja gazdiját!

 

Szerető gazdit keres a képen látható mentett, 8 hetes tündéri és gyönyörűséges koromfekete kiskandúr!

Nagyon szomorú az ő eddigi kis élete: egy üzlet előtt, a bevásárlókocsik alatt bújdosva, keservesen sírva találtam, ahova valaki szándékosan kidobhatta. Hihetetlen éhesen, kimerülten, beragadt szemekkel, bolhásan szedtem össze és hoztam haza.  Rögtön fürdetve lett, parazitamentesítve, és a szeme kezelve (ami most már nagyon szép).

Az őt ért eddigi hányattatások ellenére is feltétel nélkül bízik az emberben, még a fürdést és egyéb procedúrákat is beleegyezve, hang nélkül tűrte, majd hangos berregéssel hálálta meg a segítséget… Bújik bele a tenyérbe, bukfencet vetve közben, és örömében folyamatosan dagaszt – még evés közben is.

Várja álom-gazdiját ez a tündéri, jobb sorsra érdemes, főnyeremény kisbaba!

Érdeklődni: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Bp.) macskamentő

 

macskamentés Creative Commons License 2011.09.13 0 0 267

Tüneményes fiatal mentett kislány várja gazdiját!

 

 

Szerető gazdit keres a képen látható fiatal, kórház udvarából mentett helyes és gyönyörűséges ivartalanított, chippel ellátott kislány!

Nehéz előélete volt, az udvarban sokan üldözték, bántották, de egy kis rehabilitáció után mára már egy ember-centrikus, hálás, ragaszkodó cica lett, aki nagyon vágyik a szeretetre, és legfőképpen a saját, végleges gazdira!

Bent van tartva, végtelenül nyugodt, rendes, szobatiszta, más cica mellé is nyugodtan befogadható. Várja jobb sorsát, szerető, saját gazdiját, akit imádhat, és aki viszont imádja őt!

Érdeklődni: mentholxx@gmail.com, 06305177925  (Bp., 13. ker.) Macskamentők

macskamentés Creative Commons License 2011.09.13 0 0 266

Gazdikereső fiatal, tündéri helyes mentett kislány!



Szerető gazdit keres Nyuszi, a képen látható kórházudvarból mentett, kb. 8 hónapos, gyönyörű és tüneményes mentett kislány!
Nyuszit kórházudvarból mentettük, ahol üldözött cicaként élte gyerekkorát. Bizalma mégis töretlen; nagyon szeretne végre valakihez tartozni, valakit szeretni.
Bent van tartva, szobatiszta, más cica mellé is nyugodtan befogadható.
Ivartalanítva, chipezve várja leendő szerető gazdiját ez a gyönyörű, hálás, rengeteg szeretetet adni tudó jobb sorsra érdemes kislány.
Érdeklődni: mentholxx@gmail.com, 06305177925 (Bp.)
- Macskamentők

macskamentés Creative Commons License 2011.09.13 0 0 265

Gazdikereső tündéri, nyugodt mentett kislány cica!



Szerető gazdit keres a képen látható, kórház udvarából mentett extra nyugodt, jámbor, megbízható, nagyon-nagyon kedves, hálás, ivartalanított, chippel ellátott kislány cica!
Bent van tartva, szobatiszta, kisgyerek, más cica mellé is nyugodtan befogadható.
Igazi problémamentes, nyugodt, ragaszkodó cica, aki nem vágyik másra, mint egy szerető, saját gazdira - igazi társ.
Várja hát jólelkű örökbefogadóját ez a nagyon helyes, jobb sorsra érdemes kislány!
Érdeklődni: mentholxx@gmail.com, 06305177925 (Bp.)
Macskamentők

macskamentés Creative Commons License 2011.09.13 0 0 264

Gazdikereső csodaszép, fiatal, tündéri ezüst kislány cica!  

 

Szerető gazdit keres a képen látható kórházudvarba kidobott és onnan a biztos halál elől megmentett fiatal, különleges ezüst színű, ivartalanított, chipes, tüneményes lány cicus.
Az őt ért hányattatások ellenére is feltétel nélkül bízik az emberben. Bent van tartva, nagyon nyugodt, szobatiszta - igazi főnyeremény cica.
Várja szerető leendő gazdiját ez a jobb sorsa érdemes nagyon bájos, csupaszív, és nem mellesleg gyönyörűséges kislány!
mentholxx@gmail.com, 06305177925 (Bp.) Macskamentők

macskamentés Creative Commons License 2011.09.13 0 0 263

Gazdikereső fiatal, nagyon kedves és különleges kislány cica!  


