Keresés

Részletes keresés

EOwyn Creative Commons License 2013.04.03 0 0 2353

Tibi, köszi az infókat. Azt hiszem, ki fogom próbálni. Te is Lőrincen voltál? Használtál előkészítő termékeket?

Előzmény: kovacsti78 (2352)
kovacsti78 Creative Commons License 2013.03.29 0 0 2352
Sziasztok!Én az eddigi 17 kezelést nem egyszerre, hanem majnem 1 év alatt kaptam, elosztva. Valóban nem volt olcsó 11ezer Ft/kezelés, de a 10 hónapnyi táppénz és az orvosokra, gyógyszerekre, utazásra stb. költött pénz ezt jócskán meghaladta. Nekem azzal indokolták a 17 kezelést (aminek még nincs is vége, mert az idén még kb. 6-ot fogok kapni), hogy a töménytelen gyógyszer, vegyszer kiürülése nem megy egyik hétről a másikra, az lassú folyamat, és a candida gombát is nehéz kiölni, az is hónapok. Utána már csak legfeljebb évente egyszer megyek egy napra 3-4 kezelésre. Természetesen az előkészítés nem kötelező, de az aloe vera gél fogyasztható közben. Az a helyzet hogy a vitaminokat, ásványi anyagokat pótolni kell, mert ételt nem ehetünk, de lehetőleg ne szintetikus gyógyszergyári termékből. Ez természetes anyag. A kezelés után ki-ki egyéni döntése mit fogyaszt. Ami terméket írtam tegnap, eddig az volt a legjobb a számtalan "csodaszer" közül, amiket ajánlottak nekem, és ennél is maradtam. Mint mondottam 1 éve tökéletes a vérképem, gyulladás 0. A sok kezelés azért is kellett még hogy lehetőleg vissza se jöjjön a betegség. Bár furán hangzik, de minden egyes tisztító kúra után javul a szervezet immunitása. Annyira eredményes volt, hogy a Medroltól előjött több száz kiütésem az egész testemen 3 hét alatt elmúlt. Szebb és sűrűbb lett a hajam, erősebbek a körmeim, egészségesebb a bőröm, jobb az emésztésem, csökkent a teltségérzetem, fittebb lettem, vidámabb, kipihentebb és még a memóriám is javult. Ezek voltak a mellékhatások. A feleségem azt mondta, hogy a következő kúra alkalmával Ő is bejelentkezik kezelésre, mert nagyon tetszik neki, amit lát rajtam. Tudjátok életmódbeli tanácsként vele is közölték az orvosok, hogyan kell gondozni egy mozgásában korlátozott autoimmun beteget hosszú évekig vagy egy életen át. Akkor volt 1 hónapos a kisfiúnk. (szörnyű időszak volt) Hát engem nem kell gondozni senkinek. Villanyszerelő vagyok és úgy létrázom, dolgozom mint 10 évvel fiatalabb koromban. Aki most meglát, az elképzelni sem tudja hogy hogy 1 éve még a wc-ről is alig tudtam felállni.Üdv: Tibor   
.ETNA. Creative Commons License 2013.03.29 0 0 2351
Köszi, az un. előre összeállított "ajánlott csomagokat" nem igazán szeretem, mert nem vagyunk egyformák, pl. az egyszerű Béres cseppet sem tudja mindenki egyformán használni (pl. elviselhetetlen gyomorfájás stb.). Én sem értettem, hogy miért van szükség olyan sok kezelésre, ráadásul félévente ismételni, tünetmentesség esetén? Hááát, nem tudom, lehet, hogy az is számít, hogy ki mióta beteg, mióta szed gyógyszereket? Igaz, hogy a honlap alapján, ez nem feltétlenül tűnik a legfontosabb szempontnak.

Egyébként valamelyik amerikai írportálon olvastam, hogy volt egy amerikai, idősebb pasi, aki különösebb ok,vagy erőfeszítés nélkül, egyszer csak meggyógyult az RA-ból... de jó neki:-)

Azért ez a friss "szösszenetben" olvasható mondatocska is elég érdekes: " A világon eddig egyébként csak egy felnőttet sikerült kigyógyítani az AIDS-ből 2007-ben, de az a terápia túl bonyolult volt ahhoz, hogy széleskörűen lehessen alkalmazni." - szerinted?! Hm!
Előzmény: yorkylove (2350)
yorkylove Creative Commons License 2013.03.29 0 0 2350

