Keresés

Részletes keresés

appfeltrudle Creative Commons License 2018.11.26 0 0 9143

Kedves eesooc!

 

 

Mikor súlyosbították a 7 éves büntetést 10 évre?

Előzmény: eesooc (9141)
RED JOHN2 Creative Commons License 2018.11.26 0 0 9142

A károkozás mellett a másik nagy tragédia, hogy a szövetkezeti károsultak nagy része a tízen éve megkötött adás-vételi szerződése, megállapodása után, még most sem tudja pontosan megmondani, hogy mire is kötött jogügyletet a csaló szövetkezettel! 

 

Sajnos az igazat mondónak teljesen igaza volt abban, hogy már nem érdemes több lépést tenni ilyen hozzászólások után!    

A BAUMAG ügyben is, mindenkinek sok sikert kívánok!

 

eesooc Creative Commons License 2018.11.26 0 0 9141

Balázs Lászlót 7 évi börtönre itélték, amit nemrég 10 évre sulyosbitottak. A büncselekmény ha nem csalás, nem lehet más mint jogosulatlan pénzügyi tevékenység. A befektetőknek abban van igaza, hogy ezt a tevékenységet is hosszabb időn át folytatta. Erről nem tudtak, tehát megtévesztés áldozatai lettek.

Előzmény: eesooc (9140)
eesooc Creative Commons License 2018.11.26 0 0 9140

Ha ez így van, akkor ez jogszolgáltatás, ami nem igazságszolgáltatás.

Előzmény: 1/2VÉR (9139)
1/2VÉR Creative Commons License 2018.11.26 0 0 9139

Kedves eesooc!

 

A jelek szerint még nem jutott el a tudatáig az az eddig senki által nem cáfolt állításom, hogy a kártérítési igényünk jogalapja kétséges, a csalás bűntettére alapított hivatkozás pedig elévült, vagy kétszeres eljárás tilalma alá esik. (Csalás bűntette miatt ugyanis indult eljárás, csak az ügyészség nem emelt miatta vádat! A jogalap pedig azért kétséges, mert a károsultak a jopgerős ítélet szerint -az Ön állításával elélentétben- nem sértettjei a baumag-szövetkezetek által elkövetett jogsértéseknek.)

 

Azért várom már hónapok óta a jogilag megalapozott cáfolatot elsősorban is RED JOHN2/azigazmondotól, hogy ez az állításom nem valós, megalapozatlan.

 

Maga se hivatkozzon hát cáfolat hiányában a 15-23 évvel ezelőtt elkövetett bűncselekményekre még akkor sem, ha azok ennyi év távlatából bizonyíthatóak is lennének!

 

A még oly jogos felháborodás pedig nem  jogalap semmire.

eesooc Creative Commons License 2018.11.26 0 0 9138

Kedves forumtársak!

 

Az eddigiekből levonható következtetés: Csaló szövetkezetet a hatóság nem engedhet működtetni, tehát működő szövetkezet nem lehet csaló. Ez tévesztett meg engem és az összes befektetőt. Erre hivatkozva tartunk igényt kártéritésre.

oroszlánbajusz Creative Commons License 2018.11.25 0 0 9137

A fején találtad a szöget,minden szavad igaz.

 

Mi van a TV szerepléssel ?

 

Ennek elmaradása  igazolja,hogy ezek,a baumagosok fizetett ellenségei.

 

Ki bízta meg ezeket  az árulókat azzal ,hogy kémkedéssel,és figyelem eltereléssel tönkretegyék a baumagos károsultak emberek ügyét?

Előzmény: appfeltrudle (9136)
appfeltrudle Creative Commons License 2018.11.25 0 0 9136

Kedves 1/2 Vér!

 

 

 

Ugye maga sem mondja komolyan, hogy nem jutott el a nyilvánvaló felismerésig, hogy ezt a műsort nem nekünk, ostoba átlag károsultaknak sugározza ez a száz fejű Hydra, meg baráti köre, hanem a bűnös illetékeseknek.

 

De hiába piszkálgatja dühödten légkardjával alulról a pénzes zsákot Red John2, azigazmondo, battai kamel, és a többi egy tőből kipattant index huszár, az illetékeseknek úgy látszik, a szemük sem rebben, csak nem akarják reájuk nyitni a pénzes csapot.

