Keresés

Részletes keresés

evacska59 Creative Commons License 2013.07.31 0 0 883

A fogyasztó tablettáktól csak a pénztárcánk lesz soványabb. Kalóriabevitel csökkentése és mozgás a nagy titok. A többi csak üzlet.

Eva312671 Creative Commons License 2013.07.31 0 0 882

Fogyasztó tabletta - acaiberry900.hu Megkaptam a rendelésem, mely időben érkezett, és a pirulák is tökéletesen hatnak.

evchicken Creative Commons License 2013.04.25 0 0 881

Sziasztok!

 

A LiteWellnessben indul egy program, ami 4 hétig tart, és ez alatt az étkezést és edzést segítenek harmóniába hozni, dietetikus és személyi edzők segítségével. Ha van kedvetek nézzétek meg a leírást!

http://www.litewellness.hu/akcioink-aktualitasaink/liteweight-program/

alt_ Creative Commons License 2013.04.20 0 0 880

Egyébként akartam már nektek írni hogy nincs olyan hogy zsírégető mód, akár futás akár más sportról beszélünk. Csak azok mondanak ilyet akik nem értenek hozzá. A szervezet szinhidrátból nyeri a sportból az üzemanyagot, nem a zsírból ! Ha pedig egy kemény sport után a mérleg kevesebbet mutat (én is tudok 3 kg-mal könnyebb lenni ha kell egy időre), az folyadék vesztés amit pótolni kell. De ha tényleg érdekel hogy lehet sporttal zsírt égetni akkor van egy durva módszer amit az elit sportolók alkalmaznak pl. triatlonnál. Ugyanis túl hosszú edzés esetén táplálékfelvétel nélkül, nem lehet a megfelelő mennyiségre feltölteni a szénhidrátraktárunkat. Pont ezt lehet úgy kihasználni hogy ebben a tartományban edzünk és akkor a szervezet rá van kényszerítve hogy zsírt égessen (elég gyötrelmes). Hngsúlyozom hogy ezt normál ember nem tudja megtenni, erre pár elit sportoló képes ! Még a vékony embernek is nagyon nagy zsírkészlete van. Mikor érzed hogy fáradsz akkor sem akar a szervezet a zsírhoz nyúlni, nem véletlenül szédelegsz stb, pedig ott a zsírraktárunk. Ezt az állapotot pl. szőlőcukorral orvosolhatod hiszen azonnal szénhidráthoz juttatjuk a szervezetet. 

alt_ Creative Commons License 2013.04.20 0 0 879

Reggelire mostanában mindig megeszek egy fej nyers karalábét, ez a reggelim az ebédig. Nekem elég.

Ez annyira sikeres hogy a munkahelyen is egyre többen nyomnak be minden nap egy egész karalábét.

alt_ Creative Commons License 2013.04.20 0 0 878

Pont ma futottam 50 km-t (majdnem 7 óra alatt a hegyekben 1400m szintemelkedéssel felfelé), holnap meg 10-et síkban a Vivicittán. Így azért elég jó mennyiség nem ? :)

Amúgy nekem is sikerült már FÉL KG-ot leadni !!! Múltkor írtam hogy nem akar a mérleg 79.9 kg-ról elmozdulni, és örömmel jelentem hogy most elég stabilan mutatja a 79.5 vagy 79.6-ot. Na jó ez csak 30-40 dkg, de akkor is siker !!!  

Előzmény: mixmail (877)
mixmail Creative Commons License 2013.04.04 0 0 877

Aki fogyózik, diétázik vagy sportol és fontos, hogy figyelje a kalóriákat és a tápanyagfogyasztást ajánlom ezt az oldalt, megkönnyíti majd az életét:)

 

Online kalórianapló - fogyókúra, diéta napló

 

Pontjólvagyok Creative Commons License 2013.04.02 0 0 876

Sziasztok!

 

Sajnos a legtöbb fogyókúra sajnos nem sikeres. Sokszor magunkban keressük a hibát! 28 éves nő vagyok, évek óta szenvedek a túlsúlytól, néha csak pár kilótól...valamikor pedig többtől. Rengeteg mindent kipróbáltam. Pár éve kiderült, hogy pajzsmirigy alulműködésem van. Ami nem engedte, hogy lefogyjak, akkor sem, ha csak vizen és napfényen életm...:-)

Közben a betegséget tanulmányozva pár napja létrehoztam egy honlapot: www.jolvagyokpontjolvagyok.com

Itt mindent megtalálsz, ami egy életmódváltáshoz szükséges. Még ha nincs is pm alulműködésed, akkor is hasznos életmódbeli tanácsokat találsz rajta.

