Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2007.01.26 0 0 234

Tisztelt Kolima!

 

Egyes kultúrákban azt, másokban némileg mást jelent.

Helleluját pedig akkor legalább annyira komolyan vettem, mint most.

Azért is írtam azt Neki.

 

Tisztelettel: sasa777

Előzmény: Kolima (233)
Kolima Creative Commons License 2007.01.26 0 0 233
igen.. na szóval a draconis egyféle sárkány-humanoid volna, véleményem szerint.

Ja, bocs a sok offért!
Kolima Creative Commons License 2007.01.26 0 0 232
No csak sikerül??
Kolima Creative Commons License 2007.01.26 0 0 231
Erről jutott eszembe egy kép, s meg is leltem a gépemen...
Draconis faj... ősi sumér istenek.

Eme régi hozzászólásod kérdéses... ekkor még nem vetted komolyan Helt?
Előzmény: Törölt nick (189)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.26 0 0 230

Tisztelt Kolima!

 

Nem mondok mást, csak azt, hogy olvasgass..

 

Várom a kifejtést, a témákhoz pedig elképesztő mértékben van kedvem. :o)

 

Helleluját pedig ne féltsd! Írni fog ő eleget... Ugyi? :-)))

 

Tisztelettel: sasa777

Előzmény: Kolima (228)
Helleluja Creative Commons License 2007.01.26 0 0 229
szia szia jójósok, jöhet egy kis prófécia?
 Okvetlen szükséges hogy ránkjöjjön a prófátálás lelke, de amiért szivesen vagyok itt is, mert szives emberkék vannak, ugy érzem, bár utóbb, a szives emberek szive mintha a fagyból engedne egy kicsit, amikor mégsincs borzalmasabb érzés, mikor valaki szive megfagy?
 Jómagam keresem miért vagyok én ijjen, s ugyanakkor, nemigen lehetünk magabiztosak egy gicsit sem, mert az ördög sose alszik, s amit nem tudtam megérteni amikor otthon voltam, miért nem érzem, nemértem nemértem nemértem... nem lehet minden az enyém, csak az enyém, csak az enyém!? Mig a tájak, óh be csodálatosak, s mint itt is, s nem tudnék külömbséget tenni, csak mégis ami a Kárpátmedencénkbe van, na tessék, kimondtam az ingerlő szót, mégis az isten is nekünk rendelte volna, ha ha ha...na most ugrik a majom a vizbe, mellik isten?
 Aztán beérkeztünk az ufónkkal, a reffrénbe, ami ismétlés is, s addig fogom ezt kotyogni, mig valaki be nem dühösödik, már unom ezt az egészet, a kenyekemen kezd kigyünni, rügyezni?
 Na, miért szólitok meg mindenkit hogy jójójójójojojojo..jósok? Igen igen Kis Jojojo Jóskát is, különbenis ismrtem egy ilyen szentembert, te is, mert celebicitit fogadván, csak most jutott eszembe, nem lehet az hogy tul buzgó vót? Mellesleg ha nálunk alud, minden alkalommal bevizelt az ágyba. Szóval szegénkém, na ténleg szent ember lehetett? Már nehogy elfeljtsem, aki az igazságot keresi, mert még van benne szikra, ami nagyon de nagyon fontos, nos a Károlyi Gaspár forditotta bibliában is, aki szintén jó buzgó vót, az van, hogy akiben még szikra vagyon, az még lángra loboghat, na ha kérditek, mert mit akarhat ez a 6 ökörös szekérrel, lassan ballagna az országuton, bandukolna hazefele, s most rábizta az ökrére, na tudjátok az utat? Csára hazafele, szép város Kolozsvár...? Égi haza, magyarhaza, magyarhaza mennyekországa, ha pályán megfutom, bezzeg csak lassan, mert 6ökrös fogat, jobb lassan bandukoolni, persze, most az ökrökkel együtt, meg van egy hátas lovam, néha felszippantunk a ufóra, mert itt is egy haza, ott is, mindenütt vagynak magyarok, szerteszét a nagyvilágba,a világ minden tájain, na most mellik haza?
 Ami nekem is nemcsak könyökös, hanem hajlik néha a könyökbül a karamba, mert értem én, hogy mint veszekednek, hisz most Isten országa bennem, ami azt jelenti, s figyeljetek a szó szoros értelmébe, mert én meg benne, na most erről én meggyőződtem, mikor hogy jönne ez össze isten a király? Mellesleg, már többször több hellen irosgattam, hogy KING = GOD kot kot kotkodáscs, most ha figyelitek, mi magyarok hogy tudjuk? Na hogy tudjuk? Hogy ország bennem, én benne, te benne, de most az egész világmindenség benne, AtyaAtyaFiu Istenközéppel, mikor én nem látok egy királyt se, mert akkor én meg te kevesebb lennünk, mint Jézus, vagy több, ami nem lehet, na most ha figyelitek, itt van a deglett kutya elásva?
 Nincs kávé, mennem kell, vár a nagybalta, meg a kirakat üvegek?
 kot kot kot...
Előzmény: Helleluja (225)
Kolima Creative Commons License 2007.01.25 0 0 228
Üdv Sasa777!

