Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2014.08.23 0 0 10030

"ma van a holnap tegnapja"

 

Jelenleg én is ott tartok, hogy próbálom megemészteni filodom kolléga kemény, ám őszinte szavait.

 

A szex közbeni tisztelet tényleg fontos, de nem mindenki igényli. Sok nő szereti (állítólag) azt, ha csúnyán beszélnek vele szex közben, ha leribancozzák, ha a fejét kézzel rátolják vagy a hajánál fogva ráhúzzák a farokra. Legalábbis sok ilyenről hallani. Bár szerintem némelyek összekeverik a vadulós-zaftos szexet a durvulós-megalázóssal. Az internetes pornó hatása ... újfent.

Tudja fene, lehet, hogy én vagyok túlságosan széplélek, de nálam senkivel sem működnek ezek a káromkodós-hajhúzós dolgok. És nem csak az elvárható tisztelet megadása okán. Neki lehet esni jó nagy dugásnak, de ettől  még az ember tudja, mi fér bele a "vadulásba", és mi nem. Ahány ember, annyiféle.

Az is örökérvényű igazság, hogy az ember úgy viselkedjen a másikkal, aminőt saját maga is elvár, szívesen fogad.

 

Jogos, ami fel van sorolva "fantázia hármasban"-nak, de szerintem inkább fantázia, sem mint a valóság vezérelte bizonyos mondatait. Már csak azért is, mert félreérthető volt. Hiszen minden további nélkül lehetséges az (legalábbis nagyon remélem), hogy ő olyan "idegen" nővel akadt össze, aki szereti pl a hajhúzást, ám azt is tudja, hogy a felesége utálja azt, és nem izgalomba hozná az ilyesmi, hanem kiborítaná.

 

És igen, lehet, hogy a felesége tényleg élvezné azt, ha keményen dugják, szopatják, nyalják, használják. Mert Ő ugyanúgy gátlástalanul élvezi a két pasit, és szexrabszolgaként használja, kihasználja azokat, mint azok Őt. Lehet, ezzel nem szeretne szembesülni, mert eddig másmilyen, szendébb, idealizáltabb kép élt a fejében feleségéről.

Ebben az esetben szintúgy szó sincs arról, hogy ne tisztelné a feleségét, és hogy az ne tisztelné őt. Csak összetörne egy illúzió!  

Előzmény: ribicica (10029)
ribicica Creative Commons License 2014.08.23 0 0 10029

na most már kavarog a fejem rendesen a sok gondolattól... ki kéne írni .... már tegnap akartam... milyen igaz az a mondás, hogy amit ma megtehetsz ne halaszd holnapra... avagy ahogy az egyik kedvenc zenekarom, Jethro énekli: "tegnap új nap volt, de most már réginek tűnik..." csakúgy mint pár tegnapi gondolatom ...

filodom Creative Commons License 2014.08.23 -1 0 10028

Semmi hajhúzás, semmi erőszak..hagyja, sőt, aktívan tesz is az ügyért.

Attól, hogy nem akarod látni, szemellenzőt veszel fel, mert így tanítottak az illemre, ilyet nem szabad, attól még a te szolidabb(nak hitt) verziódban is a kedvedért tenné...mert ugyebár, nem akarja most, aztán, ha végül majd engedne, ugye nem azt gondolod, gyökeres pálfordulás, és magától rákap az idegen faszra? "Na jó.." alapon enged az elvárásodnak.

Ha ismerkedve, ha megkérdezed őt is, melyik pali a szimpatikusabb (lényegibe' melyikkel "fáj kevésbé"), vagy sem, ha lekáderezett, ha idegen, és a swinger szabályai és a hely adja a biztonsági hátteret, ha gumival, ha nélküle, ha kikötve az ágyhoz, ha "szabadon" "önszántából" tesz-vesz, ahogy neki "jólesik", ha egyszer csak veled akart eddig, lélekben erőszaknak engedés, a másik akaratának elfogadása..

Hiába próbálod a megszokott kis világ szabályaihoz, normáihoz igazítva "normális"-nak mímelve tenni, végülis egy téma, csak árnyalatok vannak.