Szerető gazdát keres a képen látható (a kép nem adja igazán vissza, hogy milyen szép, különleges ő) mentett, fiatal, nagyon kedves ivartalanított kislány cica.
Szomorú a története: gazdás cica volt, de utazásra hivatkozva kihajították - így került a gondozásunkba. Az őt ért hányattatások ellenére is bízik az emberben, nagyon hálás minden jó szóért. Nagyon rendes, nyugodt, jó cica.
Bent van tartva, szobatiszta, más cica mellé is nyugodtan befogadható (másik cica mellett lakott eddig). Nagyon várja jobb sorsát, szerető, végre méltó gazdiját ez a kedves és szép kislány!
mentholxx@gmail.com, 06305177925 (Bp., 13. ker.) macskamentők

macskamentés Creative Commons License 2011.09.13 0 0 262

Gazdikereső 1 éves, tündéri mentett kandúrka!  


Szerető gazdit keres Allen, a fiatal, ivartalanított, chipes, tüneményes kandúrka!
Nagyon szomorú az ő története. Az utcáról, nehéz körülmények közül megmentettük, és még kölyökként örökbeadtuk - azt hittük, jó helyre -, majd költözésre hivatkozva "kedves gazdái" nemrégiben visszahozták. Most már kb. 1 éves, és nagyon szomorú, csalódott.
Nagyon vágyik egy szerető, méltó gazdira, aki soha nem hagyja őt cserben. Egész biztosan sokszorosan fogja viszonozni a törődés és élete végéig hűséges cicája lesz valakinek. Bent van tartva, szobatiszta, más cica, kisebb gyerek mellé is nyugodtan örökbe fogadható.
Várja jobb sorsát, szerető leendő, méltó gazdiját Allen, a tüneményes, mostanában nagyon szomorú kandúrka. (Szeretne ismét olyan boldog cica lenni, mint a fotón, ami még a hőn szeretett gazdáinál készült.)
Érd.: mentholxx@gmail.com, 06305177925 (Bp., 13. ker.) macskamentők

macskamentés Creative Commons License 2011.09.09 0 0 261

Tündéri, gyönyörű hófehér kiscica várja gazdiját!

 

Szerető gazdit keres a képen látható mentett, kb. 4 hónapos hófehér bundájú, dorombolós, bájos, extrém kedves kicsi lány!

A gondnok szólt, hogy az utcán talált egy kiscicát - vagyis a kicsi találta meg őt, keservesen sírva a segítségért, nem tágítva mellőle -, így került a gondozásomba. Az eddigi hányatott sorsa ellenére is feltétel nélkül bízik az emberben: hála égnek semmi félelem nincs benne, belesimul az ember tenyerébe, dorombol, bújik, azt se tudja, hogyan kedveskedjen.

Bent van tartva, szobatiszta, korához képest nagyon intelligens, nyugodt, játékos, kisgyerek, másik cica, macskabarát kutya mellé is befogadható. Igazi főnyeremény kiscica! Ivartalanítva, chipezve, parazitamentesítve várja gazdiját ez az imádnivaló, csupaszív, gyönyörű kislány.

 

Érdeklődni: 06305177925, mentholxx@gmail.com (Budapest)

 

mentholx Creative Commons License 2011.08.03 0 0 260

Tüneményes fiatal mentett kiskandúr várja gazdiját!

 

Szerető gazdit keres a képen látható kb. 6 hónapos kórház udvarából mentett tüneményes és gyönyörűséges ivartalanított, chippel ellátott kandúrka!

Nehéz előélete volt, az udvarban sokan üldözték, az emberekbe vetett bizalma mégis töretlen: ahogy meglát, dugja fejét az ember tenyerébe és közben teljes gőzzel dagaszt, dorombol.

Bent van tartva, végtelenül nyugodt, rendes, szobatiszta, más cica, kisebb gyerek mellé is nyugodtan befogadható. Várja jobb sorsát, szerető, saját gazdiját, akit imádhat, és aki viszont imádja őt!

Érdeklődni: mentholxx@gmail.com, 06305177925  (Bp.) Macskamentés

mentholx Creative Commons License 2011.08.03 0 0 259

Tüneményes fiatal mentett kislány várja gazdiját!

 

Szerető gazdit keres a képen látható fiatal, kórház udvarából mentett helyes és gyönyörűséges ivartalanított, chippel ellátott kislány!

Nehéz előélete volt, az udvarban sokan üldözték, bántották, de egy kis rehabilitáció után mára már egy ember-centrikus, hálás, ragaszkodó cica lett, aki nagyon vágyik a szeretetre, és legfőképpen a saját, végleges gazdira!

Bent van tartva, végtelenül nyugodt, rendes, szobatiszta, más cica mellé is nyugodtan befogadható. Várja jobb sorsát, szerető, saját gazdiját, akit imádhat, és aki viszont imádja őt!