En megkerdeztem az arakat. Nekem a kezdo - biocsomagra- 37 ezret mondtak, a honlapon 33 e van fent. Ez a Forecer termek valamelyik itala ha igaz. Kezelesenkent az osszeg 11 e kerul. En is kerdeztem hany kezelesre lenne szukseg, de azt mondtak mivel nalam kialakult betegsegrol van szo 3 biztosan nem eleg.  Ettol fuggetlenul a 17 kezelest en nagyon soknak talalom, hisz ami nem jon ki a 3 alatt az mar szerintem nem is fog, radasul ennyire surun es sok kezelest csinalni nem tudom van-e ertelme. Foleg,hogy Tibor 1 honap utan ( ami kb. 4-5 kezeles volt, igy irta) teljesen tunetmentes lett. De lehet aztan ennek is van szakmai magyarazata, amihez en nem ertek.

Előzmény: .ETNA. (2349)
.ETNA. Creative Commons License 2013.03.28 0 0 2349
Kuruzslókra tényleg kár áldozni, a dokik pedig sosem fognak tudni mást tenni, mint betartani a protokollt, ami egyszer egy orvos-team felállított... csodát nem is kell tőlük várni:-) Bár olykor sikerül nekik is... azt azért nem hiszem, hogy pusztán szakmai presztizsből "idegesítené" őket, a gyógyulásod, inkább csak nem tudnak vele mit kezdeni...
Elég hihetetlen, hogy olyan mélyre süllyedtek az emberek, hogy fenyegetnek, csak mert nyilvánosságra hoztad a gyógyulásod történetét. Szerintem ne foglalkozz velük, Magyarországon nem szokás a nyíltság (ld. egyszerű példa: rejtőzködő lottó nyertesek stb.).

Velem is történt már 2-3 megmagyarázhatatlan dolog... úgy döntöttem, hogy kb. pont teszek rá, hogy elhiszi-e valaki vagy sem, mert én pontosan tudom, hogy mi történt... mások pedig... kit érdekel:-) Liv Ullmann írta valamelyik könyvében (nem emlékszem, hogy a Változások vagy a Választások címűben), hogy az évek során megtanulta, hogy a sorsa.. az élete, ne függjön mások magatartásától. Ez tetszik nekem, szerintem lépj Te is tovább és ne foglalkozz másokkal, a betegtársaknak elmondtad a lényeget.

Olvastam a honlapjukat, kb. 3-4 alkalmat írnak, Neked miért van/volt szükség ilyen sok kezelésre? Vagy ez személy-függő? Írnál az árakról, a honlapon nem szerepel, csak az előkészítő étrendkiegészítő.. vagy milyen csomag ára. A vizsgálat, ill. egy-egy kezelés árát lenne jó tudni. Előre is köszönöm.

Előzmény: kovacsti78 (2348)
kovacsti78 Creative Commons License 2013.03.28 0 0 2348

Sziasztok!

Nem nagyon szeretnék senkivel vitába bonyolódni. A hozzászólók véleményét tiszteletben tartom, de folyamatos fenyegetéseket kapok ismeretlenektől, hogy álljak le a hazugságokkal, mert ez lesz és az lesz, már a családomat is fenyegették.

Mint mondottam, mindent amit állítok 3 független klinika által leírt ambuláns lapokkal, kórházi zárójelentésekkel, vizsgálati dokumentumokkal, vérképekkel stb. alá tudom támasztani, de a netre személyi adatokkal való visszaélés miatt nem teszem fel, de bárki láthatja, aki felkeres.

A termék: http://forevergreen.lapunk.hu/

Igen, egy magyar kutató- és gyermekorvos küldte nekem Amerikából és ugyanannyiért rendelem az interneten, mint bárki más. 

A hidrocolonterápia valóban nem az egyetlen módja a béltisztításnak, de messzemenőleg a leghatékonyabb az nem vitás. A kijövő lerakódások mintáit laboratóriumban vizsgálták, többször is Bp-en. Meglepő, hogy mi minden kijött onnan és úgy, hogy előtte 1 napos hashajtáson vagy túl. (tehát már csak tiszta víz ürül látszólag) Voltak ott vírusok, herpes, baktériumok, nehézfémek, candida albicans és ezek toxinjai, gyógyszerszármazékok, vegyszerek stb.

Én már mindent elmondtam, amit lehetett, tudományos vitákat kerülöm, mert nem értek hozzá, csak a történtekről számolhatok be és nem szeretnék állandó fórumozó lenni, de e-mailben bárkinek válaszolok.

