Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2013.06.12 0 0 10838
Elsöre: elnezest, hogy nincsenek ekezeteim!Mint azt hiszem minddannyian, en is koran talakoztam a tarsasagi jatekok gyerekes formaival. Nezegettük egymaset, kinek mekkora, kemenyedik-e, stb. Ez 14-15 eves korig tarthatott. (kesön erö tipus voltam, ekkor meg  pelyhes voltam csak.A szomszed faluban lakott egy igencsak tavoli,  harmad, vagy negyed rendü nagybacsi, akihez mar egeszen kis koromtol jartunk, es szinte minden nyaron vagy mikor szüleimnek olyan programja volt. Olyankor ott aludtam, nyaraltam, ott is voltak barataim. A nyaralasokra ma is szivesen emlekszem vissza. Na ott kezdödött minden.16 multam, s mint mar mondtam, eleg kesön erö tipus vagyok, tehat a jatekon es a szüksegleten kivül meg nem igazan hasznaltam alig pelyhedzö, de mar növekedö reszecskemet.
fliki10 Creative Commons License 2013.06.12 0 0 10837
Szép történet... köszi...
Előzmény: egyetemistafiu23 (10834)
Törölt nick Creative Commons License 2013.06.12 0 0 10836
Nagyon jok vagytok, rettenetesen tetszenek a törtenetek!


Jurij Dalgarukij Creative Commons License 2013.06.11 0 0 10835

Lehet ám más élményekről is írni...

Előzmény: egyetemistafiu23 (10834)
egyetemistafiu23 Creative Commons License 2013.06.08 0 2 10834

Sziasztok!

 

Na szóval, itt a történet.

 

Előre is köszönöm azoknak, akik leírták történeteiket, rengeteg "örömteli' perceket okoztatok. Így viszonozni kívánom. A történet teljesen igaz, semmi nem kitalált. 

 

Szóval, én egy dunántúli erős gimnáziumba jártam. Már általános iskolában is menő gyerek voltam. Sokszor aláztam meg más srácokat, vagy buziztam le őket. Utólag megbántam, mert rájöttem, hogy úgy viselkedetem, mint az a srác a filmekben, aki totál bunkó és megszégyenít másokat. Hálisten ez csak általános iskola volt. 

 

A sztori úgy kezdődik, hogy 9.-ben bekerültem az osztályba. Kevés fiú, és sok lány járt az osztályba. Volt egy nagyon helyes srác, aki már a legelső pillanattól szimpatikus volt.Hívjuk Daninak. Gyorsan össze is haverkodtunk. Többi srác eléggé visszahúzodó volt, míg én meg Dani nagy bulisak voltunk.Sülve-főve együtt voltunk az első évben. Irigykedett is rám, mivel megszereztem a jó csajokat. Bár nem volt velük semmi komoly. Majd nyáron beköltöztek egy baromi szék lakásba a városba, közel hozzánk. Szülei nem sokat voltak otthon, így gyakran áthívott hozzájuk, szinte a fél nyaramat ott töltöttem. Fiús esték alkalmából sokszor ott aludtam, ilyenkor ittunk,játszottunk meg búnyóztunk. Aztán egy búnyó alkalmával, fölállt a farka, és rengetegszer direkt hozzámnyomta. Én nem tudtam mire vélni a dolgot, és mivel még nem is fogadtam el magamat, így féltem hogy az enyém ne álljon fel, nehogy megtudja hogy buzi vagyok. Érdekes gondolkodásmód tudom. :D

 

Aztán telt múlt az idő, és egyre kacérabb volt. Annak ellenére, hogy a suliban vagy bárhol máshol én voltam az írányító, kapcsolatunkban és barátságunkban mindig ő volt a vezéralak. Így volt az, hogy ő bármikor rácsaphatott a fenekemre, vagy megpöckölhette a farkamat, fordítva ezért ő erősen rámszólt vagy megütötte a vállamat. Rohadt kanosak voltunk mindig, én mielőtt hozzájuk mentem, mindig kivertem, nehogy ott jöjjön rám. Egyik alkalommal viszont ő mondta, hogy ő most nagyon kanos, és kiment és kiverte a wc-be. Ahogy visszajött, kérdezte h nem megyek-e én is az enyémet kiverni, persze külön. Persze mentem, és én is kivertem. Itt volt az, amikor teljesen rádöbbentem hogy meleg vagyok, mivel konkrétan rágondolva vertem ki (persze azelőtt is már vertem srácokra, de így félve gondoltam rájuk, meg próbáltam elhesegetni a gondolatot). Ez sokáig így ment, hogy egymás után kivertük a wc-ben. Később fürdés után mikor jött, mindig álló farokkal jött ki, ami megemelte a törölközőt a csípőjén összetekerve. És mindig úgy vette le, hogy mikor én mentem fürdeni, még épp lássam a farkát mikor elmegyek mellette. Aztán a következő lépés az volt, mikor pornót kezdtünk el nézni a laptopon, és ő felállt, hozott zsepit, és elkezdte kiverni a takaró alatt. Én is követtem. Rohadt izgalmas volt. Arra mentem el, hogy tudtam hogy ő épp veri.  Ez így ment két hétig, majd jött a következő lépcsőfok. Egyszer csak fogta, és levette a takarót, hogy neki így kényelmesebb. Hát srácok, olyan farkat én még azóta se sokszor láttam pornóban. 18 centis, nyílegyenesen álló, vastag, gyönyörű hibátlan fasz volt. Konkrétan egyből elsültem ahogy leemelte a takarót és húzott párat a farkán. Röhögve mondta, hogy ez most komoly? Most te rám mentél el vagy a pornóra? Kínomba nevettem. De láttam hogy tetszett neki a helyzet. Szóval örömteli hetek jöttek, így vertük egymás mellett, én félszemmel néztem az övét, és óriásakat tüzeltem. Erre irigykedett is. Aztán egyik alkalommal, véletlen melegpornót dobott ki oldalt a weboldal ajánlóba, észre se vettük, mert a borító képen se látszott. Néztük hosszú perceig, nem szotlunk semmit, ott feküdtünk egymás mellett merev farokkal. Majd egyszer csak így szólt: Na jó, én most elváltok innen.

 

Kicsit szomorú voltam, de örültem is, mert nem volt negatív reakciója. Aztán jött a fordulópont. Mentünk az osztállyal a Felvidékre, Szlovákiába. Mivel 8 fiú, 25 lány volt. És közös zuhanyzó. Így a lányok kifogyasztották a melegvizet. Így a fiúkra késő este jutott sor. Mi mentünk utoljára. Danival mindenkit előreengedtünk udvariasságból, de éreztem, hogy ez közös döntés. Mindketten hiányoltuk már a közös faszverést. Szóval vittük a kulcsot, mivel egyszerre csak ketten lehetett fürödni, és bezártuk a zuhanyzót, mint a többiek is, nehogy lány vagy tanár bejöjjön. (szóval nem volt feltünő).  Nem volt válaszfal. Épp hogy csak elkezdtünk zuhanyozni, Dani már kőkeményen állt mellettem. Mivel eddig a pornót néztük, így érdekes volt a szitu, mert most nem volt mit nézni. Vertük, és folyamatosan nézegettük egymást is. Dani egyszer csak teljesen megfordult, nagyobb terpeszbe állt. És mélyen a szemembe nézve elkezdte rám verni. Totál lesokkoltam. Aztán kicsit habozva kaján vigyorral fordultam felé, és vertem én is. Olyan kemény sose volt még a farkam. 2 perc után megszólalt: "Nem segítenél?" 