"...ha gondolod, fejtsd ki nyugodtan: próbára tehetsz..."

Hm... nem hinném, hogy ha nézeteimről írnék Neked, a szívedbe zárnál. Soha, senkinek nem beszélek magamról, pláne nem az általam ideálisnak vélt eszmékről. A tavaly év végei zavargások (szeptember és októberi) óta pedig főképpen nem.

"...a váratlan dolgoktól félsz ennyire, vagy az elmúlástól..."

Félelemről nem írtam... majd kifejtem ezt Neked bővebben, de nem nagyon van időm írni. Még az általad említett topikokba sem néztem be, ahová Te magad írtál, acélból, hogy megismerjem gondolkodásod. De mindennek eljön a maga ideje.

Mindenesetre hátravan még jónéhány téma, ha van még hozzá kedved.

Addig is minden jót!
Előzmény: Törölt nick (218)
Kolima Creative Commons License 2007.01.25 0 0 227
Üdv Sasa!

Üdv Helleluja!

Itt vagyok azért én is, s figyelemmel kísérem az eseményeket.

Sasa, majd megadom a mailcímem, ha valóban érdekel Helleluja írásainak archiválása. Felőlem összedolgozhatunk...

Helleluja, írj folyamatosan!
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.25 0 0 226

Azt hiszem veszek valahol egy Helleluja - Magyar értelmező kéziszótárat.

Tudja valaki, hogy hol lehet kapni? :-)))

Helleluja Creative Commons License 2007.01.25 0 0 225

Jójósok s jojojojo...jojósok s tojósok!

 itt vagyok ragyogok, s valóban nehéz a széllel, vagy szellekkel szembe huddzoni, s bizon isten, most láttam egy gicsit levizeltem magamat, de mégérte? Teccetek érteni, amikor ha mégis nem mondtá semmit, akkor is hányhatnékod van, ha meg igen, akkor is, vagy kihánynak, vagy számolnak, trudo 12 -22 - 32-... te vagy a hunyó? hugyó? eredj tronolni?

 Kéremszéppen, arról van szó, hogy egy együntetü tetü barom de miljen barom, csendesen kérődzik igen jambori fajta, most itt igen igen érdekes a 4 lovas huszár, mert amit kiirhatok, hogy a muzulmánok csak a muzulmánoké a világ, de most ez mattba, minden lovas, s most gyünnek a magyarok fehér lovon, s az 5.ló lenne, de mégse, mert csak 1ló futhat be? fehér ló, fehér felhő pongyolákba?

 Nosa, a N.1 esélyes ki, aki letudják redukálni a lakoságot, mondjuk csak kristi bégető birkák vannak, nincs más, legelhettek?

 ime a mai tollás, kot kot kot...kotkodács....

