Keresés

Részletes keresés

R-Action Creative Commons License 2000.11.12 0 0 105
Anno, mikor még én voltam katona, 1 év volt az időtartam. Gyakorlatilag utáltam minden percét, de azért a mai eszemmel/énemmel szívesen tennék egy röpke időutazást, hogy bepótoljam az elmulasztott alkalmakat.
Előzmény: coito_erGO (102)
coito_erGO Creative Commons License 2000.11.12 0 0 104
ebben igazad van...én tul.képp csak azt akartam leírni, h olyan helyen, ahol hosszabb időre vannak férfiak összezárva, ott sokkal gyakoribb a homo kapcsolat/élmény .... de ettől még NEM lesznek melegek...
coito_erGO Creative Commons License 2000.11.12 0 0 102
ez érdekes! sokan mesélték, h a seregben próbálták ki a ffi-ffi szexet...ott lehet igazán gáz, ahol több mint 1 éves a bakaság!!!!


coito_erGO Creative Commons License 2000.11.12 0 0 101
azért jó érzés, h a topicom átlépte a 100-as határt!!! :)
R-Action Creative Commons License 2000.11.12 0 0 99
A másik élményem, szintén a seregből, egy árnyalattal sikamlósabb, de sajnos ez is befejezetlen maradt. Leszerelés előtt esett meg, épp a civileltávról mentem vissza a kaszárnyába, kissé mákosan. Lemetem zuhanyozni. A zuhanyzóban csak egy srác volt, egy srác, akiről az a pletyka járta, hogy meleg. Állt a víz alatt, és masztizott. Talán a szesz nyomta el a gátlásaimat, beléptem mellé, és simogatni kezdtem. Vette a lapot, és viszonozta a dolgot. De sajnos épp amikor elé térdeltem, hogy... Akkor hallottuk meg, hogy valakik jönnek tusolni, hát szétrebbentünk, s úgy tettünk, mintha semmi sem történt volna.

Ilyen az én formám :(

coito_erGO Creative Commons License 2000.11.12 0 0 98
Én láttam már olyan szex-hírdetést, ahol a delikvens gumi nélkül dugatta volna magát....és a csúcsot is a hátsóbejáratába kérte--igaz, a hírdetésben.... ez elég hajmeresztő, így a hiv-es években!!!!
Elephant Creative Commons License 2000.11.11 0 0 97
Nekem az a tapasztalatom, hogy nagyon sokan nem szeretik az ízét. Kifejezetten zavart, hogy anno az első barátom megtiltotta, hogy szájába élvezzek. Nem szerette az ízét... Ezzel sokan így vannak... Mondjuk megérteni már nem nagyon tudom őket :)
Lenyelni tényleg csak akkor, ha állandó partner az illető!
Előzmény: coito_erGO (95)
coito_erGO Creative Commons License 2000.11.11 0 0 96
Mesélték:
kolesz. külföldi diákokkal, többek között arabokkal is. egy lány haverjait kereste. mivel nem tudta pontosan melyik szobában laknak, be-be nyitogatott...az egyik helyen aztán volt mit látnia: két arab fiú éppen egymást kényeztette... a csaj végül harmadiknak beszállt. alaposan kisuvickolták....

én meg lemaradok minden jóról!!! :)

coito_erGO Creative Commons License 2000.11.11 0 0 95
tök helyes a történeted!viszont ami késik, az nem múlik!!!

a sperma lenyelése ízlés kérdése-DE CSAK HA ÁLLANDÓ PARTNERED VAN. ha meg nem, akkor viszont vigyázni kell.egyébként jó érzés, ha a szádba lövik...én legalább is szeretem!!! :)

