Keresés

Részletes keresés

Devilrider Creative Commons License 2008.02.20 0 0 6808

Olivier ha ezt nekem írtad akkor te is tudod hogy én tudom hogy mi tudjuk amit mások nem. Azért mondom hogy a szimpla hetero pasik jöjjenek latexba minnél többen! Csak nehogy összetéveszék őket azokkal a fránya fiúkkal és a lányok ne merjenek próbálkozni velük! :-)

Ne már! Itt mindenki fél mindenkitől? Még eddig nem evett meg senki senkit.

Igaz nekem múltkor pont egy hetero csávó fogta meg a lakkal bevont segemmet miközben az asszonyommal táncoltam! Hangsúlyozom még mielött minden félénk lakkos fiú megilyedne! Nem Fetish Party-n volt hanem Travi talin!!!!!!!

No pá! És nem beszarni! Külsőülőgumó előrehajtó segítség, Rövid vááágta! Csak hogy hú legyek ördöglovas mivoltomhoz is egy kicsit. Ha lovasok lennétek akkor csak annyit mondanék: Lovasember nem puha mint a szar! Kemény mint a vídia! Lefordítfa: Fetishiszta nem puha mint a szar! 

M.Nory Creative Commons License 2008.02.20 0 0 6807
Igaz...Néztem én is már párszor a Gubacsinál a "néniket" amikor buliba mentünk.. :)) Nemegyszer "túlöltöztük" őket :D
Előzmény: dark-angel (6795)
M.Nory Creative Commons License 2008.02.20 0 0 6806
pffff :D Ott a pont :) Amit ugye sokszor beszéltünk már egymás között :D
Előzmény: dóri_brown (6800)


lakk-fetis Creative Commons License 2008.02.20 0 0 6805

Hat tudod baratom, azokat a lanyokat nem kell felteni azoktol a bizonyos fiuktol.... :) A fiuk erdeklodesi kore meroben mas, azt hiszem.... A Bandiek is parossaval jonnek am :)

 

De csodak meg leteznek ( Igaz elobb fog valaki megint vizet fakasztani a sziklabol mint a fiuk betamadni a lanyokat... :) )

Devilrider Creative Commons License 2008.02.20 0 0 6804

Kivel?

Odáig egyedűl! Aztán ott már leszünk egy jópáran!

Mi van? Egyedül nem megy? Ha-ha-ha-ha. Kern- Garas után szabadon. Így sosem kelnek el Dark Angel facér lakkra gerjedő Barátnői. Mint megtudtuk a latex cuccos úriemberek egy kicsit nagyobb sanszal indulnak!

Előzmény: jozzee (6803)
jozzee Creative Commons License 2008.02.20 0 0 6803
Én mennék partyra de nem tudom kivel.......menjek....ha valaki kedvet érez és hasonló helyzetben van szóljon....:))
Latex a leg Creative Commons License 2008.02.20 0 0 6802

NightGirl és StarWish: Nagyon szépen köszönöm. Mikori megjelenésű az újság? Van egy nagyon jó fényképezőgépem (PANASONIC FZ-20, Leica objektív, 5,1 megapixel felbontás, 12x optikai zoom -esetleg?)

 

Pár napig nem voltam net közelben, így most olvastam el a hozzászólásokat. Én debrecenben lakom, nap mint nap járok a belvárosban és a plázába (hetente 1x moziba). De nem igen láttam lakk/latax ruhába senkit. Még bőr sem szerepel a ruhák között.

Igy kellene öltözni a nőknek!
Előzmény: NightGirl és StarWish (6774)
Devilrider Creative Commons License 2008.02.20 0 0 6801

Kedves l.i.d. !

 Érdekes hogy ezt mondod, mert azért arra magadtól is rájöhettél volna hogy én nekem a figurávál van bajom nem a pedig az újdonsült kis "fetish modellel".

 

Más:

Egyébként én is tettem a lakk népszerűsítésében tegnap, mert lakk dzsekiben és lakk Tisza cipőben voltam a városban, ja és volt rajtam egy szegecses lakk öv is. Szóval én megtettem mindent!!!

Az utcára igy simán ki mehet az ember! A brutál lakk partycuccaimban én se mennék ki.

Ahogy az Olivér szokta mondani: A lakk legyen veletek!