Helleluja Creative Commons License 2007.01.25 0 0 224
Kedves sasa777 kedves jó jósok!
 A világnézetem zsötem zsötem zsötem, én magát ugy szeretem!? Hogy milyennek látom a világot? Sarkosnak vagy kereknek? Nap előttem, ha előttem az életemet már csak utánnam, de ha köd előttem, biztosan köd utánnam, mert a ködbe, ha nincs ködlámpád, mondjuk ugy is nagyon nehéz látni valamicskét, meg fárasztó,  ugyhogy jobb a ködöt elhagyni?
 Ha áttudol jönni a Lehell tóba, meg mi is ufók vagyunk, meg ufókról komolyanba, ismerkedjünk meg, s talán ha beleolvasgatok az irkáimba, amit előbb nagy lapu leveknek, most egy nagyon jó uj számitógépem van, amin minden kisebbnek tünik, s most hársfalélnek, hulló hársfaleveknek hivom, rajta a macskakaparásaimat, vagy párduc körmölés - karmolás, vagy oroszlány nyálazás?
 Itt is már belekezdtem volna, hogy mi lesz? Na minél többen tudakozzuk a boldog magyar jövőnket, annál közelebb kerülünk hozzá? Amit érdekesnek találok, hogy az egyik embert, s itt már erősen elvállik mellik akolba tartozik az ember, mert ember = bárán vagy kecske, ha Jézus a főpásztor, ellenben jómagam tapasztalom hogy inkább hőscinécér, meg hőspárducc meg vadoroszlánná válok, amikor ha vannak állatövök, van állatok bundája is, mert megint, ugy járkáljatok a farkasok között mint báránok, ami bárán bunda? Ha megázik is a bunda még bunda a bunda, Ihaj bunkda csuhajj bunkda mégis bukda a bunkda... meg ha kiforditják is, mégis bunda a bunkda?
 Jah, ha előbb olvasol, igen érdekesnek tartom, hogy a magyarokba benne van jó Istenük, most Jézus, s igen nehéz piszkálni most is, mert a magyaroknak van VÉRSZÖVETSÉGE vagyis testvérré fogadják egymást, ami igaz, s most jönne a biblia, amikor először is Jézust mivel isten, nem lehet megölni, nos itt van, ha az Istenetek országa bennetek, kezetekbe adtam, akkor van MAGYARORSZÁG - MENNYÜNK ORSZÁGA VILÁGNÉZET, amikor abszi ulti Jézus adta a világosságot vissza,- van szem, legláabb tukszem,- amikor megint ha a biblia szerint is: az enyéimhez jöttem, de vannak más juhok is, meg mérges kigyók fajzatjai?
 Ha királyságot pedzegetjük, ott már HIERARCHIÁS HACKIÁS  KACKIÁS HAKKIRIS HARRA KIRRIS FABRIKÁS EGYMÁS ALLÁ RENDELTSÉG VAN, amikor aki közelebb van a tüzhöz, annak joga van megsüti a másikat is, pecsenyének, mert drága kő, az ijjen szent áldozat, mint betleheemi csillag ragyoghat, s amit megölsz a tied? lásd Jézus, de most mégis Krisztus, amit Nag Pali báthánk kitalált?
 Nap előttem nap utánnam, ténleg d.u. van, az utolsó keserü nedü a pohárbul szipotyon korty, mengyek, mert hiv a nagybalta!
 örömöm volt, veletek kávézni, s ti láttok, valamit, valami jót? szebb jövendőt, büvebb gatyát?
 kot kot kot...
Előzmény: Törölt nick (223)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.24 0 0 223

Tisztelt Helleluja!

 

Örülök, hogy legalább Te életben tartod ezt a topikot.

Megtennéd, hogy írsz néhány gondolatot a világképedről? Megköszönném. (Akár E-mail címre is.) Talán utána el tudnám mondani, hogy mit "látok".

 

Tisztelettel: sasa777

Előzmény: Helleluja (222)
Helleluja Creative Commons License 2007.01.24 0 0 222

Jójósunk, s jóskánk? ááááá....kedves sasa777 jójósunk...

 isten hozott, érezd otthon magadat! nekünk van az ajtóba, örömmel fogadunk ha örömöt hoztál, ha nem, örülünk  mikor távoztál!? bizisten ez van felirva ahogy begyüssz nálunk, egy arantáblára, s mindenki azt mondja: ez igen, ez valóban egy aran mondás!?

 mellesleg, ténleg örülük neked, s hon vótá? vagyol, s vágyol? érted, mert ha figyeljük a jósokat, vajon hová meredt el, szép szemed világa? mit láto?

 szia

Előzmény: Törölt nick (221)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.24 0 0 221

Tisztelet Fórumozók!

 

Újra itten vagyok! :-)

Gondolom, ezzel tényleg lázba hoztam mindenkit! :o)))

 

sasa777

Helleluja Creative Commons License 2007.01.23 0 0 220

Jojojojoj...jojókás jósJjóbarátkáim, mi csak jót jósolunk, jó sorsot, szebb jöbőt, jobb nadrágveddrágod? bügatya teli?

 Ime Kolima jósbarátunk megérzése, mert ténleg kinyitottam egy budi ajtót, s rám akarták csapni, csak nem lehet? Nem irtózatos ez a félelem, hogy rettegnünk kell, mert valamira ráléphecc hecc hecc hecc ... 1 aknára?

 Nos, csak EGYIRÁNU ZSÁGGUCCA UCCA UCCA VAN PUCCA s a legbátrabbak is megriadnának, szóval igen igen öcce öcce ucca ucca tucca drusza, össze kell szedni magunkat, hogy egys mást megérthessünk hassunk, hassunk, hogy a hasunk nőne?

 Gözbe ujjabb fej - le, kazáká fel, fejjlemények vannak, csak minekünk a Tejutrul csöppennya egy kis tejfel, s már nem halunk éhen, s éhalálra itélt, mert mitük lehetne félni a legjobban, na az csiklód, csiki csiki csiki ciki, nem csiky székellek?

