Keresés

Részletes keresés

latexstyle Creative Commons License 2008.07.01 0 0 7515
Kosonom :)
Előzmény: Nelli32 (7400)
Latex Bond Creative Commons License 2008.07.01 0 0 7514

Akkor néhány gondolat végszó gyanánt:

- Az indulat leghalványabb szikrája nélkül írom a hozzászólásaimat, aki a partitól személyesen ismernek, tudják, hogy elég nehéz kihozni a sodromból (ezen a fórumon már számtalanszor tettek rá kísérletet), tehát ezt benézted. ;o)

- Sajnos ez sem érdekel, hogy kinek a riposztjait élvezed inkább. Én is csupán igyekszem válaszolni kérdésekre, amire tudom a választ és aminek valaki vagy ki tudja szűrni az információtartalmát vagy sem. Amire nem tudom a választ, ahhoz nem szólok hozzá. Sajnos ez sokaknak nem olyan nyilvánvaló és akkor is szeretik hallatni a hangjukat, ha semmi értékelhetőt nem mondanak.

- Mint azt legelőször is említettem, nem vagyok személyesen érintett sem a névválasztásban, sem a szervezésben, így az érzéseimbe is elég nehéz lenne belegázolnod.

- Magyarázkodás <> magyarázat. A körömszakadtáig védett álláspontod miatt tűnik a magyarázatom magyarázkodásnak. Ez az ártatlan kérdésedre adott ártatlan válaszom volt. ;o) Számodra béna a név, számunkra nem az. Számodra béna a zene, lehet, hogy sokak számára az sem az. Ez szubjektív.

- A problémafelvetésedhez: természetesen nem kell elfogadnod a hibákat. De olyannak kell címezned, aki kompetens annak kijavításában. Ezúttal nem ezt tetted, csak egyszerűen hőzöngesz minden irányba. Beszéltél már a szervezővel vagy a tulajdonosokkal? Ha nekem valami ötletem van, én megteszem. Tedd Te is ezt.

- A nyálverésedet pedig elég nehéz élménybeszámolóként értelmezni.

Előzmény: rubber76 (7509)
rubber76 Creative Commons License 2008.07.01 0 0 7513
Na - hát - visszatérő problémák... Ezek időben való felismerése a fejlődés kulcsa. ;) Remélem, nem fog mindenki minden a "magyar mentalitásra".
Előzmény: dóri_brown (7512)


dóri_brown Creative Commons License 2008.07.01 0 0 7512

Húúúú, micsoda vihar kerekedett...

A régi helyre lett kitalálva az elnevezés, -mint tudjátok- és szvsz teljesen találóra sikeredett.

A Gyár sok vendéget flusztrált a szegényes környezetete miatt, de lehetett "játszani", és használni a berendezést, plusz senki nem akadt ki ezen. :)))

(A zene ott is visszatérő probléma volt. Jah, meg a cigifüst.

Plusz a meleg. Meg a hideg, meg hogy messzevan/közelvan)

Mégvalamit nemértek: Ha valakit inzultálnak, -amit teljes szívemből elitélek!- az miért nem tudja egy bájos mosoly kiséretében pofáncsapni az illetőt?

rubber76 Creative Commons License 2008.07.01 0 0 7511
Mutimutimuti...!!! ;) A rózsaszín átlátszó catsuit a kedvencem!
Előzmény: rubberkriszta (7500)
rubber76 Creative Commons License 2008.07.01 0 0 7510
Pontosan valami ilyesmire gondoltam! Hát nem lenne mókásabb, ha lennének új arcok?
Előzmény: Nelli32 (7505)
rubber76 Creative Commons License 2008.07.01 0 0 7509
Meg kell hogy mondjam, Bársonypille riposztjait jobban élveztem, sokkal kevesebb indulat volt bennük. Sajnálom, hogy személyes érintettséged okán az érzéseidbe gázoltam, nem ez volt a szándékom. Ártatlan kérdést tettem fel, amire magyarázkodásokat kaptam. Nem érdekel, hogy hogyan lehet egy béna nevet mögöttes ideologizálással elfogadni.