 

Ha ez megtörtént volna, higgye el, már nem lenne oka tovább itt írogatnia a tutit, napi rendszerességgel, már nem lenne itt.

 

Ha valóban ennek mindent tudó lábasfejűnek az lenne a célja, hogy mindenki nevében kamatoztassa ügydöntő, perdöntő,  ütős, beverős, és kiverős bizonyítékait, hát találhatott volna erre jócskán lehetőséget.

 

Például átvehette volna a pesti egyesület vezetését, de nem tette.

Megírhatta volna a petíciót, ami után állandóan ácsingóztak, de nem tette.

Felszólalhatott volna több rendezvényen is, de nem tette.

Szervezhetett volna egy másik aláírásgyűjtést a saját petíciójára, de nem tette.

Kapcsolatba léphetett volna más szervezetekkel, de nem tette.

Csinálhatna egy leleplező dokumentum sorozatot más internetes felületen, de nem tette.

Segíthette volna a Demeter féle egyesület munkáját, de nem tette.

 

 

 

És mit tett ez az áldott jó ember?

Csak ide írogatott, mindenkit elküldött melegebb éghajlatra, aki nem az ő elképzelése szerint mert megnyilvánulni akárhol is.

Bujkál a sötét háttérben, és azt hiszem, hogy ezzel ki is merítettünk minden említésre  méltót az ő tevékenységével kapcsolatban. Ja, persze olyan szegény sose volt, hogy ígérni ne tudjon, így hát akikkel kapcsolatban állt, annak megígérte, hogy visszaszerzi az ő pénzét is. Aztán visszakozott ebből a ígéretéből is. Másokat bujtogat folyamatosan cselekvésre saját maga helyett, miközben azt harsogja magáról, hogy csak ő az, aki mindent tud, rajta kívül mindenki más hülye Baumag ügyben.

 

A "majd egyszer csinálok valamit" rettenetes jövőképét lebegteti a bűnösök feje felett, és a többi károsultat is ezzel áltatja.

Fenyegetőzik mindent leleplező tv-s szerepléssel, de ki az, aki őt ezek után komolyan veszi?

 

Biztosan látta Salamon Béla kabaré jelenetét, ahol ez volt a mottó: "Ha én egyszer kinyitom a számat, ha én egyszer elkezdek beszélni!"

Ez neki ott bejött, nem neki kellett Dunabogdányba menni, ha jól emlékszem.

 

Több mint nevetséges, amit művel, de valakinek van kedve ezen nevetni? Mert a mi ügyünk nem kabaré, csak ilyenek teszik azzá.

Előzmény: 1/2VÉR (9135)
1/2VÉR Creative Commons License 2018.11.25 0 0 9135

T. RED JOHN2/azigazmondo!

 

Maga beszél folyton a csalásról, míg én az elévült csalásról.

 

Ön ígérte, hogy Mózeshez hasonlóan kivezeti az apátiába sűllyedt bárgyú baumag-károsultakat a kifosztottságukból.

 

Én a célbaérés utánra felajánlottam a magam részéről 500.000.Ft.-ot az önkéntes "vezérnek".

 

Most ismét magán van a sor, hogy szint valljon: Be tudja-e tartani az ígéretét, vagy maga sem ismeri az "ígéret földjére" vezető utat?

 

Míg magával szemben -épkézláb cáfolat hiányában- én továbbra is azt állítom, hogy a baumag-károsultak birtokában lévő, a csalást bizonyító szerződéses okiratok elévülés okán elveszítették bizonyító erejüket, legalább a saját maga nevében cáfoljon meg: maga a saját szerződéseire és más bizonyítékaira alapítva képes lesz megállapíttatni az Állam felelősségét, és azok után én a dícsérő, hálálkodó szavak kíséretében átadott 500.00Ft.-ot követően már nem is fogom tovább zavarni.

 

Ellenkező esetben maga az, aki hamis prófétaként kelt zavart és hiú ábrándokat a károsultakban.

 

Ha nem tud érdemben lépni, úgy haggyon fel végre a hiábavaló fej-és szív-fájdító, szirén-zenével kísért eszmefuttatásaival. 

 

appfeltrudle Creative Commons License 2018.11.25 0 0 9134

Kedves eesooc!

 

 

 

 

Kérjen személyes találkozót Red John2-től, és döntsék el, mi legyen a petícióban.