 

Ui: Remélem minnél többen ott lesztek a Party-n! Most mutassátok meg magatokat és a kexi cuccaitokat, és ne a képernyő elött full lakkba öltözve verjétek a........... őő nyálatokat! A party-n láthattok elég lakkcuccos csajt, és még "buzinak" se fog nézni senki! Na azért nem ám rámozdulni a feleségemre, mert ütök ám de hirtelen! :-)))))

Előzmény: l.i.d. (6789)
dóri_brown Creative Commons License 2008.02.20 0 0 6800

Belevau...

Veled értek 1et természetesen :) Alap: kinemszarjale???

(persze a régi lemez, nem az ablakból köll lesni, hátha lakkba járnak már a csajok a főuccán)  :)))

Más... szóba került itt mástól is... azé' nem merik hordani, mert csak az jár a fejükben, most buzis vagyok, buzinak néznek, stb. (ha máson látja, persze ő is ezt gondolja..)

Ezt kellene már elfelejteni mindent tisztelet falubikájának. Szerintem nagyobb ciki full lakkban netezni, és várni a csodát...

 

Előzmény: lakk-fetis (6796)
utazo23 Creative Commons License 2008.02.20 0 0 6799
Sziaszok!
Udvozlet mindenkinek Olaszorszagbol. Most epp egy Europai korutat csinalok es termeszestesen probalom felmerni a lanyokat:), a lakkboltokat, arakat, lakkruha viselest stb.
Talaltam is a jo oreg Kelet-Nemetorszagban boltokat is Lipcseben, Drezdaban korrekt arakkal, aranyos eladokkal. S persze meg egz partyra is mehettem volna Lipcseben, de most nem alakult ugy, hogy el tudjak menni, mert mas volt a program. Mindenesetre voltam egy egyszeru diakbuliba Drezdaban, ahol abszolut nem keltett feltunest a lakk. Legyen szo akar fiurol femlyukacsos lakknadragban, vagy szoknyaban, sotet volt ezert nehezen vettem ki. De az egyik lanyon is volt olyan ruha, amiben itt-ott elofordultak lakk csikok, a vicces, hogy megsem ok voltak a legfeltunobbek. Megmondom oszinten ott evett a mereg, hogy miert nem vettem fel a frissen vasarolt neopren-lycra elol plusz lakkreteges polomat:)
Itt Olaszorszagban sok boltban latni lakkkabatokat szoknyakat. Nemetorszagban a Pimkienel lattam ilyet. Aztan erre inkabb a rovid felso pufikabat a divat.
Lipcseben meg akartam venni nadragot is, mert nagyon jo arban volt, de a polo kicsit foldhoz vagott, ezert ez most kimaradt:)
Egyre jobban probalok kozelebb kerulni ehhez a kulturahoz es sikerul is, de ehhez nekem is sok mindent kellett ujragondolnom. Ma mar en is azt gondolom, hogy nekunk ferfiaknak is fel kell oltozni, egyebkent meg mindent ki kell probalni. Nekem tobb onbizalmam volt sokkal, hogy vegre abban lehettem, amit szeretek a partyn. Ha ugy alakul ott leszek a partyn 23.-an de ez meg kerdeses, mert hosszu az ut hazaig, plane vonaton:)
A lanyoknak(HelloKitty es Nightgirl) gratulalok a kepekhez.
Vegeredmenyben az en velemenyem, valahol a Ti velemenyetek kevereke.
l.i.d. Creative Commons License 2008.02.20 0 0 6798

Angel!

 

Szerintem sem buzis, csak hallottam már ilyen véleményeket itt a neten, a családunkban - valamelyik sógornőm mondta egyszer - ill. kaptam már olyan véleményt ha jól emlékszem e-mailben, hogy mit nyomod itt te kis buzi?! Én és a buziság ... na mindegy.

Nekem is feltűnt, hogy a cigány csajok kihívóbban öltözködnek, a magyarok kevésbé. Kár, mert szerintem a magyar nők a LEGSZEBBEK! :o)

Előzmény: dark-angel (6795)
lakk-fetis Creative Commons License 2008.02.20 0 0 6797

Na meg egyszer utoljara....

 

Azert, hogy nehogy az legyen, hogy megint csak a szam jar es mittomen...

 

Imeg egy flyer:

kép 

 

Igen jol latjatok a kepen egy lakk apacano ruhaban van a csaj !!!!

Ez egy ilyen buli. Mehettek oda szorakozni es miegymas....

 

Az olozorol meg itt a beszamolo:

elozo buli...