Én csak a kérdéseidre válaszoltam, mégha ezeket költőinek is szántad. Mégis úgy gondolom, más számára is rávilágítottam egy problémára: azért fogadjuk el egynek a hibáit, mert csak az az egy van? S ha átnevelni nem is kell, de az érdeklődők nagyobb számát megnyerni az ügynek nem lenne mindenki számára célszerűbb? Hogy ne sehová ne járanak, hanem valahová? Még ha téged ez baromira nem is érdekel, gondolom, a szervezők nem csak baráti körüknek rendezik e bulikat. Ha meg igen, kéretik kevesebb nyálveréssel csinálni.

A többit vegye mindenki élménybeszámolónak. :)
Előzmény: Latex Bond (7508)
Latex Bond Creative Commons License 2008.07.01 0 0 7508

Valóban szuperebbek a külföldi partik (sajnos az én tapasztaltom is ez), de egyrészről az én hozzászólásom nem erről szólt, tehát újfent érdektelen dolgokról próbálsz győzködni, másrészről az, hogy hol kellemetlenkednek vagy hol harapnak a mosdóban(?) és próbálnak valamit rád erőltetni, az vajmi kevéssé függ össze a helytől, de még kevésbé a parti nevétől.

Én ugyanis innen indultam el, erre rámborult a Frusztráció Parti összes vélt és valós hibája. :o) Nesze nekem, minek válaszolok hülye kérdésekre... :o)

 

Nevezett problémák egyébként sokkal inkább "emberi" tényezők, de még inkább "magyar emberiek", melyen egy rendezvényszervező minden erejével megpróbál jobbítani, de a magyar népet átnevelni alapjában véve lehetetlenség. Persze lehet ezért köpködni a szervezőket, a hely tulajdonosait, de ettől semmi sem változik, legfeljebb akad pár követőd, aki majd ugyanezt teszi és divatot teremthettek belőle.

 

A műanyag söröspoharak problémáját végképp nem vágom...

 

Nem kell mindenképpen járni valahova, ezt is félreértetted, alapvetően költői kérdés volt - nem vártam rá választ. Csak arra riposztoztam, hogy írtad, a kollégáid nem járnak ILYEN helyekre. Ezért kérdeztem, hogy akkor MILYEN helyekre járnak? Ha sehova, hát sehova, baromi mód nem érdekel..

 

A death metal sehogy sem jön ide a hulláival, akárcsak a Te hullaházad. Csak próbáltam hasonlóan "értelmes" asszociációt találni, de ebben beismerem, alulmaradtam. :o)

Előzmény: rubber76 (7503)
rubberkriszta Creative Commons License 2008.07.01 0 0 7507
Helló! Az e-mail címem nyilvános, a nickem alatt megtalálható: kriszta@rubber.hu Természetesen írok róla neked egy kis levelet. :)
Előzmény: overallmania (7506)
overallmania Creative Commons License 2008.07.01 0 0 7506
rubberkriszta szeretném veled felvenni a kapcsolatot.majd légyszí írj. rush-fan@freemail.hu e-mail címre.köszi
Nelli32 Creative Commons License 2008.07.01 0 0 7505
Igen, lényegében megválaszoltad. Hová járnak? Sehová vagy külföldre. "Vagy ha csak egy van, akkor az mindegy milyen, csak a fetisizmus miatt úgyis el fognak menni az érintettek...?" Ezt nagyon fontos gondolatnak tartom. Persze azt is hangsúlyozni kell (bár szerintem ez azért eléggé egyértelmű), hogy itt a fórumon általában konstruktív, segítő szándékú kritikák jelennek meg az ügy:) elkötelezett híveitől. Senki nem kukacoskodni vagy fikázni akar, csak néhány észrevétellel segíteni jobbá tenni a bulikat.

Én nem ragoznám túl ebben a név jelentőségét, de ha már szóba került, elmondtam a véleményem. Viszont az tényleg elgondolkodtató, amit RubberFan szóvá tett, hogy miért voltunk olyan kevesen. Én eddig leginkább azért nem mentem, mert messze volt a Gyár. Ez a probléma most már nem állt fenn. Tehát valami más gond lehet.
Előzmény: rubber76 (7503)
szylvie Creative Commons License 2008.07.01 0 0 7504
Szia köszönöm a válaszod.Én is írtam.
Előzmény: Nelli32 (7496)
rubber76 Creative Commons License 2008.07.01 0 0 7503
Mi legutóbb a BoundCon-on voltunk (igen, ez party is). Szuper volt! Nem haraptak, s a mosdóban se kellemetlenkedtek. :D Volt mindenféle ember, senki se eröltette magát a másikra - és figyeltek arra, hogy senki se sokalljon be valamitől. És a visszaválthatós műanyag söröspoharak...