 

Majd ő irányt fog mutatni e tekintetben is, nem csak magának, hanem minden más tudatlan, tunya sorstársának is, ahogyan ezt itt hónapok óta teszi, csak a mi hályogos, öreg szemünk nem látja még a rendszeres károsult okításainak a kézzelfogható, gyakorlati eredményét.

 

Maga sem látja? Na látja!

 

Eddig sem akart részt venni a hős lovag a petíció megírásában, hátha majd maga rá veszi, ha ugyan még szükség van rá.

 

Hajrá!

Előzmény: eesooc (9133)
eesooc Creative Commons License 2018.11.25 0 0 9133

Nem egymást kell hibáztatni, hanem el kel végre dönteni kell-e petició, ha kell hová kell cimezni és mit tartalmazzon. Személyes találkozást kell összehivni ennek eldöntésére. Ha ez nem történik meg, kár folytatni ezt az értelmetlen vitát.

RED JOHN2 Creative Commons License 2018.11.25 0 0 9132

Kedves félvér!

 

Nemcsak, hogy nekem, de mindenki birtokában ott van a csalás égető bizonyítéka, a saját üzletrész adás-vételi szerződése, célrészjegy megállapodása!

Hölgyem/uram, ön nem érti, vagy nem akarja, nem a megszűnt érdek-képviseletekre kell hivatkozni, inkább tegye fel a kérdéseit azoknak a hozzáértő, szorgos-dolgos embereknek, akik egykoron ott tevékenykedtek, hiszen ők is figyelmesen olvassák az itt történteket, még az is lehet, hogy érdemben válaszolnak majd rá!

Tudja, sokaknak még most is el kell magyarázni, hogy mit is jelent az engedélyhez kötöttség, de ami a legszörnyűbb, sokan még azt sem tudják megmondani, hogy egyáltalán mit vásároltak meg, milyen magánokirat van a kezükben!       

Sajnos még itt tartunk!

 

1/2VÉR Creative Commons License 2018.11.25 0 0 9131

T. RED JOHN2/azigazmondo!

 

Miután maga önként jelentkezett a fórumon, és vetette fel, hogy a birtokában lévő bizonyítékokra alapítva be tudja bizonyítani a csalást (és esetleg más bűncselekményeket is), ne háborodjon  fel azon, ha ez ügyben kizárólag önhöz fordulunk kérdésekkel, nem pedig a megszünt, vagy átalakult egyesületekhez.

 

eesooc kérdései pedig legalább annyira naivak, mint azoké az állítólagos bajtársaié, akik nem tudják, mi a különbség az engedélyezett és az engedély nélkül végzett cselekmények között. 

 

Ezzel együtt az ilyen valós, vagy kitalált kérdések önnek újra jó alkalmat szolgáltatnak arra, hogy visszatérjen a 15-23 évvel ezelőtt elkövetett magatartások jogi magyarázatára ahelyett, hogy ígéretéhez híven a tettek mezejére lépne. 

 

eesooc pedig hol élt a baumag-ügy egész ideje alatt, hogy Magyarországot és a jogállamot egy lapon említi?

eesooc Creative Commons License 2018.11.25 0 0 9130

Jogellenesen működő szövetkezettől jogosult vagyok kártéritést követelni. Jogállamban ez perelhető. Fedezet az államnak befizetett forrásadó. Erre sem fogok választ kapni?

Előzmény: RED JOHN2 (9129)
RED JOHN2 Creative Commons License 2018.11.24 0 0 9129

 

Több károsult bajtársam nem érti, mit jelent az, hogy engedélyköteles tevékenység!

Csak azt, hogy ENGEDÉLYHEZ KÖTÖTT, aminek a végzését a felügyeleti szervtől (PSZÁF, és jogelődjei) kellett, lehetett kérelmezni, persze, ha az adott cégforma "ALANYI JOGON" lehetőséget adott erre!

Ezeknek az "ingatlanbefektetési elnevezésű szövetkezeteknek az ingatlanbefektetési alapkezelési tevékenység végzésére" a törvény szerint jogszabályi lehetősége eleve nem volt, mert a jogalkotó szerint az, csak "kizárólag névre szóló részvényekkel rendelkező RÉSZVÉNYTÁRSASÁG vagy FIÓKTELEP FORMÁJÁBAN" folytatható, SZÖVETKEZET FORMÁJÁBAN NEM!!!

