Keresés

Részletes keresés

Relic07 Creative Commons License 2005.08.03 0 0 156

Namármost. Nem nagyon tudom, hogy te mennyire vagy járatos a fizikában, de minden esetre volt egy német fickó, hülye haja volt és mostanában kinyújtott nyelvvel ábrázolják pólókon és tolltartókon. A pasit Einsteinnek hívták, és volt néhány ötlete, amiket sikerült is bebizonyítania (persze nem mindet). Ezek közül volt egy, amely úgy szólt, hogy az időutazás nem lehetséges. Hogy miért nem, abba most nem mennék bele. A dolognak azonban az a lényege, hogy lehet az UFO - k (mármint az idegen intelligenciák) technikája bármilyen fejlett, a fizikának vannak bizonyos törvényei. És ameddig az ellenkezőjét nem bizonyítják, addig nem vagyok hajlandó elfogadni egy elméletet, mely nem csak hogy egy elméleti lehetetlenségre épül, de a legtöbb része puszta spekuláció.

 

Ne érts félre, nem hozzád beszéltem. Csupán a dolognak ezt a részét igyekeztem valahogy megvilágítani!

Előzmény: Sz.Bazsa (153)
WarezFan Creative Commons License 2005.07.27 0 0 155
Az időutazásban lehet valami....
Előzmény: Sz.Bazsa (153)
lehellke Creative Commons License 2005.07.25 0 0 154

Sz.Bazsa!

 Csak azért szólok hozzá, hogy a te gondolkodásod nagyon is reálos látás, vagyis valóságos, s maga látok is meg, meg gondolkodom, tehát vagyok? Maga Micuska 9 élete, most közttünk vannak olyanok, mint én, akikbe felébredt az az ember, aki ami nem lehet igaz, holott bennetek is ott van? Az érdekes, mindig le akartam jönni erre a szintre, mert mondom, felébredt bennem egy másik ember, aki most jobban emlékszik arra, mint erre, mert ha a testem számit: ettem ittem s végtermékeztem, mert ennél többet, mit tudsz tenni a testeddel? ( tesztikollal esetleg, meghosszabitod a lingádat?)

 Na elibém lett adva, vagy le, vagy fel, mert itt maradni, ami nincs, mert mindenkibe van legalább ha nem több, egy exxxtra valami, nos én vissza jöttem, hogy ezt cselkedhessem, de ezt csak együtt lehet, hogy ha képen vágnak baloldalrul, tartsd oda a jobbodat, de az öklödet?

 Fekete szénpor, most a másik énnem, van ez a szegén állat, birka, meg most a másik, az ember, de az már hallhatattlan, ami be van vonva szénporral, na csak ilyen egyszerü magyarral, amit te is beszéltél, talán az 5 éves kisgyerek is megérti, hogy ő nemcsak ennyi, hanem mennyi?

 egy mennyei, tarzán?

Előzmény: Sz.Bazsa (153)
Sz.Bazsa Creative Commons License 2005.07.25 0 0 153

üdv.

érdekes téma, szerintem fele fantázia, fele, valóság alapú.. bár tény, h ezer éve, még a repülés is fantázi volt, jah és a Föld is volt lapos..  :)

 

én nem ufok-ról beszélnék, mert ugye az csak egy jármű.. inkább földönkívüli életformáról. ez már bevan bizonyítva, létezik, nem egyből a kicsi szürkékre kell gondolni.. több idegen égitesten, égitest jegében, mint pl üstökös.. (jégből áll nagyrészt a többség) fedeztek már fel, kezdetleges életformát, baktériumok formájában, mi is így keztük az életünket...

 

bár az is tény, hogy az eddigi tudományt figyelembe véve, annak az esélye, h a földön kalakult ilyen szinten az élet, vajmi kevés, kb annyi esély van rá, mint egy dobozba beleszórni egy svájci óra alkatrészeit, majd megrázni a dobozt úgy, h az óra "összeáll" ráadásul működöképesre.

 

ezek mellett, azt is figyelembe kell venni, h mi szén alapú életet élünk, de lehet, h van más alapú is, esetleg olyan, amit elsem tudunk képzelni..