 

Lathattok ott 1-2 ismeros arcot is. :)

lakk-fetis Creative Commons License 2008.02.20 0 0 6796

Hat tudjatok legalabb 4-5 olyan bulit tudnek nektek mondani ahol a csajok es a sracok lakkban rohangalnak, raadasul nem is 1-2. Most epp nem a Travi es a Fetis bulikra gondolok.

Ha ossze tudjuk szervezni es 5-6 elmegyunk egy buliba Pl.: Industrial vagy Goth buliba, van, hogy neha a 18-20 eves kiscsajok leoltoznek minket es csak pislogunk. Erdekes ha egy ilyen bulin megjelenik egy ffi feloltozve ne fogjak melegnek nezni. Ja, es ha igen, akkor mi van ?? Ki nem szarja le?? Erezd magad jol es jojj ossze azzal akivel akarsz.

dark-angel Creative Commons License 2008.02.20 0 0 6795

Szerintem nem buzis a lakk... ezt bizonyíthatom... :-) Elöször az Olit is lakkcuccban láttam és tudtam, hogy őt akarom. :-)jaj... az a zakó....még mindig libabörös leszek tőle.

 

És a melegek inkább latexet hordanak... és méghozzá milyeneket... ilyenkor szeretném, hogy az Oli is hordana ilyeneket... A partyn mi (lányok)csak bámultuk a Bandiék cuccait és nagyon durva volt. (jó értelemben)

Például érdekes, hogy a hetero fiuk (MOST AKINEK NEM INGE NEM VESZI MAGÁRA ÉS LATEXRŐL BESZÉLEK, NEM LAKKRÓL) nem tudnak annyira férfiasak lenni latexben, mint a melegek.

Dave... neked jó a fehér latex polód. :-)

 

És a kurvák... amikor megyünk partyra mi is azt szoktuk nézni (ugye elég közel van az a bizonyos utszakasz a Soroksárinál) és max csizmát szoktunk látni, mást nem. Akin sokat lehet látni azok a fiatal, etnikailag elvileg kisebbséghez tartozó lányzók, akit nem érdekel a "többség" véleménye.

Előzmény: l.i.d. (6792)
00001 Creative Commons License 2008.02.20 0 0 6794

Jól összefoglaltad itt a dolgokat...De ezt megfegfejteni szerintem sosem fogjuk:-(

Számomra attól nőies, hogy ezek az anyagok általában szűkek és olyan jól áll egy szép női testen, ahogy feszül és fénylik...legyen az lakk vagy latex.

Előzmény: l.i.d. (6793)
l.i.d. Creative Commons License 2008.02.20 0 0 6793

0001!

 

Elgondolkodtató a véleményed, miszerint a lakk nőies. Vajon miért van ez így?

Előzmény: 00001 (6791)
l.i.d. Creative Commons License 2008.02.20 0 0 6792

Az előbb kikapcsoltam a gépet, és mivel ez a téma járt az eszmben, most vissza is kapcsoltam - és persze felöltöztem totál lakkba! :o)))

Én az alapproblémát nem értem: MI A BAJ EZZEL AZ ANYAGGAL? Ezer féle anyagból készülnek ruhák, és miért pont a lakk az, aminek a viselésével problémák adódnak? Azt mondják sokan, hogy nőkön kurvás. Bár csak látnék lakkruhás kurvát, de sosem sikerül. Tehát a kurvák sem hordják a lakkot. Akkor miért kurvás?

Férfiakon állítólag buzis. Hm. Nem nagyon ismerek buzikat, így nem tudom, hogy a buzik hordanak-e lakkot. Én mindenesetre totál heteróként imádok lakkban lenni. Szerintem egy szép lakk ruha - nadrág, ing - még ünnepélyes is. Szép. Elegáns. Hát ... nem tudom.

Most még egyszer átgondoltam Olivér írását. Nem tudom, ha mi, akik ide írunk, és szeretjük is hordani a lakkot holnaptól csak lakkban mennénk mindenhova, akkor változna-e a helyzet? Mindenesetre nem lenne könnyű ezt felvállalni. Nagyvárosban talán könnyebb lenne...