 

Segíteni szeretnék, mert nekem is nagyon nehéz volt! Remélem tetszik majd az oldal hangulata, amennyiben igen, keress meg facebookon is, ahol folyamatosan az elhízás és a pm témakörben posztolok érdekességeket! Facebook: "Pont jól vagyok"

 

Írhatsz nekem, ha bizonytalan vagy, segítek!

 

Mindenkinek kitartást!

www.jolvagyokpontjolvagyok.com

Forgószél/Andrea Creative Commons License 2013.03.30 0 0 875

Kedves support8!Engem érdekelne a kapszula!Az email címem: andy1030@freemail.hu

Előzmény: support8 (845)
alt_ Creative Commons License 2013.03.07 0 0 874

Gyerekek fogyás eddig 0.

Tegnap is 79.9-et mutatott a mérleg, ma is 79.9-et.

Igaz tegnap nem mentem le futni, de vasárnap megyek egy 25km-es futásra erdőbe, hegyeken át. Szerintetek azzal le fog menni 10 deka vagy úgyis 79.9-et mutat a mérleg.

Ma ismét hoztam finomfőzeléket 2 tükörtojással ebédre (kenyér nélkül). Azt találtam ki hogy csak a felét eszem meg. Lesz hatása ?

A másik kérdés hogy a fogyókúrában kell-e hinni ? Ugye milyen jó kérdés. Mert én nem hiszek benne hogy meg tudok szabadulni pár kg-tól. Lehet hogy ez a baj !

Esszzterr Creative Commons License 2013.03.06 0 0 873
Hát nem kifejezetten sovány,èn sem vagyok az a kövèr,167 centi vagyok ès 60 kiló,csak szeretnèk kicsit egèszsègesebben ètkezni.
alt_ Creative Commons License 2013.03.06 0 0 872

Ha a párod sovány, akkor el is hiszem hogy nincs kedve a fogyókúrás ételeket enni :) Szegény :)

Előzmény: Esszzterr (871)
Esszzterr Creative Commons License 2013.03.06 0 0 871

Sziasztok! Remélem nem baj, hogy ezzel írok ide, de most kezdtem/kezdenék el egy életmódváltásos/fogyókúrás/alakformálásos dolgot, és rögtön problémába ütköztem. Ugyanis a párommal élek, és neki esze ágában sincs fogyókúrás ételeket enni az én kedvemért. Holnap pl. csirkemellpörköltet szeretne tarhonyával... Van valami ötletetek, hogy azt én hogyan ehetném vagy hogyan tehetném egy kicsit egészségesebbé? Gondoltam pl. sima olaj helyett olivaolajra, de amúgy is csak pár cseppet szoktam használni, a szokásos zöldségeket, hagyma, paprika, paradicsom, és fűszereket. A tarhonya gondolom ki van zárva, vagy létezik belőle diétás? Én még soha nem is kerestem, így nem tudom.... Ha más nem, eszek pár szem husit jó sok salátával :) Előre is köszönöm a segítséget!

alt_ Creative Commons License 2013.03.06 0 0 870

Ja, a tegnapi étel felsorolásból kifelejtettem hogy reggel a tea mellé müzlit is ettem !

alt_ Creative Commons License 2013.03.06 0 0 869

Hogy konkrétumokról beszéljünk, elmondom a tegnapi napomat étkezés és edzés szempontjából kíváncsi vagyok szerintetek hol a hiba, vagyis miért nincs fogyás ?

 

Étel: finomfőzelék 2 sültvirslivel, 1 alma, 2 tojás

Ital: tea, víz, 1 pohár tej, narancs-répa-cékla turmix

Eddzés: 6.5 km futás (35 perc), xxxtorna, 200 felülés, 50 fekvőtámasz

 

Egy ötletem azért van a megoldásra: mivel nem olyan régóta csinálom várni kell. Ugyanis azt hallottam másoktól (akik tényleg leadtak súlyt), hogy 1 hónapig akárhogy megszakadsz, nem lehet fogyni (sokan idő előtt feladják), és minimum 30 nap kell hogy elinduljon a fogyás.

 

 

alt_ Creative Commons License 2013.03.06 0 0 868

Sőt, bocsássatok meg ami kimaradt de fontos: ha kevesebbet eszünk azzal elérhető az hogy aktivizáljuk a fogyás elleni védekező rendszerünket. Ugyanis a szervezet érzékeli hogy baj van, nincs elég táplálék márpedig ez a szervezetünk számára ez nem kívánatos. Tehát kicsit be kellene csapni. Úgy kellene kevesebbet enni hogy a védekező rendszer ne kapcsoljon be. Na erre mondjatok valami okosat !

alt_ Creative Commons License 2013.03.06 0 0 867

Sziasztok !


