Keresés

Részletes keresés

R-Action Creative Commons License 2000.12.13 0 0 134
Deja vu-m van.

(mintha ezt a dézsát láttam már volna valahol)

Előzmény: Mazlista (133)
Mazlista Creative Commons License 2000.12.13 0 0 133
Sziasztok!

A katonasagnal tortent, nem koleszban, de talan nem nagy baj...
Szoval nehanyunknak hamarabb befejezodott a technikai kikepzes ket nappal mint a tobbieknek. Igy abban a szerencses helyzetben voltunk, hogy foglalkozasi idoben senki nem torodott velunk, gyakorlatilag azt csinaltunk amit akartunk. Erre eleg hamar rajottunk es kapva a lehetosegen harman celbavettuk a zuhanyzot. Tel volt az otlet telitalalat volt. Este mar ugy sem volt divat a melegviz a zuhanyzoban, de delelott boven volt... Nekilattunk zuhanyozni, a "kedvenc surranotasrsammal" pont szemben alltunk egymassal. Jo forro volt a viz, goz is volt rendesen. A harmadik srac megunta a pancsolast es kiment, abbahagyta. Igy ketten maradtunk egymassal szemben. Jo volt a srac, szep nagy szerszama volt. A melegviz plusszba ra is segitett mindkettnknek. Beszelgettunk es zuhanyoztunk legalabb harom, de lehet, hogy negy orat is! Nem volt semmi szex, nem kozeledtunk egymashoz, szerintem mindketten nagyon figyeltunk nehogy felalljon. Szerintem mindketetm a masikra vartunk mar ami a kezdemenyezest illeti, de azert egyikunk sem akarta nagy meggyozodessel, legalabbis ott nem. Nagyon zuros lett volna egy bukta. Szoval ahogy ott zuhanyoztunk az valoban nagyon erotikus volt, nem tudom elmondani mennyire, akkor is ha sem akkor, sem kesobb nem tortent semmi...

Mazlista

Előzmény: coito_erGO (132)
coito_erGO Creative Commons License 2000.12.09 0 0 132
akkor már hárman vagyunk.....! :) esetleg nyithatnék egy topic-ot..... :)
Előzmény: Törölt nick (130)


coito_erGO Creative Commons License 2000.12.09 0 0 131
ez durva! a kérdés, h hányan voltak a lövők? szóval azért egy deci gecibe beletenyerelni.....
Előzmény: Abrakadabra (129)
Törölt nick Creative Commons License 2000.12.08 0 0 130
és engem is... :-)
Előzmény: R-Action (125)
Abrakadabra Creative Commons License 2000.12.08 0 0 129
Elég ronda sztori:
Gimis koleszban történt meg, hogy az egyik srácot nem csípték a szobatársai, és egyszer egymás után minden mindegyik belehokizott a télikabátja zsebébe.
A srác nem sokkal később felvette a kabátját és belenyúlt a zsebébe ...
Előzmény: coito_erGO (128)
coito_erGO Creative Commons License 2000.12.07 0 0 128
és másban? :)

na jó, valami történettel is megelégszünk!!! :)))))

Greg Kirxi Creative Commons License 2000.12.07 0 0 127
Hát ebben nem tudok (sajnos/szerencsére) segíteni
coito_erGO Creative Commons License 2000.12.06 0 0 126
....szóval közelről szeretném tanulmányozni egy arabusét (is). messziről, ernyedt állapotban nem olyan érdekes....se képen....
Előzmény: R-Action (125)
R-Action Creative Commons License 2000.12.06 0 0 125
engem is...
Előzmény: coito_erGO (124)
coito_erGO Creative Commons License 2000.12.05 0 0 124
köszi!már azt hittem senkinek sincs története...

egyébként milyen egy arab farok?kicsit triviális a kérdés, de érdekel...

Előzmény: Greg Kirxi (123)
Greg Kirxi Creative Commons License 2000.12.05 0 0 123
Hogy ne süllyedjen tovább:

12-15 évvel ezelőtt, amikor még líbiai diákokat fogadtunk, hogy az internacionalista eszmék jegyében segítsük a testvéri Kadhafit és dicső országát, történt az eset.
Ahol laktam, egy panel ötödik emeletén, onnan jó belátás nyílt a szemközti ház második emeletén lévő lakás egyik szobájára. Ott lakott két (vagy három) ifjú arab, valamilyen szakközépiskolába jártak. A szoba közepén volt egy asztal, két székkel, a sarokban egy ágy. A másik szobába nem lehetett belátni. A fiú, aki rendszeresen az asztalnál ülve tanult, otthon mindig egy fehér burnuszt viselt. Állandó szórakozása volt, hogy tanulás közben jobbkezével benyúlt a burnusz alá, maszturbált, de csak úgy, hogy el ne élvezzen. Sokszor fölhajtotta a ruháját, alatta mindig meztelen volt, majd hátradőlt és szép lassan verte a farkát, aztán volt, hogy el is élvezett. Ekkor lenyalta az ondóját, majd tanult tovább.
Volt, hogy ketten voltak, akkor is ez ment, a vele szemben ülő srác, aki egy pár évvel idősebb volt, mindig nézte, hogy a fiatal mit csinál magával. Ő ezt sose csinálta a z asztalnál. Csak nézte. Neki az volt a szokása, hogy este, ha megfürdött, bejött a szobába meztelen, táncolt, rázta a csipőjét, a farka meg röpködött mindenfelé. Persze ezt meg a másik nézte. Aztán nemegyszer bekente a testét valami olajjal, vagy krémmel, eközben persze sokszor merevedése lett. Néha melléfeküdt a fiatalabbnak, csókolóztak, és néha megdugta őt, mindig hátulról. Sose szoptak.
Aalabb se dugta meg sose az idősebbet.

