Keresés

Részletes keresés

Bigtool Creative Commons License 2019.04.03 0 0 8049

De ez a 14-ről 17 centire növekedés ez csak pumpálás alatt nőtt meg gondolom. Utána ha kiveszed a pumpából idővel visszaáll az eredeti méretre, nem?Ti hogy csináljátok amúgy?Meddig feszítitek a pumpában?Nekem múltkor már majdnem fekete lett a feje, és elég rendesen megduzzadt 22 perc után, kicsit meg is íjedtem, de én nekem csak lankadt állapotban lett hosszabb.

Előzmény: Ahnaed (8047)
Törölt nick Creative Commons License 2019.04.03 0 0 8048

Szia! A jelq hogyan kell csinálni! Mennyi ideig  és milyen időközönként? 

Előzmény: B.Atilla (8043)
fzuuikhujjkhjk Creative Commons License 2019.04.01 0 0 8046

valaki rakhatna már fel egy előtte-utána képet, ha tényleg használ. Sajnos ez is olyan, mint a Columbo felesége, hogy senki nem látta még, csak hallotunk róla...



Bigdeel Creative Commons License 2019.03.31 0 0 8045

A korábbi hozzászólásokhoz még annyit tennék hozzá, hogy nemnagyon lehet belőni, hogy hosszra vagy vastagságra fogsz-e nőni. Teljesen egyénfüggő. Álltalánosságban a nyújtók ,inkább hosszt növelnek a pumpák inkább vastagságot.  Amikor elkezdtem Androt használni vártam, hogy majd hogy megindul a hossz erre vastagodott. Aztán váltottam Bathmate-re, de attól is csak vastagodott. Spanyol és amerikai forumokon az Andro használok fél év alatt 2-3 centi hossznövekedésről számoltak be. Nekem meg csak kerületben nőt. Szóval majdnem hogy mindegy, hogy mit csinálsz, mert úgy sem tudod befolyásolni, hogy milyen irányba növekedik. A lényeg a kitartás és a hosszútávú gondolkodásmód. 

Bigdeel Creative Commons License 2019.03.31 0 0 8044

Sziasztok! Eladó egy használt, de teljesen jól működő Bathmate X30. A méretskálát lekapartam róla,mert 1.tök felesleges,  2.korábbi Bathmatemről is kb. 10 használat után magától leázott. Továbbá van egy teljesen új Andro penis gold-om amitől megválnék. Ezt a készüléket sosem használtam, csak egy szilikon szallagot és két kényelmi szivacsot vettem ki a csomagból, hogy a régi Andromat tudjam tovább használni. Tettem fel képet az eredeti Andro csomagról is, hogy látszodjon, mi hiányzik belőle. Mind a Bathmate, mint az Andro doboz nélkül van. Ha érdekel valamelyik írj ide, vagy küldj egy mail címet. Az árában rugalmas vagyok. Ha még nem döntötted el, hogy milyen készüléket akarsz használni felesleges 30-50 ezreket beleinvesztálni. Próbálj ki egy használtat és meglátod mennyire testhezálló.




B.Atilla Creative Commons License 2019.03.28 0 0 8043
Azért "szembetűnőt" 1-2 hónap alatt nem is lehet várni. Mérd meg, ennyi idő alatt pár mm is eredmény.
Nekem a vákuum bált még be, a többit nemntudtam elképzelni rendszeres használatban.
Rendszeresen, kitartóan.
Szerintem ennyi.
Előzmény: Furi001 (8041)
Johndahl;) Creative Commons License 2019.03.27 0 0 8042

Ha gondolod van eladó Bathmate X40em. Ha érdekelj írj rám. brutux@citromail.hu

Előzmény: Furi001 (8041)
Furi001 Creative Commons License 2019.03.26 0 0 8041

Olvasgattam a fórumot és külföldi fórumokon is próbáltam tájékozódni. Január elején kezdtem el(napra pontosan nem tudom), jelq meg kézi nyújtás, persze előtte meleg zuhany mindig,20 perc nyújtás és 20-30 perc jelq, heti 4-5 alkalom. Lassan 3 hónapja lesz, de szembetűnő eredményt nem látok. Hosszra mennék inkább, a körméret 14.5-15cm(lehet kevés,nem tudom).Pár jótanácsot elfogadnék, vagy technikát. Extenderen vagy pumpán gondolkodom még, mondjuk a pumpa kényelmesebb lenne, mint napi 4-6 órán hordani a nyújtót.

