Keresés

Részletes keresés

fricike05 Creative Commons License 2010.05.16 0 0 469
Hello
22 éves vagyok.
Olyan kérdésre keresek választ, hogy...
A péniszemen nyugalmi állapotban gond nélkül hátra csúszik a bőr.
Merevedéskor már kicsit feszül de hátrajön, de beakad a fityma alá(mögé) és csak úgy ugrik vissza ha kézzel kiakasztom.
Normális ez?
Nincs valami nyújtó gyakorlat?
Orvoshoz lusta vagy inkább gyáva vagyok menni.
Adjatok tanácsot please
köszi
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.15 0 0 466
Sziasztok. Kínos problémám van. Nem bírom hátrahúzni a péniszemen a bőrt. Önkielégítéskor zavaró, és tudom nemi életben is az lenne. Egyelőre még nem szóltam róla senkinek. Mit tanácsoltok? Ha halogatom a műtét, akkor később rosszabb lesz? Egyáltalán műtét szükséges? Várom segítségeteket. Üdv. U.I.: 16 éves vagyok.
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.15 0 0 465
Hello! Fék műtétem volt nekem is. Sztem azért felesleges elmenni magánklinikára. 5 perc az egész. Az a fitymatúltengés nem tudom mit takar:D.
Előzmény: Johnlenin33 (464)
Johnlenin33 Creative Commons License 2010.05.15 0 0 464
Sziasztok!

Olvastam az eddigi hozzászólásokat, tanulságos volt. A kérdésem mégis az lenne, hogy ti mit ajánlatok: a kórházi vagy a magánorvosi ellátást? A diagnózis szerint rövid a fékem és "fitymatúltengésem" van. Jó szó mi ?:D Olvastam, hogy sokan elégedettek Fekete Ferenccel. A magyar egészségügyről megvan a véleményem, mint a legtöbb embernek, de ha nincs nagy különbség bevállalom azt is. Nem vagyok majrés, ha meg kell csinálni akkor vágjunk bele. Bár nem valami vonzó, hogy be kell feküdni és elég ramatyul néz ki utána a répa. Szóval ezzel kapcsolatban várom a válaszokat!

Üdv sorstársak!

ja, és nem érdekel a körülmetélés!
kristo_f Creative Commons License 2010.05.14 0 0 463

Nem értem a dudörgésed

A makkon a bőr nem a metélés miatt lett olyan amilyen, hanem a szűkület vagy amiatt ami a szűkületet is kiváltotta

 

Bőrgyógyász nekem is mindenféle krémet felirt, tornáztattam a bőrt én is, eredmény nélkül

A végén már fülmosó pálcikával tudtam csak kipucolni

A krémezés nyujtogatás ellenére beepedezett, megvastagodott a fityma bőre

Nem volt mit tenni, vagy egy év szarozás után műtötték meg

Szövettanira a bőrgyógyász egy elefantiázis hasonló bőr tömörödést mondott

Egyszeruen az már egy páncél volt, bemeszés semmit nem segitett volna

 

És igen az én makkomon se volt rendben a bőr, sőt a hugycső is összetapadt néha hogy az urlogus tágitgatta vékony katéterrel

Hámlott és pergamenszerű volt

Egy pszihiáter javallotta az AloaVera krémet, az segitett, hogy a bőr pergés-hámlás megszünjön

Azóta is olyan elszineződött a makkon a bőr, de semmi hátrányt nem okoz

 

Szoval nem a dokit kell hibáztatni hogy milyen a farkad, metélés elött is olyan lehetett az.

Jobb mint övsömör-ekcéma és tsai.

 

 

Előzmény: A zelérhető (462)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.11 0 0 461
Tény hogy nem beszéltem sok emberrel erről a "nyújtogatós.... módszerről, de a tapasztalataim mást mondanak. Nyújtogatástól berepedezik a bőr és amikor gyógyul akkor még jobban beszűkül. Én nem támogatom a körülmetélést. Félre értés ne essék. De sajnos van olyan akin csak ez "segíthet". Most ez olyan dolog hogy egy mandula műtét is sülhet el balul. A körülmetélés már legalább olyan rutin műtétnek számít. Én sajnálom azt a 2 embert a 10-ből. És örülök h én nem tartozom bele abba 2-be. Ezt a döntést minden embernek magának kell meghoznia, hogy bele vág-e vagy sem.
Előzmény: A zelérhető (460)
Törölt nick Creative Commons License 2010.05.11 0 0 459
Igen csak egyet kell hogy értsek Bajusz82-vel. Szomorú ami veled történt. De nem kell mindenkit elrettenteni a műtéttől. Nekem a műtét óta teljesen megváltozott az életem persze jó irányba. Ez az "áztatásos nyujtogatós" módszer meg úgy hülyeség ahogy van. Én is csináltam de még szűkebb lett. Úgy hogy erről ennyit.
Bajusz82 Creative Commons License 2010.05.11 0 0 458