Előzmény: R-Action (94)
R-Action Creative Commons License 2000.11.11 0 0 94
Egy seregbeli homoerotikus ([most már sajna, hogy] nem homoszexuális) sztori: Kiraktak objektumőrségre, ami azt jelentette, hogy egy hétre másodmagammal elvittek egy elhagyott őrs őrizetére. Kitettek, aztán csak 6 óránként be kellett jelentkezni, amúgy meg a kutya sem törődött velünk.('92 október) Mivel qrva hideg volt, összetoltuk a két ágyat, hogy közelebb legyen a rozzant kályhához, és ne fázzunk annyira. Egyik éjjel arra ébredtem, hogy teljesen összebújva, egymást átölelve alszunk. Mivel én mindig is utáltam ruhában aludni, akkor is meztelen voltam. A surranótársam keze hozzáért a farkamhoz, és merevedésem lett. Nagyon zavart a dolog, elhúzódtam tőle, és akkor vettem észre, hogy nem is alszik. Mit mondjak, irtózatos bűntudatom volt (fogalmam sincs, hogy miért!)de egyúttal izgatott is a dolog. Következő éjjel féltem, és vágytam, hogy megismétlődjön a dolog. De nem történt meg, a hátralévő napokban fagyos volt a hangulat.
Őszintén megvallva, ma már másképp reagálnék.
Van egy másik történetem is, de azt majd később, máskor.
Egy kérdés: a melegeknél hogy van a szájbaélvezés? Úgy értem szeretitek lenyelni? Én gyakorta álmodom ugyanis arról, hogy leszopok valamit, és a legizgatóbb, legfelpörketősebb része az álomnak az, mikor a számba spriccel.
coito_erGO Creative Commons License 2000.11.04 0 0 93
bandus, köszi, h megosztottad velünk! azóta nincs folytatás? :)

jó koli: az idősebbek 2 ágyasban!!! cool!

coito_erGO Creative Commons License 2000.11.04 0 0 92
soxor vágytam olyasmire, mint amit bandus leírt...de hát akkor még elég gátlásos voltam..mondjuk bizonyos szempontból most is!

és tény:a fiúk jobban szopnak! :)

bandus Creative Commons License 2000.11.04 0 0 91
Sziasztok!

Még senkinek sem mondtam el az alábbiakat, de most kikívánkozik belőlem.
Középiskolás koromban történt a koleszban, hogy a legjobb barátommal, akivel már már az előző tanévben is szobatársak voltunk, kaptunk egy kétágyas szobát az idősebbek jogán. Egy este a jól bevált boroskólaadag elfogyasztása után mindketten úgy éreztük, hogy ki kell verni. Előtte soha nem csináltuk együtt, de akkor spiccesen elfeledtük a gátlásainkat. Szóval nekikezdtünk, és kisvártatva a barátom azzal hozakodott elő, hogy ő már a kezét sem tudja motgatni, megkért hát rá, hogy verjem ki neki is, ha én végeztem. Belementem. Nem volt semmi különös érzés. Innentől kezdve az eset töbször megismétlődött, józanon is, de soha nem volt beszédtéma, egyszerűen mikor már untuk a saját kezünket, kölcsönvettük a másikét.

Olvastam a véleményeket az alvó emberrel folytatott "játszadozásról". Nos tudom, hogy meg lehet csinálni, mivel egyszer kipróbáltam a barátommal, és mivel neki nem kellett színlelnie alvást, nyilvánvaéóan aludt is alatta. Erről csak ennyit.