Előre is köszönöm a segítséget.

Előzmény: B.Atilla (8040)
B.Atilla Creative Commons License 2019.03.26 0 0 8040

Az előbb mobilról nem mentek át a tördelések, így meg olvashatatlan. Szóval:

Ha esetleg valakit érdekel: Igenis LEHET méretet növelni.
Én éppen itt a fórumon olvasottak alapján kezdtem el a gyakorlatokat már jópár éve.
Átlagos, 16cm volt a méretem, de "átlagosnak" lenni az élet bármely területén nem az én pályám...

 

Én kitartó munka eredményével elértem 19.5 cm méretet! (kerületben 15,5cm, ami állítólag még kevésbé átlagos méret)

Lehet mondani, hogy nem a méret a lényeg, meg hogy már 12-13 centivel is ki lehet elégíteni egy nőt.
Viszont tapasztalatból mondhatom, hogy teljesen más érzés elérni, hogy kielégüljön egy nő egyszer vagy kétszer, vagy totálisan megőrjíteni őket!
Utólag mindig elmondják a csajok, hogy mennyire örültek neki. Persze normál vagy kis szerszámmal rendelkezőknek nem beszélnek erről...
A másik, hogy teljesen más érzés a szex nagyobb szerszámmal, mivel "feszíted" a nőt belülről. Kb az lehet az érzés nekem egy normál szex alkalmával, mint normál vagy kicsi cerkával az anál szex.
Apropó, egy hátulütő, nagy szerszámmal az anált kb. El lehet felejteni, mert nem merik bevállalni a csajok.
(Viszont nincs is rá szükség a fent írtak miatt :) )

Ha nem edzek összemegy?
Valamennyire igen, de nem teljesen.
Volt hogy akár évekre is abbahagytam a gyakorlatokat, ekkor is minimum 18 centire "ment össze".
Azért egyrészt annó ennek a méretnek is nagyon örültem volna, másrészt 1-2 havi munkával újra vissza lehet nyerni.
(Most épp ennek kezdtem neki, végre el akarom érni a 20cm-t)

Ja, és egyszerre nyúlik hosszban és vastagságban egyaránt. A vastagságról nálam szerintem a vákuum "tehet"

Hogyan?
Szerintem az itt a fórumon leírt gyakorlatok és eszközök mind működnek, a tabletták viszont biztosan nem! Max kiegészítésként, de ahhoz szerintem drágák...

 

Ha valaki kérdezné, én nem bíztam a véletlenre, mindet kipróbáltam, de a jelq/vákuumpumpa kombó jött be.

 

Mellékhatás: Durván megnőtt az jdő, amíg bírom a szexet.
Logikus, minden egyes nap, minimum fél órán keresztül "nyúzom" a szerszámot anélkül hogy elmennék.
Egyszerűen hozzászokik ahhoz, hogy hosszabb ideig igénybe van véve ejakuláció nélkül.

 

Amire oda kell figyelni, én nem tettem az elején:

A bemelegítés a gyakorlatok előtt.
És minden gyakorlatot vagy eszközt fokozatosan kell kezdeni.

Ez fontos, mert edzeni akarod, nem tönkretenni!

 

A kételkedőknek pedig azt üzenem, hogy hozzanak létre egy "meg lehet-e..." vagy "miért nem lehet..." kezdetű fórumot, és gerjedjenek egymásra ott ahelyett, hogy ezt a fórumot trollkodják szét...