Azt hiszem, mindenki ismeri és érti már a problémádat. Tök jó dolog, hogy megosztod te is itt a tapasztalataidat, mert azok, akik esetleg tájékozódni akarnak egy ilyen műtét előtt, jó ha a negatív lehetőségeket is látják, DE.

Ne akard úgy beállítani a körülmetélést, mint valami ördögtől való dolgot, amitől mindenkinek ódzkodnia kellene, továbbá semmi szükség arra, hogy rosszindulatú feltételezésekkel bombázd a kétkedőket, ha tényeket közölsz, az rendben, de már a nicked is kicsit "dögöljönmegaszomszédteheneis"-szagú...

Előzmény: Nemüzletember (457)
Nemüzletember Creative Commons License 2010.05.07 0 0 457
Nem, nem jártam még Fekete úrnál. Rossz dolgokat is hallottam felőle amúgy, úgyhogy én nem esek hasra a nevétől.
"17 éve már, hogy foltosodhatna, meg kérgesedhetne a farkam, de nem volt soha ilyen probléma"
Ennek örülni kell. Nem mindenki olyan típus, hogy erősen kiszárad. De nekem és sok más embernek kiszárad és kenegetni kell vagy kéne. Ez probléma.

"Persze egyetértek azzal, hogy lehetőleg mindenki saját maga dönthessen ebben a dologban."

Nyilván észrevetted, hogy ezt nem mindenki osztja itt. Vannak, akik szülőknek is, teljes mértékben ok nélkül tanácsolják, hogy csináltassák meg. De hát az üzlet az üzlet, ott nem számít a sokszor azonnali, még gyakrabban a 10-20-30 évvel későbbi probléma(halmaz). Ez komoly probléma.

"Illetve, nagyon fontos, hogy minnél jobb szakember végezze a beavatkozást."

Az enyémet egy jónak tartott szakember csinálta. Mai napig főorvos a Heim Pál sebészetén. Ki hitte volna, hogy letojja a részleteket és benthagyja a varratokat? Ki gondolta, hogy összevissza fogja nyiszálni? Úgyis utólag derül ki. Ha meg minden "jól" sikerül, akkor meg "csak" a kiszáradás, foltosodás lenne, akármilyen bűvészt fizetsz meg, ezt nem tudod kikerülni, ha olyan típus vagy :(

"Az enyém 25 percig tartott, helyi érzéstelenítéssel, bentfekvés nélkül, 45 perc megfigyeléssel. A műtét után mindössze 3 db fájdalomcsillapítóra volt szükségem 2 napion keresztül. De a fájdalom kisebb volt, mint egy darázscsípés. 10-es skálán 5-ös."