 

Más téma, mikor egy pár mindkét tagja közös érdeklődéssel és felfogással swingerezik.

 

Idegen csajokkal voltál már így?

Ez megint nem az asszony részén vet fel felfogásbeli problémát, amit tisztázni kell előbb, hanem nálad...

Más csajokat lenéztél, semmibe vettél, csak hús voltak? Semmi tisztelet, vagy bármi nem volt benned irántuk? Ha ilyenben van egy csaj, máris ilyen szinten távolságtartó vagy? Sőt, elutasító?

Ez a neveltetés kérdése, te nem tudtál még megszabadulni tőle, újragondolni, átrételmezni a dolgokat, de közben azt már érzed, a vágyak teljesen mást hajtanak, mint a ránk erőltetett "erkölcs"...ebből a kettősség...

Ne sértődj meg, de privát szervezésben, bármennyire "vadnak", perverznek, akárminek is tűnik az én verzióm, ha csak a külsőségeket látja valaki, olyan eleve nem lehet partner, aki még ezen a dilemmán maga nem lépett túl...akkor közben lenézné, magyarul szarba se venné a nőm, és ez az, amitől megalázó lesz a dolog. Nem szűz mária, nem kell tagadnia a vérét, az ősi késztetéseket, az alaptermészetét, jó neki ha birtoklom, és ha "ribanc", és ha nem játssza meg magát, és ezért más élvezheti, és ebben a feelingben sokkal nagyobb élményt ad másnak, mint egy sima szex mással, akkor azért becsüljék, tiszteljék. Ha ribancnak nevezem/zik, az elismerés, és ne sértő szándék legyen.

Szóval itt a baj, más csajjal lehet ilyet, de nálad a fejedben, szerinted, a te nejeddel ilyet nem...akkor addig nem is lehet majd, sokkal empatikusabbak a nők, mint sejted, előbb érzi, tudja, mit érzel ebben a kérdésben, mint te magad. És nem fogja magát és a kapcsolatot kitenni annak, hogy majd őt is úgy tekintsd esetleg, ha megtörtént, mint azokat a csajokat, akikkel nem vállalsz közösséget, 3 lépés távról kefélsz velük.

Ez az érem egyik oldala.

A másik...ha már a hajhúzás és erőszak ellen szólsz, nyilván nem így kellett azokat a csajokat sem belerángatni...vagyis hajlandóak voltak. Vagyis, jó volt nekik is...vagy több pasival szexelni volt jó, vagy megfelelni egy valamilyen elvárásnak, ami nekik fontos volt- mindegy, nekik épp mi a motiváció, a pasi, aki beleviszi őket, vagy az, hogy "minden" pasi őt akarja, minden pasit izgat..mindenkinek jó vele.

Eddig gondolom tiszta a logika, hogy azoknak a csajoknak ez jó volt és nem kicsit jó. 

Akkor kérdés, a nejedtől miért sajnálod? Ő nem érdemli meg? Ő nem lehet olyan, mint azok a csajok, ha neki úgy más és másképp lehetne jó, jobb, több?

Hát had legyen már kurva...

Igen, az, mert ettől a szótól félsz, azok a csajok azok, de a nejed nem...

Régi mondás, ne menjen kurvának, aki nem szereti, ha baszogatják...

Tegyél rendet a fejedben, mert egyik oldalról előbújt az ősi ösztön, vágy, amitől már tudod, izgatna, de közben a felfogásoddal ütközik. Hiába cselezel, finomkodsz fantáziában, hogy ne tűnjön annak, ami, csak sokkoló lesz a realitás, ha esetleg megtörténik, hogy mégsem olyan rózsaszín mázzal kent lenni a történet.

