Keresés

Részletes keresés

filodom Creative Commons License 2014.08.22 0 0 10010

Na igen...klubban azért éles a határ, és a vezetők nagyon is vigyáznak, nehogy átbillenés, és botrány legyen ilyen ügyben, mert lehúzhatják a rolót.

Sok véglény aki csak potyanumeráért jött- és itt is hamar felismerhetőek az ilyen hozzászólók-, néha azt hiszi, aki odament, annál "jár" neki bármi, mert befizette magát...

De nem, ő a hely szolgáltatásáért fizetett, hogy helyet biztosítanak az ismerkedéshez, italokat, ételeket, zenét, stb...minden más szórakozást a szexen kívül. (azt mindenki ki-ki alapon "hozott anyagból"... :P )

Ha nem a társalgóban, vagy bárban társalgást kezdeményezve ismerkednek- egyeztetve, ki mit is, miért és hogy akar-, a nyitott szobákban másokat lehet nézni (ha azt sem akarnák, mennének zárható szobába), és, HA engedik, lehet csatlakozni, ARRA, amire engedik.

Elsőbálos vendégeknek el is mondják, a NEM az nem, nincs apelláta, győzködés, mert repül, mint a macska..

Vagy kérdezni kell: "szabad?", vagy egy semleges cirógatás, simogatás. Olyan szinten, ami társaságban is csak szimpátia jelzés és nem vívja ki a férj jobbegyenesét. Ha hagyják, akkor lehet belemelegedni, és addig menni, míg nem mondanak nemet.

Ezen az egy szón múlik, és annak figyelembe vételén, vagy azon kívül hagyásán, hogy swinger-szex, vagy nemi erőszak..

 

Gumi meg dugáshoz KÖTELEZŐ. Olyan szinten, hogy az ember még a saját feleségével is...nekem nem voltak jók a gumik, (ez itt nem a reklám helye, mivel nem keresek nőt, kár is most erre tolongani, hölgyeim...), így ez is egy oka volt, én csak a végén, közben nem voltam a párommal.

Egyszerű technikai kérdés, hogy igazából ha több pasival is összeakad egy este, mert ha mással akar, és ilyen laza ismerkedés után valóban csak magáért a promiszkuitásért, az önmagáért való szexért csinálja a nő, akkor csak számszaki kérdés, 1, vagy 4, erkölcsi semmiképp...nincs határvonal, hány db pasi után kurva...

Szóval, a külön-külön kezdeményezett akciók mind alfától omegáig külön új alkalmak, kivéve, ha egy menetben egy nagy többes, vagyis hiába is végig "üzemmeleg" a hölgy (ilyen élmény után akár két napig is látensen, bármikor ugyanonnan folytatásra képesen), azért a palinak kell a petting, legalábbis annak, aki nem csak durrbele egy ürítést akart...még a potyások közt is a leggyatrább az olyan.

Exem panaszkodott is rá, kefélés órákig az gond nélkül, de azt néha nehezen viselte, reggel óta már némi borostával bírva mikor már az ötödik pali áll neki nyalakodni...az azért már kikezdte.

Van pasi, akit izgat, ha bele van élvezve- de nem meleg, és nem maga az anyag izgatja, hanem maga az, bele van élvezve-, de ez más tészta, arra a spec szitura egyeztetve keresnek partnereket az emberek- és inkább privátban, swingerben a többség nem nem kimondottan vevő rá...hogy nem tudva az előzményeket, naivan majszolni kezd, aztán kapja a meglepetést...még ha nem is idegen, hanem én a nejemmel, nekem sincs jogom mást ilyen helyzetbe hozni, veszélyeztetni, még ha én tudom is, egészséges vagyok. Ha nejemmel így akarok, akkor lehet otthon...ilyen egyszerű okokból vannak a szabályok, és azért találták ki őket, hogy izgalmi állapotban ne kelljen logikázni, agyalni, mi mikor kinek lehet probléma, készen kapva csak be kell tartani.