Azért még annyit hozzáteszek, hogy senkit nem agitálok arra, hogy hagyja el az orvosi terápiát, de nálam kudarcba fulladt minden próbálkozásuk, amit el is ismertek a végén. A háziorvosom, és üzemorvosaim külön gratulációjukat fejezték ki és minden orvosi leletemből másoltak maguknak.

Az immunológusoknak nem vagyok sikertörténet, mert a gyógyulásomhoz abszolút semmi közük nem volt, mindenki másnak igen, aki ismer és látott akkor, amikor olyan cefetül szenvedtem.

Azzal zárom soraimat tanulság gyanánt, hogy visszaidézem a kezelő immunológus prof. szavait, amit a legutolsó kontrolon (2012. szept) mondott nekem.

Megkérdeztem tőle:  Professzor Úr! Ön is láthatja, hogy jól vagyok és minden eredményem negatív gyógyszerek nélkül. Hogy is van ez? Nem ezt ígérték nekem.Erre azt mondta: ÖNNÉL A TERMÉSZET MEGOLDOTTA AZT, AMIT MI NEM TUDTUNK. RITKASÁG.

Mindenkinek gyógyulást és kitartást kívánok és azt, hogy megtalálja a neki megfelelő hatékony megoldást. Nekem sikerült, de addig rengeteg kuruzsló is bepróbálkozott nálam.

üdv: Tibor

 

.ETNA. Creative Commons License 2013.03.28 0 0 2347
Ez aranyos, "nem akarsz reklámozni" miközben egy másikról ("Wellstar) azt írod "meg sem közelíti". Csak szólok, a negatív reklám is reklám:-)) Nem mellesleg, azt, hogy mit szedsz, simán leírhatod itt, csak ne fényezd túl, egyszerűen közöld a nevét és slussz-passz. Ha visszaolvasol, tapasztalhatod, hogy különböző gyógyszerek nevét(amiket szedünk, amiket orvos ír fel stb.) mi is leírjuk, ez nem tilos a fórumon.

Amerikau "kutatóorvos" küldött Neked... vagyis a netről rendelhető ez a plankton-készítmény?
Előzmény: kovacsti78 (2345)
yorkylove Creative Commons License 2013.03.28 0 0 2346

En is erdeklodtem par helyen. Osszefoglalva :

 

 Hogy mennyire gyógyítja az autoimmun betegségeket a  légnemtes colon hidroterápia‏ ?

Az  autoimmun problémákat több ok okozhatja, ilyenek
--a szennyező anyag, nehézfém lerakódás az agyban, az adott szervben,
--a bél átereszt olyan emésztetlen fehérjéket, amelyek  felületi tulajdonságai közel megegyeznek a saját sejtek felületi tulajdonságaival, így összekeveri őket az immunrendszer,
--ételallergia miatt nem tökéletes az emésztés,
--lelki eredetű problémák hatására alulműködik valamelyik szerv, így ebben paraziták telepednek meg,
--tápanyag hiány következményeképpen gyengébb az immunrendszer,
--a szervezetben fellépő gyulladások következtében, amiben a d vitamin hiánya, omega 3 /omega6, 9 zsírsavak rossz aránya, magas vércukorszint lehet a ludas.
Elképzelhető persze ezek kombinációja, vagy más okok is. Így bonyolulttá válik a kérdés.
A béltisztítás, aminek nem feltétlenül a colon hidroterápia az egyetlen járható útja
a második problémát küszönböli ki. Így az immunrendszer is jobban működik, ami kihatással van a szervezet komplex méregtelenítésére is, de nem biztos, hogy ezt meg is oldja, hisz például az agyban lerakódott higanyt az immunrendszer biztos nem tudja eltávolítani.  A béltisztítás következményeként beállhat az autoimmun probléma tünetmentessége, vagy megszűnése is, de biztos nem mindenkinél ez a helyzet. Addig  amíg nincs olyan statisztika, ami megmondja, hogy 100 autóimmun probléma közül, hány vált tünetmentessé, egy évre, 2 évre, stb. addig a lehetséges gyógyulás nem garantalt.

