Keresés

Részletes keresés

csakvirág Creative Commons License 2016.06.03 -1 3 17455

Kedves Ibi, Judit és Hagyma Boly!

 

Először is, Nektek is köszönöm, a kedves, bíztató mondatokat, h. velem Vagytok! 

Judit, hiába volt minden úgy....ahogyan volt... Hibáztam, el kell tudnom fogadni! :(

Az ÉLETBEN a MUSZÁJ  a legnagyobb Úr, tehát nem állok, hanem megyek tovább!

Hagyma Boly akkor Te bejártad ezt az utat... :( Igen, lehet, h. rosszul írom, de higgyétek el tudni, tudom már, h. mi a továbbvitele az ügyemnek! A hivatalos részéhez kértem Julianna segítségét, a többi pedig már egyben van, ami még szükséges hozzá.

 

Most vagyok teljesen lemerülve, bízom benne, h. Mindenkinek megköszöntem a segítségét...

Jó egészséget,-és szép napot kívánok Minden Sorstársamnak! :)

csakvirág

 

 

 

words about future Creative Commons License 2016.06.03 0 4 17454

Kedves Medvegyilkos!

 

Mindenki a maga sorsának kovácsa!

Ismernie kell a saját teherbíróképességét, mit bír ki és mit nem. Hiába van igazam, ha nem bírtam volna elviselni a hosszú procedúrákat, a kilátástalan kimenetelű eljárásokat.

 

Senkinek nem mondom meg, mit tegyen, haladjon tovább, vagy nyugodjon bele! Ezt mindenkinek magának kell eldöntenie -  kellő önismerettel!

 

Csak szurkolni tudok, sok sikert kívánva, hogy a jó utat válasszák, ami a legmegfelelőbb  számukra!

 

További szép napot!

 

Előzmény: Törölt nick (17450)
hagyma boly Creative Commons License 2016.06.03 -4 4 17453

Kedves Csakvirág !

 

 

Én ugyan így jártam ahogy te, de nem másodfokra adtam be hanem ahogy JUDIT irja, az ellátás iránti kérelmet adtam be újra attól az időpontól mikor már nem voltam munkaviszonyban.

Törölt nick Creative Commons License 2016.06.03 0 3 17452

Kedves csakvirág!Köszönöm a támogatást!Győzelemmel sem érek semmit!Nem pótolja az elszenvedett lelki károkat,amit már Te is a bőrödön tapasztalsz!Szeretettel!

Előzmény: csakvirág (17451)
csakvirág Creative Commons License 2016.06.03 -1 2 17451

Kedves Medvegyilkos!

Rengeteg erőt, kitartást,-és hitet kívánok Neked, h. a TÉNYEK győzzenek, azzal együtt pedig Te !csakvirág

Törölt nick Creative Commons License 2016.06.03 0 2 17450

Kedves w.a.f!Ezeket a történéseket már mindannyian átéltük,elszenvedtük!Itt panaszkodnak a betegtársak,de hányan adtak be a panaszt a hiányzó!(szándékosan lehagyott!!)betegségek miatt?A százalékok értékelésén lehet pereskedni,de a lehagyott betegségek azok a bűncselekmény kategóriába tartoznak.Hányan fordultak az orvosi kamarához etikai vizsgálatot kérve?Hányan indítottak polgári pert,az őket ért károk miatt?Szeretettel várom a válaszokat.

Előzmény: words about future (17449)
words about future Creative Commons License 2016.06.03 0 3 17449

Kedves Medvegyilkos!

 

Én nem voltam olyan bátor, mint Te.

Annyira összetört a %-os leminősítés, az igazságtalanság, hogy azt hittem, megőrülök. Csak és kizárólag az "ítélettel" tudtam foglalkozni, erre fókuszáltam, magam árnyéka lettem. 

Mindig mindenről ez jutott eszembe, elhanyagoltam dolgokat. Közel volt a teljes csőd...

 

Nehezen, majdnem a 24. órában  láttam be, hogy így nem mehet tovább...Családi és orvosi segítséggel, de a magam erejéből is,  jöttem ki a bajból, így együttesen, általuk és magam által - hosszú időszak után.

 

Ezt a jelenlegi  állapotot, hogy megmaradt a józan eszem és minden baj ellenére az emberek jóságába vetett hitem, nagyon megbecsülöm, de nem megyek fejjel a falnak. Mindig, mindenhol van egy-egy ember, legyen az nővér, orvos, vagy bíró, ügyész, aki az igazság oldalán áll! Ebben hiszek!

 

Sok sikert utadon, jó egészséget, minden jót Neked!

