Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Serpa Creative Commons License 2006.04.25 0 0 364
Tudsz egy elérhetőséget adni? A skoda weblapján nem látom őket, vagy tévedek?
Előzmény: TUZI (362)
pacs_425 Creative Commons License 2006.04.25 0 0 363
Igen, Parkany jo hely.
Az elozo automat ok szervizeltek, preciz munkat vegeznek korrekt aron.

Bar az eloszor furcsa volt hogy ebedidoben elejtenek kapat-kaszat, meg akkor is ha mar csak 10-20 perc munka lenne az auton :)

--
pacs_425
Előzmény: TUZI (362)
TUZI Creative Commons License 2006.04.25 0 0 362
'Reggelt!!!!

Én azért bizom Párkányban ,mert eddig csak jót hallottam róluk. Mind az árak ,mind a hozzáértés tekintetében.
Előzmény: Serpa (360)
pacs_425 Creative Commons License 2006.04.25 0 0 361
Serpa,

Mi az hogy elfelejtettek???
Mindenki tevedhet, de ha mar megtortent, hozzak helyre a hibat!
Rakjak bele utolag (bar ugy tunik hogy az maceras...), vagy adjanak egy _nagyon jo_ arengedmenyt. Gumiszonyeg es Skoda-kulcstarto nem er! :)
Szerintem ne hagyd annyiban a dolgot, vegul is ok nem teljesitettek a szerzodest.


"Mit tegyek?"

Azt Neked kell eldonteni.
_En_ eloszednem a szerzodest, megneznem hogy szerepel-e rajta az emlitett kormany, es a pontos szallitasi hatarido.
Ha igen, akkor bemennek hozzajuk es kozolnem hogy igy nem veszem at, tessek _pontosan_ teljesiteni a szerzodest hataridore.

Ne sajnald oket, ha Te nem teljesitenel valamit a szerzodesbol, azonnal a kepedbe masznanak... Ahogy irtad is, nem veletlenul rendelted bele azt a kormanyt...


Bakker, ez pont olyan mintha rendelnel egy szamitogepet 3D-s videokartyaval. Mesz erte, majd kozlik veled hogy elfelejtettetek beletenni. Akkor mit mondanal?
En azt hogy tegyek bele!

Raadasul nem is filleres dologrol van szo hanem egy autorol.
Az meg legyen olyan amilyennek te szeretned...
Arrol nem is szolva, hogy ok okoztak neked kellemetlenseget, ha elfogadod igy, akkor maris oda van az uj auto vasarlasanak orome...


--
pacs_425
Előzmény: Serpa (356)
Serpa Creative Commons License 2006.04.24 0 0 360
Ezt a Párkány dolgot máshol is olvastam. Mi az oka, hogy ott többet remélsz?
Előzmény: TUZI (332)
Fabrik Creative Commons License 2006.04.24 0 0 359

Azért nem "válasz"-szal válaszolok, mert több hozzászólásra is írok egyben.

 

Szóval megrendeltem. Végül lesz BT kihangosító, meg távrángatós kormány (ez nekem többet ér, mint mondjuk az alufelni, vagy az ülésfűtés, bár ez utóbbi nagyon csábító, de plusz 70-et nem ér meg).

 

A hivatalos neve a kormánynak: Multifunkciós bőrkormány telefonhoz

Azaz kötelezően bőr és kötelezően kell hozzá a kis bőrszerkó. :)

 

A kihangoló meg BT-os, így valami univerzális tartó jár, ami igazából nem biztos, hogy kell. Ezt még egyeztetem a kereskedővel.

 

Szóval ez lett.

 

Köszi a segítséget mindenkinek!

TUZI Creative Commons License 2006.04.24 0 0 358
Hy.

Na ez éppen aktuális nekem.

Lejjebb írtam hogy én nem rendeltem (sajnos) ,nekem nagyon hiányzik.:-(

Megprobáltam utolag beszerezni, sikerült ,elvileg ,nekem full-os kormány elektronikám van (tempomat, esőérzékelős ablaktörlő) de mégsem tudták beüzemelni.:-( Szerintük ki kel cserélni a korm. elektronikát. 46 ezer, kormány volt 35. Most van egy börős multis kormányom (a garázsban:-)) csak nem lehet feltenni ,mert ha felteszem még a duda sem müködik. Most várom a kedvezőbb beszerzési lehetőséget ,illetve egy kis szabad időtt hogy Párkányt betudjam cserkészni. Vagy simán beüzemelik, vagy remélem kedvezőbb áron beszerzik a cuccost.