Egyszer-kétszer volt, hogy összejött az egész csoport, akkor mindig nagy ricsaj volt, cigiztek, egymás ölibe ültek, meg folyton fogdosták egymást, de akkor nem volt akció, bár a légkör igen meleg volt, láthatólag.

Egyszer aztán vége lett, egy szeptemberben nem jöttek vissza az arab fiuk, a lakást meg a tulajdonosakiadta az IBUSz-nak, fizetővendé-fogadásra. Onnantól kezdve elég unalmas volt a mozi. Ámde, szilveszterre megjelent egy kb. 15 fős társaság, két-három lány meg vagy 10 fiu. Na, akkor aztán volt orgia, mindenki mindenkivel, a házunk lakói nem a tv-t nézte, hanem az ablakban állt, röhögnivaló agy éjjel volt.

Gondoltam: a lakásnak megvolt a megfelelő aurája, hatott még szilveszterkor is.

coito_erGO Creative Commons License 2000.11.26 -1 0 122
semmi újabb élmény? történet? ez szomorú lenne!!!!
coito_erGO Creative Commons License 2000.11.20 0 0 121
így vizsgaidőszak előtt....
...de nem csak kollégistáknak szól a fölhívás! MINDEN meleg helyzet fóruma ez...és NEM csak a fiúké! :)
coito_erGO Creative Commons License 2000.11.16 0 0 120
csak úgy...hátha valaki írna bele...esetleg egy CSÁBOS hölgy?
coito_erGO Creative Commons License 2000.11.15 0 0 119
szerintem izgalmas! attól, h nem csöpög a gecitől a történet, még érdekesebb is!!!
Előzmény: SecretBoy (118)
SecretBoy Creative Commons License 2000.11.15 0 0 118
Igen, rám ismernének. Mivel abból a bizonyos helyből tán féltucat ha lehet az országban...

Mindenesetre szemezés volt főleg. Sajnos több nem történt. Amikor meg lehetett volna, akkor nem volt egy szabad percem sem... Különben volt egy tanárom (aki 1-2 évvel ha idősebb volt) aki nekem baromira tetszett. Érdekes, hogy külsőre eléggé hasonlítottunk egymásra. Az órákon sokszor nekem magyarázott. Ezt nem lehetett nem észrevenni. Néha már féltem, hogy mások is észreveszik. Ha meg odajött, a vállamra tette a kezét. Szünetben utánamjött a wc-re... Az uszodában ha véletlenül együtt zuhanyoztunk pillanatok alatt elmenekült, vízesen magára kapta a gatyáját, hogy nem látszódjék annyira a merevsége... Ezernyi apró jel. Dehát volt barátnője (több éve), akivel nyalták falták egymást örökké. Így nem mertem kezdeményezni. Persze lehet, hogy kalandra vágyott, ki tudja. Nagyon sajnálom, hogy nem jött össze. 10 évente 1-szer tetszik egy srác ennyire. Látod, nem is olyan izgalmas történetek ezek...

Előzmény: coito_erGO (112)
R-Action Creative Commons License 2000.11.14 0 0 117
Na szóval elmeséltettem a barátosnőmmel, hogy hogyan is történt. Azt reméltem, hogy valami jó kis zaftos sztori fog kisülni belőle, és ráláthatok a lélektani dolgokra, de nem így van.
A sztori egyszerű. Hétvége. Szobatársak hazamentek, ketten maradtak. Hülyéskedtek. Párnacsata, játékos birkózás meztelenül. Hirtelen felhevülés, csókok, simogatás, puncinyalás.
Annyira bejött nekik a dolog (bár mindkettőjüknek volt hapsija) hogy minden lehető alkalmat kihasználtak egy kis nyalakodásra. WC, zuhanyzó, lépcsőház, vonat, kihalt mozi. És ha nagyon begerjedtek, akkor megkockáztatták azt is, hogy esetleg a szobatársak felébrednek.