 

 

 

 

Előzmény: Törölt nick (17446)
Törölt nick Creative Commons License 2016.06.03 0 0 17448

Kedves mozgássérült!Az eljárást megindították,a gyanút megalapozottnak találták.A tények makacs dolgok.Ti hagyjátok szembeköpetni magatokat,én nem,pedig rengetegszer szembeköptek.Amennyiben nem találnak bűncselekményt,már állítom is ki magamnak a parkírozó kártyát.Számunkra sok előnye is lett az említett rendeletnek,a hátrányokat,vagy a hibáit a jogvédőknek kellett volna értékeltetni,perre vinni.Szeretettel!

Előzmény: Törölt nick (17447)
Törölt nick Creative Commons License 2016.06.03 0 0 17447

Nem érsz vele semmit sem ,hogy az ügyészség nyomozást inditott hamis tanuzás miatt. lefogják zárni majd azzal a címszóval mindent rendben találtak. Ilyen alapon az egész NRSZH garniturát is lehetne nyomozni. Teli van "szakértő" orvosokkal. Az 2011 decemberi, ujtörvényüket köpnék szembe ha találnának valamit.......

Előzmény: Törölt nick (17440)
Törölt nick Creative Commons License 2016.06.03 0 0 17446

Kedves w.a.f!Ne álmodj!Már itt a határozatoknál is látjuk,hogy hiányoznak a %-os kiértékelések a betegségek szerint,aztán a végén kapsz egy összesített valamit!Vannak ahol részletes kiértékelést adnak!Látom nem olvasod el a belinkeléseim.Kógens jogokat sem tisztelnek!Szeretettel!

Előzmény: words about future (17444)
560707 Creative Commons License 2016.06.03 0 0 17445
words about future Creative Commons License 2016.06.03 0 4 17444

A jogértelmezésnek, a jogalkalmazásnak egységesnek kell lennie!

 

 "A joggyakorlat elemző csoport

 

A bírósági joggyakorlat-elemző csoportok feladata az ítélkezési gyakorlat – évente meghatározott tárgykörök szerinti – vizsgálata. A joggyakorlat-elemző csoport vezetőjét és tagjait a Kúria elnöke a Kúria bírái közül, a Kúria kollégiumvezetőinek javaslata alapján jelöli ki. A csoport vezetője a vizsgálatba akár alsóbb fokú bírákat, elméleti és gyakorlati szakembereket is bevonhat. A bírósági joggyakorlat-elemző csoport eljárására vonatkozó ügyviteli rendelkezéseket a Kúria ügyviteli szabályzata állapítja meg; a rendelkezéseket a Kúria honlapján közzé kell tenni.

 

A bírósági joggyakorlat-elemző csoport összefoglaló véleményét a Kúria illetékes kollégiuma megvitatja. Amennyiben a kollégium a csoport megállapításaival egyetért, az összefoglaló vélemény közzétételre kerül. A joggyakorlat-elemző csoport munkájának egyik legfontosabb eredménye az lehet, hogy olyan problémákra képes felhívni a figyelmet, amelyek alapján akár jogegységi eljárás indítványozására vagy jogalkotás kezdeményezésére is sor kerülhet."

Előzmény: Törölt nick (17440)
judit59 Creative Commons License 2016.06.03 0 3 17443

 Kedves csakvirág!   Szerintem te nem hibáztál.. hiszen mikor ki tölt. a papírt még dolgoztál.... a felülvizsgálaton kérdezték munkaviszonyban áll, mikor volt a munkaviszony utolsó napja? akkor már szerintem nem dolgoztál  és biztos válaszoltál is a kérdésre.. ne ideékeskedj kérlek. ha megfelelő százalékot kaptál  az ellátás iránti kérelmedet kell be adni....  szerintem  puszi Judit  a mínuszokat nem értem.....mire írjátok....

judit59 Creative Commons License 2016.06.03 0 3 17442

 Jézus Máriám!!!!! medvegyilkos    hová fajul még ez az egész? Én azt hittem attól nincs lejjebb, hogy nem ismerik el a betegségünket...... most mi lesz veled ? Üdv: Judit

Előzmény: Törölt nick (17440)
csakvirág Creative Commons License 2016.06.03 -1 3 17441

Kedves Sorstársaim!

 

Először is nagyon szépen köszönöm M.kinek a bíztató, kedves szavakat, h. továbbra is velem Vagytok! :))

 

Sokszor leírta Julianna, h. segít a nyomtatványok kitöltésében, itt voltam már, persze...

Már nem emlékszem ki, de írta azt is, h. "itt nem lehet józan paraszti ésszel" gondolkodni, mert elbuksz...