Amíg te nem fogadod el, ilyen alkalmakkor levethetitek a szokások nyűgjét, és ő szuka lehet, a szukád, ribanc, akinek jó "minden pasival", akit "bárki megkaphat, aki ott van" (ez elv, a tény, más, hogy csak ketten vagytok pasik), jó neki csak úgy dugni valakivel, magáért a promiszkuitásért, keveredésért, hogy akkor veled is, másikkal is ugyanúgy dug, és nem szeretkezik, és nem csak veled, de a másik pasival sem szeretkezés, konkrétan a másik pasi jól megbassza a feleséged...aki felszabadult ribanc módra élvezi a faszt, ha ezt így nem tudod te elfogadni, addig kár is erőltetni felé az elfogadást. (a szeretkezés és baszás közt más a különbség, nem csak, hogy lassabban csinálják és nem olyan intenzív élmény ;-) )

Előzmény: Törölt nick (10025)


Törölt nick Creative Commons License 2014.08.23 0 0 10027

bocsi. értem már. de ez elég szélsőség amit írsz, de persze elképzelhető!!!! Ja, igazad van!!

Előzmény: filodom (10024)
Törölt nick Creative Commons License 2014.08.23 0 0 10026

VAO!!!! Kiről beszélsz??!!

Előzmény: filodom (10024)
Törölt nick Creative Commons License 2014.08.23 0 0 10025

Huh, ezt végigolvasva élég bizarr, helyzetek voltak ott!! Én sokat fantáziálok arról, hogy az asszonyt ketten dugjuk meg (de finoman, normálisan) és azt hiszem, hogy erre, egy ilyesfajta "kalandra" nem vagyunk felkészülve! Idegen csajokkal voltam már így, de az asszony az más! Azt hiszem azt sem viselném el, ha egy idegen manus erőszakoskodna vele, a haját húzná miközben ő nem akarja stb! De ha finoman történne minden, úgy ahogyan jólesik neki akkor azt hiszem  tetszene! A másik, hogy nem tudom hogy hol szeretnék lenni, a szájában vagy a puncijában?! A feneke szóba se jöhet!!! (de csak ez az egy rigolyája van az aranyere miatt, egyébként szereti, ha nyalom. neki az is isteni. komolyan) Mindig mondom, hogy valamilyét lefotózom és elküldöm 1 szépségversenyre, de hallani sem akar erről! Pedig a mellei a puncija Ahogy viselkedik a szex közben stb az mind isteni!!! Néha komolyan sajnálom, hogy nem tudja érezni ezt más férfi!!!

Előzmény: filodom (10010)
filodom Creative Commons License 2014.08.23 0 0 10024

Akkor talán azt is felesleges tudni róla, 15 évet lehúzott fekete Afrikában, ahol 80% aids-es, már úgy születnek a gyerekek, de ez a legkevesebb, mert az immun hiány miatt csigalázban halnak, ami volt, hogy minden tizedik halál oka volt...és nam is hallottatok róla többségben- mert nem a mi problémánk...

Talán, ha a Discovery-n egy Csendes szörnyek sorozatot megnéz az ember, máris más a világképe...aki kalandor ágyrajárásban, kalandor a világban is...és elég egy falat a törzsi kajából, amit "nem lehet visszautasítani", vagy korty víz, és az ember agyában másznak, szeméből bújnak ki olyan férgek, hogy a pecások a lelküket eladnák érte...

 

Másik verzió, mint a swingerben, kötött szabályok, gumi, stb...az sem sose 100%, de akkor minek bármennyire is ismerni, ha biztonsági szempontból ennél jobban úgysem történik semmi?

 

Előzmény: Törölt nick (10021)
Törölt nick Creative Commons License 2014.08.23 0 0 10023

szia, van 1-2 kérdésem. a nejed ott mindenkinek megengedte, hogy nyalakodjon, a másik, hogy mindenki megdughatta gumival akit te mondtál neki?

Előzmény: filodom (10010)
Törölt nick Creative Commons License 2014.08.23 0 0 10022
Előzmény: Törölt nick (10021)
Törölt nick Creative Commons License 2014.08.23 0 0 10021

bocsi, hogy beleszólok, de minek megismerni a csak szexre tartott partnert? És ha valaki megkedvel valakit??!! na pontosan ilyet szeretnék!!!