EZ már önmagában "KIZÁRÓ OKA VOLT" ezen szövetkezetek CÉGBEJEGYZÉSÉNEK, amit a bejegyző cégbírók szándékosan figyelmen kívül hagytak!!!    

 

Pista vagyok Szögedröl Creative Commons License 2018.11.23 0 0 9128

Amennyiben az igazmondo/RED JOHN2 közreműködése révén az Állam büntetőjogi felelősségét a bíróság jogerősen megállapítja és arra alapítva jogszerű kártérítési igénnyel léphetek fel az Állammal szemben, úgy az Államtól kapott összegből 1.OOO.OOO Ft-ot felajánlok  az igazmondo/RED JOHN2-nek az eddig felmerült költségeikhez való utólagos hozzájárulás címén. Bónuszként meghívom násznagynak az esküvőmre, mivel kedvesemnek a fejét akkor tudom bekötni, ha az ellopott pénzemet visszakapom.

RED JOHN2 Creative Commons License 2018.11.23 0 0 9127

 

Egy kicsike kiigazítás, a Lenkovics-féle jelentés egyáltalán nem tesz említést a csalás elkövetéséről (KI TUDJA MIÉRT), csak arról, hogy a bejegyző cégbíró, kurva nagyot hibázott! 

EZ úgy lett volna helyes, hogy a BAUMAG szövetkezet egy "ENGEDÉLYKÖTELES" tevékenység (ingatlanbefektetési alapkezelési tevékenység, AMIT "ALANYI JOGON" MEG SEM KÉRELMEZHETETT, ezért is végezte FORMÁLISAN), leple alatt értékesítette a 160. milliárd darab FIKTÍV üzletrészét!!! 

   

RED JOHN2 Creative Commons License 2018.11.23 0 0 9126

Kedves félvér!

 

Én nem vagyok géniusz, de még okos sem, csupán, csak próbálom használni a józan eszemet!

Önnek is ezt tanácsolnám!

Egy géniuszról tudok, úgy hívták, hogy ALBERT EINSTEIN, ja, még egy korszakos magyarról is, ha jól emlékszem, Rogán Antalnak hívják, a nagy nemzeti letelepedési kötvény megalkotóját!

Miért mindig velem van elfoglalva, pedig volna másra is lehetősége, inkább azokat faggatná egy levélke formájában, akik a tényleges kárát okozták!        

Vagy azoknak a szorgos-dolgos embereknek tenne fel izgalmas kérdéseket, akik az érdek-képviseleteknél oly sokat tettek a károsultakért! 

Higgye el nekem, ők is figyelik tátott szájjal az itt történteket!  

1/2VÉR Creative Commons License 2018.11.23 0 0 9125

Tisztelt Marcsika Czeglédi!

 

Az egyesületek Állammal szembeni szándékáról ugyanannyit tudok, mint bármelyik más érdeklődő volt egyesületi társam.

 

A budaörsi egyesület alakulásakor nyilvánvaló volt, hogy végső soron az Állam is felelős azért, hogy a B.L. éveken keresztül elkövethette ezt az eget verő csalássorozatát.

 

Ezt a meggyőződést csak erősítette a Lenkovics-féle jelentés, majd a büntető ítélet tartalma részben gyengítette azt.

 

Mindkét egyesület vezetése azt hangoztatta, hogy az ítélettől függetlenül meg lehet állapíttatni az Állam felelősségét, mert az még eddig nem volt egy teljes körű vizsgálat tárgya.

 

Azt is tudom, hogy mindkét egyesület vezetése a "majdani" esetleges kártérítés érvényesíthetősége érdekében a nyilvántartott tagjai nevében többször is kezdeményezte a végrehajtási elévülés egyoldalú megszakítását, minden alkalommal hivatkozva az Állam kétségtelen felelősségére, valamint arra, hogy a végleges kártérítési összeg csak a felszámolási eljárás jogerős befejezése után számítható ki.  

 

Az ezen bejelentések Állam általi fogadásáról nincs semmilyen információm. 

 

Időközben a budaörsi egyesület baráti társasággá alakult, a budapesti egyesület pedig jogutód nélkül megszünt, ebből eredően nem tudhatom, hogy az Állam elleni pert végül is milyen úton kívánták volna végigvinni. 