Előzmény: kovacsti78 (2345)
kovacsti78 Creative Commons License 2013.03.27 0 0 2345

Sziasztok! Megpróbálok válaszolni a kérdéseitekre.A kolonhidroterápia alkalmával megszabadul a szervezet a vastagbélben lévő méreganyagoktól, a hasznos és káros baktériumoktól, candida gombától, lerakódásoktól. A szervezet megszabadul egy nagy tehertől, amivel az immunrendszer bírkózik.Köztudott hogy az immunrendszer 75%-a a vastagbélben van. De részletesen Till György úr tud erről beszámolni:http://colonhidroterapia.hu/Volt egy Lupusos hölgy is ott, a sok más súlyos beteg mellett is akiket kikezeltek. 11 éve teljesen tünet mentes, panaszmentes és nem szed semmilyen gyógyszert.

www.youtube.com/watch?v=BrWKRMQH1K4

Nálam az eredmény meghökkentő volt és  viszonylag gyors. 1 hónap alatt rendeződött vérképem. Pedig amíg kezeltek a klinikán magas volt a GOT, GPT, húgysav, CK, CRP, LDH, antitestek.stb, alacsony a vas, kálium, kalcium, TSH stb) Ezek a laborok 1 hónap alatt rendeződtek, minden gyulladás megszűnt, elmúltak az izom- és izületi fájdalmaim. Először engem is kinevettek az immunológiai kontrolon, aztán amikor eléjük tettem a hozott laboreredményt és fekvőtámaszokat végeztem, futottam, már nem nevettek. A szerológia is leletem is negatív lett!!!Amúgy nem teljesen algát fogyasztok, hanem egy folyékony tengeri fitoplankton készítményt, amit Amerikából küldött nekem egy kutató orvos és nem megfizethetetlen az ára, rendszeresen rendelem.  Nagyon eredményes sejtregeneráló viatmin és ásványi anyag sűrítmény. Ezt kapják a NASA pilótái is. (de nem kívánok terméket reklámozni, legfeljebb e-mail-ben elküldöm a nevét) A Wellstar ezt meg sem közelíti, ismerem azt is.A háziorvosom, ha találkozunk az utcán nem akar hinni a szemének. A 10. emeletre is könnyedén futok fel és 30 fekvőtámaszt is bármikor lenyomok, pedig nem voltam soha egy erőművész. Kénytelenek voltak a legutóbbi klinikai kontrolon ráírni a vizsgálati lapra, hogy immunterápia nem indokolt. Máig tanácstalan az orvosi team, akik majdnem nyomorékká tettek.A colonhidroterápa nekem 3 havonta kellett. Alkalmanként 4-5 kezelés. Az elmúlt 1 évben kb. 17 kezelést kaptam, de az állapotom is súlyos volt. Most már elég félévente járnom.Teljesen jól bírom a fizikai munkát is, semmi panasz.A kezelés nagyon sokat dob az egészségi állapotomon. Sokkal a jobb közérzet, erőt, jó kedvet, jobb emésztést és alvást és még sok pozitív eredményt hoz.Semmilyen biocsomagot nem fogyasztottam. A kezelés előtt és alatt szilárd ételt nem ehetek, az ionokat és ásványi anyagokat valamint a bélflóra helyreállítására probiotikumot kaptam folyadék formájában.Természetesen orvostól ne várjátok, hogy ezeket a termékeket és a kezeléseket támogatni fogják. Nem ebből vizsgáztak az egyetemen, és nem ezért fizet a gyógyszergyár.Remélem segíthettem.Tibor 

yorkylove Creative Commons License 2013.03.27 0 0 2344

Kedves Tibor !

 

Köszönjük, hogy megosztottad velünk gyógyulásod történetét. De szeretnék kérdezni pár dolgot.

A kezelés mekezdése elött milyen "biocsomagot" kellett fogyasztanod, pontosan miből vagy mikből állt ez ? Hány kezelés után érted el a mostani állapotodat ? Milyen gyakran voltak nálad a kezelések ?

Előzmény: kovacsti78 (2339)
schow 57 Creative Commons License 2013.03.27 0 0 2343

Örülök, hogy jól vagy és jól is nézel ki.

 

Átkozott ez a betegség ez a kis fórum viszont remek, ahol tudunk segítünk egymásnak habár én elég új vagyok itt  viszont figyelemmel kisérem társaim életét hisz mindenkitl lehet tanulni.

 

Keresgélünk mert a "nagytudásuak" egyenlőre csak a tüneteinket képesek elnyomni mi viszont gyógyulni szeretnék.

 

Magunkban folytjuk inkább ha valamire rábukkantunk mint nevetség tárgyának tárgyává legyünk.

 

Pedig én is azt mondom aki keres az talál..viszont ami miatt mégsem mer az ember beszélni dolgokról azért van mert az elmúl évek alatt kuruzslók hadával léptünk kapcsolatba akik kihasználták a beteg embert talán ők sem szánt szádékkal tették viszont elérték, hogy félünk az újabb csodamódszerektől ami nem két fillérbe kerül.

 

Jól érzem magam viszont soha nem merem kijelenteni, hogy meggyógyultam...Voltam 11 évig tünet mentes pedig  a hlál torkából húztak ki..és újra beindult az immunrendszerem ellenem.

