Keresés

Részletes keresés

Salvor2 Creative Commons License 2018.01.17 0 0 317408
,m,1710 Creative Commons License 2018.01.17 0 0 317407

France's President Macron Wants to Block Websites During Elections to Fight 'Fake News'

Le akar zárni bizonyos médiákat, a "hamis hirek" terjesztése véget, DE csak a választások idején

Előzmény: GPS (317401)
zöldkomcsi. Creative Commons License 2018.01.17 0 0 317406

"Köln: tömeges molesztálás, a média hallgatott, tettesek sehol"

 

Miközben te is tudod, hogy azt szervezni kellett szórakozásból azok nem kaphatók ilyesmire, miért terjeszted még is úgy mint ha ilyesmivel kellene számolni? Dehogy hallgatott, el voltak árasztva a közösségi oldalak vele, még olyan képet is láttam amin felismert valaki egy 20 évvel ez előtti football meccs utáni esetet.

 

Hü ha hü ha! 

csak nem azt akarod ezzel mondani hogy ideológiai és politikai alapon válogathat egy közösségi portál?

 

Teszi is, engem is kitiltottak innen a thétát, hiába változtattam nicket, pár órán belül felismerték és tiltották a regisztrált mail címmel együtt. Nem tudom mitől változott meg ez a helyzet.

Előzmény: Silver smog (317383)
zöldkomcsi. Creative Commons License 2018.01.17 0 0 317405

Miközben teljesen világos hogy a nem menekült de bevándorló a szocrendszerre utazók semmi esetre sem fognak kelet Eu ba megjelenni! 

 

Szerintem egy ideje már a nyugatiba se nagyon, tavaly Ausztria is csak 21 000-t tudott befogadni mert csak anyian kérelmezték, 35 000 volt a limit a kormány határozatuk szerint.

Egyedül Franciaországban ért el rekordot a befogadást kérők száma. Szerintem a közel kelet szívja el, de nem tudom, valami okból nagyon lelassult.

 

Kinevetteted magad. A tény az hogy 8. éve dolgozom a  Beck & Pollitzer Germany GmbH-nak. Folyamatosan 8-15 fős jellemzően kelet európaiak alkotta brigádban. Folyamatosan próbálnak beilleszteni arabokat, feketéket. 1 példa nem volt rá hogy megmaradt volna.

 

Ez hülyeség, pontosan azt kell megakadályozni, hogy beilleszkedjenek, mert akkor terroristák, pszichopaták lesznek belőlük jó esetben csak valami football hulligán társaságba integrálódik a 2. generációjuk. Aggasztó itt is ahogy felgyorsul a cigányok integrációja, hajléktalan sose volt de újabban látok. Ide ne integrálódjon már senki. Így okés, ahogy öregedik a népesség, ez a biztonság alapja, öregek otthona nem radikalizálódik, de ha fiatalokkal frissíted az egy rémálomba vezet.

Erről szól egy scifi az 1960 as évekből, nem emlékszem az íróra, a címe Szürkeszakál. Atomháború sterilizálja az embereket, gyerekek nem születnek, a jólétben exitáló társadalmat mutatja be. De a végén megjelenik egy kis fény, nem tudják honnan gyerekek jelennek meg az erdőkben, de nem állnak szóba, nem érdekli őket a rogyadozó városok matuzsálem világa. Ez egy igen jó jövő látomása volt a szerzőnek most látjuk.

Előzmény: Silver smog (317385)
zöldkomcsi. Creative Commons License 2018.01.17 0 0 317404

Számomra az érthetetlen, hogy hogyan lett így visszatérve a múltba? A kádárkori propagandának is egy lényeges eleme volt mindég a nyugaton rosszabb közbiztonsági helyzet. Amiben volt is igazság és van is, de csak oda kívánkozott mindenki akkor is most is.

Akkor mi volt akkor és mi most is ennek az értelme?

Előzmény: Törölt nick (317389)
zöldkomcsi. Creative Commons License 2018.01.17 0 0 317403

Szerintem ott csak a rengeteg kamusággal van a probléma, amikor telóról közvetítik egy aszony megkövezését meg ilyesmi, nagyon sokan azt hiszik az egy valóság, valahol megtörténik. De szerintem se levenni kellene hanem működtetni valami felvilágosító propagandát, mert olyannal is találkoztam már aki azt hitte van ember aki gyorsabban fut mint a gepárd mert látta videon.