 

Erre a mondatra vártam már mióta. Odamentem, és elkezdtem verni azt a gyönyörű farkát. Közben felfelé nézett, és zihált. Egyre kínosabb volt, mert nem akart elmenni. Erre rámarkolt a farkamra, elkezdte ő is nekem verni. Círógatott közben. Egyszer csak mondta, hogy gyorsítsunk. Azt hittem arra érti, hogy a kezünkel. Erre megfogta a fejem, és letolta a faszára. Hát srácok, én a mennyekbe voltam. Ott szoptam a gyönyörű farkát, éreztem hogy elmegy mindjárt. Erre felrántott, és a fülembe súgta: "Dugj meg". A lábam is beleremegett. Megfordult, és beterpesztett. Közben izgatta az ujjaival magát. Én épp hogy elkezdtem dörzsölni a farkammal a fenekét, és annyira felvoltam izgulva, hogy elmentem. Megfordult,és mondta hogy ez mi volt? Nem szólt semmit, visszament a térfelére, és kiverte magának. Visszamentünk a többiekhez, és láttam hogy furcsán viselkedik. Hajnali 2-3ig fentvoltunk a srácokkal, hülyültünk. Alig beszélt hozzám. Aztán lassan álmosodott mindenki, mentünk aludni. Egy szobában négyen aludtunk. Az egyszemélyes ágyakat összetoltuk, hogy elférjünk a szobában, ezért ilyen franciaágy alakult ki, és én Dani mellett voltam szerencsére, vagyis inkább direkt.Mikor mindenki bealudt, arra ébredtem, hogy valaki cirógat. Elkezdett felállni a farkam. Mikor odaért a kezével, látta hogy merev vagyok akkor közelebb jött. Egyszer csak éreztem, hogy felemeli kicsit a takarót, nem tudtam mit akar. Hirtelen melegség öntötte el a farkamat, éreztem ahogy rábukik a faszomra. Nem tudom leírni azt az érzést, minden idők legjobb szopása volt.Talán az volt az egészbe a legizgatóbb, hogy másik két osztálytásunk is ott volt a szobába, csak ugye már aludtak. A forró ajkai szinte benyelték a kőkemény farkamat. Közben körkörösen nyalogatta a makkomat, a kezével a golyóimat és a farkamat felválta verte. Simogatott és cirógatott. A szájával gyorsított és nyalogatott. Egyszer abbahagyta a szopást, és a kezével kezdett el verni. De olyan hihetetlen gyorsasággal, mint egy kolibrimadár a szárnyaival. Fél perc alatt a csúcson voltam. Azt hittem telilövöm az ágyneműt. Tévedtem. Emelkdett a derekam hogy elmenjek, erre forróságot éreztem, és telilőttem a száját. Csak azért rámbukott, hogy lenyelje. Hát remegett minden porcikám. Lenyalta a farkam, majd a nyelvével végignyalva a mellkasomon egy forró csokót adott és szorosan átölelt. Majd megfogta a kezem, és kiverette a farkát a kezemmel. Majd elaludtunk.

 

Ezután egy évig folyamatosan szoptuk egymást, de se smár, se dugás nem volt. Életem egyik legjobb éve volt. Minden nap szoptunk, akár otthon, akár a suliban. Volt hogy azért ültünk a hátsó padba, hogy egymás gatyájába kiverjük. Volt hogy a zsebén keresztül vertem ki neki. Volt hogy a wc-be szoptuk le egymást. Buli előtt vagy után. Volt hogy strandon. Mindenhol. Totál szerelmes voltam. De mégse smároltunk.. Éreztem, hogy ő nem szerelmes belém, hanem a farkamba. Nekem se volt semmi baj a farkammal, nem panaszkodhatok. Testemmel vagy arcommal se volt gond, csak éreztem hogy nem belém mint fiúba, hanem csak a farkamba szerlemes. Elég szarul esett. Aztán összejött 11.-ben egy csajjal, és egyszercsak mondta, hogy hagyjuk abba. Részegen mindig másztam rá, de ő elutasított. Egyszer kétszer sikerült leszopni/leszopatni, mikor úgy alakult, de egyre többször utasította el. Szívem szakadt meg, hogy ennek vége, de tudtam hogy el kell hogy engedjem. Ballagás után egy héttel felhívott, hogy menjek át hozzájuk. Átmentem, kezetfogtunk, beengedett a lakásba ( nem voltak otthon a szülei). És mint a filmekben, nekilökött a falnak ,hosszan lesmárolt, és egy órán át szopott. Aznap este 10 órán át folyamatosan az ágyba voltunk. Megdugtuk egymást,csókolóztunk,szoptunk, és egymás karjaiban aludtunk el.Igazi szeretkezés volt. Reggel közölte, hogy ez volt a "kalandzáró évad". Lestem rá. Nem tudtam hovatenni a dolgot. Mondta, hogy ő családot akar, nem tud összeegyeztetni az életével. Nem akar többet ilyet. Bejövök neki rohadtul, de ő csak bisex. Hát könnyezve mentem haza. Egy év volt kiheverni. Azóta eltelt 2,5 év. Azt hiszem most már végleg túltettem magam rajta. Szerelmes voltam. Nem tudom képes leszek-e ismét.

 

Tudom nem happy end, de nem lehet mást csinálni. Nem panaszkodok, mert csak csupa jót kaptam tőle, meg más ennyit se kap, szerencsésnek is mondhatom magam. Sokan erre vágynak, de rossz ezt így átélni. De azóta oké már minden, csak sok volt rajta túllépni. 

 

 

egyetemistafiu23 Creative Commons License 2013.06.08 0 0 10833

Sziasztok!

 

Én rohadt mérges vagyok, mert megírtam egy kurva hosszú történetet, és erre elveszett az egész, mert ez a szar inda nem küldte el. Rövidített verzióban fogom leírni. Előre is köszönöm azoknak, akik leírták történeteiket, rengeteg "örömteli' perceket okoztatok. Így viszonozni kívánom.

 

Szóval, én egy dunántúli erős gimnáziumba jártam. Már általános iskolában is menő gyerek voltam. Sokszor aláztam meg más srácokat, vagy buziztam le őket. Utólag megbántam, mert rájöttem, hogy hát velem sem oké minden. :D

 

A sztori úgy kezdődik, hogy 9.-ben bekerültem az osztályba. Kevés fiú, és sok lány járt az osztályba. 

 

helyescsávók Creative Commons License 2013.06.05 0 0 10832

 

 

Normal 0 21 false false false HU X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-fareast-language:EN-US;}

Koleszos kézilabda mérkőzés után, kiadós tusolás, és közös szappanozás.

 

tnibi17 Creative Commons License 2013.05.16 0 0 10823

A lebukás.

