Keresés

Részletes keresés

bibib Creative Commons License 2001.01.31 0 1 227
Ez már nem koleszos, de azért nagyon jó élmény volt végignézni, ahogy a barátom szépen, lassan leszop egy másik férfit. Olyan jó volt nézni, amint egy farok elmerül mélyen a szájában!
Előzmény: KIKI (226)
KIKI Creative Commons License 2001.01.31 0 0 226
Sziasztok!!!

Fiatalkorúak is olvassák a topicot, nem lenne szép dolog tőlem, hogy elmeséljem, hogy az ágyra fektettem, simogattam a combját miközben smároltunk, és hogy lassan levetkőztettem, majd orálisan... :o)

csá
KIKI

U.I.: esetleg, ha jó kedvem lesz felteszem egy honlapra. .o)

Előzmény: Greg Kirxi (225)
Greg Kirxi Creative Commons License 2001.01.30 0 0 225
Kiki!

Ha nem mondod el, részletesen, minden apró momentumot kiteregetve, hog ymi történt ott s akkor...., akkor...,

kizárlak a ....
Kisgazdapártból!!!!!!!!!

Én, az Elnök



Timna Creative Commons License 2001.01.28 0 0 224
Szerintem horgoltak. Az valóban nagyon ciki :)
Előzmény: coito_erGO (223)
coito_erGO Creative Commons License 2001.01.28 0 0 223
miért nem publikus?!?!?!? még azt fogjuk gondolni, h csak sakkoztatok, esetleg vallásfilozófiai témákat tárgyaltatok meg... ;)
Előzmény: KIKI (222)
KIKI Creative Commons License 2001.01.28 0 0 222
Sziasztok!
selfsuck, csak a te kedvedért! :o)

Miután én minden éjjel a kollégiumban voltam, így megszokottá vált, hogy fél egy magasságában az ajtóm előtt várt, persze mindig kitalált valami jó indokot, hogy a szobatársai ne gyanakodjanak. Beléptünk az ajtón, a kulcs elfordult a zárban, és máris smároltunk... három óráig csak smásroltunk, aztán áttértünk a ... na de ez már nem publicus!!! :o)

csá
KIKI

Előzmény: selfsuck (221)
selfsuck Creative Commons License 2001.01.27 0 0 221
KIKI!
Nem lódítanád meg egy kicsit a fantáziánkat?
Beszámolhatnál a történtekröl :o)
Előzmény: KIKI (219)
Törölt nick Creative Commons License 2001.01.27 0 0 220
Hölgyekkel, lányoknál nem történt semmi?
KIKI Creative Commons License 2001.01.27 0 0 219
Szisztok skaock!

Tetszik a téma! Izgat, annál is inkább, mert meleg vagyok, és egy kollégiumban dolgoztam két évig! Rövid leszek és velős.

A (tanári) szobámban TV-ztem, amikor bejött egy elég jóképű, izmos srác. Valami piti kis problémája volt. Megbeszéltem vele a problémáját, majd mellém feküdt az ágyra, és így néztük a TV-t egy darabig. Felizgatott a srác. :o) De nem történt semmi. Elég sokáig! :o)
Már-már szokásossá vált, hogy mindennap bejön hozzám, bekapcsolja a TV-t, mellém, vagy rám fekszik. Nem mertem kezdeni vele semmit. Ő 18, én 24 éves voltam. Végül is Ő lépett. :o)
Innentől azt gondoltok amit akartok! :o)

na csá
KIKI

Előzmény: coito_erGO (218)
coito_erGO Creative Commons License 2001.01.21 0 0 218
a zaftos élmények mindíg mással történnek! :) tiszta mörfi.törvény!
Törölt nick Creative Commons License 2001.01.18 0 0 217
Pluto81

Jó neked, hogy voltak ilyen élményeid.

