Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2007.02.01 0 0 246
Így már világos. :o)))
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.01 0 0 245

Tisztelt Kolima!

 

"véleményem szerint azon munkatársaiknak felesleges, kik képesítésüknél fogva többre lennének hivatottak"

Ők is kis csavarjai a nagy gépezetnek. Kellenek, mert haszosak. És valamiért nekik megéri ezt csinálni.

 

"nyílván terjedelmesebb ez a munkakör, mint ahogy azt én elképzelni vélem"

Valószínűleg igen. :o)

 

"Izgat, vajh mi lehet az a cél?"

Hatalom. (Lásd: HITBÜFÉ. Ott írtam erről. De máshol is beleolvashatsz.)

 

"Bár nem tudom, a beszélgetésen kívül miért akarod, hogy megkeressenek..."

Szemtől szembe nehezebben tudna hazudni nekem. Meg van más oka is, de azt nem részletezném itt.

 

"Viszont biztos, hogy a "hárombetűsök" valamiért szemet vetettek a célszemélyre... igaz?"

Nem feltétlen úgy, ahogy gondolod. A faszi biztosan megkapná a munkát??? :=)

 

Tisztelettel: sasa777

 

Ui.: Üdvözlöm a "hárombetűsök" minden kedves munkatársát, és kívánok Nekik ebben a hónapban is eredményes, sikerekben gazdag munkát! :o)))

 

Előzmény: Kolima (243)
VonBraun Creative Commons License 2007.02.01 0 0 244
"A hárombetűsökről pedig szerintem Te is tudod"
Előzmény: Törölt nick (240)
Kolima Creative Commons License 2007.01.31 0 0 243
Tisztelt Sasa777!

Veled élvezet beszélgetni :) Kedvemrevaló a stílusod.

"A rááldozott idő egyelőre nem felesleges. Az információ - ha valaki tud vele élni - hatalom" Hm...hm...hm... véleményem szerint azon munkatársaiknak felesleges, kik képesítésüknél fogva többre lennének hivatottak. Ezt a munkát ugyanis kevésbé szakképzett emberek is el tudnák végezni, természetesen komoly emberekre gondoltam. Viszont azt nem tudom, ki, mennyire kedveli ezt. Az is lehet, hogy valakinek ez a szakterülete, nyílván terjedelmesebb ez a munkakör, mint ahogy azt én elképzelni vélem. Az információ hatalom, ez bölcs mondás. S tudom én minek kell nekik az információ, legalább is nagyvonalakban sejtem. De majd elválik, megérzéseim bejönnek-e.

"Akkor válik feleslegessé a munkájuk, ha nem elég hatékony ahhoz, hogy elérjék a céljukat vele" Izgat, vajh mi lehet az a cél? ;)

"Amúgy nem tartok a "hárombetűsektől" egyáltalán. Olyan vagyok, mint az UFÓkkal. Szeretném már végre, ha eljönne hozzám egy, hogy jól leülhessek vele beszélgetni, de nem jön a fenének sem" Hm... emlékeztetsz önmagamra ;)

"Bár olyan nagy "világveszélyeztetőkáoszbarántószétzüllesztő" dolgokat nem is szoktam írni/mondani, hogy megkeressenek. Lehet, hogy ez a baj?! :=)" Most mondjam azt, hogy tapasztalatból tudom, ez nem vezet sehová sem? No hát mondom. Bár nem tudom, a beszélgetésen kívül miért akarod, hogy megkeressenek... ;)

"Vajon ha egy munkáltatót megkeres egy "hárombetűs", és egyszerű kérdéseket tesz fel egy munkavállalóról/leendő munkavállalóról, mi lesz az eredménye a kérdezősködésnek? (A munkavállaló szempontjából.)" Nyílván felkel a munkáltató érdeklődése a munkavállaló felé... további kérdés, hogy negatív avagy pozitív irányban-e? Másfelől ha a munkavállalóról kérdez, infók birtokába jut róla az adott cégen, munkahelyen belüli életéről, viselkedéséről,stb. Ha viszont leendő munkavállalóról kérdez... akkor is hasonló a helyzet. Viszont biztos, hogy a "hárombetűsök" valamiért szemet vetettek a célszemélyre... igaz? Vajon miért?
Előzmény: Törölt nick (242)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.31 0 0 242

Tisztelt Kolima!

