Keresés

Részletes keresés

MarK Creative Commons License 2001.05.15 0 0 245
Természetesen a strobival csak addig szenvedett, amíg beizította a cuccot, ami kb. az első szám végére sikerült is neki... Mókás lett volna működő strobival rohangálni :).

Sz'al azért akkora dráma nem volt, de mégsem esett jól ilyen lótifutiként látnom őt.

Előzmény: nitta (244)
nitta Creative Commons License 2001.05.15 0 0 244
juj, az ember eltünik pár órára és úgy érzi, mintha évekkel maradt volna el a topictól:)

szóval, szegény Krisztiánt jól lealáztuk, de ami szar, az szar és örülök, hogy ez ilyen sokaknak szemet szúrt, mekkora jó lenne, ha ő is észrevenné magát...mondjuk szerintem a Matyi is visszavehetne az arcából egy keveset. személy szerint a Márkot tartom legemberibbnek a csapatból.

kedvenc számok nálam is a Love song, Japan live verzió. az It takes no weed még mindig nagy kedvenc, de amilyen változáson a Kispál-remix átment az több mint furcsa...
a Mozdulj pedig úgy rossz, ahogy van, nem beszélve arról, hogy kedvenc énekesünk olyankor aztán végképp kitesz magáért és csak nyomja a showt, de minek? :)

Babos Norbi témához csak annyit, hogy amikor megláttam a boltban a pult mögött, fél perces döbbenet vett erőt rajtam, amit azért próbáltam leküzdeni, -ha az akkor nem is látszott-, de szerintem ez a srác sokkal tehetségesebb, mintsem, hogy így elpazarolja magát, és csak a strobival rohangáljon jobbra-balra, ami ráadásul iszonyúan zavarja a szemem.
szeretem, hogy minden mondatba bele tudok szúrni egy jó kis kritikát :)))

azt hiszem egyelőre ennyi, de örülök, hogy így beindult a topic:)

MarK Creative Commons License 2001.05.15 0 0 243
:))))
Az It Takes No Weedről alkotott pozitív véleményemet természetesen az origi dal, vagyis az albumverzió utolsó 2 percére értettem :)).

Más. Ha már Babos Norbert szóba jött. Mondjon Márk bármit is, hogy Norbinak nem jött be a stílusváltás, inkább festeni szándékozott a továbbiakban, túlságosan elvont és művészi gondolkodású ő egy üzleti alapon (is) működő zenei projectben való részvételhez... OK, még el is hiszem ezeket, de akkor is roppant megalázónak tűnt a legutóbbi gödöllői koncert alkalmával Norbit - mint egy "hülyegyereket" - futkosni/szenvedni látni vmik qrva lámpával (asszem strobi volt, mindegy). Ott "ugrált" szerencsétlen, hogy a két MM sója tökéletes legyen. Persze a Neo fanok 99%-a azt sem tudta ki ez az illető, aki lót-fut, nem hiszem, hogy megfordult volna a fejükben, ennek az embernek bizony százak tapsoltak anno...
Biztos csurrant-cseppent neki vmi, és még ő köszönheti meg a Neosoknak. Minden bizonnyal nem lehetnek vmi jól "pörgőek" a Babos képek, hiszen nem vállalna el olyan munkákat, amiket elvállalt az utóbbi években...
Na mindegy, ez már inkább legyen a magánügye, de ez a gödöllői dolog nekem akkor is feltűnt (negatív értelemben).

Előzmény: ChrisH (242)
ChrisH Creative Commons License 2001.05.15 0 0 242
Rátapintottál a gyenge pontunkra! :)

Én pedig még mindig ragaszkodom a véleményemhez, miszerint az, hogy "még mindig jobb, mintha.." nem mentesít a "szar teljesítmény" alól. Nem azt mondom, hogy vegye teljesen komolyan magát, de azért ne is úgy viselkedjen, mintha a színpad mellett ostorral ijesztgetnék, hogy ha lemegy, megkorbácsolják.

