Keresés

Részletes keresés

tejbegrrr Creative Commons License 2001.05.20 0 0 276
Köszi, édes vagy, hálás vagyok a Shaggytségért ( most volt a Zmegen, annyira jó! :-)))), akkor úgy összegezhetjük a lényeget, hogy depeche babee ott állt a hátam mögött, és volt valami a hajával... :-))) Security rulez ( nem véletlenül érdemeltek meg egy egész törzsasztalos topikot... :-)))), öröm volt nézni a megvető fejeket, ahogy azon röhögnek, hogy hogy bírunk ilyen szarra ugrálni... Mondjuk nem tudom mi haszna volt sorfalat állni a színpad előtt, egészen nagy híja volt annak, hogy lebontsuk... Én viszont igazából mégiscsak azokra haragszom, akik beállnak az első sorba cigizni meg piálni, és moccanatlanul ácsingóznak végig! Az ilyennek akadjon a torkán a sörhab! :-)))
Előzmény: dnb123 (270)
tejbegrrr Creative Commons License 2001.05.20 0 0 275
Köszi, édes vagy, igyekszem... :-))) Tudod, eléggé unom ezt a kemikálbrátörszözést, meg hasonlókat, hogy ne kelljen messzire mennünk, a Tudósok biztos nagyon eredeti zenekar, de hogy negyedannyira se mozgattak meg, mint egy haloványabbra sikerült Neo-koncert, az tuti... :-))) De ha már egyedi ízeknél tartunk, náluk épp Szűcs az szvsz., és persze remek lenne egy MC is, de én jobban szeretem a mosolygást a szigorúságnál... :-)))
Előzmény: ChrisH (267)
depeche babee Creative Commons License 2001.05.20 0 0 274
Fabe:azért én örülök, hogy eljöttél és inkább gondolj arra, hogy milyen jó volt a klub pénteken
Én nem láttam tegnap Norbit. Lehet,hogy azért mert nem volt rajtam szemcsi?

nitta:ok, a Neo tényleg két tagú és ezt a Márk-Milka vitát le kell zárnunk csak tudod szar ha a Márk unott fejjel nyomja le a koncert azon részét amikor a Milka által írt számok következnek. Szomorú a dolog.

Előzmény: white niggah (273)
white niggah Creative Commons License 2001.05.20 0 0 273
...és let's not forget b. norbi fénytechnikust se...:)

babee: saturday night - még beszélni se akarok róla...:)

