Keresés

Részletes keresés

tejbegrrr Creative Commons License 2001.05.21 0 0 301
Igazából csak linkelni akartam, de ez a szöveg a www.mjuzik.hu-n olyan egyenletesen alacsony színvonalúra sikeredett, hogy inkább bedöföm, mulathasson rajta más is:

Neo a Zöldben 2001-05-20 12:50:05

Még világosban közelítettük meg a helyszínt (Zöld Pardon), mely az eddigi, páratlan vadromantikájához képest erőteljesen civilizálódásnak indult. Építkezések, kerítés, több büfé, és az innen is elmaradhatatlan biztonsági szakemberek. Tegnap este úgy tűnik, nem minden elektronika-hívő választotta (egyből) a Pecsát, Roni Size nagymester műsorát, hanem egy Neo-fémjelezte szabadtéri partyt is szép számmal bevállaltunk.

A srácok 9 előtt, a hűvös, csillagos estén el is kezdték a live actet, egyből meditációra, spiritualizmusra és szeretetre felszólítva, amiből annyit el sikerült érni, hogy mantrásan, ütemesen bólogassanak, dűlöngéljenek a fiatalok. Majd a mediterrán változatú "It takes no veed" drogellenes nótát danolta Szűcs Krisztián, és a nosztalgiahullám elárasztott minket, lerohant Ranbo, a Kispál-ramix és az 1999-es érzések.
Ezután az előremutató műsorrész következett, a VOLTon már bemutatott d&b-blokkal. Mintha valódi dj-szettet hallgattunk volna, olyan szépen következtek egymásra a számok, táncos ritmusokkal vicces loopokkal (mintha Tankcsapda-hangminta is akadt volna?), Matykó elmaradhatatlan, vicces gépi hangjával. Mindez élőben. A nézőtéren melegítő(s) mozgolódás, slágerek (Aiayyyo), Másfél-remix, Rádióbarátnő nélkül. Majd a búcsútétel, Krisztián konferálásában Fonográf-dal. Mielőtt mindenki el kezdett volna kutakodni (szülei) emlékei közt, felcsendültek a Mozdulj! című Heaven Street Seven szám. Egyemberként ment a pogo. De 22-kor beállt a csend, vége lett a Neo-nak ez estére.
Régi partyarcok csak nyomokban mutatkoztak, mi is átadjuk a terepet az önfeledést stimuláló gimnazistáknak.

KÉPEK JÖNNEK!

perzsa

És akkor felmerül az örök kérdés: miért fogalmaz az, aki nem tud? :-))) ( És még kíméletes voltam a vastagítással, pedig lett volna rá más ok is bőven... )

tejbegrrr Creative Commons License 2001.05.21 0 0 300
Május
26. Budapest, Városliget
A május 26.-i buli kb. este 7-kor kezdődik, a PeCsa mögötti réten, a Világzenei Kamionon!

Június
2. Csepel Sziget Fesztivál
Itt lép fel a Márk-féle új projekt, a Mitsou
22. Esztergom, Molotov
29. Jánoshida

Forrás természetesen a neo.disp.hu!

depeche babee Creative Commons License 2001.05.21 0 0 299
cikk a zöld pardonos neo koncertről a www.mjuzik.hu oldalon
depeche babee Creative Commons License 2001.05.21 0 0 298
Nitta:nem is tudtam,hogy Te is károlis vagy. Én a jogi karon vagyok.

Neo szám írás: címeket nem tudok de az új számok Matykó művei, a kispál remix fő témája meg úgy tudom Márké. Persze vannak időszakok amikor hol az egyik hol a másik tag aktívabb. a lényeg,hogy együtt látjuk őket a színpadon és jó a zene amit hallunk. Ez a photek meg ed rush nyúlás pedig biztos csak átmeneti elmebaj szüleménye :-)))
Márk meg most vmi Mitsou nevű projectben van benne, Chrish tud erről bővebbet.