 Közbe, gyertek át egy gicsit a Lehell -tóba, igaz egg kicsit ugg néz ki kivülrül hogy stoba, de ha ki - ki ruccanok, mondjuk most fent vótam az égbe, magassan, megraktak gollóbisokkal, meg kövekkel meg cövekkel, s megpróbálok olyan dolgokat is materizálni, ami nincs, meg nem lehet, de miért nem? ami nem lehet, hogy annyi sziv, hiába onta vért, pumpál, keservbe annyi hü kebel, szakadna meg a honért, hanem jelmambónk: mennyekbe fel eggenest, óh azért küzdeni érdemes, de millyen triki, nem triannó, mennyetek országa, magyarnak magyarország mennyünk ország bennünk van, na hogy megyünk magunkba? hogy mennyek be, ne oda? szalasszanak?

 kot kot kot....

Törölt nick Creative Commons License 2007.01.22 0 0 219

Tisztelt Kolima!

 

Szerdáig nem leszek elérhető!

Addig törd a fejed erősen, hátha ráakadsz valamire.

 

Tisztelettel: sasa777

Előzmény: Kolima (217)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.21 0 0 218

Tisztelt Kolima!

 

"Ha jól ismernél, és én elárulnék magamról, nézeteimről, cselekedeteimről többet, mint amennyit itt megteszek, akkor megváltozna a véleményed."

 

Kötve hiszem. De ha gondolod, fejtsd ki nyugodtan: próbára tehetsz. :o)))

 

"Néhány napon belül archiválni fogom H minden eddig leírt üzenetét, s megpróbálom kivenni belőle mit akar."

 

Akár össze is dolgozhatunk, mivel én el is kezdtem ezt. Nem vagyok annyira járatos a netezés területén, de ha jól tudom létezik privát fórum. (Csak azt nem tudom, hogy működik.) Bár, akár emilezéssel is megoldhatnánk. Persze ehhez kellene, hogy egy kicsit jobban megismerjelek. (Rólam a "Mi a bajom a kereszténységgel" és a "Ne szenvedjünk halált" topikokban olvashatsz még. Ott egy jó részét az életelvemnek előadtam, ha érdekel...)

 

"Évek óta ezért dolgozok..."

 

Kíváncsi lennék azért valamire: a váratlan dolgoktól félsz ennyire, vagy az elmúlástól?

 

Tisztelettel: sasa777

Előzmény: Kolima (217)
Kolima Creative Commons License 2007.01.21 0 0 217
T. Sasa777!

Ha jól ismernél, és én elárulnék magamról, nézeteimről, cselekedeteimről többet, mint amennyit itt megteszek, akkor megváltozna a véleményed. A magam módján viszont rendet akarok, egy olyan világot, amely precízen működik.

Néhány napon belül archiválni fogom H minden eddig leírt üzenetét, s megpróbálom kivenni belőle mit akar. Ha ez sikerül, a magam részére felhasználom. Annyit már megtudtam, hogy szerinte valami közeledik, és addig megszerzem amit megszerezhetek. Engem semmi sem fog váratlanul érni. Évek óta ezért dolgozok...

Ok, a témát folytatni fogjuk... olvasok erről majd bővebben )

Üdv:Kolima
Előzmény: Törölt nick (216)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.21 0 0 216

Tisztelt Kolima!

 

Annyira azért nem lehetsz "fekete/sötét", ha Hellelujában "jót" látsz. Sőt, ezek szerint hozzám képest sem. Tekintve, hogy számomra nincs "jó", vagy "rossz". Ilyen módon Őt sem értékelem.

Lehet, hogy ha rászánom magam, megpróbálom megérteni H.-t. Abban pedig biztos lehetsz, hogy részben már most a falak mögé lát... Hogy ez Neki veszélyes-e? Döntsd el Te magad. :-)

A témát pedig folytathatjuk bármikor.

 

Tisztelettel: sasa777

Előzmény: Kolima (215)
Kolima Creative Commons License 2007.01.21 0 0 215
T. Sasa777!

Ha egyetértünk, az csak is jó. Nos, a világnézetünk lehet ugyanaz, de én valószínüleg a sötétebbik felét képviselem. De inkább fekete mint sötét. Hogy miért, azt most hagyjuk, mivel teljesen lényegtelen.

Ami Helleluját illeti, egyáltalán nem gondolom azt, hogy szórakozik. Most már nem. Visszaolvasgattam a hasonló témájú topikokat, s már 2004-ben is írogatott valaki "lehell" néven, akinek a stílusa teljesen olyan, mint az övé. Korábbra visszamenőleg nem találtam tőle írást. Azért érdekes a dátum, mert a 2004-es év valahogy nagyon különleges volt. Sajnos negatív értelemben. Úgy vélem - ha Helleluja egyedül van - hogy valakik nagyon szeretnének beavatkozni az emberi életbe, mégpedig ilyen módon, ahogy ő teszi. Az a baj, hogy sokan hülyének nézik, pedig valamit nagyon szeretne elmondani, valamire nagyon szeretne figyelmeztetni. Érdemes lenne komolyan venni. Mindazonáltal figyelmeztettem, hogy maradjon bizonyos határokon belül, mert néha azt veszem ki a mondanivalójából, hogy már már a falak mögé akar látni. Ami pedig veszélyes lesz a számára. Függetlenül attól, hogy hülyének nézi a tömeg, mert van aki nagyon is érti őt, és azok között is kevesebb, aki ezt fel tudja használni. Aki pedig képes erre, az már nem egy egyszerű ember. Szóval azért figyelmeztettem, mert látom, hogy ő jó.