 

Kicsit mellékvonal, de a témához tartozó, az a szadomazo kombinált hajlam, ami mozgatja a ffit ebben a témában (kit mennyire), és más is írta, hogy izgalmas is, meg kicsit valahol fájó is volt először látni a nejét mással, de úgy, együtt volt az érzés mindennél intenzívebb és izgatóbb. 

Nálunk ez tudatosabb és konkrétabb mozgató, így még árnyaltabb volt a szitu, mikor nem egy ifjú titán, egy adonisz próbálkozott, nem egy olyan sportos, izmos pali, amilyen a profi filmeken van. Páromnak mással minddel egyformán a kell, a muszáj, mert én akarom, amiatt izgalmas, (és azért ez is kinél milyen mértékben, ha nem tudatosan is, de a nőknél ott van, az alapvető szubmisszív adottság miatt), exemmel is így volt, új páromnak meg még inkább. Így tapasztalat, hogy ilyen helyzetben fordított a dolog, egy szimpatikusabb és kevésbé olyan pali közül az utóbbival izgatja jobban, mert az kontrasztosabban hangsúlyozza azt, ami hat rá. (nem mindenkinek mindenkor, ez nem a szimpátia alapú párcserés dolog)

Viszont idővel, gyakorlat közben alakul, érik az ember a dologra, és már nekem sem egy olyan külső alapú szimpátia a a szempont, mint eleinte, ahogy ez a legtöbb partnert kereső párnál megszokott. 

Swingerben tapasztaltam meg, hogy már benne a hangulatban, mikor rezgett a léc, de végül hagytam, olyannak, akit tudom, hideg fejjel egy fényképes levél alapján azelőtt elsőre kiszűrtem volna, azzal intenzívebb volt az élmény, az az édes kín jobban érvényesül, mint amikor nem csak egy ízt érez az ember, mint egy aszaltszilvával töltött hús bacon-ba tekerve...különleges ízhatás ;-)

Nem, nem azt mondom, mindenkinek ezt kell, így, és mindenkinek ez az igazi, és ide fog eljutni, mielőtt megint mindenki a fejemen ugrál. De több tucatból a legemlékezetesebb esetek közt maradt meg, mikor 32 éves exem - addig 45-ig kerestünk-, egyik alkalommal egy 50-es pasinak engedtem, aki messze nem volt "előnyös" külsejű, nem ápolatlan, ilyesmi, csak általában nagyon nem ilyet keres senki...pocakos, kissé disznószerű ábrázat (vagy hörcsög?-nem tudom, lehet, azt inkább a mentalitás miatt asszociálom :P ) pajeszos, bajuszos, amilyet 40 éve egy angyalföldi talponállóban láthatott az ember...elsőre jött bennem egy kis tiltakozás, pont az a rész jelez, amelyiket igazából izgatja...ha nem lenne ellenére, nem lenne kicsit fájó, nem is hatna, így igazából - ma már tudom- velejárója, és előjele, hogy azt a vegyes érzéskavalkádot fogja okozni. Persze van akivel az ember végképp nem akarja, de az más kérdés, ha számomra elfogadható, és elhallgattatható a vészcsengő, akkor jó.

Akkor ez nem előre eldöntött volt, a hangulat már adott volt, és kitolta a tűréshatárom, de nem bántam meg. Más, nem csak izgalom, szinte tudatmódosult állapot, ahogy annyi féle inger egyszerre hat, a hormonok vitustáncot járnak az agyban...valahogy másabb volt, talán úgy tudnám kifejezni, nem csak mással volt a nejem, mint másik pali esetében, konkrétan "megdugták a feleségem"-érzés. De végülis ezt akartam...

Másik alkalommal átlagos külsejű volt a faszi- korához képest, csak kb 30 évvel idősebb volt...pár évet letagadhatóan kislányos külsejű nejem végignézni ennyivel idősebb pasival, szintén vad érzés volt. Semmi kivetni való nem volt, se külsőre, se amit és ahogy csinált, csak egyedül a tudat, a korkülönbség, hogy alkalmi szexre sem ilyet választana a nejem, ha akarna se.