 

Mindenki másnak jó "edzést".

B.Atilla Creative Commons License 2019.03.26 0 0 8039
Ha esetleg valakit érdekel: Igenis LEHET méretet növelni. Én éppen itt a fórumon olvasottak alapján kezdtem el a gyakorlatokat már jópár éve. Átlagos, 16cm volt a méretem, de "átlagosnak" lenni az élet bármely területén nem az én pályám... Kitartó munka eredményével elértem 19.5 cm méretet! Lehet mondani, hogy nem a méret a lényeg, meg hogy már 12-13 centivel is ki lehet elégíteni egy nőt. Viszont tapasztalatból mondhatom, hogy teljesen más érzés elérni, hogy kielégüljön egy nő egyszer vagy kétszer, vagy totálisan megőrjíteni őket! A másik, hogy teljesen más érzés a szex nagyobb szerszámmal, mivel "feszíted" a nőt belülről. Kb az lehet az érzés egy normál szex alkalmával, mint normál vagy kicsi cerkával az anál szex. Apropó, egy hátulütő, nagy szerszámmal az anált kb. El lehet felejteni, mert nem merik bevállalni a csajok. (Viszont nincs is rá szükség a fent írtak miatt) Ha nem edzek összemegy? Igen, de nem teljesen. Volt hogy akár évekre is abbahagytam a gyakorlatokat, ekkor is minimum 18 centire "ment össze". Azért egyrészt annó ennek a méretnek is nagyon örültem volna, másrészt 1-2 havi munkával újra vissza lehet nyerni. (Most épp ennek kezdtem neki, végre el akarom érni a 20cm-t) Ja, és egyszerre nyúlik hosszban és vastagságban egyaránt. A vastagságról nálam szerintem a vákum "tehet" Hogyan? Szerintem az itt a fórumon leírt gyakorlatok és eszközök mind működnek, a tabletták biztosan nem! Max kiegészítésként, de ahhoz szerintem drágák... Ha valaki kérdezné, én nem bíztam a véletlenre, mindet kipróbáltam, de a jelq/vákumpumpa kombó jött be. Mellékhatás: Durván megnőtt az jdő, amíg bírom a szexet. Logikus, minden egyes nap, minimum fél órán keresztül "nyúzom" a szerszámot anélkül hogy elmennék. Egyszerűen hozzászokik ahhoz, hogy hosszabb ideig igénybe van véve ejakuláció nélkül. Amire oda kell figyelni, én nem tettem az elején: A bemelegítés a gyakorlatok előtt. És minden gyakorlatot vagy eszközt fokozatosan kell kezdeni. Ez fontos, mert edzeni akarod, nem tönkretenni. A kételkedőknek pedig azt üzenem, hogy hozzanak létre egy "meg lehet-e..." vagy "miért nem lehet..." kezdetű fórumot, és gerjedjenek egymásra ott ahelyett, hogy ezt a fórumot trollkodják szét... Mindenki másnak jó "edzést".
TristOBane Creative Commons License 2019.03.17 -1 0 8038

üdv mindenkinek nem tudom hogy mennyire aktív még a fórum.

Akik azzal jönnek hogy nem lehet a pénisz méret növelni azok el kell keserítsem hogy lehet.

Mind ezek mellett azokat is elkell keserítenem valamennyire akik azt mondják hogy lehet.

A pénisz méretének növelése abszolút lehetséges akár 5-10cm-el hosszában illetve vastagságában is pár centivel .

Milyen érdekes hogy az átlag 14-15centi ahoz képest több MILLIÓ pornó film van ahol nem 17-18 hanem jóval 20centi felett lévő szerszámmal rendkeznek a benne szereplők.

Mind ezek mellett ezek az emberek mindenféle rasszból/nemzetiségből származnak.

De ezeknek az embereknek 90%nak nem ekkora farka volt eredetileg .