Amit a jövőbe látásról írsz, így, ebben a formában számomra is elfogadható. Ahogy Te is mondod, a jövő nem egy előre megírt dolog. Ez tuti, hogy így van. Az emberélethez fűződően úgy gondolom, hogy életutak meg lehetnek határozva, magára a lélekre bízva az azon való járást, a lehetőségek alakítását. Még a fizikai test halálának időpontja sem lehet megadva. Ennek értelmében a jövőbe látó is csak a helyzetek alapállásait láthatja...

Ennek a témának a komolysága végett úgy érzem, nem vagyok eléggé tájékozott egyenlőre, így itt be is fejezném. Ostobaságokat nem akarok írni :) Utánanézek a dolgoknak, s folytassuk föltétlen, mert érdekel.

Ja, a könyvet nem olvastam...

Üdv:Kolima
Előzmény: Törölt nick (208)
Helleluja Creative Commons License 2007.01.21 0 0 214
Jjosok, jojojo...jósok, jósuljunk jó, jobb sorsot magunknak, meg akik jobb sorsra lettek itélve, életre? halál mi?
  Mentsváram én nékem az igaz Úr Jézus, e zord hars viharokban, sziklavár... mert csak egyedül Ő benne, szivem békére talál, s azt kivánom, hogy nállatok is lecsendesedne, mert mindőtök tudjátok, hogy teljesen már nyugiba vágva magamat, meg most akikel összegyüttünk, hogy egymást oltogassuk, mint a vadvirágot, hogy ne legyen olyan szurós? Voltam kint a vadba, micsoda csodálatos az élet, szinte minden kis állat szelid, s egészen közel jöttek hozzánk a gyikok, csuszók kigyók meg kis énekes madarak. Aztán lassan, nem maradt idő semmire, s irtó gyorsan elviharzott az az egész fődi élet, s valahogy van benne egy kis jó, hogy már nemsok fát vágnak a hátamon, de addig mindőtüket be akarlak oltani, hogy az örök - boldog élet keresése, aminek a staféta botját átvettem szüleimtől, boldoggá tett, meg hogy magyarnak születhettem, mert mégis minekünk, tul kellett tenni magunkat minden e -wilági ostobaságon, amikor rögtön odaérkeztünk, hogy ami bennem van, bennetek is kell hogy legyen!?
 Figyelem, mindnyájan figyeljetek, mert elveszettebb lény, meg öngyilkosabb ösztönü, nemigen volt nállam, amikor SZÜLEIM MEG SZERETTEIM IMÁJA, MINTHA KIFESZITETTÉK VOLNA FÖLDI BURÁMAT A KERESZTFÁN, MEGTARTOTT, amit már az előbbi iratomba emlitettem, hogy egy üregbe vagyunk benne, amibe beleestünk, s ez a burok setét, hideg, megfagyaszt testet lelket, inkább megbénit, előbb utóbb, s főleg ha nem tudtunk ÁT - KAPCSOLNI ami mégis szellem vagy ember - testünk ami szellemi, igazi én testünk, megvilágosodása a bennünket sötét - felleggek - tengárai után, a fehér iniverzből érekző fények, amit hozott az igaz Jézus, vagy ha már egy párónkat összekötött a fehér - univerzeinkkel, most azok erejet a vérünkbe meg génünkbe, mindenki aki testünk - vérünk - génünk, mert akiket nekem adtál, azokat megtartottam? s bizon 0000 nullázza ezt a sötét - elvesztséget, magunkra maradást, s testi s lelki kinokat, magát a halált, amit most meg akarok nektek mutatni, hogy tul kell lássunk, ezen a sötét - folton, a mi fehér -fény- univerzünkbe!
 Na, amiket mondok, magatokba kell megkeresni, mert megint amit mondok, MI VAGYUNK A SAJÁT MAGUNK SIRÁSÓJA, MEG BOLDOGITÓAJA IS!? Nosza, a mennyet, ami most a setét oldalnak is ugyanugy meg lett adva, hogy ÁLMÁT, ami mindenkinek van egy alma, hisz ha egy beharapott, most mindenki, igy ime a wallások, nos vegyük Nosztredamuszt, meg akik jóslatait nyilvánosságra lehetetett hozni, mind mind mind ISTEN = KIRÁLY, VAGY KIRÁLYOK KIRÁLYA AKI A PÁPA LENNE, csak akit királynak hittak a watikán 7domb allatt, az hübérese volt a watikánnak, akik most mégis az biblia isten földi uralmát szorgalmazta, tüzték ki célul, megvalósitani, egy wilág királyság allatt!?
 Hogy ne kerüljünk senkivel ellentétbe, mindenkinek a hite szerint, igy mindnki akiknek van álma, s hite, végül is, a saját álmodta mennyébe fog bejutni, eljutni, amért szokták mondani, hogy nincs pokol, mert a mennyek országa, mindent megér, vagy álmod megvlósitása (győzelem mi?) mellett, minden, de mindenki? eltörpül? Hu x manó? 
 kot kot kot...tovább...
Előzmény: Helleluja (206)
23 negedi Creative Commons License 2007.01.20 0 0 212