A rágós kaland után pedig gondolom megtanultad,hogy a friss lehellet biztosítására érdemes inkább tic tacot szopogatni,abba nem lép bele senki :-))))) (tudod, ha a hagymás tic tacot veszed, akkor a közeledbe sem megy senki)

Előzmény: nitta (294)
tejbegrrr Creative Commons License 2001.05.21 0 0 297
Ennyi érdemi infó van fenn egyelőre a SPORTSZIGET oldalán:

Koncertek
A sportrendezvények mellett a Sport Sziget hét különböző helyszínén koncertek, DJ produkciók szórakoztatják a nagyérdeműt. A szoborparkban felállított nagyszínpadon a hazai élvonal - a Unitedtől a Venuson keresztül Sub Bass Monsterig - és egy nemzetközi sztár lép fel. A motoros sportok parkjában pedig a hazai rockzene éllovasai, többek között a Heaven Street Seven, az Anima Sound System, a Kispál és a Borz valamint a Quimby koncerteznek. A többi helyszínen más-más stílusú - így például az extrémsport helyszínen hardcore, reggae és big beat zenekarok és Dj-k, a Trafik Kaland Kempingben ethno, ethno-trance és világzene - előadókat hallhatnak az arra vágyók. A szervezők a zenei programokat az egyes sportok stílusaihoz igazodva alakították ki.

Tud valaki más magyar zenekart, amelyet le szoktak bigbeatezni? :-)))

tejbegrrr Creative Commons License 2001.05.21 0 0 296
Szerintem aha, de ez csak egy szavazat, hallgasd meg előbb a többieket is... :-)))
Előzmény: liquid (295)
liquid Creative Commons License 2001.05.21 0 0 295
Emberek erősítsetek meg. Ugye volt az 1999 című szám szombaton a ZöldPardonban (mert én úgy emlékszem, plusz azért figyeltem föl rá mert már régen hallottam koncerten)
nitta Creative Commons License 2001.05.21 0 0 294
Mátyásról és a rágóról csak annyit, hogy egyszer egy partin beállt fél centivel az orrom elé, majd amikor kiköptem a rágóm, lépett egyet hátrafelé és véletlenül pont bele... meglehetősen karatés mozgása volt az azt követő fél órában, amíg szabadulni próbált:)))))))

babee, nem is tudtam, hogy egyedül is írnak számokat. mondj légyszi pl.-t.

amúgy Z.P.-ben lenn volt a fél évfolyamom (Hajrá Károli!), és meglehetősen vegyes volt a vélemény a Neoról, volt aki még állítólag sosem hallott ilyen borzasztó zenét:))))), más szerint ez tipikusan az a punnyadós zene -ez a kedvenc megállapításom-, de volt olyan is aki végigpörögte az egészet. mondjuk én :)

Roni Size nagyon jó volt, kár, hogy az mc folyamatosan annyit mondogatott, hogy "He's Roni Size", ha valaki véletlenül nem tudta voilna.:)