nitta Creative Commons License 2001.05.20 0 0 272
én örülök, hogy mindenki szereti a Matyit, de szvsz nem kellene ilyen kijelentéseket tenni, hogy ügyes fiú, stb. a Neo azért 2 emberből áll és szerintem a Márk ugyanannyira kiveszi a részét a munkából, mint a mindenki által körülrajongott Matyi.
Előzmény: depeche babee (271)
depeche babee Creative Commons License 2001.05.20 0 0 271
dnb123:nem tűntem el, ott voltam még fél tizenegyig csak a haverjaimhoz mentem oda, akik a kajálda résznél álltak. Én meg azt hittem húztatok gyorsan Ronira...
De akkor tényleg láttatok?
A tömeg akora volt egyébként,hogy nem csoda, hogy nem találtuk egymást. Bár olyanokkal is összefutottam akiket hónapok óta nem láttam :)
A lényeg,hogy jó volt a koncert, jók a remixelt számok, ügyes fiú ez a Matykó. És szerintem nem kell feltétlenül hajat rázva ugrabugrálniuk ha partykra mennek. Nekik ez "tanulmányút" Pierrot sem ugrált az első sorban Neo koncerten a pecsában egy éve...
Előzmény: dnb123 (270)
dnb123 Creative Commons License 2001.05.20 0 0 270
Nitta:
Ne szidd le szegény Tejbegrrrt, én voltam, aki látni véltem vmit DB hajában oldalról, de késöbb rá kellett, jönnöm, hogy már megint csak rémeket láttam.
Szóval kedves tejbegrrr, bocs a félretájékoztatásért, és DB kár, hogy így eltűntél koncert után (bár lehet, hogy csak a sötét miatt nem találtunk), mert így nem tudtunk odamenni hozzád! :((( (Gondolom a koncert közben elég nehéz lett volna társalogni!!! :))) )
A koncert pedig tényleg jó volt, a biztonságis témában a kedvencem az volt, ahogy az egyik isssssssssszonyú kedves fiatalember kifejtette tejbegrrr hugának, hogy ő itt dolgozik és nem azért van itt, hogy mosolyogjon!!!!!!!!!!!!!!!! (A kérdés - mint gondolom kitaláltátok - úgy hangzott, hogy "Miért vagy ilyen morcos?")
ChrisH, veled pedig abszolút egyetértek!!!!!!! Már csak azt nem értem, hogy a Matyiék miért jönnek el ilyen partikra, ha nem partizni (márpedig én egyszer sem láttam őket megmozdulni a zenére - csak álltak és "bámultak" ki a fejükből) és nem "szakmai tapasztalatot" gyűjteni!!!!!!!!! (Ha mégis, akkor tényleg nem értem, mit keres a Szűcs még mindig a Neoban!!!!!!!!!!!!)
No sebaj, azért ha valaki megtudja, hogy mikor kezdenek szombaton, ossza meg velünk! Nálunk ugyanis szombaton családi "heppening" lesz délben és szeretném tudni, hogy mennyire kell majd sietnem!!!

Addig is mindenkinek pusz

nitta Creative Commons License 2001.05.20 0 0 269
ez jóóóóóó volt.
szerintem a Krisztián olvas minket, mert olyan csendes és visszahúzódó volt egész este, hogy öröm volt nézni, bár hallgatni már kevésbé...:)))

szerintem a Neoba Mc Publot kellene bevenni. annak a pasinak annyira, de annyira jó hangja van. és teljesen feldobná az egész produkciót, szvsz.

ja, és ekkora bunkó állat biztonságiakat mint a Z.P.-ben, hát nem tudom mikor láttam utoljára. kész csoda, hogy nem rohantam haza félelmemben.

tejbegrrr, Neked senki nem mondot semmi olyat, hogy d.b. hajában virág volt. ennyire nem figyelsz ránk??? :)

depeche babee Creative Commons License 2001.05.20 0 0 268
Sztem a lányok vki mást néztek depeche babee-nek mert nekem semmiféle virág nem volt a hajamban.
Na majd a babazsúron kiderül ki vagyok :-)
Előzmény: tejbegrrr (266)
ChrisH Creative Commons License 2001.05.20 0 0 267
"...ha jóllakom, akkor nem ütöm a vendéglőben az asztalt, ha kiderül, hogy a pörkölt nem a szakács saját húsából készült... "

tejbegrrr.. hogy Te milyen bölcs vagy! És tök igazad van.
A babazsúrról disp ígérte, hogy szerez pontosabb infót a jövő héten, biztosan meg fogja majd írni. :)

Ja.. majd' elfelejtettem. Még így, Roni Size és MC Dynamite után sem gondolod, hogy Krisztián pocsék? Mert engem egy hajszál választott el attól, hogy hátbaverjem Matyit, azzal, hogy "na, ilyen kell nektek is".

