akkor várok türelmesen, hátha nálam is szaporodik majd valami ehető rajta... ez a penész is klassz, ha akarjuk nem jön, ha nem akarjuk, minden olyan lesz...
lekapirásztam a penészt a bótiról, vízbe tettem, elkevertem és belemártogattam a sajtjaimat... de elég sietősen, mert több lovat kellett megülnöm egy popóval, úgyhogy nem biztos, hogy a hamar munka jó lesz...
"... ha kialakult rendesen a penészréteg, kb 10 nap után zsírpapírba+alufoliába csomagold, ugy forgasd."
nagggyon jól néz ki. Az enyém negyedik napos, de még nem nagyon látok rajta változást... remélem lesz vele valami... igaz átoltással készült, nem biztos, hogy sikeres lesz... :(
Elnézést kérek, én csak szeretném megkérdezni, hogy ha már simika eldöntötte, hogy mikor legyen a buli, akkor volnátok szívesek minket is tájékoztatni a végeredményről, hogy kellően tudjunk alkalmazkodni???
Azzal is csak azért mersz elindulni, mert hosszú az út és addigra kiszellőzik ehető álagura...vagy előreengeded az illóanyagait, hogy tudjuk, érkezésed?
hát méltó az enyhe túlzás... első próbálkozás a borhűtőben - nem is iszom előre, mert lehet, hogy úgy rossz, ahogy van... ha véletlenül sikerül, akkor viszem, ha nem, akkor én csak friss sajttal fogok beállítani... az már megyeget - azt hiszem...