Keresés

Részletes keresés

monsterdog Creative Commons License 2009.10.04 0 0 350
hali,
nekem olyan érzésem van, hogy MINDENNEL lehúznak minket.
ez a hőveszteség 1 vicc! abszolúte támogatom, hogy az ilyen eseteket ki kell vizsgáltatni és számonkérni az építtetőn! röhej, hogy már most fizetek érte, mikor fűtés sincs, illetve nem is fűtök egyelőre.
ilyen még szerintem: legutóbbi közgyűlésen megint említettük a felesleges világítást a folyosókon. erre Mező azt mondta, hogy nincs kiépítve a vészvilágítás, mert ez a feltétele, hogy ne égjenek állandóan a lámpák. viszont igenis ki van építve, mert nem 1x volt már áramszünet és gyönyörűen világítottak a zöld kijáratot jelölő táblák végig a folyosókon és a lépcsőházban! senki nem esett orra, lehetett közlekedni. szóval nem értem, erre válaszolhatna valaki,
illetve: Mező úr azt is mondta, hogy valami alapító vagy bármilyen papírban (nem értek hozzá, mi az) benne vannak az alap dolgok, hogyan kellett (volna) az építtetőnek kivitelezni a dolgokat és mintha Mező úr azt mormogta volna magában, hogy benne van ez a világítás kérdés ebben a dokumentumban. evvel mi újság??

tűzoltóság: ha jönnének oltani, nem foglalkoznának xy rossz helyen parkoló autóval, tolnák arrébb, úgy tudom így szokták, ha a szükség ezt kívánja!
de a parkolás tényleg gáz, sajnos senkinek nem érdeke kiszolgálni az igényt, hogy szabad parkolást biztosítsanak a lakóknak. tényleg jó lenne garázst venni, de nem mindenki engedheti meg magának, örül, ha bírja a havi ktg-eket. ez patthelyzet.

üzemeltető ne írja fel magának a piros pontot, mert: hogy a fenébe gondolták, hogy az M épületben olyan állapotban hagyják a bejárati ajtót, hogy nem lehet kinyitni a bal szárnyat, így felejtős, hogy 1 nagyobb bútort be/ki hozzon valaki!!!! és nem 1 napról van szó, hanem 1 hétről legalább!!!! biztosan nem értek rá a kedves urak megszerelni, annyira elfoglaltak! (by the way, alább róttam fel a padok állapotát itt a fórumon, lehet, hogy csak ennek hatására fogtak hozzá...)
Előzmény: marinavicc (349)
marinavicc Creative Commons License 2009.10.03 0 0 349

Sziasztok!

 

Parkolás-büntetés :

 

Nem értem azon lakók felháborodását,akiket zavar a közterületesek büntetése.

RENDNEK KELL LENNIE !!!

Tessék parkolót vásárolni vagy bérelni. Illetve miután megnyitották a IV.ütemet, rengeteg parkolóhely lett.

Ennyi séta mindenkinek csak a javára szolgál. :)

Érthető, hogy mindenki a bejáratnál szeretne parkolni, mert az kényelmes, viszont 1 dolgot ne feledjünk el. Amennyiben tűz lenne valamelyik épületben a tűzoltók a szabálytalan parkolók miatt nem tudnának bejönni !!!! stb-stb. 2 perc séta a lakásig megéri egy ember életet!!!!!

 

Díjbeszedő számla - közös helyiségek fűtési díja :

 

Mindenki találkozott ezzel a tétellel a számláján.

Ez az összeg nem más, mint a HŐVESZTESÉG .

104.- / m2

Ez a ház főmérője és a lakások almérői közötti különbség.

ARÁNYTALANUL SOK !!!!!

Minden társasházban van hőveszteség, de ennek mértéke kb 10-15 %. Nálunk 50%!

 

A kazán és a lakások között elvész a meleg!!! Ennek oka, hogy a vezetékek nem kaptak megfelelő hőszigetelést !!!!!!!!!! Minimum 5cm vastag szigetelés az előírt!!

A kivitelező 1.5 - 2cm szigeteléssel látta el a csöveket, EZÉRT FIZETÜNK ILYEN SOK HŐVESZTESÉGET !!!!

