Keresés

Részletes keresés

rubber76 Creative Commons License 2008.08.08 0 0 7676
Amióta az eszemet tudom, latex/gumi mániás vagyok (2-3 éves koromból vannak az első emlékeim latexszel kapcsolatban). Akkor még azt se tudtam, van olyan, hogy szex, nemhogy erre még iparág is élpül. Igazság szerint magáról az iparágakról se volt halvány fogalmam se.

Egyébként szerintem nem az a kérdés, hogy a latex-kedvelő csaj mitől is az, hanem az út, ameddig odáig ért. És bár ahány ember, annyi történet, mégis fenntartom, minden nő valamilyen okból kifolyólag lett rajongó már bőven a bimbódzó/kifejlett szexualitása alatt, nem pedig azzal együtt született. Vagy a fiúknál ennyivel korábban történik meg a pszichoszexuális érés, és ez a lányok hamarabb érnek, csak humbug? :)
Előzmény: dark-angel (7660)
Latexboy24 Creative Commons License 2008.08.08 0 0 7675
Ohh köszönöm a sok hozzászólást,véleményt,okosságot amiket hozzámvágtatok:)Na igen ez a latexkedvelő lány ez télleg kicsit fura csak nem tudtam h hogyan fejezzem ki magam.De még mindig kérdés lenne h miféle módokat tudnátok ajánlani az efajta rávezetésre mer őszintén mondva fingom sincs:(Előer köszönök minden választ véleményt,hozzászólást.:)Meg ha kivitelezhető 1-2 ien témában profi felvehetne msn-ére ha nem gond h még jobban bele tudjak folyni ebbe az egészbe és mihamarabb kiokosodjak ezen téren is.:) (Az msn címemet az 1ik előző hozzászólásom tartalmazza)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.08 0 0 7674
Hamár a főzést említetted, Én segítenék... Neki...is.

Előzmény: rubber68 (7671)


Nelli32 Creative Commons License 2008.08.08 0 0 7673
Érdekes, én is pont a napokban meséltem el a dolgot a kedvenc kollégáimnak, sőt, még a meztelen bondage képeimet is megmutattam nekik. Az egyik kollégámmal meg pont a kávézóban futottam össze, amikor először jártam ott. Nekem mostanra lett tele a hócipőm a titkolózással meg a bujkálással. Ilyen vagyok, és kész. Lakk- és BDSM-hívő, amatőr fétis és aktmodell. Nagyon sajnálom, hogy ez egy rosszekedvű és béna ország, ahol ezt nem lehet nyíltan felvállalni.

Egyébként latexügyben most én is ott tartok, hogy rászántam magam egy csuklyára. Most válogatok, de ezt hiszem, nekem igazából az arcot szabadon hagyó, középkorias-mesés-királynős fazon jön be. Nekem ehhez kb. egy évnyi topikolvasás, hozzászólás és egy lateximádó, izgalmasan mesélő jóbarát kellett. Na meg az, hogy várhatóan szeptember 5-től az EZ Fetish bolt pincéjében (Ó u. 4.) rendszeresen játszóházas BDSM partit tartanak. Legalább lesz hová felvenni:).
Előzmény: dark-angel (7669)
Latex Bond Creative Commons License 2008.08.08 0 0 7672

Te vagy túl öreg??? :o) Akkor mit szóljak én? :o)))

A "hogyan mondjam meg" téma: azért azt el kell ismerned, hogy nőként Neked egy "hajszálnyival" könnyebb dolgod van. Ha az Általad megadott garnitúrában jelenik meg egy nő a kiválasztottja előtt, akkor egyrészről a már alább vázolt tények miatt lényegesen nagyobb eséllyel botlik ezt toleráló férfiba, de ha netán mégsem, akkor is a látvánnyal valamilyen formában hatni fog a pasi agyalapi mirigyére, ez bizonyos! :o) Az elnéző mosolytól a hüledezésig, a beszólogatástól a másodperc tört része alatt ágaskodó férfiasságig persze itt is elképzelhető számos variáció, de még mindig állítom, hogy nagyobb lenne az elfogadás a férfinép részéről, mint az elutasítás vagy még inkább a viszolygás.