Hogy mások hova járnak? Valahová mindenképp kell? Vagy ha csak egy van, akkor az mindegy milyen, csak a fetisizmus miatt úgyis el fognak menni az érintettek...?

Nem mondtam, hogy nem tetszenek azok a "külföldi nevek". A megszállottság igaz a fetisisztákra, a dekadencia, mint művészeti stílus... :) Határozottan pozitív jelentése van, főleg a mi szempontunkból.

Nem vagyok képben "death metal" koncertekkel, hogy jön ide a hulláival?
Előzmény: Latex Bond (7502)
Latex Bond Creative Commons License 2008.06.30 0 0 7502

Hmmm... Elgondolkoztattál. A "Beteges Hajlam" nekem kifejezetten tetszik!!! :o) Még az is lehet, hogy átkereszteljük... Pisti?

Tényleg: egy death metal koncerten vajon mennyi hulla lehet már? :o)

Majd' el felejtettem: a 12 kollégád inkább milyen helyekre jár? ;o)

Előzmény: rubber76 (7499)
Latex Bond Creative Commons License 2008.06.30 0 0 7501

"Figyelemfelhívó lett volna..." :

Lásd az álatalam említett külföldi partik neveit. Azok sem ennyire durvák, mégsem tetszene Neked. Ez van. Mondjuk azt, hogy azért van ez, hogy "visszhangot keltsen" a kukacoskodókból. ;o)

 

"...ám van nekije új, szépen fénylő jelenetéstartalma is.":

Most már van a Frusztrációnak is. ;o)

 

"Az 50-60 főhöz képest jelentős szám, nem gondolod?":

Mint mondtam, a zenéhez nem kívánok hozzászólni. A névről beszélek, ha nem vált volna egyértelművé.

 

"azért nem csak egy szűk rétegnek lehet kedvezni..":

Ez már csak egy ilyen műfaj. Nem a zene jobbá tétele vagy a névváltozás fogja idecsalni az embereket, nekem elhiheted.

Előzmény: rubber76 (7499)
rubberkriszta Creative Commons License 2008.06.30 0 0 7500
Tapasztalataim szerint a latexfetisiszták nagy része a catsuitet szereti, meg a maszkot. A fekete a kedvenc színe, vagy kisebb részben az átlátszó. Így ha szeretném, hogy valakit megfogjon a munkám... Sokszor hallom vissza, hogy jó, jó, csak ne piros-fehér lenne, vagy szuper lenne, ha nem kék lenne. :) Egyébként a kedvenc színeim közt vannak a színes-átlátszók, köztük a barna és fekete átlátszó.
Előzmény: LatexLion (7498)
rubber76 Creative Commons License 2008.06.30 0 0 7499
Én nem támadtam, csak érdekelt, miért ilyen béna a név. Figyelemfelhívó lett volna a Vágóhíd Játszóház, A Hullaház Játszóház (ez még rímel is!), valamit a Beteges Hajlam Játszóház is. Ez utóbbi túl egyértelmű, ennek ellenére vetekszik a Frusztrációval. A fétis szó eredeti jelentése valóban nem passzol ide, ám van nekije új, szépen fénylő jelenetéstartalma is. :) A zene miatt személy szerint 12 kollegát számoltam össze a szűkebb ismerettségi körömből, aki nem jár ilyen helyekre. Az 50-60 főhöz képest jelentős szám, nem gondolod? Ha nem is kell az egyéni ízléseket kiszolgálni, azért nem csak egy szűk rétegnek lehet kedvezni.
Előzmény: Latex Bond (7497)
LatexLion Creative Commons License 2008.06.30 0 0 7498
Csak a fekete-átlátszó kombináció felbukkanásának Nálad taqpasztalt gyakoriságára próbáltam egy kis párhuzamot építeni :-)))
Előzmény: rubberkriszta (7495)
Latex Bond Creative Commons License 2008.06.30 0 0 7497