Előzmény: Silver smog (317395)
zöldkomcsi. Creative Commons License 2018.01.17 0 1 317402

A maradekhoz meg annyit, hogy ennek a linkelgetesnek ebben a formaban semmi ertelme. Most linkelgessek neked magyarorszagi gyilkossagokat es buncselekmenyeket, rendorverest, es kezdjem el bizonygatni hogy a magyarok ilyenek meg olyanok?

 

Találgatják egyelőre a szociológusok, hogy mi történik, mert miközben csökken a népesség számban, emelkedik átlag életkorban, 2015.-ben 3 szorosára ugrott a nemi erőszak esetek száma és magasan is maradt, duplája a korábbi évekhez képest.

De nyugi! Linkelgetne a baloldal is, ha maradnak kormányon a tv ostromból lennének időről időre bejátszások a médiában, nekik az volt az ami ezeknek a röszkei. Valami általános szabály ami működik.

Előzmény: Törölt nick (317398)
GPS Creative Commons License 2018.01.17 0 2 317401

 

Nem a face a hibás!! Az elv, hogy az állam kötelezi az orgánumokat az ő álláspontja szerinti negatív tartalom kiszűrésére. Na ez az igazi Göbbels-i megoldás.

 

Goebbelsi, vagy sem - a hatalom mindig is hatalom volt - ma is az. Még a legliberálisabb hatalom is csak hatalom - amelyiknek érdekei (!) vannak.

 

Néha (elég ritkán) ezek az érdekek egybecsengenek az országaik érdekeivel... máskor meg pusztán csak a hatalmuk (lehetőleg korlátlan idejű) megőrzését, ezért a velük szembeni kritikus hangok elfojtását célozzák.

 

Mert ugye van ország, ahol a szélsőjobbos, rasszista, kirekesztő hangokat próbálják elfojtani - de van olyan ország is, ahol a hatalom a baloldali (de főként liberális) hangokat próbálja kussba tenni.

 

Na most képzeld el, hogy főhet a feje Zcukinak, hogy mindezeknek egyszerre megfeleljen.

 

Hacsak nem jutunk el odáig, hogy a FB-nak is lesznek országonkénti mutációi, pl., FB British version, FB Italian version, FB Polish version...és miért ne: FB Hungarian version.

És majd mindegyikbe az lesz tiltva, amit az aktuális hatalom pont igényel.

.

Előzmény: Silver smog (317395)
zöldkomcsi. Creative Commons License 2018.01.17 0 1 317400

Pedig a zöldkomcsit is feljelentették, nevet kellett változtasson. )-:

Előzmény: Törölt nick (317399)
Törölt nick Creative Commons License 2018.01.17 -2 0 317399

"Több száz állami alkalmazott cenzor lesi a médiát, és a netet, természetesen a face-t is. Ha valami olyan tartalmat talál ami a hatalom számára nem megtűrhető ideológiai vagy az állam éppen adott eszmeiségének a szembenállása miatt, azt egyszerűen le kell venni a face-nak"

 

Na ez ebben a formaban megint ordas nagy hazugsag :)

Előzmény: Silver smog (317395)
Törölt nick Creative Commons License 2018.01.17 -1 0 317398

"miért akarják szétosztani őket kötelező jelleggel?"

 

Mert a bolondok hittek valamifele kozos europai ertekrendben es abban hogy egyutt sirunk, egyutt nevetunk. Azota persze mar rajottek hogy tevedtek, es ennek hosszu tavon kelet-europa fogja meginni a levet.

 

A maradekhoz meg annyit, hogy ennek a linkelgetesnek ebben a formaban semmi ertelme. Most linkelgessek neked magyarorszagi gyilkossagokat es buncselekmenyeket, rendorverest, es kezdjem el bizonygatni hogy a magyarok ilyenek meg olyanok?

 

A migransokat egyebkent senki sem akarja szetosztani, a sima menedekkeroket sem, hanem kizarolag azokat akiknek nagy eselyuk van a menedekkerelem pozitiv elbiralasara.

