Keresés

Részletes keresés

nitta Creative Commons License 2001.03.24 0 0 65
hmmm... nem is tudom mire gondolsz :) a 2 MM nem értékeli igazán, hogy mi milyen lelkes fanatikusok vagyunk, de sebaj, ott leszünk :)
Előzmény: dnb123 (64)
dnb123 Creative Commons License 2001.03.24 0 0 64
Koncert!!! Mekkora jó, már attól féltem, hogy a srácokat csak Sopronban hallhatjuk legközelebb élőben! Annak pedig a legkevésbé sem örültem volna. Már csak azt nem tudom, hogy hogyan fogunk hazajutni koncert után. Ez a baj a gödöllői Trafóval, hogy nem épp vendégmarasztaló muzsikát játszanak éjjel. Az első hévig meg ugye csak bámulni lehet ki a fejedből. No sebaj, nem siránkozni akarok itt, ezért a zenéért már sokmindent hajlandóak voltunk elviselni (ugye nitta??????)!!! :)))
patrona Creative Commons License 2001.03.24 0 0 63
Szerintem felesleges egyből egy új topicot indítani, a kezdeti baklövések miatt. Amúgy meg mindenkinek a saját felelőssége, hogy mit ír be, én nem akaok moderálni(kivéve ha folyamatos, és dúrva OFFozás megy). Ahogy írtad, kezdi összeszedni magát a topic.
Amúgy tőlem átköltözhetünk a Nettóra is. Ott mindenkinek megvan a lehetősége, hogy törölje a hozzászólását, még mielőtt Milka látná, és csalódna egy nagyot....:-)))))))
Előzmény: nitta (62)
nitta Creative Commons License 2001.03.23 0 0 62
kezdi visszanyerni a topic eredeti formáját :)
én 1 dologra már iszonyú rég óta kíváncsi vagok, úgyhogy ChrisH, légyszi kérdezd meg : a Sly Sheep Unitedben van az a fura hang 1 darabig ( nem tudom jobban körbeírni, egy pasié) , ami pont olyan mint Roger Waterstől a Perfect Sense part II.-ban ( Amused To Death album) a kosármeccs- közvetítés. ugye ez nem véletlen? ha igen, akkor annál is jobbak, mint amit eddig gondoltam róluk:)

patrona: szerintem szimplán indíts 1 új topicot, mert ezen nagyjából mindenki parának érzi az eddigi megszólalásait, bár én felvállalom a sajátjaim, de azért...:)

serial killer Creative Commons License 2001.03.22 0 0 61
a "szakállasak" a legjobbak:-))
DE AZÉRT A NEO AZ RULEZ!!! (MINKDETTŐ:-))
Előzmény: ChrisH (60)
ChrisH Creative Commons License 2001.03.22 0 0 60
HAHAHA.. ezer éves poén, de azért jó volt. :)
Előzmény: serial killer (59)
serial killer Creative Commons License 2001.03.22 0 0 59
Én azt szeretném kérni a NEO-tól, hogy szóljon Morpheusnak, hogy töltsön le valami jobb programot, mert unom már ezt ami van!:-))
Trinity
MarK Creative Commons License 2001.03.22 0 0 58
OK, Kriszti :)).
Gondolkodom a kérdéseken, kösz :).
Előzmény: ChrisH (57)
ChrisH Creative Commons License 2001.03.21 0 0 57
"CrisH: ha nem is szólsz, de talán rajtad keresztül fel lehetne nekik tenni bizonyos kérdéseket hm? Talán van néhány topicos, aki szívesen kérdezne."

Hát valóban nem mertem szólni, elég bunkóra változott a hangnem, gondoltam, jobb, ha most nem, ellenben ha komolyan gondoljátok (többiek is), szívesen vállalom, hogy továbbítom a kérdéseket, és ráveszem őket, hogy válaszoljanak.
Max. megzsarolom őket valamivel. :)
Egyébként meg hívjatok nyugodtan Krisztinek, látom, a ChrisH leírása gondokat okoz, meg különben is.. :)

Budapest környéki új dátum 2001.04.07. szombat 23.00h, Trafo Club Gödöllő.