Én szívesen átélnék 10es skálán 10es fájdalmat, akár tízszer egymás után is, ha most fitymám lehetne és nem pedig így néznék ki, mint egy nemibeteg, foltokkal, hámlással, kérgesedéssel, stb.
Előzmény: jaki24 (456)
jaki24 Creative Commons License 2010.05.07 0 0 456
Fekete Ferencnél jártál már? Szerintem ő a legprofibb ebben Magyarországon. Tudod 13 éves korom óta hátrahúzva tartom, úgyhogy 17 éve már, hogy foltosodhatna, meg kérgesedhetne a farkam, de nem volt soha ilyen probléma. Az önkielégítéstől kicsit tartottam, de most két héttel a műtét után azzal sincs semmi baj. (A 7. és a 13. napon élveztem el, persze csak óvatosan eddig, mert még vannak bent varratok) Az erekcióm sokkal erősebbé vált, mert nekem nagy volt a fitymám, így műtét után sokkal feszesebb és keményebb erekcióim is vannak. Szóval, én 30 éves vagyok, mikor megcsináltattam, és egyáltalán nem bántam meg. Ellenkezőleg, boldog vagyok így. Persze egyetértek azzal, hogy lehetőleg mindenki saját maga dönthessen ebben a dologban. Illetve, nagyon fontos, hogy minnél jobb szakember végezze a beavatkozást. Az enyém 25 percig tartott, helyi érzéstelenítéssel, bentfekvés nélkül, 45 perc megfigyeléssel. A műtét után mindössze 3 db fájdalomcsillapítóra volt szükségem 2 napion keresztül. De a fájdalom kisebb volt, mint egy darázscsípés. 10-es skálán 5-ös.
Előzmény: A zelérhető (455)
A zelérhető Creative Commons License 2010.05.04 0 0 455
Az is trauma volt, de a végeredmény okoz igazán nagy traumát.
Nem értem, hogy miért kellett csonkoltatnod, ha teljesen egészséges vagy és nem volt semmilyen problémád... de én nem vagyok ellene, ha valaki divatból vagy poénból ilyet megcsináltat, amíg nem magatehetetlenekkel vagy gyerekekkel szórakozik... saját testével egy felnőtt ember azt tesz, amit akar... na mindegy....

Elcseszték és sejtheted, hogy hány urológust, plasztikai sebészt fölkerestem az elmúlt években és nem lehet vele mit kezdeni sajnos.

Én még kicsi voltam és nem vagyok felelős azért, ami történt, a fürdés közbeni nyújtásról és egyéb rosszul, vagy sehogyan se alkalmazott módszerekről így hiába kérdezel. Engem nem kérdeztek meg semmiről :(

Az, hogy a varrat miért maradt bent sok évig, arról a Heim Pál kórházban kellene megkérdezned azt a sebész főorvost, aki a mai napig is úgy csonkol, ahogy csak jónak látja :(
Hogy miért nem nézte meg utána és miért nem vették észre, ezt tőle kell megkérdezni, én kicsi voltam.

Amúgy, az engem egyrészt nem vígasztal, hogy már nem a 80-as években élünk és most már más LENNE a műtét.
Annál is inkább, mivel az lehet, hogy bőrhíd és egyéb problémák talán már nem lennének (én azért látom a neten, sokan panaszkodnak később elvégzett műtét után is hasonló problémák miatt, csak innen gyakran vannak kimoderálva, miközben meg félretájékoztató, csonkoláspropagandista honlapokat meg nyíltan reklámozhatnak) viszont az bárkivel, akár most majd veled is megtörténhet, hogy extrém módon kiszárad a makk, amivel semmi mást nem tudsz kezdeni, csak annyit, hogy életed végéig kenegeted kenőccsel. Én ezt nem tartom normális dolognak. Nem tartom normálisnak, hogy kiszárad, kérges, rossz tapintású, hámló makkja legyen valakinek.
És ezt lehet magyarázni, hogy milyen "egészséges", de sajnos ez rossz szöveg.
Mondom, addig örülj, amíg nincs vele gond, ha neked így tetszik, viseld így, de amikor majd körömvirágkenőccsel kell kenni, amikor majd foltosodni kezd, mint nekem, akkor lehet, hogy majd eszedbe jutok...
Előzmény: jaki24 (454)
jaki24 Creative Commons License 2010.05.02 0 0 454

Szia A hzelérhető!

 

Ma már 2010 van, és és nem a 80-as években járunk. Elhiszem, hogy trauma volt a köröülmetélésed. Én múlthét pénteken "csonkoltattam" önkéntesen (nem volt szűkületem) magamat, és eddig elégedett vagyok az eredménnyel. A műtét 25 perces volt, és teljesen fájdalommentes. Az érzéstelenítő injekcióit éreztem, de attól egy darázscsípés sokkal kellemetlenebb lett volna. Szóval ma már kicsit másként metélnek, mint a 80-as években.

 

Ha ecseszték a farkadat, nincs már lehetőség a korrekcióra?

 

Ha a fürdés közbeni nyújtás megoldja a problémát, nálad ezt miért nem alkalmazták?

 

Ha bentmaradt a varrat, akkor azt miért nem távolították el időben? Miért nem vették észre a szüleid, orvosod, te, hogy probléma van? Miért vártál, hogy mégnagyobb probléma legyen?

 

Én mikor orvost választottam, akkor arra törekedtem, hogy a legjobb legyen, ami egyfajta garancia volt, és eddig be is jött rendeses.