:)

Előzmény: Törölt nick (211)
23 negedi Creative Commons License 2007.01.20 0 0 210
Ez melyik jósversben van? Még nem találkoztam vele. /Mielött félreérted, nem gondolom azt, hogy Te költötted./
Előzmény: Törölt nick (209)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.20 0 0 208

Tisztelt Kolima!

 

Teljesen egyetértünk. A belső indíttatásunk lehet különböző, de az alapján, amit leírtál, a világnézetünk valószínűleg ugyanaz (legfeljebb kissé árnyaltabb lehet az egyik, vagy a másik irányban).

 

Helleluja sokmindent leír. Az utóbbi időben rájött, hogy nemigen értik, ezért egy ideig megpróbált kissé érthetőbben fogalmazni (már amennyire Tőle telhet). Abban, amiket mond, lehet igazság, sőt. Nem hiszem, hogy szórakozna velünk, pláne, miután mondtad, hogy "majd egy évig képes szüntelenül írni ezt a sok értelmetlenséget". Egyszerűen ilyen. Nevezhetjük bolondnak is, de Te is tudod, hogy a zsenit és az őrültet nem sok választja el egymástól. Még csak egy-két irományát olvastam el, így nemigen tudok teljes képet formálni Róla.

Ha pedig tényleg jósol - ez is elképzelhető - lehet, akár, hogy révület után van, és nem képes összefogni az egészet. Ha pedig várna, míg kitisztul a dolog, akkor meg elfelejtené. (Az is lehet, hogy ő sem tudja megfejteni, amit írt. Csak írási kényszert érez emiatt...)

 

Jóslás. Szerintem lehetséges a jövőbe látni. De a jövő nem egy előre megírt dolog. Folyamatosan változik. Vannak dolgok, amelyek valószínűbb, hogy megtörténnek, van, mai kevésbé. Ha valaki ezt látja, ctalán sak egy variációt lát. Ha mégis többet lát, akkor pedig igen zavaros kép alakul ki az amúgy sem egyértelmű dologból. (Persze ez is csak feltételezés, de számomra ez a legvelószínűbb.) A jóslás - szerintem - akár nevezhető a logikus gondolkodás egy magasabb szintjének, ahol a kapott infok alapján kiokoskodja, hogy mi fog történni. És persze nem úgy, hogy nekiáll erősen gondolkodni. Egyszerűen meglátja.

Nem tudom, olvastad-e Dale Avery: Renegát című könyvét (fantasy). Ott egy hadvezér hasonlóan gondolkodik. Nem úgy vezeti a sereget, mint egy sakkozó, aki végigvesz minden lehetséges variációt, és ekkor kiötli a legjobb lépést. Egyszerűen megnézi a táblát (infot gyűjt), elréved, és meglátja a jó lépést. (Az érdekelne, vajon ha két ilyen ember szembekerül egymással, mi fog dönteni?...)

 

Tisztelettel: sasa777

Előzmény: Kolima (207)
Kolima Creative Commons License 2007.01.20 0 0 207
"...s csak a laikusok hiszik azt, hogy ami nincs a látómezőben, az nem is létezik..."
"...semmi sem az, aminek látszik..."
"...s az ördög legnagyobb trükkje is az volt, hogy elhitette velünk, hogy nem létezik..."

Ez a három bölcsesség számomra olyan, mint egy buddhistának Buddha szavai. Szentek. Szóval ember vagyok, s mint ember, rendelkezem egészséges képzelőerővel, s éppen ezért nyíltan szemlélem magam körül a világot. Én mindent elképzelhetőnek tartok. Szavaimból talán azért vehető ki némi szkepticizmus, mert ismerem az emberi butaságot, hiszékenységet, és a megtévesztés művészetét.

