Keresés

Részletes keresés

vervejó Creative Commons License 2006.07.04 0 0 2436

Persze, ebben egyetértünk, a spanking nem a brutalitásról szól, hanem mindkét fél örömére kell történjen, így is volt eddigi spankingkalandjaimban.

Félreértesz. Nem gyerekek voltunk már. A szüleim persze kiakadtak a hurkák láttán, de engem nem zavart. Már nagy voltam, nekik már nem volt beleszólásuk, én meg szerettem. És nem voltak olyan brutális verések, az utóbbi időben főleg nem (régebben még mentek is el emiatt emberek), én titokban keveselltem is a dolgot. Nem kötelező edzésre járni, aki ott van, az elfogadja az edző módszereit. Én soha nem tartottam ezt megalázónak. És igenis beiratnám hozzá a saját gyerekemet is. Szeretem, tisztelem és csak jót lehet Tőle tanulni.

És nem csak azért ment ez az egész, hogy hozzuk az eredményt, én akkor is szívesen edzettem volna így, ha nincsenek versenyek. Nem ebből éltem, hobbiból csináltam. Persze ez már nem is hobbi, ez volt az életem.

Komolyan lesérültem, ez biztos, de miért lennék lelkileg megnyomorítva? Én csak kaptam a sporttól, önbizalmat, megbecsülést, nagyon komoly élményeket. Rengeteg örömet okozott a sport nap mint nap.

Ha a lelki megnyomorítás alatt azt érted, hát nem a sport miatt lettem verésigénylő, ez mindig izgatott, még a komoly sportolás előtt is.

Előzmény: désirée (2435)
désirée Creative Commons License 2006.07.04 0 0 2435

már ne haragudj, de nem érzem társadalmilag elfogadottnak, hogy egy sportolót verjen az edző. Mint mondtam, ez büntetőjogi kategória, nem is értem, a szüleid miért nem léptek fel ellene. nem tudom, mit sportoltál, de számomra az is rettenetes, hogy annyira hajtanak embereket, hogy hányjon tőle, csak azért, hogy "hozza az eredményt".

 

lehet, hogy te élvezted, de lásd be, ez akkor sem normális, bár erre te is céloztál. 

 

egy felnőtt nem bánthat egy gyereket, mégha edzőnek is hívják...

 

nem hiszem, hogy egy valódi sportolóban ne lenne annyi becsvágy, hogy önmaga ne akarna egyre jobb lenni, ha ezt az eredményt kiverik belőle, az nem igazi.

 

az a baj, hogy erről szemérmesen hallgatnak a sportolók, és nem mernek fellépni a brutális edzők ellen, mivel félnek tőlük valami miatt. mindenki elszörnyülködik, ha kipattan egy ilyen ügy, és elmondják, hogy hát igen, látták ők a nyomokat, de nem mertek...

 

ne is haragudj, az ilyen edzőket mélységesen megvetem, ezek nem edzők, ezek valami önmagukból kifordult, elállatiasodott emberutánzatok. az edző edz, nem fájdalmat okoz, nem aláz meg testileg-lelkileg.  Neked mondjuk bejött, de tedd a szivedre a kezed, a gyerekedet engednéd?

 

téged a sport csak megnyomorított lelkileg és testileg, és még hálás is vagy annak az embernek, aki ezt tette veled?

 

A spanking nem az értelmetlen brutalitásról szól. nem céltalan fájdalomokozásról, nem egyoldalú örömszerzésről.

Előzmény: vervejó (2434)
vervejó Creative Commons License 2006.07.04 0 0 2434

> "épp ezért nem hiszem, hogy a sport és a verés összetartozna, én minden ilyen brutális edzőt börtönbe zárnék.nem is értem, neked ez miért természetes... sokkal inkább motiváló egy jó szó, a stresszmentes versenyzés,  amikor saját magad akarsz egyre jobb lenni."

 

Semmiképpen nem nevezném brutálisnak azokat az edzőket, akik bottal hajtják a tanítványaikat.  Persze, hogy a sportoló egyre jobb akar lenni, de ehhez szüksége van erre a segítségre. Minden sport más, a miénkben nagyon fontos a fizikum, az állóképesség. Komolyabb edzéseken elájultak emberek, meg rendszeresen kimentek hányni. Vannak határok, amiket nehezen lépsz át egyedül, de ha csattog rajtad a bot, akkor még rá tudsz tenni egy lapáttal. Jó, nem mindenki ilyen fanatikus, mint én, de én ezt szerettem. Mindig szerettem a minél keményebb edzéseket, és kielégületlenséget éreztem, ha úgy mentem haza, hogy nem voltam rendesen kihajtva. A versenyfelkészüléseket sokkal jobban élveztem mindig, mint a lazább időszakokat és nagyon sajnáltam, hogy az utóbbi években már kicsit lazábbak voltak az edzések, mint mikor kezdtem, én annak örültem volna, ha minden edzés kíméletlenül hajtós lett volna és azt is sajnáltam, hogy az utóbbi időben kevesebbet volt munkában a bot, mint régen.

