Ha a hordó .. bocsánat .. üst oldalába szeretnéd leeresztőnek, arra jó. Egy saválló A4-es, vagy A2-es rozsdamentes karmantyút hegesztess rá, és abba mehet ez. Ott úgyis csak a moslék jön ki, na meg az up.
Nagyon jó, hogy megcsináltad! Talán pontosításnak annyi, hogy "folyadék (cefre) térfogat % 20oC-ra vonatkoztatva", és a "kondenzátum térfogat % 20oC-ra vonatkoztatva%". Kicsit bonyolultnak hangzik, de egyébként félrevezető lehet.
Egyszer lehet mégkérlek, hogy kalapálj nekem egy hagymakupolás rézsisakot.
Az eqruvettáidat mivel szoktad kipolírozni és utána kezelni, hogy ne hagyjon nyomot a kéz?
Nem tudom látszik e a képen én tettem alulra egy kis csapot is, így könnyen le tudom engedni az elejét. Pont másfél deci az űrtartalma. Nagyon praktikus dolog az egész szerkentyű, ajánlom akinek még nincs.
Neked is köszi mester. :) Ez semmi, én a te munkáidat csodálom. Mondjuk az eqruvettámra én is büszke vagyok, egész jól sikerült. Még átcsiszolom egy kicsit.
Köszönöm szépen! A hegesztést a haverom csinálta, minden egyebet saját magam fabrikáltam.
Tiszta gyárinak hat ezzel a kukta sisakkal. :-) A duplafalúsítást csak az alsó szoknya befoltozásával fogom megoldani, oldalt nem lesz.
A páracső jelen helyzetben 20 fok és másfél méter hosszú. 28-as, 22-es, egy tíz centis darab 18-as és a hűtőben 15-ös csövekből. (Véleményeteket várom ezzel kapcsolatban - is)
A F/C konvertálás még hagyján, de be is kell pötyögni :)
Viszont annyiból jobb a Snapszmester oldalán is látható Sólyom-féle táblázatnál, hogy a cefrére jellemző, alacsony alkoholkoncentráció-tartományban kicsit sűrűbbek az adatpontok.
Barkócza (vagy bárki más), meg tudnád mondani, hogy hol található az a forráspont vs. folyadék/gőz alkohol v/v % táblázat, ahonnan ezeket az adatokat vetted?