Előzmény: Törölt nick (10016)
nogradban Creative Commons License 2014.08.23 0 0 10020

nagyjából így van ahogy mondod, a válóperes részt kivéve

Előzmény: filodom (10011)
Törölt nick Creative Commons License 2014.08.22 0 0 10019

Az olyanok itt nemigen találnak partnert... :)

Előzmény: jkl1 (10017)
roli7 Creative Commons License 2014.08.22 0 0 10018

Hát én is nagyon élvezném, ha lenne egy miskolci tökös gyerek aki fölszedné a barátnőmet és titokban kurogatná, majd nekem elmesélné.

jkl1 Creative Commons License 2014.08.22 0 0 10017

mindennel tökéletesen egyetértek!

(kár hogy vannak, akik úgy gondolkodnak ebben témában hogy "azonnal csapjunk bele a lecsóba, mehet, ami csak a csövön kifér.......) :(

Előzmény: Törölt nick (10016)
Törölt nick Creative Commons License 2014.08.22 0 0 10016

Én is ezt fejtegettem, hogy csak olyat engedünk be magunk közé, akit mindketten elfogadunk!

Nem egy éjszakás kalandra kerestünk soha és nem azonnal az ágyba.

Valamennyire szerettük megismerni a partnert vagy partnereket!

Előzmény: filodom (10015)
filodom Creative Commons License 2014.08.22 0 0 10015

Hát nekem sem való meló...

alapvetően még csak nem is vagyok szokványos, kinyílt csipámmal egészem másra vagyok állva, mint, hogy "keménykedjek" valami idegen nővel, bármilyen bombázó, ha egyszer semmi közöm hozzá. És itt visszacsatolás a topik témához, hogy messze nem összevissza kefélés ez, sokkal jobban számít a kapcsolat, a háttér, erősebb kötelék kell, és azt is alakít ki, mint amiben sokan leélnek egy életet egymás mellett- és nem egymással.

Előzmény: Törölt nick (10014)
Törölt nick Creative Commons License 2014.08.22 0 0 10014

Vagy neki, vagy másnak, aki hasonló dolgot kíván, én is elmondtam, hogy nem biztos az, hogy jó érzés és hasznos dolog megtudnia, hogy a felesége lazán megcsalná, sőt, valószínűleg már jó párszor meg is csalta.

Mert ugyibár ha egyszer... akkor valószínűleg másszor is...

Én legalábbis nem örülnék annak, ha kiderülne, hogy a hátam mögött, a tudtom nélkül a feleségem félrelépegetne. Ha utólag megtudnék bármi ilyesmit, még az sem jelentene gyógyírt a tényre, hogy közös kalandozásokkor izgat a topikcím esete.

De sokan sokfélék vagyunk, mindenkire más bír izgató hatással...

Ha reá ez, akkor kívánom, jöjjön össze neki, és mindketten élvezzék azt.

 

Járok edzőterembe is, ott láthatom illetve beszélgetések által tapasztalhatom, hogy a pornózással foglalkozó nők és férfiak többsége az átlagembernél sokkal jobban ügyel az egészségére, a fittségére és a kinézetére. Ebben az is benne van, hogy nagyon gyakran járnak orvosi szűrésekre. Tehát hamarabb találhatnak rá náluk olyan problémákra-betegségekre, amikbe a gondatlansága és sérthetetlenség tudata miatt az átlagember bele is halhat, mivel későn diagnosztizálják ...

Érdekes dolgokat mesélnek a forgatásokról, a parasztvakító trükkökről, és sok másról. Nehéz kenyér. Én nem lennék képes ilyesmivel foglalkozni, s nem csak a gyomrom finnyássága miatt.

És tényleg tilos a fenékbe-punciba élvezés!

Természetes az is, hogy minél gyomorforgatóbb, fájdalmasabb vagy egészségére veszélyesebb dolgot kérnek tőlük, a pénz is annál nagyobb. Bizonyos dolgokra már a pornóban is ott vannak dublőrök...