Én mindig mélységesen tiszteltem a mesteremet, és nem tudott volna annyit verni, hogy mondjuk amiatt eligazoljak tőle vagy ilyesmi. Mondjuk nagyon nem is vert, de ez elég volt ahhoz, hogy rájöjjek, hogy az ilyesmi nem csak a fantáziámban izgató, de a valóságban is szeretem.

Az én szempontomból azért volt jó az egész, mert ezeket az edzésen történt dolgokat fel lehetett vállalni, azokat a hurkákat nem rejtegettem annyira, látták a kollégiumi szobatársaim, látta a masszőr és mindenkinek el lehetett mondani az igazat (igaz, nem értették meg). Talán az edzés közben "elszenvedett" verés az egyetlen társadalmilag valamennyire elfogadható formája a spankingnak. Jó, azon is mindenki felháborodott, aki látta. A mostani nyomokat jobban kell lepleznem, elrejtem a családtagok, barátok elől, akik az edzéses hurkákat látták. Bár már ebben is fejlődöm, most egy csomót járok vizsgálatokra a műtétem előtt és multkor a röntgenen is láthatta a nyomokat az orvos, mert szemből, oldalról és hátulról is készített felvételt, tegnap meg hasi ultrahangra mentem közvetlenül spanking után és már nem nagyon foglalkoztam vele, hogy mit gondol, ha meglátja.

Mindenesetre a sérülésemet és a kényszerű visszavonulást még most sem hevertem volna ki lelkileg, ha nem találom meg magamnak a spankinget. Mert veréssel vagy anélkül, de rengeteget ad az embernek a sport.

Előzmény: désirée (2433)


désirée Creative Commons License 2006.07.04 0 0 2433

hát, engem aktív sportoló koromban soha nem vert az edőm, asszem ki is kapartam volna a szemét, meg feljelentem, egyáltalán nem lett volna jobb a teljesítményem, pedig lovagoltam, tehát kéznél lett volna az ostor is.

 

de még a lovakat se verte senki, nálunk az nem volt szokás. egyetlen egyszer vertek meg egy lovat, amikor levetett, és eltörtem a gerincemet. akkor és ott azt hiszem nem volt indokolt, mivel mire kiderült, hogy mi a bajom, és visszamentem (visszatoltak) az istállóba, már rég elfelejtette a szegény ló, nem is értette, mi történik, csak fájt neki, én meg sírtam, mert nagyon sajnáltam, és haragudtam az edzőmre. Érdekes, hogy aztán rám haragudott a ló, nem az edzőmre... sosem engedett többet a hátára, bizalmatlan volt, biztos a hisztim miatt... csak egyszer ültem fel, mert mondták, az jót tesz nekem lelkileg. nem tett jót, féltem rajta.

 

verés nélkül is hoztuk az eredményeket, csak azért, mert semmi stressz nem volt rajtunk, ha vesztettünk, akkor sem történt semmi, megbeszéltük, hogy miért nem sikerült, sosem volt mérges ránk. vannak jó- és rossz napok, mondta mindig.

 

épp ezért nem hiszem, hogy a sport és a verés összetartozna, én minden ilyen brutális edzőt börtönbe zárnék.nem is értem, neked ez miért természetes... sokkal inkább motiváló egy jó szó, a stresszmentes versenyzés,  amikor saját magad akarsz egyre jobb lenni.

 

én a mai napig tisztelettel gondolok a volt edzőmre, barátomra, legfőbb bizalmasomra.

 

mindamellett a lovaglóostort ma már én sem arra használom, amire eredetileg kitalálták.

Előzmény: vervejó (2432)
vervejó Creative Commons License 2006.07.04 0 0 2432

> "Szerintem Te nem tudsz kilépni a játékból, illetve élvezetből való fenekelés gondolatköréből, hiszen csak ezt ismered, s ezért nem tudod elképzelni azt, hogy lehet olyan is, amit írtam."