 

raadasul azokat sem Nemetorszagbol, hanem Gorogorszagbol es Olaszorszagbol.

Előzmény: Silver smog (317393)
Salvor2 Creative Commons License 2018.01.17 0 1 317397

USA kongresszusi kepviselo:

 

"We've got to understand that North Korea is holding onto these nuclear weapons because they think it is their only protection from the United States coming in and doing to them what the United States has done to so many countries throughout history."

 

"We know that North Korea has these nuclear weapons because they see how the United States in Libya for example guaranteed Gadaffi - 'we're not going to go after you, you should get rid of your nuclear weapons.' He did, then we went and led an attack that toppled Gaddafi, launching Libya into chaos that we are still seeing the results of today. North Korea sees what we did in Iraq with Saddam Hussein, with those false reports of weapons of mass destruction. And now seeing in Iran how President Trump is decertifying a nuclear deal that prevented Iran from developing their nuclear weapons, threatening the very existence and the agreement that was made."

 

At this point an incredulous Stephanopoulos stopped the Congresswoman and asked, "Was it a mistake for the United States to take out Gaddafi and Hussein?" Gabbard responded firmly with, "It was, absolutely."  Apparently this was enough to end the interview as a presumably shocked Stephanopoulos had no response at that point.

 

Jo latni, hogy ott is vannak ertelmes emberek. Sajnos nagyon keves.

Törölt nick Creative Commons License 2018.01.17 0 0 317396

"Kb olyan mintha az én cégem csak Orbáni attitűddel megáldott dolgozókat alkalmaz!"

 

Dehogy, a kettonek semmi koze egymashoz.

 

 

 

 

Előzmény: Silver smog (317390)
Silver smog Creative Commons License 2018.01.17 -1 0 317395

Nem igazán érted a mechanikát!

 

Igen. Zucki valóban nem akart beleszólni a dolgokba, bár Merkel már 2 éve is rápróbált.

De a törvény lényege, hogy felelőssé teszi a face-t! 

Több száz állami alkalmazott cenzor lesi a médiát, és a netet, természetesen a face-t is. Ha valami olyan tartalmat talál ami a hatalom számára nem megtűrhető ideológiai vagy az állam éppen adott eszmeiségének a szembenállása miatt, azt egyszerűen le kell venni a face-nak, mert onnan már az ő problémájuk. Nem a face a hibás!! Az elv, hogy az állam kötelezi az orgánumokat az ő álláspontja szerinti negatív tartalom kiszűrésére. Na ez az igazi Göbbels-i megoldás. 

Előzmény: GPS (317391)
Törölt nick Creative Commons License 2018.01.17 0 0 317394

lehet egy keresem? Hagyd mar a faszba ezt a kivastagitast, rendkivul ronda lett tole optikailag a topik.

Előzmény: Silver smog (317390)
Silver smog Creative Commons License 2018.01.17 -1 1 317393

Ki mondta hogy nem jo?

 

Jahh hogy jó??

Értem. Akkor légyszí, magyarázd el hogy miért akarják szétosztani őket kötelező jelleggel? Jahh hogy annyira jó hogy mi is részesüljünk a jó ból a nyugati nagylelkűség jóvoltából?  Ha ha ah. 

Vagy miért korlátozzák mindenütt a bevándorlásukat? Mert a jóból is megárt a sok? 

 

 "

 

Perszepersze :) Na az ilyen szosszeneteid miatt nem lehet teged egyaltalan komolyan venni :)

 

Jahh értem. Nem vág egybe a tapasztalat ezért nem vagyok komoly? 

 

Valojaban semmit sem tudsz roluk, a kormanyod agymoso propagandajan kivul termeszetesen, es nem ismersz egyet sem. Nyugaton is maximum vendegmunkaskent jartal. De tudod a tutit.

 

Mit kellene róluk még tudnom? Hogy amúgy barátságosak csak dolgozni ne kelljen! Hogy azért akad köztük az európaiakhoz képest arányaiban sokszor több agresszív egyed? Ember! Próbáld felfogni! Édes kevés az hogy a szomszéd arabbal összehaverkodtam. Nekem is van (volt)olyan arab évfolyam társam aki teljesen korrekt volt, de a nagy egészet nézve ez messze nem így van. Sem rövid sem hosszú távon nem képesek a kevés kivételtől eltekintve alkalmazkodni, keveredni, beilleszkedni. Ez a valóság és a kevés kivétel ezt nem írja felül.  