 

JÓ LENNE EZT A KIVITELEZŐVEL JAVÍTTATNI !

 

 

Padok festése :

 

Üzemeltető kap 1 piros pontot ezért! :)

A szín kiválasztása  ( sárga ) elég "érdekes" .

 

 

Játszótér bekerítése :

 

Nem értem a logikát: egyik be van kerítve, a másik nincs.

Magán véleményem a kerítésről : ha az egyik kezemet a seggembe dugom,akkor is jobb- szebb munkát végzek, mint ezek a "szakemberek" !!!

 

A játszótéri kerítés olyan, mint ez az egész marinapart : SZÉP-SZÉP, DE A TORKA VÉRES !!!!!!!!!

 

 

 

 

 

monsterdog Creative Commons License 2009.10.02 0 0 348
nem tudom hogy lehetsz megelégedve a comunique-kal. nem írnám ide a változatos szitokszavakat, amikkel illetni tudnám őket a tv miatt. amióta átálltak az új rendszerre, nézhetetlen a műsor. azelőtt a semmire fizettél elő nem kevés pénzért, most pedig igaz, hogy jó a választék a csatornák terén, de sztem nem normális, hogy percekre, negyed órára megszűnik az adás. és nézd meg, hogy minden más szolgáltató ugyanezt egy ezressel kevesebbért adja. de nem tudsz rá elviekben előfizetni, mert kizárólagossága van a CU-nak. hol élünk? az 1 dolog, hogy ők építették ki, de szted miért van megtiltva, hogy nem rakhatnak ki a lakók semmit a homlokzatra? mert pont ez a cég (ami Autóker érdekeltségben van 100%) érdekeit sértené! hol itt a verseny? a kapitalizmus? stb?
nem tudom hallottál-e róla, mennyivel tartozik nekünk az Autóker, avval, hogy ezt a "szuper" céget élteted, nekik kedvezel.
egyébként internet ok, bár a telefonos ügyfélszolgálat NEM JÓ, mert még könyörögni kell, hogy ha már 1x megrendeled a netet, segítsenek xy beállításokban, ugyanis nem mindenki internet guru, sajnálom.
telefonról nyilatkozni nem tudok.
nem személyeskedni akartam, ez az általános véleményem erről a cégről!
Előzmény: Syler (347)
Syler Creative Commons License 2009.10.01 0 0 347
Parkolás

 

Nagy örömmel láttam, hogy ma is büntettek reggel a közterületesek. Nem tudom miért képzelik egyesek, hogy a Marina Part törvényen kívül áll. Nem lehet kihajtani a garázsokból, mert idióták beállnak szabálytalanul a közlekedési sávba. Nem lehet átmenni a kereszteződéseken, mert pofátlan alakok odaparkolnak. Bunkók gátlástalanul felparkolnak a fűre, díszburkolatra. Lehet garázst venni, bérelni, távolabb leparkolni vagy elköltözni!

 

Tahóságok

 

Lassan kezd eluralkodni a balkán. Egyesek split klímákat szerelnek, megbontva a homlokzatot, kilógatva a kábeleket a falra, mások parabola antennákat barkácsolnak fel és annak a kábeleit visszik falon kívül. Ha már a közös képviselet nem tud ebben semmit intézni, akkor legalább kérhetne segítséget az önkormányzattól, mivel tudtommal a homlokzaton senkinek nincs joga változtatni építési engedély nélkül.

 

Comunique

 

Évek óta Comunique előfizető vagyok és nem értem mi ez a lázadozás ellenük. Telefon, kábeltévé hibátlan, internet átlag feletti (szimmetrikus!). Már többször kértem és kaptam azonnali segítséget a 7/24 órás ügyfélszolgálatuktól. T-Com-ot akartok vagy UPC-t? Olvassatok utána a T.Homár fórumon. Egyik szarabb, mint a másik.

Miért csak velük lehet szerződni? Mert ők építették ki a telekomunikációs kapcsolatot a néhai Fővárosi Kavicskotró területére, egészen a lakásokig. Ez nem 2 Ft volt szerintem.