Illetve azt is észre lehet venni hogy a formájuk se szokványos sokkal inkább torz.

Ezek az emberek ugyan úgy valamilyen stimulálást használtak nyújtó gep , súlyok , jelq , penisz pumpát . De ami lényeges ezek az emberek mindezek mellett illegális szereket is használnak .

Tesztoszteron , növekedési hormon , egyéb más gyógyszer készítmények (szteroidok).

Ezek mellett ha ugye stimulálast kap a péniszed is az is fog nőni!

Mielőtt valaki jönne hogy a szteroidoktol össze megy a pöcsöd nem nem fog de lehetsz impontens vagy steril is . Orvosi cikk ebből nem lesz. Nem fognak összeszedni csomó embert őket napi szinten ilyen gyakorlatokra ösztönözni és tele nyomni őket mindennel mert nincs értelme .

Nekem van haverom aki bevállalta de ő testépítő és gondolta hogy megpróbálja ezt is mellette .

Aláírom jó nagy pénisze van láttam álva is azt mondta 24 centi én nem mértem meg de szemre elhiszem ha az enyémhez hasonlítom tényleg akkora lehet .

Mindezek mellett a belső szervei nagyobbak mint kéne a csontjai is eldeformálódtak meg a jó isten 

tudja mi lesz vele . Ja meg havi szinten több mint félmilliót költött ilyenekre .

Mind ezek mellett aki tud angolul és érdekli annak Google a barátja elég sok fórumon beszélnek már róla .

Johndahl;) Creative Commons License 2019.03.13 0 0 8037

Bathmate X40 átlátszó színű eladó. 16e ft. Budapesten átvehető. Hibátlanul működik, rég nem használom, csak porosodik a polcon. Érdeklődni:  brutux@citromail.hu

Chelioss Creative Commons License 2019.03.12 0 0 8036

Webbeteg

Pénisznyújtó
Üdvözlöm. Egy olyan kérdést szeretnék feltenni, amivel kapcsolatban elég megoszló a vélemény, és konkrét választ nem találtam rá sehol. Vásároltam nemrég egy készüléket, és nem vagyok biztos benne, hogy működik. Pro extenderről lenne szó (pénisznyújtó készülék). Amivel most meg úgy vagyok, hogy nem szívesen használnám ha nem biztos hogy működik. A lényeg: Pro Extender egy olyan készülék, amely a péniszt húzó hatás által hosszabbítja meg. Hatása a szövetek reakció képességén alapszik, amely a folyamatos húzóerő ellenhatásaként jön létre. Ez a húzóerő sejtosztódást indukál a szövetben. A pénisznövekedés a következő hatásokat hozza létre: -Erekció állapotában a pénisz tartós 2 - 3 cm-el történő meghosszabbodása 1cm vastagodás. Ami érdekelne igazából, az az, hogy pénisznyújtó használatakkor tényleg sejtosztódás jön létre? Havonta fél centit lehet elérni vele. Állítólag 6 hónap után, hogyha napi 4-9 órát használom (óvatosan) 2 cm lehet elérni. Nos, ami érdekelne az az, hogy tényleg létre jön ez a sejtosztódás? Hogyha nem működik meg tudna győzni róla, hogy miért nem? Elhiszem én, ha nem tartós ez a növekedési eljárás, de kérem, győzzön meg, hogy ez miért nem működik! Barlangos testben nem történhet sejtosztódás, csak a bőr nyúlik, vagy valami ok miatt nincs esély a méret megmaradásra, vagy bármi. Páran aztmondják a Jelq is működik, páran azt hogy nem. Lehet arra is azt mondják, hogy nem működik ami igen, mert a másik 5 is azt mondja, vagy mert nem akarják, hogy az illető felelőtlenül használja és kárt tegyen magában vele, vagy mert tényleg nem működik, de kb ugyanúgy esélyes a másik kettő is variáció is szerintem... Méretemmel nincsen bajom, 1-2 centi plusznak örülnék azért, de leginkább a kiváncsiság hajt, mert annyi mindent lehet olvasni, és sehol semmi konkrétum. Ha egy Urulógus elmagyarázná, hogy miért működik, vagy miért nem, annak örülnék. Köszönöm!