 

Én linkeltem elég sokat, és direkt nem Orbán közeli oldalakat, hogy ne legyen lehetőséged agymosózni. De látom hogy teljesen mindegy a számodra mert lassan az Index is Orbánista oldal lesz ha ez az érdeked a vitában.

 

Megtennéd hogy te is linkelsz egyet egyet igazolva az állításaid? Mert az úgy parttalan hogy én linkkel igazolok, te meg lehazugolsz stbstb csak úgy jobb híján! 

 

Kozben meg erosen kevered a menekultet, a menedekkerot, a migransokat...

 

Ok. Mutass rá hogy hol keverem! 

 

Szep peldanya vagy a nemzeti egyuttmukodes rendszerenek :)

 

Semmilyen rendszernek nem vagyok a példája, egyszerűen más tapasztalattal rendelkezünk, és lehet hogy más ideológiai pályán haladunk. 

Előzmény: Törölt nick (317389)
Auralianus Creative Commons License 2018.01.17 0 0 317392

Mégegy cikk a coloradói kezdeményezésről... részetekbe menően

https://www.vox.com/energy-and-environment/2018/1/16/16895594/colorado-renewable-energy-future

GPS Creative Commons License 2018.01.17 0 1 317391

 

"....csak nem azt akarod ezzel mondani hogy ideológiai és politikai alapon válogathat egy közösségi portál? "

 

Gondolkozz fordítva: az az úgynevezett "közösségi portál" tulajdonosai FELELNEK AZÉRT amit a portálon posztolnak a nyájas userek.

 

Bármilyen meglepő, de ha a FB-on pedofil, náci, stb. posztok jelennek meg - Zuckermanó nem mondhatja azt, hogy: "Leszarom, nem én posztoltam - én csak a felületet adtam, ezért innentől szarok rá, hogy ki mit posztol".

 

Mert hogy nem mondhatja - és még jól meg is hurcolják az ilyesmiért, pedig tényleg nem ő posztolt.

 

No kérlek, innentől már tényleg joga van a saját ízlése és belátása szerint szűrni - ha már felel azért, hogy mit raknak ki a juserjei.

.

Előzmény: Silver smog (317383)
Silver smog Creative Commons License 2018.01.17 -1 0 317390

""Ugy valogat ahogy akar. Maganceg, sajat tulajdonu felulettel. Az jelenik meg ott amit ok jovahagynak.

 

Ha ha! Ez nevetséges!

Kb olyan mintha az én cégem csak Orbáni attitűddel megáldott dolgozókat alkalmaz! 

Persze az egészet nem érted.

Ugyan is nem a face osztályoz valójában! Neki is meg kell felelni bizonyos politikai és ideológiai iránynak, különben megy a bünti!! (kapizsgálod miért liberál-fasiszta)? 

 

De ismétlem.

Változik a helyzet az egész Eu ban.

Akkor is meg kell enned a sütit ha más szelek fújnak! 

(biztos tetszeni fog)

 

Én aki nem nevezném magam liberálisnak, valahogy nem tartom jónak az egészet. És akkor sem fogom jónak tartani ha ez a mai liberális mainstream megy a levesbe és mások töltik be a helyét. Nagyon nem fogom akkor sem helyesnek tartani, mert ez nem más mint vélemény diktatúra! Göbbels is így kezdte. 

Előzmény: Törölt nick (317387)
Törölt nick Creative Commons License 2018.01.17 -2 0 317389

" a nyugatnak ez nem jó, vajon miért"

 

Ki mondta hogy nem jo?

 

"Folyamatosan próbálnak beilleszteni arabokat, feketéket. 1 példa nem volt rá hogy megmaradt volna. "

 

Perszepersze :) Na az ilyen szosszeneteid miatt nem lehet teged egyaltalan komolyan venni :)

 

Valojaban semmit sem tudsz roluk, a kormanyod agymoso propagandajan kivul termeszetesen, es nem ismersz egyet sem. Nyugaton is maximum vendegmunkaskent jartal. De tudod a tutit.