 

 

Lenne egy kérdésem. " az immunredszer új erőre kap újraépíti önmagát"  Mitől kap új erőre, hisz a legerősebb immunrendszerük a csecsemőknek van mikor anyatejes táplálékot kapnak, majd ahog yöregszünt

pont ez a probléma, hogy az immunrendszer nem képe újra erőre kapni és kb. 3o éve skor fölött sorra érkeznek a betegségek.

 

Ezzel a módszerrrel én próbálkozom..azaz ráveszem a saját szervem, hogy éítse újra az immunrednszerem és gyógyítson meg. /Debrecenben ez az egy dolog az elfogadott  orvosi körökben mivel három immunbeteget mentettek meg a módszerrel./

 

Tudják hol a hiba ennek örülök nagyon de a módszert nem ismerik.

 

Még egy dologra felhívnám a figyelmed és vedd komolyan sajnos kettő évig fogyasztottam algát /wellsar/

"

Az alga pedig, hogy miért veszélyes, leírom, mert nagyon kevesen tudják. Ezt kb. 10 éve mondta nekem személyesen egy beszélgetésükkor
Prof Dr. Ember István a Pécsi Tud. Egyetem tanára. Az algák sejt szaporodást, sejt búrjánzást végeznek, ha több a szervezetben lévő káros, vagy roncsolódott sejt, nagy valószínűséggel azt fogja szaporítani, csak idő kérdése, hogy kinél mikor és hol jön elő a betegség. Sok már eltávolított daganatot vizsgáltak meg és a belsejében növényi eredetű szöveteket találtak. Az algát csak azoknak szabad enni, akiknek az égvilágon semmi bajuk sincs, de inkább azoknak sem."

 

Mindenkinek javulást kívánok.

 

 

 

 

Előzmény: kovacsti78 (2342)
kovacsti78 Creative Commons License 2013.03.27 0 0 2342
A gluténes élelmiszereket, lehetőség szerint kerülöm, bár nem hagytam el teljesen. Az egyéb növényektől nem tiltottak el. Azt mondták ha rendszeresen, úgy fél évente elvégfeztetem a légmentes colon hidroterápiát, akkor nem fog elő jönni semmilyen betegség, mert az immunrendszer új erőre kap, újraépíti önmagát. Fél évent járok kezelésre, de semmi gyógyszer. Sokkal jobban van az ember tőle, mint eddig bármiféle orvosi kezeléstől, gyógyszertől.
Evicke Creative Commons License 2013.03.26 0 0 2341

like. :-)

glutént és hüvelyeseket, krumplit eszel? mert ezek miatt válik áteresztővé a bél, ami aztán olyan anyagokat is átenged, amik befolyásolják az immunrendszert és ezáltal autoimmun betegséget okoznak.

nekem - szintén volt autoimmun betegént (RA) - 2 és fél éve nem volt a számban gyógyszer (még 1 sima fejfájásra sem), csak én a paleónak köszönhetem.

Előzmény: kovacsti78 (2340)
kovacsti78 Creative Commons License 2013.03.26 0 0 2340

Kedves Evicke!

Amiket az étrendől írsz egyetértünk, engem is hasonló tanácsokkal láttak el. Teljesen elhagytam pl. a cukrot, tejet és tejtermékeket étolajat. A vitaminokat és ásványi anyagokat egy algakészítményből pótolom folyadék formájában. Izombetegséggel kezeltek, minden ilyen irányú vizsgálatom pozitív volt, menni se nagyon tudtam, rengeteget szenvedtem, ahogy sok hozzám hasonló betegtárs. A kezelések után látványosan jobban lettem és minden klinikai vizsgálatom negatív lett, és már 1 éve rendban vagyok. Ha az időjárás engedi napi 20km-t kerékpározom és a 10. emeletre is felszaladok a lépcsőn. Aminek a legjobban örülök, hogy újra 8 órában dolgozhatom a munkahelyemen és 1 éve egyetlen szem gyógyszert sem szedtem be. Mindemellet még csak náthás sem voltam. Hát ami hatékony kezelés, akkor ez az. Mindenki veményét tiszteletben tartom, de az esetemet egyedülállónak tartják az immunológusok. Ez nem átverés, semmi anyagi hasznom ebből nem származik, csak azon ritka emberek közé tartozom, aki tényleg megpróbál segíteni ahozzám hasonló sokat szenvedett és reménytelen betegen.