 

Szóval ezt azért meséltem, ha valahol nem is akaródzik belül, de hagyom, én döntök úgy, miközben a pasi halad előre, sehol sem ütközve akadályba ("NEM"), az belefért a játékunkba, én döntöttem, én akartam érezni.

De amint úgy döntöttem, "nem", akár csak azért, mert most pihi, megyünk vacsizni kicsit, és majd utána folytatjuk, valaki felhúzott aggyal elvesztve a kontrollt átlépte a szabályt és csak erősködött, na arra hímoroszlán, és ha nem elég az oroszlánbőgés, el is harapom a torkát nyomban...mert domináns vagyok és nem tűrök más akaratot magamra kényszeríteni, ilyen vékony a határmezsgye, a belül nem akaródzás izgalma és a kinyilvánított szándék sértése közt, hogy élvezzük a dolgot, vagy ha kell, valamelyikünk beledöglik...

Szerencsére az ilyen ritka, a pár ffitagja elfogadottan a domináns, és ha úgy is viselkedik, elfogadják annak, ő szabja a szabályokat.

 

Előzmény: Törölt nick (9998)
Törölt nick Creative Commons License 2014.08.22 0 0 10009

Én nem is értem, hogy miért veszi kötözködésnek... Ő elmondott egy véleményt, mi is elmondtunk egy véleményt!

Mi ebben a kötözködés???

Ez már olyan mint a M.M.N.I. István... (vagyok aki vagyok: Már megint nekem van igazam István) :) :)

Előzmény: filodom (10006)
filodom Creative Commons License 2014.08.22 0 0 10008

"lekáderezés"- ;-) évek óta csak kettőnknél fordult elő a fogalom, nekem már mondta is valaki egyszer, milyen rég hallotta...

Előzmény: Törölt nick (9997)


filodom Creative Commons License 2014.08.22 0 0 10007

épp az az új, nem is vizsgálgatnak...rátámadtál valakire, elgázol autóval védekezésből, akkor rábasztál, nem vizsgálgatják, te mint megtámadott, majd keresd az olyan megoldást, amin a bíróság nyugodt, klimatizált helyiségben jól fizetett idejében elrágódhat évekig...NEM KELL megtámadni, ilyen egyszerű, ennyi az üzenete az új módosításnak (és az egyetlen törvény az utóbbi 4 évben, amivel egyet értek...)

Előzmény: Törölt nick (9990)
filodom Creative Commons License 2014.08.22 0 0 10006

Mellesleg nem tudom, miért keresi mindenki a harcot, magáért a harcért, mikor igazából "csatlakoztam az előttem szólóhoz"...és nem is ellenvéleménnyel kezdtem vitatkozni vele.

Előzmény: Törölt nick (9983)
alezredes 1 Creative Commons License 2014.08.22 0 0 10005

Off. A nicknevem maradt, de azóta olyan rangban vagyok, hogy már nem is helikopterről vadászok, mint anno Czinege elvtárs, hanem Gripenről lövöldözhetek.

On.

Előzmény: Tom Freeman (10004)
Tom Freeman Creative Commons License 2014.08.21 0 0 10004

Van valami oka, hogy 2007 óta nem haladtál felfelé a ranglétrán? Akár már dandártábornok is lehetnél. :-DDD

 

Bocsi, de ezt a poént nem hagyhattam ki. :-)))

Előzmény: alezredes 1 (10000)
Tom Freeman Creative Commons License 2014.08.21 0 0 10003

Lehet azért a lanyhul a hév, mert a te játékod túl időigényes és a sikere is kétséges lehet. Ezzel szemben sokan inkább a tálcán kínált nyalánkságokat kedvelik. Hát naná! :-)

Előzmény: nogradban (10002)
nogradban Creative Commons License 2014.08.21 0 1 10002