 

Faliújság

 

A faliújság a lakóké. Ennyi. Esetleg azt lehetne szabályozni, hogy a gondnokon keresztül lehessen csak kihelyezni, egységes formátumú (pl. A5, A6) hírdetéseket, elkerülve ezzel, hogy mindenféle pizzások és redőnyösök lepjék el hírdetéseikkel.

 

Sorompó

 

Nekem is fáj, hogy megszűnik a sorompó, de ez várható volt, mivel a Duna-part közterület. Több őrjárattal és a lakók aktívabb hozzáállásával lehet védeni a jövőben a környezetünket. Ha valaki lát valami gyanúsat, akkor hívja a biztonsági őröket vagy a rendőrséget.  

xs2009 Creative Commons License 2009.09.26 0 0 346

- Csütörtökön nem tudtak aludni a parkolóőrök, mert már reggel 8:15 -kor kint figyelt minden autón a mikuláscsomag a Turóc úton. Mi marinások egy aranybánya vagyunk az ilyen ingyenélőknek.

 

- A bejárati portát mostmár akár körbe is lehet szaladni. Így nemcsak kocsival, de gyalog is az jön be aki akar. Amikor vettük a lakást (3.ütem) , nem az volt az adár-vételiben, hogy zárt terület? (és a választásom főként emiatt esett erre a lakóparkra, mert tetszett, hogy vetettek egy kártyát amivel nyílt a sorompó, biztosági őr mindenfele, portaszolgálat)

 

monsterdog Creative Commons License 2009.09.25 0 0 345
ez tényleg érthetetlen,
azt nem értem, kit zavar??? nem volt rajta semmi trágár vagy olyan tartalom, ami bárkit is zavarna!!!
megjegyzem, ha azt elnézi bárki, hogy mindenféle jött-ment alak szórólapozzon a postaládákba (az enyémre pl ki van rakva, hogy nem kérek hirdetést, mégis dugig van!!!), akkor ez se zavarjon senkit!!!

ez egy közösség!!!!

más: nem tudom, hogy a beírásom miatt, de leszerelték az összes pad deszkáit, remélem karbantartás céljából!!!
Előzmény: marinavicc (344)
marinavicc Creative Commons License 2009.09.23 0 0 344

Sziasztok !

 

Ismét sikerült felháborodnom !

III.ütem portáin a következő felirat : " magán jellegű hírdetések kifüggesztése tilos "

 

Felhívnám az üzemeltető figyelmét, hogy a lakók tulajdona a faliújság !!!!!! Nem kizárólagosan az üzemeltetés használhatja ezt !!!!!!

Annál is inkább, mivel már tényleg birkáknak néznek minket! Tiltótáblák, tiltó feliratok stb. Nekünk lakóknak akkor mit lehet ?????? - csak fizetni ?- . VICC !!!!!!

 

Amennyiben jól tudom az üzemeltetés tök ingyen használja a ház irodáját, sőt a telefonköltségét is mi lakók fizetjük. VICC !!!!!!

 

Én eddig nem raktam ki magán jellegű hírdetést, de most ki fogok valamit rakni, hiszen a miénk !!!!!

 

 

hpetya79 Creative Commons License 2009.09.23 0 0 343
Október elsejétől átlagban közel 10 százalékkal csökken a lakosságot és a kisfogyasztókat ellátó egyetemes szolgáltatói körben a földgáz ára - közölte a Matos Zoltán a Magyar Energiai Hivatal elnöke az MTI-vel kedden.

( http://www.fn.hu/belfold/20090922/jelentosen_csokken_gaz_ara/ )

Kíváncsi leszek hogy nálunk mennyivel fog csökken?!?!

sajnos van egy olyan érzésem hogy a gázon keletkező megtakarításból próbálják majd meg a közös költségben meglévő lyukakat betömködni....
Előzmény: Baruh Oberlanden (342)
Baruh Oberlanden Creative Commons License 2009.09.22 0 0 342
monsterdog Creative Commons License 2009.09.21 0 0 341
ha Mező úr olvasgatja ezt a topicot rendszeresen, akkor ide beírok 1-2 gondot, és észrevételt, hátha kapok választ.
1, a III. ütem M bejárata előtt (általában akkor, amikor a locsolás megy), ömlik ki a víz a lépcső mellett jobboldalt (ha szemben állunk a bejárattal) a falat takaró lapok között. bejelentettem már a portán, azóta is ugyanúgy folyik, kíváncsi vagyok, arra várnak, hogy kidől ott a fal, vagy mire?