Életem következő fordulópontja 14 évesen történt velem,amikor anyu meglátott az unokabátyámmal Zolival.
Az eltelt 2 évben sokszor szoptam le Z-t.Nem laknak messze tőlünk és a csaldi kapcsolat is nagyon jó így sokszor találkozunk.Amikor csak kettesben tudtunk maradni mindíg meg is tömte a számat es mivel egy kis faluban laknak könnyű volt összehozni,h kettesben lehessünk.
Azon a hétvégén elmentünk 2 napra horgászni a közeli kis folyóra.Kocsival kivittek minket és segítettek bepakolni,mert az utolsó kb 1km gyalog lehetett megtenni egy kis ösvényen.
Miután kettesben maradtunk elkeztünk tábort állitani,szereléseket bevetni.Zoli jól ismerte a helyet,mondta,h erre senki nem jár és azért választotta a ezt a helyet,h kettesbe lehessünk.Egyszer csak a bozótosból előhozott pár üveg sört és egy kis üveg vodkát,már pár nappal előtte levitte,h ne tudják a szülők.Mondtam neki,h én még soha nem ittam erre azt mondta,h ne aggodjak csak jobb kedvem lessz tőle.A késő délutáni napsütésbe hamar hatott a pia,elcsattant pár  szenvedélyes csók,de mást nem akartunk még csinálni nehogy csonakkal mégis arra járjon valaki és meglsson a part felől nem volt veszély,mert azt mondta nem ismeri szinte senki a helyet.Kicsit bementünk a vizbe, lehüljünk és józanodjunk kicsit.Persze a ruhákat a parton hagytuk igy a vizalatt sokat simogattuk fogdostuk egymást.Már csak a szexről beszélgettünk.Kérdezgetett szoktam-e fantziálni róla,h szopom a farkát?Minden önkielégítésnél rólad fantáziálok!-válaszoltam neki.Elmeséltem neki,h megtaláltam anyu segédeszközeit és ki is próbáltam őket.Megkérdeztem megkefélné-e a seggem,mert nagyon szeretném ha ő lenne az első aki megdug.Nagy bánatomra nemet mondott,(pedig gumit és sikosítót is vittem),de nézni szívesen nézné és szophatnám is közbe a farkát.Elmondta,h miközbe szopom a farkát ő mindig nőnek képzel el engem.Ez nagyon felizgatott és mondtam,h kezeljen lányként olyankor mert az nekem is tetszene.Elővett egy tangát amit a barátnőjétől csent el,felvetette velem és mondta,h ma este Viennek fog hivni."tetszett az ötlet"Edig még nem próbáltunk szerepjátékot.Már kezdett sötétedniitunk mégegyet és elmentünk tüzifát szedni a tábortüzhöz ha lehajoltam mindig megfogta a fenekem és bokolgatott,h mijen szexi kis testem van és mennyire imádja az ijen tini ribiket mint én,kicsit ellenkeztem,láttam h nagyon tetszik neki.Megyujtotuk a tüzet és vissza feküdtünk a plédre csókoloztunk és beleéltük magunkat a szerepjátékunkba.Fölpattanth elmegy pisilni.Pár lépés után visszafordult rámosolygott "nem jöszz nekem segiteni,nem emelhetek nehezet".(amióta láttam pornóba,h lepisilnek egy lányt ki akartam próbálni)Fölpattantam és utánna mentem.Megfogtam a farkát,kicsit nehezen indult meg,de amint elkezte elé térdeltem,bekeptam a farkát és egy nagy kortyot le is nyeltem belőle,próbált elfordulni de nem hagytam utánna hátrébb húzodtam és nyitott szájjal az arcomra és a számba engettem a végén megint lenyeltem és szoptam még a farkát kicsit.Láttam,h nagyon meglepődőtt,bocsánatot kértem és mondtam,h erről sokat fantáziáltam.Szóhoz se jutott,beszaladtam a vizbe,h lemossam magam.Mikor kijöttem,még mindíg láttam rajta,h meglepett (gondoltam ugrott az a szex),még egyszer bocsánatot kértem,-"nincs miért,nekem is tetszett a dolog" válaszolta."De honnan jött az ötlet?"Elmeséltem neki,h egy pornóba láttam és nagyon tetszett és az alkohol hatására felszabadultabb lettem és nem hagyhattam ki a lehetőséget."mesélj még mijen fantáziáid vannak még!"Elmondtam,h maszturbálás közben mindíg a finoman megalázott ribanc szerepében képzelem el magam..."Ez nagyon tetszik nekem is,várj egy picit"Ittunk még eggyet és fölpattant beszalatt a sátorba,nem tudtam mire készül,de nagyon furán éreztem magam.Szóltam,h pisilni.Ahogy jöttem vissza,még mindig nem láttam sehol.Egyszer csak megragadott hátulról és befogta a számat"ne kiabálj ribanc,mert csak rosszabb lessz".Rögtön félelem és izgalom öntötte el a testem.Letérdeltetett bekötötte a számat valami rongyal és hátrakötötte a kezem.A fülembe sugta,h rossz mondjam,h tatu(bólintottam).Elém ált a farka már nagyon kemény volt."nem monda neged senki,h veszéjes az erdő este egyedül te ki kurva"Közbe kaptam pár kis pofont."Most leveszem a kendőt a szádról,de ha kiabálsz kicsinállak"Levette a kendőt"segítségért kiabáltam"befogta a szám éskaptam egy pofont."majd betömöm a szád,h ne kiabálj".Megfogtaagyon keményen elkezte baszni a szám,a torkomig dugta a faszát minden lökésnél.Arra azért odafigyelt,h levegőt kapjak.Kicsit kellemetlen volt,de nagyon élveztem.Lassan engedett a szoritáson és már én is mozgattam a fejem a kemény eres faszán.Egyre mélyebre engettem a torkomba,mig sikerült teljesen bekapnom."Ezt élvezed te kis kurva igaz!Szeretnél faszt a pinádba?Bologattam és mondat,h van gumi és sikosító a hátizsákomba.Kihozta.ledöntött a plédre a plédre és bekente a lukam egy uját berakta és delülre is nyomott sikosítót.
-"most megtudod mijen ha keményen megbasznak,nem használok gumit,mert érezni akarom a pinád"
-használj gumit,mert nem akrom,h felcsinálj"
-kussolj ribanc,mert rosszab lessz"és egy hatalmasat a seggemre vágott
Nem finomkodott belémvágta a faszát tövig  felsikítottam "kusolj kurva,élvezd"
Rögtön nagyon keményen baszta a seggem.Kicsit fájt de nagyon élveztem ahogy megerőszakol.Lassan a fájdalom elmult és extázisba estem
-"gyerünk basszál keményebben,kurd szét a pinám"
-"tetszik te kurva otthol nem basznak meg rendesen"
"igy még senki nem kurta a pinám soha"
Levágta a kötelet,fölhuzott és elkezdett fojtogatni.
-"ez tetszik te kis kurva,szereted keményen,most megkapja a pinád amire vágyik"
Nagyon élveztem a helyzetet.Pár perc után kihuzta a faszát a seggemből elém  ált és megfogta a fejem.Kicsit várt,h bekapom-e.Rögtön rácuppantam és tövig bekaptam.Párszor a torkomra dugta a farkát majd hagyott levegőt venni.Újra tövig nyomta és a torkomra élvezett.
Kivette a faszát fölhúzott és szorosan megölelt.Adott a számra egy puszit és bocsánatot kért,h ijen álat volt,de elragadta a hangulat.Mondam,h nincs miért.Ijen dugásról fantáziáltam mindíg is és ne érezze rosszul magát nagyon élveztem.
Lemostuk magunkat a vizbe és irány a sátor,kicsit még beszélgettünk majd elaludtunk.
Reggel pakolás.Délre jönnek értünk.Visszaértünk lezuhanyoztam,ebédeltünk és indultunk anyuval haza.
A kocsiban tőle szokatlan módon csendes volt.Sokat szoktunk beszélgetni,baráti a viszonyuk vanKérdeztem tőle mi a baj:Mióta tudod,h meleg vagy? -szegezte nekem a kérdést.
Teljesen lefehéredtem és mondtam hogy nem vagyok meleg..
-Ne hazudj kérlek,megbeszéltük,h mindent elmondhatsz nekem csak légy velem mindíg őszinte.
Rájöttem,valószinü látott minket este.
-vonzódom a férfiakhoz,de nem meleg hanem inkább biszexnek mondanám magam.
-ezt hogy érted?
-sokat fantáziálok a lányokról de arról is,h pasival vagyok és én vagyok a lány szerepébe.De miért kérdezed ezt?
-Tegnap a Ágiék hamar aludni mentek és én  úgy gondoltam kimegyek kicsit hozzátok.És láttam ahogy Z a feneked keféli hátulról és  te látszott,h nagyon élvezed.Nem tudtam mit csináljak,földbe gyökerezett a lábam,inkább eljöttem.Ez volt az első?
Úgy döntöttem nem hazudok neki.
-nem ez volt,már 2éve szinte minden találkozásunkor le szoptam,de ez volt az első,h kefélt is.
-Mikor volt az első?
-2 éve mikor nállunk volt nyáron,akkor szoptam le először.
-Mióta tudod,h a férfiakhoz is vonzódsz?
-10 évesen tünt fel,h ha pornót nézek néha a lány helyére képzelem magam.
-Hogyhogy néha?  "ekorra már elmult az idegességem és ő is megnyugodott"
-Vagy a pasi kell,h teteszen,v a szituáció.
-És mik váltják ki ezt a fantáziát.
-Pasikba inkább az idősebbek mozgatnak meg a szituácikba pedig a több pasi 1 nővel,vagy ha finoman megalázzák a nőt.
-akkor hogyhogy Z-vel jött össze?
-Kapóra jött.
-Ő is szereti a pasikat?
-Nem,de akkor még nem volt neki semmi komoly,és azt monda azota se volt senki aki ijen jól szopta volna mint én.
-Ennyire jól csinálod?
-Ezek szerint.De lehet csak azért mert ő tanított.
-Tényleg ez volt az első,h a fenekedbe is voltak?
-Igen ez volt,de magamnak már csináltam.
-És mijen volt?
-Nagyon jó,bár véletlenül jött össze,mert elötte nem akarta a fenekem.De elragadta a fantázia.
-Mijen fantázia?"elmeséltem az estét neki"
-És tetszett?
-Nagyon.Egy fantáziám vált valóra.
-És magadnak,hogy csináltad a feneked kényeztetését?
-Eleinte csak az újjaimmal,utánna voltak dezodoros dobozok,de amióta megtaláltam a segédezközeid azokat is szoktam használni.
-azt már észrevettem,h hozzányultál de nem hittem,h te is használod.Hozzá nyultál még valamimhez?
-Néha a fehérnemüidhez is és úgy szoktam kiverni.
-Ijenkor szokotál valaki konkrét pasival fantáziálni?
-A szomszédról,Lacibáról és a tesi tanáromról.
-És miért pont Laciról?
-Egyszer mikor átküldtér valamiért Ági nénivel voltam a konyhába és ő kijött a fürdőből meztelenül és megláttam azóta.Nagyon tetszett meztelenül.
-Mondjuk ő tényleg szexi.Nőkről is szoktál fantáziálni?
-Igen persze!
-És mijen nőket szoktál elképzelni,van esetleg konkrét fantáziád?
-Mindíg idősebb nőkről fantáziálok,ahogy tanitanak mit csináljak velük...Van konkrét is,de nem akarom elmondani.
-Mond el kérlek.Ha már eddig ijen nyitottan elmondtál mindent,fojtasd is.Ne titkolózz előttem,kinek mondanád el ha nem nekem.
-Rendben.Általában rólad szoktam fantáziálni."lesütöttem a szemem és elszégyeltem magam"
"mesimogatta a fejem és ram mosolygott"
-Ne szégyeld magad.Teljesen természetes,ha egy fiú az anyukájáról fantáziál és egyépként se hiszem,h láthattál más korombeli nőt meztelenül.Gondolom leskelődni is szoktál.Az idősebb pasikrólt is valósznű azért fantáziálsz,mert csak ketten vagyunk.Apakomplexusod van.Próbáltál már más partnert is keresni Z-n kívül.
-Igen megszoktalak lesni.Már kerestem az interneten,de nem tetszett igazán senki és elég kretének is voltak.
-Nem zavar,hogy ha néha meglesel. Az internetes keresésnek megvannak a veszélyei.Ha esetleg találnál valakit szeretném ha elmondanál mindent és megbeszélnénk a dolgot.
-Igérem mindent elmondok.De hogyhogy megismekednél vele te is?
-Tudom,h tiltani nics értelme ezt a dolgot,mert akkor csak azt érném el,h titokban csinálnád tovább.Inkább megpróbállak támogatni és tanácsokat adni,h ne sérülj.
-Nagyon köszönöm,h ijen megértő vagy mindenben és kérlek Z-nek ne mondj semmit.
-Ez csak természetes,mindenben segiteni foglak és mindenről tudni is szeretnék.Ne aggódj nem fogok neki semmit mondani és ha szeretnéd hagyom,h többet lehessetek kettesben.De ne feledd,csakk addig leszek ijen rendes amig teljesen őszinte vagy mindenbe ami veled történik és nem csak ezen a téren.Ha rájövök,h hazudsz nekem,minden megváltozik és nem szigorú leszek.
-Nagyon aranyos vagy.Igérem nem titkolok el előled semmit,mindíg őszinte leszek hozzád.                    
Azóta mindíg beszámolok neki mindenről.Mindent megbeszélünk és megmutatok neki mindenkit akivel kapcsolatba kerülök.Furcsa módon,olyan mintha izgatná,ahogy mesélek a kalandjaimról,de próbálja titkolni.
Lacibácsival még nem sikerült semmi,de a folyamatos flörtölésnek kezd megjönni a hatása...