Mark.. úgy tűnik egyezik az ízlésünk, nekem is azok a legkedvencebb számaim. :)

Előzmény: tejbegrrr (240)
tejbegrrr Creative Commons License 2001.05.15 0 0 241
Én meg vicceltem, vagy csak szerettem volna, tudom, hogy kire gondoltál...
Előzmény: disp (239)
tejbegrrr Creative Commons License 2001.05.15 0 0 240
OK, asszem tudom a megfejtést: a lányok azért utálják szegény Krisztiánt, mert kitakarja a két MM-et... :-))) Egyébként Meditation ( aka Love Song ) tényleg a legjobb, Ranbo és a Mozdulj hanyagolható lenne, máskülönben azt játszanak, amit akarnak, azért az Aiiaiiiyo-t sokat! :-)))
Előzmény: MarK (238)
disp Creative Commons License 2001.05.15 0 0 239
A művészköltömannagerfilmesztétára gondoltam.
Előzmény: tejbegrrr (237)
MarK Creative Commons License 2001.05.15 0 0 238
Nem sztem Disp itt most Ákos "művész" úrra gondolt... :) Tudjátok a zenészköltőfilmesztétamanagerrendezőre :).
Ami Kriszitánt illeti, nos nincs vele akkora bajom, mint itt egyeseknek. A hangja így torzítva nem rossz. A Mozdulj remix viszont nekem sem tetszik. Tényleg, kinek milyen számok jönnek be? (koncertverziókra gondolok)
Számomra egyértelműen a Meditation a best + Japan, Ranbo, Sequence, Kispálmix. Viszont a magyar könnyűzenei életben valaha is elkészűlt legszenzációsabb számot jól elkúrták, legalábbis ami a live verziót illeti. Gondolok itt az It Takes No Weed-re, pontosabban annak utolsó 2 perces részére. Azok a hangok egyszerűen hihetetlenek! Mintha maga Alan Wilder rakta volna össze! :)))
Előzmény: tejbegrrr (237)
tejbegrrr Creative Commons License 2001.05.15 0 0 237
Kovács Ákos az itt A Kovács Ákos, vagy a menedzser? :-))) Ez utóbbit azért megnézném, ahogy énekel... Bár nem tudom, eléggé öltözőképes-e, ha értitek, mire gondolok... :-)))
Azért örülök, hogy már ketten vagyunk...
Előzmény: disp (236)
disp Creative Commons License 2001.05.15 0 0 236
En Megvédem Krisztiánt
Szerintem még mindíg jobb hogy igy áll hozzá a bulikohoz.Képzejétek el :NEO feat Kovács Ákos - a hideg is kiráz - hát milyen szar lenne az.


...személy szerint azt sem támogatnám hogy újra Babos Norbi énekeljen(de mint hallom nem is fog).Igenis jó hogy Krisztián nem veszi olyan komolyan ezt a hakni t-mát, nézd meg milyen nevetséges modjuk egy Sterbinszky aki komolyan veszi magát(és lop a Neo-tól).
tejbegrrr Creative Commons License 2001.05.15 0 0 235
Hallgattam egy kicsit az éjszaka, és úgy érzem, hogy ezekhez az erősen idézőjelbe tett zenékhez tökéletesen passzolnak SzK (ön)ironikus szövegei... Ha az egészet úgy nézed, mint egy jól/rosszul kitalált szerepet/pózt, amelynek ugyanúgy része a gárgyú szöveg, mint az idióta mozgás és az unott énekhang ( mondjuk ebben tényleg van mit fejlődnie :-)), akkor talán elnézhető neki, hogy ilyen... Azon már lehet vitatkozni, hogy mindez mennyire illeszkedik a Neo zenei és képi (:-)) világához, valóban sokkal kevésbé, de én örülök, hogy nem csak a szigorúság árad a koncerteken, hanem van min vihorászni is, Mátyás savanyú ábrázatán túl... :-)))
Előzmény: patrona (234)
patrona Creative Commons License 2001.05.15 0 0 234
Naja, Romhányi is költő volt, mégse írt olyat, amitől ne kapnék röhögőgöcsöt:-))))

Amit idéztél az szerintem pont engem igazol. Kissé gyerekesen megfogalmazott gondolatok, és itt most szerintem mindegy, hogy azok a gondolatok mennyire mélyenszántók. A csomagolás kissé gárgyú, és engem ez mindíg is zavart, és fog is.