Érdeklődni: mentholxx@gmail.com, 06305177925  (Bp., 13. ker.)

mentholx Creative Commons License 2011.08.03 0 0 258

Gazdikereső fiatal, tündéri helyes mentett kislány!

Szerető gazdit keres Nyuszi, a képen látható kórházudvarból mentett, kb. 8 hónapos, gyönyörű és tüneményes mentett kislány!
Nyuszit kórházudvarból mentettük, ahol üldözött cicaként élte gyerekkorát. Bizalma mégis töretlen; nagyon szeretne végre valakihez tartozni, valakit szeretni.
Bent van tartva, szobatiszta, más cica mellé is nyugodtan befogadható.
Ivartalanítva, chipezve várja leendő szerető gazdiját ez a gyönyörű, hálás, rengeteg szeretetet adni tudó jobb sorsra érdemes kislány.
Érdeklődni: mentholxx@gmail.com, 06305177925 (Bp.)
- Macskamentés –

mentholx Creative Commons License 2011.08.03 0 0 257

Gazdikereső tündéri, nyugodt mentett kislány cica!

Szerető gazdit keres a képen látható, kórház udvarából mentett extra nyugodt, jámbor, megbízható, nagyon-nagyon kedves, hálás, ivartalanított, chippel ellátott kislány cica!
Bent van tartva, szobatiszta, kisgyerek, más cica mellé is nyugodtan befogadható.
Igazi problémamentes, nyugodt, ragaszkodó cica, aki nem vágyik másra, mint egy szerető, saját gazdira - igazi társ.
Várja hát jólelkű örökbefogadóját ez a nagyon helyes, jobb sorsra érdemes kislány!
Érdeklődni: mentholxx@gmail.com, 06305177925 (Bp.)
Macskamentés

mentholx Creative Commons License 2011.08.03 0 0 256

Gazdikereső hatalmas termetű (- és szívű!) csodaszép mentett kandúr!

Szerető gazdát keres a képen látható (egykor vélhetően gazdás) utcáról mentett igazi hatalmas, nagyszívű, szeretetbomba, ivartalanított és chippel ellátott kandúr!
Az első pillanattól fogva egy bűbáj, aki nagyon hálás minden jó szóért. Neki csak egy a lényeg: hogy minél közelebb érezhesse magát a gazdihoz - és akkor megállás nélkül (ám nem tolakodóan) bújik, dorombol, ölelget; specialitása, hogy szemből, két oldalról a nyakunkat öleli át, és arcunkba fúrja a nagy busa fejét.
Bent van tartva, szobatiszta, más cicákkal is jól kijön, igazi nyugodt, jámbor, megbízható, problémamentes cicó: főnyeremény.
Várja méltó, jólelkű örökbefogadó gazdiját ez a jobb sorsra érdemes csordultig szeretni tudó kandúr!
Érdeklődni: mentholxx@gmail.com, 06305177925 (Bp., 13. ker.)
Macskamentés

mentholx Creative Commons License 2011.08.03 0 0 255

Gazdikereső mentett, tündérbűbáj, gyönyörű kisbaba!


Szerető gazdit keres a képen látható mentett, kb. 6 hónapos kis csoda!

Szívszorító az ő eddigi kis élete: kórházudvarba dobták ki tesójával együtt (akiért későn ment a segítség, elütötte az autó), betegen, magára hagyatva. Egy néni szólt róla, én pedig rohantam, és még épp időben érkeztem.

Amint hazaértem vele, bújt, dorombolt, azt se tudta, hogyan hálálja meg a segítséget - az őt ért hányattatások ellenére is feltétel nélkül bízik az emberben.

Elképesztően értelmes, alkalmazkodó, hatalmas szívű, csordultig szerető kislány ő, aki folyamatosan azt lesi, hogyan tudna maximálisan megfelelni az embernek és meghálálni a gondoskodást. Amint meglát, dorombol, dagaszt, hempereg, ölelget; hihetetlen, mennyi szeretet szorult ebbe a kis cicába.

Bent van tartva, szobatiszta, kisgyerek, más cica, cicabarát kutya mellé is nyugodtan befogadható. Ivartalanítva, parazitamentesítve, chipezve költözhet új családjába.

Kizárólag olyan gazdit keresünk neki, aki legalább annyira szereti majd, mint amennyire ő szeret, és élete végéig felelősséget vállal érte, soha nem hagyja cserben, családtagként szereti – ahogyan ő azt megérdemli!

Érdeklődni: mentholxx@gmail.com, 06305177925 (Bp., 18. ker.)
- Macskamentés -

mentholx Creative Commons License 2011.08.03 0 0 254

Gazdikereső csodaszép, fiatal, tündéri ezüst kislány cica!