Előzmény: tejbegrrr (266)
tejbegrrr Creative Commons License 2001.05.20 0 0 266
dnb123 és nitta egybehangzó állítása szerint ott álltál a hátam mögött egy darab ideig, és virágok voltak a hajadban... :-))) Ezt a nyúlás-dolgot készséggel elhiszem Neked, de ha jóllakom, akkor nem ütöm a vendéglőben az asztalt, ha kiderül, hogy a pörkölt nem a szakács saját húsából készült... :-))) Márpedig ez megint egy igencsak kiadós koncert volt, és ha nem is vette el teljesen az étvágyamat Ronitól, azért a Pecsában már csak csipegetni tudtam... :-))) Szűcs K. pedig szerintem ezúttal is jó volt, főleg így, hogy alig mozgott és mondott valamit... :-))) Ki bír amúgy nálamnál pontosabb infókkal a jövő heti, gyereknapi koncertről? Én csak azt vélem tudni, hogy lesz ilyen... :-)))
Előzmény: depeche babee (263)
patrona Creative Commons License 2001.05.20 0 0 264
Na milyen volt Babee?
Sajnos mi nem tudtunk menni, mert igencsak kimerültünk a pecsában. Legközelebb szólj a Milkáéknak, hogy ne DM buli után lépjenek fel:-))))))))))
Előzmény: depeche babee (263)
depeche babee Creative Commons License 2001.05.19 0 0 263
Na szasztok, én ott voltam ZP-ban, mintha láttalak volna benneteket de nem vagyok benne biztos. Miután másfél hónapja nem voltam neo koncin, ért egy pár meglepetés. A kispál remix vagy az anygaltojás ami nagyon jól hangzik de annyi ed rush meg bad company nyúlás van benne, hogy a Matykó helyében már lesülne a bőr a képemről... Egy másik számban meg Photek resolution című számából van részlet.
Na mindegy, jó a zene,jó volt a hepaj.
Csók.
d.b.
Fabe:hol buliztatok végül?
Előzmény: dnb123 (262)
dnb123 Creative Commons License 2001.05.19 0 0 262
Kedves Tejbe: Igazán kedves tőled, hogy hiányoltál!!!! De tudod, nekem itthon is kell lennem és öcsémhez is be kell, hogy jussak egyszerre! Ez nem mindig egyszerű feladat, ahogy a Másfél-topicon fejtegettem kb. fél órája!!!!!

Mindenesetre most itt vagyok, nemsokára pedig ZP-ben, utána irány Roni!!!!!!!!!!! Húúúúúúúúúúú, húzós 1 este lesz! :))))))))

DB: Én szocos vagyok és most írtam jogból vizsgát! Nagyon utáltam, de sikerült. Remélem Neked is sikerült!!! :)))

depeche babee Creative Commons License 2001.05.17 0 0 261
Ok, még mindig nem tudtam meg hányra menjek de nem baj...
Ronit sajna passzolom, nem tudtak felírni.
Na akkor ott találkoznuk, szasztok!
Drukkoljon nekem mindenki, holnap szocjog. vizsgám lesz.
liquid Creative Commons License 2001.05.17 0 0 260
Nekem Szentendrén van programom napközben, utánna (ha jó az idő) megyek ZöldPardonba. Ott találkozunk. :))) (Remélem nem lesz eső)
Előzmény: depeche babee (258)
tejbegrrr Creative Commons License 2001.05.17 0 0 259
Ma megnéztem a ZP-ben a műsort, és tényleg lesz szombaton Neo! :-))) Viszont utánuk ugyanaz a gány DJ játszik, aki az Üllői úti Fuck után volt ( az egyetlen vele kapcsolatban megemlíthető pozitívum, hogy Jay Dee : Plastic Dreams c. számával nyitott, és hirtelen legalább 5 évvel fiatalabbnak éreztem magam... :-)))), de én mégsem vagyok letörve, mert akkor már messze járunk majd, úton Roni Size, Palotai Apu és Cadik Palika felé... :-))) Az ottmaradni kénytelenekkel viszont előre együttérzek! :-)))
depeche babee Creative Commons License 2001.05.16 0 0 258
Na, hol talizunk? Hánykor?
Előzmény: liquid (257)
liquid Creative Commons License 2001.05.16 0 0 257
:))))
Előzmény: depeche babee (256)
depeche babee Creative Commons License 2001.05.16 0 0 256
Köszönöm az üzenetet, nem is tudom miért nem válaszolok liquid bácsinak pedig olyan aranyos és úgy szeretem!!!
Talán mert hülye vagyok :-)))
Tejbegrrr, nyisd csak ki az ablakot (bár még nem tudom mit "küldfénypost")
Szóval akkor a Z.P.-ba hétre vagy nyolcra menjünk?
Előzmény: ChrisH (255)
ChrisH Creative Commons License 2001.05.16 0 0 255
Szívesen, bár lehet, hogy mostantól én is ignorálva leszek, mert lepaktáltam veled. :)
Előzmény: liquid (254)
liquid Creative Commons License 2001.05.16 0 0 254
Kössz. :))))))))))))))
Előzmény: ChrisH (253)
ChrisH Creative Commons License 2001.05.16 0 0 253
Tessék.