 

Nem csak ezt ismerem. Sportolóként is volt részem verésben, ez sokszor velejárója volt a komoly versenyfelkészüléseknek, csak a társaimmal ellentétben engem az is felizgatott, pedig az edzők nem erotikus élménynek szánják az ilyesmit.

Én csak azt mondom, hogy a sport talán az egyetlen olyan dolog, ahol a testi fenyítésnek, mint teljesítményfokozónak helye van. Mégpedig azért, mert vannak pillanatok, amikor a sportoló, bárhogyan akarja, nem tudja fokozni az edzés intenzitását, mert halál fáradt, holtponton van, és ilyenkor nem elég, ha mögötte áll az edző és legfeljebb szóval bíztatja. És amikor a "gyerünk már" nem segít, akkor a bot még mindig nagyon sokat tud lendíteni a dolgon. Azt hiszem akkor is ugyanígy elfogadtam volna ezeket az edzői módszereket, ha nem izgatna szexuálisan, ugyanis a hatása vitathatatlan.

Ugyanakkor az élet más területein "normális" emberben fel sem merül a verés, mint ösztönzés. Normális emberen most azt értem, akit nem izgat szexuálisan a fenekelés, de nem állítom, hogy ő a normális és mi vagyunk a betegek, ezért tettem idézőjelbe.  

Ha mondjuk olyan edzésre járnál, ahol az edző rendszeresen keményen elverne, akkor a rendrakás érdekében már eszedbe sem jutna ilyesmi, egyszerűen elpakolnál akkor, ha már nagyon zavar a rendetlenség, mert akkor az ilyen irányú (esetleg saját magadnak sem bevallott) vágyaid már ki lennének elégítve. Én is akkor kezdtem el spankingpartnert keresni, mikor a sérülésem miatt (még mindig nem tudom, hogy csak átmenetileg vagy végleg) visszavonultam.

Ne haragudj, hogy én magyarázom Neked, hogy mire vágysz, de szerintem így van.

Előzmény: rendrevágyó (2431)
rendrevágyó Creative Commons License 2006.07.04 0 0 2431

"A versenysportban ugyanis nem ritka az edző részéről a testi fenyítés, egyes távolkeleti küzdősportokban és harcművészetekben például teljesen természetes, hogy a mester kezében mindig ott a bot, de a nyugati sportokban is jelen van ez az élsport szintjén, csak ezt nem szokás elmondani a médiában, de már nem egy magyar úszó vallott ilyesmiről."

 

Ez is csak alátámasztja azt, amit írtam, mert az edző azért veri a sportolót, mert szeretné, hogy mindent beleadva jobban teljesítsen.

 

"Szóval egy sportoló, aki keményen edz, esetleg még veri is az edzője, nem feltétlenül mazo, ebben egyetértünk, egyszerűen felvállalja ezt az eredményért. Na de azért, hogy rendet rakj?"

 

A lényeg ugyanaz, mint a sportolónál: én is eredményt akarok elérni.

 

"Ez a spankignek a domestic discipline ága. Azaz a verésre van szükséged, csak kell hozzá egy mondvacsinált ok.

Szerintem."

 

Szerintem pedig nem. Szerintem Te nem tudsz kilépni a játékból, illetve élvezetből való fenekelés gondolatköréből, hiszen csak ezt ismered, s ezért nem tudod elképzelni azt, hogy lehet olyan is, amit írtam.

Előzmény: vervejó (2429)
tomas69 Creative Commons License 2006.07.04 0 0 2430
Írtam, nézd meg a postafiókod!
Előzmény: kíváncsi csaj (2427)
vervejó Creative Commons License 2006.07.04 0 0 2429

> "Gondold csak meg, hogy aki sportol, mennyi szenvedést magára vállal csak azért, hogy elérjen egy jó eredményt, és mégsem mazo emiatt. Mert a szenvedéseket az edzéseken azért vállalja, hogy ezek a kívánt eredményt el tudják érni nála. Ha ezeket nem vállalná, akkor az eredmény sem lenne meg."

 

 

Mégis csak mazo lehetsz, aki fájdalomra és megalázásra vágyik, és akinek ehhez valami ok kell, amiért büntetést kaphat, mert magadnak sem vallod be, hogy téged ez izgat, te ezt szeretnéd. Minden ember életében vannak dolgok, amiket meg szeretne csinálni, el szeretne érni, de nehezen megy neki vagy lusta hozzá és biztos vagyok benne hogy egy olyan embernek, akiben semmi mazo hajlam nincs, soha nem jutna eszébe effajta ösztönzés.