Hopper Creative Commons License 2000.11.04 0 0 90
Ez eszméletlen!
Egy ilyen story kapcsán miért érzed úgy... de kipróbálnám.
coito_erGO Creative Commons License 2000.11.04 0 0 89
majd benézek oda!
és köszi, h föltetted!igaz, merevedésem is lett tőle :)
R-Action Creative Commons License 2000.11.04 0 0 88
http://ashole.swi.hu/mse/index.html
coito_erGO Creative Commons License 2000.11.04 0 0 87
mit mondjak...nagyon izgi történet!!!!
hol találtad?
R-Action Creative Commons License 2000.11.04 0 0 86
Ime: "A kilencvenes évek elején történt, amikor katonai szolgálatomat töltöttem az ország egy kietlen részében, egy viszonylag elhagyatott, kis laktanyában, amikor nagyjából az ötvenes körüli számot vágtam le a centimről. Mint az öreg katonákat általában, úgy engem sem érdekelt az olyan hülyeség, mit a reggeli torna. Tudtam, hogy kivel kell jóban lenni, és írnok lévén velem szemben is kellő tiszteletet mutatott nemcsak a sivár kopaszok társasága, hanem a korosztályom is. Az én legjobb barátom Árpi volt, a század raktárosa. Az ébresztő előtt tíz perccel az alegység-ügyeletes felébresztett minket, mi félálomban levánszorogtunk az alagsorban lévő raktárba, magunkra zártuk az ajtót, és az előző este bekészített ágybetéteken folytattuk az alvást. A szolgálatvezető törzsőrmester szemet hunyt a dolog felett, ugyanis le volt nekünk kötelezve bizonyos eltűnt, majd megkerült lőszerek miatt.
Végül is ez nem lényeg, a történet szempontjából csupán annyi a fontos, hogy Árpi és én rengeteg időt töltöttünk együtt egy csendes, nyugodt helyen. Igazán jó barátok voltunk, mindent megbeszéltünk, amolyan fogadott testvérfélék lettünk az együtt eltöltött idők folyamán.
Vasárnap volt, a haverok nagy része eltávon, vagy kimaradáson, a többiek látogatóikat fogadták. Mi kénytelenek voltunk a laktanyában dekkolni, mert egy tiszt úgy találta, hogy a kimarcsiról nem illik ittas állapotban visszatérni, így hát két hét lafót (gyengébbek kedvéért: laktanyafogságot) erőszakolt ránk, bármennyire is tiltakoztunk. Odakinn a nyár próbálgatta az erejét, fullasztó hőség telepedett a környékre. Lenn a raktárban csend volt, és hűvös, így ott adtuk át magunkat a jól megérdemelt pihenésnek, csupán egy hányingerzöld kincstári pizsamaalsót viseltünk. Egy tiszti sofőr ismerősünk egy surranóért cserébe becsempészett nekünk egy láda sört, és néhány üveg vodkát, így kellemes mámorban szunyókáltunk. Azazhogy csak Árpi szunyókált, én a barátnőmről álmodoztam, akivel már jó ideje nem találkoztam, így hát erősen hiányzott a szex. Én hülye, halálosan szerelmes voltam, és azt hittem, hogy vár rám, de később megtudtam, hogy ő akkor már rég egy ismerősünkkel keféltette magát. De ez most nem is tartozik ide.
A szesz felpezsdítette a vérem, kedvem szerint kivertem volna a farkam, de lusta voltam felmenni a WC-re. Tehát csak képzelődtem, ábrándoztam, tervezgettem, mit fogok csinálni a barátnőmmel, ha végre kiszabadulok innen. Még csak a vetkőztetésnél tartottam, mikor Árpi felébredt. Felbontott egy újabb sört, és töltött a vodkából is.
- Igyál öregem. - mondta- Így sose fogunk berúgni.
- Rajtam ne múljon. - válaszoltam, és legurítottam a jó decinyi piát.
Árpi fájdalmas arccal nyújtózott egyet.
- Ajj, bazmeg, de elaludtam a nyakam.
- Feküdj hasra, majd én megmasszírozom.
Elkezdtem a masszázst, Árpi jólesően nyöszörgött, nekem pedig ismét eszembe jutott a barátnőm. Jócskán spicces agyam annyira elmerült az ábrándokban, hogy a masszázs inkább kezdett simogatásra hasonlítani. Álomképeimből Árpi fojtott hangja rángatott ki.
- Ezt nem kéne folytatnod!
- Mit?
- Ettől beizgulok.
- Mi a picsa bajod van?
- Nem érted te hülye, ettől feláll a faszom. - mondta ingerülten. - Hagyd abba.