DB-nek üzeni liquid:

A Pestiest szerint a koncertek 8-tól 10-ig vannak a Zöldpardonban.
(Liquid, akinek a hozzászólásaira, e-mail-jeire Depeche Babee nem szokott az utóbbi időben reagálni, úgyhogy valaki írja meg neki ezt a fönti üzenetet)
:-)))))))))))))))))))))))))))

Előzmény: liquid (252)
liquid Creative Commons License 2001.05.16 0 0 252
A Pestiest szerint a koncertek 8-tól 10-ig vannak a Zöldpardonban.
(Liquid, akinek a hozzászólásaira, e-mail-jeire Depeche Babee nem szokott az utóbbi időben reagálni, úgyhogy valaki írja meg neki ezt a fönti üzenetet)
:-)))))))))))))))))))))))))))
Előzmény: depeche babee (249)
tejbegrrr Creative Commons License 2001.05.16 0 0 251
Amúgy meg szűcsológiai kutatásokat folytattam, és arra voltam kénytelen ráébredni, hogy ennek a fickónak jobb hangja van, ha angolul énekel, mint ha magyarul teszi ugyanezt... :-)))
tejbegrrr Creative Commons License 2001.05.16 0 0 250
Pusza, majd még jelkezem mint MZ/X!
Akkor nyissam az ablakot?
Mézga Aladár :-)))
Előzmény: depeche babee (247)
depeche babee Creative Commons License 2001.05.15 0 0 249
Fabe:nem tudom hánykor lesz, sztem este kilenctől de én nyolcra akarok lemenni. ha gondolod, az Oktogonon talizhatunk. Mindegy, a klubban pénteken megbeszéljük. De ott a helyed szombaton!
Az e-mailt meg miért hanyagolod???
Csók
d.b. (nem azért db mert dagadt béka)
Előzmény: white niggah (248)
white niggah Creative Commons License 2001.05.15 0 0 248
babee: jaj ne mmáá'...a végén még én is elmegyek a "konci"-ra...megnézném ezt a topictalit...:) (főleg mikor mindenki 1szerre hajolgat az ayiayaioo vagy mire...:)
mikor is lesz (hánykor)?
Előzmény: depeche babee (247)
depeche babee Creative Commons License 2001.05.15 0 0 247
Kutyatekintet, a nap poénja megint a Tied :-)))
De a kutyatekintet párosul egy vakod arccal.
Babos Dorbi dáthás Deo édekesdeg dagyon jó lenne :-) (éjlen a szénanátha)
Szombaton topictali a zöld pardonban! (drukkoljunk,hogy ne essen az eső és ne fagyjunk be)
Pusza, majd még jelkezem mint MZ/X!
Előzmény: tejbegrrr (246)
tejbegrrr Creative Commons License 2001.05.15 0 0 246
Érdekes, nekem is mintha éveknek tűnt volna ez a kis idő... dnb123 merre van? :-)
A szemet szúró szar alliterációnak szép, de elképzelni alig merem, úgyhogy én továbbra is jól tűröm majd inkább SzK-t... :-)))
Márk tényleg a legjobb, éljen a kutyatekintet és az ugrabugrálás! :-)))
Előzmény: nitta (244)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!