Keresés

Részletes keresés

Akinom89 Creative Commons License 2008.06.30 0 0 7490
http://www.sonjahart.com/galeria.html

Érdemes megnézni az összes képet, mert elszórtan is vannak érdekes dolgok. ;))
_ghost_ Creative Commons License 2008.06.30 0 0 7489

Szerintem fetishparty vagy (fétisparty) kifejezés tökéletesen megtenné/megteszi :)

Ebbe pedig, véleményem szerint, a BDSM imitáció(!) jelenléte olyan mértékben, mint ahogy az a partikon szokott lenni még, pont belefér.

 

Ha a BDSM csak olyan szinten van jelen, mint egy-néhány kiállított bútor, vagy néhány ruha kiegészítő (lovaglópálca, bilincs stb) akkor ez a nagy többségnek még akkor sem zavaró, ha egy-két lelkesebb vendég ezeket imitáció szintjén, vagy néhány képkocka erejéig ki is próbálja. (Biztos jó néhány nem BDSM rajongó is fényképezkedett már például bezárt kalodában egy-egy vártúra során :)

 

A "gondot" szerintem csak két dolog okozhat.

 

Egyik az ha ez a kipróbálás olyan jelleget ölt, hogy a többi vendégnek már-már az az érzése támad, mintha valaki másnak a hálószobájába tévedt volna be véletlenül. Engem személy szerint ez sem igazán zavarna, mert ha valami nem tetszik, legfeljebb nem nézek oda, viszont teljesen el tudom fogadni azok érvelését akiket a privát szféra ily mértékű jelenléte már kifejezetten zavar.

 

A másik, ami sokakra akár riasztólag is hathat az, ha bárki úgy érzi, hogy bármiféle kimondott vagy kimondatlan elvárás van vele szemben ezen eseményekben való aktív részvételre. És ebből a szempontból igazatok van abban, hogy a játszóház valaki számára akár ijesztően is hathat.

 

Szerencsére én eddig kivétel nélkül elégedett voltam a mind a party szervezők, mind a vendégek hozzáállásával. Előfordultak néha olyan történések, amelyek látványától esetleg eltekintettem volna, ezek azonban felettébb ritka, elszigetelt események voltak és nem igazán okoztak problémát.

 

Ugyanakkor, mint a keresztmetszet egy másik képviselője a dresskódos BDSM party is kifejezetten vonzónak tűnik a számomra :)

 

Előzmény: Nelli32 (7488)
Nelli32 Creative Commons License 2008.06.30 0 0 7488
Nekem egyébként elvben nincs kifogásom egy játszóház ellen, bár még soha nem jártam ilyen helyen. Csak azt mondom, hogy az egy másik műfaj. És teljesen igazad van abban, hogy sokak számára riasztó műfaj. Szerintem ma Magyarországon még nincs akkora közönsége a fétispartiknak, hogy ebből a körből egy szűkebb, ezt igénylő körnek sikeres, megfelelő létszámú és komolyságú játszóházat lehessen szervezni. A többség pedig szerintem sem igényli a játszóházat, tehát az alap mindenképpen a megszokott "buli" kéne, hogy legyen zenével, tánccal, beszélgetéssel, ismerkedéssel. Ezt viszont félrevezető játszóháznak hívni.

A játszóház kapcsán előjön egy másik probléma is, amiről nemrégiben lezajlott egy vita az Alárendeltség és/vagy dominancia topikban. Nyugaton a játszóház sokszor egyszerre foglalja magában a fétis és a BDSM jelenségét, ott többnyire dresscode-os BDSM partikról van szó. Magyarországon is van a két halmaznak metszete (pl. én:)), de tapasztalataim szerint nagyon sokan mindkét oldalon elutasítók a másik jelenséggel szemben, és nem hiszem, hogy jól éreznék magukat olyan rendezvényen, ahol a másik oldalt "kötelező" csinálni (dresscode) vagy nézni (pl. korbácsolás). Külön gondot okozna még, hogy egy BDSM parti esetében hogyan szűrd ki azokat, akik röhögni vagy szörnyűlködni jönnének - a fétis oldalon erre jó a dresscode (de csak akkor, ha betartatják), a BDSM vonalon viszont ezt semmiképpen nem lehet kiszűrni, legfeljebb szigorúan válogatott, megbízható kör meghívásával. És akkor megint ott tartunk, hogy a játszóházban lesznek vagy tizen:)). Ha viszont nincs BDSM a fétis játszóházban, akkor mitől játszóház? Mit lehet ott játszani? Hol a határ?

Bocs a hosszú hozzászólásért, csak hangosan gondolkodom:).
Előzmény: rubber76 (7486)


C2/5 Creative Commons License 2008.06.30 0 0 7487

 

Ha jól emlékszem a bulin volt egy origo-s fényképészcsaj.