 

.. van egy érdekes teória a humanoidokról, kicsi szürkékről.. és az ufo-król, mégpedig a magyarázatuk az időutazás. a kis szürkék mi emberek vagyunk a messzi jövőből, csak az evolució így megváltoztatott minket.. van benne valami, nagyobb agykapacitás, fizikálisan gyengébb szervezet, (minek izom, mikor ott a technika) :) +ez magyarázatot ad arra, hogy az ufo- járű miért tud hirtelen "itt" lenni, aztán eltűnni.. mert nem csak térben, hanem időben is mozog..  vélemény?

WarezFan Creative Commons License 2005.07.24 0 0 152

Hali

 

Általában egy galaxis 200 MILLIÁRD ! csillagból áll, és kb 100 Milliárd galaxis van! (a sötét anyagrol nem is beszélve) Akkor mindjárt látjuk, hogy ilyen nagy számoknál, már nagyon nagy a valószínûsége, hogy máshol is lehet élet.
Hoppá, bocsi véletlen volt!   

 

Meg lehet hogy az elmúlt 10 év alatt átcsempészték egy ismeretlen bázisra azokat a dolgokat amikről nem szerezhet tudomást a közvélemény.

Bár nincs sok esély rá mert ahogy fény derült az 51-es körzet létezésére (1994,1995 körül) egyből lerohanták az örült, ufohajhász emberek és azóta is megfigyelés alatt áll.   

informator_x Creative Commons License 2005.06.24 0 0 151
Jani2 Creative Commons License 2005.06.20 0 0 150

Nagy kedvencem volt a csillagászat középiskolás kormban. Több megfigyelő programban részt vettem.

A Tomb Raider III. játékrészben ott van az Area 51. :-)

Meg lehet tekinteni ott is.

 

Valamit titkolnak, vagy jó az élőadás, így pénzt lehet kicsikarni.

 

RájeN Creative Commons License 2005.06.17 0 0 149
Még ők se!
Előzmény: area19 (147)
sLeuth Creative Commons License 2005.06.14 0 0 148
pontosan..
Előzmény: area19 (147)
area19 Creative Commons License 2005.06.14 0 0 147

Szerintetek ha tényleg ufokkal kisérleteztek az 51-es körzetben és ekkora a felhajtás körülette, még mindig ott csinálják?   

Inkább épitettek 1 új bázist amiről senki se tud!

Törölt nick Creative Commons License 2005.04.07 0 0 146

 Azért egy két Amerikai vadászgépnek elég érdekes az alakja  ill. anyaga.  merőben eltérő az előző szériákhoz képest.. nem gondoljátok???

 

Freezoner01 Creative Commons License 2005.01.31 0 0 145

Oh igy mar jobb! Kosz a segitseget, nagyon erdekesek a muhold fotok kinagyitva.

Előzmény: Törölt nick (144)
Freezoner01 Creative Commons License 2005.01.31 0 0 143

Fura, hogy az alabb (a kepek alatt) megadott 3 link egyike sem el mar! Nagyon magas ezeknek a kinkeknek a "halalozasi rataja"...

 

En egyszer elautoztam az Area 51 keritese mellett, Nevadaban, Las Vegaltol Beatty-ig (Death Valley bejarata). Egy autout vezet a drotkerites mellett, tobb mint 100 merfoldon at Las Vegasbol Reno iranyaba. Teljesen kihalt sivatagi hegyes/dombos videk, az utmenti fura szinu (voros, barna, fekete) sziklas hegyek miatt nem lehet belatni az Area 51-es teruletre sehol sem. Gyakori tablak jelzik hogy a terulet szigoruan orzott katonai bazis, belepni tilos, stb. Nem kifejezetten bizalomgerjeszto a kornyek. Csak rendorautokkal meg par utazoval talalkoztam,

neha katonai repulok huznak el arrafele. Szinte sehol sincs pihenohely vagy telefon az autout mellett, bar tobbszaz km hosszan sivatagon at visz az ut.

Előzmény: sLeuth (132)
puncsosweb Creative Commons License 2005.01.25 0 0 142

nemigaz, multkor láttam a stargate atlantis-ban hogy vannak a wraithek, ők már idegeneknek számítanak, vagy nem? :) most rákeresek a gugliban pár ufós oldalra, mert felkeltettétek a kíváncsiságomat!

elchico Creative Commons License 2005.01.14 0 0 141

 

egy modern vallás, amivel el lehet adni az ufó magazint, meg a többi káros ökörséget.