A sport az más. Én versenyszerűen sportoltam, mielőtt lesérültem, napi több edzésem volt, és elolvasni is fárasztó lenne, hogy miket edzettem nap mint nap, de élveztem. Nem a sportból éltem, azért csináltam, mert szerettem. Egy sportoló nem élheti meg szenvedésnek az edzéseket,  ha valaki mégis, és csak azért csinálja, mert abból él meg, azt sajnálom. Én az átedzett évek alatt jöttem rá, hogy nem csak bírom, de szeretem is a fájdalmat és mikor lerobbantam, észrevettem, hogy nem csak a mozgás hiányzik, de a fájdalom is. Ezért tudtam elkezdeni ilyen határozottan és magabiztosan spankingpartnert keresni, tudtam, hogy nekem ez kell. A versenysportban ugyanis nem ritka az edző részéről a testi fenyítés, egyes távolkeleti küzdősportokban és harcművészetekben például teljesen természetes, hogy a mester kezében mindig ott a bot, de a nyugati sportokban is jelen van ez az élsport szintjén, csak ezt nem szokás elmondani a médiában, de már nem egy magyar úszó vallott ilyesmiről. Szóval egy sportoló, aki keményen edz, esetleg még veri is az edzője, nem feltétlenül mazo, ebben egyetértünk, egyszerűen felvállalja ezt az eredményért. Na de azért, hogy rendet rakj? Ez a spankignek a domestic discipline ága. Azaz a verésre van szükséged, csak kell hozzá egy mondvacsinált ok.

Szerintem.

Előzmény: rendrevágyó (2421)
lucky77 Creative Commons License 2006.07.04 0 0 2428

Szia!

 

Engem is nagyon izgat és szivesen kipróbálnám veled :)

Előzmény: kíváncsi csaj (2427)
kíváncsi csaj Creative Commons License 2006.07.04 0 0 2427

Szia tomas69!

 

Irhatsz nyugodtan.

 

Előzmény: tomas69 (2403)
kíváncsi csaj Creative Commons License 2006.07.04 0 0 2426

Háát igen,párszor már belekezdtem:)),de csak

eddig jutottam:)) lassú vagyok nagyon mi??

viccet félretéve most lettem egyedül álló igy

talán majd begyorsulok.

Előzmény: Mákdaráló (()) (2402)
vervejó Creative Commons License 2006.07.04 0 0 2425

> "Szerintem korbácsológépet használni csak valódi büntetésnél van értelme. Egyébként a személyes kapcsolat a lényeg, ami akkor is megvan ha pálcát vagy szíjat használok"

 

Szerintem meg ilyesmit eleve csak az akar használni, akinek egyáltalán nincs partnere.

Előzmény: Törölt nick (2423)
vervejó Creative Commons License 2006.07.04 0 0 2424

> "Érdekes még vesszőzőgépet nem láttam, szerintem nagy üzlet lenne.Van valami ötlete valakinek? Vervejó Neked biztos nagy a fantáziád!"

 

Vesszőzőgép? Hm. Azonos elven nyilván nem működhetne a korbácsológéppel, mert nem tudna körbeforogni, hiszen a vessző merevebb, mint a korbácsszíj. Legfeljebb azt lehetne csinálni, hogy a vessző egyik vége rögzített, a másikat meg minden ütés előtt fel kell húzni. A vessző felhúzását viszont már végezhetné egy forgó alkatrész. Szerintem megvalósítható, talán nem is sokkal bonyolultabb, mint a korbácsológép. Szóval el tudom képzelni, van ötletem, de műszaki rajzot most nem mellékelnék.

Előzmény: asandor777 (2416)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.04 0 0 2423

Szerintem korbácsológépet használni csak valódi büntetésnél van értelme. Egyébként a személyes kapcsolat a lényeg, ami akkor is megvan ha pálcát vagy szíjat használok

Előzmény: asandor777 (2405)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.04 0 0 2422
Ha érdekel a téma szívesen segítek, előzőleg levelezhetünk. Cím: ursusm@citromail.hu
Előzmény: kíváncsi csaj (2401)
rendrevágyó Creative Commons License 2006.07.04 0 0 2421

"Ezt már tényleg nem értem. Azt mondod, hogy azt akarod, hogy rendszeresen elfenekeljenek, miközben nem szereted a fenekelést?? Valahol mégiscsak akarod, nem? Különben miért ezt a módszert választanád? Más embernek a rend fenntartása érdekében eszébe sem jutna a testi fenyítés. Ha valóban zavarna a rendetlenség, akkor ez épp elég motíváció lenne ahhoz, hogy rendet rakj."