Én nem tartozom az elhízottak közé sőt ideális a testsúlyom. De mégis írok nektek mert érdekes dolgot tapasztaltam. Viszonylag sokat mozgok, napi 6 km futás, de van úgy is hogy 12km vagy több, nem lassú tempóban. Ez napi 30-35 perc. Ezen kívül minden másnap 200 felülés, 100 fekvőtámasz stb. Célul tűztem ki hogy az ideális súly legideálisabbja legyek.Most 80 kg. vagyok 181 cm magassággal, de a 100%-os az lenne ha kb. 75kg lennék, így 22-es BMI indexem lenne.A kajára próbálok odafigyelni, kevesebbet eszem, sokszor éhes is vagyok emiatt sajnos. Próbálok turmixokat inniamikor éhes vagyok, a turmixot én csinálom pl. a következőkből: narancs, répa, cékla, víz. Bár tegnap azért emelléeste meg mertem enni 2 főtt tojást úgy magában.
A lényeg hogy ennek az 5 kg-nak a leadását szinte lehetetlennek érzem. A súlyom nem változik, persze tudom hogy lehetnenapi 60 percet is futni (10-12km) a 30 helyett, tehát még több és még több mozgás.


De most átérzem a ti problémátokat hogy milyen iszonyú nehéz súlyt leadni, és azért is írtam főleg nektek (ÉS ITT A LÉNYEG), mert amikor a fiam nyolcadikos lett véletlenül kezembe akadt a biológia könyve. Sosem szerettem a bioszt, de ez a könyv tetszik, és volt egy oldal az elhízásról amit próbálok idézni: 

 

"Az embernek nincs semmilyen védekezőképessége a hízásra, ugyanis a természetben az evolúció során ez sosem volt probléma,mindig az éhezés volt a jellemző. Az éhezés (és ezáltal a fogyás) ellen viszont nem csak egy hanem több védekező rendszerünkis van"


Valszeg mivel én egészséges vagyok és a szervezet jónak is tartja a 80 kg-ot (ideális), szinte beleszakadhatok hogy 5 kg-ot leadjak ezt csak kínkeserves munkával lehetne megtennem (vagy ha komolyan megbetegednék). 


Még annyit hogy a fiam most kamaszkorú és 3x annyit eszik mint én, de sokkal vékonyabb, én viszont elmúltam 40 éves.Szerintem 40 felett még erősebb a fogyás elleni védelmi rendszerünk !

mixmail Creative Commons License 2013.02.22 0 0 866

Fogyás = kalóriabevitelre odafigyelés + rendszeres mozgás. Közhely, de igaz. Nem kerül pénzbe, és csak egy kis odafigyelés kell. Ha nekem nem hiszel kérdezd azokat akik már csinálják. Akik egészségesen szeretnének lefogyni, hasznos tanácsok itt: Fogyókúra és diéta fórum.

lakate Creative Commons License 2013.02.17 0 0 865

Mindenki írogatja a "jobbnál jobb" termékeket, pedig lefogyni tartósan csak életmód váltással lehet.

Érdemes szakemberhez fordulni, mert ők tudják kideríteni mi is az oka, min kell változtatni.

Én magam is évekig próbáltam a sláger fogyasztó szereket. Még volt olyan ami segített is pár kilót majd pár hónapon belül vissza is jött amit leadtam, de volt hogy több voltam, mint korábban.

Most büszkén mondhatom 10 kilóval könnyebb vagyok és ha nem is teljesen elégedett, de kitartóan folytatva elégedett leszek a külsőmmel.

Mindenkinek csak javasolni tudom a szakemberhez fordulást!

http://orvosifogyokura.hu/

zoldkave11 Creative Commons License 2013.01.17 0 0 864

Annak, aki egészségesen szeretne fogyni mindenképpen érdemes elidőzni a fogyasztokave . hu oldalon. 

Sokaknál bevállt és nem terheli a szervezetet! 

Gönczi Natália Creative Commons License 2013.01.06 0 0 863

Sziasztok!

Ma már köztudott, hogy a diéta mozgás nélkül (és fordítva) fogyás, zsírégetés szempontjából nem sokat ér...

Ha Te is többször próbáltál már lefogyni,de néhány hét után feladtad, mert unalmasak voltak az edzések akkor feltétlenül nézd meg ezt a linket.