tejbegrrr Creative Commons License 2001.05.15 0 0 233
Vagy: "Én sem arról vagyok híres, hogy azt csinálom, amit én akarok..." - ez egy költő, és punktum! :-)))
tejbegrrr Creative Commons License 2001.05.15 0 0 232
Szerintem a zenéjük is kifejezetten vicces, egy csomó szám tisztára rajzfilm-feeling, és az olyan szövegekért meg kifejezetten hálás vagyok, mint a 64, Klassz vagy a Játszótér ( félálomban már nem olvasok angolul... :-)))! ( Ez pl. egy az egyben én vagyok: Két dolgot nem bírtam elviselni világ életemben/Az egyik, ha egyedül vagyok, a másik, ha van valaki velem./Tervezek, mindennap tervezek,/És megtervezem a holnapi tervemet,/És holnapután majd a tegnapelőttől/Egy tervet kérek kölcsön és kezdem előlről/Klassz, olyan klassz ez az egész... - nesze neked mélység és komorság! :-))))
Előzmény: patrona (231)
patrona Creative Commons License 2001.05.15 0 0 231
Amikor a heveny topicot néztem, épp hulla volt hónapok óta, amúgy oda írnám. De mivel NEO-hoz közeli zenekar(olyan, mint a FIDESZ közeli cégek:-)) ), szerintem itt is elmegy.

Szóval, hogy milyen szöveget képzelnéka HS 7 zenéjéhez? Hát semmiképp sem ilyet, ami van!(most jól megaszontam, mi?:-))) ) Igazából nem tudnám megmondani konkrétan milyet. Csak úgy érzem, hogy ami most van, valahogy idegen a zene feelingjétől. Valamimkomorabb, mélyenszántó szöveg jobban passzolna. Persze nem Babosnorbi mélységek, de azért valami ilyesmi.
Persze vannak a "vidáman hangszerelt" számok, amik úgy jók ahogy vannak.

Előzmény: tejbegrrr (230)
tejbegrrr Creative Commons License 2001.05.15 0 0 230
Igazából van heveny-topik is, de egy pár szóban itt is kifejthetnéd, hogy akkor mi passzol ahhoz a zenéhez szerinted... Én épp azt bírom amúgy SzK-ban, hogy nem veszi annyira komolyan magát, mint mások, akik gyakran szinte merevgörcsöt kapnak a plafonbámulástól... :-)))
Még az jutott eszembe, hogy LeventeMapuból is az irigység beszélhetett, neki ui. magas lévén sokkal nagyobbat kell fújnia, hogy elérjen a trombita végére, de asszem most inkább elteszem magam holnapra... :-)))
Előzmény: patrona (229)
patrona Creative Commons License 2001.05.15 0 0 229
Márpedig kényteen vagyok bántani a szöveket! Az addig OK, hogy szellemesek, meg jópofák, de ahhoz a zenéhez nem feltétlenül az passzol.

Amúgy nekem a Krisztiánnal semmi bajom, csak kicsit túlzásba viszi a bohóc szerepét. És ez -mint láthatjuk- a produkció színvonalát is csökkenti.
OK, nem búvalb*szott emberektet szerenék látni a színpadon, de egy kis komolyság nem ártana.

Előzmény: tejbegrrr (228)
tejbegrrr Creative Commons License 2001.05.14 0 0 228
Na ácsi! Azt már tényleg nem vagyok hajlandó szó nélkül tűrni, hogy bántsátok a HS7 szövegeket! Ha van valami igazán jó abban a zenekarban, akkor azok a szövegek! Nem feltétlenül a klipnótákét, de én nagyon sokat szeretek közülük... És azt sem igazán értem, hogy tudtok haragudni valakire, aki olyan mókás kullancs(?)jelmezben volt képes rohangálni a városban, mint SzK... :-)))
Előzmény: patrona (227)
patrona Creative Commons License 2001.05.14 0 0 227
Szűcs Krisztián téma:
Én még nem voltam olyan sok NEO bulin, hogy zavarjon a srác. HS 7-en sem voltam olyan sokon, de azért a dalaikat ismerem, és az a véleményem a hevenyszívlebenyről, hogy sokkal jobb lenne, ha komolyabban vennék, amit csinálnak! A zene az nagyon profi, tetszik, meg minden, de teljesen elrontják a bugyuta szövegek, és az, ahogy a Krisztián előadja magát(meg a dalokat)

Miért nem Milka énekel??????????? Mark simán ellenne a poticsavargatással egyedül is, de szerintem akkor se lenne semmi baj, ha hozzá se nyúlna a púlthoz....:-)))))))

tejbegrrr Creative Commons License 2001.05.14 0 0 226
Hagyd, csak az irigység beszélt belőlem... :-)))
Előzmény: ChrisH (225)
ChrisH Creative Commons License 2001.05.14 0 0 225
"de azt azért kötve hiszem, hogy a füstös klubokból telik a Mátyásnak szoknyára"

HAHAHAHA!!!!!