Éppen az a problémám, hogy nem bizonyult számomra elég erős motivációnak hosszú idő alatt pusztán az, hogy zavar a rendetlenség. Mert egyik oldalról nagyon zavar, mert akadályoz a munkámban, másik oldalról viszont a lustaságom miatt inkább kerülgetem a rendetlenül letett dolgokat, mintsem, hogy nekifognék a rendrakásnak. Közben pedig halmozódik a rendetlenség. Szerintem Te azért nem érted ezt, mert nő vagy, akiben alapból benne van a rendrakás ösztöne, így Számodra bőven elég, ha zavar a rendetlenség.

Azért szeretném ezt a módszert, mert a fenekelés fájdalma és a megalázó helyzet, hogy felnőtt létemre nevelésként elfenekelnek (ha nálam fiatalabb az illető, akkor különösen is) erős motiváció számomra, hogy a lustaságomat legyőzzem, és megvalósítsam a rendet. A rendszeresség azért kell, hogy ne tudjak lazítani, hanem minden erőmmel, és minden szabad időmben a rendrakásra koncentráljak, s így a fenekelés valóban ki tudja fejteni a nevelő hatását rám. Magyarul rá legyek kényszerítve a rendrakásra. Ha szeretném a fenekelést, akkor semmi nevelő hatása nem lenne rám, mert akkor nem akarnám, hogy egyre kevesebb, és egyre kevésbé fájdalmas legyen. Ha csak egyszer fenekelnének el, akkor amint elmúlik a fenekelés fájdalma, ismét előjönne a lustaságom, és a rendrakás megtorpanna.

"Szerintem, aki vereti magát, az vagy mazo, vagy egyszerűen fenekelésélvező."

Szerintem ebben az esetben nem. Gondold csak meg, hogy aki sportol, mennyi szenvedést magára vállal csak azért, hogy elérjen egy jó eredményt, és mégsem mazo emiatt. Mert a szenvedéseket az edzéseken azért vállalja, hogy ezek a kívánt eredményt el tudják érni nála. Ha ezeket nem vállalná, akkor az eredmény sem lenne meg.

Előzmény: vervejó (2410)
rendrevágyó Creative Commons License 2006.07.04 0 0 2420

"Ezt már tényleg nem értem. Azt mondod, hogy azt akarod, hogy rendszeresen elfenekeljenek, miközben nem szereted a fenekelést?? Valahol mégiscsak akarod, nem? Különben miért ezt a módszert választanád? Más embernek a rend fenntartása érdekében eszébe sem jutna a testi fenyítés. Ha valóban zavarna a rendetlenség, akkor ez épp elég motíváció lenne ahhoz, hogy rendet rakj."

Szerintem ebben az esetben nem. Gondold csak meg, hogy aki sportol, mennyi szenvedést magára vállal csak azért, hogy elérjen egy jó eredményt, és mégsem mazo emiatt. Mert a szenvedéseket az edzéseken azért vállalja, hogy ezek a kívánt eredményt el tudják érni nála. Ha ezeket nem vállalná, akkor az eredmény sem lenne meg.

Rawo Creative Commons License 2006.07.04 0 0 2419
Arra gondoltam konkrétan, hogy hiányzik belőle az ember: az ütések kiszámíthatatlan intenzitása, az ebből fakadó izgalom, estébé. De biztos jó dolog lehet, csak én nem próbálnám ki.
Előzmény: asandor777 (2409)
s/m Creative Commons License 2006.07.03 0 0 2418

Szia!

Köszönöm a cimet!

Irtam neked is!

 

Előzmény: asandor777 (2415)
s/m Creative Commons License 2006.07.03 0 0 2417

Szia

 

Ment mail!

Előzmény: d_andras (2414)
asandor777 Creative Commons License 2006.07.03 0 0 2416

A szerkeentyű 2 részből áll álló és forgórészből, a forgórészen kis fogasok vannak, melyeket zárni lehet, tehát biztonságosan használható, nem esik le a szíj róla.  ié hosszabítható tetszés szerint meghosszabítható, igy több is felfér rá.A sebesség állítható 4 fokozatban.

Érdekes még vesszőzőgépet nem láttam, szerintem nagy üzlet lenne.Van valami ötlete valakinek? Vervejó Neked biztos nagy a fantáziád!

asandor777 Creative Commons License 2006.07.03 0 0 2415

 s/m !