 

Ne haragudj, összekevertelek valakivel a fórumon. Valószínűleg az érdeklődési köröd kavart be. Az viszont erősen hasonló az enyémhez (a topikok alapján). Persze lehet, hogy így sem tévedek sokat. A "munkakörömet" nem lesz nehéz kitalálnod, csak olvasgatnod kell. :-)

 

"Nem. Nem tudom miért. Csak abban vagyok biztos, hogy teljesen feleslegesen áldozzák rá az időt"

 

A rááldozott idő egyelőre nem felesleges. Az információ - ha valaki tud vele élni - hatalom. Akkor válik feleslegessé a munkájuk, ha nem elég hatékony ahhoz, hogy elérjék a céljukat vele. Amúgy nem tartok a "hárombetűsektől" egyáltalán. Olyan vagyok, mint az UFÓkkal. Szeretném már végre, ha eljönne hozzám egy, hogy jól leülhessek vele beszélgetni, de nem jön a fenének sem.

Bár olyan nagy "világveszélyeztetőkáoszbarántószétzüllesztő" dolgokat nem is szoktam írni/mondani, hogy megkeressenek. Lehet, hogy ez a baj?! :=)

 

Sok sikert a kutakodáshoz. ;-)))

 

Tisztelettel: sasa777

 

A hatalmukról pedig csak egy ezredrangú dolog: Vajon ha egy munkáltatót megkeres egy "hárombetűs", és egyszerű kérdéseket tesz fel egy munkavállalóról/leendő munkavállalóról, mi lesz az eredménye a kérdezősködésnek? (A munkavállaló szempontjából.)

Előzmény: Kolima (241)
Kolima Creative Commons License 2007.01.31 0 0 241
Üdv!

Hm... hasonló munkakör? Ehez talán tudnom kellene, Te magad milyen munkakörben dolgozol, de ezt ne áruld el! ;) Én egyébként közel sem dolgozom ott, ahol szeretnék. Nem azért, mert nem lehetséges, hanem mert sokat kell rá várni, és sokat kell érte áldozni.

"A hárombetűsökről pedig szerintem Te is tudod, hogy miért figyelnek" ... Nem. Nem tudom miért. Csak abban vagyok biztos, hogy teljesen feleslegesen áldozzák rá az időt.


Egy jó darabig még meg fogsz találni. Itt is.

Minden jót!
Előzmény: Törölt nick (238)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.31 0 0 240

Tisztelt VonBraun!

 

Ezt pontosan melyik részére értetted?

 

Tisztelettel: sasa777

Előzmény: VonBraun (239)
VonBraun Creative Commons License 2007.01.31 0 0 239
Ami igaz, az igaz...
Előzmény: Törölt nick (238)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.31 0 0 238

Tisztelt Kolima!

 

Teljesen megértem, hogy nem bízol bennem. Nem probléma. ;-)

 

Szerintem annak ellenére, hogy Lehell és Helleluja között van némi stílusbeli eltérés, ugyanazok. Lásd: Lehell - újratöltve.  (Ti.: már én is leszedtem az összes "kinyilatkoztatását". Érdekes.)

 

"meglepett tájékozottságod"

Köszönöm, de szerintem túlzol. Inkább csak hasonló érdeklődés (és munka-) körrel rendelkezünk. :o)

 

A hárombetűsökről pedig szerintem Te is tudod, hogy miért figyelnek. (Te is ezt tennéd a helyükben...)

 

Sok sikert a fejtegetésben. Remélem azért még néha-néha megtalállak valamelyik topikban (akár itt).