Végülis nem akarom sajnáltatni magam, meg nem is sajnálom magam... ilyen az élet. Valakinek van élménye, valakinek nincs. :-(

Előzmény: Pluto81 (215)
Törölt nick Creative Commons License 2001.01.18 0 0 216
coito

Sajna igazad van:"ezzel az a baj, h mindíg mással történnek a dolgok, és nem velem!" :-(

Előzmény: coito_erGO (212)
Pluto81 Creative Commons License 2001.01.17 0 0 215
Szivesen reszleteznem Coito, de sajna csak reszletekben emlekeszem.
Egy eset viszont kulonosen megmaradt a memoriamban, de szerintem az osszes resztvevonek.
Torten egyszer, hogy delutan, mikor mar egy lelek se volt a suliban, a szokasos foci utan a teremben konnyitettunk magunkon. Kozben elokerult egy Wick Vaporub nevu kohoges-oldo, amit mellkhasra kell kenni (ultra-durvan-mentolos keszitmeny). Egyik srac felkente maganak, bizvan abban, hogy ez valami extra erzest fog hozzaadni a dologhoz. Nos, a srac negyedoraig bombolt a fajdalomtol... (nem is tudom most :) , vagy :( illik ide, de mi akkor nagyon jot rohogtunk a hujesegen.)

Amugy a vaporub ahogy elo, ugy el is tunt akkor.

-Pluto

Előzmény: coito_erGO (214)
coito_erGO Creative Commons License 2001.01.17 0 0 214
pluto! köszi, hogy leírtad...esetleg, ha van kedved/időd, egy-két esetet részletezni....?
Előzmény: Pluto81 (213)
Pluto81 Creative Commons License 2001.01.16 0 1 213
Sziasztok!

En meg tok uj vagyok itt, nem kovettem az elejetol a topicot, ezert lehet hogy deja vu erzesetek lesz a sztorimtol:

Nekem altalanos iskolaban regeteg sexualis elmenyem volt, attol kezdve, hogy egyikunk-masikunk rajott, hogy mire is lehet meg hasznalni a himbilimbit. Napi szinten maszatoltunk a fiu wc-ben, tanitas utan, neha ha sokaig maradtunk (mondjuk foci miatt), akkor a teremben is, mert ugyse volt mar egy lelek se a portason kivul. Akkor nem csinaltunk belole nagy ugyet, hogy akkor most "buzik" vagyunk-e, vagy sem. Ez eltartott egeszen nyolcadikig, akkor mar pofatlanul a hatso sorban, orakon is csinaltuk. (persze senki semmit nem vett eszre). Ez nyolcadik utan valtozott meg, mivel teljesen szetszorodtunk az uj iskolak miatt. Elotte azonban nyar kozepen egyik osztalytarsunknal voltunk. Ejszakara lekoltoztunk az alagsorba, hogy pialhassunk. (szulok otthon voltak). Majd mikor mar teljesen keszek voltunk a piatol, megint elojott a "szokasos" tema. Ez volt az utolso kollektiv maszatolasom veluk. Csak ket sraccal tartottam tovabb a kapcsolatot ebbol a tarsasagbol, akikkel folytattam e kellemes tevekenyseget. Veluk mar az oralis sexig is eljutottam. Aztan sajnos veluk is elkopott a baratsag. Most, 3-2 ev utan, az egyikojukkel osszefutottam egy tarsasagban. Azota is tartjuk a kapcsolatot, sok partyn osszefutok vele, de o azota kizarolag csajokkal sexel. Nem is akarom felhozni a temat, mivel teljesen atertekelodott a baratsagunk. Nem is kivanom vele, pedig nagyon jo srac. De az iskolai tortentekre nagyon szivesen gondolok vissza. :)

Hat, ennyi!