Sziasztok. Létezik olyan "tökös gyerek" aki képes lenne más párját elcsábítani? vagy legalább megpróbálná? Elég azokból, akik nagy hévvel jönnek, hogy így meg úgy majd ők megoldják, aztán egy személyes találkozás velem, sem megy, nem hogy a párommal. És hát persze Nógrádba írni az sem ideális ha Pécsről ír valaki, mert nem működő képes a dolog. Szóval ha mégis akadna ilyen, akkor romanm@citromail.hu cimen várok levelet a többit ott. Magyarul egy játék...a férj tudtával elcsábítani a feleséget aki mit sem sejt. Egy igen kellemes 173 cm 70 kg csinos hölgyemény akiről szó van.. akinek ezek a paraméterek nem ideálisak bele se kezdjen. Minden verzió érdekel, helyem van az ismerkedésre

Teljes test masszázs Creative Commons License 2014.08.21 0 0 10001

Az alábbi sorokkal teljesen egyetértek:

"Nekem pl eszembe se jutna belépni, legfőképp beleszólni és fikázni olyan oldalt, és a benne résztvevőket, pl, homo, stb ami engem hidegen hagy. Az legyen az ő témájuk, de itt újoncként, de régi olvasóként elég sok az olyan fórumozó, aki elementáris késztetést érez, hogy pocskondiázza, és kioktassa a résztvevőket. Rosszul látom a helyzetet? Csak azt kérdezném, hogy akiket  nem izgatna ha szeretkeznének a feleségével, azok miért nem nyitnak egy "nem viselném el ha szeretkezne másvalaki a feleségemmel" topikot, és irna oda? Itt meg azok cserélnének eszmét, és ha van történetet, akiket izgat?"

Előzmény: alezredes 1 (10000)
alezredes 1 Creative Commons License 2014.08.21 0 0 10000

10.000.-ként, jár a páromnak egy ingyen masszázs, mindenre kiterjedően.

 

Na jó, ez csak vicc volt.

alezredes 1 Creative Commons License 2014.08.21 0 0 9999

Igen jól összefoglaltad a lényeget és igazad van.

Úgy igaz, gumi nélkül nincs dugás, és a spricc a hasára, fnekére, cicijére mehet.

Meg persze nem esünk be csak úgy egy vadidegen masszőrhöz, hogy 13 perc múlva már  a puniban turkáljon.

Ahhoz azért kell egy pár levélváltás, képpel, és azért ebből már valamicskét le lehet vágni, ki miféle.

Azok a válaszok, a felrakott videókra, miszerint "énismegmasszíroznámésmegdugnám" szövegekre válasz se meg, mert a stílus maga az ember ugye.

Előzmény: Törölt nick (9997)
Törölt nick Creative Commons License 2014.08.20 0 0 9998

"feleségbaszatás= jogi procedúra"

 

Minden mindennel összefügg, ezt nem árt tisztázni. Egy férjnek mindig minden helyzetben illik megvédenie a feleségét!

TESTILEG ÉS LELKILEG EGYARÁNT!

Ha figyelmesen olvasol-olvasgatsz a témával foglalkozó oldalakon, akkor láthatod, hogy sokaknak volt negatív tapasztalata bizonyos elvetemült férfiegyedekkel. Ezt jobb vagy megelőzni, vagy kezelni tudni az adott helyzetben.

Sokan tudnak olyanról is beszámolni, amikor az egyébként biztonságos swingerklubban érte őket erőszakos (vagy) kellemetlen élmény. Ilyenről Filodom kolléga is tudna mesélni. Ő szerencsére kezelni tudta a helyzetet.

A BIZTONSÁG MINDIG NAGYON FONTOS!!!!!!!!

Tehát topik ON ez a téma is. :)

 

" Teljesen igazad van amit írtál a nem arányos védelem esetéről nagyjából igaz"

 

Tudom. :)

 

" A tisztelt Bíróság mindig is vizsgálni fogja a helyzet kialakulásának a támadás bekövetkeztének "ELKERÜLÉSI" lehetőségét!

Magyarul, jobb ha el futsz!"