 

Nem létező egyesületek ismeretlen módozatú, meg nem valósított szándékairól tehát értelmetlen elmélkedni. 

 

Azok a kétségek, amelyekről korábbi írásaimban említést tettem, bennem ebben az évben fogalmazódtak meg, és nyertek nagyobb  hangsúlyt, amikor azigazmondo majd RED JOHN2 felsorakoztatta a széles skálán mozgó érveit különösen a Baumag alakulása körüli időben megesett eseményekről, és abban az Állam nevében eljáró tisztségviselők bűnös szerepvállalásáról.  

 

Mivel azigazmondo/RED JOHJN2 mindketten azt állították, hogy ők a teljes károsulti csoport javát szolgáló módon sikerre tudják vinni az ügyet, bátorkodtam előhozakodni a kételyeimmel, bízva abban, hogy azigazmondo/RED JOHN2 határozottan megcáfolnak, és megmutatják azt a még egyedül járható helyes utat, amelyen haladva a pénzünkhöz juthatunk.

 

Sajnos ezt a reményemet azigazmondo/RED JOHN2 nem váltották be, és maguk sem tettek(tesznek) kézzelfogható transparens lépéseket afelé, hogy reménykeltő állításaikat sikerre vigyék. 

 

A már nem létező egyesületek korábbi, meg nem valósított szándékairól beszélni tehát ugyanolyan badarság lenne, mint amilyen értelmetlennek tartom azigazmondo/RED JOHN2 vissza-visszatérő beszámolóit a 15-23 évvel ezelőtt megesett történésekről, mert állításakikat nem a fórumozó tagság, hanem a bíróság előtt kellene igazolni, bizonyítani.

 

Én a magam részéről már végleg lemondtam arról, hogy a Baumagban veszett pénzemet visszakapjam, és ezt a beletörődésemet sajnos azigazmondo/RED JOHN2 sem tudta megingatni. 

 

Éppen emiatt a lemondásom miatt már semmilyen dokumentum nincs a birtokomban a szerződéseimen és a felszámolási eljárásban való részvételem igazolásán kívül. A többit mind elégettem.

 

Természetesen meghajolok azigazmondo/RED JOHN2 állításai előtt, ha tudomást szerzek arról, hogy az Állam ellen sikerrel kezdeményeznek (csalás), hivatali visszaélés és hivatalos személy által elfogadott vesztegetés bűntette miatt eljárást, mert az Állam bűntetőjogi felelősségének megállapítása után a felszámolási eljárásba bejelentkező valamennyi károsult a felszámolási eljárás jogerős befejezése után élhet az Állam elleni kértérítési igénnyel. 

 

A fentiek tükrében újabb nyilatkozatot csak akkor teszek, ha azigazmondo/RED JOHN2 beváltja ígéretét, és annak nyomán a bíróság megállapítja az Állam felelősségét. 

 

És én is teszek egy nyilatkozatot: Amennyiben azigazmondo/RED JOHN2 közreműködése révén az Állam büntetőjogi felelősségét a bíróság jogerősen megállapítja és arra alapítva jogszerű kártérítési igénnyel léphetek fel az Állammal szemben, úgy az Államtól kapott összegből 500.000.Ft.-ot önként átadok az akkor színre lépó azigazmondo/RED JOHN2-nek az eddig felmerült költségeikhez való utólagos hozzájárulás címén.   

eesooc Creative Commons License 2018.11.22 0 0 9124

A büntető itélet a sértetti jogállást nem zárta ki, ellenkezőleg kimondta, hogy a befektetők sértettek, de nem károsultak.  Ha a sértettség bizonyitható, a károsultság miért nem ismerhető el? Erre kell választ adni.

Előzmény: 1/2VÉR (9122)
Marcsika Czeglédi Creative Commons License 2018.11.22 0 0 9123

Tisztelt 1/2 vér!

 

 

 

"Említettem már, hogy a kártérítési igény előterjesztésére csak a felszámolási eljárás jogerős befejezése után kerülhetne sor. Ezt a joggyakorlást azonban a sértetti státusz hiánya korlátozza, kizárja."

 

Ezek szerint az egyesület hiába álltatta a tagságát azzal, hogy a felszámolás befejezése után perelni fogják az államot?