Jó ideje olvasom, mi folyik ezekben a fórumokban, és őszintén szólva, nem igazán tudom hova tenni ezt a sok infót. Ja, s nem mellesleg megjegyzem, a használhatatlan információ is információ, amely használhatatlansága végett lesz használható. Szóval meg vagyok lepődve... pedig nem nagyon van olyan dolog, amely engem meg tud lepni. Itt van például ez a Helleluja nevű valaki. Első olvasásra úgy véltem komplett hülye, s hogy mint a mai fiatalok zöme, imád ökörködni. De nincs olyan fiatal, hacsak nem bomlott az elméje, aki majd egy évig képes szüntelenül írni ezt a sok értelmetlenséget. Csak kíváncsiságból: te elképzelhetőnek tartod, hogy írásaival üzenni akar? Én egyszer próbára tettem, mondván ha valóban rendelkezik látnoki képességekkel, akkor az én elferdített mondandómat kitalálja, megfejti. Nem tudta, viszont amit válaszként leírt, abból ki tudtam venni értelmes dolgokat. Itt spec. beágódik a véletlen gondolata, de azt mondom, a véletlenek számától függ, hogy valami ténylegesen véletlen-e. Tudsz követni? Én általában keményen elvetem a jóslatokat, meg a különféle elméleteket, mert az emberi hülyeség határtalan, s egyszer már kifejtettem, hogy a jósok titka mi is lehet, lehetett. Valahol én is elmélázom, s földönkívülieken gondolkodom, de a lényeg, amit mondani akarok, hogy sok minden, ami történik, az emberek műve. Olyan embereké, akik azt akarják, hogy Te azt hidd, hogy Téged átvernek, megtévesztenek, s ezáltal Te elhidd a téged átverők ellen létrejött elméleteket. Pedig mindkét oldalon ugyanazok állnak. Na de ennyi elég ebből , mert a végén olyan leszek mint Helleluja :) Én szeretném kifejezni, hogy ha benéznénk a függöny mögé, akkor meglepődnénk, mennyi minden okozója az Ember.
Előzmény: Törölt nick (205)
Helleluja Creative Commons License 2007.01.20 0 0 206
Jósok jósok, jojojosok miért ne jojózhatnunk?
 Coffi szünetbe vagyok, s na hova hova hoba, jé hoba mengyek, mint van - érdekesebb, mint az ufózás, hátha megtudunk szökni a semmitül, mert mikor beleszülettünk volna e -földi? s kérdem e- földi testbe, amikor nemigen, mert vannak akik eleve ide lettek gyártva, s most ugannakor evőzni meg lucizni, ami éhes disznyó makkal álmodik vala?
 Szóval az a baj, hogy ez a testünk, irtóra letestel ollyanyira szerintem, hogy nem tudunk semmirül többet, mint a hasam, meg a hasam allatt hajtana tana, ami sártan, s itt ne teccene luczizni meg halluczizni, mert ugy van, ha éhes vagy, korog a gyomrod, mert most a gyomor is tudna beszélni?
 Itt irtózatos alapvető dodok vannak, -- ájcsi, de nem nagyon fogok behülyülni, amit nem tudom hogy történik, de türtőztetem magam jó?-- nos ezeket dolgokat is meg kell látni, mint csináltam egy mozgást, 7vágást, s rögtön ezt hogy csináltad, s többet nem tudtam én se megcsinálni a mozgást, mert a karom tudta, de most tudatositani már nem akarta? MINT CSAK 500 dolcsi, megmondom neked hogy miben sántikálász, amibe sántikálsz, az félig meddig sikerálni fog, sikáti, nos a teljes sikerhez, 10zer 500 dolcsi,kenőcsnek, szerencsés leszesssssss?
 Akkor, először is, ha összeakkadtam jojojojo...josokkal, először azt kivánom, hogy annyi eszed meg most anyagid legyen, mert MEGADTA? Megadta még többet is, hogy ide időnként be tudjatok kacsingálni?
 Menjünk vissza az alapállásba, hogy mi hajtana tégedet, s most még, ajajajajjjj... engemet elraboltak a sötétek, magamról semmit nem tudhattam, Óh de Jézus látot engem, értem mennyekből lejöve, s a szó szoros értelmébe, megkeresett a sötétbe, amikor most hujjunk magunkba: huj huj huj hujja hujja hajja...az égnek áll? Miért, s megmagyarázom, na most hogy mondhatnám azt hogy megmagyarázom ha nem lennének magyarok, meg én nem annak születtem volna, igaz akkor is az lennék, itt nincs hiba?
 Próbáljunk magunkba szállva, amit mondok, tessetek leellenőrizni, mert VALAMI AKARAT, MÉGIS VISSZAHUZTA VALA ŐKET, MÁRMINT Ő SEINKET, PERSZE LETTÜNK SENKIK, A KÁRPÁT MEDENCÉBE, AMIT ISTEN AKARATÁNAK, MONDTAK?
 Letesteltünk, testünkkel együtt most elraboltak a sötétek, akik nemcsak a testünket eszik meg, azaz sült husika, az istenek pedig mindennél jobban kedvelik a kövérje illatát, hát akkor égessünk, vagy süssünk nyárson dizsnyó szaliminyáckut? Uhuhuhu...milyen jó a szaga, meg bőre pőre, perzselve?
 Ime, ebbe a körbe, huz minden lefele, nem befele, s most KÖRBE VESZ BENNÜNKET, AZ ÖRÖK EGY KÖRÖKÖRÖKÖRÖK oda vissza, a köldökzsinórunkkal, nem ür dög, aki elrágja? Igy, mikor eljutottunk oda, hogy mindig támogatot a KÉZ, mint most ez a irokéz is azt akarná, persze, másik kezébe tomahukk? Trudod mint egyik kezébe ekeszarva, másik kezébe ostor, tokba kard, uuuuuuu...nem hanem penna?
 Na, lejárt a zünet, utolsó csepp keserü nedü kisszippantva, menni kell?
 kot kot kot....
Előzmény: Helleluja (204)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.19 0 0 205

