Keresés

Részletes keresés

dnb123 Creative Commons License 2001.05.14 0 0 215
Kitaláltam!!!!!!! Alapítsuk meg a LE A SZŰCCSEL! klubot! Gyűjthetnénk aláírásokat, meg ilyenek.... :))))))))))))
Előzmény: depeche babee (214)
depeche babee Creative Commons License 2001.05.14 0 0 214
Tényleg én sem értem Márkot miért van ennyire oda a Szűcsért. Mindig bizonygatja, hogy mennyir etehetséges. sztem is agyoncsapja az egész neo koncertet. Mondjuk a Japan Nr 1-ba illik a hangja de a többi számból mehetne a sunyiba. Robi meg a dob és basszus számokba nem illett bele hallottam amikor Márk mondta Robinak, hogy midizze be magát és akkor megint jöhet a számokba. Talán majd az új kísérletezgetős számokban megint lesz szerepe Robertonak is :-)))
Előzmény: dnb123 (213)
dnb123 Creative Commons License 2001.05.14 0 0 213
Abszolut egyetértek veletek!
A Szűcsnek nem csak a mozgáskultúrája iszonyú (ami alapjába véve nem lenne baj - szegény, nem tehet róla), de hogy ezt még produkálja is, az már valami katasztrófa. Nem értem miért hiszi azt magáról, hogy itt ő a sztár, vagy esetleg azt hiszi, hogy épp ettől lesz sztár??????????????? Hát nem. Ettől csak 1 iszonyatosan nagy majomnak tűnik - de ha neki jó így......
Mindemellé én kimondom amit nitta annyira diplomatikusan fogalmazott meg: A Szűcs hangja katasztrofális, nem értem mitől van úgy elájulva tőle annyira sok ember!!!!!! Egyesek szerint "Az egyetlen eurokompatibilis hang Magyarországon". És ezt ráadásul 1 zenész mondta!!! A számok nagytöbbségébe szvsz teljesen fölöslegesen "szól" bele, inkább hozzák vissza a Robit helyette, ő legalább nem zavart sok vizet. Sokszor már kifejezetten rosszul vagyok, ha meglátom a színpadon.
Bocs, ha 1 kicsit túl egyenes voltam, de eddig azt hittem, hogy gyakorlatilag mindenki imádja ezt az embert (mármint a zenészt, mert emberileg nem ismerem) és most igazából örülök, hogy mégse!!!!!!

A szombati viszontlátásra mindenkinek!

Előzmény: nitta (211)
depeche babee Creative Commons License 2001.05.14 0 0 212
Tényleg jó volt ez a dm nap az est fm-en és aranyos volt Márk is. De olyan rossz,hogy ennyire gyorsan jár az agya, elkezd egy mondatot és sosem fejezi be mert már máshol van gondolatban mire befejezné a mondatot. :-)

tejbegrrr:sajnos nincs kép erről a Milka-táncos buliról, akkoriban még ugyan megvolt a Hortobágyi de nem fotózot tkivételesen. Vmilyen lány cicijét nyomkodta egész este :-)))

Krisztián téma: Márk szerint a Szűcs olyan mint egy strucc. Ha jobban megnézzünk rájöhetünk, hogy igaza van. Bár sztem meg inkább olyan, mint egy gyufafejű gyurmafigura. Vagy esetleg egy feje tetején álló felkiáltójel. :-)

nitta Creative Commons License 2001.05.14 0 0 211
huh, féltem, hogy le fogtok csapni erre a megjegyzésemre és majd mindenki elküld melegebb tájakra, hogy én hogyan merek a Krisztiánról rosszat mondani.
de akkor örülök, hogy Neked is szemet szúrt a dolog, ami engem már régóta dühít. mert még, ha valami iszonyú jó hangja lenne, akkor azt mondanám, hogy hát érezze jól magát a színpadon, jól énekel és ez a lényeg. de szerintem (sajnos) nem is énekel valami remekül.

ami, még nagyon dühít, az az amikor "legyerekezi" a közönséget, sziasztok gyerekek, meg hasonlók. ezt azért nem kellene, mert még egyszer dühbe jövök, és akkor...

más, most hallottam a Márkot beszélgetni az EstFm-en a Depeche Mode nap kapcsán zenéről, ilyesmikről, és teljesen elérzékenyültem, hogy mennyire értelmes ez a srác :) iszonyú jó dolgokat modott, teljesen összeszedett volt, stb. jó volt hallgatni.