Előzmény: 1/2VÉR (9122)
1/2VÉR Creative Commons License 2018.11.22 0 0 9122

T. maradék fórumozók!

 

A 9084 sorszámon szerintem kellő alapossággal felvázolt, a fórumon folyó értelmetlen és céltalan vitát eredményező azigazmondo/RED JOHN2 által felvetett, és a Magyar Állam nevében eljáró személyekhez köthető csalások, hivatali visszaélések, valamint hivatali vesztegetés bűntette csak akkor lenne megállapítható, ha az elkövetéstől nem telt volna el a cselekmény miatt kiszabható legmagasabb idővel azonos időtartam.

 

A Baumag-ügyben folytatott nyomozati, vádemelési és bírósági szakban eltelt idő megszakította az elévülést, amely a meghozott büntető ítélet jogerőre emelkedése napján a rendőrség, az ügyészség és a bíróság által vizsgált ügyekben újra indult.

 

Ezen naptól kezdődően azigazmondo/RED JOHN2 (és vélhetően senki más!) meggyőződésem szerint az újabb elévülési időn belül nem kezdeményezett sem a cégbíró, sem más, általa megnevezett vezető állami tisztségviselő ellen büntető eljárást hivatali visszaélés, illetőleg hivatalos személyként elkövetett vesztegetés elfogadása bűntette miatt eljárást. Az ezen cselekmények miatti büntető eljárás megindítása tehát elévülés okán véglegesen lehetetlenné vált. Ezekről beszélni ugyanannyi, mintha a Mohácsi-i csata kimenetelét próbálná valaki utólag megváltoztatni.

 

Ezen túlmenően a kétszeri eljárás tilalma okán csalás bűntette miatt nem is indulhatna eljárás. A csalás bűntettében ugyanis folyt rendőrségi nyomozati vizsgálat, de az az ügyészség álláspontja szerint az nem volt alkalmas a vádemelésre.

 

Mivel bizonyítható, hogy a Baumag (B.L.) a károsultak hátrányát eredményező magatartását, tevékenységét a csőd bejelentése után már nem folytathatta, az 1995-2003 októbere között elkövetett valamennyi vád tárgyává tett cselekményben jogerős bírói ítélet született, amelyekben pedig az ügyész nem emelt vádat, azok véglegesen elévültek.

 

A Magyar Állam nevében eljáró hivatalos személyek felelősségének megállapítása hiányában a Magyar Állam pillanatnyilag -felróhatóság hiányában- semmilyen kártérítésre nem kötelezhető..., a BSFSZfa-nak (B.L.-nek) pedig nincs felosztható vagyona.

 

Az anyagi kártérítési ügyben a károsultak csakis akkor lennének jogosultak fellépni, ha bizonyítani tudnák sértetti jogállásukat, amelyet viszont a büntető ítélet kizárt.

 

azigazmondo/RED JOHN2-nek az általa vindikált géniuszi voltát kizárólag akkor nem lehetne kétségbe vonni, ha végre bebizonyítaná, hogy neki előttem (előttünk) ismeretlen jogi alapokon és módon mégis sikerült megszakítani az elévülést, és feljelentésére, bejelentésére, jelzésére csalás, hivatalos személy által elfogadott vesztegetés, valamint hivatali visszaélés bűntette miatt megindult egy újabb vizsgálat.

 

Természetesen azt is jó lenne tudni, hogy neki miként sikerült a jogerős büntető ítélet megállapításával szemben megszerezni a sértetti jogállást az anyagi kártérítéshez.

 

A similis simile gaudet elvből kiindulva valóban érdektelen, hogy azigazmondo és RED JOHN2 ugyanazon személyek-e, de jó lenne, ha RED JOHN2 végleg felhagyna az azigazmondo által egyszer már kellő mélységig feltárt, de az időmúlás, vagy a kétszeri eljárás tilalma miatt már nem értékelhető, kétségtelenül jogsértő magatartások (intézkedések) öncélú ismételgetésével, és általa a károsultakban hiú reményeket ébreszteni, vagy fenntartani.

 

Említettem már, hogy a kártérítési igény előterjesztésére csak a felszámolási eljárás jogerős befejezése után kerülhetne sor. Ezt a joggyakorlást azonban a sértetti státusz hiánya korlátozza, kizárja. 

 

Az ismeretlen tartalmú petícióval kapcsolatban pedig annyi észrevételem lenne, hogy nem várható el bármekkora tömegű aláírással támogatott petíciótól sem pozitív hozzáállás attól a kormánytól, amely teljes érdektelenséget tanúsít a kb. 900.000. devizahitelest fenyegető végrehajtási eljárásokkal kapcsolatban is...

