Keresés

Részletes keresés

ezoterikus Creative Commons License 2004.07.06 0 0 5

T. Moderátor!

 

Kértelek, hogy a Törzsasztal-játékok "Senki ne írjon az én topicomba!" írt 5414. hsz.-met töröln szíveskedj! A hsz. sorszámát tévedésből elírtam.

A hsz. száma helyesn: 5714.

Hangvétele számomra sem megfelelő, meg nem szokásom, ezért ismételten megkérlek, hogy azt törölni szíveskedj. Intézkedésedet köszönöm.

Törölt nick Creative Commons License 2004.07.05 0 0 4
Bocs... a B*-s dolog tárgytalan. Látom, műxik az automata közleményezés. (ilyenkor csak egyetlen fórumcsoportból lehet kitiltani a delikvenst? Az egész fórumról kivágni nem lehet? :-o)
Előzmény: Törölt nick (3)
Törölt nick Creative Commons License 2004.07.05 0 0 3
Nem tudom, innen tévedt be valaki a fotozz.hu topic-ba, vagy helyben volt az illető? Ha netán innen, plíz kűggyétek ezt a nicket is a másik UFO pilóta után! Végülis nickhamisítok. (ez UFO_pilóta)

A másik nagy kérés: szegény Ballantinest provokálgattam itt egy darabig... ha netán őt is kivágtátok... izé... nem lehetne-e esetleg visszaengedni?
UFO pilóta Creative Commons License 2004.07.05 0 0 2
HAHÓ! Én azt hittem, itt van moderátor... Ha netán tényleg volna, benézhetne a fotozz.hu topic-ba... Úgy néhány hétre visszamenőleg... De a mai nap is láthat ott érdekes dolgokat. Többek közt tőlem...
Törölt nick Creative Commons License 2004.07.05 0 0 1
Valamit nem értek...
Az odáig rendben van, hogy ki vagyok tiltva, de...
1. Miért ily sokára? Eddig hol a bánatba volt a t. moderátor? (sacc/kb. regisztrációm óta folyamatos anyázást folytattam a fotozz.hu topic-ban és csak most került elő valaki... hát ez se öregbíti a zindexes moderáció hírét :-) )
2. Miért SQL hibát kapok vissza belépéskor? :-o
(a kedvenceimet jó lenne valahogy átemelni a soronkövetkező nickre :-) )
3. Hol lehet megtalálni valami Közlemények jellegű helyet ahol az itteni dógok is le vannak írva? A link egy Megkérdeztük... topicra mutat.
Igaz, a Megkérdeztük topic linkje meg egy Közlemények jellegű helyre...
Csak azt nem értem, hogy miért nem jelent meg a tiltásom?
Rosszak a forrásaim? Úgy tudtam, az új szoftban automatikusan generálódnak ezek a közlemények... Vagy valaki SQL-ből jáccot moderátort és ennek köszönhető a közlemény hiánya meg az SQL hiba?
ezoterikus Creative Commons License 2004.07.04 0 0 0

T. Moderátor!

 

Kérlek, hogy a Törzsasztal-játékokban a "Senki ne írjon az én topicomba!" tett 5414. hsz.-met, annak általam sem illő hangvétele miatt töröln szíveskedj! Intézkedésedet köszönöm.

Gépház Creative Commons License 2004.07.01 0 0 topiknyitó
Megkérdeztük a hobbimoderátort

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!