Előzmény: lakk-fetis (6785)
00001 Creative Commons License 2008.02.20 0 0 6791
lakk-fetis: Jó rendben van, azt mondod, hogy ki kell menni az utcára mi magunknak, hogy elindítsuk ezt a divatot, van benne igazság. Ha nő lennék, biztos hogy csak ilyen rucikba flangálnék…(barátnőm persze azt mondja hogy akkor teljesen máshogy gondolkodnék)…Én imádom a lakk/latex holmikat, de csak és kizárólag nőkön (sztem ezek teljesen nőies holmik) ergo nem fogok felvenni lakk holmikat férfi létemre…

grancy: Lakkcsizmát én is láttam tegnap egy lányon, de mivel a nők 99%-a csizmát hord, azért annál több kell (naci, kabát stb.).

dark-angel:  Itt jön az be, hogy kit mi fog meg a fétisben. Nyilván a fetisiszták közül sokan exhibicionisták és szívesen mutogatják magukat a nagy nyilvánosság előtt...Engem ez például abszolút nem vonz, nem bírnám ha az utcán mindenki utánam fordulna és megbámulna. Mások vagyunk ennyi. Szóval én viszont kifejezetten szeretném, ha sok lány mászkálna lakkban/latexban!! Plázákba nem járok, de ezek szerint kéne:-) Kösz a tippet!

Én l.i.d. véleményét osztom továbbra is!

l.i.d. Creative Commons License 2008.02.20 0 0 6790
Igaza van a Mesternek! :o)
Előzmény: lakk-fetis (6785)
l.i.d. Creative Commons License 2008.02.20 0 0 6789

Devilriver!

 

Mi a bajod Hellokitty-vel? Szerintem szép csaj, és megmutatja magát nekünk!

Előzmény: Devilrider (6784)
l.i.d. Creative Commons License 2008.02.20 0 0 6788

dark-angel!

 

Jó lenne, ha mindenki azt tapasztalná, amit Te! Vidéken biztos, hogy nem ez a helyzet, még a plázákban sem. Pestre ritkán jutok fel - és anyagi okok miatt sajnos egyre ritkábban - de még soha egyetlen egy nőt sem láttam lakk ruhában. Még lakk kabátban sem, nemhogy LAKK NACIBAN, vagy szoknyában.

 

 

                                                               :o(

Előzmény: dark-angel (6782)
lakk-fetis Creative Commons License 2008.02.20 0 0 6787
UUUUpppppss..... Lehet, hogy most lebuktam ??? A francba !
dark-angel Creative Commons License 2008.02.20 0 0 6786

Az idegen csajokat tudom igazolni... még néha az sem zavarja őket, hogy ott vagyok mellette!!!!!!!!!

Neked meg... adok én neked ismeretlen lányokat! :-)

Előzmény: lakk-fetis (6785)
lakk-fetis Creative Commons License 2008.02.20 0 0 6785

Na szevasztok kollegak

 

Nekem az a velemenyem, hogy akkor varhatjuk el a csajoktol, hogy jarnanak igy, ha jo peldaval jarunk elottuk.

Miert tartjak annak ami? Azert mert mi sugalljuk nekik ezt !! Miert nem veszik fel? Mert eroltetjuk !!

Miert varunk arra, hogy masok jarjanak igy, de mi soha? Hat ez meg a beszarisag !! Azt varjuk, hogy valaki mas kezdje el es majd mi is felvesszuk, talan.

Ne haragudjatok de azt kell mondanom, hogy addig amig TI el nem kezditek hordani masok sem fogjak. Ki kezdene el hordani, ha nem azok akinek ez tetszik. Azok akik ezt csak a divat miatt hordanak csak akkor fogjak felvenni ha mar a csapbol is ez folyik, de a csapot nektek kell kinyitni !!!!  

Igy a siras helyett inkabb tessek kimereszkedni az utcara es hordani. A lakk es a letex helyett van sokkal durvabb dolog is amit magukra aggatnak az emberek. Gondolok itt a zold harisnyara, a narancssarga szoknyara es a fekete cipo osszeallitasra.

Ja lehet, hogy nem egy Catsuitban kene az utcara kimenni, egy maskal a fejunkon !! Vagyunk itt tobben akik mar hordjak ezt alkalomszeruen ( L.I.D, dark-angel Dave_k es a tobbiek...a teljesseg igenye nelkul. )  es soha senkitol nem hallottunk negativ megjegyzeseket. Inkabb csak az irigy pillantasokat es a vadidegen csajok akartak kikezdeni az emberrel.