Én még nem találtam meg a cikket a buliról, de ha valaki esetleg észreveszi, beírhatná ide a linket :)

 

Egyébként én jól éreztem magam, mint mindig.. :)

 

rubber76 Creative Commons License 2008.06.30 0 0 7486
Ezért anti-frusztráció, vagy frusztráció-elleni party. Ők maguk is pont az ellenkezőjét fogalmazzák meg, mint amit közölnek vele. Miért nem a célt fogalmazták meg valami pozitív kicsengésű névben? Miért a legbénább, negatív kiindulópontot?

A Játszóház meg valóban sokakat elriaszt, egy jót bulizni más, mint egy majdnem szvingerklubban részt venni; nagyon jól mondod.

Ráadásul ha már van neki hely, akkor bátrabban lehetne kísérletezni stílusokkal is. Igen, minket feszélyez egy klaffogó zajhalmaz, de még a danúbiuszrádiós slágerzagyvalék is - egyszerűen nem érezzük jól magunkat. Valóban, a mostani bulikat nem ismerjük (régebben indultunk el egyre, s az ajtóból fordultunk vissza pont emiatt), de Józan Géza, meg DJ Rossebtudjaki neve nekünk nem garancia. Ne vegye személyes támadásnak egyikőjük se. Vagy a két halmaz metszete a célközönség (gyk. elektronikus mulatószenére vidulóké és a fetisisztáké)? Így érthető, és elnézést kérek az érintettektől. :D
Előzmény: Nelli32 (7485)
Nelli32 Creative Commons License 2008.06.30 0 0 7485
"A szürke hétköznapok sivár öltözködési normái okozta frusztráltságod itt enyhítheted, a feszélyérzeted pedig ezúttal nyugodtan otthonhagyhatod!"

http://www.fetishparty.hu/ruhazat.html

Találóbb név lenne ezek szerint talán az Anti-frusztráció Fétisparti:). Nekem egyébként inkább a "játszóház" kifejezéssel van gondom, mert ez nem játszóház. A játszóház tudomásom szerint olyan jól felszerelt, intim hangulatú klub, ahol van lehetőség a különböző szobákban szexuális/BDSM együttlétre, van tisztálkodási lehetőség, stb. Valahol félúton a partihelyszín és a szvingerklub között.
Előzmény: rubber76 (7482)
overallmania Creative Commons License 2008.06.30 0 0 7484
Nem ide tartozó téma de a segítségeteket kérném.Tudja valaki hogy lehet regisztrálni a www.skilatzhose.de oldalon?? fontos lenne!!
Kontrol Sende Creative Commons License 2008.06.29 0 0 7483
Nem tudom, de ez halál gáz:)) ha vki megkérdezné, h "hová-hová?" és azt kéne válaszolnom, h "jahát csak a szokásos Frusztrációs partymra..." az kissé frusztrálna.








Előzmény: rubber76 (7482)
rubber76 Creative Commons License 2008.06.29 0 0 7482
"A 'Frusztráció' szó az indo-európai 'Frustration' szó magyarosított változata, melynek 'frustrate' szótöve arra utal, hogy valami valamit értéktelenné, legyőzötté, érvénytelenné vagy csalódottá tett. ... A „Frusztráció” tehát azt a tapasztalatot kísérő érzés, hogy célunk felé való törekvésünkben (kb. küzdelem) valami vagy valaki megakadályoz (l. vereség), vagy valakinek a terveinek vagy igyekezetének a megakadályozása, illetve az akadályoztatás vagy kritika miatt keletkezett bosszúság érzése."

Mi a túrónak hívnak egy fétisparty-t Frusztrációnak??? Ez már régebben eszembe jutott, de hátha tud valaki valamit mondani róla...
dark-angel Creative Commons License 2008.06.29 0 0 7481

Kedves Verroli,

A tulajdonosok női részlegét képviselve, ha kérhetem pontositsd a gondot, hogy legközelebb ne legyen ilyen gond, illetve az illetővel szemben is tudjunk tenni.

Persze nem itt, az e-mail cimem nyilvános.