depeche babee Creative Commons License 2001.05.21 0 0 293
passz
passz
mondtam már, hogy milyen okok miatt nem beszélek velük!
Előzmény: patrona (292)
patrona Creative Commons License 2001.05.21 0 0 292
Valami nem hagy nyugodni:
Hogy lehet karatézva rágót nyomni egy olyan kamerába, ami a lábamat mutaja????
Naggggyon be lehettek ott b*szva az emberek!
Mikor lesz a kövi forgatás?:-))))))))))
Előzmény: tejbegrrr (290)
tejbegrrr Creative Commons License 2001.05.21 0 0 291
Suszter, cipőtisztitó srác és pedikűrös nem is szerepelt a stáblistán? :-)))
Előzmény: depeche babee (289)
tejbegrrr Creative Commons License 2001.05.21 0 0 290
Naja, de az ajjajót legalább le lehet játszani éjfél előtt is:-))))))))
Ez minden bizonnyal annak köszönhető, hogy kivágták belőle azokat a jeleneteket, amikor Mátyás karatézva rágót nyom a kamerába, a látvány ui. erősen megviselhette volna a gyermeki lelkeket ( ld. még jövő heti fellépés apropója... ) :-)))
Előzmény: patrona (288)
depeche babee Creative Commons License 2001.05.21 0 0 289
egyik haverom részt vett az aiiaiiiyo forgatásán. a meghívón ez a felirat állt: a forgatáshoz szükséges sminket, fodrászt és "optimális mennyiségű" alkoholt biztosítunk.
mi lehetett ott? mesélte a srác,hogy Matykó belenyomta a rágóját a kamerába, Márk meg feldöntötte a keverőt :-)))
Előzmény: patrona (288)
patrona Creative Commons License 2001.05.21 0 0 288
Naja, de az ajjajót legalább le lehet játszani éjfél előtt is:-)))))))) Ez nagyban hozzájárult az ismertségéhez:-)))))))
Előzmény: tejbegrrr (287)
tejbegrrr Creative Commons License 2001.05.20 0 0 287
Végülis, ha úgy nézzük, az Aiiaiiiyo-klip sem több, mint egy erőteljesen lebutított Smack my Bitch up... :-)))
Előzmény: patrona (284)
depeche babee Creative Commons License 2001.05.20 0 0 286
nope
Előzmény: patrona (284)
tejbegrrr Creative Commons License 2001.05.20 0 0 285
Igen, vagy mondjuk is, az volt vicces, hogy minden szám brand new volt, meg amikor a Budapest DJket emlegette, csak annyit bírt mondani: long list... :-))) amúgy irtó szimpatikus fazon volt mindkettő, Roni valóban szerénynek és visszahúzódónak tűnt, nem úgy, mint egyesek, akiknek szintén ez a hírük... :-)))
És nem volt sok gimnazista ( saját szakszó nagyjából ugyanarra a jelenségre, de persze számtalan üdítő kivétel van... :-)))), viszont Publo ott ropta elől, ahol E-Z Rollersen is pl., pedig tuti, hogy ő se sokkal fiatalabb az enervált NR-nél... :-))) Kicsit több mosolygás nekem belefért volna, de megizzadtam rendesen azért... :-)))
Előzmény: depeche babee (283)
patrona Creative Commons License 2001.05.20 0 0 284
Most láttam az emszíemmen az AIR Sexy boy című videóklippjét. Tiszta Persuaders style!
Ismeritek?
depeche babee Creative Commons License 2001.05.20 0 0 283
ok, elhiszem. de azért még hadd érdezősködjek picit. dynamite freestyle-ban nyomta? (mondjuk a who told you-ra meg a slágerekre nem kellett új szöveget rögtönözni)
Sok kis 17 éves milán volt?
Előzmény: tejbegrrr (282)
tejbegrrr Creative Commons License 2001.05.20 0 0 282
Ha azt mondom, a Neo jobban bejött, elhiszed? :-))) ( Pedig tényleg majdnem, de talán csak fáradt voltam már, azért persze örülök, hogy nem hagytam ki Ronit... )
Előzmény: depeche babee (281)
depeche babee Creative Commons License 2001.05.20 0 0 281
Fogalmam sincs mi volt Márkkal.
Nekem másfél hete még azt mondta nem hagyná ki semmi pénzért a Roni Size bulit. De lehet,hogy csak meg akart tréfálni bosszúból amiért én egyszer poénból azt mondtam neki,hogy van egy Perverted Nation nevű zenekarom (a hülye meg bekajálta)
Nála már semmin sem lepődöm meg.
Kár,hogy passzolnom kellett ezt a bulit, hallom irtó jó volt.
Előzmény: tejbegrrr (280)
tejbegrrr Creative Commons License 2001.05.20 0 0 280
A hajammal nem volt semmi, illetve nem volt benne semmi. Szépen meg volt mosva és be volt szárítva. Erről mostanság hallottam egy viccet, gyereknapon majd megosztom Veled, ha gondolod... :-))) Akkor még csak azt nem értem, hogy Márkot miért nem láttuk tegnap a Pecsában, van esetleg valami ötleted?