2, nem értem, hogy a II. és III. ütem között a Danubius utcában, illetve a Turóc u-ban sincs egyetlen szemetes sem, ide is elkelne, ahogy az I. ütem utcájában van, evvel sem ártana, ha foglalkoznának

3, felszerelték kb. 1 évvel ezelőtt (vagy akár több is, nem tudom már) a Danubius u-ban a II. és III. ütem között azokat a kisméretű oszlopokat a láncokkal, gondolom azért, hogy ne parkoljanak fel az autók a járdára. Ez rendben is van. Nemrégiben eltűntek a láncok (fantasztikus pénzkidobás volt!), kiszedték a kis oszlopokat, felszedték az összes követ, amit kifúrtak emiatt (1 oszlop miatt 4 követ kellett cserélni, mert a 4 kő közé rakták az oszlopot), és kissé beljebb megint ugyanúgy fúrtak 4 kő közé lyukat, bele egy még magasabb oszlop (ez is pénzkidobás, mert a kis oszlopokat nem látom sehol felhasználva). Ezen elgondolkodott a közös képviselet, vagy bárki, aki ezt a projektet vezényelte?

4, a parton és más helyeken eléggé sok pad van, ezek egyre nagyobb része meg van rongálva, evvel a bizt.szolgálatnak kellene foglalkoznia, hogy ne engedjen randalírozó vadbarmokat a parton és máshol ténykedni, de a másik gond, hogy ezek a padok soha életükben 1x nem voltak lekezelve a téli időszakra. Évről-évre romlik az állapotuk, valószínűleg pont ezért is tudják már olyan könnyen megrongálni őket. Evvel miért nem foglalkozik senki?

Rengeteg apróság van még, de úgy gondolom, előbb ezekkel (is) kellene foglalkozni, aztán jöhetnek az apróbb szépséghibák.

Várom a választ a közös képviselettől és az üzemeltetéstől.
xs2009 Creative Commons License 2009.09.15 0 0 340

Gondoltam szólok, mert én kissé hátbadöfve érzem magam emiatt.

Az Úszódaru 2. sz. mellett  (tudjátok ahol ki van téve a megállni tilos tábla és csak addig vették le amíg a 4-es ütembe az eladás miatt kissé nagyobb volt a forgolódás) mostmár büntetnek is.

 

Engem 30.000 Ft -tal húznak majd le a rendőrök, de most még csak a nevezem meg melyik rokon állt be a rossz helyre levelezés folyik.

 

Rendesen kiküldte a rendőrség ahogy kell, hogy megállni tilos jelzőzábla hatályát figyelmen kívül hagyva... egyszóval szabálysértés.

 

Szólhattak volna, dobálhattak volna fecnit a postaládámba, vagy kiírhatták volna a bejárati faliújságra, hogy mostmár ez az utca is közterület és jól megb*nak a pénzemért cserébe.

 

(Ja még mielőtt valaki szólna, hogy megérdemlem mert minek állok oda... 2 éve költöztünk ide szinte elsőként a 3. ütembe. Két kocsi, de csak egy garázs van. Régen tudtunk parkolni végig az Úszódaru 4-6 előtt, de mostmár kitették azokat az aranyos kis gumituskókat. Emiatt oda már nem parkolhatunk. Nagyobb lett a zsúfoltság és nem nagyon találni már parkolót mire késő este hazaérek.)

 

Szerintem le kellene venni az összes táblát, mert rontják a látképet. Esetleg csak azokat fennhagyni ami veszélyre figyelmeztet. (Pl.: gázos kocsival ne menj földalatti garázsba :)) Zsákutca tábla se kell, úgyis rájön 15-20 méter után, hogy ott már csak a Duna van. Megállni tilos, várakozni tilos: ezek csak a parkoló cégek és a rendőrség zsebét tömik.