Előzmény: MarK (55)
MarK Creative Commons License 2001.03.21 0 0 56
A DM klub topic 54. hozzászólásánál még ott is minden rendben volt, hehe :).
Azóta persze előfordult néhány őrültebb fazon is (nem is nagyon lehet egyébként ezeket kikerülni - legyen), de igazán elmérgesedett helyzet már nagyon régen nem volt. Vita az igen, de az nem baj. Nem mintha nagyon szeretnék vitázni, de a konstruktív jellegű dolgok még hasznosak is lehetnek, azokat élvezem.
db: jaja, Patrona-nak igaza van. Vetesd ki! :)) Na nem a piercing-et, hanem a hozzászólást... :)))
Előzmény: patrona (54)
MarK Creative Commons License 2001.03.21 0 0 55
Néha valóban elég sz@r mederbe kerül a topic, de én nem szólok, mert bizony a sajátomban (és gyakran máshol is... :)) én is gyakran OFF-olok, bár az legalább szintén zenei téma. Na mindegy.

CrisH, depeche babee: Ti jobban ismeritek őket, nyílván meg tudjátok ítélni, hogy valóban érdemes-e szólni nekik. Márkról úgy tudom, hogy ettől függettlenül azért elő szokott fordulni az indexen (legalábbis régebben), tehát attól még rátalálhatnak.

CrisH: ha nem is szólsz, de talán rajtad keresztül fel lehetne nekik tenni bizonyos kérdéseket hm? Talán van néhány topicos, aki szívesen kérdezne. Mondjuk én nagyritkán - akár a társaságotokban(Disp, v. Judit, v. Anna), akár korábbi Shape-es témákban eddig élőben is beszéltem velük (sőt, gondolom, a bulik alkalmával bárki odamehet hozzájuk beszélgetni, ha van értelmes témája), de talán nem rossz ötlet.

depeche babee: ha akkorát csalódna benned Milka, akkor előbb kellett volna gondolkodni, s utána írni...
:))

patrona Creative Commons License 2001.03.21 0 0 54
dnb123: Ehehe, itt messze nincs olyan rossz hangulat, mint amilyen a DM topicban szokott lenni néha....:-)))))
De nem tudom hol láttál kritikát. Illetve tudom, de az mind pozitív volt. A nagyszájúak meg majdcsak megunják, ne is törődj velük!

Babee: Ha annyira zavar a 40-es hozzászólásod tartalma, írj egy mailt egy Indexes opnak, hogy vegyék ki.

Nem tudom, megkérdezte e már valaki a két MM-et, hogy szeretik e a PSX játékokat?
Megmondom miért kérdezem: Egyszer a Destruction Derby Raw című játékkal játszottam, és meghallottam benne egy olyan emberhang samplinget, ami egy az egyben szerepel az egyik NEO szám koncertverziójában(most meg nem mondom melyikben). Persze lehet, hogy nem ebből a játékból szedték, hanem nekik is megvan ugyanaz a samplingCD, mint a játék zenészeinek.......

Másik PSX-es NEO-s történetem: A Spyro 3 című játék egyik zenéje egy az egyben olyan, mintha NEO lenne. Ki is szedtem magamnak Mp3-ba, és amikor megmutattam a nagy NEOs haveromnak, az táncraperdült a dal hallatán:-))))))))
Amúgy annak a játéknak a zenéjét az ex Police zenekar dobosa készítette.