Azt hittem, hogy csak marháskodik. Sokszor hülyéskedtünk egészen vad dolgokkal is, nemegyszer dobtak ki minket valahonnan, mert botrányt provokáltunk.
Gondoltam, velem most nem tol ki, nem fog egész héten azon röhögni, hogy milyen jól beugratott. Enyhén széttett lábai között előrenyúltam a farka felé. Azt hittem ugrik egyet, és egy vihogással le van rendezve a dolog. Ma sem értem, hogy történt, de ahogy alányúltam, kezem rögtön becsusszant a pizsama sliccén, és teljesen váratlanul markomban éreztem a kemény, merev faszát. Mindketten megdermedtünk. Legnagyobb csodálkozásomra nem engedtem el rögtön. Éreztem, hogy forró és nedves. És nagy, nagyon nagy, jóval nagyobb, mint az enyém. Nem is tudom mennyi idő telt el, talán csak másodpercek, talán néhány perc is. Aztán kirántottam a kezem, és elfordultam tőle. Nem szólt semmit és én is hallgattam. Megrázott a dolog. Az üvegért nyúltam, és néhány jókora korttyal próbáltam megnyugtatni felborzolt idegeimet. A vodka szétáradt a testemben, kissé lecsillapította hevesen dobogó szívemet. A csend bántó volt, de egyikőnknek sem volt kedve megtörni, inkább mindketten úgy tettünk, mintha álomba szenderülnénk. De az én agyam lázasan zakatolt, nem tudtam feldolgozni az élményt. Azelőtt soha nem éreztem vonzalmat a saját nemem iránt. Soha még csak eszembe sem jutott ilyesmi. Nem vagyok korlátolt, a baráti körömben volt is meleg srác, de engem nem érdekelt az egész.
De akkor nem tudtam szabadulni az élmény hatása alól. Olyan váratlan volt, olyan hirtelen történt, hogy csak utólag csodálkoztam azon, miért is nem érzek undort. Sőt. Tulajdonképpen nagyon élveztem. Szinte éreztem, hogy valami elborítja az agyamat. Mintha nem is én lettem volna, mintha egy titokzatos erő irányította volna a tetteimet. Alvást színlelve Árpi felé fordultam. Hanyatt feküdt, karjai a feje alatt keresztbe fonva. Talán már tényleg aludt, talán csak tetette, bár szerintem ő is a történteken rágódott. Szemhéjam alól kilesve láttam, hogy még mindig tart a merevedése, és egy kicsiny foltocska sötétítette el a pizsamáját. Mintha álmomban forgolódnék, egyre közelebb csúsztam hozzá, egészen közel. Szinte remegtem izgalmamban, rettegtem attól, amit tenni akartam, de nem tudtam megálljt parancsolni magamnak. Továbbra is úgy tettem mintha aludnék, és úgy fordultam, hogy fejem az ő mellkasára tettem, kezem pedig a combján nyugodott. Hallottam amint a szíve egyre gyorsabban ver, és úgy döntöttem, hagyok néhány percet, ha esetleg másképp reagálná le a dolgot, mint ahogyan azt én elképzeltem. De szerencsére ő nem tett semmit. Mozdulatlanul feküdt, mellkasa hullámzott a fejem alatt, bőre forró volt, szíve hevesen vert. Éreztem, ez az utolsó pillanat, amikor még vissza lehet táncolni. A legutolsó.
A vágy győzedelmeskedett a józan ész felett. Lassan, remegő kézzel benyúltam a sliccén, és megfogtam a farkát. Elakadt a lélegzete, de nem szólt egy szót sem. Lassan finoman elkezdtem simogatni, masszírozni, és közben kibújtattam a résen. Hatalmas volt, kőkemény, és síkos a gyönyörnedvtől. Óvatosan elkezdtem mozgatni a kezem föl s alá, éppúgy, mint amikor rejszolni szoktam. Hihetetlenül izgató látvány volt, ahogy vöröslő makkja eltűnik, majd kibukkan a bőr alól. Az egész mintha saját életre kelt volna, lüktetett, az erek párhuzamosan lüktettek szívverésével, a markomban vibráló bizsergés hatalmába ejtette egész testem, tudatom, mindenem.
Az én faszom is annyira megkeményedett, hogy szinte fájt, és úgy éreztem, soha még ennyire nem gerjedtem be. Fejemet lassan az ágyéka felé csúsztattam, kinyitottam a szám, és óvatosan a számba vettem a makkját. Felnyögött. Kissé fura íze és illata volt, de nem kellemetlen, sőt még tovább fokozta a testemben tomboló vágyak viharát. Ajkaimat érzéssel, de határozottan ráfeszítettem, nyelvemmel körültáncoltam a vibráló húst, kezemet pedig újra munkára fogtam.