-Pluto

coito_erGO Creative Commons License 2001.01.13 0 1 212
sajna nem velem történt meg....mesélték!
bp.-i koli /miért nem laktam ott?!?!?!??!/.4 ágyas szobák. borgőzős buli utáni hangulat. előkerül a szexlap....bekeményednek a farkak...és mind a 4 pasi egymásnak esik! amit aztán elég rendszeresen csináltak....

ezzel az a baj, h mindíg mással történnek a dolgok, és nem velem! :( de azért én sem panaszkodhatom! :) bár azok nem koleszos élmények... :)

free_man Creative Commons License 2001.01.12 0 0 211
tökéletesen egyetértek másnak nincs története?
Előzmény: eksön_ (210)
eksön_ Creative Commons License 2001.01.11 0 0 210
Kezdünk offok lenni, hathatós közreműködésemmel. van itten pedofília topik is, talán folytassuk ott, ugyis hónapok óta halott. valami olyasmi acíme, hogy Valóban pedofília?
eksön_ Creative Commons License 2001.01.11 0 0 209
Azt hiszem, a nagyobb részével nem értek eget annak amit írsz. Szerintem a baj ott kezdődik, amikor a gyerkek függőségét kihasználva, az akaratát hajlítva, a szexuális kapcsolattal kiszolgáltottá teszik. ( nyilván az nem vitás, hogy az erőszak elfogadhatatlan) Mert a gyerek ugyan érezheti, hogy az a dolog neki is jó, de a legtöbbnek nincs rálátása arra, hogy ezt nem csak attól a valakitől kaphatja meg, aki így kihasználja. Abban is van igazság, hogy a nevelési hiányosságok, az álszemérmes nevelés még kiszolgáltatottabbá teszi a gyereket, de a közvetlen vétkes akkor is az, aki ezt kihasználja.

Ez persze egyénektől függően változik, de mégis szükség van az erkölcsi tabukra és a jogi tiltásra is e témában, mert ha itt valami szürke tűrésbe mennénk át akkor elfogadnánk a jól sikerült ilyen kapcsolattokkal a súlyos pszichikai vagy testi károsodást is. Azzal persze teljesen egyetértek, hogy a legális szex korhatárának irányultságtól függetlenül ugyanannak kell lennie.

Előzmény: Kéknyuszi (208)
Kéknyuszi Creative Commons License 2001.01.11 0 1 208
Szevasztok mindenki!

Hát bizony ez a pedotéma megosztja a közvéleményt úgy látom. Szerintem nem lehet ebben sem általánosítani. Az biztos hogy az erőszak utálatos dolog akár felnőttről akár gyerekről van szó.
De a gyerekekkel kapcsolatban akkor is erőszakra gondolnak ha ilyesmiről szó sincs. A leírt sztoriból kiderült hogy a srác naív volt, de ettől még nem vált kellemetlenné számára a váratlan kaland. Sőt a mai napig jó szívvel gondol a férfira aki elcsábította. Nem hiszem hogy egy 14 éves srác egyértelműen éretlen lenne egy ilyen kalandra, még akkor sem ha addig nem is hallott ilyesmiről. Mielőtt bárki félreértene ezzel azt akarom mondani hogy nem mindenki egyszerre érik meg egy jó kis hancúrra. Van akit 18 évesen is sokkol a dolog, van akit nem ejt kétségbe 14 évesen sem. Azt hogy egy 14 éves gyerek ne tudná eldönteni hogy ez neki jó vagy nem, ostoba sunyi manipulatív ideológiának tartom. Szerintem egy gyerek SOKKAL INKÁBB el tudja dönteni hogy neki mi jó és mi nem, hiszen nem zavarják annyira a társadalmi elvárások, vagy nem is tud igazán róluk. A baj akkor kezdődik ha "felvilágosítják"
hogy bűnt követett el. Én nemhogy 14 de 12 éves sem voltam amikor már tudtam hogy mihez (kihez) vonzódom, és nem hiszem hogy ez bármiféle befolyásolás eredménye lett volna. Azt sem hiszem hogy ez természetellenes volt. Persze más dolog valamiről álmodozni és más valamit megtenni, de én úgy érzem nekem inkább az okozott lelki törést hogy nem volt kivel megtennem amire annyira vágytam. Szóval nem vagyunk egyformák, ezért kár is lenne kijelenteni hogy egy 14 éves srác erre éretlen. Az pedig hogy valaki meleggé válik egy élmény hatására, az egyszerűen nevetséges. Senki sem válhat meleggé akinek nincs rá egyébként is hajlama. Hogy egyébként elfojtotta volna ezt a hajlamot az lehet. De kinek jó ha nincs tisztában önmagával, ha elfojt magában valamit? Lehet hogy ez könnyebbnek tűnik de biztos vagyok benne hogy az ilyen emberek nem lehetnek igazán boldogok. Mondvacsinált csakazértis boldogságban nem hiszek.
Bocs hogy egyszerre több témát érintettem, biztos zavarosnak tűnik amit írtam.