 

Természetesen szomorúan de felháborodva veszem tudomásul, hogy a Baumag (B.L.) az Állam „tudtával” és talán „útegyengetésével” tudatosan kifosztotta a károsultakat, és hogy a bűncselekmény-sorozat feltárása során nem tett meg minden tőle telhetőt a tényleges károsultak kártérítése érdekében.

 

A károsultak jogos felháborodása azonban nem képez jogalapot azon tettek újra vizsgálatához, amelyek elévültek, vagy a kétszeri eljárás tilalma alá esnek, és amelyekről azigazmondo/RED JOHN2 hónapok óta céltalanul beszámol.

 

Örömmel fogadnám a 15-23 évvel ezelőtt elkövetett magatartások felsorolása helyett, ha azigazmondo/RED JOHN2 a jogi álláspontommal szemben sorakoztatna fel érveket, és cáfolatát jogszabályi helyekre alapítottan közölné.

 

 

RED JOHN2 Creative Commons License 2018.11.22 0 0 9121

 

Milyen kérdés ez, ne tetesse még ön is!

 

 

eesooc Creative Commons License 2018.11.21 0 0 9120

Kinek utasitására tettették a hülyét?

Előzmény: RED JOHN2 (9119)
RED JOHN2 Creative Commons License 2018.11.21 0 0 9119

Tisztelt károsultak! 

 

Önök közül, ki hallott már olyat, hogy egy jogász, közgazdász, ne tudna értelmezni egy egyszerű jogügyletet (lásd. adás-vételi szerződést, célrészjegy-megállapodást, kötvényszerződést)!

Ez csak azokkal fordulhatott elő, akik utasításra mindvégig tettették a hülyét! 

 

A veretes névsor legelején a széles mosolyú Lantosné, Dr. Gál Ilona, majd követi, Dr. Orosz Sándor, Akar László, az ígérgető Bártfai Béla bácsi, Járai Zsigmond, Simicska Lajos, a nagy nemzeti címzetes közgazdász, Varga Mihály, most már az ELTE pénzéhes kancellárja, a hülyére összevert, monoklijával dicsekedő Szász Károly, és a számtalan hülyét tettető felügyeleti jogász, közgazdász!           

A LÉNYEG AZ, HOGY A DOKUMENTUMOK ÖNMAGUKÉRT BESZÉLNEK, EZT IGAZOLJÁK VISSZA!!! 

 

 

JÓ A FELSOROLÁS, KEDVES IGAZAT MONDÓ!!!

RED JOHN2 Creative Commons License 2018.11.20 0 0 9118

Kedves félvér!

 

Először is, nem én vagyok az igazat mondó, ezt vésse már jól az agyába, de egyébként sincs ennek jelentősége, ezt csak önt, önöket érdekli, ki tudja miért!   

Bárcsak más is foglalkoztatná önöket, úgy mint, hogy egy levélke formájában megkérdeznék Varga Mihálytól, mint volt bűnrészes pénz(ügyes) minisztertől, aki nyakig benne volt Szász Károllyal a szövetkezeti csalásokban, hogy a csalásokra alakult ingatlanbefektetési szövetkezetek, a FIDESZ és a PSZÁF szeme előtt, hogyan tudták értékesíteni a 150.ezer HAMIS MAGÁNOKIRAT felhasználásával a FIKTÍV ÜZLETRÉSZEIKET, CÉLRÉSZ-JEGYEIKET, nem beszélve az utánuk történő FIKTÍV ADÓBEVONÁSOKRÓL"!          

 

Nem véletlenül kérdeztem rá, ha ön ebben látja az elévülés megszakítását, akkor, talán nem ártana, legalább egyszer elolvasnia a Ptk.-nak erre vonatkozó passzusát !

 

1/2VÉR Creative Commons License 2018.11.20 0 0 9117

T. RED JOHN2/azigazmondo!

 

Épp a közelmúltban dicsekedett azzal, hogy amit ön egyszer elolvas és értelmez, azt nem kell ismét áttanulmányoznia...