 

Persze, hogy vizsgálja, az a dolga. De előtte meg az a rendőrség készíti el a jegyzőkönyvet, aki erősen támogatja azt, hogy az állampolgár is tegyen valamit a saját biztonsága és védelme érdekében, ne mindig őket zargassák... Amúgy szinte mindig a kiszolgáltatott-megtámadott az, aki felé szimpátiával vannak, még akkor is, ha az aztán "komoly" erővel támad vissza.

Az is tény, hogy a fizikai konfliktust csak a hülyék keresik újra és újra. Pedig mindig egyszerűbb és logikusabb cselekvési mód elkerülni azt, tehát néha akár még futni is hasznos. Ám ha "eksön" van, akkor a párját senki sem fogja otthagyni... Szerintem! :)

Előzmény: Törölt nick (9990)
Törölt nick Creative Commons License 2014.08.20 0 0 9997

Nono! Azért ne általánosíts ... még magadat illetően sem!  :)

 

Mert mint tudható a régóta fórumozók számára, hogy nálatok igen jól működik a cuckold játszadozás, tehát előtted kényeztetik a feleségedet, néha Te magad is beszállsz, bár jobb szeretsz a "rendezői-operatőri" szerepben dolgozni, és fotózni, videózni a történéseket.

 

Valamint szerintem Te sem hagyod azt, hogy óvszer nélkül bárki is megdugja, vagy teleélvezze feleségedet. Szerintem még azt sem, hogy a puncijára élvezzen bárki is.

 

Még egy fontos momentumra felhívnám a figyelmedet. Te óvatos duhaj vagy, mert a feleségeddel nem szoktál csak úgy beesni semmiféle masszőrhöz előzetes lekáderezés nélkül. Mint ahogyan azt is alaposan megválogatod, hogy kiféle-miféle embert engedsz közel a nejedhez!

 

Előzmény: alezredes 1 (9995)
alezredes 1 Creative Commons License 2014.08.20 0 0 9996

Ez így nagyjából jól hangzik. Mert nyilván van idő arra, hogy a masszírozandó hölgy, és jelen lévő párja akár egy két pillantással, stb "megállapodjon", hogyha úgy adódik, akkor más is lehet, sőt.

Igen ám, de ha a Te párod, mármint a masszőzs hölgy is jelen van, akkor ő is végignézi, hogy a végén mégiscsak megdugod a hölgyet ?

Mert a helyzet ismerős, de az esetünkben nem volt a masszőr srácnak senkije, se barátnő, se feleség.

Előzmény: Teljes test masszázs (9954)
alezredes 1 Creative Commons License 2014.08.20 0 0 9995

Azt kevés intelligens, épeszű férfiból nézem ki, hogy egy mezei vadidegen "masszőrnek" csak úgy odadobná asszonyát, és hagyná, hogy az megdugja, bele illetve ráélvezzen. Bár az a bizonyos állatkert egyre nagyobb... :)

 

Ezek szerint én akkor nem tartotozom az épeszűek közé.

Hanem inkább egy állatkertbe.

Nem baj ez a megállapítás, vélemény, csak nem mindig igaz.

Előzmény: Törölt nick (9966)
jkl1 Creative Commons License 2014.08.20 0 0 9994

nem baj, nem neked szólt.......

 

apropó, a gumihasználat nem a szopásra vonatkozott, hanem a dugásra....... :DD

Előzmény: Teljes test masszázs (9993)
Teljes test masszázs Creative Commons License 2014.08.20 0 0 9993

Teljesen eltértünk a topik témájától. :-)

Előzmény: jkl1 (9992)
jkl1 Creative Commons License 2014.08.20 0 0 9992

nem vagyok jogász (tehát nem tudom oda-vissza a jogszabályokat), de örülök hogy ezt elárultad, jó tudni! :-)

Előzmény: Törölt nick (9987)
Tom Freeman Creative Commons License 2014.08.20 0 0 9991

Látom krimivé alakul itt a helyzet. :-D

Törölt nick Creative Commons License 2014.08.20 0 0 9990

nem semmi

feleségbaszatás= jogi procedúra

DE! Teljesen igazad van amit írtál a nem arányos védelem esetéről nagyjából igaz!