- Úristen. - suttogta elfojtott hangon.
Megpróbáltam bekapni a faszából annyit, amennyit tudtam, makkja már egészen a torkomban volt, nyelvemmel serényen dolgoztam. Éreztem, amint egyre hevesebben zihál, egy rántás, majd még egy, és......
A számba élvezett. Megpróbáltam mindent lenyelni, de olyan elképesztő intenzitással spriccelte tele a számat, hogy a geci egy része kifolyt, és államról a hasára csepegett. Négyet - ötöt rándult a teste, torkom megtelt a forró ondóval, én csak szívtam ezt a csodálatos faszt, szívtam, és azt hittem szétrobbanok az izgalomtól.
Hirtelen elcsendesült, elernyedt a teste. Kivettem a számból, lenyeltem a maradékot, majd megtöröltem a szám. Ránéztem, de ő csak feküdt ott lehunyt szemmel, vonásai kisimultak. Ajkaimmal végigsimítottam a már lanyhuló faszát, apró csókokat leheltem rá, és a heréit masszíroztam gyengéden. Aztán nem bírtam tovább magammal, elővettem a farkam, néhány rántás és én is elélveztem. Levettem a pizsamám, letöröltem a hasamról és a mellkasomról az ondómat, majd újra lefeküdtem. Azt vártam, hogy elhatalmasodik rajtam a bűntudat, de nem történt semmi. Az átélt élmény hatására kellemes gyengeség fogott el, úgy éreztem magam, mintha a paradicsomban lennék.
Úgy saccoltam, talán egy óra is eltelt, s már majdnem elszenderedtem, amikor Árpi hangja megtörte a csendet.
- Mi volt ez?
- Nem tudom. - válaszoltam tétován.
- Akkor mi most buzik vagyunk?
- Nem tudom.
Gondolatban visszaidéztem a történteket, ennek hatására a vér megint a farkamba áramlott. Mivel még mindig meztelen voltam, inkább hasra fordultam, nehogy észrevegye az erekciómat. Váratlanul megéreztem a tenyerét a hátamon.
- Akarod folytatni? - kérdezte.
- Nem, nem, nem!!! - üvöltöttem magamban, de végül is kiszáradt ajkaim közül egy halk sóhaj tört elő.
- Igen.
Lassan simogatta a hátam, lassan és lágyan, érzéssel, izgatón. Körkörös mozdulatai fokozatosan egyre lejjebb és lejjebb irányultak, először csak a derekamig, aztán némi tétovázás után a fenekem is sorra került. Idegeim pattanásig feszültek, izgalmam egyre fokozódott. Belecsókolt a nyakamba. Áramütésként ért, ahogy borostái megkarcolták a bőröm, leírhatatlan volt ez az érzés. Csókolt, csak csókolt, finoman, édesen, és haladt egyre lefelé. Magamban esdekeltem: - Ne hagyd abba, gyerünk, csináld tovább!
Libabőrös lettem, amikor elérte a fenekem, és azt kényeztette pici puha puszikákkal. Akaratlanul is széjjelebb tettem a lábam, s mivel álló faszom kényelmetlen helyzetben volt, így hát kissé megemeltem a csípőmet. Felsikoltottam a gyönyörtől, amikor megéreztem a nyelvét az ánuszomon. Először csak finoman nyalogatott, aztán egyre hevesebb lett. Csak nyalta, nyalta a seggem, hallottam szuszogását, éreztem, ahogy nyála rácsorog megfeszült heréimre, tiszta lucsok lettem, és azt hittem szétrobbanok a gyönyörtől.
Nyelvét megpróbálta olyan mélyre dugni a végbélnyílásomba, amilyen mélyre csak lehetett, én pedig átadtam magam ennek a még sohasem érzett gyönyörnek. Váratlanul, szinte durván megfordított, elkapta a faszom, és rábukott. Nem mondom, a barátnőm is remekül tudott szopni, de ez valahogy annyira más volt, elmondhatatlanul tökéletes élvezet. Feje ritmusosan járt fel, s alá, egyik kezével tövénél szorítva a faszom, másik kezének középső ujjával a végbelemet izgatva. Nem bírtam tovább visszatartani. Szinte fájt, akkorát élveztem, görcsbe rántott a gyönyör, a boldog megkönnyebbülés hullámaiba merültem."
coito_erGO Creative Commons License 2000.11.04 0 0 85
helló r-action!