 

Kozben meg erosen kevered a menekultet, a menedekkerot, a migransokat...

 

Szep peldanya vagy a nemzeti egyuttmukodes rendszerenek :)

 

 

Előzmény: Silver smog (317385)
_Berci Creative Commons License 2018.01.17 -7 0 317388

Miert nem keresel magadnak inkabb egy migrancsozo topikot? EZ NEM AZ !!! :-(((

Előzmény: Silver smog (317385)
Törölt nick Creative Commons License 2018.01.17 -2 0 317387

"Egy igazi liberál-fasiszta diktatúra."

 

LOL :)

 

"csak nem azt akarod ezzel mondani hogy ideológiai és politikai alapon válogathat egy közösségi portál? "

 

Ugy valogat ahogy akar. Maganceg, sajat tulajdonu felulettel. Az jelenik meg ott amit ok jovahagynak.

Előzmény: Silver smog (317383)
Törölt nick Creative Commons License 2018.01.17 -1 0 317386

Na, akkor leirom hogy mi is tortent pontosan, hogy ne maradj hulye.

 

A helyi sajto mar januar elsejen irt a dologrol.

 

https://www.rundschau-online.de/region/koeln/unruhige-silvesternacht-in-koeln-frauen-am-hauptbahnhof-belaestigt---beinahe-massenpanik-am-dom-23450094

 

https://www.focus.de/regional/koeln/in-der-silvesternacht-frauen-am-koelner-hauptbahnhof-sexuell-belaestigt_id_5184802.html

 

 

Ekkor meg a rendorseg szamara sem volt ismert az esemenyek valodi dimenzioja, hiszen sokan meg nem is tettek feljelentest. Januar elseje 2016ban pentekre esett, sokan szombaton es vasarnap mentek be a rendorsegre feljelentest tenni.

 

Az orszagos media szombaton es vasarnap mar irt a dologrol:

 

Januar 2.

 

http://www.sueddeutsche.de/panorama/kriminalitaet-etliche-uebergriffe-auf-frauen-zu-silvester-in-koeln-1.2803626

 

Januar 3.

 

http://www.bild.de/regional/koeln/sexuelle-belaestigung/sexuebergriffe-koeln-vierzig-taeter-43997892.bild.html

 

Januar 4-en, hetfon pedig a rendorseg tartott egy nagy sajtotajekoztatot, azutan tenyleg mindenhol megjelent orszagosan is.

 

Kivetel az egyik kozszolgalati csatorna, a ZDF, ahol nem adtak hirt rola az esti hiradoban, mert azt terveztek hogy egy nagyobb lelegzetu musort csinalnak. Ezert kaptak hideget-meleget, de masnap ok is foglalkoztak vele. A masik kozszolgalati csatorna, az ARD leadta mar 4.-en.

 

Tehat egyszeruen hazugsag hogy barki is barmit el akart hallgatni. En magam is olvastam rola mar hetvegen, a hetfoi nagy sajtotajekoztato elott.

 

 

Előzmény: Silver smog (317383)
Silver smog Creative Commons License 2018.01.17 -1 1 317385

Na latod, itt kezdodik a ferdites :) Senki sem akar ilyeneket Magyarorszagra kuldeni.

 

 

Milyen ferdítés ember!! Gondolkodj ha van mivel!

Pontosan te írtad hogy 1300 valóban menekült vagy védelmezett státuszt kiadtunk.

De a nyugatnak ez nem jó, vajon miért?????????? Nem elég humánus? Nem elég befogadó? Nem felel meg a nemzetközi törvényeknek?? Nem a pikulát!

Valójában azon keveseknek akiknek van végzettségük, semmi érdek nem köti ahhoz hogy papírok nélkül próbáljanak besunnyogni. Miközben teljesen világos hogy a nem menekült de bevándorló a szocrendszerre utazók semmi esetre sem fognak kelet Eu ba megjelenni! 