Előzmény: depeche babee (279)
depeche babee Creative Commons License 2001.05.20 0 0 279
Németh Robi is tanulmányúton szokott lenni, egyszer egy pecsás tilos partin beszélgettem vele erről. Azt mondta öreg ő már ahhoz,hogy zúzzon. A managerről meg annyit,hogy elég ránézni a fejére. Neki mindegy hol van, úgysem tud magáról hajnali egyre ha party van. Milki meg csak örül,hogy nem ácsorog egyedül :-)))
A hajammal nem volt semmi, illetve nem volt benne semmi. Szépen meg volt mosva és be volt szárítva.
Előzmény: tejbegrrr (278)
tejbegrrr Creative Commons License 2001.05.20 0 0 278
Az rendben van, hogy Mátyás tapasztalatszerzés céljából jár partykra, de Németh 160cm Róbert és az a bánatos menedzser mi a fenét keresett a Pecsában, ha szinte egész végig karbafont kézzel álltak a büfénél? ( Ez mondjuk költői kérdés, mégpedig a javából... :-)))) Pierrot meg nekem nem hivatkozási alap, de áruld már el lécci, hogy mi volt a hajaddal/hajadban! :-)))
Előzmény: depeche babee (271)
tejbegrrr Creative Commons License 2001.05.20 0 0 277
Köszi, édes vagy...

Márk :-)))

Előzmény: nitta (272)
tejbegrrr Creative Commons License 2001.05.20 0 0 276
Köszi, édes vagy, hálás vagyok a Shaggytségért ( most volt a Zmegen, annyira jó! :-)))), akkor úgy összegezhetjük a lényeget, hogy depeche babee ott állt a hátam mögött, és volt valami a hajával... :-))) Security rulez ( nem véletlenül érdemeltek meg egy egész törzsasztalos topikot... :-)))), öröm volt nézni a megvető fejeket, ahogy azon röhögnek, hogy hogy bírunk ilyen szarra ugrálni... Mondjuk nem tudom mi haszna volt sorfalat állni a színpad előtt, egészen nagy híja volt annak, hogy lebontsuk... Én viszont igazából mégiscsak azokra haragszom, akik beállnak az első sorba cigizni meg piálni, és moccanatlanul ácsingóznak végig! Az ilyennek akadjon a torkán a sörhab! :-)))
Előzmény: dnb123 (270)
tejbegrrr Creative Commons License 2001.05.20 0 0 275
Köszi, édes vagy, igyekszem... :-))) Tudod, eléggé unom ezt a kemikálbrátörszözést, meg hasonlókat, hogy ne kelljen messzire mennünk, a Tudósok biztos nagyon eredeti zenekar, de hogy negyedannyira se mozgattak meg, mint egy haloványabbra sikerült Neo-koncert, az tuti... :-))) De ha már egyedi ízeknél tartunk, náluk épp Szűcs az szvsz., és persze remek lenne egy MC is, de én jobban szeretem a mosolygást a szigorúságnál... :-)))
Előzmény: ChrisH (267)
depeche babee Creative Commons License 2001.05.20 0 0 274
Fabe:azért én örülök, hogy eljöttél és inkább gondolj arra, hogy milyen jó volt a klub pénteken
Én nem láttam tegnap Norbit. Lehet,hogy azért mert nem volt rajtam szemcsi?

nitta:ok, a Neo tényleg két tagú és ezt a Márk-Milka vitát le kell zárnunk csak tudod szar ha a Márk unott fejjel nyomja le a koncert azon részét amikor a Milka által írt számok következnek. Szomorú a dolog.

Előzmény: white niggah (273)
white niggah Creative Commons License 2001.05.20 0 0 273
...és let's not forget b. norbi fénytechnikust se...:)

babee: saturday night - még beszélni se akarok róla...:)

nitta Creative Commons License 2001.05.20 0 0 272
én örülök, hogy mindenki szereti a Matyit, de szvsz nem kellene ilyen kijelentéseket tenni, hogy ügyes fiú, stb. a Neo azért 2 emberből áll és szerintem a Márk ugyanannyira kiveszi a részét a munkából, mint a mindenki által körülrajongott Matyi.
Előzmény: depeche babee (271)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!