 

Tisztelettel: sasa777

 

 

Előzmény: Kolima (237)
Kolima Creative Commons License 2007.01.31 0 0 237
No röviden...

Helleluja eddigi összes írását összegyűjtöttem és csoportosítottam topikcímek szerint. Jó sok idő kell majd, mire elolvasom, s mire egyáltalán értelmezni tudom. Bár ahogy egyre többet olvasom, úgy kezd világossá válni a mondandója. Helleluja előtt egy Lehellke nevű, hasonló lény írt ugyanebben a stílusban. Nem tudom ketten ugyanazok-e, de ez nem is érdekel, a lényeg viszont, hogy vannak stílusbeli különbségek az írásaikban. Már aki fel tudja fogni, mit írnak, egyáltalán értelmezni tudja. Én spec. hajlamos vagyok megérteni őket.

Bocs Sasa777, de jobb szeretek egyedül dolgozni. Senkiben sem bízom, max. 2-3 emberben, de azokkal közvetett kapcsolatban állok, évek óta. Nem arról van szó, hogy tartok az idegenektől, vagy hogy ez a téma ennyire veszélyes lenne, de ismeretlenekkel nem szövetkezem... Emiatt remélem nincs semmi ellenérzésed ;) Ez csupán puszta elővigyázatosság.

Olvasgattam néhány hozzászólásod, különböző topikokban, s meglepett tájékozottságod. Hm... Egy rövid, de annál célratörőbb kérdés: szerinted miért figyeli az NBH, KFH, KBH a topikokat?

De, hogy a lényegnél maradjunk. Nem igazán olvastam utána ennek a jóslatok témának, ami nem a hanyagságomat tükrözi. Sem kedvem, de időm sem nagyon volt rá. Ami nem azt jelenti, hogy nem érdekel, csak éppen most konkrétan más érdekelt.

Egyet tudok ezzel kapcsolatban felvázolni Neked, Nektek: szerintem aki jósolni tud, aki valóban tud, annak hírét se hallani. Mert nem kér érte pénzt, s nem is tárja nyílvánosság elé. Persze vannak kivételek, ők képezik a nevetség tárgyát, mely szándékos azok részéről, akik így akarják beállítani. Minden, ami komolyságát veszti a nyílvánosság előtt, éppoly veszélytelen, mint maga a forrás, aki ezesetben a személy, vagyis a jós. De ez igaz az UFO látókra és másokra is.