A mínuszok egészen mások Kedves Ruth, hidd el, nem empátia van mögöttük....!Minden jót kívánok Nekik is, ezzel erre a témára én pontot is tettem, hiszen az energiámat igencsak be kell osztanom! Felesleges dolgokra, nem szabad időt fecsérelni.

Igen, én egy jogi dolgon buktam el első nekifutásra, természetesen hibáztatom magamat!!!! :((( Sőt, kizárólag magamat hibáztatom, így helyes!!:(((

Maradhattam voltam csendben, már itt a fórum felé, de nem tettem.Helytelennek gondoltam,szeretem az egyenes, őszinte, tiszta dolgokat!

Azért írtam le a saját kudarcomat, h. más Emberek figyelmét felhívjam, NE ESSETEK EBBE A HIBÁBA!!!!

 

Annyira tudtam "felállni", h. intézkedtem azonnal,ittam Julianna szavait, h. felfogjam merre van a tovább vezető út... Ez sikerült!Amit ez ügyben eddig meg lehetett, azt megtettem, Julianna,-és a Családom segítségével Együtt!

 

Természetesen lelkileg....,feldolgozás alatt áll ez a dolog, rettenetesen nehéz. :(

 

Szép napot kívánok Mindenkinek! :)

csakvirág

Törölt nick Creative Commons License 2016.06.03 0 0 17440

A veszprémi birónő elutasította a keresetem,mivel semmilyen tényt nem közöltem,semmit sem mellékeltem az ügyemmel kapcsolatban.Az alperesi hamis nyilatkozatú ellenkérelmen is fel vannak sorolva a beadott szakvélemények,leletek,+az ocsmányirodai papíron is amin rögzítették az átvételeket.Milyen élőlények dolgoznak a jog,illetve ellenünk.Az ügyészség a leleteim alapján nyomozást indított az eljáró orvosok ellen,hamis tanúzás gyanúja miatt.Mi folyik itt?

words about future Creative Commons License 2016.06.03 0 3 17439

Kedves Mozgássérült!

 

Nem csak a nyugdíjkorhatár felemelése a gond, bár az is! A gondok ennél sokrétűbbek és nagyobbak...

 

Probléma:

 

- A nyugdíj átkeresztelése ellátásra (bármikor elvehető, átalakítható, változtatható!)


- Az ominózus törvény után többeket új belépőknek nyilvánítottak, holott már rég benne voltak a rendszerben, ezáltal töredékére csökkentették ellátásukat. Előtte ledolgoztak 25-30 éveket becsületesen, nem minimálbéren, hajtottak, túlóráztak a majdani szép öregkoruk, nyugdíjuk reményében... Nem ezt várták, nem ezt kapták!

 

- sőt sokakat kitettek a nyílt munkaerőpiacra (mi lett velük?)

 

 

- Az egyes korcsoportok között is különbséget tesznek, diszkriminálnak 


- a nyugdíjkorhatár felemelése úgy, hogy nem teremtették meg a megfelelő munkahely feltételeit (ugyanaz a norma, ordítoznak a beteg emberrel, alulfizetett)


- a nyugdíjkorhatár felemelése  akkor, amikor a gyermek, az unoka és az öregszülő segítése, ápolása is a lekurtított ellátásból is - rá hárul.

- az egészségügy állapota, a hosszú várólisták, időben eljutni a vizsgálatra, vagy megfizetni - miből?

 

Sorolni lehetne tovább...

 

Előzmény: Törölt nick (17434)
otthonülő Creative Commons License 2016.06.03 0 2 17438

Kedves Csakvirág!

Döbbenettel olvasom hogyan bánt el Veled a  jogi útvesztő.  Te őszintén töltötted ki a nyomtatványt. Nagyon-nagyon szorítok Neked tiszta szívemből, hogy Julianna szakértőasszony által adott jogi segítséggel megnyerd a II. fokot!  Csodállak, hogy ilyen gyorsan, kitartóan intézkedtél!

Erőt, kitartást kívánok a következő hetekre, hónapokra! 

Előzmény: csakvirág (17424)
andras46 Creative Commons License 2016.06.03 0 1 17437
Azokat a nyugdijasokat akiknek 150ezer fölött van a nyugdijuk nem is engedném dolgozni!
words about future Creative Commons License 2016.06.03 0 2 17436

Kedves Csakvirág!

 

Köszönjük, hogy megírtad a történeted! Szorítunk Neked, sok sikert!