kovacs0713 Creative Commons License 2013.05.15 0 0 10822

Szia nekem volt egyik unoka öcsémmel egy időben el kezdtünk pornót nézni.
de kiváncsiak letünk milyen is csinálni elősszőr csak fogtuk egymás farkát.
Aztán már ki is vertük egymásnak ez így ment hónapokon keresztül és élveztük fogdostuk egymást folyton.
Ekkor következett az hogy ők fel költöztek ide pest megyébe akkor volt egy két hónap szünet.

És mi is fel költöztünk.

 

Ekkor ismét el kezdtük hogy fogtuk egymásnak stb.
De vele egy időre vége lett.
Bátyja aki csak egy évvel volt idősebb nála akivel úgyszint el kezdtük fogdosni egymást vertük is egymás farkát. De ott nem áltunk meg el kezdtünk szorosabban simulni egymáshoz, de nekem ez egyre kevesebb lett és ekkor azt mondtam neki hogy ez így nem jó most be dugom (ekkor épp a hasán feküdt én meg rajta) szép lassan be csúsztattam neki és nagyon jó volt élveztem de nagyon és látszólag ő is finom meleg volt és eszméletlenül fel tudtam izgulni a fenekére. Én csak dugtam, dugtam és dugtam, és akkor mondta hogy elég lesz most ő jön helyet cseréltünk én feküdtem a hasamra és széthúztam a fenekem és ő is be dugta nagyon jó volt mivel nem volt annyi idősen még túl nagy farkunk így egyikőnknek se fájt.

 

Volt hogy suli után haza értünk és le mentünk hátra a kertbe a saját kezüleg készitett kis úgymond klubb házba és ott szépen le vetkőztettük egymást.

 

Ekkor azt mondtam.
-most be kapom.
erre azt mondta.

-felőlem

 

És ekkor be vettem a számba a farkát és el kezdtem szépen szopni nyalogattam mozgattam a számba nagyokat nyeltem és csak szoptam nagyon finom érzés volt és ez rendszeresen megtörtént minden alkalomkor mikor együtt voltunk vagyis kb majdnem minden másnap.

De vele kezdtünk el hidegülni egymástól és abba hagytuk a szexuális viszonyt bár én  bántam kicsit.

De az öccsével megint el kezdtünk együtt hokizni.
És többször kértem hogy feküdjön a hasára és hagy simogassam fenekét.
Meg kérdeztem hogy ki próbáljuk-e a dugást
És azt mondta igen.
kérdeztem ki kezdje mondta hogy kezdhetem én is.

 

Ekkor megkértem húzza szét a fenekét és be dugtam vele még jobban élveztem mert neki kicsit macisabb alkata volt.

Még az nap este ős is meg dugott engem és nagyon tetszett.

 

Másnap este megint ugyanaz hogy dugtunk és ekkor le is szoptam amint mondtam ő macis alkatu de épp ezért élveztem annyira a farkát a számban mivel a nagyobaccska fenekével szoritottam számba meredező farkát imádtam őt szopni vele nem túl sokszor történt meg általába csak néhány másodpercig szoptam őt.
Ő összesen csak egyszer szopott le akkor is csak 10 másodpercig talán de volt hogy én meg 10-20 percig szoptam őt. Amimég vele kapcsolatosan tetszett mikor lovagoltunk egymás farkán  ő feküdt a hátán én pedig be dugtam a farkát a fenekembe és lovagoltam rajta nagony jó volt mivel kellemes volt imádtam a farkát magamban.
De amitől meg tudtam őrülni mikor meg lovagolta a farkam annyira finoman érzékien csinálta közben fogtam a farkát vagy épp a fenekét mikor melyiket és élveztük az életet egy pillanatig se szégyeltük magunkat. De egyik nap velem aludt a báttya akivel még 1x utóljára le feküdtem és az is nagyon jó volt... De sajnos ez a kb 2 év után ismét elköltöztek mikor még be jött fiatalabbik unoka öcsém búcsúzni mert akkor volt még fél óra mire haza érnek az ő és az én szüleim. Még egyszer utóljára szexeltünk annyira fájt hogy utóljára szopom le őt pedig szerettem azt a kis édes farkát. És mikor el mentem a fenekébe utánna vége lett. Életem legszebb időszaka volt pedig unoka testvéreim.
De nem szégyellem mert csak élveztük az életet pedig még 15 évesek se voltunk.

Remélem tetszik a történetem és remélem nem ítéltek el miatta. De nekem ez mindent meg ért.
Egyébként a vicces az hogy azóta rengeteg barátnőm volt voltam is lánnyal nem egyszer és eszméletlen jó volt. de az unoka öcséimmel való szexet soha nem felejtem el és ha tehetném még egyszer le feküdnék fiatalabb unoka öcsémmel. köszi hogy el olvastátok.

 

Ezzel a farokkal dugtam meg őket rem meg jelent itt a kép. :)

Jurij Dalgarukij Creative Commons License 2013.05.14 0 0 10821

Javaslom megtekintésre...

 

Törölt nick Creative Commons License 2013.05.06 0 0 10816

Sziasztok!


Már napja rágom magamat azon, hogy megosszam a történetemet, inkább tanácsot kérnék, de ehhez a topichoz tartozik. Pár hete volt az első élményem. Nem igazán érdekeltek sosem a lányok, de azt hittem csak későn érő vagyok. 16 éves koleszos srác vaygok. Egy pesti faluból járok Bpre középiskolába. Persze a srácokkal nagy a sztorizgatás mindig, és ők is azt hiszik, hogy volt már lánnyal dolgom, de attól félek, hogy buzi vagyok, és nagyon nem akarok az lenni.