Kedves tejbepapi, tiéd a nap poénja :)

Előzmény: tejbegrrr (223)
depeche babee Creative Commons License 2001.05.14 0 0 224
ChrisH:kösz a felvilágosítást, most már értem miről beszéltek a Másfél topicosok is. Lehet,hogy akkor ott poénos volt amit Levi mondott de ő meg olyan magas, hogy a hóna ajláig sem érek és nem tarton szép dolognak, hogy leszólja a törpét :-)
de a szaxi maxi elnevezésed tetszik, az is jó gonosz! *ördögi vigyor*
Előzmény: ChrisH (220)
tejbegrrr Creative Commons License 2001.05.14 0 0 223
Akkor jó! :-))) Amúgy ezt meg aláírom, tényleg többet érdemelne a Neo, mert mostanában valóban ők csinálják a legjobb partykat, persze elsősorban akkor, ha sokan vannak, mert a Tütüben, vagy az Olimpiai Csarnokban ők is elég álmosak voltak... :-))) Én a zenét inkább csak élvezem, és mindössze hellyel-közzel értem, úgyhogy nem tudom, mennyire eredeti vagy kimagasló, amit a stúdióban csinálnak ( tkp. nem is nagyon érdekel ), de az biztos, hogy nincs zenekar, amelyik jobban elszórakoztatna élőben, mint ez... És tényleg nem abból kellene megélniük, hogy TNT-szintű műanyag vackokhoz járulnak hozzá akármilyen módon... ( Bár ezt a fajta bérmunkát a hangzatos nyilatkozatok szerint abbahagyták, de azt azért kötve hiszem, hogy a füstös klubokból telik a Mátyásnak szoknyára... :-)))
Előzmény: ChrisH (222)
ChrisH Creative Commons License 2001.05.14 0 0 222
Nem, nincsen, sőt. :)
Csak nem értek egyet, de ettől még nem dől össze a világ.
Az zavar nagyon, hogy tudom, mi van ebben a két fickóban, és hogy sokkal többre hivatottak, minthogy három-négyezer lemezt adjanak el, aztán füstös klubokban "turnézzanak" gyakorlatilag folyamatosan.
Előzmény: tejbegrrr (221)
tejbegrrr Creative Commons License 2001.05.14 0 0 221
Nincs Neked egy kicsit rossz kedved? :-))) ( Ha van, ne legyen! :-)))) Úgy tűnik eléggé egyedül maradok ezzel a Krisztián-dologgal, de azért fenntartom azt a véleményemet, hogy szerintem megfelel erre a szerepre, és Titeket meg vigasztaljon a tudat, hogy tényleg alig látni már a színpadon, főleg a kezdeti időkhöz képest... ( Szombaton is csak kb. 3-4 alkalommal kászálódott fel oda... ) A lemezt meg talán nem nagyon veszik meg sokkal többen, mint ahányan koncertre járnak, úgyhogy emiatt nem kéne aggódni, azt hiszem... :-))) Ha kijön, kijön, ha nem, nem, az elsőt se hallgattam éppen ronggyá, nekem a Neo elsősorban koncertzenekar, bármilyen vicces is ez... ( amúgy a Másfél dettó... :-))))
Előzmény: ChrisH (220)
ChrisH Creative Commons License 2001.05.14 0 0 220
Az, hogy nincs jobb akkor sem javít azon, hogy a Krisztián szar (már amint a Neoval a színpadon csinál), és tönkrevágja a Neo-t. Az énekes számok szerintem is kellenek, de egy FRONTEMBERREL, aki feldobja a hangulatot, nem olyannal, aki úgy néz ki, mintha kényszerítenék, hogy legyen a színpadon, Tényleg katasztrófa, és örülök, hogy nem vagyok egyedül ezzel a véleménnyel.
Azt pedig nem hiszem, hogy nem tudnak igazi jó fazont találni énekesnek.