jinjang Creative Commons License 2001.01.11 0 0 199
Örülök, hogy megszólaltál free_man, nem szeretek én más nevében beszélni, nem is helyes.

Most egy kis öncenzúra:
"És free_man-ek már most dönteni-e kell." Akarom mondani: döntenie kell.
"ez egy nehéz sors, amiért nem kell kapálózni" = ez egy nehéz sors, amiért nem kell két kézzel kapkodni

No, hát ha úgy érzed, hogy nem befolyásol más, akkor az úgyis van jól. De azért szerintem olvasgasd szorgalmasan a meleg topikokat, mert tanulni sohasem árt, és jobb az, ha más hibáiból tanul az ember, és nem kell a sajátjából.

(off: :-)) No tessék, kezd olyan érzésem lenni, hogy itt én játszom az a szerepet, amit Elelphant a Meleg szélben.)

free_man Creative Commons License 2001.01.11 0 0 198
Most elmondom azt hogy én mit is érzek és hogyan élem ezt meg valójában ha már ti elmondtátok hogy mit érezhetnék.
Amint már az kiderült Gergő mint egy szép emlék maradt meg számomra, de ezt most felejtsük el. Hogy mennyire befolyásolt ez az esemény a későbbiekben? Erre a válasz az hogy itt vagyok, és veletek "vitázok",vagyis elég nagy annak a valószinüsége hogy ha ez az eset nem történik meg soha nem merülne fel bennem hogy esetleg fiuval is ... vagy ilyen témáról még csak beszélgessek is. Lelki gondokat nem okozott az esemény, vagyis nem tartom rendellenesnek azt hogy ilyen gondolatok merülnek fel bennem. Masturbálás közben NÉHA rá gondolok de az esetek többségében (a) lányra.

Coito "...ráadásul te is akartad....."
Az hogy akartam egy kicsit tulzás azt sem tudtam mit kellene akarnom. mondjuk inkább azt hogy nem tiltakoztam az ellen ami jó volt.
"biszexualitásról hallottál.....?"
igen hallottam de (még) nem tartom magam annak.

Dan

"Igazából a középkori keresztény erkölcsi diktatúra a felelős a pedofília mai teljesen negatív megítélése miatt." hogy ez igaz vagy nem én nem tudom, de szerintem is békén kell hagyni a gyerekeket legyen az hetero bi vagy homo, és ez az én erkölcsi felfogásom.

"esetleg homoszexuálissá válik" nem, azért mert GYEREK (16 éven aluli)

"Ha rászánod magad" nem tartom kizártnak de ez a jövő titka.

Elephant
"Nem úgy tűnik, hogy túltette magát a történteken. Szóval egy 14 éves srác nem érett a szexre (fizikailag igen), főleg nem egy ilyen homoszexuális kapcsolatra." Tudatosan tul tettem magam rajta most hogy a tudatalattim mennyire befolyásolja ...???? Különben egyetértek veled.

Jinjang
legalább annyi biztatás van mint ellenérv a bennem lévő enyhe kettősséget nem sikerült még semerre sem billenteni (itt most nem is ez a cél)ha érted mire gondolok és szerintem ezt a döntést mármint "teremtsek-e kapcsolatot fiukkal?" magamban fogom meghozni, nem befolyásol hogy mit mond más.