Nekem ugyan nem tisztem sem megvédeni, sem megmagyarázni a Frusztráció Parti elnevezésbeli ideológiáját vagy konzekvens voltát (megteszik ezt majd helyettem Betaville vagy Denevér - az igazi névadó szülők), mégis ejtenék azért erről pár gondolatot a magam szemszögéből:

 

1.) Ha a szó értelmét etimológiai szempontból vizsgáljuk, valóban elég szerencsétlennek tűnhet a névválasztás, de ilyen szemszögből nézve elég szerencsétlen maga a fétis szó is, ugyanis nyelvtörténelmileg ennek még negatívabb kicsengése van, mint a frusztrációnak és a múltban köze sem volt mondjuk a lakkruhák által gerjesztett szexuális izgalomhoz. :o) Akkor meg feltehetjük mindjárt azt a kérdést is, hogy mi a fenéért hívjuk "fétispartinak" a fétis partit? Sokak szemében ez már magában elég beteges, úgyhogy el sem jutnak a frusztráció szó jelentésköréig. :o)

 

2.) A felsorolt jelentések mellett a "frusztrációnak", illetőleg a hozzá kapcsolódó frusztráltság-érzetnek még számos más jelentése, aspektusa van, pl.: csalódottság, reményvesztettség, kielégítetlenség, úgyhogy egy - a deviáns vágyaival küszködő és a társadalom nagyobb hányada vagy rossz esetben még saját partenere által sem megértett - fétiskedvelőre elég határozottan illeni szokott ez a jelző. Akire nem, hát nem... Örüljön neki! :o)

 

3.) Egy rendezvény "fantázianevének" megválasztásakor nem minden esetben szokott szerepet játszani a megcélzott vendégkör, de mondhatnánk azt is, hogy egyáltalán nem szükségszerű, hogy utaljon rá. A Fétis szó utal rá, a Frusztráció és a Játszóház egyesek szerint nem, azonban a célját eléri: figyelemfelkeltő mindkettő és ez a lényeg.
Ha olyan partit akarsz, amiről szeretnéd, hogy beszéljenek, akkor nem lehet unalmas jelzőkkel illetni. Látod, Ti is beszéltek róla... :o)

Itt azért gyorsan le kell hogy szögezzem, hogy nekem is van véleményem a parti neveiről és ez a "Frusztráció" esetében abszolút egyetértő, a "Játszóház" esetén azonban már némileg ambivalens, de én itt csupán az első "F"-ért kívánnék védőbeszédet tartani. ;o)

 

4.) Hogy miért nem hívjuk egyszerűen csak "Fétis Parti"-nak? Nos, az olyan sekélyes gondolkodásra vall, nem? :o) Másrészről van rá esély - még ha elhanyagolhatóan kicsi is -, hogy lesznek további fétis partik is Magyarországon (bár őszintén szólva e téren eléggé pesszimista vagyok) és akkor hogyan különböztetjük majd meg magunkat tőlük? Megint harcba szállunk az "Első" meg "Igazi", meg hasonlóan kétes jelzők birtoklásáért? A Frusztráció név hallatán azonban addigra mindenki álmából felkeltve is tud mire asszociálni.

 

5.) Ha a frusztráció szó negatív kicsengésű, akkor mit szólsz az "Obsession" vagy "Decadence" partikhoz? :o) Merthogy ilyenek is vannak ám! Ezek is fétis partik és valószínűleg senki sem akadt ki a névválasztáson vagy ad absurdum látogatják emiatt őket kevesebben, mondván "én nem vagyok se nem hanyatló, se nem megszállott vagy rögeszmés, úgyhogy a tájára sem megyek egy ilyen összejövetelnek".

 

6.) És végezetül: aki csupán ez alapján dönt arról a fontos kérdésről, hogy részt vegyen-e egy ilyen rendezvényen, azt hiába is győzködnénk a név "ártalmatlanságáról", mert alapból fenntartással kezelné azt. Szerintem más információforrások alapján kell dönteni arról, hogy elmegyünk-e egy jónak ígérkező buliba vagy sem.

 

7.) A Frusztráció Parti elnevezés sajnos egyáltalán nem egyedi, ugyanis Budapesten tartottak már a Külső Bécsi úti disco-ban ilyen nevű partit, aminek még ennyi köze sem volt a szó jelentéséhez, mint a mi esetünkben. Érdekes módon ott sem firtatta senki a szó jelentését, hanem inkább buliztak egy jót.