Előzmény: csakvirág (17424)
lizacska64 Creative Commons License 2016.06.03 0 0 17435
Törölt nick Creative Commons License 2016.06.03 0 2 17434

 

Jancsi bácsi idejébe férfiaknál 60év nőknél 55év volt az öregségi nyugdijkorhatár. Legutoljára az agyon dicsért bajnai emelt egy jónagyot rajta. Én már rég védett korba lennék, ha nem emelték volna fel a nyugdijkorhatárt. De ezeknek fent a hatalmon volt vagy levő uraknak semmi se számit. Mindegyiket párt állás nélkül elzavarnám utcát söpörni, minimál bérért. Ez az én véleményem.

Előzmény: andras46 (17433)
andras46 Creative Commons License 2016.06.03 0 1 17433
Sokáig úgy gondoltam,hogy egyetlen biztos vígasza mindenkinek lehet,az pedig az idő múlása a rossz idők túlélése,de már ezt is manipulálják,az öregségi nyugdijkorhatár meghosszabbításával !
Ruth22 Creative Commons License 2016.06.02 0 1 17432

Kedves Csakvirág,

igazad lehet....

Na akkor várjuk Ircsit :-)

Szeretettel: Ruth

Előzmény: csakvirág (17425)
Ruth22 Creative Commons License 2016.06.02 0 3 17431

Mínuszolásra;

mikor a családlátogatásról volt szó, és valaki felháborodott, hogy "szegény betegnek már egy TV-je sem lehet", kapott egy marék mínuszt. Szerintem a rossz hírre kapta, nem önmagára.

Szeretettel: Ruth

Ruth22 Creative Commons License 2016.06.02 0 2 17430

Kedves Csakvirág,

ezt nem lehet plusszolni (csak úgy, mint akinek leégett a háza), de nem is mínuszolom.

Nem tudom, mióta követsz bennünket, de egyszer régebben BJSzakértőnk már írta, hogy segít kitölteni a papírokat.

Reméljük minden jó lesz.

Szeretettel: Ruth

 

Előzmény: csakvirág (17424)
ibi43 Creative Commons License 2016.06.02 0 4 17429

Kedves csakvirág! 

Jó pár napja nem néztem be a fórumba, így visszaolvastam néhány bejegyzést.

Egy kis kitérő: nem értem a minuszolgatásokat. Van arra lehetőség, hogy negatívnak vagy pozitívnak minősítsen bárki valaki másnak a hozzászólását? Minden ember véleménye a saját elméjének a munkája, amit nem csak tudás és érzelem befolyásol, hanem műveltség  tájékozottság és intelligencia is. Aki minősít magyarázat és érvelés nélkül az szerintem egy buta, aluliskolázott, öntörvényű lény. Igen! Csak egy lény, mivel az embert a munka, a beszéd és a gondolkodás különbözteti meg az Isten teremtette élőlényektől.

Visszatérve csakvirághoz: teljesen ledöbbentem, hogy fellebbezned kell. Nagyon sajnállak. Nekem ez a visszaminősítés a fóbiám. Ezzel kelek, ezzel fekszek, ezzel álmodom, ez jár a fejemben bármit csinálok. Kijelenthetem  hogy az agyam tökéletesre kifejlesztette nálam a párhuzamos gondolkodást. Egyik a leszázalékolt állapotomhoz kapcsolódik, másik a mindennapi teendőimre irányul.

Szóval  csakvirág őszintén tisztellek, hogy ilyen erős lelkű ember vagy és higgadtan tudtál a kudarcodról beszélni.

Szorítok neked, hogy külömösebb erőfeszítés nélkül kapd meg az általad jogosnak vélt besorolásodat.

Előzmény: csakvirág (17424)
csakvirág Creative Commons License 2016.06.02 -1 3 17428

Elnézést... a többes szám elmaradt, de pótolható, íme

 

Kedves Mínuszolók!

Nektek is jó egészséget,-és szép estét kívánok! :)

csakvirág

 

A jó pap is holtig tanul. :)

csakvirág Creative Commons License 2016.06.02 -4 5 17427

Kedves Mínuszoló!

 

Neked is nagyon jó egészséget és szép estét kívánok!:)

csakvirág

 

Irén Konc Creative Commons License 2016.06.02 0 4 17426

Üdv.mindenkinek!

 

1959- és vagyok,és tegnap kaptam meg az adategyeztetésről a levelet.Helyileg Debredenbe lakom.Csak azért írtam meg,hogy van akit érdekel hogy hol tart az ügymenet.Igazából el sem olvastam még,nem értem rá..,csak belenéztem.Van egy pár telefonszám megadva.Nekem már kiszámolták mikor rendszeres szociális járadékos lettem 1995- ben.Azota nem dolgoztam.Most dolgozom két hónapja,mert három évre rehabot kaptam.

 

 

 

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!