írj a címemre !

asandor777@hotmail.com

d_andras Creative Commons License 2006.07.03 0 0 2414
Szia!

Küldtem Neked e-mailt. Ha érdekel az ajánlatom keress meg, és megbeszéljük a részleteket.
Előzmény: s/m (2412)
vervejó Creative Commons License 2006.07.03 0 0 2413

Hú, ez a korbácsológép már nagyon bizarr. Persze értem én, könnyű nekem, nőnek partnert találni, a legnehezebb mindenképpen a mazo pasiknak.

És milyen elven működik? Forog körbe egy tengely és azon vannak a szíjak?

S/M eszközök kategóriában egyébként láttam pár dolgot a prágai Sex Machines Museum-ban.  Mondjuk korbácsoló gépük nekik sem volt. De voltak bakok, kalodák, mindenféle verő állványok és eszközök. Meg két nagyon vicces, ha jól emlékszem 1920-as ill. 1921-es spanyol normál szexfilm öreg pasival, kövér nővel. De a legfelső emeleten csak S/M van.

Jó szórakozást, de azért óvatosan korbácsológépezzétek magatokat! 

Előzmény: asandor777 (2405)
s/m Creative Commons License 2006.07.03 0 0 2412

Szia!

 

Érdekelne  mood-pictures film engem is,mégpedig a stanford prison,ha esetleg tudnál benne segiteni!

Köszi!

Előzmény: Törölt nick (2411)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.03 0 0 2411
Melyiket keresed?
Előzmény: nagynebu (2408)
vervejó Creative Commons License 2006.07.03 0 0 2410

> "Szerintem annak is van értelme, hogy valaki valódi nevelésben részesüljön elfenekeléssel. Arra gondolok, hogy pl. rendetlenség van nála, és szeretne rendet rakni, és ehhez kéri erős motivációként a rendszeres, a rendetlenség mértéke szerinti igazságos elfenekelést éppen azért, mert nem szereti az elfenekelést. Én pl. ilyen vagyok."

Ezt már tényleg nem értem. Azt mondod, hogy azt akarod, hogy rendszeresen elfenekeljenek, miközben nem szereted a fenekelést?? Valahol mégiscsak akarod, nem? Különben miért ezt a módszert választanád? Más embernek a rend fenntartása érdekében eszébe sem jutna a testi fenyítés. Ha valóban zavarna a rendetlenség, akkor ez épp elég motíváció lenne ahhoz, hogy rendet rakj.

Szerintem, aki vereti magát, az vagy mazo, vagy egyszerűen fenekelésélvező. Szerintem ez két külön kategória és azt hiszem én a másodikba tartozom. Nem a szenvedést élvezem, hanem a kellemes fenekelést. A spankingkapcsolatom semmiképpen nem szado-mazo kapcsolat. A partnerem hihetetlenül figyelmes, türelmes, gyengéd. Odafigyel rám, paskol, izgat, kényeztet. Lehet, hogy a végén csúnyán néz ki a fenekem, de a fenekeléseket az első ütéstől az utolsóig élvezem. Én azon csodálkozom, hogy ebben neki mi a jó, úgy érzem ebben a kapcsolatban csak én kapok, ő végig csak velem foglalkozik. A végén egy tökéletes kielégültségérzést érzek, és el tudnék aludnia az ölében, a térdén, az ágyon vagy épp amilyen pózban befejeztük, nincs kedvem megmozdulni sem, annyira jó. Mikor elpálcáztattam magam mással, azt hittem, emiatt csapunk majd egy keményebb büntető jellegű fenekelést és majd legalábbis megjátsza, hogy egy kicsit haragszik rám, de az is ilyen kényeztető fenekelés volt. Ez így esik jól mindkettőnknek.

Előzmény: rendrevágyó (2400)
asandor777 Creative Commons License 2006.07.03 0 0 2409

megkérdezném: mi az élvezet pl. a mood filmekben,amikor egy lány fenekét véresre vesszőzik. Vagy amikor a Leda filmekben  krokodilkorbáccsal vernek valakit véresre ?

ha van benne élvezet-mert nyilvánvalóan valakinek van benne élvezet-akkor ebben is van élvezet.

nagynebu Creative Commons License 2006.07.03 0 0 2408
szia keresek mood-picture filmet nagynebu@freemail.hu
Előzmény: asandor777 (2405)
Rawo Creative Commons License 2006.07.03 0 0 2407
S ebben mi az élvezet?
Előzmény: asandor777 (2405)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!