Úgy alakult, hogy a tavaszi szünetet a koliban töltöttem. Nem voltak sokan, eléggé üres volt a hely. Második nap a társalgóban pár srác leszólított, hogy akarok e velük kártyázni. Az egyik srác egyel felettem járt suliba, a másikról kiderült, hogy végzős és a negyedik srác pedig az ő külsős haverja volt. Snapszerozgattunk, dumáltunk, nem volt semmi nagy szám. Aztán a felettem járó srác közölte, hogy ő megy punnyadni a szobájába, mi maradtunk, de 3-an már nem volt olyan nagy szám a kártyázás, meg a 2-3 év különbség miatt kicsit harmadik keréknek éreztem magam, főleg hogy előjött a csajos téma is, amire persze én csak kamuztam.


Egyszer csak elkezdett a 2 srác sutyorogani, gondoltam le akarnak rázni, szóval már keltem is volna fel, erre megkérdezték, hogy téptem már e valaha. Mondtam hogy nem, erre mondták ha van kedvem menjek fel velük a srác szobájába. Kaptam az alkalmon, mindig is kíváncsi voltam. Elindultunk ketten a srác szobája felé, a külsős srác elment a másik irányba. A szobában a srác elkezdett sodorni, dumálgattunk, pár perccel később a másik srác is betoppant és előhúzott egy 6os sört a táskájából. 


Az itallal nem volt gondom. Házipálinkán neveltek otthon, de cigit se szívtam soha, így elsőre sikerült jól letüdőznöm a füves cigit. Köhögtem is mint a szamár, ki is nevettek. Utána iszogattunk, dumálgattunk, az oldottab hangulatnál már jobban ment az arcoskodás is. Olyan 10 után kicsivel a srác akinek a szobojában voltunk bejelentette, hogy itt az ideje lehúzni a rolót és kitett minket a szobából. A haverja kijelentette az ajtó előtt, hogy már pedig én részeg vagyok és elkísér a szobámig.


igaz, hogy a 2 sör és a fű egyvelege kicsit tompává tett, de azért teljesen jól voltam, nem értettem mire fel, 1 emeletet csak le tudok menni én is, de gondoltam mind1. Végig kussban jött utánam, nézelődött, utólag gondolom felmérte a terepet, hogy lehetnek-e a közelben, de az egész koli tiszta kuss volt. Ahogy a szobámhoz értem kinyitottam az ajtót, ő meg utánam belépett a szobába. mondtam, hogy kösz szépen, megérkeztem jó éjt, erre kivette a kezemből a kulcsot és bezárta az ajtót.


Kérdeztem hogy mi a franc van, nem aludhat itt. Megindultam felé, hogy elvegyem a kulcsot, erre nekiszorított az ajtónak és szájoncsókolt. Én próbltam ellenkezni, de nem nagyon ment, nem vagyok egy erőember, átlagos testalkatom van, neki is az volt, de a karjai jó izmosak voltak. Ahogy a testét az enyémnek nyomta éreztem hogy merevedik a farkam. Elkezdte szívni a nyakamat és az egyik kezével a farkamat dörzsölni a nadrágomon keresztül. Nagyon jó érzés volt, beleremegtem. Hagytam, hogy nyelvével a számba hatoljon.Ez volt az életem első csókja és nagyon felizgatott. Kicsit engedett a szorításon, az egyik kezemmel a haját kezdtem el túrni, a másikkal pedig a nadrágomat cipzároztam ki. 
Letérdelt elém és benyálaza a markát majd a 17 centis farkamat el kezdte verni, közben a másik kezével a saját kb ugyanakkora farkát is kezelésbe vette. Hihetetlen érzés volt, azelőtt csak magamnak vertem, nem tudtam, hogy lehet ilyen jó is. Pár perc után már remgett a lában, szerintem ő is érezte hogy közeledek, mert egyre erősebben kezdte verni. Hirtelen megfeszültem és akkorát élveztem mint még soha. Lenéztem, az nyakán csorgott le a pólója alá a spermám. Felállt és azt mondta, hogy viszonozzam.


Letérdeltem, de nem akartam hozzányúlni a farkához, vagy a számba venni, mert eközben is az járt a fejemben, hogy nem akarok buzi lenni, csak mert ő kiveri nekem attól nem vagyok az. Gondolom megelégelte és ráhúzta a fejemet a farkára jópárszor. Én elhúztam utána fejemet, felálltam és mondtam hogy nem akarom. Erre azt mondta, hogy lehet máshogy is, amiben tud segíteni, és elővett egy fiolát. Levette róla a kupakot és azt mondta szívjak bele az orrommal. Nem tudom miért, de megtettem. teljesen elernyed a testem, majdnem összerogytak a lábaim. Az ágyra lökött és a hátamra feküldt. A nyakamat csókolgatta, miközben az ujjával izgatta a fenekemet. Nem tudom, mi volt az üvegcsében, de segített, mert nem fájt, a nedves ujja simán járt ki és be a nyílásomon pedig még sosem csináltam semmi hasonlót.


Egészen jó érzés volt, főleg miután két ujjra váltott, de utána hirtelen belémvágta a farkát. Elsőre szörnyen fájt, annak ellenére, hogy a cucctól ellazultam valamennyire. Egyre keméynebben dugott. Egy idő után már nem tudtam, hogy sírjak, vagy nyögjek, mert annyira fájt, de annyira élveztem is egyszerre. A farkam megint ott feszengett, miközben ő dugott. Egyszer csak azt éreztem, hogy hirtelen megfeszül, majd nagy nyögések közepette rámterül. Ott lihegett a fülem mellett kis ideig majd kihúza belőlem a farkát amiből még csöpögött a váladéka.


Ezutéán gyorsan felvette a ruháit, kinyitotta az ajtót ls elsietett. Én pár percig ott feküdtem az ágyon, meg se tudtam volna mozdulni, ha akarok se. Kivertem a még mindig lüktető farkamat és azóta is erre gondolok vissza mindig amikor maszturbálok. 


Olvastam itt több történetet is és látom, hogy vannak itt meleg srácok, szóval szeretnék tanácsot, mert eléggé el vagyok keseredve. Egyrész én most buzi vagyok? Nem akarok az lenni, a szüleim biztos kitagadnának. :( Lehet, hogy csak azért volt, mert volt bennem pia, fű meg a másik cucc? Végig magamnál voltam, és élveztem is, de lehet hogy ez csak amiatt van? Sokan írták, hogy volt élményük sráccal, de ennek ellenére most boldogak nővel. Lehet hgy velem is így alakul? A srácot pedig nem tudom elfelejteni, azóta is minden este lejászom a fejemben alvás előtt az eseményeket. Megpróbáltam kapcsolatba lépni a sráccal, elkértem a haverjától a számát, de először vette csak fel, akkor is rámcsapta, azóta nem veszi fel és sms-ekre sem válaszol. Úgy szeretnék vele megint találkozni, szerintetek van esély arra, hogy valami szexbarátság kialakuljon, mint amiről itt pár hetero srác mesélt?


Előre is köszi a válaszokat! A megadott nevem nem az igazi, de szoktam nézni ezt az emailt, ezért ha oda írtok azt is megköszönöm!

Jurij Dalgarukij Creative Commons License 2013.05.05 0 0 10815

Én a györi fősulira jártam. A mi három éves képzési szintünkhöz képest dr. M.P. túl magas volt, de a pribékjeink számára ő volt az egyik igazodási pont.

 

Az előzőeket saját emlékeimből írtam, de ez a kis több részes szösszenet az "írói munkásságom" része...  Persze vannak benne saját emlékek (a valóságban nem így történt, de szép lett volna, ha így történt volna...), másoktól hallott dolgok, amelyeket a fantáziám utána összekapcsolt.

Előzmény: Törölt nick (10813)
Törölt nick Creative Commons License 2013.05.01 0 0 10813

Ja. Örvendezne, ha látná, hogy még itt is róla van szó...:) 

 

Igen. És olvashatatlanul írt a táblára... Bár nekem mechanikából a Sályi Béla bá' volt a kedvencem, bírtam az öreget, egyéniség volt:

 

- Ez idáig 3-as. Akar javítani?

- Lehet rontani is?

- Hát persze!

- Akkor talán maradjunk a 3-asnál...