Tibor

kovacsti78 Creative Commons License 2013.03.26 0 0 2339

Rajtam jó néhány colon hidroterápiás kezeléssel, némi étrendmódosítással és nagytisztaságú étrendkiegészítőkkel, 1 hónap alatt újra egészséges és munkaképes lettem, pedig az összes orvos , aki vizsgált  a rokkantosítást javísolta. A videón elmondom hogy történt. A kezeléseket Bp-en végezték: http://colonhidroterapia.hu/egeszsegkozpont

Evicke Creative Commons License 2013.03.26 0 0 2338

és mi volt ez a hathatós és gyors megoldás? pár szóban leírnád itt?

Előzmény: kovacsti78 (2336)
Evicke Creative Commons License 2013.03.26 0 0 2337

A tejben lévő kazein a gluténhoz (búzafehérje) hasonlóan az emberi fehérjékhez, ezért megtéveszti az immurendszert, ami hibásan reagál és önmaga ellen fordul. A kemény, hosszan érlelt sajtból az érlelés során eltűnik a kazein (tejfehérje).

Amúgy nem olvastál Szendi Gábor könyvet?? Mert mindegyikben jól el van magyarázva minden, ez is. Meg ha jól ismered a paleót, akkor ez evidens lehet neked. :-)

Azt írtad, joghurtot eszel. Na az pont elég az autoimmun folyamat kialakulásához...

Előzmény: yorkylove (2334)
kovacsti78 Creative Commons License 2013.03.26 0 0 2336

Kedves betegtársak!

 

Én is súlyos autoimmun beteg voltam. 34 éves férfi vagyok. Nagyon nehezen, de rátaláltam a megoldásra, méghozzá orvosok nélkül. Minden gyógyszert (steroidokat, Immurant, Trexant stb) azonnal abbahagytam és már közel 1 éve teljesen jól vagyok, semmi tünet, semmi panasz, tökéletes vérkép. Az ország egyik legjobb immunklinikáján kezeltek, de meggyógyítani nem tudtak. Most abszolút értetlenül állnak a professzorok, mert ilyet még nem nagyon láttak, az esetemet tanítják az egyetemen. Nézzétek meg a videómat! Remélem a segítségetekre lesz. További kérdés: kovacsti78@gmail.com

Keressetek bátran!

A betegségem: POLYMYOSITIS volt (szisztémás autoimmun izomgyulladás).

Rengeteg alternatív próbálkozás után, de végül ráakadtam a hathatós és gyors megoldásra.

A videóban elhangzó állításaimat tanúkkal, kórházi, klinikai és független orvosi vizsgálati eredményekkel is igazolni tudom. (vérvizsgálatok, immunszerológiai-, és szövettani vizsgálatok, izom MR-, és EMG vizsgálatok, légzésfunkciós-, és EKG vizsgálatok, röntgen-, neurológiai és patológiai leletek, haematológiai-, flow cytometriai- és hormonvizsgálatok, antitest meghatározás, histokémiai szövettani vizsgálat stb.)

 

youtube.com/watch?v=cwu7Xypc8dQ&feature=youtu.be

Tibor

yorkylove Creative Commons License 2013.03.26 0 0 2335

Bioszteroid ? Bovebben kifejtened ?

Előzmény: schow 57 (2331)
yorkylove Creative Commons License 2013.03.26 0 0 2334

Gluten tartalmu eteleket egyaltalan nem eszek ,mivel erzekeny vagyok ra. De zablisztet,rizst, kolest, glutenmentes lisztet, glutenmentes abonett, rizs tallert, zabtejet, zabtejszint hasznalok. Tejet soha nem ittam, max. mondom a joghurt de azt sem sokat.

Egyebkent miert tilos a tej ? A sajt meg miert megengedett a paleoban ? Az is tejtermek...

Kulonben nem kovettem semmilyen hagyomanyos orvoslas dietajat, en meg total friss autoimmun ` beteg ` vagyok, tehat eppen a kerdezoskodesek szintjen tartok :) Es ahogy mar korabban irtam a diabos kislanyom miatt tobb mint 1 evig csinaltuk a paleot is, tehat nagyon is jol ismerem, hisz nagy reszben en is igy ettem ( lasd kiveteleket fent). Az autoimmun folyamat meg, paleo ide vagy oda meg is kialakult.

Előzmény: Evicke (2332)
Evicke Creative Commons License 2013.03.26 0 0 2333

Ja, a rákot meg el is felejtettem, amit a sok CH-fogyasztás okoz. Mivel tudvalevő, hogy a rákos sejtek a szénhidrátból keletkező cukorból élnek, sokkal nagyobb mértékben képesek felvenni, mint az egészséges sejtek. Ez ma már evidens. Nem véletlen az sem, hogy az elhízottak között jóval gyakrabban fordul elő daganatos betegség.