szerintem tedd közkinccsé a sztorit!!!!

R-Action Creative Commons License 2000.11.04 0 0 84
Sziasztok.

Új vagyok. A Neten is, itt a fórumban is. 28 éves, eddig csak heteroszexuális kapcsolatokkal rendelkező férfi. De nem vagyok homofób. Sőt! Csak hát egy vidéki kis faluban... Szóval nem volt homoerotikus élményem. De izgat a dolog.

Szóval élvezettel olvasgattam a hozzászólásokat. Amiért írok: olvastam egy honlapon egy nagyon jó sztorit, egy katonai történetet. Ha úgy gondoljátok, bevághatom ide, vagy megadhatom az elérési utat.

Csak ennyit akartam. Minden jót.

coito_erGO Creative Commons License 2000.11.03 0 0 83
ohó!!! szexképek a neten...még avégén közösen nézegeted a társaiddal, és...:)
Tyb Creative Commons License 2000.11.03 0 0 82
Jól tudod. 4 ágyas szobák vannak, és mindegyikben van zuhanyzó. Meg internyet is, szinte ingyér'.
Előzmény: coito_erGO (81)
coito_erGO Creative Commons License 2000.11.02 0 0 81
de azért ha előbb történik ott valami, ugye elmeséled?

bár a sch.-ben a szobákban vannak a zuhanyzók...ha jól tudom!

Tyb Creative Commons License 2000.11.02 0 0 80
> tényleg: olyan nagy kolikban, mint a schönherz, v az elte budaörsi útija...SEMMI FORRÓ dolog nem történik?????
Jó kérdés!!!
Majd egy fél év múlva kérdezz. Akkorra talán már válaszolni is tudok, az sch-ból
Előzmény: coito_erGO (77)
coito_erGO Creative Commons License 2000.11.01 0 0 79
Mázlista! Te legalább láttál barna erest élőben :)

Én láttam kínait. Hát elég mini.De azt nem koliban!

Elephant Creative Commons License 2000.11.01 0 0 78
Én egy évig laktam egy olyan koleszban, ahol 90%-ban ázsiaik és feketék laktak... De nem emlékszem arra, hogy nagy hepajkodások lettek volna... Bár a fekete srác tényleg szép látvány volt a zuhanyzóban... És itt most ARRA gondolok.
Előzmény: coito_erGO (77)
coito_erGO Creative Commons License 2000.11.01 0 0 77
ez a rosszabbik eset! netet mindenkinek, mindenhová INGYÉÉÉÉÉ!!!!! ez nagyon OFF volt!

tényleg: olyan nagy kolikban, mint a schönherz, v az elte budaörsi útija...SEMMI FORRÓ dolog nem történik?????

pedig ott arabok, négerek is vannak!!!!

Elephant Creative Commons License 2000.11.01 0 0 76
Vagy esetleg mindenki otthon van, nincs otthon net, stb... Ma pangás lesz.
Előzmény: coito_erGO (75)
coito_erGO Creative Commons License 2000.11.01 0 0 75
hmmmm.....sehol egy új hozzászólás!!pedig igen csak pikáns a téma! vagy esetleg mindenki gyűjtöget? :)
coito_erGO Creative Commons License 2000.10.31 0 0 74
mesélik, ahol arabok vannak, ....hát ott aztán van minden. ebből is kimaradtam...talán elég gyáva voltam.

szóval. kolesz. haver meséli, h nem bír délelőttönként tanulni, mert állandóan dugnak mellette az arab fickók: egymással...és hangosan.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!