Na, de most képzeld el ugyanezt fordítva. :o) Szerinted a nők hány százaléka rohanna el hanyatt homlok, ha valaki így állítana oda az első randira? Arra meg itt már nem is nagyon térnék ki, hogy nem mindenki kizárólag a szolíd, utcára tervezett férfi viseletben leli örömét - mint ismeretes. :o))

Előzmény: dark-angel (7669)
rubber68 Creative Commons License 2008.08.08 0 0 7671
Ez a belénk van kódolva dologhoz én is csatlakoznék. Ha nem lenne valahol bennünk akkor nem is jönne elő semmilyen hatásra. De biztos kell valami élmény ami kihozza az emberből ezeket a dolgokat. Vagy valaki.
Én is megemlíteném hogy kb mivel kezdődőtt a fétis világom kezdete. Nagyon, nagyon zsenge, mondhatni ovodáskorom tájékán orvososdit játszottunk. Az egyikőnk anyukájának otthonkáját vettem fel kifordítva, hátul gombokkal. Tudjátok azt a nylonost. ( Brrrr -:) ) Akkor viszont nagyon értékeltem. És akkor volt rajtam elöszőr orvosi latex kesztyű. csak húztam a ,,műtétet" csak húztam, hogy minél tovább lehessen rajtam a kesztyű. Aztán késöbb ha akadt egy vékony széldzseki ( nem is tudom miért is kezdtem el olyannyira sportólni-:) ) azt inkább alulra vettem fel egy pulcsi alá. A 70-es években azért kerűlgettem a rockereket persze azért tisztes távolból, mert nem az én világom voltak, mert ők hordtak bőr szerkókat. Szintén a 70-es évek elején lehetett amikor a metróban találkoztam egy párral. Mindketten teljes bőrszerelésben voltak. Ha nem az anyucival lettem volna tuti követni kezdem őket.

A párkereséssel kapcsolatban teljesen egyetértek dark-angel-el. Pontosabban azért avval nem, hogy mi pasik abban a kinyúlt macialsóban szeretünk lenni és úgy stírőlni a párunkat amikor latexban vagy hasonlóban főzi a vasárnapi ebédet. Én ugyan úgy olyasmit vennék fel. Sőt ha kell a főzésben is segítenék. Szolidárisan izzadjunk együttt a konyhában-:) Aztán máshol-:) És igen a nőket is rá kell vezetni. Ha érdekli őket akkor tuti viselni fogja. Ha meg nem akkor keressen az ember mást . Ha csak nem olyan toleráns és miattunk fel nem veszi.
Hallottam én már olyanról, hogy a leányzó elöszőr csak hallgatta, hogy miről beszél az újdonsűlt barátja aztán levakarni nem lehetett róla az ilyesfajta göncöket. Az egyébb kiegészítökről nem is szólva. Szóval! Mostanában a nettnek köszönhetően ez a keresgélés ezerszer könyebben megy. Ha meg azt látjuk, hogy amikor a megfelelő szerelésben vagyunk pl akár az utcán is, akkor azt figyeljük, hogy kinek tetszik és arra kattanjunk, nem arra aki fikázni akar.

Sok sikert a keresgéléshez. A latex legyen veletek-:)
Előzmény: technograd (7668)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.08 0 0 7670
Lehet nyitott kaput döngetek, meg nem ismerem itt mindenki előéletét, de hol tekinthetnék meg képet rólad??
Előzmény: dark-angel (7669)
dark-angel Creative Commons License 2008.08.08 0 0 7669

Igen, a nők nem fetisiszták, mi másként éljük meg. De mi is be tudunk indulni dolgokra. Vanank nekünkis velünkszületett álmaink, de tényleg kevés lány van akinek az a lakk és latex lenni (főleg, mivel tényleg nagyon kevesen találkozhattak ezzel az anyaggal gyerekkorunkban) (vagy én vagyok túl öreg) :-)

 