Most már nem kell mérlegelni ha a támadó nem felfegyverkezve támad!Hanem kigyúrt agymen ,te meg 10 Kg akkor kapa,kasza,gépágyú is igénybe vehető a leterítésére!

VISZONT!

AMI NAGYON FONTOS!

A tisztelt Bíróság mindig is vizsgálni fogja a helyzet kialakulásának a támadás bekövetkeztének "ELKERÜLÉSI" lehetőségét!

Magyarul, jobb ha el futsz!

Ha meg Otthonodban támadna + valaki azt üsd, lődd szúrd meg úgy,hogy ne tudjon vallomást tenni!

Előzmény: Törölt nick (9987)
Törölt nick Creative Commons License 2014.08.20 0 0 9989

ITT "LÓGOK" és keresem azt a csajt, aki aznap a legjobban felizgat, és aznap este a képére ki tudom verni a farkamat!  

Előzmény: Törölt nick (9988)
Törölt nick Creative Commons License 2014.08.20 0 0 9988

Ilyenkor egyedül ülök a nappaliban. De most (kb 3 perce) lejött a feleségem, hogy szeret engem, de  minden este itt lógok! 

Törölt nick Creative Commons License 2014.08.19 0 0 9987

Érdemes tudni a jogszabályváltozásokat! :) A jog már elismeri a "nem arányos védekezés" fogalmát. Ezzel nem csak a megtámadott, hanem a segítségére siető is élhet. Ezért érdemes vadidegeneken is segíteni, és nem elfordulni, ha baj van!!!!!!!!!!

Amúgy igen, hasonló véleményen vagyunk 9971-et illetően...

Előzmény: jkl1 (9970)
jkl1 Creative Commons License 2014.08.19 0 0 9985

:))

Előzmény: Törölt nick (9983)
Törölt nick Creative Commons License 2014.08.19 0 0 9983

A helyesírásra sajnos én is érzékeny vagyok! :)

 

Kár, hogy okoskodásnak és kötözködésnek fogod fel, ha más a véleményét vagy tapasztalatait megosztva reagál az írásodra!

Előzmény: Teljes test masszázs (9981)
Törölt nick Creative Commons License 2014.08.19 0 0 9982

Én is írtam egy hosszú reagálást erre, de túl léptem az időt és eltűnt... :)

Most viszont már csak arról írok amit hozzá tennék!

 

Az egészségügyi okfejtés engem is zavart, mert: ha évente két időszakban többször gabalyodnak, akkor az évenkénti szűrés mit sem ér! Olyan orosz rulett szerű...

A nemi betegségek meg korai stádiumban tünet mentesek, a leggyorsabban a gombák láthatóak..

 

A leírásból nekem a pornós fealing jött le, amikor is a szobában szeretkező párra meztelen ember(ek) támad(nak) rá és dugnak egy nagyot!

Mint ahogy a - kihúzom, mert a kilövellés izgat mindenkit - is erre hajaz..

 

A tapasztalataim alapján a közösüléskori "beleélvezést" azért szeretik a hölgyek mert megváltozik a ritmus és a merevség abban a pár másodpercben! Ami az orális szexet illeti, azok a hölgyek húzzák ki, akik nem szeretik lenyelni! Kivétel, ha egyéb örömszerzés gyanánt a testre élvezést gyakorolják.

 

A beszélgetés és a kérdezés technikát jól kifejtetted! :)

 

Az én véleményem is az, hogy ez a fajta módi, hogy adj uram isten, de azonnal a többségében "első bálozókat" egy életre szóló traumával sújtaná...