Dr. Papos István válasza a pénisz témában
Sajnos semmilyen “nyújtó módszerrel” nem érhető ek a penisz növekedése, sejtosztódás pedig végképp nem. Ezeket a módszereket sarlatánok, jóesetben tudatlanok, rossz esetben egyszerű csalók vagy ügyeskedők reklámozzák.

Dr. Papos István
Dr. Papos István
Urológus

Nos, kremek ideiglenesek a hozzaszolok szerint, pumpa is, ez is addig hat valamit meg hasznalod. En is azt vettem eszre ameg hasznaltam, hogy lankadtan nagyobb, de amugy ennyi. Vagyis nem nagyobb, csak kevesebb alkalomkor megy ossze. Sokat nem hasznaltam, mert nem kinzom vele magam feleslegesen. Direkt megkerdeztem egy Urulogust. Ezekbol sajnos semmit nem er egyiksem. Ha erne valami ami tenyleg mukodik, az vilsghiru lenne, es tudna mindenki a nagy szenzaciot. Majd olyan modszer fog hatni, ami utan nem kell 50 millio oldalt olvasni, hogy mukodik e vagy sem. Ha mukodne a penisznyujto mar hirhedt lenne es hasznalna mindenki. Eletembe nem hallottam meg rola mielott ratalaltam nem veletlen. :D Es szerintem az orvosnak semmi oka nincs hazudni. Nos, ha valakinek nem tezszik a mondani valom, akkor ne a sajat agyszulemenyet adja elo, hanem kerdezzen meg egy urulogust, es varom a valaszat hogy mierz mukodnek! En is orulni fogok neki ha azt mondja mukodik nyugi! :D
Márkowen Creative Commons License 2019.02.19 0 0 8034

Hello! Egy e-mail címet adsz?

Előzmény: X20Xtreme (8033)
X20Xtreme Creative Commons License 2019.02.17 0 0 8033

Sziasztok!

Kihasználatlanság miatt eladnám X20 xtreme készletet. 

Pumpával, hevederrel, tisztító készlettel, szóval mindennel együtt. 

Árban megegyezünk, személyes átvétel Miskolcon megoldható.

Mail cím nyilvános, igyekszem minél hamarabb válaszolni!

zozo744 Creative Commons License 2019.01.17 0 0 8032

Keresek bathmate x20 peniszpumpahoz kezi pumpat ha lenne valakinek erdekelne emal cimem munkacsizoltan74@gmail.com

Bibyke Creative Commons License 2019.01.16 0 0 8031

Sziasztok!

most kezdem rendbehozni a péniszem a hormonozás után. Még korábbról van egy Bathmate hidropumpám és most érkezik a ProExtender is.

van aki használja vagy használta együtt a kettőt kombinálva?

vannak konkrét tapasztalaitok egyikről, másikról?

megköszönöm ha megírjátok, akár privátban is!

Biby

Johndahl;) Creative Commons License 2019.01.09 0 0 8030

Sziasztok!Lenne egy eladó Bathmate X40es pumpám átlátszó színű, eredeti dobozával, kiegészítőivel. Árban megegyezünk, nekem csak a helyet foglalja. Ha érdekel írj a brutux@citromail.hu mailre.

Burgonya kipörgető Creative Commons License 2018.12.12 0 0 8029

Szia!

Én valahol olyat olvastam, hogy az étrend-kiegészítők nem a péniszt növelik, hanem a hasból fogyasztanak és ezért tűnik nagyobbnak a szerszám. Erről mi a véleményed?