Ez kb annyit jelent, hogy megjelennek nyugat Eu ban a beérkezett kérelmek, ahol is akiknek van képzettségük, vagy olyan régiókból származnak feltehetően ahol meg van rá az esély! Azokat megtartanák, a január 1 születésűeket meg irány kelet-közép! Remélem tudod miért van az hogy tömegesen fordul elő a január 1 és a és a június 1 születés az arabok és afrikaiaknál! ha nem akkor nézz utána, mert súlyos. 

 

"ne keverd a magyar munkaerőt az arabbal meg az afrikaival"

 

Te kevered a menekulteket a migransokkal.

 

Nem vágod mi? Én nem keverem ember! Pontosan te kevered!

 

"Nekem senki ne akarja elmagyarázni a mikénteket, mert iszonyat tapasztalatom van"

 

Muhaha :) FINGOD SINCS a tenyekrol, csak a fideszes sajto baromsagait vagy kepes visszabofogni.

 

Kinevetteted magad. A tény az hogy 8. éve dolgozom a  Beck & Pollitzer Germany GmbH-nak. Folyamatosan 8-15 fős jellemzően kelet európaiak alkotta brigádban. Folyamatosan próbálnak beilleszteni arabokat, feketéket. 1 példa nem volt rá hogy megmaradt volna. Mind lekoccolt 1-2 héten belül. Milyen tapasztalat kell még? Igaz én soha nem laktam együtt arabokkal meg afrikaiakkal, normális környéken bérel minden esetben a cég lakást vagy szállót. 

Előzmény: Törölt nick (317382)
Silver smog Creative Commons License 2018.01.17 -1 1 317383

Sajnos konkretan ez is ordas nagy hazugsag.

 

Ha ha ha. Ne tetted az ostobát ember!!

 

"Köln: tömeges molesztálás, a média hallgatott, tettesek sehol"

 

https://index.hu/kulfold/2016/01/06/koln_molesztalas_szexualis_kenyszerites_szemeremsertes_nemi_eroszak_szilveszter_nemetorszag/

 

 

 

 

 

 

"Hiszen ki dönti el hogy mi a gyűlölet beszéd?"

 

A birosag.

 

Egy nagy tagbaszakadt péniszt. 

Van ma még (szerencsére már nem sokáig) egy liberális mainstream akinek az igényeiknek meg kell felelni! Ennyi. Kíváncsi leszek az arcodra ha ez a mainstream megy a levesbé és más igényeknek kell megfelelni, van fogsz óbégatni? Nem tudom hány száz főállású cenzor figyeli a médiát és a netet folyamatosan. És persze vannak ideológiai elvárások aminek meg kell hogy feleljenek. Hogy valami igaz vagy sem az le van szarva! 

Egy igazi liberál-fasiszta diktatúra.

 

" Még is letiltott a face, pedig linkeltem, az az nem pusztán a saját véleményem közöltem."

 

Te is forditva ulsz a lovon. Neked nincs semmifele jogod a facebookon barmit is kozzetenni. A facebook egy maganceg, azt enged meg a sajat maga altal uzemeltetett feluletet kozzetenni, amihez neki kedve van.

 

Hü ha hü ha! 

csak nem azt akarod ezzel mondani hogy ideológiai és politikai alapon válogathat egy közösségi portál? 

Előzmény: Törölt nick (317372)
Törölt nick Creative Commons License 2018.01.17 -1 0 317382

"teljesen más az, amikor valami nyugati bizottság ránk akarja szórni a teljesen analfabéta embereket, és kezdjünk velük az amit akarunk. A nagy része nem menekült hanem bevándorló és analfabéta"

 

Na latod, itt kezdodik a ferdites :) Senki sem akar ilyeneket Magyarorszagra kuldeni.

 

"ne keverd a magyar munkaerőt az arabbal meg az afrikaival"

Te kevered a menekulteket a migransokkal.

"Nekem senki ne akarja elmagyarázni a mikénteket, mert iszonyat tapasztalatom van"

Muhaha :) FINGOD SINCS a tenyekrol, csak a fideszes sajto baromsagait vagy kepes visszabofogni.

Előzmény: Silver smog (317380)
Silver smog Creative Commons License 2018.01.17 -1 1 317380

"Hogy te mit akarsz es mit nem, az igazabol irrelevans. "

 

 

Kb annyira mint a te véleményed!