Előzmény: A zelérhető (453)
A zelérhető Creative Commons License 2010.04.26 0 0 453
AllySzat:


Ne vágasd le magadból azt, amit meg lehet menteni. Nekem pl sokkal rosszabb most, mert az egészet lecsonkolták.
A fityma nem véletlenül van ott. Ha nem megy hátra, akkor érdemes lazítani rajta, mert ha levágatod, akkor utána már nem lehet visszacsinálni. Én most amúgy épp azon vagyok, hogy valahogy visszacsináljam, még hezitálok a módszerek között, de ha eredeti fitymám lehetne, azért igen sokat fizetnék. Szóval, a helyedben nagyon vigyáznék a sajátomra.

Ha ejtenek rajta egy bemetszést, azzal nem fog látszani semmi és nem fogsz veszíteni értékes részeket. Hamar meggyógyul és segíhet a bajon, csak jó ember kell, hogy végezze. Talán, ha már hozzányúltak, akkor érdemes elmenni olyan emberhez, aki csinál plasztikázást és azzal szintén jó eredmény érhető el sokszor. Nézz utána a z-plasztikának, nem kell csonkolni, ne hajts arra, mert sokan nincsenek megelégedve vele és utána már sajnos hiába bosszankodik az ember. A teljes körülmetélést népszerűsítők, a jóljártak, illetve az üzletemberek nem fognak elédállni és vállalni a felelősséget azért, hogy rossz tanácsokat adnak, olyan visszavonhatatlan csonkolást ajánlgatva, aminek esetleges negatív következményeit az ember csak akkor ismeri meg, amikor már megtörtént a baj és csak tanácstalanul állhat... kezében az el****ott pénisszel :(
Az a gond, hogy ha jól is sikerül (egy csonkolás jól sikerül, elég paradox) és nem ronda a varrat, ahogy sokaknál, meg nem jár utána bőrhíddal, feszüléssel (gyakori problémák amúgy) akkor is kiderülhet, hogy bár a testeden nem érzékelsz kiszáradást, a makk később, mivel a természetes nedvesen tartó bőrrészt lecsonkolják, extrém módon kiszáradhat, az elég csúnya tud lenni és tapintásra is rossz: nekem pl érdes, foltos, ronda lett, orvosok szerint rendszeresen kellene kennem kenőccsel, amivel nekem az a bajom, hogy nem természetes, hogy nekem kenőccsel kelljen kenegetni, talán inkább meg kellett volna tartani azt, ami természetes kenőcs volt. Amúgy, ha kenem, akkor utána pár hét múlva, ha megint nem kenem, akkor még rosszabb lesz, még kiszáradtabb, ezt tapasztaltam :(
Ezeket csak azért mondom el, mert ugyan látszólag tele van a topic csupa elégedett emberrel, akinek nincsenek lyukak nemrég kiesett varratok miatt, ronda hegek, foltos, smirglipapírszerű makk, de erre mindenkinek van esélye.
Minden műtét kockázatos, mindig vágással kezdődik és heggel végződik. A fityma eltávolítása után már nincs szövet, amiből lehetne korrigálni, ezért kell a lehető legtöbbet megőrizni belőle.

A fürdés utáni finoman végzett nyújtás, esetleg krémmel talán célravezető lehet, nem is biztos, hogy kell vágni, de egy bemetszéssel biztos lehetne segíteni a dolgon.
A dokiknak a teljes körülmetélés a legkényelmesebb megoldás, de az, hogy nekem a 80as években ezt ajánlotta a doki, az következmények nélküli volt sokáig, mert gyerekkorban ami kis heg volt, kis varratbentmaradás, az később nagy lett, a foltosodás meg évek alatt alakult olyanná, hogy mára egészen borzasztó lett. Természetesen nem vagyok vele egyedül, másoknak is a szabadon levő makk idővel, évek alatt rossz tapintású, kérges lesz. Hol van már a 80-as évek? És hol van már a doki, aki biztos lehet benne, hogy én is egy elégedett páciens vagyok? :(
Nem a dokinak kell, hogy kényelmes legyen és gyors megoldás, hanem a mi érdekünk, hogy minél többet tartsunk meg magunkból.