Előzmény: filodom (10012)
Törölt nick Creative Commons License 2014.08.22 0 0 10013

No, ennél frappánsabb és jobb lényegi összefoglalót sem olvastam még a swinger klub használatáról! :)

Minden benne van ami a legfontosabb... :)

 

A másik két hsz.-hez sem lehet túl sokat tenni... :)

Előzmény: filodom (10010)
filodom Creative Commons License 2014.08.22 0 0 10012

Még annyit, a beleélvezésről...pornószínészeknél, friss negatív aids-teszttel is tilos a partnerbe élvezés...nem csak a látvány miatt az orvosi jellegű használati útmutató, hogy "csak külsőleg!" :P

Másik, hogy elhiszem az egy konkrét megtörtént eset, hogy egy nő a mással szexelő párja láttán combszorongatva, vagy tárogatva önkielégítést végzett...de messze nem általános következtetés, konkrétan az én párjaim sorra készek mással a kedvemért, és ahogy egyre jobban hozzám illőt találok, egyre határozottabban mindkettőnknek ez a motiváció benne, azt egyikük sem szívlelné, ha más nővel lennék...

Mostani párom elég szub, alárendelt típus, tudja, csak elfogadhat, de nem ő szab meg, és ha akarom, megteszem...és azt mondta, "én nem tilthatom meg..", csak ne tudjon róla...

Pár mondattal elérem nála, hogy naponta 3x magához nyúl, annyira felizgatom (mikor távol vagyunk egymástól), de erről tudni sem akarna, ha lenne sem...nem, hogy izgatná. Annyi mindent tudok róla, mi izgatná, de ez nincs közte.

filodom Creative Commons License 2014.08.22 0 0 10011

Ez nem éppen az a téma, ami a topik címe...és nem biztos, tényleg ezt akarod.

A másik 99,9% azon küzd, hogy meggyőzze a nejét, ő akarja, szeretné, izgatná, és nem fogja ez elválasztani, elvenni a kedvét tőle, hogy nem szétválaszt, hanem csak még jobban összeköti majd őket...a vízválasztó általában, hogy a nő higgyen ebben a párjának, aztán azért már könnyebben rávehetőek- most nem lekurváztam minden feleséget, hanem ellenkezőleg, ennyire tisztelik és szeretik a párjukat, semmi olyat nem tennének, ami neki fájna...és erről kell őket meggyőzni, ez sem fog.

Erre te meg azt akarod, lényegében csaljon meg a nejed, nem is tudva arról, te akarod...vagyis ledér ribanc legyen, aki nélküled, ellenedre lefekszik mással, ha az rákíván és ezt kimutatja felé...

Szerintem gondold újra...(hacsak nem válóperhez keresel ürügyet, hogy kinek a hibájából mondják ki... ;-) )

Előzmény: nogradban (10002)
filodom Creative Commons License 2014.08.22 0 0 10010

Na igen...klubban azért éles a határ, és a vezetők nagyon is vigyáznak, nehogy átbillenés, és botrány legyen ilyen ügyben, mert lehúzhatják a rolót.

Sok véglény aki csak potyanumeráért jött- és itt is hamar felismerhetőek az ilyen hozzászólók-, néha azt hiszi, aki odament, annál "jár" neki bármi, mert befizette magát...

De nem, ő a hely szolgáltatásáért fizetett, hogy helyet biztosítanak az ismerkedéshez, italokat, ételeket, zenét, stb...minden más szórakozást a szexen kívül. (azt mindenki ki-ki alapon "hozott anyagból"... :P )

Ha nem a társalgóban, vagy bárban társalgást kezdeményezve ismerkednek- egyeztetve, ki mit is, miért és hogy akar-, a nyitott szobákban másokat lehet nézni (ha azt sem akarnák, mennének zárható szobába), és, HA engedik, lehet csatlakozni, ARRA, amire engedik.

Elsőbálos vendégeknek el is mondják, a NEM az nem, nincs apelláta, győzködés, mert repül, mint a macska..

Vagy kérdezni kell: "szabad?", vagy egy semleges cirógatás, simogatás. Olyan szinten, ami társaságban is csak szimpátia jelzés és nem vívja ki a férj jobbegyenesét. Ha hagyják, akkor lehet belemelegedni, és addig menni, míg nem mondanak nemet.