Jo, tudom, most jon az, hogy en videken elek es a tobbi... RENDBEN. De valoban mindenki videki aki ezt a forumot olvassa es shoha nem mozdul ki a 300 lelkes falubol ??? ( Hozzateszem en sem szarmazok sokkal nagyobbol )

 

Na ezen tessek gondolkodni es akkor sirni, ha mi mindent megtettunk azert, hogy elfogadott legyen. Ha ezek utan sem lesz az akkor elmondhatjuk, hogy legalabb megprobaltuk. Legrosszabb esetben nem valtozik semmi.... :)

Devilrider Creative Commons License 2008.02.20 0 0 6784

Én erre csak annyit mondok tüntetőleg: Helló Józsi!

A hideg kiráz ettöl a Helló Kitty-től!

Helló Józsi

 

Echte Ungarische Betyár virtus!

Puszta romantische!

dark-angel Creative Commons License 2008.02.20 0 0 6783

Ja ...és Hello Kittynek.

Most találtam a neten. :-) Szerintem aranyos...

 

dark-angel Creative Commons License 2008.02.20 0 0 6782

Szerintem menj be bármelyik plazába és egy csomóan vannak lakkban.

Különben nem értem miért akkora nagy gond, hopgy a nők 100% nem lakkba jár. Én szomorú is lennék mert eltünnék a fergetegbe. Akkor ki nézne meg? :-)

De komolyan nem értem, hogy miért gond, hogy a lakk most nem divat. Összel ugyis az lesz (nálunk is egyre többen vásárolnak hétköznapra cuccokat és nem körítenek mellé semmi szexuális tartalmat, vagy menj be az üzletekbe és látni fogod, hogy egyre több a cipő, csizma, kkiegészítők, kabátok)

És különben is, ha mindenki lakkban lesz, akkor mi lesz benne az extravagáns, különleges.

És a fiatal lányok nem akarják felvenni a lakkot arról meg már ismeritek a véleményemet. Lehet, hogy én élek jó környéken, de nekem még senki nem mondta azt, hogy nem érdekli és nem vennék fel. (még a szomszéd néninek is tetszettek a kabátok, pedig ő is már a 60 felé van :-) )

 

Ja ..és a barátnőm nem venné fel.. talán nem egy catsuittal kell kezdeni. :-) De az első randi második mondata ez legyen.. higgyétek el sokkal rosszabb is van egy pasinál mint ez. (Például: Szívem, kikötözhetnélek, mert olyan szívesen csinálnék a hátadra piros csíkokat. Vagy egyéb más jellegű emberhez nem méltó dolgok (pld. mmegcsalás stb)

 

És hogy a nagyközönség mit gondol.. az mindenkinek a saját bizonyítványa. És a az ember tömegben buta és könnyen irányítható.

00001 Creative Commons License 2008.02.19 0 0 6780

Lehet hogy a ti környezetetekben sokan kipróbálnák ezeket a ruhákat, esetleg még hordanák is, ennek csak örülök! De én az utcán nem ezt tapasztalatom. Mondom, lehet én járok mindig rossz helyen, rossz időben, de én egy kezemen meg tudom számolni hányszor láttam leányzón valami fényes rucit...:-( Tény, hogy az áruk nem éppen baráti. A Micsoda nő sztem csak csepp volt a tengerben, nem hiszem hogy az a film bármit is befolyásolna...egyszerűen a lányoknak ez a rögeszméje és kész...de azt csak ők tudják miért.

 

Előzmény: NightGirl és StarWish (6779)
NightGirl és StarWish Creative Commons License 2008.02.19 0 0 6779
Élőben én sem láttam, de meg néztem a TV2-s videót. Ami fontos, hogy nem cicaruha, hanem kétrészes, ezzel nekem le is rombolta a Macskanő érzést. (Bocs, nem kötekedni akartam!) A másik, hogy a mai elbutitó médiától én nem vártam mást, ha lenne lehetőségem NightGirl-el elmennék a Mokká-ba, s elmondanák az igazat, de nem hiszem, hogy szavunk lenne a "sztrárokkal" szemben.
A fiatal csajok talán már nem ismerik annyira a Micsoda nő-t, ami anno elhiresitette nálunk ezt a hozzáállást. (Meg azt hiszem a Las Vegas Végálomás volt ilyen.) Pédául a környezetünkben sokan kiprobálnák, de se nekünk, se nekik nincs pénzük, vagy önbizalmuk. Mert vallukbe elég feltünő.

StarWish
Előzmény: 00001 (6777)
ZsePeti Creative Commons License 2008.02.19 0 0 6778
GREENLIGHT-BEYONCÉ-VIDEO RMX
http://www.youtube.com/watch?v=zKHwmXVz9yY

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!