Vigyázz, kikkel levelezel privátban, orvosi kérdésekben sokan vannak, akik szeretnek állást foglalni, arc és név nélkül, botcsinálta orvos-jelöltek, de hát az egészség az nem játék...
Előzmény: AllySzat (452)
AllySzat Creative Commons License 2010.04.23 0 0 452
Hát, igy leirás alapján nem tünik vészesnek a dolog.... de amien mázlim van tuti én leszek a kivétel...:D
Majd irok ha sikerül konzultálni 1 orvossal.
TommyAngelo Creative Commons License 2010.04.23 0 0 451
Hi!

Érzékenység: nekem is volt... és én is ettől féltem a legjobban, hogy fogom megszokni?!
...de mindenképp teljes metélést akartam, mert nem akartam még egyszer esélyt adni rá, hogy bármi gond legyen.
Szóval műtét után nagyon érzékeny volt, úgyhogy táppénzen voltam két hétig (gépkarbantartó vagyok). És a két hét alatt el is múlt szinte teljesen, bár beszereztem pár feszes boxert, olyat aminek nincs középen varrása.
De mire szexre került sor (3-4 héttel a műtét után) addigra bátran használtam.

Üdv!
dr. Azsé Creative Commons License 2010.04.23 0 0 450
Szia!

Én 42 évesen voltam bex@rva, egy kicsit halogattam is dolgot.
De aztán teljesen körbemetéltek, összenőttek a vágások és most így 3 év után már pont ugyanolyan mint korábban volt; nekem nem szűkület volt, hanem cukorbeteg lettem, amiatt durrant be a fityma.
Most már "nagy arccal" tudom mondani, hogy nem kell bx@rni, de azért megértem az állapotodat. :-)

A varrással kapcsolatban meg azt érdemes figyelembe venni, hogy nem az érzékeny makkot fogják varrni, hanem ugyanolyan bőrt mint ami a karodon meg az álladon van.
Előzmény: AllySzat (447)
kristo_f Creative Commons License 2010.04.22 0 0 449

Persze nem elrémiteni akartalak

A varrás a végén érezhető, pár öltés

Mert tudják mennyi érézéstelenitőt adjanak, hogy az kitartson végig

Én is elkezdtem sziszegni, doki mondta , tudja, mindjárt vége

 

Én is huztam az időt, pucolgattam fülpiszkálóval :) Aztán egy szex közben valahogy berepedt és elöntött mindent a vér

Ez adta a lökést. Már voltam elöbb a dokinál, mondta gondoljam meg és jelentkezzem.

 Egy hét mulva megcsinálták

Jön ugyis a jó idő, otthon lehet gatya nélkül ténferegni pár napot

 

Majréztam persze én is, de hidd el, igy visszatekintve , nem veszélyes

 

 

Előzmény: AllySzat (447)
Bajusz82 Creative Commons License 2010.04.22 0 0 448

Hát ne legyél beszari! :)

A varrás is egyénfüggő, meg a műtét is. Nekem kb 30 perc volt az egész ceremónia az elején egy helyi érzéstelenítő (mint a lórugás), és kb semmit nem éreztem, csak hogy matatnak ott lenn. Ha végén a varrást már érzed, akkor lehet, hogy lespóroltak rólad 1-2 ml érzéstelenítőt... :)

Előzmény: AllySzat (447)
AllySzat Creative Commons License 2010.04.22 0 0 447
Biztass még XD
Vazz szal a varrás para:S Eddig életembe kétszer voltam összevarrva, egyszer az alkaromon, egyszer az államon (bár tény nem olyan érzékeny az a terület mint ott lennxD);

Igazábol meg kéne csináélni mer igy pl minden lányt elérhetetlennek érzek, mer belül tudom hogy igy nemtudom azt adni neki amit egyrészt szeretnék, másrészt amire neki is van igény.