Ezen az egy szón múlik, és annak figyelembe vételén, vagy azon kívül hagyásán, hogy swinger-szex, vagy nemi erőszak..

 

Gumi meg dugáshoz KÖTELEZŐ. Olyan szinten, hogy az ember még a saját feleségével is...nekem nem voltak jók a gumik, (ez itt nem a reklám helye, mivel nem keresek nőt, kár is most erre tolongani, hölgyeim...), így ez is egy oka volt, én csak a végén, közben nem voltam a párommal.

Egyszerű technikai kérdés, hogy igazából ha több pasival is összeakad egy este, mert ha mással akar, és ilyen laza ismerkedés után valóban csak magáért a promiszkuitásért, az önmagáért való szexért csinálja a nő, akkor csak számszaki kérdés, 1, vagy 4, erkölcsi semmiképp...nincs határvonal, hány db pasi után kurva...

Szóval, a külön-külön kezdeményezett akciók mind alfától omegáig külön új alkalmak, kivéve, ha egy menetben egy nagy többes, vagyis hiába is végig "üzemmeleg" a hölgy (ilyen élmény után akár két napig is látensen, bármikor ugyanonnan folytatásra képesen), azért a palinak kell a petting, legalábbis annak, aki nem csak durrbele egy ürítést akart...még a potyások közt is a leggyatrább az olyan.

Exem panaszkodott is rá, kefélés órákig az gond nélkül, de azt néha nehezen viselte, reggel óta már némi borostával bírva mikor már az ötödik pali áll neki nyalakodni...az azért már kikezdte.

Van pasi, akit izgat, ha bele van élvezve- de nem meleg, és nem maga az anyag izgatja, hanem maga az, bele van élvezve-, de ez más tészta, arra a spec szitura egyeztetve keresnek partnereket az emberek- és inkább privátban, swingerben a többség nem nem kimondottan vevő rá...hogy nem tudva az előzményeket, naivan majszolni kezd, aztán kapja a meglepetést...még ha nem is idegen, hanem én a nejemmel, nekem sincs jogom mást ilyen helyzetbe hozni, veszélyeztetni, még ha én tudom is, egészséges vagyok. Ha nejemmel így akarok, akkor lehet otthon...ilyen egyszerű okokból vannak a szabályok, és azért találták ki őket, hogy izgalmi állapotban ne kelljen logikázni, agyalni, mi mikor kinek lehet probléma, készen kapva csak be kell tartani.

 

Kicsit mellékvonal, de a témához tartozó, az a szadomazo kombinált hajlam, ami mozgatja a ffit ebben a témában (kit mennyire), és más is írta, hogy izgalmas is, meg kicsit valahol fájó is volt először látni a nejét mással, de úgy, együtt volt az érzés mindennél intenzívebb és izgatóbb. 

Nálunk ez tudatosabb és konkrétabb mozgató, így még árnyaltabb volt a szitu, mikor nem egy ifjú titán, egy adonisz próbálkozott, nem egy olyan sportos, izmos pali, amilyen a profi filmeken van. Páromnak mással minddel egyformán a kell, a muszáj, mert én akarom, amiatt izgalmas, (és azért ez is kinél milyen mértékben, ha nem tudatosan is, de a nőknél ott van, az alapvető szubmisszív adottság miatt), exemmel is így volt, új páromnak meg még inkább. Így tapasztalat, hogy ilyen helyzetben fordított a dolog, egy szimpatikusabb és kevésbé olyan pali közül az utóbbival izgatja jobban, mert az kontrasztosabban hangsúlyozza azt, ami hat rá. (nem mindenkinek mindenkor, ez nem a szimpátia alapú párcserés dolog)

Viszont idővel, gyakorlat közben alakul, érik az ember a dologra, és már nekem sem egy olyan külső alapú szimpátia a a szempont, mint eleinte, ahogy ez a legtöbb partnert kereső párnál megszokott. 