 

U.i.: A zenéhez egyáltalán nem kívánok hozzászólni, mert engem személy szerint MINDENFÉLE formában zavar a hangos zene ezeken a partikon, úgyhogy e téren úgysem lehetne egyformán kiszolgálni mindenki ízlését. A zenei műfajok szeretete annyira szubjektív és annyira sokrétű, hogy ember legyen a talpán, aki akár már egy 5 fős társaságnak egyaránt az ízlésére tehet, nemhogy egy 50-60 fősére, lévén ezt a társaságot nem a zenei irányzatok tartják össze, hanem valami egészen más.

 

Üdvözlettel,
L.B.

Előzmény: rubber76 (7486)
Nelli32 Creative Commons License 2008.06.30 0 0 7496
Ez különösen király a telt modellek miatt. Csak így tovább:)!
Előzmény: juzernev (7494)
rubberkriszta Creative Commons License 2008.06.30 0 0 7495
Még nem... ;) :P
Előzmény: LatexLion (7491)
juzernev Creative Commons License 2008.06.30 0 0 7494
... és az sem baj, ha teltek a formák :-)



gázálarcban is :-)

juzernev Creative Commons License 2008.06.30 0 0 7493
feszüljön és csillogjon...

l.i.d. Creative Commons License 2008.06.30 0 0 7492

Lakkimádók!

 

Rendeltem az Amazonától két 4D-s lakk cuccot, egy miniruhát és egy trikót. Hát, mit mondjak? ... Vérprofi! Az anyag is, a kivitelezés is. Rengeteg cuccunk van már, de az asszonynak eddig ez a ruha lett a legjobb. Szó szerint, mintha ráöntötték volna.

 

Ezek után bátran ajánlom mindenkinek az Amazonát! :o)

 

Ha lesznek jó képek, majd nyomok fel párat!

LatexLion Creative Commons License 2008.06.30 0 0 7491

Na, akkor egy komolytalanabb észrevétel:

 

Rubberkriszta, Susan Waylandnak is Te vagy a szabója?

 

http://www.latexsextgp.com/promo/sw_latex_fhg/pics_24/

 

 

Előzmény: rubberkriszta (7453)
Akinom89 Creative Commons License 2008.06.30 0 0 7490
http://www.sonjahart.com/galeria.html

Érdemes megnézni az összes képet, mert elszórtan is vannak érdekes dolgok. ;))
_ghost_ Creative Commons License 2008.06.30 0 0 7489

Szerintem fetishparty vagy (fétisparty) kifejezés tökéletesen megtenné/megteszi :)

Ebbe pedig, véleményem szerint, a BDSM imitáció(!) jelenléte olyan mértékben, mint ahogy az a partikon szokott lenni még, pont belefér.

 

Ha a BDSM csak olyan szinten van jelen, mint egy-néhány kiállított bútor, vagy néhány ruha kiegészítő (lovaglópálca, bilincs stb) akkor ez a nagy többségnek még akkor sem zavaró, ha egy-két lelkesebb vendég ezeket imitáció szintjén, vagy néhány képkocka erejéig ki is próbálja. (Biztos jó néhány nem BDSM rajongó is fényképezkedett már például bezárt kalodában egy-egy vártúra során :)

 

A "gondot" szerintem csak két dolog okozhat.

 

Egyik az ha ez a kipróbálás olyan jelleget ölt, hogy a többi vendégnek már-már az az érzése támad, mintha valaki másnak a hálószobájába tévedt volna be véletlenül. Engem személy szerint ez sem igazán zavarna, mert ha valami nem tetszik, legfeljebb nem nézek oda, viszont teljesen el tudom fogadni azok érvelését akiket a privát szféra ily mértékű jelenléte már kifejezetten zavar.

 

A másik, ami sokakra akár riasztólag is hathat az, ha bárki úgy érzi, hogy bármiféle kimondott vagy kimondatlan elvárás van vele szemben ezen eseményekben való aktív részvételre. És ebből a szempontból igazatok van abban, hogy a játszóház valaki számára akár ijesztően is hathat.

