Mármint a főzőmester finomítás utáni állapotára gondolsz... :-) Amúgy megtaláltam a golyós spiráljáról készült fotót, úgy látom legalább négyszer olyan hosszú, mint amit
a webshop képén láttam... szóval marad a réz, esetleg a rozsdamentes.
Én is fent mérem a hűtővizet, ha 65-70 fok fölé megy akkor engedek be alul hideg vizet (fent kifolyik a meleg), de ilyenkor is kb húsz fok alul a víz és a lé is. Úgyhogy ezért már lent nem is mérem.
Ezzel ha megengeded kicsit vitatkoznék, mert a távozó pálinka hőmérséklete a mérvadó, ami ugye alul folyik ki és annyi fokon, amennyi az alul lévő víz hőmérséklete. Nem mondom, nem árt fenn egy hőmérő, de én azért csak alulra tenném.
...aki pedig epruvettát használ, csinálhat úgy mint a Labancok, én egy fél literes üdítős palacknak vágtam ki az alját és ráhúztam, de a főzdékben is zártak......
...én a "szabadság" óta főzök ezzel panelban az első emeleten...még a lépcsőházban sem érezni
semmit...volt úgy, hogy jöttek hozzánk, kérdezték mit csinálsz, mondom pálinkát főzök, válasz-"ne hülyéskedj hogy-hogy nincs büdös???"...ha jó a hűtés és jó a rendszer, akkor szerintem még a lakásban is alig érezni.........egy kis fólia és nem
Egyébként van olyan a topikon, akihez el lehetne menni egy-egy kifőzénél tanulgatni, leskelődni, kérdezősködni? Mert ugye más itt a rengeteg infót begyűjteni és kezdőként semmit nem érteni belőle, mint látni a valóságban.
Az ember még nem is lenne hálátlan, vinne valami "jó kis cseh páleszt":D
Semennyire....Nekem a 45 nek sincs hangja, legfeljebb amíg a moslékot ürítem...Nyugodtan csináld, nem lesz gond, ha megfelelően gondosan, tisztán jársz el. Persze én nem panelban nyomom...