 

(Ha tudnám, hogy a 30 ezer forintomat mondjuk arra költik, hogy a marina utcáit naponta kétszer végigsöprik, akkor most nem reklamálnék.)

 

Attis_78 Creative Commons License 2009.09.15 0 0 339

Sziasztok!

 

Kicsit más téma: Már évek óta láthatunk kóborkutyákat a bejárat környékén és sokszor nem is veszélytelen a jelenlétük. A párommal már többször is bejelentettük az ebtelepen, de érdemileg azóta sem kezelték a helyzetet sajnos nem is várható megoldás, mivel mindig erőforrás, idő, pénz stb.. hiányra hivatkoznak.

Ha esetleg többeket is zavar ez a helyzet és szeretnének végleges megoldást, akkor várnám itt a visszajelzéseket, és összefogva már lehetne megoldást találni arra, hogy humánus módon lehessen a kutyákat befogni.

 

Üdv

Attila

Dr. Mez Creative Commons License 2009.09.07 0 0 338
Elnézését kérem, várom az ajánlatot.
Előzmény: puggydance (337)
puggydance Creative Commons License 2009.09.07 0 0 337
Mező Úr,
csak jelezni szeretném, hogy nem monsterdog jelezte, hogy lead Önnek egy ajánlatot őrzés-védésre,
csak a pontosítás miatt.

Üdv
Előzmény: Dr. Mez (336)
Törölt nick Creative Commons License 2009.09.06 0 0 335
Már az is probléma, hogy előfizettem náluk és ezért ez az e-mail címem???

Egyébként beszéltem néhány lakóval és úgy látszik, hogy némi előrelépés történt a problémás ügyekkel kapcsolatban, de ezt nyilván ti is tudjátok.
Előzmény: Lyn30 (334)
Lyn30 Creative Commons License 2009.09.06 0 0 334

"Lakatos Máté
lakatosmate@comunique.hu"

 

a comunique nem valami független a Marina Parttól :-), sőt!!!! Az sem épp egy korrekt dolog, hogy hiába van több szolgáltató, mi csak tőlük kérhetünk netet+telefont és tv-t!!!!!!!

Lyn30 Creative Commons License 2009.09.06 0 0 333
Parkolás: a IV. ütem mögött rengeteg!!! szabályos parkolót építettek ki, csak ugye mindenki a bejárati ajtaja előtt akar parkolni, ezért van káosz. Ne csodálkozzon, aki tilosban parkol és büntetést kap. Nem kell ahhoz trükközniük az illetékeseknek, hogy büntetést tehessenek egy-egy autóra.
hpetya79 Creative Commons License 2009.09.04 0 0 332
milyen titkolózásra gondolsz?

szerintem igenis nem korrekt a levél, azt sugallja hogy nincs semmi baj, miközben elég jelentős adósságról ír ( 20 mio elmu, elmaradt őrzés,takarítás,üzemeltetés,kertész számlák)....

tényleg ez a követendő? halmozzunk fel hatalmas adósságot, majd mint a legtöbb magyar cég tűnjünk el, vagy vesszünk össze velük és keressünk másikat?

mindezt azért, mert az beruházó nem hajlandó közös költséget fizetni?

nem érdekelne az egész, ha normális keretek közt csinálná, de nem, jó magyar szokás szerint mindent akar, és cserébe még hülyének is nézi az embereket....

mit szeretnél email-ben küldeni? te email címed érvényes?:D

hja és nekem fogalmam sincs ki írta a levelet, és ebben egyetértek veled, hogyha már irt és bedobálta a lakásokba, akkor alá is írhatta volna

továbbra is várom az elmúlt ülés jegyzőkönyvét + mikor lesz a következő ...

vagy Mező elvtársnak még előtte engedélyt kell kérnie mindenre az olasz gazdijától?
Előzmény: lokimarina (331)
lokimarina Creative Commons License 2009.09.03 0 0 331