Swingerben tapasztaltam meg, hogy már benne a hangulatban, mikor rezgett a léc, de végül hagytam, olyannak, akit tudom, hideg fejjel egy fényképes levél alapján azelőtt elsőre kiszűrtem volna, azzal intenzívebb volt az élmény, az az édes kín jobban érvényesül, mint amikor nem csak egy ízt érez az ember, mint egy aszaltszilvával töltött hús bacon-ba tekerve...különleges ízhatás ;-)

Nem, nem azt mondom, mindenkinek ezt kell, így, és mindenkinek ez az igazi, és ide fog eljutni, mielőtt megint mindenki a fejemen ugrál. De több tucatból a legemlékezetesebb esetek közt maradt meg, mikor 32 éves exem - addig 45-ig kerestünk-, egyik alkalommal egy 50-es pasinak engedtem, aki messze nem volt "előnyös" külsejű, nem ápolatlan, ilyesmi, csak általában nagyon nem ilyet keres senki...pocakos, kissé disznószerű ábrázat (vagy hörcsög?-nem tudom, lehet, azt inkább a mentalitás miatt asszociálom :P ) pajeszos, bajuszos, amilyet 40 éve egy angyalföldi talponállóban láthatott az ember...elsőre jött bennem egy kis tiltakozás, pont az a rész jelez, amelyiket igazából izgatja...ha nem lenne ellenére, nem lenne kicsit fájó, nem is hatna, így igazából - ma már tudom- velejárója, és előjele, hogy azt a vegyes érzéskavalkádot fogja okozni. Persze van akivel az ember végképp nem akarja, de az más kérdés, ha számomra elfogadható, és elhallgattatható a vészcsengő, akkor jó.

Akkor ez nem előre eldöntött volt, a hangulat már adott volt, és kitolta a tűréshatárom, de nem bántam meg. Más, nem csak izgalom, szinte tudatmódosult állapot, ahogy annyi féle inger egyszerre hat, a hormonok vitustáncot járnak az agyban...valahogy másabb volt, talán úgy tudnám kifejezni, nem csak mással volt a nejem, mint másik pali esetében, konkrétan "megdugták a feleségem"-érzés. De végülis ezt akartam...

Másik alkalommal átlagos külsejű volt a faszi- korához képest, csak kb 30 évvel idősebb volt...pár évet letagadhatóan kislányos külsejű nejem végignézni ennyivel idősebb pasival, szintén vad érzés volt. Semmi kivetni való nem volt, se külsőre, se amit és ahogy csinált, csak egyedül a tudat, a korkülönbség, hogy alkalmi szexre sem ilyet választana a nejem, ha akarna se.

 

Szóval ezt azért meséltem, ha valahol nem is akaródzik belül, de hagyom, én döntök úgy, miközben a pasi halad előre, sehol sem ütközve akadályba ("NEM"), az belefért a játékunkba, én döntöttem, én akartam érezni.

De amint úgy döntöttem, "nem", akár csak azért, mert most pihi, megyünk vacsizni kicsit, és majd utána folytatjuk, valaki felhúzott aggyal elvesztve a kontrollt átlépte a szabályt és csak erősködött, na arra hímoroszlán, és ha nem elég az oroszlánbőgés, el is harapom a torkát nyomban...mert domináns vagyok és nem tűrök más akaratot magamra kényszeríteni, ilyen vékony a határmezsgye, a belül nem akaródzás izgalma és a kinyilvánított szándék sértése közt, hogy élvezzük a dolgot, vagy ha kell, valamelyikünk beledöglik...

Szerencsére az ilyen ritka, a pár ffitagja elfogadottan a domináns, és ha úgy is viselkedik, elfogadják annak, ő szabja a szabályokat.

 

Előzmény: Törölt nick (9998)
Törölt nick Creative Commons License 2014.08.22 0 0 10009

Én nem is értem, hogy miért veszi kötözködésnek... Ő elmondott egy véleményt, mi is elmondtunk egy véleményt!

Mi ebben a kötözködés???