depeche babee Creative Commons License 2001.03.21 0 0 53
Hát ezzel nem értek egyet. Márknak meg lehet mutatni, ő tudja,hogy ilyen szókimondó vagyok de Milka akkorát csalódna bennem,hogy világgá mehetnék bánatomban...
Na mind1. Lényeg a jó humorérzék. A farokgyűrű onnan jutott eszembe,hogy tegnap láttam az 54 című filmet és abban hangzott el a ruhatáros csaj szájából a következő szöveg "tudja hány bőrkabát van itt extasyval és farokgyűrűvel a zsebében?" na, innen. pont. Ja, meg, hogy David Gahannak intim piercingje egy bizonyos testrészében.
a hs7-ről meg annyit,hogy Robi nekem 1 hónapja azt mondta van 6 új szám, de csak nyáron kezdik el játszani őket.
Előzmény: dnb123 (52)
dnb123 Creative Commons License 2001.03.21 0 0 52
Úgy érzem kezd itt elmérgesedni a helyzet! :( Miért emberek? Ez a topic nem arról a zenekarról szól, akiknek a zenéjét (elvileg) mindannyian szeretjük??? Vagy rosszul értelmeztem a dolgokat??? Nehéz ide jókedvű és kedves hozzászólásokat írni, mert az az érzésem, hogy minden ember csak kritikát találhat itt.

diesel:
Szerinted csak hülyepicsák vannak a földön??? De ezen a topicon biztosan?

Az extremitás kérdéskörhöz meg csak annyit, hogy serial killer a szívemből szólt. Nem hiszem el, hogy Milka soha nem akart extrém lenni egész a populáros idők óta. Mindamellett, ha ezt most sikerült levetkőznie magáról, annál jobb. Még a végén egyszer azt is eléri, hogy férfinak fog kinézni.

ChrisH:
Szerintem semmi olyan nem történt itt, amit a srácok elől titkolni kellene. Sőt, akár - ha lenne kedvük - be is szállhatnának a beszélgetésbe!!! Szerintem érdekes lenne. Ez persze tőlük függ.

liquid Creative Commons License 2001.03.21 0 0 51
Na én is beszállok a Neoőrületbe. :))))

depechebabee: írhatnál mán valami mailt... :)))

Előzmény: depeche babee (40)
Törölt nick Creative Commons License 2001.03.21 0 0 50
megint off vagy, meg deszkás is ráadásul, úgyhogy tépj innen te is, egyébként nekem van a szerveremen neo, és néha hallgatom is, úgyhogy ontopic vagyok,na.
Előzmény: diesel()diablo (49)
diesel()diablo Creative Commons License 2001.03.21 0 0 49
köszi, jobban is érzem magam. Járnál velem?
Előzmény: nitta (48)
nitta Creative Commons License 2001.03.21 0 0 48
20, és nem, nem érzem magam infantilisnek, sőt még hülye pi**ának sem. szimplán mostanában ezek a gondolatok ugrottak be -a zenén túl- a Neoról. de majd visszafogom magam, hogy minden gondolatom roppant magasröptű és Neked tetsző legyen.
Előzmény: diesel()diablo (46)
serial killer Creative Commons License 2001.03.21 0 0 47
NEO COOL!!!!!
Szerintem transzis azokkal a szoknyákkal és a kockafrufru-val nem tartom férfias jelenségnek :-) és nem is egy Marlon Brando, de meg kell hagyni a zenéjükben semmi hiba nincs...sőt szupi!:-)
diesel()diablo Creative Commons License 2001.03.21 0 0 46
bocs, ti hány évesek is vagyok?
Előzmény: nitta (45)
nitta Creative Commons License 2001.03.21 0 0 45
hát pont erre gondoltam, hogy a Márk 1 teljesen átlagos srác, míg a Milka a szoknyás nadrágaival+ a változó színű rastáival tett azért, hogy ő igenis különleges legyen, és az emberek felfigyeljenek rá, amit szerintem -látszólag- élvezett. és most pont ez szünt meg. persze lehet, hogy csak megkomolyodott, bár ez a piercing dolog nem erre utal :)
1ébként nekem mindig is szimpatikusak voltak az ilyen intim piercingek, de ezt senki nem mondja el neki :)
Előzmény: depeche babee (40)
trend Creative Commons License 2001.03.21 0 0 44
Szerintem depeche babee tudja, hogy mit jelent a trend szó...az elöbb már leírta, hogy ez esetben ez most egy zenekarról szól és a disp azért érti, mert ennek a zenekarnak a honlapja az ő szerverén van....de ez már egyátalán nem tarozik a topictémához.