Dan
"Vannak az életben olyan dolgok, élmenyek, amiket meg kell tapasztalni, amiket nem szabad kihagyni, hogy teljesnek érezhessük az életünket."
Köszönöm

Remélem mindenkinek válaszoltam
Összefoglalva: az élmény szép volt, lehet hogy emiatt most kicsit másképp gondolkodom de ezt nem tartom rossznak. A pedofiliát ennek ellenére rossznak tartom, mert: 1.OK nekem nem lett semmi bajom de lehet más gyerekben méllyebb nyomot hagyott volna, vagy hagyott is (?). 2. Egy gyerek - mint én annak idején - nem tudja megitélni mi a jó és mi nem mindig választ egy "példát" akit követhet és akinek tanácsait tetteit helyesnek értelmezi. Ezért az idősebb indig kihasználhatja a fiatalt. (azzal is tisztában vagyok hogy gergőnek én nem jelentettem olyan élményt mint amilyet ő nekem tehát valahol ő is kihasznált)

jinjang Creative Commons License 2001.01.11 0 0 196
Szia Dan!

Sejtettem, hogy belédgyalogolok, pedig nem akartam.
<< "nekem Dankeló + coito írása nagyon toborzás-szerűnek tűnt"
Azt hiszem, rosszul látod.>>
Nem azt írtam, hogy toboroztok, csak azt, hogy ilyen a hatása a mondataitoknak rám. És talán másokra is. És ez szerintem nem szerencsés.

" Megkaptam az élettől azt, amire vágytam, s megnyugodott a lelkem. "
Örülök neki! És annak is, hogy ezt leírtad. Így teljes a kép. De ez csak a te egyedi eseted, és nem biztos, hogy másnál is így működik. Az jó, ha leírod, hogy én így és így éltem meg ezt a szituációt, de az ilyen mondatok, hogy "Ha rászánod magad, s szerintem rá fogod, mert hajt egy belső kényszer, s nem tudod elkerülni, vagy ha mégis, akkor örökre hiányozni fog benned valami, szóval akkor ne őt keresd a többiekben.", akkor olyan, mintha a saját érzéseidet kivetítenéd free_man-re/be. Én pl. az írása alapján enyhe nosztalgikus vágyódást éreztem ki belőle, nem "belső kényszert".
"Vannak az életben olyan dolgok, élmenyek, amiket meg kell tapasztalni, amiket nem szabad
kihagyni, hogy teljesnek érezhessük az életünket."
És vannak, amiket jobb kihagyni, mert több kárt csinálnak, mint hasznot. És utólag nagyon megbánja az ember. És free_man-ek már most dönteni-e kell. Abban, hogy mennyire fontos neki ez a dolog? Ha fontos, ha nagyon fontos, ha tényleg belső kényszert érez, akkor igen, én is azt mondom, hogy próbálja ki. De ha egyébként nem olyan lényeges ez neki, akkor szvsz ne kockáztasson.
"Én nem azt akarom, hogy meleg legyen, hanem azt, hogy boldog. " Én is csak ezt akarom. És szerintem talál ő enélkül is elég örömet az életben, hogy boldog lehessen.

"Soraid mögött azt érzem, hogy bár a felszínen szimpatizálsz a melegekkel, legbelül azért
alacsonyabbrendűnek, természetellenesnek tartod a homoszexualítást, amitől óvni kell az
embereket. "
Afrancokat!! Csak az én meleg barátaim megosztják velem a problémáikat, és bizony van nekik abból csőstül. Lehet, hogy te, mivel (amennyire én értettem) nem vállalod fel nyíltan a nemi orientációd, nem kerülsz nap mint nap szembe azokkal a problémákkal, amivel ők, de pl. a titkolózás miatt neked is lehetnek gondjaid. Én mindenestre nem tartom olyan irigylésre méltó állapotnak, ha valaki bármiféle módon eltér a társadalom által (és nem általam) normálisnak tekintett állapottól. De ez nem csak a melegekre, hanem pl. a fogyatékosokra, a tartós betegekre is vonatkozik. Egyszerűen szerintem ez egy nehéz sors, amiért nem kell kapálózni, ha nem muszáj.
Másrészt meg megfigyeltem, hogy a melegek közül sokan identitás zavarokkal küszködnek. Keresik a helyüket a világban, keresik a kapaszkodókat, amivel megőrizhetik lelki egyensúlyukat a környezet megvetése, kiközösítése ellenére, azzal szemben is. És egy ilyen kapaszkodó sokakban, hogy hajlamosak meleget látni abban is, aki nem az. Szemléltetésképp:
Annak idején az általam és Elephant által oly nagyon favorizált "undorító" topikban többször fölmerült, hogy az emberek hány %-a homoszexuális. Ami a jellemző volt (legalábbis bennem ez maradt meg), hogy a toleráns heterok nem vitatkoztak a szakirodalom számaival, a "101 %-os" (:-) ha olvastad azt a topikot végig, akkor érted a poént) heterok kevesebbnek tartották a melegek számát, a melegek közül viszont legtöbben azt állították (amennyire emlékszem Elephant is, de bocs, ha nem), hogy a szakirod. csúnyán lebecsüli a melegek számát.