D-Angel

Előzmény: verroli (7477)
rubber76 Creative Commons License 2008.06.29 0 0 7480
Hát, én pont a leírásod alapján gondolkodok nagyon, hogy megnézem e egyáltalán... :P
Előzmény: verroli (7479)
verroli Creative Commons License 2008.06.29 0 0 7479
Az aprócska incidenstől eltekintve nagyon jól éreztem/éreztük magunkat a párommal. Köszönjük mégegyszer a szervezőknek a bulit, továbbra is látogatni fogjuk a helyszínt, félreértés ne essék. :-)
RubberFan Creative Commons License 2008.06.29 0 0 7478
Hmmm... Nem hangzik túl pozitívnak a dolog; sajnálom, ami Veled történt, bár azt sem sejtem, ki is lehetsz valójában... Mondjuk egy héttel korábban ugyanott meg valakibe "beleharapott" egy heves férfi vendég a táncparketten. :-( Szóval van még fejlődnivaló a kultúrában... Egyúttal jelzem, hogy én kissé csalódott vagyok, mert azt hittem, hogy majd egy igazán színvonalas helyszínen igazán sokan is leszünk, de én keveselltem a vendégek számát. Fórumtagok, kik olvastok: kérek valami hihető kifogást, ki és miért nem volt jelen? :-) (Amúgy nem volt rossz; egész sokáig el tudtam beszélgetni kedves barátaimmal.)
Előzmény: verroli (7477)
verroli Creative Commons License 2008.06.29 0 0 7477
A 28.-án megrendezett zártkörű partiról számolnék be a komolyabb részletektől eltekintve. Pontosabban személyes felháborodásomnak akarok hangot adni, ami a kávézó női mosdójában történteknek köszönhető.
Ugyanis, tudomásom szerint a parti ideje alatt érvényes szabályok mindenkire vonatkoznak, nemcsak a vendégekre, hanem a tulajdonosokra és az alkalmazottakra egyaránt. Kiderült, hogy tévedtem, de legfőképp hatalmasat csalódtam valakiben, akiről azt hittem, hogy egy aranyos, rendes ember, akit nem ismertem félre és nem hiába barátkoztam vele. Lehet, hogy félreértett… biztos, hogy félreértett. Az ő szótárában a baráti közeledés egyenlő a szexuális közeledéssel, mint kiderült.
Úgy gondolom, igenis tiszteletben kell tartani a másik döntését és a visszautasítást érett férfi módjára kell tudni elviselni. Olybá tűnik én hibáztam (?), mikor mindezek ellenére türelmes és kedves maradtam vele, ezért igyekszem többé nem elkövetni eme ballépésemet.
utazo23 Creative Commons License 2008.06.28 0 0 7476
Nem leszel magányos leszünk ott legalább 50-en 60-an minimum és úgy vettem észre eddig nem harap senki:)
Előzmény: Nelli32 (7473)
loenly Creative Commons License 2008.06.28 0 0 7475

iMÁDOK ÍGY FÜRDŐSZOBÁT TAKARÍTANI.

 

loenly Creative Commons License 2008.06.28 0 0 7474
Kissé homályosak a képeim de remélem tetszenek azért;O)
Nelli32 Creative Commons License 2008.06.28 0 0 7473
Na, a barátnőmnek közbejött valami, magányosan fogok ott búslakodni egész este:)...
sárkány bg Creative Commons License 2008.06.28 0 0 7472
Teljesen ide illenek a képeid :-) Tetszik, hogy így bevállalod magad :-) De úgy látom, Te a harisnyás férfiak közt is megállnád a helyed :-)
Előzmény: loenly (7470)
Kontrol Sende Creative Commons License 2008.06.28 0 0 7471
Ok, ezek a képek csak nekem furák? Az ott egy faszi?
Előzmény: loenly (7470)
loenly Creative Commons License 2008.06.27 0 0 7470
fehérbenpirosban
rubber76 Creative Commons License 2008.06.27 0 0 7469
Steakből mindenképpen! ;) :P
Előzmény: lakk-fetis (7467)
loenly Creative Commons License 2008.06.27 0 0 7468
pirosbanpirosbanpirosbanpirosbanfehérbenfehérbenfehérben
lakk-fetis Creative Commons License 2008.06.27 0 0 7467

Szia

 

A konyhank az fantasztikus. Igaz nincs az etlapon lakk vagy latex menu de ezert karpotol a meret. Mert ugye a meret a lenyeg :)  Bovebb info a weblapon az etlap menu alatt.

Előzmény: rubber76 (7465)
LatexLion Creative Commons License 2008.06.27 0 0 7466

Esetleg egy kis latex ballon a gyomorba? :-))

 

(Állítólag kiváló fogyókúra, jó az anyag is, de valahogy én spec kihagyom.)

Előzmény: rubber76 (7465)
rubber76 Creative Commons License 2008.06.27 0 0 7465
Helló! Lenne egy kérdésem. Van, akinél a fétisekhez a gyomrán keresztül vezet az út... Milyen konyhátok van? ;)
Előzmény: betaville (7459)
l8xxx Creative Commons License 2008.06.27 0 0 7464
ismételten csak gratulálni tudok, alig várom már, hogy eljussak :)
Előzmény: WolFyNOS (7463)
WolFyNOS Creative Commons License 2008.06.27 0 0 7463

http://www.stop.hu/video/?id=276

 

Videó az SM's ről. :) Jobb mint a képek. :)

szylvie Creative Commons License 2008.06.27 0 0 7462

Bocs!

Írtam e-mailt.Válaszolsz?

Előzmény: Nelli32 (7460)
RickyPP Creative Commons License 2008.06.26 0 0 7461
Üdv. Mindenkinek!

Új termékek kerültek fel a weblapra és hétvégére is marad még néhány új fűző, ruha.

Vivianna Fetish Shop - Lakk és latex ruhák

Vivianna Lakk fűzők
Fűzős ruha
Vivianna Lakk nadrág

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!