De azért vicces, hogy a másik legnagyobb gond itt a forumon a "hogyan mondjam meg ez barátnőmnek, hogy ezt szeretem?". Pont ezen gondolkodtam, hogyha egyszer véletlenül ugy alakul, hogy előlről kell kezdenem a párkeresési mizériát, akkor hogyan fog szegény pasi reagálni, ha az első alaklommal lakkcsizmában, catsuitban, fűzőben arra akarom majd rávenni, hogy vegyen fel egy lakk nadrágot és inget, vagy egy latex kapucnis kabátot, kesztyűvel... remélem nem kell majd ilyen helyzetbe kerülnöm :-) de vicces a gondolat, megnézném azért az arcát :-) De azt hiszem, jobb az elején túlesni ezeken a dolgokon. Vagy fétis partyn kell ismerkedni, ugyebár.... :-)

 

EZ kb olyan lehet, mint amikor meglátták rólam a fétis fotókat a munkatársaim, (amiket csináltunk az étteremnek és magunknak) és nem hitték el, hogy én vagyok és így is ki tudok nézni.

Előzmény: Latex Bond (7665)
technograd Creative Commons License 2008.08.08 0 0 7668
Micsoda egybeesés! Ovis koromban nekem is volt egy ilyen overallom, és én is imádtam, 30 fokos meleg nem volt akadály, hogy felvegyem :). Fétis témájú rajzokat szintém készítettem, rendszeresen rajzoltam pl. neoprén ruhás búvárokat. Úgyhogy én is vallom, születésünktől belénk van kódolva ez a hajlam, bár ezzel megint csak a férfi lelkivilágról nyilatkoztam ;) ...
Előzmény: Törölt nick (7666)
Latex Bond Creative Commons License 2008.08.08 0 0 7667

Téényleg!! :o) Most, hogy mondod, az átlátszó PVC esőkabátokat én is irigykedve néztem, mert ez már abban az időben is inkább a lányok kiváltsága volt.

Na, többek között ezért nem látni itthon férfi fétis-modelleket, mert már maga a modellkedés és a divat utáni érdeklődés sem volt anno népszerű a férfiak körében. A metroszexuális férfiak már az új kor "termékei". Csak hogy választ adjak Angel másik kérdésére is... :o)

Előzmény: Törölt nick (7666)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.08 0 0 7666
Már óvodás koromban probléma volt az öltözködéssel, mert határozott véleményem volt dolgokról, és volt egy kék színű lakkbevonat jellegű overálom, na azt imádtam.
Egy esetre emlékszem mikor csak úgy felvettem, és kérdően néztek rám, hogy miért, hát nem is megyünk sehova? Középső csoportos voltam, mikor az egyik ovistársamnak(lány) volt egy pvc jellegű esőkabátja, és nem szerette. Ott akarta hagyni az oviban. Azt én hogy irígyeltem tőle...Már általános iskolás koromban olyan képeket rajzoltam, (mert ebben jó voltam), amikről azt hittem csak nekem vannak ilyen fantáziáim, képzelhetitek mikor megláttam dolgokat az interneten, mintha valaki a fejembe látott volna...Furcsa volt, és hihetetlen is. Úgy gondolom ez vhol velemszületett, de hát én sem a nők táborát gyarapítom.
Előzmény: Latex Bond (7665)
Latex Bond Creative Commons License 2008.08.08 0 0 7665

Szia Angel! :o)

 

A felvetett gondolatodra reflektálnék:

 

A latex, illetve bármilyen más erotikus fétis "alapból való szeretete" többnyire igazolhatatlan/cáfolhatatlan dilemma, mely szerint tényleg velünk született-e vagy pedig "tanult" dolog. Tény hogy vannak "született" fétisiszták, legalábbis akik nem emlékeznek a vonzódás pontos kezdetére és persze vannak rávezetett, kinevelt, stb. - ahogy tetszik - fétiskedvelők. Ez kicsit hasonló a homoszexuális érdeklődéshez. Van aki a kezdetektől a génjeiben hordozza a másságot, van pedig aki "divatból" lesz azzá vagy szimplán egy idő után jobban "ráérez annak ízére".