 

A jelek szerint túlbecsülte a saját emlékező tehetségét, ezért javasolom, olvassa el újra a 9084 sorszámú bejegyzést. Ott megtalálja a kérdésére adott választ is. 

eesooc Creative Commons License 2018.11.19 0 0 9116

Tisztelt Forumozók!

 

Tájékoztatásul közlöm, hogy

okt. 23. án az Alapvető Jogok Biztosának Hivatalába az alábbiakat írtam:

 

Tisztelt Hivatal Élve a lehetőséggel hogy közölték email cimüket, kérdésem lenne a FIZETŐKÉPTELEN A BAUMAG c. index forum oldallal kapcsolatban. (Nick nevem: eesooc.) Ebből kiderül hogy a BAUMAG vagyon felszámolás alá került, de az állam nem vállalja a tulajdon jogot, ami azt jelenti, hogy elzárkózik az ügy rendezésétől. Ez valóban érthetetlen állapot. Ki akkor most a tulajdonos, a felszámoló? A felszámoló lehet tulajdonos?

 

A levélre választ nem kaptam, de a 30 napos határidő még nem járt le, de a  tervezett peticióban erre lehet hivatkozni.

RED JOHN2 Creative Commons License 2018.11.19 0 0 9115

Kedves félvér!

 

Ön, egyáltalán milyen elévülésre gondol?

Milyen kétszeres eljárás tilalma alá eső eseményekről beszél itt folyamatosan?

Egyébként a petíció benyújtása, annak elbírálása, nem az aláírások számától függ, így a 300 aláírás bőven lehetőséget ad(ott) erre!

A legfontosabb, maga a petíció tartalma, mire utal az érdemi hivatkozás!         

 

 

1/2VÉR Creative Commons License 2018.11.19 0 0 9114

Tisztelt Fórumozók!

 

Hengerlok értehető módon  többször is "Üres locsi-fecsének", "Kizárólag önfényezésre alkamas litty-lotty dumának" minősítette az  azigazmondo/RED JOHN2 által indukált tényfeltáró elemzései, és azok folytonos ismételgetése révén kialakult diskurzust...

 

Hengerlok állítását elsősorban is az támasztja alá, hogy  azigazmondo/RED JOHN2 nem tesz (tett) kézzelfogható lépést a birtokában lévő bizonyítékokra támaszkodva arra, hogy bebizonyítsa: az egyrészt elévült, másrészt pedig a kétszeres eljárás tilalma alá eső cselekmények peresítése révén neki egyedül sikerül visszaszereznie a Baumagba-veszett pénzét.

 

Ugyanakkor hengerlok folyamatosan az országos aláírás-gyűjtés kizárólagos fontosságát, és egyedüli üdvözítő voltát hangsúlyozta, amely a jelek szerint ugyancsak "Üres locsi-fecsének, "Kizárólag önfényezésre alkalmas litty-lotty dumának" tekinthető az alábbiak miatt:

 

Nyakfogom az aláírásgyűjtéssel kapcsolatban annak idején úgy nyilatkozott, hogy "vért izzadt", mire 270 aláírást összegyűjtött.

 

Hengerlok pedig a közelmúltban úgy, hogy nem kapott volna senki aranyeret, ha összegyűjt minimum 100 aláírást.

 

Demeter úr 2018 szeptember 4.-én közölte, hogy az aláírásgyűjtést október 15.-ével befejezi, és az összegyűjtött íveket a petícióval együtt átadja a miniszterelnöknek, ill. a titkárságának.

 

Ezek után november 8-án hengerlok közzétette, hogy a (többszörös vért ízzadva összeszedett) további 370 aláírást tartalmazó íveket -az aláírókkal történt előzetes egyeztetés után "bedobta a szemétkosárba". (Mit szól ehhez vajon Demeter úr?)

 

Túl azon, hogy a szemétkosaras "ügyintézés" nem azonos az aláírások dokumentált megsemmisítésével, ez a tett bizonyíték arra, hogy maga hengerlok sem hisz már az aláírások fontosságában, csupán megszokásból beszél arról. 

 

Pillanatnyilag valóban üres locsi-fecsi, litty-lotty duma minden, ami a fórumon megjelenik.

 

Egyedül Demeter úrnak lehetne igazán közölni valója egyrészt az ívek átadásáról, majd az ahhoz csatolt petíció elbírálásáról. 

 

Remélem, sem az aláírások száma, sem pedig a petíció szövege nem lesz titok a fórumozók előtt. 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!