Előzmény: filodom (9980)
Teljes test masszázs Creative Commons License 2014.08.19 0 0 9981

Azt hiszem Vannak akik azért olvassák ezt a topikot, mert izgatja Őket az a gondolat, hogy a feleségük mással szexel és vannak akik  beszálnának egy párhoz harmadiknak, de vannak akik  csak okoskodnak, kötözködnek, alig várják, hogy egy hozzászólást darabokra szedjenek, helyesírási, vagy nyelvtani hibákat jelezzenek, illúziót romboljanak. Az utóbbi nem kellene, hogy a topik témájához tartozzon.Legalább annyira rontja az élvezetet, mintha szeretkezésközben ránknyitna az anyós. :DDD

Előzmény: filodom (9980)
filodom Creative Commons License 2014.08.19 0 0 9980

Ez majdnem mindenben oké, csak a finoman rákérdezés, az nem olyan egyértelmű, hogy, ja, és úgye nincs HÍV-ed?

Igazából szerintem erre nincs finom kérdés.

Vagy egy az egyben rákérdez az ember, úgy nézve a szemébe, mint a Volt egyszer egy vadnyugatban Bronson, és a testbeszédet, reakciót figyelve, ismerve, próbálunk meg "hazugságvizsgálatot" tartani..

Vagy, nem letámadva, hanem csak érdeklődve mindenféle dolog után, és az érdeklődés az mindig hízelgő, nem vallatásnak érzi, nem akar résen lenni, az óvatossága elaltatható, hogy ne a célorientáltság hasson, olyan "vizsgarutin"-szerűség, hogy a jó választ keresi, amit hallani akarnak, még ha nem is "készült" rendesen, nem tudja az anyagot, helyben rögtönözve következtet arra, mit várnak..úgy érzik, ha nincsenek már "kilőve", nem egy olyan érezhető tartózkodás van, hanem érdeklődés, akkor már jó úton járnak. A miket szeret, hogyan, stb kérdésekből kiderül, mint ahogy te is mesélted, mi az érdekes számodra, a nők számára, vagyis, hogy áll az óvszer kérdésével. Nem egy logikai kihívás rákérdezés nélkül is tudni a választ, konkrét kérdésre meg lehet akár rutinból is egy reflex válasz, amit erre illik mondani...

Volt már ilyesmiben része, többesben, vagy párcsere, azt, hogy bonyolították, honnan ismerték egymást, nyilván, ha valakinek fétise a beleélvezés, ahogy a nedvek keverednek, a "creampie" (vagy mi is a műszó a pornóban erre), az újdonság és változatosság érdekli, a promiszkuitás, olyan hatvanas évekbeli módon, lazán vett kapcsolatokkal, diszkóban alkalmiakkal, és senki nem is vár semmit a másiktól, akkor azért az elemekből összerakható, hogy ő a legkizártabban felelőtlen alak, akivel még gumival sem biztos, akar az ember.

Kérdezetlen, amiket elmondtál magadról, magatokról, a körről, amiben mozogtok, kezdetnek pl már nem rossz a biztonsági besorolás, ennél csak olyan jobb elsőre, pl ha bevallja, kicsit szégyellve, hogy neki nem nagyon voltak ilyen esetei, hogy a rutintalanság nem jó pont, hogy ő 15 éve csak a feleségével volt, még mellékutakon sem járt, csak most, valami okból...persze, lehetne valaki olyan rafinált, eleve erre megy rá, szűznek adja elő magát, de azért kell a többes témát forszírozva közelíteni, hogy kicsit az legyen propagálva, az lényeges, akkor a megfelelni akarás miatt, amit abból a szempontból tud magáról elővezetni "önéletrajzot", azt akarja elmondani- és nem elhallgatni...

Ha nagy buzgón olyat mesél, ami problémás, akkor azért nem érdemes, ha meg lódított, hogy jobbnak mutassa magát, akkor meg azért alkalmatlan, mert alapvető a bizalom egy ilyen kapcsolatnál.

Előzmény: Teljes test masszázs (9978)
Teljes test masszázs Creative Commons License 2014.08.19 0 0 9979

Előrebocsájton, hogy hülyeségekre és nem a topik témájához kapcsolódó hozzászólásokra nem reagálok. Nincs annyi vesztegetni való időm, hogy ilyesmivel töltsem az időm.

Előzmény: Teljes test masszázs (9978)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!