Tehát a tanácsom, vagy tegyékbe ők, vagy ha megtudsz lenni nélküle akkor nagyon ,de nagyon engeszteljenek ki.:-)
Előzmény: AtSi (357)
AtSi Creative Commons License 2006.04.24 0 0 357

Szia,

 

Fogós kérdés. Mint láthatod én írtam saját véleményt a kormányról, bár ami igazából macerás, hogy pl nekem is, meg mindenkinek akinek ez a kormány kellett, ki kellett ezért fizetni pluszba az egyéb bőr cumókat (pl. váltó). Na most ezeket is számolják le ha te alapban nem akartad, mivel most már tényleg csak feleslegesen fizetnéd ki (hacsak nem akartad amúgy is). Az, hogy ennélkül mennyire lesz neked jó vagy sem, ezt sajnos eldönteni rajtad kívül nem nagyon tudják. Ha engesztelésül ki tudsz találni értelmes megoldást...mármint valami olyan egyéb pluszt, amit ott helyben el tudnak intézni, akkor tedd azt. Ami biztos, hogy sajnálni nem kell őket, amikor valami plusz beletesznek a "csomagba", mert amennyit nyernek az emberen, főleg ha részletre veszed... :) Amúgy legrosszabb esetben annyit tudsz tenni, hogy elállsz a vásárlástól, mivel ők nem azt teljesítették amit kértél (ehhez javaslom azért elolvasni a szerződést), nekik meg nyakukon marad az autó, de gondolom ezt nem akarod. Akkor marad a kompromisszum, vagy esetleg a későbbi beépíthetőség kérdése. Építsék be később, ha megjön, persze addig is engesztelésül adjanak vmi pluszt még:) Nem tudom, de talán ötletet adtam...

Előzmény: Serpa (356)
Serpa Creative Commons License 2006.04.24 0 0 356

Üdvözletem Mindenkinek!

 

Sűrgős a kérdés, kérlek benneteket adjatok tanácsot.

Megjött az új OII-es kocsim (most szóltak a kereskedésből), de elfelejtették belerendelni a multifunkciós kormányt (rádió vezérlése kormányról). Egyértelműen az ő hibájuk.

Mit tegyek? Nem véletlenül rendeltem, tehát nem legyintenék a dolgon, viszont országos botrányt sem akarok kavarni, nem jellemző rám.

 

Természetesen elengednék az árát, meg tennének gumiszőnyeget, meg ilyen apróságokat bele engesztelésül.

 

Mit tegyek?

 

Köszönöm előre is a válaszokat.

 

Serpa

ac07 Creative Commons License 2006.04.21 0 0 355
Na megvolt ma a CD csere. kb. 15 perc alatt volt a ki-be.
Most visszaadja a CD-t, remélem nem romlik el újra 1-2 hét múlva.
Felhívnám a figyelmeteket, hogy az idegen nyelvű rádiós használati útmutatót ne dobjátok ki, mert a fedőlap belső oldalára vannak ragasztva a kódmatricák. Nekem még szerencs, hogy megvolt, mert azt merték állítani, hogyha nem tudom visszaadni, akkor nem cserélik gariban. Csak éppen az autó átadásakor elfelejtették ezt az apróságot közölni...
Előzmény: ac07 (334)
AtSi Creative Commons License 2006.04.21 0 0 354
Öszintén megmondva, nem tudom megéri-e ezt a 90e-t. Persze, jól néz ki, nagyon jó a fogása a bőrkormányak, jól néz ki a váltó is, és tény, kényelmesebb onnét rádiót irányítani, ha az ember megszokta. Viszont úgy vettem észre, igazából a rádió gombjai is simán elérhetőek, sőt (saját tapasztalatom, és véleményem), néha még nem is a kormányon nyúlok a gombhoz, hanem a rádióhoz. Persze lehet csak azért mert még nem szoktam meg....Szóval így utólag, nem tudom megéri-e így azt a 90e-t. Hozzáteszem, nem bántam meg... 
Előzmény: Fabrik (350)
brunyu Creative Commons License 2006.04.20 0 0 353

A kormánytávirányító nem rossz, kényelmes 2 ujjal kezelni a rádiót/CDt, de vigyázz, 2féle van, telefonos meg csak rádiós. Ha kihangosítót is rendelsz, érdemesebb lehet a telefonost venni, csak pár kHUFfal drágább (nekem sajna nem az van, de gondolkodom a lecserélésén)

Egyébként a kihangosító SZVSZ nagy szívás: ha megveszed, még csak a konzol van meg, külön kell venni hozzá a telefonhoz illő tartót. Na ez a szívás: 40kHUF, és kb 10 féle géphez van (legalábbis jan környékén ez volt a helyzet, én akkor néztem).