 

ez az egész ezotériabiznisz addig volt szórakoztató, amíg megjelent Gyurcsók és végstádiumos rákosokkal ordítozott a tévéképernyőn, emelt dijas hívásokra válaszolva.

 

Az ilyen egymást mentő és gerjesztő bizonyíték nélküli ideák károsak. Hitért cserébe pénzt. Hát az ufomagazinon én a hasamat fogtam néha, amikor az a sok jól értesült agymenéses a galaxisban dúló harcokról írt részletes helyszín, fegyverzet és konfliktusismertetéssel.

 

 

és azért is káros, mert lehet, hogy van olyan, kevésbé radikális dolog a new age, meg ezotéria marhaságok között, ami esetleg tényleg jó szándékú és segítőkész és az ilyenek hírét és bázisát rontja az area51, meg a többi idióta ufóváró bizonyíték.

 

ufók nincsenek vagy nincsenek itt.

 

 

 

Előzmény: Norboo (137)
hozzaszolok Creative Commons License 2005.01.04 0 0 140

Aki azt mondja, hogy nincsenek UFO-k, az teljesen h.yle !

Ulj le csenben egy sarokba, olvass sokat, ez mar eleg lesz ahhoz, hogy ne beszelj ostobasagokat.

Hogy hol vannak ? 51-es korzet?...Bermuda-haromszog ?....sarkok??  Kevesen tudjak.

De vannak ! ...es segitenek bennunket. ;)

jozzee Creative Commons License 2004.12.02 0 0 139

Szerintetek az U.S.A. - nak mennyi pénzt hoz az U.F.O. - turizmus?

Mert szerintem sokat.Az Area 51 vagy Roswell inkább csak legendaként fogható fel.Ma már csak egyfajta "áltitkok" a kíváncsi közvélemény titokéhségének kielégítésére.Engem ezek kevésbé érdekelnek, pont ezért, mert ma már az egész történet megkérdőjelezhető.Főként, hogy az egészet kiárusítják bögrék meg baseball sapka reklámjaként.

Az Area 51 - el,hogy ma mi a helyzet csak azok tudhatják akik a kerítésen belül vannak.Szerintem ott már csak tényleg a látszatot akarják kelteni és közben meg máshol......(erről majd máskor)

A Roswell - i eseményeknek lehet valóságalapjuk még mai szemmel nézve is.Főként mert személyes tapasztalatokból vizsgálva is történhetett(történt is és nemcsak arrafelé!) hasonló eset.

 

Mindenesetre egy talán biztosnak látszik:Ma nagyobb a titkolódzás e témák körül, mint valaha is, márpedig ennek nyomós oka lehet(az eddigi szivárogtatós források is mintha blokkolva volnának, helyettük hallgatás, vagy tudatos félrevezetés maradt).

 

Ha van ötlete valakinek, hogy miért van így az írjon!

Norboo Creative Commons License 2004.12.02 0 0 137

Üdv!

Mr. Kémiának más dolga sincs, mint beleugatni a többi ember eszmecseréjébe. Ezen kívül mért baj, hogy nekünk megadatott a fantázia képessége, esetleg a logikus gondolkodás? Mért zavar, hogy eljátszunk egy-két gondolattal? Esetleg ténnyel?

 

Előzmény: Schrödinger macskája (135)
Schrödinger macskája Creative Commons License 2004.11.25 0 0 136
Szerintem a földönkívüli teflonokat.
:>>
Előzmény: Törölt nick (134)
Schrödinger macskája Creative Commons License 2004.11.25 0 0 135
Nahát, az ember végigolvas egy ilyen topikot unalmában, és kincsesbányára akad.
Mármint a hülyeség terén.
Ez verte itt a biztosítékot:

;itt van a TEFLON ,mint új felületi anyag témája.
Ez se földi erdetü fémkombináció,ötvözet.