Jó lenne láthatatlanul bejutni egy lánykoliba, és megnézni milyen dolgok folynak ott :)

Előzmény: R-Action (113)
Bumeráng Creative Commons License 2000.11.13 0 0 116
Miért nem próbálod meg a barátnőddel?
Előzmény: R-Action (113)
coito_erGO Creative Commons License 2000.11.13 0 0 115
miskolc...pedig biztos van valahol ott is "akció-hely"...majd körbe kérdezem, de hát én sem nagyon ismerek odavalósit... ne add föl!
Előzmény: R-Action (113)
Törölt nick Creative Commons License 2000.11.13 0 0 114
Én Schönherzes voltam egy ideig, és sajna semmiféle kalandban nem volt részem. Köszönhető ez többek között annak a sajnálatos ténynek, hogy a zuhanyzó nem közös, minden szobában külön van. Minden jóból kimaradok! Pedig nem bánnám, ha összejönnék valakivel egy jó kis zuhany alatti töcskölésre...
R-Action Creative Commons License 2000.11.13 0 0 113
Köszi az infót.

Hmmm, közeli kisváros túl kis város, túl sokan ismernek. Közeli nagyváros Miskolc, ott viszont én nem ismerek senkit. Pláne nem bi, vagy meleg embereket, helyeket. :(

Azért nem adom fel, és a következő alkalmat tuti nem fogom elszalasztani.

Ma beszélgettem egy barátnőmmel, aki tudja, hogy miféle kíváncsiság hajt. Ő mesélte, hogy az első leszbikus élménye is a koliban történt. Sajnos nem volt időnk befejezni a csevelyt, de megigértettem vele, hogy elmeséli a történetet.

Előzmény: coito_erGO (108)
coito_erGO Creative Commons License 2000.11.13 0 0 112
biztos, h rádismernének? kár...de ha a lényeget, esetleg némi (nemi) változtatással?
Előzmény: SecretBoy (111)
SecretBoy Creative Commons License 2000.11.13 0 0 111
Off:

Köszi! Vmi hasonlóra gondoltam, de így már érthetőbb.

On:

Tudod ezek annyira egyedi történetek, amik alapján rám ismerhetnek. De főleg szemezésben merült ki a dolog. Viszont olyan körülmények között, hogy sokkal erotikusabb volt a dolog, mintha szex lett volna csak. Most már mindegy. De az emlékek szépek!

Nálunk voltak arabok és négerek is, de egyáltalán nem voltak olyan szexőrültek. Sőt! Elég szégyenlősek, szerények voltak. Nem úgy viselkedtek, mint a "falu bikája".

Előzmény: coito_erGO (110)
coito_erGO Creative Commons License 2000.11.13 0 0 110
it rules=angolul...kb annyt tesz: király. magyarosított írásmoddal.

***********

halovány? sebaj!!!!!ide vele!!!! :)

SecretBoy Creative Commons License 2000.11.13 0 0 109
Ez eléggé off, de azért megkérdezem. Az SZVSZ-re 1-2 hét alatt rájöttem, de a "rulezra" másfél éve nem tudok rájönni. Lehet, hogy hülye vagyok, de nem. Megmondaná vki. mi jelent?

on:

Sajna nekem csak nagyon halovány ilyen élményeim vannak, visszatekintve sajnálom, viszont így nem buktam le legalább. Ciki lett volna.

Előzmény: coito_erGO (108)
coito_erGO Creative Commons License 2000.11.12 0 0 108
Sz.V.Sz.= szerény (?) véleményem szerint...nekem is eltartott egy darabig, mire leesett... viszont a mai napig NEM értem, miért is jó nullázni? ezt anno kérdezgettem is, de nem válaszoltak... topic-ot ezzel meg nem "merek" nyitni, mert meglincselnek... :)

a falu az tényleg gázos...ott még a heteró élet is húzós!!!! a helyi "intra-net" szolgálat, a mindent látó bözsi-nénik.... brrrrrrr.én kisvárosból kerültem bp.-re...de többször mentem sulitársakhoz falura...

közeli városban lehetőség? :)

Előzmény: R-Action (107)
R-Action Creative Commons License 2000.11.12 0 0 107
Gondolod, hogy nem próbálkoztam? Csak hát vidéken, egy kis faluban... Nem olyan könnyű partnert találni ilyesmihez.

off:
megmondanád mit jelent az Sz.V.Sz? Új nethasználó, és fórumlátogató vagyok, nem ismerem a szlengeket.

on:
azért nem adtam fel teljesen. és addig marad a kedvesem, vele is szuper :) csak hát a kíváncsiság... :)

Előzmény: coito_erGO (106)
coito_erGO Creative Commons License 2000.11.12 0 0 106
Sz.V.Sz.: nem kell ahhoz a katonaság!!!! bármikor bepótolhatod...HA tényleg akarod, így a civil életben is találhatsz alkalmat.... mondjak még ilyen "bölcs és új" dolgokat? :)
R-Action Creative Commons License 2000.11.12 0 0 105
Anno, mikor még én voltam katona, 1 év volt az időtartam. Gyakorlatilag utáltam minden percét, de azért a mai eszemmel/énemmel szívesen tennék egy röpke időutazást, hogy bepótoljam az elmulasztott alkalmakat.
Előzmény: coito_erGO (102)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!