 

Orbanek is befogadtak valami 1300 menekultet nagy titokban, ugyhogy azokat most eppen te tartod el. Mar ha fizetsz adot, persze :)

 

Te nem vagy tisztában a dolgokkal. Az orbán által beengedett menekültek, 90% ban oltalmazott státuszt kapott. Még mielőtt flangálhatott volna hazánkban, le lett ellenőrizve, sok sok bevándorló meg ki lett szűrve. Semmi titok nem volt, hiszen a nemzetközi egyezmények alapján a valóban menekülteket be kellett fogadni az elmúlt 3 évben. Viszont teljesen más az, amikor valami nyugati bizottság ránk akarja szórni a teljesen analfabéta embereket, és kezdjünk velük az amit akarunk. A nagy része nem menekült hanem bevándorló és analfabéta, de ha egyszer beengedtük, elzavarni nem egyszerű.  

 

Amugy meg te is konzekvensen kevered a migranst a menekulttel. Az elobbit egy ideig el kell tartani, de lehet hogy majd kesobb nem, az utobbit meg jellemzoen nem kell mert dolgozik.

 

A sok sok éves tapasztalat az hogy a 2. generációjuk se integrálódik. Egyszerűen a mentalitásukkal van a baj és ez mindenre hatással van. Persze, biztos van köztük sok akikkel el lehet nevetgetni a gettóba, de köszi. Nekem az a környék ahol ők laknak valahogy nem megfelelő. 

 

Mikor még az index sem hallgatott el dolgokat, mert nem ez volt a parancs!

Az oktatásban jelentkező problémák megoldásával is próbálkoznak: ún. különleges oktatási zónákat hoztak létre. A tanárok különböző kedvezményeket kapnak, ha ezekbe az iskolákba jönnek tanítani, a gyengébb tanulók pedig egyéni vagy kiscsoportos foglalkozások keretében hozhatják be a lemaradásukat. Ez sem hozott azonban áttörést: a tanárok az egyenlőségelvű társadalomban megtépázott szaktekintélyükről beszélnek, a diákok pedig érdektelennek találják a tanított elméleteket."

 

https://index.hu/kulfold/integracio51/

 

Nemetorszagban 200.000 magyar migrans el, akiknek a jelentos resze nem az állam csöcsén lóg.

 

Ugyan már ne keverd a magyar munkaerőt az arabbal meg az afrikaival, mert nem méltányos! Legutóbb Ausztriában húztam le néhány hónapot, de német Essen-i cég alkalmaz. Ipari gépbeállítással foglalkozom, lehet hogy Márciusban amikor megyek vissza az USA ba küldenek, lehet hogy Európába leszek még nem is tudom. 1-2 hó egy munka, aztán ugyan annyi szabad "ha úgy döntök". Nekem senki ne akarja elmagyarázni a mikénteket, mert iszonyat tapasztalatom van. Nagyon nagyon kevés az az arab vagy afrikai aki az általában kelet-közép Eu s kollégáim közül bár kit is képes lenne kiváltani! Egyszerűen se képzettségük se akaratuk, de még csak affinitásuk sincs hozzá. Ok hogy nem a legalapabb munka, de azért nem űrtechnika. 

Előzmény: Törölt nick (317370)
Auralianus Creative Commons License 2018.01.17 0 0 317379

Ne akadjál már bele mindenbe... ki akarna perelni és miért? He? Hazafiak nem perelnek (orosz hazafiak pláne nem)... a többiek véleménye meg mit számít?

 

Előzmény: _Berci (317378)
_Berci Creative Commons License 2018.01.17 -6 0 317378

Ez különben azert (is) erdekes, mert ha a szerzödes nincs HITELESEN (!!) magyarra forditva, ... akkor a magyar birosag semmit nem tud a perekkel kezdeni ... hiszen nyilvan nem mer idegennyelvü forrasokat alapnak tekinteni (legalabbis ennek igy kellene lennie).

Előzmény: Auralianus (317375)
Auralianus Creative Commons License 2018.01.17 0 0 317377

....esetleg összekötik az előadások spinning-el... fitnesz és oktatás egyben...

Előzmény: _Berci (317376)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!