Próbáltam neten keresni, külföldön, vagy használtan, de nem találtam még. Nem akarlak lebeszélni, biztos jó, ha működik, de sajna én nem találtam tartót  olyan telefonhoz, ami tetszett volna. Persze elterjedt Nokiákhoz, pár Siemenshez, Ericssonhoz van. Ha érdekel, elküldöm mailben, hogy milyen gépekhez van, vagy kérdezz utána a kereskedőnél.

üdv

br

Előzmény: Fabrik (350)
fepeti001 Creative Commons License 2006.04.20 0 0 352
Szaisztok!
Látom érintőleg szó van a bőkormányról. Utólag kb. 15e. ft-ból lehet bőröztetni a kormány+kézifék+váltót. Szebb mint a gyári és választhatsz, hogy milyen bőrt szeretnél.
helló
ac07 Creative Commons License 2006.04.20 0 0 351

Ráadásul a kis bőrcsomag "csak" a váltó és a kézifékkar bőrözését jelenti. A bőrkormány még plusz huszonezer. Egyébként a távirányítós kormány az bőrös?

 

Más: pénteken megy az autó szervízbe, 1,5 hét gondolkodás után kitalálták, hogy CD csere...

Előzmény: Fabrik (350)
Fabrik Creative Commons License 2006.04.19 0 0 350

Kormánytávirányító alatt a rádiós kiegészítést érted? Olyanom van, frankó, bár hozzáteszem a rádió sincs távolabb:D

 

Mitől jobb? Azaz mi ér meg benne közel 90eFt-ot? (Ti. kis bőrcsomag 21e, távirányítós kormány 65e)

Előzmény: AtSi (346)
Gyula Creative Commons License 2006.04.19 0 0 349
Nekem a majd' három év alatt csak a fojtószeleppel, az első szilentekkel és az ablaktörlőmotorral volt gondom, amit Weltautó garanciában megcsináltak. Egyébként semmi extra, azokra figyelj, amit bármilyen más használt autónál megnéznél. Talán az első tengely környékén érdemes megnézni az alját, mert nagyon alacsony autó, ha valahol odaverték, az ott látszik. Ja, meg a szervízkönyvet, és annak nem árt utánanézni (valóban megcsinálták-e a beírt dolgokat). Ha elektromos az ablak, azokat próbáld ki, hogy jól működnek-e. Ha kipróbálod figyelj oda a hangjára, és csinálj néhány hirtelen kormánymozdulatot és fékezést is, ezzel az első futómű hibái jó eséllyel előjönnek.
Előzmény: lengyelzolee (348)
lengyelzolee Creative Commons License 2006.04.19 0 0 348
Hello!

Köszi az adatokat erösen gondolkodom rajta!

Most egy golf III 1.9 TDi-m van az bivalyul megy de fiatalabb kell és nagyobb!
az Octavia nagyon bejön ugyhogy az lessz az tuti!
És a tdi az kicsit drága ugyhogy benyás lessz.Ha tudsz valamitb amit érdemes meglesni rajta megköszönném az infot!

Zolee
Előzmény: Gyula (342)
ac07 Creative Commons License 2006.04.19 0 0 347
Lehet, szívás lesz, mert H-K-Sz lesz a tesztvezetés, akkor meg dolgozik az istenadta :)
Előzmény: AtSi (346)
AtSi Creative Commons License 2006.04.19 0 0 346

Kormánytávirányító alatt a rádiós kiegészítést érted? Olyanom van, frankó, bár hozzáteszem a rádió sincs távolabb:D ettől függetlenül jó...Kihangosítom nincs.

 

ac07: Adj bele mindent :)))) kiváncsi vagyok a véleményedre :))

Előzmény: Fabrik (343)
ac07 Creative Commons License 2006.04.19 0 0 345

Szia!