Egy biztos: az én fétisizmusom garantáltan gyerekkoromra nyúlik vissza (vagy még korábbra - nem tudom, mert erről már nincsenek részeletekbe menő emlékeim), ugyanis én már 11 éves korom körül (lehettem vagy általános iskola 6. osztályos) részt vettem egy katonai bemutatón, ahol igen behatóan érdekeltek a gázálarcok. Csak akkor még halvány lila elképzelésem sem volt arról, hogy ezt az érzést hova tegyem, egyszerűen csak szerettem felpróbálni - erre 100%-ban emlékszem. :o)

Továbbá egy rokon kórházban dolgozott és rengeteg "műtős" gumikesztyűt hozott, amiből szintén eltulajdonítottam jó párat - mindenféle játékokra. Persze akkor még ezt nem izgalomként éltem meg, csak jó volt olyat játszani, amelyhez a kesztyűt felhúzhattam. És hát ugye akkoriban internetnek, külföldi fétis lapoknak, filmeknek és egyéb televíziós vagy videós behatásnak még nyoma sem volt. Na jó, videófilmek voltak, de a pornókazetták amik akkor nagy nehezen átjutottak a vasfüggönyön, még nem erről szóltak. Nem állítom, hogy ez az én esetemben is velem született tulajdonság lenne, de mindenképpen nagyon régre nyúlik vissza, jóval a pubertás kor elé, amikor még az embernek a szexuális érdeklődése sem fejlődött ki, nemhogy az azzal együttjáró ismeret és tapasztalat.

Meg kell, hogy valljam, olyan lánnyal egyébként még én sem találkoztam - pedig ismersz már, hogy milyen régóta vagyok ezen a "pályán" :o) -, akinek hasonló fétis vonatkozású emlékei lettek volna gyermekkorából. A behatárolt mintavételezésű statisztika tehát tényleg azt mutatja, hogy nőknél ez mindenképpen egyfajta tanult érdeklődés és nem pedig "hozott", valamint a már jó bevált visszacsatolási elven működik: csak azért válhat vizuális szemléletűvé egy hölgy, mert látja a "kézzel fogható" eredményét az ezáltal keltett hatásmechanizmusnak és ez rá is stimulálóan hat. Így ez az élmény elraktározódik és jó esetben ebbe az irányba tereli esteleg még a nőket is.

Előzmény: dark-angel (7660)
Manilax Creative Commons License 2008.08.08 0 0 7664

Elado ez a lakk miniruha.

2x meretu.

10,000huf

 

 

 

Van egy feher mubor combcsizma is 10,000 huf-ert.

 

alex.coomann@gmail.com

Törölt nick Creative Commons License 2008.08.08 0 0 7663
Kössz:)
Előzmény: sárkány bg (7662)
sárkány bg Creative Commons License 2008.08.08 0 0 7662
Elképesztően szép :-) Jó ízlésed van :-)
Előzmény: Törölt nick (7661)
Törölt nick Creative Commons License 2008.08.08 0 0 7661
Sziasztok! Régóta olvasgatom az írásaitokat, főleg nézegetem a képeket:) de mondhatni újonc vok itt. Sajnos még nem kiterjedt a latex készletem, mert csak egy maszkom van, de azt nagyon szeretem. Nagyon tetszenek a latex cuccok, főleg a zárt catsuit (csak semmi sallang), és a hosszú ruhák. Imádom a bőrt, és a lakkot is. Ja, crossdresser vagyok.
A most kibontakozó témához: Egy biztos, itthon tényleg nehéz olyan lányt találni aki alapból szereti a latexet(vagy csak inkább nem tudnak róla?). Lehet nevelés kérdése is.
De tőlünk nyugatabbra mivel etetik vajon a lányokat hogy ennyi fétis kedvelő van??
Szerintem visszavezethető oda, hogy általánosan nyitottabbak az emberek az újra, a másra. A magyar, sajnos különleges ember-(tömegben állat)-fajta, ami nem olyan mint ő, az nem jó, lenézni, cikizni, köpködni kell, stb. De ahogy mondják: A lepényhal először, a reményhal meg utóljára:), úgyhogy én is keresek még egy fetisiszta (úr)nőt, vagy akit azzá lehet formálni:)
És itt az aktuálisan kedvenc képem, hát nem győnyörű?
dark-angel Creative Commons License 2008.08.08 0 0 7660

Vicces.. pasik filozofálgatnak arról, hogy mi hogyan leszünk latex imádók. :-)

 

Nekem 1 fontos kérdésem lenne a fiatalokhoz, mit jelent az, hogy latex-imádó nő? AZ, hogy felveszi nektek a legjobb catsuitot, fűző, maszk, csizma stb és ti meg ott álltok mellette egy száll több éve használatos szakadt alsógatyába? Vagy azt, hogy igenis őrüljön meg azért, hogy a pasiján ilyen cucc van? Vagy esetleg mindkettő?