Előzmény: ChrisH (210)
ChrisH Creative Commons License 2001.05.14 0 0 210
Hogy őszinte legyek, nekem kinyílik a bicska a zsebemben csak az említésétől is. A hétvégi bulira eljött egy neves, sok évtizedet megélt igazi szakember (komolyan, nem csak szájhős) kollégám, első megjegyzése az volt, hogy az "énekes" fickót ki kell paterolni, de sürgősen, mert kegyetlenül lerontja a Neo színvonalát.
És én maximálisan igazat adok neki.
Még ha igazi, olyan fazon lenne, aki tényleg bemelegíti a közönséget (Keith Flint vagy Maxim Reality - The Prodigy).. de nem az, csak idétlenkedik.
Na, láthatjátok, hogy rühellem. (legalábbis azt, amit a Neo koncerteken csinál..)
Előzmény: nitta (207)
tejbegrrr Creative Commons License 2001.05.14 0 0 209
Én magam is sokat lestem el tőle... :-)))
Előzmény: tejbegrrr (208)
tejbegrrr Creative Commons License 2001.05.14 0 0 208
És épp ez a jó benne... :-)))
Előzmény: nitta (207)
nitta Creative Commons License 2001.05.14 0 0 207
remélem nem gondoljátok komolyan, hogy a Krisztiánnak jó a mozgáskultúrája...
én csak kifekszem tőle a röhögéstől :))))))))))))
Előzmény: tejbegrrr (201)
MarK Creative Commons License 2001.05.14 0 0 206
Ma délután 3-kor a Neo váltja Borbély Lajost az EstFM-en. :)))
Depeche Mode nap!
tejbegrrr Creative Commons License 2001.05.14 0 0 205
Ja, meg az se rossz, hogy kezek a fülesen, és akkor bólogatás... :-)))
Előzmény: patrona (203)
tejbegrrr Creative Commons License 2001.05.14 0 0 204
Gyere, gyere, és ugye legalább egy nyomorult fénykép van arról a táncról?!? :-)))
Előzmény: depeche babee (202)
patrona Creative Commons License 2001.05.14 0 0 203
Nekem az tetszik, amikor enyhe terpeszben egyhelyben ugrálnak, egyik kéz a potin, másikkal meg integetnek:-))))))))))))))))
Előzmény: depeche babee (202)
depeche babee Creative Commons License 2001.05.13 0 0 202
tejbegrrr:nem tudok semmit az exem jövő heti programjáról de úgy döntöttem lesz*rom, megyek a z.pardonba és remélem ronira is!

klipek:ugyan nem animációs de a legeslegjobb videoklip amit eddig láttam az az unkle:rabbit in your headlights című cucca (tudjátok amikor az alagútban folyton elcsapják a palit)

Matykó és az italozás:én egyszer láttam Milkát bepiálva, nagyon aranyos volt, tánc címen karatézott és mókás dolgokat beszélt. De úgy veszem észre nem inni szeret hanem pippantani...
De az a mozgás amit Milki produkált...nos, ötös skálán hatos!

tejbegrrr Creative Commons License 2001.05.13 0 0 201
És mozgáskultúrát is tanulhatnának tőle, bár talán tényleg csak a Márk-féle remek kis ugrabugra a legtöbb, amire zenélés közben futhatja... :-)))
Előzmény: patrona (200)
patrona Creative Commons License 2001.05.13 0 0 200
Tejbegrrr: Ja, van kitől ellesni az italozás fortélyait(Szűcs Krisztián):-))))))))))))

tejbegrrr Creative Commons License 2001.05.13 0 0 199
Az igen jó lehet valóban... :-))) És ha már Blur, akkor - bár nem egészen rajzfilm, de van benne szaladgáló tejesdoboz - a Coffee & TV is nagy kedvencem nekem... :-)))
Előzmény: patrona (197)
tejbegrrr Creative Commons License 2001.05.13 0 0 198
Mit tudsz az exbarátod jövő heti programjáról? :-))) Egyébként ha ezekre a fiatalemberekre úgy hat az ital, hogy egészen emberszerűek lesznek tőle, akkor a mi Mátyásunk is buzgóbban öblögethetne, legalább fellépések előtt... :-)))
Előzmény: depeche babee (196)
patrona Creative Commons License 2001.05.13 0 0 197
Tejbegrrr: Téééényleg, az az Omega klipp nagyon ott van!
Ami nekem mostanában nagyon bejön, az a Gorillaz Clint Eastwood címú dalának a klippje!:-)))
De a legeslegeslegjobbat tegnap éjjel láttam. South Park! A Cartman énekelt valamit a csokigolyókról:-))))))))
Előzmény: tejbegrrr (195)
depeche babee Creative Commons License 2001.05.13 0 0 196
Jaja, belőlem egy darabot sem láthattatok mert megtudtam,hogy az exbarátom ott lesz a Neo esten és én inkább passzoltam ezt a kalandot. De nem érdekel, a Green Pardonba (pardon, zöld pardon) akkor is lemegyek, kíváncsi vagyok az új számra. Márk meg akkor pörög ha iszik. :-))))
Tipp kedves neo rajongók: töltsétek le vhonnan a netről a következő számot és ámuljatok nagyokat és szentségeljetek: Photek-Resolution (Doc Scott remix)
Többet nem mondok... ;)
Csók mindenkinek, kíváncsian várom a reakciót.
Előzmény: tejbegrrr (195)
tejbegrrr Creative Commons License 2001.05.13 0 0 195
Ez a mai live egyáltalán nem volt lapos, bár depeche babeeből kétségkívül nem láttam egy darabot se, és akkor lehet, hogy mégis inkább rossz volt... :-))) Naggyon bejött, amit csináltak, még mintha Márk is pörgött volna egy picikét, de tényleg! :-))) És már csak egy hetet kell aludni a Zöld Pardon - Roni Size zúzdáig! Éljenéljen! Amúgy meg meggyőződésem, hogy a lány, aki piros fölsőt, fekete táskát, szintén fekete, rövid hajat viselt, és egy kékruhás barátnővel jelent meg a rendezvényen, szóval hogy ő(k) ír(nak) ebbe a topikba... Igazam lehet? :-))) Más: mondjak egy igazán jó animációs klipet? Mondok: Omega - Fekete pillangó! ( És ez komoly! ) :-)))
Előzmény: Tabula Rasa (193)
patrona Creative Commons License 2001.05.13 0 0 194
Nem hinném, hogy a NEO indította volna el a rajzfilmklippes őrületet, ami tény, hogy tombol világszerte.
Szerintem az az oka, hogy olcsóbb, mint a filmre fevett klipp:-)))))
Előzmény: Tabula Rasa (193)
Tabula Rasa Creative Commons License 2001.05.12 0 0 193
Hali!