Tisztelt Kolima!

 

Hasonlóan gondolkodunk. Én talán annyiban vagyok más, hogy azt is elképzelhetőnek tartom, hogy már itt vannak (persze nem biztos ez sem).

Ja, és én nem sz*rom le őket...    :-)))

 

Tisztelettel: sasa777

Előzmény: Kolima (203)
Helleluja Creative Commons License 2007.01.19 0 0 204

Kedveseim látók, meg látni akarók!

 Összekötöm az irkáimat, amiknek egy vonal lenne az értelme, s tegyük fel hogy minden esemény párhuzamos, vagy ellentétes, s itt az is, ami már eltért az EGY VONALTÓL?

 MAGYAR JÉZUS VONAL? De először, ki a vakok szemét, meggyógyitá vala...kérjük hogy győgyitsa meg a mi szemünket is, hogy valamicskét láthassunk vele? Akinek van szeme látásra, na itt akik látni akarnak, a jövőbe, kell hogy legyen szeme, s ez a szem vagy Jézus szeme, vagy nem, ha van neki, de ha nincs Világosság, mije van, lehet neki?

 Azonnal, most vissza mengyek amit előbb elkezdtem volna, hogy mi az a két MOTIVÁLÓ ÖNGERJESZTŐ erő? Vegyük, minden az EGY WILÁG KIRÁLYÉ JÉ JÉ JÉ JÉ...VAGY MOST ISTEN ORSZÁGA BENNETEK, MERT EZ A KETTŐ MOTIVÁLÓ - ÖNGERJESZTŐ ERŐ VAN, AKIKNEK SZEME VAGYON, AMIVEL LEHET UGYAN LÁTNINININI....DE MEDDIG?

 Na, elkezdtük, de mondom én már előbbivel elkezdtem, (nem csösztem) csak legalább, legyünk ketten, mint a kretének? erre minden kicsikre, szétröppent?

 kot kot kot....

Előzmény: Helleluja (199)
Kolima Creative Commons License 2007.01.19 0 0 203
Megtörtént eset: egy névnapi tivornya során a papó annyira megszívta magát a kocsmában, hogy két srácnak kellett hazavinnie. Az udvaron tért magához, és azt hitte az ufók tették le otthon. Visszament a kocsmába, és megkérdezte: "nem látott itt valaki ufókat?" Tehát a legtöbb eset, legalább is az ufóészlelések 70%-a ennyire hiteles, s ilyen forrása van.
Figyelj, én nem kételkedek a földönkívüliek létezésében. A világegyetem végtelen, számtalan bolygón lehet élet, baktériumok, stb. Viszont azt mondom, hogy amit ma az ufókkal kapcsolatban látunk, hallunk, olvasunk, az színtiszta science fiction. Értelmetlen hablaty, az igazság teljesen más lehet, ha van egyáltalán.
Viszont kövezzenek meg érte, de Däniken írásait (legalább is azok egy részét) marha érdekesnek találom. Valahogy teljesen másként mutatja be a mondanivalóját, és... elképzelhető. S akkor nem mondtam azt, hogy elhiszem, de elképzelni érdekes.
Előzmény: Törölt nick (200)
Kolima Creative Commons License 2007.01.19 0 0 202
Tisztelt Sasa777!

Ne haragudj, de ha a földönkívüliek számára mi olyanok vagyunk, mint mi számunkra a földigiliszta, akkor jó magasról lesz*rom őket! S ha netán idejárnának (amit erősen kétlek) akkor meg takarodjanak vissza ahonnan jöttek...
Előzmény: Törölt nick (198)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!