(Uppsz, ebből 3 kérdés lett)

 

Latexboy24: Ne latex fehérneműt vegyél a lánynak elöször... én a mai napig nem szeretem a latex bugyit vagy melltartót. És a barátnőim is, amikor megkérdeztem, mi lenne a legutolsó amit felvennének, mind a latex butyira szavaztak. A 2 standard kezdő ruhadarab a nőknél: miniruha és a fűző.

 

A másik dolog: latex-et alapból kedvelő lány? Ti mikor ismertétek meg a latexet? Latexboy is csak most ismerkedik vele. Ha az ember nem kerül olyan közösségbe, nem találkozik ilyen dolgokkal (mint pld catwoman és batman :-) ) akkor honnan tudja, hogy szereti. Főleg hogy a normál szexshopokba ha betéved az ember nem biztos, hogy a kiakasztott ruhákra rögtön begerjed, ami felpolirozva sincsen. És az ember nem tudja az elején, hogy léteznek fétisshopok (nemhogy itthon, hanem külföldön sem) Én az első lakkszoknyámért lejártam a lábam és véletlenül a Teréz krt találtam egy eldugott üzletben. Mit tudtam én akkor, hogy ez fétis meg stb... Az első combcsizmámat a JeansClub-ban találtam 990 Ft-t (mert seniknek nem kellett) Mindkettő nagyon messze volt a lakktól, a szoknyáról az első party után lejött a lakk réteg stb. De megérte, partyn ismertem meg a pasimat (aki lakk gatyában és lakk zakóban volt) és azóta tudom, ezt akarom. Lakkostúl. :-)

 

A latexet pedig nem kimondottan magamon szeretem (mivel elég macerás vagyok ebből a szempontból, mivel túl magas vagyok a konfekcióhoz és mindent csináltatni kell rám.) hanem a pasikon. Ezt a Bandiéknak köszönhetem, fétish partyn mindig állatian néznek ki. És a barátnőim is mindig erre a megállapításra jutnak, amikor eljönnek partyra. Csak hetero pasi valahogy nem akar úgy öltözködni... (persze, tisztelet a kivételnek... férfi fétish modellek miért nincsenek? Titkon remélem, hogy páran majd szúrnak be linkekekt, hogy vannak... :-) )

 

Ugyhogy a kérdés áll? Mit jelent az, hogy latexet kedvelő nők. Különben mi nők bármire rávehetőek vagyunk, ha pozitiv visszacsatolást kapunk, főleg ha a pasink is tesz valamit magával, nemcsak tőlünk várják el, hogy catwoman-ként járkáljunk otthon és abba fözzünk vacsit. (akkor már inkább lakkban főznék, az jobban birj a a meleget) :-)

petilatex Creative Commons License 2008.08.07 0 0 7659
Szóval a nők is vizuálisak valamilyen szinten.De Rubberfan írása elött meghajolok, te tudod mi a téma.Szerintem a ruha erotikussabbá tesz kijelentés vonzóvá teszi a lány számára a dolgot.
max69 Creative Commons License 2008.08.07 0 0 7658

Nekem úgy sikerült egy csajt rávezetni a dologra, hogy egyszer amikor meghitten beszélgettünk szóba került, hogy melyikünk milyen ruhákat kedvel, stb. És ekkor beszéltem neki a lakkról (a latex csak később következett). Mondta, hogy egyszer szívesen kipróbálná, így vettem neki egy lakk fűzőt és innentől ment minden a maga útján...

 

Ne feledjétek a lányok szeretnek a ruhákról beszégetni, nézegetni őket, stb. !