Szerető gazdit keres a képen látható kórházudvarba kidobott és onnan a biztos halál elől megmentett fiatal, különleges ezüst színű, ivartalanított, chipes, tüneményes lány cicus.
Az őt ért hányattatások ellenére is feltétel nélkül bízik az emberben. Bent van tartva, nagyon nyugodt, szobatiszta - igazi főnyeremény cica.
Várja szerető leendő gazdiját ez a jobb sorsa érdemes nagyon bájos, csupaszív, és nem mellesleg gyönyörűséges kislány!mentholxx@gmail.com, 06305177925 (Bp.) Macskamentés

mentholx Creative Commons License 2011.08.03 0 0 253

Gazdikereső fiatal, nagyon kedves kislány cica!


Szerető gazdát keres a képen látható (a kép nem adja igazán vissza, hogy milyen szép, különleges ő) mentett, fiatal, nagyon kedves ivartalanított kislány cica.
Szomorú a története: gazdás cica volt, de utazásra hivatkozva kihajították - így került a gondozásunkba. Az őt ért hányattatások ellenére is bízik az emberben, nagyon hálás minden jó szóért. Nagyon rendes, nyugodt, jó cica.
Bent van tartva, szobatiszta, más cica mellé is nyugodtan befogadható (másik cica mellett lakott eddig). Nagyon várja jobb sorsát, szerető, végre méltó gazdiját ez a kedves és szép kislány!mentholxx@gmail.com, 06305177925 (Bp., 13. ker.) Macskamentés

mentholx Creative Commons License 2011.08.03 0 0 252

Gazdikereső fiatal, kedves, gyönyörű kislány!

 

Szerető gazdit keres a képen látható (a kép nem adja vissza igazán, hogy milyen gyönyörű, különleges) utcáról mentett tündéri, gyönyörű, fiatalka (max. 8 hónapos), ivartalanított, chipes kislány cica.
Az őt ért hányattatások ellenére is feltétel nélkül bízik az emberben - nagyon kedves, hízelkedős, hálás cicus.
Bent van tartva, szobatiszta. Egyetlen „bűne”, hogy más cicát nem szeret, így egyedüli cicának ajánljuk.
Várja szerető leendő gazdiját ez a hányatott sorsú, jobb sorsa érdemes árva, helyes kislány!mentholxx@gmail.com, 06305177925 (Bp., 13. ker.) Macskamentés

mentholx Creative Commons License 2011.08.03 0 0 251

Gazdikereső 1 éves, tündéri kandúrka!


Szerető gazdit keres Allen, a fiatal, ivartalanított, chipes, tüneményes kandúrka!
Nagyon szomorú az ő története. Az utcáról, nehéz körülmények közül megmentettük, és még kölyökként örökbeadtuk - azt hittük, jó helyre -, majd költözésre hivatkozva "kedves gazdái" nemrégiben visszahozták. Most már kb. 1 éves, és nagyon szomorú, csalódott.
Nagyon vágyik egy szerető, méltó gazdira, aki soha nem hagyja őt cserben. Egész biztosan sokszorosan fogja viszonozni a törődés és élete végéig hűséges cicája lesz valakinek. Bent van tartva, szobatiszta, más cica, kisebb gyerek mellé is nyugodtan örökbe fogadható.
Várja jobb sorsát, szerető leendő, méltó gazdiját Allen, a tüneményes, mostanában nagyon szomorú kandúrka. (Szeretne ismét olyan boldog cica lenni, mint a fotón, ami még a hőn szeretett gazdáinál készült.)
Érd.: mentholxx@gmail.com, 06305177925 (Bp., 13. ker.) Macskamentés

mentholx Creative Commons License 2011.08.03 0 0 250

Gazdikereső max. 1 éves csupaszív kandúrka!

 

Szerető gazdit keres a képen látható mentett, max. 1 éves tüneményes és gyönyörűséges, "főnyeremény" ivartalanított kandúrka!

Ez a kis tündér pár hete bukkant fel nagyszüleim kertjében. Viselkedéséből adódóan feltehetően benti, gazdás cica volt, akit kidobtak (nem ritka ez manapság...). De az őt ért hányattatások ellenére is feltétel nélkül bízik az emberben: ő mindenkit szeret, levakarhatatlanul hízeleg, ölelget, hálás minden jó szóért. Fiatal kora ellenére pedig nagyon nyugodt, rendes, intelligens cica: törekszik rá, hogy mindenben maximálisan megfeleljen az embernek. Kutya, másik cica, kisgyerek, idősebb ember mellé is nyugodt szívvel ajánlom. Rengeteg örömet fog okozni leendő gazdájának és élete végéig hálás lesz a törődésért, ebben teljesen biztos vagyok. Várja szerető, méltó gazdiját ez a kis maszatos arcú, csordultig szeretni tudó kincs!

Érdeklődni: mentholxx@gmail.com, 06305177925 (Bp., 18. ker.) Macskamentés

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!