 

Kézi nyújtást próbálgatom, jelqet is. Utóbbinak még nagyon én sem látom hatását, de olyan sokat nem tudom csinálni. Az előbbinél meg hasonló a tapasztalat mint a pumpánál. Ha valaki nem csinálja egy ideig, visszaáll a pénisz. Nem mintha olyan érdemi növekedést sikerült volna elérnem, de azt észrevettem, hogy lankadt állapotban nagyobb és rugalmasabb, de ha abbahagyom X hétig feszesebb lesz és kisebb.

 

Meg természetesen használni kell, hogy edzésben maradjon. Medence tájéki izmokat is lehet erősíteni, több cikket is lehet találni, hogy ilyen tornával merevedési szög, erekció stb. jobb lesz.

Előzmény: CazzodiCavallo (8028)
Masszorsrac20 Creative Commons License 2018.12.06 0 0 8027

Sziasztok!  Eladó nem használt, PRO EXTENDER®, 9.990 Ft-ért.

 

Már alig kaphatóak az országban, állítólag hamarosan újból fölmegy az ára.

 

Aki szeretne egy ilyet most vegyen.

 

Írj bátran: masszorsrac20@gmail.com

 

Johndahl;) Creative Commons License 2018.11.29 0 0 8026

Eladó Bathmate X40 pumpa. Érdeklődni brutux@citromail.hu címen.

petiman Creative Commons License 2018.11.20 0 1 8025

Nagyon köszönöm.

 

Előzmény: Burgonya kipörgető (8024)
Burgonya kipörgető Creative Commons License 2018.11.18 0 0 8024

Sajnos nem emlékszem. Mondhatni vérzés nélkül történik a műtét, heg is vékony, ezért hamar gyógyul.

Ami videót gyors találtam, ott 2-3 hetet mondanak, miután lehet szexuális életet élni vele.

Előzmény: petiman (8022)
Masszorsrac20 Creative Commons License 2018.11.17 0 0 8023

Sziasztok!  Eladó nem használt, PRO EXTENDER®, bolti ár alatt 20%-al, azaz mindössze 12.000 Ft-ért.

 

Már alig kaphatóak az országban, állítólag hamarosan újból 20-30 ezer ft körül fog mozogni az ára.

 

Aki szeretne egy ilyet most vegyen.

 

Írj bátran: masszorsrac20@gmail.com

 

 

 

 

petiman Creative Commons License 2018.11.14 0 0 8022

Köszi, Nagyjából e körül saccoltam. És mennyi a használatba vételi idő? egy hét elég hogy összeforrjon?

Előzmény: Burgonya kipörgető (8021)
Burgonya kipörgető Creative Commons License 2018.11.11 0 0 8021

Szia! most 60ezer forintba kerül ott ahol én voltam Budapesten.

Előzmény: petiman (8020)
petiman Creative Commons License 2018.11.08 0 0 8020

Szia! Azt lehet tudni mennyibe került?

Előzmény: Burgonya kipörgető (8018)
Burgonya kipörgető Creative Commons License 2018.10.06 0 2 8018

Sziasztok! Leírom a fitymafék műtéttel kapcsolatos tapasztalataim.

Úgy kezdődött a dolog, hogy többször berepedt a fékem. Ha hátrahúztam a bőrt, feszült, lehúzta a makkomat. Az én péniszem egyenes, ha valakinek alapból lefele áll, ettől nem fog felfele állni, de azt a makkot lefele/visszafele húzó érzést elfelejtheti.

Először a legközelebbi kórház urológusához akartam menni, de inába szállt a bátorságom. Aztán megint berepedt és nem akartam, hogy elszakadjon. Neten találtam "lézeres" eljárást magán orvosnál. Gondoltam, többe kerül, de talán biztosabb a dolog. Ha rákerestek találtok róla bővebb infót.

Hagyományos eljárás tudtommal úgy zajlik, hogy elvágják a féket és hátrébb vissza varrják, utána menni kell varrat szedésre.