 

Nekem egyik sincs, de mintha korábban arról lett volna szó, hogy az a kihangosítás nem is univerzális, hanem csak a Nokiákhoz való.

Előzmény: Fabrik (343)
ac07 Creative Commons License 2006.04.19 0 0 344
Remélem télleg tudok majd időt szakítani...
Előzmény: TUZI (340)
Fabrik Creative Commons License 2006.04.18 0 0 343

Sziasztok!

 

Rendelés előtt állok. Egy kis segítséget szeretnék kérni.

Van valakinek:

1. univerzális bluetoothos telefonelőkészítése?

2. Kormánytávirányítója?

Gyula Creative Commons License 2006.04.18 0 0 342

Az enyém kísértetiesen hasonló volt, tavaly adtam el 5 évesen, 9x.000 km-rel.

 

mit fogyaszt az 1.6-os 75 le-s apparátus és hogy elég ez ennek a kaszninak

 

Én hajtottam, így 7-8 liter között fogyasztott, de el lehetett menni vele 6-6.5 körül is. Nekem elég volt, pláne így utólag, hogy most 1.4 75 LE-s van. Az 1.6-os (több hozzáértő szerint is) amúgy 85LE körüli.

 

Meg hallottam az octavia váltogondjairol!!Ez igaz-e?

Enyémnek nem volt.

 

Előzmény: lengyelzolee (341)
lengyelzolee Creative Commons License 2006.04.18 0 0 341
Hi mindenki!

Most készülök venni egy octaviat és érdekelne a tapasztalatotok hogy mit fogyaszt az 1.6-os 75 le-s apparátus és hogy elég ez ennek a kaszninak?
Meg hallottam az octavia váltogondjairol!!Ez igaz-e?
2002 03 havi és 88 e km van benne.Mire figyeljek mielött beleugrok ??
Elöre is köszike a segitségeteket!

Üdv: Zolee
TUZI Creative Commons License 2006.04.18 0 0 340
Igazából először irigyeltelek ,aztán rájöttem hogy engem hiába is hívnának egyszerűen kivan zárva hogy időt tudnék szakitani.:-) Te ha tudsz mindenképpen kend el a száját a gépnek.:-)
Előzmény: ac07 (339)
ac07 Creative Commons License 2006.04.18 0 0 339
Hétvégén megkaptam a meghívást RS tesztvezetésre a helyi kereskedőtől (meg persze prospektust is).
Remélem rá fogok érni 3 hét múlva hétvégén.
rosszqtya Creative Commons License 2006.04.14 0 0 338

sziasztok!

 

nincs véletlenül valamelyikőtöknek octi I-hez első lökhárítóba való fekete műanyag csík?ma sajnos lehúztam a sarkát és kicsit zavar a dolog.vagy lehet ezt külön venni?

a válaszokat előre is köszi.

 

üdv:rosszqtya

AtSi Creative Commons License 2006.04.12 0 0 337

Nekem van esőérzékelős ablaktörlő. Véleményem az, hogy nem nagy durranás. Mivel előfordul, hogy alig van rajta pár csepp, akkor is teker mint a hülye, de van hogy már alig látok, de nem takarítja. Viszont tény, hogy lassun van, és megyek az autópályán pl, egy teherautó mellett, magától gyorsabban töröl. Kb. ilyen esetben vettem eddig hasznát.

Sötétedő visszapillantó viszont nagyon király. Azt nem bántam meg.

A hátsó hangszórószerelés esetében csak attól félek, ha megbontják egyszer...akkor kitudja utána mi fog zörögni benne...

Előzmény: golyo13 (335)
ac07 Creative Commons License 2006.04.11 0 0 336
Azért én szerettem ezeket a francos extrákat (nálam bejött), igaz megvagyok nélkülük is, de VELE :)
Előzmény: golyo13 (335)
golyo13 Creative Commons License 2006.04.10 0 0 335

Ne fájjon a szíved miatta:

 

esőérzékelő,- 1 jó intervallumkapcsolóval el van az ember, s nem bosszankodik, ha lassan töröl, legfeljebb állít rajta.

 

tolató radar, nem 1 nagy dobás : érezni kell a 4,56m -t, és kész. az előző is ilyen hosszú volt kb. mármint az autó, így nem tolatok neki semminek....

Előzmény: ac07 (334)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!