"Egyébként a téma abszolút ide tartozik, nem tudom, miért vagytok annyira elfogultak Elephanttal az "undorító" topic iránt?"
Szerintem itt coito koleszos homoszex élményeket akar olvasni, és nem a mi elvi vitánkat. Az említett topik meg eddigi történelme nagy részében az elvi vitáknak adott teret. Hogy én miért vagyok elfogult, azt minap meg is írtam benne. Elephantot nem tudom.

jinjang

Előzmény: Dankelo (195)
jinjang Creative Commons License 2001.01.11 0 0 194
Hát én ebbe nem akartam beleugatni a pálya széléről, inkább megírtam free_man-nek a gondolataim emilben (remélem, benéz időnként a ládájába), de most már úgy érzem, hogy meg kell nyilvánulnom.
Szóval Elephanttal vagyok egy véleményen. Nem csak a szex, hanem minden más esetében az első élmények döntően befolyásolják az ember hozzáállását az adott dologhoz. Amin később persze lehet igazítani, de akkor is sokat számít. És ha az ember első (méghozzá a legeslegelső, mert az írás szerint free_man még maszti szinten se foglalkozott addig a dologgal, és minden szempontból tájékozatlan volt) szexuális élményei rendkívül kellemesek és gyönyörteliek, akkor nem csoda, ha olyan szituációk után vágyakozik később is, mint amilyenben azokat átélte. És ha ez homoszexuális helyzetben történt, akkor tényleg könnyen kialakulhat az orientáció efelé. Még akkor is, ha egyébként eredendően nem ilyen beállítottságú az adott egyén. És attól, hogy nekem igazán semmi bajom a homoszexuálisokkal (hisz ismertek), még nem gondolom, hogy azzá kellene nevelni valakit, aki nem az. Pláne azért nem, mert ha belegondoltok, nem olyan fenékig tejfel az élete egy homo vagy biszexuálisnak! (ld. a társadalom intoleranciája)
És úgy csöndben megjegyezném, hogy éppen ezért nem kellene valakit arra biztatni, hogy meglévő fantáziáit a témával kapcsolatban tegye át a valóságba, mert mi történhet:
a./ nem tudja ugyanolyan örömmel átélni az élményt, mint gyerekként, amikor fel se fogta, hogy mit csinál => a szép élmény mellé begyűjt egy rosszat, ne adj isten, megundorodik az egésztől
b./ ugyanúgy élvezi a dolgot, mint először => 'rákap', és utána kezdődnek a problémák; ld. titkolózás, kirekesztettség érzés, bűntudat stb.
Szvsz egyik variáció sem hiányzik free_man-nek, pláne, hogy láthatólag nagyon jól elvolt eddig a lányokkal is. Akkor meg minek?
Nem tudom, de nekem Dankeló + coito írása nagyon toborzás-szerűnek tűnt. Én meg nem szeretem a 'ez is buzi, az is buzi, lám, milyen sokan vagyunk, akkor én sem vagyok csodaborgár'-stílusú önigazolásokat.

Mondjuk ez az egész polémia kicsit off itt, inkább a Miért tartják undorítónak ...-ba való.

jinjang

Előzmény: Elephant (190)
nox24 Creative Commons License 2001.01.11 0 0 192
helló mindenkinek!