Ez már olyan mint a M.M.N.I. István... (vagyok aki vagyok: Már megint nekem van igazam István) :) :)

Előzmény: filodom (10006)
filodom Creative Commons License 2014.08.22 0 0 10008

"lekáderezés"- ;-) évek óta csak kettőnknél fordult elő a fogalom, nekem már mondta is valaki egyszer, milyen rég hallotta...

Előzmény: Törölt nick (9997)
filodom Creative Commons License 2014.08.22 0 0 10007

épp az az új, nem is vizsgálgatnak...rátámadtál valakire, elgázol autóval védekezésből, akkor rábasztál, nem vizsgálgatják, te mint megtámadott, majd keresd az olyan megoldást, amin a bíróság nyugodt, klimatizált helyiségben jól fizetett idejében elrágódhat évekig...NEM KELL megtámadni, ilyen egyszerű, ennyi az üzenete az új módosításnak (és az egyetlen törvény az utóbbi 4 évben, amivel egyet értek...)

Előzmény: Törölt nick (9990)
filodom Creative Commons License 2014.08.22 0 0 10006

Mellesleg nem tudom, miért keresi mindenki a harcot, magáért a harcért, mikor igazából "csatlakoztam az előttem szólóhoz"...és nem is ellenvéleménnyel kezdtem vitatkozni vele.

Előzmény: Törölt nick (9983)
alezredes 1 Creative Commons License 2014.08.22 0 0 10005

Off. A nicknevem maradt, de azóta olyan rangban vagyok, hogy már nem is helikopterről vadászok, mint anno Czinege elvtárs, hanem Gripenről lövöldözhetek.

On.

Előzmény: Tom Freeman (10004)
Tom Freeman Creative Commons License 2014.08.21 0 0 10004

Van valami oka, hogy 2007 óta nem haladtál felfelé a ranglétrán? Akár már dandártábornok is lehetnél. :-DDD

 

Bocsi, de ezt a poént nem hagyhattam ki. :-)))

Előzmény: alezredes 1 (10000)
Tom Freeman Creative Commons License 2014.08.21 0 0 10003

Lehet azért a lanyhul a hév, mert a te játékod túl időigényes és a sikere is kétséges lehet. Ezzel szemben sokan inkább a tálcán kínált nyalánkságokat kedvelik. Hát naná! :-)

Előzmény: nogradban (10002)
nogradban Creative Commons License 2014.08.21 0 1 10002

Sziasztok. Létezik olyan "tökös gyerek" aki képes lenne más párját elcsábítani? vagy legalább megpróbálná? Elég azokból, akik nagy hévvel jönnek, hogy így meg úgy majd ők megoldják, aztán egy személyes találkozás velem, sem megy, nem hogy a párommal. És hát persze Nógrádba írni az sem ideális ha Pécsről ír valaki, mert nem működő képes a dolog. Szóval ha mégis akadna ilyen, akkor romanm@citromail.hu cimen várok levelet a többit ott. Magyarul egy játék...a férj tudtával elcsábítani a feleséget aki mit sem sejt. Egy igen kellemes 173 cm 70 kg csinos hölgyemény akiről szó van.. akinek ezek a paraméterek nem ideálisak bele se kezdjen. Minden verzió érdekel, helyem van az ismerkedésre

Teljes test masszázs Creative Commons License 2014.08.21 0 0 10001

Az alábbi sorokkal teljesen egyetértek:

"Nekem pl eszembe se jutna belépni, legfőképp beleszólni és fikázni olyan oldalt, és a benne résztvevőket, pl, homo, stb ami engem hidegen hagy. Az legyen az ő témájuk, de itt újoncként, de régi olvasóként elég sok az olyan fórumozó, aki elementáris késztetést érez, hogy pocskondiázza, és kioktassa a résztvevőket. Rosszul látom a helyzetet? Csak azt kérdezném, hogy akiket  nem izgatna ha szeretkeznének a feleségével, azok miért nem nyitnak egy "nem viselném el ha szeretkezne másvalaki a feleségemmel" topikot, és irna oda? Itt meg azok cserélnének eszmét, és ha van történetet, akiket izgat?"

Előzmény: alezredes 1 (10000)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!