Sziasztok! Én is olvastam a mezőféle levelet, nekem korrektnek tűnt. Nem azért vagytok ennyire felháborodva, mert ismeritek a névtelen levél íróját ;) Ha igen, szóljatok neki, hogy máskor ugyan írja már alá, ha valamit kioszt ezer példányban. Hpetya, neked is küldtem volna levelet, de a mail címed nem publikus. Beszéltem egykét emberrel, nekik nem nagyon tetszik ez a rohadt nagy titokzatoskodás. Ha meg az őrzők vagy a takarítók problémáznak a ki nem fizetett számláikon, majd kirúgjuk őket oszt annyi. Üdv: Davidoff

hpetya79 Creative Commons License 2009.09.03 0 0 330
hja, a kérdés jogos, mikor lesz következő közgyűlés?!?!

mikor kapunk a múltkori közgyűlésről jegyzőkönyvet? talán Mező "úr"nak ezzel kellene foglalkoznia, nem pedig a másikat szidni, aki megprobál tiszta vizet önteni a pohárba
Előzmény: hpetya79 (329)
hpetya79 Creative Commons License 2009.09.03 0 0 329
Mező "úr" levele számomra is felháborító volt. még ő fenyegetőzik itt rendőrséggel , amikor szerintem őt kellene lassan lecsukni.

azt mondja hogy nem fizetésképtelen a társasház, de a közüzemi számláin kívül nem tud mást kifizetni... hát mi ez, ha nem fizetésképtelenség?!?!?!?! mi lenne ha egyszerre az összes benyújtaná a számláit és jogi ügyre terelné a dolgot?

Akkor Mező "úr" velük is megállapodna, hogy mondjuk az 5 beállóból egyet használhatnak?!?:) cserébe engedjék már el a követeléseiket?

Komolytalan ez az egész ami itt folyik kérem....
Előzmény: monsterdog (328)
monsterdog Creative Commons License 2009.09.03 0 0 328
gondolom olvastátok Mező úr által írt levelet, amit postaládáinkban találtunk nemrégiben.
bennem felment a pumpa, mikor azt olvastam, a III. ütem folyószámláján van kb. 1,2 mio Ft!!!! mi van??? ezt inkább nem is kellett volna leírni!!!!!
ti mit gondoltok?

illetve tud vki infót, mikor lesz a köv. közgyűlés??
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.27 0 0 327
Elnézést, az előző hozzászólás végén kicsit összeugrottak a nevek.

Helyesen:


Dr. Rékai Miklós
rekai.miklos@honvedep.hu
06/20-5593-487


Lakatos Máté
lakatosmate@comunique.hu
Előzmény: Törölt nick (326)
Törölt nick Creative Commons License 2009.08.27 0 0 326
Tisztelt Lakótársak, Tulajdonostársak!

Egy lakóközösség érdeke az általuk lakott, tulajdonolt terület állagmegőrzése, a környezet kialakítása során olyan szempontok figyelembe vétele, amely biztosítja az ott élők komfort érzetét.
Ennek érdekében alakulnak a társasházak, és ezen célok eléréséhez választunk arra alkalmas, érdekeinket szolgáló képviselőt, akit természetesen munkájáért a közös költségek befizetéséből – esetünkben nem kis összegről van szó - nem kevés pénzzel díjazunk.

A legutóbbi – jóval az SZMSZ-ben rögzített határidőn túl megtartott – 2009. augusztus 10-re tervezett, majd annak határozatképtelensége miatt augusztus 13-ra újonnan összehívott közgyűlésen nagyon rossz tapasztalata volt az ott – sajnos kis számban – megjelent lakóknak.
Magunkra maradtunk!
Az elhangzottak azt sugalmazták, hogy a közös képviselő a külföldön élő, a lakást nem lakó, valamint a beruházó érdekeit képviseli az általuk még el nem adott lakások után fizetendő közös költség vonatkozásában.
Ez azt jelenti, hogy Mező Úr –közös képviselőnk – olyan javaslattal élt, hogy a fent említett tulajdonosok csak 50%-át fizessék a közös költségeknek.

Ez véleményünk szerint semmivel nem magyarázható javaslat!
A szavazáskor Mi lakók elvetettük, de a külföldi tulajdonosokat képviselő és a beruházó szavazata döntött, így elbuktuk!