Lézeres úgy volt nálam, hogy telefonon kértem egy időpontot. Mondtam mi a gondom, letoltam a nadrágot, az orvos megnézte, rábólintott, de megkérdezte, hogy biztos akarom-e. Mondtam igen. Megbeszéltük, hogy most ha lehet. A péniszbe adott injekciót, de a tudat rosszabb volt, mint az érzés. Várnom kellett kicsit, aztán behívott, lefeküdtem az ágyra és azzal a készülékkel végigvágta, "elégette" a féket. Az eljárásból kifolyólag nem vérzett, varrni sem kellett. Azt nem tudom, hogy a műtét után mennyit kellett várnom és még egyszer ránézett-e. De a rendelőbe belépés és kilépős között nem sok idő telt el. Hagyományos eljárásnál biztos, hogy 2-3 alkalom kell és a gyógyulás is hosszabb. Természetesen utána vigyázni kell a szerszámra, nem szabad szexuális értelemben használni egy ideig. Betadinnal majd x nap után neogranormonnal kell kenni a sebet. Utána a fék helyén 1 vékony heg marad. Érzékenység szerintem nem változik emiatt.

Hátrányát a dolognak nem tudok, elején picit fura, hogy nincs ott az a fizikai kapcsolat. Ha hátrahúzom a bőrt, az simán megy, nem csúszik vissza, nem húzza le a makkot, nem fáj. Szerintem még tisztítani is könnyebb.

Növekedés: nem tudok pontos számot, de igen, jó hatással van a merevedésre, feszesebb, előbbre áll a makk. Nem volt olyan súlyos az esetem, de fél egy centi közé tehető amit pluszban adott.

Előzmény: Dicktator19x16 (8017)
Dicktator19x16 Creative Commons License 2018.09.28 0 0 8017

A fitymafék eltávolítását kimondottan pénisznövelés miatt is végzik. Már meg nem fogom találni, de olvastam erről régebben. Akinek nagyon visszahúzza a makkot simán nagyobb lehet a farka optikailag 1-2 centivel ezzel a megoldással. Állítólag elég egyszerű és kockázatmentes műtét. Engem nem érint ez a témakör, de ha gondolod oszd meg velünk a saját tapasztalataidat ezügyben. Hátha van akinek ez is segítség.

Előzmény: Burgonya kipörgető (8016)
Burgonya kipörgető Creative Commons License 2018.09.22 0 0 8016

Köszi a válaszod! A merevedés a legjobb gyakorlat, hogy "nagyobb legyen". Nem találtam meg, de egy urológus azt írta, hogy nem foglalkozik pénisz növeléssel, de használni kell az javít a dolgon. Állítólag az éjszakai merevedés azért van, hogy aki nem használja aktívan a szerszámát, ő is képes legyen a behatolásra (pontosan nem tudom idézni, de a lényeget úgyis lehet érteni).

 

@Dicktator19x16: Igazad van, volt hogy kisebbet, volt hogy nagyobbat mértem. Meg néha ránézésre is máshogy látja az ember, attól függ milyen passzban van. Érdekelnek a vélemények, de én sem szedek kimondottan erre tablettát.

 

 

Általában meztelenül alszom, hogy ne szorítsa le a ruha a péniszem, mikor éjszaka, reggel merevedésem van. Apróság, de szerintem jó ha hagyja az ember kibontakozni :)

 

Nekem rövid volt a fitymafékem, többször volt, hogy beszakadt kicsit. Merevedéskor meg állandóan feszült, hátrahúzta a makkot. Megcsináltattam és nem is az, hogy nőtt volna a péniszem, de jobb lett a merevedésem, nincs ami visszafogja a makkot. Ajánlom a dolgot, még az is lehet, hogy utána nagyobbat mér az ember, meg nem kell attól félni és egy vadabb pillanatban elszakítja a csaj :)

 

 

Előzmény: Zombyyka (8013)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!