Előzmény: Latexboy24 (7657)
Latexboy24 Creative Commons License 2008.08.07 0 0 7657
Szal akkor azt mondjátok h először ne is latexrucikkal kezdjem 1 csajnál hanem vmi erotikusabb darabbal majd mondjuk lepjem meg 1 latexfehérneművel a későbbiekben??Azt majd ha felpróbálta dícsérjem a mennyekig h mien jól áll neki meg h ez nekem is mennyire tetszik rajta?és ha sikerrel járnék akkor lehet merészebb komolyabb ruhadarabokról egyezkedni vele?
RubberFan Creative Commons License 2008.08.07 0 0 7656
Egyetértek rubber76-al, tényleg fehér holló a latex-et alapból kedvelő lány... De ennek egyszerű okai vannak: a nőknek az érzelmek, érzések kellenek, a pasiknak pedig főleg a vizuális élmények; az igazi nők a mentálisan izgató pasikat keresik, még akkor is, ha alacsonyak és kopaszodnak ;-), míg a pasik meg a nagycsöcsű bombázókat. Általában persze, mert a kivétel erősíti a szabályt! :-) Szóval ezek alapján nem csodálkozhatunk rajta, hogy egy nő nem gerjed alapból az esztétikus latex ruhákra, hacsak pl. kislányka korában egy pasi nem küldött neki latex/fetish fotókat. (Hallottam pl. ilyenről, hogy ez kondícionálta rá a leányzót, hogy alapból oda legyen érte felnőtt korában.) Viszont jó hír, hogy én eddig úgy 4-ből 4 leányzóból megszállott latex-hívőt tudtam csinálni, és nem csak az én kedvemért lettek ilyenek! A kulcsszó az esztétika: fokozatosan kell a nőt rávezetni arra, hogy kihívó erotikus öltözködés, egyre dögösebb cuccok, majd egy minőségi latex onnantól már nem nagy ugrás, viszont esztétikai szempontból nagyon bejön. Élvezet nézni, hogy az első ruhapróba után hogy nézegeti magát a tükörben! :-) Valami olyan ez, mint a holló meg a sajt: ha a sajtot kéred, a holló direkt nem adja; de ha "kiénekelteted" a szájából, van egy fincsi sajtod! :-D A dolgok elrontásának garantált módja pedig az, hogy kikönyörgöd, hogy vegye fel, mert Téged izgat; ez a nők nyelvén kb. annyit tesz, hogy "...rám már nem is izgulsz fel, csak a ruhára?" Garantált kudarc! Fokozatosság, pozitív visszacsatolás, türelem; ezek a kulcsszavak. Na igen, nem megy egyik napról a másikra, az igaz...

Kutató72
Előzmény: rubber76 (7653)
rubber76 Creative Commons License 2008.08.07 0 0 7655
Mi érdekük lenne titkolni? Sötét szobájuk magányában azon keseregnek, miért nincs latexes pasi...? :)

Hidd el, magától egy lány se latexkedvelő, a nevelést is erre érti mindenki. Vagyishogy nem magától válik azzá, tennji kell érte.
Előzmény: Latexboy24 (7654)
Latexboy24 Creative Commons License 2008.08.07 0 0 7654
Hát igen ien csajszi biztos nincs sok...vagy csak jól titkolják.:)a Kérdésem még mindig a "neveléssel" lenne kapcsolatos.Mit is értetek ti ezalatt?Meg hogyan is álljak neki?válaszotokat,tanácsaitokat örömmel várom!Köszi előre is
rubber76 Creative Commons License 2008.08.07 0 0 7653
És milyen jól mondod! Vagy megfizteted a hölgyeményt, vagy a végén kiderül, a csajszi nem is csajszi, hanem srác, vagy fogsz egy nyitottabb lányt, és addig tekergeted a potmétereit, amíg valami érdekességet nem talál a latexben. De már az is jobb eset, ha a kedvedért felveszi. Én még nem találkoztam alanyi jogon fetisiszta nővel, valamilyen módon mindig állt egy férfi a háttérben.