 

Meg ki volt írva a mechanika tanszék ajtajára a Z épületben belül, hogy: "Mielőtt elmentek, nézzétek meg, nem vagyok-e itt. Béla"

Mivel 1990-ben bezárták egy fél hétvégére az öreget... 

 

Egy indiszkrét kérdés: nagyon plasztikusan írtál (pedig nincs vonzódásom a férfiakhoz), csak nem saját élmények alapján?

Válaszolni nem kötelező, és nem is rosszindulatból kérdeztem. 

Előzmény: Jurij Dalgarukij (10812)
Jurij Dalgarukij Creative Commons License 2013.04.28 0 0 10812

jesz jor rájt...

dr. Michelberger Pál?

 

Olyan dolgok jutnak róla eszembe (mit beszélek? hová?) mint "főtengely és forgattyúsház gyártási pontatlanságából eredő járulékos igénybevételek meghatározása determinisztikus és stohasztikus módszerekkel..."

Előzmény: Törölt nick (10811)
Törölt nick Creative Commons License 2013.04.28 0 0 10811

Nyicsivo

 

dr. M. P. rektor volt a BME-n 20 éve, meg Közlekkari dékán is egy időben. Amúgy mechanikát tanított. Én a szakmában vagyok, pont nyúlásmérő bélyegre kerestem rá, és csodálkoztam, hogy ezt is kiadta, majd megnéztem. Tudod a kíváncsiság:)

 

Az alaptémában nem vagyok érintett, de a járműszerkezetekben igen:) 

 

Üdv

Előzmény: Jurij Dalgarukij (10810)
Jurij Dalgarukij Creative Commons License 2013.04.28 0 0 10810

izvinyítye pázsálüjsztá...

 

igazad van a bélyeggel kapcsolatban. Jelenlegi munkahelyemen egyébként tényleg nyomást (súlyt) mérnek ezzel a módszerrel, de nekem 30 éve közöm nincs a témához.

Ki az a dr. M. P. ? (én már nagyon régi darab vagyok és manapság nem a "Szilárdságtan kisérleti módszerei" (Tham - Ludwig - Huszár - Szántó kb. 1972) azok, amelyek kitöltik életemet.

 

Amúgy te mit kerestél eme témakörben? (aljas módon megnéztem fórumos multadat)

Előzmény: Törölt nick (10807)
bbari Creative Commons License 2013.04.28 0 0 10809

szia! Nagyon izgis a történeted. Írj még!

Szia!

Előzmény: Törölt nick (10808)
Törölt nick Creative Commons License 2013.04.24 0 0 10807

Mechanika VII-ből kellene könyvet írnod. Konzultálhatnál dr. M. P-vel... 

 

Amúgy nem nyomásmérő, hanem nyúlásmérő bélyeg:) illetve gondolod, hogy a jelenlévőket érdekli a járműszerkezetek méretezése?

 

 

Előzmény: Jurij Dalgarukij (10804)
Jurij Dalgarukij Creative Commons License 2013.04.11 0 0 10805

A 804. megelőzi a 803-at...

Bocs... elnéztem.

Jurij Dalgarukij Creative Commons License 2013.04.11 0 0 10804

sajnos ez a rész véletlenül kimaradt, most pótolóm

 

Szakmai napok


A Bencééknél töltött hétvégét követően egy hosszabb önmegtartóztatás következett. Mindkét fiú ápolta egyéb meglévő (hetero) kapcsolatait, úgy hogy egyelőre közös hétvégéről szó sem lehetett. Időnként, ha napközben összetalálkoztak, ugyanazon portán léptek be a kollégiumba (minden emeleten szabad volt az átjárás a többi épülethez) és egy liften utaztak. Igyekeztek a liftben mindig jelenlévő tömegben hátra kerülni és feltűnés nélkül hozzáérni egymás kezéhez, néha egymás fenekéhez is, hogy mást már ne is említsek.

 

Akkoriban egy főiskola általában három éves volt. A VI. félévben kellett szakdolgozatot készíteni és az államvizsgán megvédeni. Ez várt Barnabásra is.

 

Egyszer Bence vigyorogva súgja, hogy fontos dolgot kellene megbeszélniük. Elmondta, hogy az egyik tanerő beszélt nekik a tudományos diákköri munkáról, és hogy éppen van egy projekt, ahol elkellene egy-két munkáskéz. Érdeklődött, hogy konkrétan mi is ez az ügy és mindjárt rákérdezett, hogy ez az a téma, amiből a ... Barnabás írja a szakdolgozatát? Mikor megtudta, hogy igen, rögtön jelentkezett. Innen kezdve megnyílt a lehetőség a közös munkára.

A projekt egy jármű vázszerkezet részlet statikus vizsgálata volt. A szerkezeti egység részletét egy hidraulikus berendezés segítségével olyan igénybevételnek tették ki, mint amilyennek a valóságban lenne (nagyjából!). Műszerek segítségével vizsgálták, hogy a szerkezet alkotó rudazatokban ébredő feszültségek megegyeznek e az elméleti számításokkal kapott értékekkel.

A két fiú közben járt előadásokra, gyakorlatokra, úgy hogy csak szabadidőben, a gépészeti labor irányításával egyeztetve végezhették a munkát.

 

- Na! Szervusz oldalfal. Bemutatom neked Bencét. Tessék! Bence! Oldalfal! Na kicsi csávó látod ezt a rajzot? Az itt bejelölt kurva sok helyen kell elhelyezni a nyomásmérő bélyegeket. A csomópontokat - csak a mi gyönyörűségünkre, az eredeti projektben nincs erről szó - bekenjük majd repedő-lakkal, hogy az ott fellépő feszültségeloszlásokat tanulmányozhassuk.

 

Az első napok borzalmas koszos munkával teltek. Festékoldóval lemaratták a kijelölt helyen a bevonatot és géppel simára csiszolták a felületeket. Ezt a munkát a két fiú egyedül végezte, kellett is hozzá vagy két hét. Ezért némi pénzösszeg is leesett a fiúk részére.

 

A felműszerezést már az alacsonyabb beosztású tanerők végezték. Amikor kész lett a tanerők is szívesen dicsekedtek az összeállított szerkezettel és végeztek ún. bemutató méréseket. Bence tanköre is eljött megnézni és Barnabásunkat érte az a megtiszteltetés, hogy bemutató előadást tartson. A mérések eredményeiből a rudazatban ébredő feszültségeloszlásokról kellett axonometrikus ábrákat rajzolgatni. Ez is rabszolga munka volt, de ezért is a fiúk további külön pénzt kaptak, gyűltek velük az oldalszámok Barnabás szakdolgozatában, kellett a projektet megrendelő cégnek és kellett XY. főiskolai alkalmazott műszaki doktorijához. És... a két fiú úgy járhatott egymás szobájába, mintha otthon lennének. Megismerték egymás szobatársait, elfogadottá vált a jelenlétük egymásnál.

 

Egyik nap Barnabásunk kérdezi Bencét, hogy mit tervezett hétvégére? Bence eredetileg haza akart menni, de amikor meghallotta, hogy Barnabás mindkét szobatársa és a fürdőszoba felöli szomszédok mindannyian elmennek hétvégén, felcsillant a szeme... Hála az égnek, a végzősök ekkortájban nem igen maradtak a hétvégéken bent a kollégiumban, mert többségük szakdolgozat témát és így ipari konzulenst saját lakhelyén működő cégnél választott és általában hétfőre beszélték meg a konzultációkat.

Biztos, ami biztos Bencénk csak 22 óra után jelentkezett. Kinyílt az ajtó és egy meztelen alak villámgyorsan berántotta. Mire feleszmélt a ruházatától ő is megszabadítva feküdt az emeltes ágy alsó szintjén. Az első elsülések másodperceken belül megtörténtek mindkét félnél, mert már nagyon ki voltak éhezve egymásra.

- Jó tudom a helyem, én vagyok alul - mondta nevetve Bence és egy kis tégelyt vesz elő. - Hoztam egy kis síkosítót, hátha uraságod meg óhajt gyalázni...

- Nincs ellenemre - mondta Barnabásunk és egy nyelvest dugott Bence csivitelő szájába.

- Lehet, hogy röhögni fogsz, de a szobámban elindulás előtt egy óvszerbe bújtatott vastagabb gyertya segítségével megpróbáltam magamat kitágítani, vagy legalább is keresni azt a pózt, ami a legkevesebb fájdalommal jár.