Szerencsére azonban a közgyűlés összehívásának és levezetésének jogszabálytól történő eltérése, lehetőséget biztosít számunkra, hogy semmissé tegyük az ott meghozott határozatokat és új közgyűlés összehívására tegyünk javaslatot.

Erre azonban csak akkor kerülhet sor, amennyiben megfelelő számban össze tudunk jönni, vagy jogi képviselőn keresztül Mi is megbízást adunk érdekeink képviseletére a közös képviselővel szemben.
Előfordulhat az a helyzet, hogy Bíróság elé kell vinni ügyünket olyan közös képviselet kialakításának érdekében, ahol valóban a Mi érdekeinket képviselik.

Kérem, aki a fentiekkel egyetért és remélhetőleg hosszú itt lakását kellemes környezetben, és jó hangulatban kívánja tölteni, jelezze az alábbi elérhetőségeken.


Budapest, 2009. augusztus 27.


Tisztelettel:

Dr. Rékai Miklós Lakatos Máté
rekai.miklos@honvedep.hu lakatosmate@comunique.hu
06/20-5593-487
Sanyi00 Creative Commons License 2009.08.27 0 0 325
Sziasztok! Mit szoltok hozzá, hogy a marina parton a Turóc utcában egyik nap hirtelen levették a várakozni tilos tábláról a fóliát, amivel letakarták és rögötn végigbüntették az összes ott parkoló autót?
VéghAttila Creative Commons License 2009.08.27 0 0 324
Segítséget szeretnék kérni!

Házunkban kk választás lesz és az egyik jelentkező a Building Management Kft, aki a Marina partot adta meg referenciaként.
Tudnátok róluk némi infoval szolgálni?

köszönet

esővíz Creative Commons License 2009.08.19 0 0 323
hát, legalább utólag megtanultátok, mert legnagyobb sajnálatomra én egyedül szavaztam nemmel arra, h levezető elnök legyen
Előzmény: hpetya79 (322)
hpetya79 Creative Commons License 2009.08.19 0 0 322
legközelebb bárki lehet a közgyűlést levezető elnöke a tisztelt ügyvédúr/közös képviselőn kívül....

szerintem ezt (amikor nem rekesztette be a közgyűlést) egy életre megtanultuk....
Előzmény: esővíz (321)
esővíz Creative Commons License 2009.08.19 0 0 321
15 napja van a közös képviselőnek összehívni a közgyűlést, legalább 8 nappal a közgyűlés előtt, ugyanakkor nincs felső határa a meghirdetés és a közgyűlés közti időnek, amit a közös képpviselő határoz meg szabadon

amit a III. ütem közgyűlésén aláírtunk, az valszeg nincs 10 %, mert a meghatalmazottak meghatalmazása csak az összehívott közgyűlésre szólt, arra nem, h mást is aláírjanak

sokkal előnyösebb, ha a közgyűlést a számvizsgáló bizottság hívja össze
Előzmény: xpressmusic (311)
hpetya79 Creative Commons License 2009.08.19 0 0 320
hasznosításból se fogunk egy fillért se látni.....

itt pénzt egy esetben látsz ha eladod, de most mit erünk 5 garázs eladásával?!?! az mostani áron max 5 millió bevétel...

mi már az első pillanattól fogva tudjuk hogy nem értünk van, ezért se szavaztunk meg semmit se... ha most megszavazod, utána majd ő köt az autokerrel egy szerződést, amiből a társasház nem fog tudni jól kijönni...

úgy gondolom, hogy amennyiben az ügyletet meg is kötik, másnap a lakóknak fel kell szólítani a közös képviselőt hogy 8 napon hajtsa be a követelést, amennyiben nem tudja, akkor az alapítvány ellen (azaz önmaga ellen) is indítsa meg a felszámolási eljárást. amennyiben ezt nem teszi és erről közgyűlési határozat lesz, akkor úgy érzem eltávolítható a pozíciójából, és végre lehet egy normális közös képviselőnk...
Előzmény: xpressmusic (319)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!