Új lemez, klip, stb.. nem merek semmit sem mondani, vagy kiírni a neo.disp.hu-ra, mert már annyiszor megígérték, hogy lesz új anyag, és sohasem lett. Várakozó álláspont, avagy hiszem, ha látom.

Szerintem az a legnagyobb probléma, hogy ha most kijönnek egy tök más stílusú anyaggal, akkor azt megint senki sem fogja megérteni, mert ugyebár nem mindenki megy el minden Neo koncertre, így kevesen látják csak, hogy ez egy elég evidens fejlődési folyamat volt.. Olyan, mintha kihagynánk a történelemből a kőkorszak és az atomkorszak közötti részt, nem lesz értelme.
Hogy ez kinek a hibája, lehet vitatkozni, szerintem a kiadó is és a zenekar is mást fog mondani. Minden esetre úgy szar az egész, ahogy van.

Zsu.. szombaton a másfeles szaxi maxi Robinak dedikálta az egyik számot, mondván szegényt nem angedték be az öltözőbe, mert nem üti meg a 160 cm-es minimális magasságot sem.. :)

Előzmény: depeche babee (219)
depeche babee Creative Commons License 2001.05.14 0 0 219
mi ez a NR dolog?
a vörös posztó nálam még durváűbb. nem kell lengetni, ha meghallom ezt a nevet, átkapcsolok addams familybe (ha már külsőr eúgyis hasonlítok a kislányra) és mennék brutálisan gyilkolni (a tabu nevűt) az egy állat amit kihalásra kéne ítélni!
Előzmény: tejbegrrr (218)
tejbegrrr Creative Commons License 2001.05.14 0 0 218
Ja, igen, és nekem azért még így is sokkal szimpatikusabb SzK, mint bármelyik MM, pl. azért is, mert legalább olyan csúnya, mint én, és néha észreveszi a közönséget is... :-))) Amúgy Márk a húgom szerint nyárra klipet és maxit, szeptemberre új lemezt ígért az EstFM-en, ha kicsit belehúztok, még elintézhető, hogy Publóval vegyék fel... :-))) NR meg mint tudjuk, nem mehet be az öltözőbe se... :-)))
tejbegrrr Creative Commons License 2001.05.14 0 0 217
Minden tiszteletem és szeretetem ellenére kénytelen vagyok magamra vállalni az ördög ügyvédjének ezek szerint hálátlan szerepét ( egyrészt mert férfiszolidaritás, másrészt meg majd azt képzelem, hogy kicsit hasonlítok Keanu Reevesre... :-)))! 1. Szerintem kellenek az énekes számok. 2. Nincs jobb ötletem erre a posztra ( nektek van? ) 3. Sz. K. hangja nem zavar ( ld. még torzítás, ugye? :-)))), a stílusa meg kifejezetten szórakoztat, ráadásul az amúgy egyre ritkuló jelenléte kicsit feldobja az eléggé statikus szinpadképet... De hogy ne ássam el végképp magam: szóval ha a Mozdulj remixnek becézett akármilyét azért játszák mostanság állandóan utoljára, hogy jól lecsillapítsák vele a felhergelt közönséget, akkor jelentem ez bevált, a dolog üzembiztosan működik és garantáltan hat, nem vártam rég úgy vissza zenekart, mint szombaton a Neot, és nem aludtam el olyan hirtelenséggel ráadásszámon, mint ugyanakkor ezen... Ha kérhetem, akkor inkább ritkábban, vagy máskor, esetleg soha... :-)))
depeche babee: azt a nevet, ha lehet, többet ne! ( ld. még vörös posztó... )
depeche babee Creative Commons License 2001.05.14 0 0 216
nem kell aláírás. elég ha koncertek elején odaviszünk neki egy üveg ouzo-t és attól annyira elpilled,hogy nem bír felmenni a színpadra
szilveszterkor is ez volt. matykó ment állítólag oda márkhoz,hogy szűcs kész van mint a süti és nem tud feljönni énekelni...
Előzmény: dnb123 (215)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!