- No! Lássuk a tudományod!

Azzal Bence megint a ráüléses módszerrel kezdte, de most sokkal gyorsabban sikerült befogadnia barátja szerszámát. Lábait előre tolva lehetővé tette, hogy Barnabásunk felüljön Bencénket hanyatt fektetve.

- Azt hittem rosszabb lesz, pedig egyáltalán nem fáj, de azért ne tégy elhamarkodott mozdulatokat.

Barnabásunk időnként szerette volna az Anikónál megszokott iramot felvenni, de véletlenül sem akart fájdalmat okozni kis barátjának. Egyszer csak eszébe jutott, hogy csak fél kézzel támaszkodjon, szabaddá vált kezével megfogta Bence gyönyörű péniszét. Elkezdte finoman húzkodni... Úgy érezte, mintha nem is a barátjáé, hanem a sajátja lenne a kezében. Vagyis, Bencét próbálta gyorsítani, mégis mintha saját magán jelentkezne a hatás. Egyszer csak hallja, ahogy Bence lélegzete kezd mélyebbé válni... egyre gyorsabban izgatja Bencéét, mégis Ő az aki el akar durranni... Végül nagy kiáltással megszabadul feszültségétől, de a fiúcska is... Így maradnak egymáson fekve.

- Ne húzzad ki, maradj bennem, simulj a testemhez, ahogyan csak tudsz...

Hajnali három óra felé egymásba gabalyodva elaludtak.

Előzmény: Jurij Dalgarukij (10803)
Jurij Dalgarukij Creative Commons License 2013.04.10 0 0 10803

Abban az évben áprilisban már nagyon jó idő volt. A két fiú időnként közös kocogásnak álcázva elindult a kollégiumtól nem messze lévő ártéri erdőbe, hogy élvezhessék egymás társaságát. Mindkettő próbálta néha szóba hozni a jövőt, de pár próbálkozás után hallgatólagosan maradtak abban, hogy élvezik a jelent. Bence volt az, aki megvallotta, hogy igen meg kell nősülni, mert az a világ rendje, ha nem nősül meg, nem lehet gyermeke de amit Barnabás iránt érez, az egyelőre felülmúlhatatlan. Barnabás nagyokat hallgatott, részben jól sejtette saját jövőjét. Az államvizsga letételét követően, még augusztusban elhelyezkedett, de októberben behívták katonának, ami akkoriban két év volt. Anikóval csak a leszerelést követően házasodtak össze, de ez most még csak a jövő zenéje, és az is, amire most még nem is gondolhatott.

 

A vizsgaidőszak megkezdését követően május végén egy vasárnap délután eltervezték, hogy a folyó mentén a töltésen hosszasabban elgyalogolnak. Mindkét fiú hozott fényképező gépet de Barnabás most fekete-fehér filmet tett bele.

- Milyen filmet hoztál? - kérdezte Bence.

- Fekete-fehéret, igaz ez majdnem annyiba kerülne, ha kereskedelmi forgalomban is lehetett volna kapni, mint a színes. Ezt használják a fotóművészek és   e z t   é n   i s   e l ő   t u d o m    h í v n i. - mondta Barnabás.

- Csak nem huncut fotókat akarsz rólam készíteni? - kérdezte Bence.

- Te kis gondolatolvasó...  Azért megkérdem, szabad?

- Igen! De én is készíthetek rólad?

- Természetesen.

Nyáriasan meleg idő volt. Már 6-8 kilométerre eltávolodtak a várostól. A folyócska mentén körös körül szántóföldek terültek el a zsendülő növényzettel, rajtuk kívül egy teremtett lélek sem járt arra. A síkvidéki tájat az azúrkék ég, amelynek mélységét a néhány felhő csak kiemelte és a növényzet harsány zöldje uralta. A madárcsicsergésen és a levelek között suhogó szellő keltette hangokon kívül csak nagy néha lehetett a több kilométerre lévő országos főútvonal zajait meghallani. A folyó egy helyen vett egy kanyarulatot de a töltés ezt egy jóval nagyobb ívben követte. Ezen a részen a töltés és a folyópart között volt egy ligetes rész. A fák még nem nőtték be teljesen, de azért elég védelmet biztosítottak a kíváncsi tekintetek elől. Ide leszaladva, miután meggyőződtek az idegen tekintetek elől történő álcázás megfelelőségéről, mindketten ledobtak magukról mindent. Először csak hosszasan álltak a parton összeölelkezve. Váltottak néhány puszit majd megállapodtak abban, hogy mielőtt örömüket lelnék egymásban, el fogják készíteni az ominózus fotókat. Barnabás először megpróbálta Bencét művészien beállítani, de az eredmény lehangolónak tűnt. Végül megkérte, hogy próbáljon meg beszélni bármiről és viselkedjen természetesen, már amennyire az lehetséges. Bence leült a leterített farmerjére, felhúzta és lazán átölelte a térdeit és arról beszélt, hogy hogyan imádja azt a vele szemben ülő melák és mamlasz alakot, akivel olyan nehezen tudott összejönni. Barnabás csak kattogtatta a gépet. Az egyik beállásról gyanította, hogy nagyon jó lesz. Oldalról fényképezte a fiút, aki oldalt fordítva fejét mosolyogva nézett az objektív felé. Szépen kidolgozott izmai, szőrtelen felsőteste, alig pihés lábai és az ebben a testhelyzetben kevésbé érvényesülő férfi díszek összhangja tökéletes volt. Volt mosolyában és a nézésében valami, amit eddig csak egyetlen egy korábban készült felvétel adott vissza megfelelően. Majd Barnabás megkérte, hogy forduljon szembe a nappal, nyújtsa ki és rakja szét enyhe terpeszben lábait. A fókuszálás így önkéntelenül is a gyönyörű nemi szervére irányult. A meleg miatt laza herezacskó előtt pompásan érvényesült a viszonylag hosszú és vastag hímvessző. Majd Barnabás hanyatt feküdt a főben és a fölé álló Bencét, illetve nagyobbrészt annak impozáns kukacát kapta le. Ez a beállítás végül fordított szereposztásban is elkészült. Bence hasonló pózokban örökítette meg barátját, mint amilyen pózokban ő is pózolt korábban, de most nem a modell, hanem a fotós volt az, akinek be sem állt a szája. Barnabás teste szintén gyönyörű volt. Ő nagyon hamar összeszedett a korai tavaszi napfényben is némi barnaságot, csak a tornanadrág által takart rész maradt fehér. De bizony így is nagyon szexis volt. Barnább bőre jól kiemelte kisportolt testének szépségét. Bence a gép mögül monoton hangon kántálta, hogy "bújjon ki belőled az ősállat, vesd rá testemre magadat..., légy erőszakos, vedd el ami téged illet..." meg hasonló sületlenségek. Ennek következtében Barnabás szinte minden képen nevetett. Majd következtek a csintalanabb fotók a teljes méretet mutató lécekkel...

A fotózás abbahagyását követően Barnabás hátulról átölelte kis barátját.

- Jó lenne, ha lenne egy pokrócunk.

- De hát nincs.

Barnabás Bence mögött állva lassan érzékien elkezdte csókolni a füle mögötti részeket, amelyet Bence halk nyögéssel és ébredező erekcióval nyugtázott. Majd jobb kezével finoman, nagyon lassú mozdulatokkal elkezdte ingerelni a pompás férfi díszt. Mindig megcsodálta a fiúcska szép fehér bőrét és az ő sötétebb színű farkincájához képest, szinte rózsaszín vesszőt és a hozzá tartozó szőrtelen zacsit, amelynek tartalma szintén kellemes méretű volt. Szerette finoman megmarkolni, mert mindig őszinte érzéki nyögés volt rá a válasz. Észrevette, hogy ha zacsit ingerli a srác ösztönösen széjjelebb teszi a lábait. Bence sohasem titkolta, hogy élvezi idősebb barátja dominanciáját, kezdeményező késségét, ahogy átadja magát részére, szinte eszméletvesztéses állapotba tud kerülni. De aztán erőt vesz magán és ő is megmarkolja, amit kell. Hirtelen ötlettől vezérelve térdre rogyik előtte és szájával lassú munkába kezd...

