Keresés

Részletes keresés

Shiro Creative Commons License 2004.01.24 0 0 3
Szia eccsi!

Én megvettem a nagyon drága "állítólag két nap után kimutatja" tesztet, aztán még vagy nagyonsokat, és aztán legvégül az elmaradt menstruáció után pár nappal a legolcsóbb Gábriel nevezetűvel lehetett kimutatni Zsófinkat. Utána tudtam meg, hogy a pár napos terhességet kimutató tesztek a beágyazódás utáni pár napot jelentik, tehát kb. akkor, amikor egyébként már más tesztek is nagyjából megmutatják vagy egy-két nappal később. Én nem mondom, hogy türelem, mert én sem voltam az, sőt ha jól emlékszem, akkor kb. 5 tesztet használtam el Zsófira. Bezzeg Boldizsárra csak egy kellett. Hiába, ezek a nők...:o)

S.

Előzmény: ecccsi (-)
Minke Creative Commons License 2004.01.24 0 0 2
Ecccsi , sajnos én sem ismerem ezeket a teszteket. Viszont nekem a 3O.ciklusnapon már egy sima teszt is kimutatta. Azért nem árt egy kis türelem, mert nem tudom hányadik napodon vagy. :)
Drukkolok! ;))
Maminti Creative Commons License 2004.01.24 0 0 1
Ja, irod, hogy még a menszesz ideje előtt... Háát... tudom, hogy nehéz, de jobb, ha vársz egy-két napot a menszesz várható ideje után. Az a legbiztosabb. S akkor nem is kell több ezer forintot kiadni egy drága tesztért, a sima olcsóbb is ugyanúgy kimutatja.
Előzmény: Maminti (0)
Maminti Creative Commons License 2004.01.24 0 0 0
Szia eccsi!
Sajnos az általad emlitett teszteket nem ismerem. De megkérdezhetem, hogy hány napot késik a vérzésed? Lehet, hogy csak túl korán teszteltél idáig.
Előzmény: ecccsi (-)
ecccsi Creative Commons License 2004.01.24 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Az itthon kapható tesztek majdnem mindegyikét ismerem, próbáltam is már régebben. Most tutira szeretnék menni, és ha lehet, még a menzesz ideje elött. (Nem bírok várni!!!) Hallottam a Bee sure és az Early day tesztekröl. Nem tudjátok, itthon lehet-e kapni, és ha igen, melyik patikában (Bp.).
Elöre is köszi!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!