Jelentkezzen az a lány, aki már 5 éves korában tudta magáról, hogy teljesen odáig van a gumiból készült dolgokért! :P
Előzmény: technograd (7652)
technograd Creative Commons License 2008.08.07 0 0 7652
Na ja. A színes papírok valóban dedós egy metafora, de az taplóság lenne, ha elkezdenék itt konkrét összegeket leírni. A szolgáltatót több mint valószínű, hogy jól értetted (még ha lelki törést is okoztam ezzel). De amikor az ember (én) felméri a reális lehetőségeit, és kiderül, hogy egy kartonpapír rakétával előbb eljut a Holdra, mintsem hogy ismerkedős-normál módon egy latexruhás nőcivel lehessen együtt, akkor marad ez a kényszerpálya. Bocs, talán nem kellett volna kezdő barátunknak ezt adni első tanácsként, de van amikor nem ugorhatjuk át a saját árnyékunkat.
Előzmény: Nelli32 (7647)
rubber76 Creative Commons License 2008.08.07 0 0 7651
Azt az egyet még bőven tudom javasolni, hogy ha a latex tetszik, ne vegyél lakkot. Köze nincs a kettőnek egymáshoz!
Előzmény: Latexboy24 (7650)
Latexboy24 Creative Commons License 2008.08.07 0 0 7650
....őőőő....színes papíros....,szolgáltató...hát erre csak azt tudnám írni h akkor inkább eme színes papírkákat költöm vmi mesés ruhadarabra + az utazásra minthogy én ienre kiadjak pénzt!:)Még 1 kérdés:Nevelés??Nah akkor ezt most nekem fejtse ki nekem bővebben valaki h ezt hogy is lehet kivitelezni, mert sajna erről elképzelésem nincs hogy ez hogyan működhet.Remélem ismét kedves,hasznos infókal fogtok ellátni mint a napokban.Csak megköszönni tudom kedvességeteket és majd ha odajutok h tudok annyi pénzt félretenni feltétlen fel fogom venni a kapcsolatot eme 2 emberrel.Még 1szer köszi mindent.Remélem ezekután én is aktív tagja lehetek/leszek eme jó társaságnak!:):)Jah és még valami msn jelöléseket elfogadok itt akárkitől(laczko83@hotmail.com)
petilatex Creative Commons License 2008.08.07 0 0 7649
Sziasztok! Én régóta figyelem a postjaitok és el kell mondanom nagyon jó társaság alakult ki,mind olyan ember aki nem öli egymást,nem mondja a másikra hogy beteges.
Egy 28 éves srác vagyok aki régóta "képnézegetős" szinten fetishiszta.A fő fetish-em a latex.Ami érdekes mód a bőrből alakult ki.Mivel közel állok (melobol kifolyolag) a tűzhöz már viseltem latex kesztyűt.Egy bő éve megismertem a barátnőm,neki nem mertem elmondani,mert jobban szeretem a fetishnél. Megtört a jég,mivel egyik nap arról beszéltünk,hogy ő milyen prűd.Természetesen én hoztam fel a témát és gyorsan rá is tereltem a szót a latexre.Kérdeztem mit tud róla.Mondta hogy az gumi. :)Nevettem. Higgyétek el pont jókor, jó időpontban bármi jól sülhet el.Izgultam és a kő leesett a szívemről."Persze felvenném."Repestem és már elkezdtem összeállitani a közös kis kollekciót.Amit én a kesztyű,harisnya kombinációval kezdek.
Örülök hogy mindezt leirtam és hogy végre van egy kis közösség itt Magyarországon is.
Mindenkinek Latexban gazdag(vagy ami az ő szíve vágya)napokat.
Nelli32 Creative Commons License 2008.08.07 0 0 7648
Kriszta, utazo: ezek tényleg bölcs tanácsok, bravó:)! Én még esetleg Andrást tudnám ajánlani a Black Dreamből Olivér mellett (vele is 100%-ig egyetértve).

ToMCatnek: nagyon tetszenek az új lakkruháitok, ezek igazi kuriózumok:).
Nelli32 Creative Commons License 2008.08.06 0 0 7647
Színes papíros? Szolgáltató? Öööö... remélem, hogy én most rosszul értek valamit:((...
Előzmény: technograd (7638)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!