Szal valószinüleg a szerelmi életem is feldobná ha rendbe raknám. Csak ne lennékennyire beszari XD
Sepu81 Creative Commons License 2010.04.21 0 0 446
Nyugi. A doki el fog mindent mondani, hogy mit és hogyan. Szerintem nagyon megéri megcsináltatni, bár 3-4 hétig bizony kellemetlen, de szerintem megéri. Egyébként én mindenkitől azt hallom, hogy a műtét nem gáz. Nekem igen is fájt. A vágást éppenhogy csak éreztem, de a varrás az fájt. Én szinte rosszul is lettem, csak azért nem nagyon reklamáltam közben a dokinak, mert szerencsére fekve voltam. Pedig viszonylag bírom a fájdalmat, mert pl. a tetoválást szinte meg sem érzem. Szerencsére nem tart sokáig (max 10 perc), ezért ki lehet bírni. Nekem műtét után nem volt semmi súlyozás meg semmi pihenő. Egyből dobtak ki a kórházból, hogy mehetek haza.
Előzmény: AllySzat (442)
Sepu81 Creative Commons License 2010.04.21 0 0 445
Nem biztos, hogy azért fáj, mert beteg. Nekem mindig fájt, pedig csak nagyon ritkán, és akkor is csak enyhe valamim volt. Ez szerintem inkább azzal függ össze, hogy soha nincsen a makk szabadon. Ha beteg lenne, akkor szerintem mindig érzékeny lenne, nem csak amikor szabadon van a makk. Szerintem azért érdemes megcsináltatni, mert én még nem hallottam olyat, hogy vkinek spontán meggyógyult volna. Inkább rosszabbodni szokott. Én a kötést gyakran cserélgettem. Pontosabban a műtét után pár napig otthon flangáltam gatya nélkül, hogy a seb hamar begyógyuljon. A varrat pár nap alatt meg is gyógyult annyira, hogy ne vérezzen, tehát igazából a kötést én a makkom érzékenysége miatt raktam rá kb. 1 hétig. Csak így tudtam magamon ruhát elviselni. Egy idő után pedig már vhogy a varratok miatt fájt, ami nekem nem akart kiesni. Már a doki is azt mondta a kontrollon, hogy ha még egy hét múlva sem esik ki (ezt kb. a 3. héten mondta) akkor menjek vissza és ő kiveszi. Na egy hét után a barátnőm fájdalmasan ugyan de többszöri nekifutásra kivette őket. Szerintem még mindig kevésbé fájt, mintha a doki csinálta volna.
Előzmény: kristo_f (444)
kristo_f Creative Commons License 2010.04.21 0 0 444

Elég gáz van nálad ha már fáj. Ott már igencsak fertőzés lappang belül

Menj el minél elööb a dokihoz.

Ha huzod az időt,  le fog esni magátol az egész farkad :)

 

Előzmény: AllySzat (440)
Bajusz82 Creative Commons License 2010.04.21 0 0 443
Nekem műtét után 1 nappal már le is vették a kötést, igaz, nekem nem volt hiperérzékeny. A doki betadine-t javasolt, naponta kétszer azzal kenegettem. Műtét utáni napon még otthon voltam, de utána már melózni is mehettem vele, gond nélkül.
Előzmény: AllySzat (442)
AllySzat Creative Commons License 2010.04.21 0 0 442
És a kötés csere az mien? Ugy képzelem fáj az is:S vagy nem kell cserélni? rajta hagyod az elsőt pl 3-4 napig valahogy leoperálod és hanyagolod? (igy csak 1x kell szenvedni);
Sepu81 Creative Commons License 2010.04.20 0 0 441
Szia!
Nekem is részleges fitymaszűkületem volt. Én azért műtettem meg magam, mert már a tisztálkodás is egyre fájdalmasabb volt. Én amikor az urológusnak mutattam bármilyen megoldást emlegettem neki, az volt a válasza, hogy csak a teljes körülmetélés a tökéletes megoldás. Ez nem tudom tényleg így van-e, vagy esetleg neki ez volt a legegyszerűbb, de végül megcsináltattam. Nagyon jó lett. Minden szempontból. A szex is jobb, a magömlést is tovább vissza bírom tartani, úgyhogy én negatívumot nem tudok mondani. Amiért írok neked, az azért van, mert nekem is hiperérzékeny volt a makkom. Még az is fájt, ha a barátnőm a nyelvével benyúlt a fitymába. Én is féltem tőle, hogy milyen lesz. Próbálgattam volna magam ehhez előre szoktatni, de esélytelen volt, annyira fájt pl. nadrágban. A műtét után pár nappal kb. 3-4 viszont már fájdalmasan ugyan de tudtam nadrágot venni. Addig pizsiben flangáltam itthon. Emlékszem sokáig bekötözve hordtam a gatyában, de azt is egy idő után elhagytam. Most már egyáltalán nem érzékeny. Minden tökéletes. Boccs, ha túl hosszú voltam.
Előzmény: AllySzat (440)
AllySzat Creative Commons License 2010.04.20 0 0 440
Lankadt állapotba is csak kivételes esetekben tudom hátrahuzni teljesen (kivételes eset az amikor az a nedvesítő anyag kijön belőle, és a lehető legkisebb állapotba van:D ); A másik ami zavar az az hogy ha kicsit jobban hátrahuzom mint a kényelmes, az se fáj meg nem szorit még (de ha tovább akkor igen); viszont amikor visszahuznám akkor begyűri a fityma végét vagy nemtom micsinál de elég durva lesz; Szóval ezzel igy nem akarok játszani.
A harmadik dolog meg a sima érintés se mindig fáj (pl fürdés közbe ha vizes a kezem meg a makom is akkor nem, de ha száraz és ugy csinálom akkor igen); de amikor az érintés nem fáj, a surlódás akkoris (szóval ha akár egy darab sejtet is surlodik már érzem és nem kellemes);