Vmelyik nap hallottam egy beszélgetést egy Széchenyi-díjas rákkutatóval, aki azt mondta, hogy egyértelmű az összefüggés a CH-fogasztás és a rák között. A kutatók most a rákos sejtek cukorfelvételét próbálják akadályozni, így akadályozva meg az életben maradásukat.

Nos, én meg a saját cukor- (azaz szénhidrát) felvételemet korlátozom. :-)

Ezek után ki-ki döntse el, mennyire egészséges a sok CH....

Előzmény: Evicke (2332)
Evicke Creative Commons License 2013.03.26 0 0 2332

Szerintem nagyon is jól táplálkozol (persze a joghurt nagyoon nem kéne). Ha sok CH-t eszel (nemcsak cukrot, hanem gabonát - főleg glutént!!!-, krumplit, rizst), arra idővel egész biztosan rámegy az egészséged (szív-, cukorbetegség stb.), és valszleg ezektől lettél autoimmun beteg is, amiből nem biztos ám, hogy hónapok alatt fogsz meggyógyulni, lehet, inkább évek alatt, de csak ha egyáltalán nem eszel glutént és tejterméket, amik fenntartják a folyamatot.

Ha pedig nem eszel zsírt, nem tudnak felszívódni a zsírban oldódó vitaminok, ezek közül pedig a D-vitamin létfontoságú az autoimmun betegségek gyógyulásában!

Én a helyedben legalább adnék egy esélyt a paleónak is, ha eddig úgyis a "hivatalos" orvoslás ajánlásait követted, hm?

Előzmény: yorkylove (2330)
schow 57 Creative Commons License 2013.03.26 0 0 2331

Ez a szer nekünk nem jó mert erősíti az immunendszert.

A mi esetünkben ki kell egyenlíteni és a gyulladást levenni, maradok a bioszteroidnál.

 

 

Előzmény: yorkylove (2322)
yorkylove Creative Commons License 2013.03.26 0 0 2330

Rákerestem. Pont ezért vagyok bajban.Hisz a paleo - amit eddig ,ha nem is 100%-ban,de követtem teljesen ellentmond a neten található májdiétáknak.

Azt hiszem marad a "mindent csak mértékkel" hozzá állás aztán meglátjuk. Cukrot mi nem használunk, csak nyírfacukrot és nem is veszek meg semmi olyan készítményt ami cukrozott. Sajnos ma már mindenbe tesznek cukrot,még a felvágottakba is.

Tojást elég sokat fogyasztunk azzal nincs gond.

 

Evicke : Igen valahol azzal van a gondom, hogy most akkor kell-e a magas CH (májdiéta) vagy nem kell a magas CH (paleo) ?

Előzmény: nand09 (2328)
Evicke Creative Commons License 2013.03.25 0 0 2329

Kizártnak tartom, hogy a paleó miatt alakult ki, véletlen egybeesés lehet. Nagyon jó, hogy így táplálkozol, bár az állati fehérje nagyon kellene, még ha zsírt nem is eszel. Ha állatit nem akarsz, a kókuszzsír a legjobb, legegészségesebb növényi zsiradék. Szénhirátot én nagyon nem ajánlom, attól csakis rosszabbodni fog, akármit is írnak a neten vagy bárhol.  Vagy most a CH eddig elhagyásával van valami problémád? Mondjuk szívvel, cukorral stb. Naugye. :-)

Ja és tojással hogy állsz?? Nagyon-nagyon egészséges, komplex táplálék, benne zsírral, fehérjével és sok vitaminnal.  Remélem, ezt már nem tiltja valami hülye netes cikk... :-) Mert a tojás okozta koleszterinemelkedést már rég megcáfolták, remélem, ezt mindenki tudja már.

Előzmény: yorkylove (2327)
nand09 Creative Commons License 2013.03.25 0 0 2328

Yorkylove: én sajnos nem nagyon tartom be a diétát, de eztán megpróbálok jobban odafigyelni a kajálásra. Ha már erről volt szó, kicsit utánanéztem a diétának, úgyhogy köszi, hogy felvetetted ezt a témát. ;-) Én azt találtam a neten, hogy inkább az állati zsiradék az, ami elkerülendő, a növényi jöhet (persze az sem korlátlan mennyiségben). Cukorra is érdemes odafigyelni, csökkenteni a mennyiségét, szénhidrátot viszont biztosítani kell a májnak (főleg gabonafélék, burgonya, rizs - ezt találtam a neten). Jöhet még a rostgazdag zöldség meg a protein. Dióhéjban ennyi, de ha rákeresel a neten, akkor jó sok mindent találsz erről a diétáról. :-) 

Előzmény: yorkylove (2327)
yorkylove Creative Commons License 2013.03.25 0 0 2327

Persze SZ.G. nem azt írja ne vágjak bele, de még mindig nem tiszta akkor májdiéta vagy paleo ? Mert a kettő igen csak üti egymást. 