A középiskolát egy vidéki városban végeztem el ahol kollégista voltam. Egyszer a szobatársaimmal kártyáztunk és aki kiesett az atöbbitől először csak a nadrágogján keresztül majd alsónadrágján át pár ütést. Mivel magam elég sürün kiestem eléggé sokszor kaptam a fenekemre, de azért én is adtam rendesen. A dolog annyira izgató volt hogy késöbb egyre inkább keresktem a lehetőséget hogy fiukat fenekelhessek.
mi a véleményetek! Van valakinek hasonló élménye amit megosztana velem ami gyerekkorában vagy kamaszkorában megesett?

Törölt nick Creative Commons License 2001.01.10 0 0 191
Engem érdekel a dolog:-))
Előzmény: bibib (175)
Elephant Creative Commons License 2001.01.10 0 0 190
Hagyjuk má' szegény görögöket békén.

Szóval, az egy dolog, hogy ma a 14 éves kölykök dugcsiznak. De érettek rá? Valószínűleg nem. Mindegy, felőlem azt csinálnak, amit akarnak. A lenti sztori viszont azt bizonyítja, hogy a srácnak fogalma nem volt arról, hogy mi fog abban a szobában történni, mert egy érett ember a "gyere át tévézni" mondat után tudja, hogy szex lesz, nem pedig Legyen ön is milliomos. A srác teljesen éretlen volt, és ezt egy idősebb faszi gátlástalanul kihasználta. Az első szex (és főleg a kapcsolat típusa) valamennyire meghatározza az elkövetkezendő kapcsolatok jellegét, és az ember viszonyát a nemiséghez. És tessék, a srác most egy jó pár éve félbeszakadt kapcsolat után vágyakozik. Nem úgy tűnik, hogy túltette magát a történteken. Szóval egy 14 éves srác nem érett a szexre (fizikailag igen), főleg nem egy ilyen homoszexuális kapcsolatra.

Előzmény: Dankelo (189)
Elephant Creative Commons License 2001.01.10 0 0 188
Igazából a középkori keresztény erkölcsi diktatúra a felelős a pedofília mai teljesen negatív megítélése miatt.
Azért én mégsem szeretném, ha harmincéves palik 14 éves srácokat csábítanának el a szobájukba mesztelen tévénézésre. Nekem valahogy nem tűnik kedves Gábor túlságosan romantikus, vagy éppen épelméjű személynek. (Bár nekem sántít maga a történet is - de én már csak ilyen kötöznivaló kötözködő vagyok.)
Előzmény: Dankelo (187)
coito_erGO Creative Commons License 2001.01.10 0 0 186
14? miért kell elítélni? heteró esetben simán dugnak már az emberek...ráadásul te is akartad.....legalább is, h jó volt, az tuti....és nem tiltakoztál....

biszexualitásról hallottál.....?

Előzmény: free_man (185)
free_man Creative Commons License 2001.01.10 0 1 185
coito_erGO

Hát igen. Visszatekintve nagyon csunya dolog és valahol én is elitélem. De bennem mégis szépnek maradt meg. 14 éves multam.

Dankelo

Tökéletesen igazad van. Szerintem sem élte túl vagy ha túlélte most fizikai és szellemi fogyatékosként él valamelyik lerobbant börtönben vagy a jobbik esetben szociális otthonban, vagyis biztos nem fog többé gyerekekhez nyulni.
Abban az időben ezt, ott így intézték csak a történetet nem akartam ezzel "terhelni".

Tudom hogy nem volt helyes amit tett, én akkor is sajnálom. Nem lehet engem megérteni?

Megfordult már a fejemben, de a lányokat nem hagynám el. Néha kifejezetten szeretném egy fiuval csinálni, többnyire hosszabb kielégületlen időszak után jönnek az ilyen gondolatok,
máskor meg nem. Van ezzel más is így? A másik kérdés ki a hozzámvaló? Aki olyan mint Ő :))? lehet hogy más is bejönne? talán.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!