Épp ezér akarom elkerülni a metélést... az lenne jó ha rendesen lazán hátra lehetne huzni merev állapotba is aztán akkor össze kombózom valahogy az érzékenységet.. (egyesek azt állitják hogy az érzékenység azért ilyen fokú mer a szükület miatt állandó gyulladásba van, mivel tiszitás is eléggé lehetetlen igy; tehát ha megoldják a szükületet csökken az érzékenység, de aztán ebbe mennyi az igazság....);

OFF: elnézést a zárojeleim utáni ';' jelre, de sokáig programoztam pascalba és rögzült :D

Jóvágásúfiú Creative Commons License 2010.04.19 0 0 439

Írj e-mailt, s segítek!

jovagasufiu@gmail.com

Előzmény: AllySzat (437)
aoluak Creative Commons License 2010.04.19 0 0 438
Ha lankadt állapotban hátra tudod húzni, akkor otthon, alul semmiben próbáld meg hátrahúzva tartani, "levegőztetni", pl. ülj le így egy órát TV-t nézni. Két nap múlva megint, stb. Egy idő után ez a nagyon durva érzékenység csökkenni fog, sőt kicsit a szűkület is tágulhat. Amiatt ne izgulj, hogy érzéketlen lesz a szexnél, annyira nem fog csökkenni az érzékenység. Ja és ésszel csináld, ha a bőr szorítja a makkot és nem kap elég vért, vagy valami más hülyeség lép fel, akkor ne tartsd így sokáig.
Előzmény: AllySzat (437)
AllySzat Creative Commons License 2010.04.19 0 0 437
Helllo

Hát fogalmam sincs mitől érzékeny. Erről is probáltam olvasni, de perszemindenki mást mond. Vagy attol van hogy mivel mindigis be volt szükülve, szinte sose kapott friss levegőt, és nem szokta meg egyszerüen (ugye ott a legtöbb idegváződés, szóval logikusnak tűnik hogy érzékeny ha hirtelen elveszti a védelmi rétegét), vagy a másik amit mondtak, hogy egyátalán nem normális dolog az hogy ha valami hozzáér akkor az fáj, és ez azért van ,mer a beszüküllés miatt állandó gyulladásba van.

Igazábol a metélés olyan szempontból lenne jobb, hogy ha levágják a fitymát akor onnantól kezdve 100% hogy nem lesz vele gond, viszont a túlérzékenység miatt félek kegyetlenül:S

(egyszer kiprobáltam hogy visszahuztam amig lehet (szal amig még kényelmes feszegesse a halál); és megprobáltam igy elrakni hogy a vége szabadon van de amint hozzáért az alsógatyához könybe lábadt a szemem, szal meddő kisérlet volt.)

Szóval én nem tudom :S Jó lenne rendbe hozni de az érzékenység miatt félek:S
Bajusz82 Creative Commons License 2010.04.19 0 0 436
Nem derült ki, hogy az érzékenység mitől van nálad (betegség/állapot/hiszti), de én a teljes metélést választottam anno, hasonló kétségekkel mint te, és nem bántam meg. A makkom egyáltalán nem érzékenyebb, nem irritálja semmi (mi irritálhatná? Az alsónadrág varrása maximum, de az lófasz, nem irritálás... :))
A részletes bemetszés következményeit nem ismerem.
Előzmény: AllySzat (435)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!