Szóval figyelgetem itt a klipp elemzéseket. Az egyéni vélemményem az hogy a klipp elindított egy új stílust amit most megpróbálnak lekoppintani lásd Zolee, KFT,meg előfordulhat hogy a Daft is.
Ezzel nem a Neot akarnám isteníteni mert mondjuk a Ranbot mint songot spec ki nem állhatom, de az Aiayoo sem különb. Annak is jó a klippje de aszám elég gagyarász.
A live-ok is egyre lapossabbak, bár az utóbbi időben az uj számok belevarázslása egészen jól jött mert már időszerű volt:))

ChrisH Creative Commons License 2001.05.11 0 0 192
http://www.swishzone.com/

Próbáld ki, pofon egyszerű.

Előzmény: patrona (191)
patrona Creative Commons License 2001.05.11 0 0 191
Tejbegrrr: Tényleg, az Ajjajjót teljesen elfelejtettem, pedig milyen jó is az!!!
A Ranbo 13 Liveban szerintem nagyon frankó. Van is nekem egy felvételem, amin a Krisztián végig énekel rá.(vagy az Ajjajjóval keverem? Na, moist tök elbizonytalanodtam)

Viszont a legszarabb rajzfilmes klipp szerintem az új gangszta zoli. Az valami iszonyúan gyenge. Még a rajzok elmennek(ez már tényleg Morbid style), de az animáció, huhhh!
A legjobb, meg a Duft Punk-é!

OFF
Fabe: Tudnál nekem ajánlani egy egyszerűen kezelhető progit, amivel Flash animációt lehet csinálni? Szeretném kipróbálni ez a műfajt is. Biztos vagyok benne, hogy egy Kill Jimmy szintű förmedvényt simán össze tudok hozni:-)))))))))

ON

tejbegrrr Creative Commons License 2001.05.11 0 0 190
Már bocs, de az Aiiaiiiyo mér' rajzfilm? :-))) És a Ranbo ( a szám ) tényleg hosszú és uncsi! A klip elsőre nagyon tetszett, most már az se dob fel annyira, különösen a KFT Bankrabló vagyokja óta... ( Ami szerintem azért összehasonlíthatatlanul gyengébb és ötletszegényebb... :-))))
Előzmény: patrona (188)
nitta Creative Commons License 2001.05.11 0 0 189
szerintem a Ranbo, mint klip iszonyú jó, de a zene... lehet, hogy túl sokat voltam az utóbbi időben Neon, de valami hihetetlenül utálom ezt a számot, ennél azért ők sokkal jobbakat tudnak.
patrona Creative Commons License 2001.05.11 0 0 188
Fabe: Ha a NEO tartja azt a folyamatot, miszerint egyre gagyibb kidolgozású rajzfilmek a klippjeik, akkor valószínűleg a következőt egy történelem tankony lapjainak a sarkaira fogják rajzolni. A klipp meg annyi lesz, hogy Milka pörgeti a lapokat:-)))))))))))))))))))

Amúgy a Ranbo 13 tök pojénos, de mármár túlzottan is minimalista. Ennél még a Beavis and Butt-headban is jobban ki vannak dolgozva az árnyékok, felületi struktúrák, stb.
De azéé szeressük mi aztat a ranbósat, na!:-))))))

depeche babee Creative Commons License 2001.05.11 0 0 187
Fabe:hehe,lehet,hogy elcseszem az esélyedet a NEO-nál. *wink*
Na jó, majd szólok pár jó szót az érdekedben (tudod, "majszólok" )
Előzmény: white niggah (186)
white niggah Creative Commons License 2001.05.10 0 0 186
babee, pat: röhögni fogtok, de én simán jobb clip-et csináltam volna nekik a persuaders-höz...nem beszélve az ultra gagyi rambo 13-ról...:) (pedig imádom a fazekas attilát...miatta gyűjtöttem a fülest annak idején...:))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!