 

Szerencsére én eddig kivétel nélkül elégedett voltam a mind a party szervezők, mind a vendégek hozzáállásával. Előfordultak néha olyan történések, amelyek látványától esetleg eltekintettem volna, ezek azonban felettébb ritka, elszigetelt események voltak és nem igazán okoztak problémát.

 

Ugyanakkor, mint a keresztmetszet egy másik képviselője a dresskódos BDSM party is kifejezetten vonzónak tűnik a számomra :)

 

Előzmény: Nelli32 (7488)
Nelli32 Creative Commons License 2008.06.30 0 0 7488
Nekem egyébként elvben nincs kifogásom egy játszóház ellen, bár még soha nem jártam ilyen helyen. Csak azt mondom, hogy az egy másik műfaj. És teljesen igazad van abban, hogy sokak számára riasztó műfaj. Szerintem ma Magyarországon még nincs akkora közönsége a fétispartiknak, hogy ebből a körből egy szűkebb, ezt igénylő körnek sikeres, megfelelő létszámú és komolyságú játszóházat lehessen szervezni. A többség pedig szerintem sem igényli a játszóházat, tehát az alap mindenképpen a megszokott "buli" kéne, hogy legyen zenével, tánccal, beszélgetéssel, ismerkedéssel. Ezt viszont félrevezető játszóháznak hívni.

A játszóház kapcsán előjön egy másik probléma is, amiről nemrégiben lezajlott egy vita az Alárendeltség és/vagy dominancia topikban. Nyugaton a játszóház sokszor egyszerre foglalja magában a fétis és a BDSM jelenségét, ott többnyire dresscode-os BDSM partikról van szó. Magyarországon is van a két halmaznak metszete (pl. én:)), de tapasztalataim szerint nagyon sokan mindkét oldalon elutasítók a másik jelenséggel szemben, és nem hiszem, hogy jól éreznék magukat olyan rendezvényen, ahol a másik oldalt "kötelező" csinálni (dresscode) vagy nézni (pl. korbácsolás). Külön gondot okozna még, hogy egy BDSM parti esetében hogyan szűrd ki azokat, akik röhögni vagy szörnyűlködni jönnének - a fétis oldalon erre jó a dresscode (de csak akkor, ha betartatják), a BDSM vonalon viszont ezt semmiképpen nem lehet kiszűrni, legfeljebb szigorúan válogatott, megbízható kör meghívásával. És akkor megint ott tartunk, hogy a játszóházban lesznek vagy tizen:)). Ha viszont nincs BDSM a fétis játszóházban, akkor mitől játszóház? Mit lehet ott játszani? Hol a határ?

Bocs a hosszú hozzászólásért, csak hangosan gondolkodom:).
Előzmény: rubber76 (7486)
C2/5 Creative Commons License 2008.06.30 0 0 7487

 

Ha jól emlékszem a bulin volt egy origo-s fényképészcsaj.

Én még nem találtam meg a cikket a buliról, de ha valaki esetleg észreveszi, beírhatná ide a linket :)

 

Egyébként én jól éreztem magam, mint mindig.. :)

 

rubber76 Creative Commons License 2008.06.30 0 0 7486
Ezért anti-frusztráció, vagy frusztráció-elleni party. Ők maguk is pont az ellenkezőjét fogalmazzák meg, mint amit közölnek vele. Miért nem a célt fogalmazták meg valami pozitív kicsengésű névben? Miért a legbénább, negatív kiindulópontot?

A Játszóház meg valóban sokakat elriaszt, egy jót bulizni más, mint egy majdnem szvingerklubban részt venni; nagyon jól mondod.

Ráadásul ha már van neki hely, akkor bátrabban lehetne kísérletezni stílusokkal is. Igen, minket feszélyez egy klaffogó zajhalmaz, de még a danúbiuszrádiós slágerzagyvalék is - egyszerűen nem érezzük jól magunkat. Valóban, a mostani bulikat nem ismerjük (régebben indultunk el egyre, s az ajtóból fordultunk vissza pont emiatt), de Józan Géza, meg DJ Rossebtudjaki neve nekünk nem garancia. Ne vegye személyes támadásnak egyikőjük se. Vagy a két halmaz metszete a célközönség (gyk. elektronikus mulatószenére vidulóké és a fetisisztáké)? Így érthető, és elnézést kérek az érintettektől. :D
Előzmény: Nelli32 (7485)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!