Ezzel játékosan fogyaszhatsz úgy, hogy észre sem veszed,hogy már 1 órája edzel! Ez tényleg így van, saját tapasztalat!!!

http://aprod.hu/hirdetes/olcsobb-domyos-interaktiv-fitness-jatek-d-i-s-IDDoWr.html#4b3e2db8cf;r:;s:

tök jenő Creative Commons License 2013.01.04 0 0 862

Sziasztok!

nem tudom a kuponozással hogy áltok, de egyik ilyen oldalon végre akciósan (kesebb, mint fele áron) meg tudom vásárolni ezt

http://www.kuponnapok.hu/index.php?kid=100
Az oldalon KuponNapok.hu még van egy másik, drágább bérlet is. Ha valaki megvenné és használná, kérem jelezzen vissza az eredményeiről. Köszönöm!
osszátok meg, hogy minnél többen tudjanak erről az akcióról és sokan legyünk:)

Ezzel párhuzamosan elkezdtem a cardio edzéseket és jelentősen megvontam magamtól a szénhídrátokat. Nincs édesség és késői nasi:)



anita0123456789 Creative Commons License 2012.12.24 0 0 861

Üdv.

 

Nekem csak kevés kilót kellett leadni és a szintet tartani, és erre nekem az Anorex termék jött be.

Gyógyszereket nem szeretem, azokat csak akkor szedném ha beteg lennék.

Így maradok a természetes anyagokból álló cuccoknál.

Lényege csak annyi hogy amit megeszünk annak a részeit ami felszivódna a szervezetbe és elhiznánk, azt megköti és természetes úton elhagyja a szervezetett, és így szivodik fel.

 

De szerintem akit érdekel, az személyesen olvassa végig és döntsön magának. Vagy kérjen ingyenes mintát és nézze meg.

Szokásosan kell a 3db w elején és utána bioplanet.hu/anorexminta2

jordan13 Creative Commons License 2012.11.19 0 0 856

Üdv

 

Érdekelne, hogy ha hosszútávon nem eszek semmi kenyérfélét, attól tudok e fogyni illetve ez okozhat e gondot egy idő után (bármint ha nem eszek semi pékárút)?

kludanna4 Creative Commons License 2012.11.08 0 0 855

Találtam egy blogot ahol nagyon jó tésztareceptek találhatók.Én már készítettem

belőle.Akit érdekel nézze meg! /tesztavilág.blog.hu/  Szerintem finomak, és ha nem

zabálunk nem is hízlalnak!

kludanna4 Creative Commons License 2012.11.06 0 0 854

Én is mindent  eszem. de ha valakinek megemlítem a tésztát  kiakadnak.

Mindenki rizst eszik, ha fogyózik csak nem értem mitől jobb mint a tészta.

A szénhidráttartalma kevesebb mint a rizsnek, kalóriaértékük majdnem

egyforma. A rizs után hamar megéhezek, míg ugyanannyi súlyú tésztától órákra

elfelejtem a kaját. Lehet,hogy ez csak nálam működik így?

Előzmény: romesz (853)
romesz Creative Commons License 2012.10.13 0 0 853

Igen en mindent eszek amit eddig is ettem. 

 

De csak elfogadhato adagokat. 

 

Mindennek irom a kaloraia erteket es ha valamibol tobbet eszem vagy esetleg iszogatok akkor amint tehetem ledolgozom. Vagyis akkor beiktatok extra kaloria egeto mozgast.

Előzmény: kludanna4 (852)
kludanna4 Creative Commons License 2012.10.13 0 0 852

Idáig mindenütt azt hallottam, hogy aki fogyózik a szénhidrétokat el kell hagynia.

Most egy szakértő szerint szükség van rá a szervezetnek.  A tésztafélék is ehetők, csak

tudni kell, hogy mivel és mennyit. Van köztetek olyan  aki a fogyós diétába a tésztát is fogyasztotta?

Bubuka10 Creative Commons License 2012.09.16 0 0 850
sziasztok ! Én kb 3 hónapja diétázok , és kondizok . 126 kg-ról lementem 107kg-ra . Tényleg életmódot kell változtatni !
momo198131 Creative Commons License 2012.09.14 0 0 849

Sziasztok!

 

Szeretném Veletek megosztani a tapasztalatom, ami nagyon pozitív. A zsírbontó kavitációs ultrahangot az egyik ismerősöm ajánlotta, hogy látványosan segít a fogyásban, azon a területen, ahol szükség van rá. Elmentem egy üzletbe, ahol van ilyen szolgáltatás és a negyedik alkalom után az övemen kettővel tudtam szűkebbre lépni. A hasamból sosem volt könnyű felesleget leadni, de ezzel a módszerrel végre sikerült, ezen kívűl semmilyen mellékhatást nem tapasztaltam. :-) Nagyon örülök, hogy kipróbáltam, mindenkinek tudom ajánlani!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!