Egyébként tegnapelött nyilatkoztak a srácok a z+ben (a felvétel az Almássy téri pszinapszis bulin készűlt), és ott úgy vettem ki Szűcs Krisztián nyilatkozatából, hogy istenigazából még sehol sem tartanak az új albummal. Legalábbis ő még egy szót sem énekelt fel, holott azt mondták májusra szeretnék kiadni.

Előzmény: diesel()diablo (43)
diesel()diablo Creative Commons License 2001.03.21 0 0 43
jaja, a farokgyűrűt tudomásom szerint arra használják, hogy jobban álljon, és ne csak begyűrni lehessen a méteres kékerest, mint a kesztyűujjat.

babee: figyi, a trend a legelsővonalbelibb (és emiatt a leggyorsabban eltűnő) divat. Ráadásul most ezt a szót, hogy 'trend', 'trendy' divat alkalmazni, érted, egy áéve ilyet még nbem hallottál, na. Érted, ez egy hullám, ami egyszercsak hopp, véget ér. Vagyis inkább már érT. De majd egy év múlva, amikor már a srácok is teljesen mást nyomnak (mondjuk pont az új dm hatására, mert az ugye egyértelmű, hogy jó pár úgymond popzenészre úgy fog hatni az exiter, mint másfél g speedball), majd újrahozom a témát.

vince: ja, takharogyhá e' bazz :-))) nem hagyod, hogy normatív vitát szítsak! még a végén assziszik, hogy valami közös projekten törjük a fejünket, hejj

Előzmény: patrona (42)
patrona Creative Commons License 2001.03.21 0 0 42
:-))))))))))))))))))))

Azért mutasd csak meg neki, hátha van humorérzéke:-)))))))))))

Babee: A farokgyűrű az nem az, amire te gondolsz. Inkább írtál volna intim pearcinget, az sokkal "diplomatikusabb", és egyértelműbb:-))))))

Előzmény: ChrisH (41)
ChrisH Creative Commons License 2001.03.20 0 0 41
Hm.. azon gondolkodtam, hogy megmutatom neki ezt a topicot, de ezután már nem tudom, merjem-e.
Előzmény: depeche babee (40)
depeche babee Creative Commons License 2001.03.20 0 0 40
Vincent, légyszi vidd innen a haverodat és más topicban chateljetek mert minket ez nem érdekel!
Ezt már eljátszottad máshol is,nem vagyunk kíváncsiak a hülyeségeidre!

diesel:Milka vagy Milka Milkovics Mátyás beceneve.
a trendes meg a trend zenekarról szól,nem a divatról. ezért mondtam,hogy disp érti,te nem.

nitta:hogy érted,hogy most kettőjük közül nem ő az extrémebb? Márk sem extrém...
Mesélte,hogy annyira jó volt hosszú idő után,hogy Milkivel bementek a pórnép közé vmi helyen Esztergomban és nem ismerték fel őket.
(és most vmi durva:lehet,hogy Milka ezután az extrém dolgokat a nadrágjában fogja tartani, pl vesz egy farokgyűrűt) de azt mi már nem fogjuk látni :-)))

patrona Creative Commons License 2001.03.20 0 0 39
Srácok! Én igazán nem akarom itt játszani a szigorú topicgazdát(meg egyébként sem magamnak indítottam), de nem tudnátok ezt máshol folytatni?
Törölt nick Creative Commons License 2001.03.20 0 0 38
igen
destruktív alakokat szeretettel...
te is dízel! :)
Előzmény: diesel()diablo (37)
diesel()diablo Creative Commons License 2001.03.20 0 0 37
ja, destroy-time!
Előzmény: Törölt nick (36)
Törölt nick Creative Commons License 2001.03.20 0 0 36
semmiről. az a lényege.
Előzmény: Babaloo (35)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!