- Nem lesz ennek így jó vége! - hörgi Barnabás. De nincs rá válasz. Kb. két perc után kiabálni kezd, hogy hagyja abba, mert rögtön elsül, de a szájacska csak folytatta. Hosszú másodperceken keresztül élvezett, úgy érezte, hogy a fejéből minden vér elszállt. Végül a szájacska lassan elengedi foglyát, de a kibuggyanás pillanatában a túlérzékeny makk miatt úgy érzi, hogy a csillagokat le tudná rúgni az égről. Csak lerogyott a fa mellé és simogatta a drága arcot. Bence nem túl elegánsan félrevonul és kiköpi a tartalmat.

- Jaj látod mit csináltál? Most legalább 10 percet kell várnom, hogy magamhoz térjek - "panaszkodott" Barnabás.

- De megérte. Megfigyelhettem, hogy hogyan élvezel. Szeretem látni, szeretek neked örömet okozni.

- Jó! Akkor most én is kifigyellek - azzal Barnabás hasonló technikával kezdi el ingerelni Bence kéjlécét. Mivel Bence látványosan jobban van eleresztve a 22 centiméterével, az mélytorkozás, ami az előző felállásban előfordulhatott, itt szóba sem jöhetett. Csak pár perc kellett, hogy a fiú lélegzése mélyülni kezdjen. Két kezével végig fogta lágyan Barnabás fejét. A kéj megérkezésekor a fogás kissé erősebbé vált, halk nyögések és erőteljes rándulások kisérték az örömnedvek kiürülését. Barnabás szintén várt pár másodpercet és csak utána engedte el a keménységéből nem sokat vesztett szerszámot. Észrevette, hogy barátja szeme könnyes.

- Barnabás! Hidd el, embert még úgy nem szerettem, ahogy téged szeretlek. Nem tudok nélküled élni.

- Én is nagyon szeretlek! - mondta őszintén Barnabás és valóban próbálta végig gondolni, hogy hogyan lehetne egy közös életet kivitelezni a szocialista Magyarországon a 70'-es években. Amor, omnia vincit.

 

Visszafelé más úton haladtak. Az országos főútvonalhoz - a zajból ítélve - egyre közelebb kerülve látszódott egy település. Mivel becslésük szerint vagy 15 kilométerre elgyalogoltak a kollégiumtól, gondolták megpróbálják hátha sikerül vonattal, vagy Volán járattal bemenni a városba. A településen kívül megláttak egy majorságnál egy busz-megállóhelyet és egy kocsmát. A kocsmáros kérdésükre válaszolva mondta, hogy igen vasárnap is megáll itt a járat, ha le- vagy felszálló utas van. Elfogyasztva egy-egy korsó sört, a cigarettafüstös helyről visszamentek az út mellé.

 

A Zíl teherautó vezetője később azzal védekezett, hogy a jobb első dúrdefekt miatt átmenetileg elvesztette az uralmát a járműve felett. A későbbi vizsgálatok szerint is csak 70...80 km/óra körüli sebességgel mehetett. Látta a két fiatal fiút a megállóhelyen és azt is tudta, hogy el fogja ütni őket és nem tehet semmit.

 

Barnabás érezte, hogy valami probléma lesz. A hangos durranásra hátrafordult, azonnal kapcsolt és próbálta Bencét elrángatni, először azt hitte sikerrel. De amikor a fiú testét ellepte a vér, látszódott, hogy nagyon nagy a baj. A kocsmából kitódulókhoz még oda tudott szólni, hogy hívjanak mentőt.

Bence tekintete egyre üresebbé vált...

- Mond meg a szüleimnek és a húgaimnak, hogy mindig nagyon szerettem őket és bocsájtsanak meg nekem, ha bármiben vétkeztem ellenük. Istenem irgalmazz...

 

A mentő hamar kiért, de már csak a halál bekövetkeztét tudták megállapítani. Letakarták a drága testet és a másik autóra bízták, amelyik szürke volt és nem sietett. A helyszíni rendőrségi kihallgatás gyorsan és tapintatosan ment, de mondta a helyszínelő, hogy sajnos ezzel még nincs vége. Barnabás kérte, hogy hadd beszéljen előbb ő telefonon Bence szüleivel, amibe beleegyeztek. Amikor újra Barnabás találkozott velük megdöbbenve látta, hogy mindkét szülő haja megőszült a pár hónappal korábbi állapotukhoz képest.

 

Két hét múlva lakóhelyén eltemették Bencét. A saját tanköre egy az egyben ott volt a temetésen. A két szülő jóleső érzéssel figyelt fel Barnabásra, aki Anikóval együtt jött el és kérték, hogy legyenek ott mellettük, mint a fiúk legjobb barátja. Végig próbálta magát tartani, de amikor a kántor a 90. zsoltár ama bizonyos sorát énekelte, hogy "legyetek porrá, kik porból vétettek" ömleni kezdett a szeméből a könny és rázni kezdte a zokogás.

 

Epilógus

Az államvizsgát követően igyekezett gyorsan elhelyezkedni. Ősszel bevonult letölteni a két éves sorkatonai szolgálatát. A leszerelés után összeházasodtak Anikóval. Egy részükről szerencsésnek mondható eltartási szerződésnek köszönhetően önálló lakáshoz is jutottak. Három fiúgyermeke született, a középső lett Bence. A műszaki főiskola mellé közgazdasági egyetemi végzettséget is szerzett, így már a gengszterváltás előtt is jó pozíciókat töltött be. Már a gyerekek is mind kirepültek, amikor eszébe jutott az a bizonyos fekete-fehér film, ami a főiskolai és egyetemi jegyzetei közé volt eldugva, mert ott soha senki sem kutakodott. Elővette a filmet és a diaszkennerrel betöltötte gépbe. Csak egy kattintás és a negatív képből pozitív lett. Megelevenedtek a majdnem negyven évvel korábbi események. Minden pillanatra visszaemlékezett, de arra az első alkalomra is a sétáló utcában, pedig arról nem készült fénykép.

Visszaemlékezve az életére, egy kezén meg tudta számolni (azt a hármat), hogy hány szexuális partnere volt. Hát kettő az fiú volt, de a harmadik az a gyermekei anyja. Ennek ellenére (vagy pont ezért?) Anikó csak egyszer említette meg Bartók Kékszakállú herceg vára című művével kapcsolatban, hogy Barnabásunknál is vannak zárt ajtók és sejti, hogy nagyon nem lenne szerencsés azokat feszegetni.

 

Előzmény: Jurij Dalgarukij (10774)
Skyler Moon Creative Commons License 2013.04.10 0 0 10802

Egy koleszos buliban készült a fotó? :-)

Előzmény: B 53 (10801)
B 53 Creative Commons License 2013.04.06 0 0 10801

És ez milyen koleszos élmény? Vagy, csak nem tudsz olvasni?

Előzmény: Törölt nick (10798)
gGAbesz Creative Commons License 2013.04.04 0 0 10800

Szép példány. Ilyenre vágynék egyszer én is, de nem emrem magamnak megcsinálni...

Előzmény: Törölt nick (10798)
joker_man Creative Commons License 2013.03.31 0 0 10799

Szép munka! Saját gyártmány?

Előzmény: Törölt nick (10798)
Tarik9 Creative Commons License 2013.03.30 0 0 10797

Hát...

Legalább szemmel láthatóan örül az életnek. :)

Előzmény: Törölt nick (10796)
choal Creative Commons License 2013.03.29 0 0 10795

Magam is jártam hozzád hasonló cipőben.

Az első történetemet már megírtam itt, a második volt a tiedéhez némiképp hasonlítható, és szintén pozitív egyenleggel zárult, akárcsak a Te élményed :-)

Amint időm engedi, megírom, a példádon és írásodon felbátorodva.

Sziasztok

Choal (már megint)

Előzmény: Dave Semen (10778)
choal Creative Commons License 2013.03.29 0 0 10794

Hű de jó, hogy megint ihletet kaptál, Jurij :-)  !!

Mindig jó olvasni.

Nagyon bízom benned: a dramaturgiai és a stílusérzékedben, ezúttal is kitűnőt alkottál.

Várjuk a folytatást. (És/vagy a másik történetet)

Sziasztok

Choal

Előzmény: Jurij Dalgarukij (10774)
B 53 Creative Commons License 2013.03.28 0 0 10793

Csak ilyen sztoriknak van itt helye!

Előzmény: Dave Semen (10792)
Dave Semen Creative Commons License 2013.03.28 0 0 10792

Nos igen. :)

Megélni és megírni sem volt rossz, itt a helye egy ilyen szorinak, nem? :) 

Előzmény: fliki10 (10791)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!