Én mióta a gyereknél kiderült a cukorbetegség nem eszek pékárút,kenyeret,tésztát, cukrot, tejtermékekből is csak sajtot és nagyon nagy ritkán kis joghurtot, talán havonta 1 x krumplit ,semmi hüvelyest nem főztem ez idő alatt. Ennek több mint 1 éve már. Kb 80-90%-ban én is paleoztam a gyerekkel. A betegség meg pont ez idő alatt alakult ki. Nem azt mondom,hogy összefüggésben van a kettő, csak elgondolkodtató.

Valaki tudna tanácsot adni, aki szintén májbetegségben szenved /szenvedett, hogy milyen diétát is kellene tartani ? Pl. az olajos magvak ehetők ? (mák,dió,tökmag,mandula,kesu,napraforgó stb.) mert ezek magas zsírtartalmuak, a májdiéta nem javasolja viszont a paleo igen. Egy vegetáriánusnak exra nagy probléma melyik diéta is lenne a jó :)

Előzmény: Evicke (2326)
Evicke Creative Commons License 2013.03.24 0 0 2326

Hát sokminden hülyeséget lehet olvasni... A paleó sajnos még messze van attól, hogy - annak ellenére, hogy működik és rengeteg állapotjavulás és teljes gyógyulás a hatására - általánosan elfogadott legyen. Pont a megszokás miatt, hogy rengeteg szénhidrátot eszünk, lásd kenyér és péksütemény reggel délben este, nehezen fogadjuk el, hogy mindez nagyon-nagyon káros a szervezetre. Dehát nem ez az egyetlen étrend és módszer, amit a vaskalapos hivatalos orvostudomány és a hagyományokhoz szokott ember elutasít. Egyelőre még. :-)

Mindenesetre Szendi Gábor válasza egyáltalán nem indokolja, hogy ne vágj bele. Pont azt írta le, amit én lentebb, hogy ha májra nem is használ, összességében csakis jó hatása lehet. Ha meg rosszabbodást tapasztalsz is esetleg, még mindig abbahagyhatod. A szénhidrátok drasztikus csökkentésével pedig SEMMIT nem veszítesz, ellenkezőleg! De nem akarom magam ismételni....

Előzmény: yorkylove (2325)
yorkylove Creative Commons License 2013.03.24 0 0 2325

Evicke : Utána érdeklődtem a paleo témának is, de szerintem egyértelmű,hogy a májbetegeknek még ha autoimmun is nem ajánlott a paleo. Kezdve,hogy a paleo a zsírt nem vonja meg, sok olajos magvat is használ és semmi light terméket. Viszont mindenhol az olvasható, hogy akinek a májával van baja, egyen alacsony zsírtartalmú ételeket , de CH az mehet rendesen. A paleoban meg a CH az ami a gond. Szóval részben OK a paleo, de teljes egészében azt hiszem nem lesz számomra járható.

SZ.G. ezt válaszolta nekem :

" A Maga esetében sajnos nem tudok konkrét biztatást adni. a paleo általában sok mindenre jó, de autoimmun májbetegség esetében nincs tapasztalat. Talán éppen a Magáé lesz az első. Mindenképpen érdemes a paleóval próbálkozni, mert ezer más haszna is van, ha ebben a kórképben konkrétan nem is segítene esetleg."

Előzmény: Evicke (2313)
schow 57 Creative Commons License 2013.03.22 0 0 2324

Legalon 140-et szedek napi egy kapszulát.Állítólag az olaja az ami tökéletes, viszont 6 hét után szünetet kell tartani.

 

Az okot kell megtallni ami ezt az állapotot kialakította számomra csak ez az egyetlen járható út.

 

Biztos meg lehet  gyógyulni belőle..

 

Te nem sárgultál be úgy mint én.Rettenetesen viszketett a bőröm habkővel dörzsöltem egész nap.

 

Leírtam a sorrendet mikor milyen immun betegség tört rám:)

 

Talán oda ért már:)

Előzmény: yorkylove (2323)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!