:))))
A teflon kérlek poli-tetrafluoro-etilén. (C2F4)n
Tehát sem nem fémkombináció, sem nem ötvözet, hanem szerves anyag. :)) És nagyonis földi eredetű. :)
Na, ennyit az ufógarázsról. :)
Előzmény: KataDavina (51)
sLeuth Creative Commons License 2004.10.25 0 0 133
sLeuth Creative Commons License 2004.10.23 0 0 132

bocsi ha már belinkelte valaki ezeket a képeket, de nem volt időm átolvani a topikot sietek bulizni :)

hétfőn lököm a többi képet.

nah, area51 ide vagy oda ezt találtam :

 

 www.xmission.com/ ~legalize/area51/
  www.klas-tv.com/Global/ story.asp?S=1662942
   www.startinglinks.net/ cydoniaufo/

.destiny. Creative Commons License 2004.10.23 0 0 130
Ez egy kibaszott faszság, ufók nem léteznek, meg az area51 se. Eccer el kéne oda menni és lefényképezni, hogy mi van ott és inkább azt kirakni a netre. Állítom hogy nem lenne ott több néhéy lepusztult épületnél meg texaszi paraszotok istállóinál.

Swatisfaction Creative Commons License 2004.08.11 0 0 129

Kecskeméten UFO les és találkozó kerül megrendezésre!
 
Részletekért keressétek meg a következő linket:
 
http://ufoaktak.uw.hu/esemenyek.html

Tisztelettel. UFO-akták™

XLBEY Creative Commons License 2004.02.01 0 0 128
Az egyik X-akta reszben volt egy kisgyerek aki nezte a tv-ben es valami 0-1 t irogatott , mikor a mulder felment a lepcson altta , hogy az a sok 0-1 , egy kepet alkot ...
Előzmény: jenette (127)
jenette Creative Commons License 2004.02.01 0 0 127
jaj elrontottam bocsánat . . .




0011001111000000000000110110001110011001010010001110100101001011011010101111101101000001111000010110
0100110101011100011101100111110011110010100111010001000000000110001110000011010100110110001111101001
0100100111101000010110111100101111101001010000001100000100110011110000000000001101100011100110010100
1000111010010100101101101010111110110100000111100001011001001101010111000111011001111100111100101001
1101000100000000011000111000001101010011011000111110100101001001111010000101101111001011111010010100
00001100000100110011
11000000000000110110001111110011111000100000001011110001110100000101000011101010
01111011110110100111
10100110100111001001011100001101011001110111111010101101100001011001111110111100
1000110010
101111001101010010111100000110000001010011011110100111101011011001011010001111100011011000
1111001111100010
000000101111000111010000010100001110101001111011110110100111101001101001110010010111
000011010110
0111011111101010110110000101100111111011110010001100101011110011010100101111000001100000
0101001101
111010011110101101100101101000111110001101100011110011111000100000001011110001110100000101
000011101010
0111101111011010011110011011011000111110100011110010110000000100100101010011010110000110
0000011000110111100111010001110010101101000011111001111010110100000001111010010100100100100101010011
0111001011101000110000011101001111010000111000101101100001110001011010110100101001011000010110110110
0011111010001111001011000000010010010101001101011000011000000110001101111001110100011100101011010000
1111100111101011010000000111101001010010010010010101001101110010111010001100000111010011110100001110
0010110110000111000101101011010010100101100001011011011000111110100011110010110000000100100101010011
0101100001100000011000110111100111010001110010101101000011111001111010110100000001111010010100100100

Előzmény: jenette (126)
jenette Creative Commons License 2004.02.01 0 0 126
na ez most ihletet adott (remélem jol megjelenik) :

Előzmény: XLBEY (121)
XLBEY Creative Commons License 2004.02.01 0 0 125
Ez jo kerdes , arra mar nem emlekszem , de arrolvolt , szo hogy a jelnleginek a ketszerese .
Előzmény: dhcp (123)
Törőlt_nick Creative Commons License 2003.12.14 0 0 124
Hunyorítva nézve olyan, mint ha lenne benne valami vizuális információ. Vagy csak halucinálok? :)
Előzmény: XLBEY (121)
dhcp Creative Commons License 2003.12.14 0 0 123
Mar csak az a kerdes mekkora az az "egesz jo felbontasu" ?
Előzmény: XLBEY (121)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!