Na még valami eszembe jutott. A jóslást, vagy a jövőbelátást úgy tudnám elképzelni, mintha egy úton járnék, s bizonyos határon belül végiglátnék a tájon. A messzebbi dolgokat nem láthatom, érthető okok miatt. De ha képes lennék felemelkedni, minél magasabbra, a messzebbi dolgokat is láthatnám. Egyenlőre ennyi...
Helleluja Creative Commons License 2007.01.28 0 0 236
Jójósok jojojojojósok miért nem prófátél6nunk, egy kicsikét...valamicskét...
 valami Jjót? Ne feledjük, Jjó = Jézusjó! Röviden hogy ismertem meg az igaz Jézusunkat, hogy meghaltam, ahogy itt tudják a halált, aztán átmentem egy számitógép - computer agyközpontba, ahol rögtön doomsdayra rakatam a számitógépet, majd fényes - égiek jöttek le, s kirugtak a pokolközpontból, s kérdem, miért nem a pokoliak rugtak ki, s itt jönne be, ne fogjatok fegyvereket, mást, mint a magyarok Jézusa igazsága?
 A feleségem, kérdi jojjós hova mész? Mondom mengyek egy gicsit prófétázni, s nagyon elkezdett nevetni, hogy miért teszed magad hijjéjéjévé, azt hiszed hogy téged bárki is comolyan vesz? Na most mit pináljak, mert én se tudom, honna tudjam? Egy bittos, mondom, szeretem mostmár magamat, meg téged, s téged te tyutyu, mint magamat? meg gyerekeimet, meg a magyarokat meg magyarhazámat, meg az embereket, meg most azt akarnám, hogy a gyerekeink is: egymást szeressétek, de okvetlen, keresztül kell jöjjenek e- wilágon, amikor szinte mindenünket elvesztettünk, s abszi - ulti, vissza akartam szerezni főleg a tudást, mert tudás hatalom, de sose feledjük: erőnk s nagyságunk, csak TŐLLED de itt már a te Jézusod - szentFiad a szivünkbe, s most szinte minden amit belénk akartak verni, nos az első reakció hogy vissza akarod verni, amikor az már táncra perdültünk velük, ami mehet oda - vissza, de semmi értelme!? Nagyon figyeljetek, mert ahogy irosgatom, ha mi ismét most megtaláltuk az UTU -nkat, akkor okvetlen engedelmeskednünk kell a mi Jézusunknak, akit most személyen megismertem ugy hogy előbb az Égi - Repcsés testvéreink, a jó Atyánkhoz hoztak, s most a jóAtyánk a mennyekbe, hozott össza a mi igaz Jézusunkkal, amikor most a szó szoros értelmébe, gyermekek lettünk ismét, s absziulti értelembe, most megtanulunk Jézusunkkal járni, ismét, amit megint igen nehéz megérteni, mert ha innen kilépünk, az örökké valóságban vagyunk, persze, örök gyermekek leszünk ismét, gyermek voltunk gyermek lettünk, mint gyermek vagyok ujra, lobbagolok ficfa sipot fujva... örökvidáman, mert most tudom, jó uton vagyok?
 Nemtudom hogy itt lehetséges többet elérni, de már ez is, hogy kezd a jégszivünk olvadni, meg nekünk lehetséges mindenek fellett, magyarországosdi mennyünk országosdit játszani, amit esetleg belénk akartak verni,karóval, mint nemrégen, a legjobb jóakaróim is, Helles lovas, miért nem tartod meg magadnak, s mondva, mert azt akarom semmi bajod ne essen, családodnak se! amit ugyan megszivleltem, s itt ugrik be, vajon mit kellene, érdemes lenne csinálni, mint előbb mindenekelőtt fellett, megvilágosodni, s egy nagy tüzkohóba szervezkedni, NEM HIVATALOSAN mert először is, ahoz be kell venni a Sárkányosokat, másodszor pénz kell hozzá, igy sok sok salak, a központba bejut, mit mindig eddig, 1007 éve, hogy előtte hogy volt, na az osztán a titok, s ami örvendezetető, hogy megint kezdenek tojjni a tukok? görbét?
 kot kot kot....
Előzmény: Helleluja (235)
Helleluja Creative Commons License 2007.01.27 0 0 235
Jójósok jojojo...jojósok, jó napot, kot kot kot...
 Mitől félünk? Nem félünk a farkastól. Nem félünk a farkastól!? -stb...s félelem tövises rózsát terem, vagy csak tövis coronákat? Mitül félhet az igaz Jézus, a tövis coronától, mikor nekem pont az a fegyverem, mert aki meg akar félemliteni, megszurkájja a tövis, kossi kossi döffi döffi ? Van egy hirdetés a c.fi adón: áll egy férfi meg nő a buszmegállóba, mikor a férfi közelit a nőhöz, csak millió kés kinyillik belőle?
 Jah, meg most mondja a fiam, trudod milyen okosak vagyunk? A nő felhivja az emergency - orvosirodát hogy a kisfia megevett egy pár hangyát, s mit csináljon? Maradjon nyugodtan nem kell behozni a gyerkőczöt! Mondja a mama, ő is ugy gondolja mert adott neki egy pohár hangyaölő mérget!
 Mondjuk van jó félelem, mert félek kiugrani a 10 emeletről ami jó, azaz jobb félni, mint egybül a mennyekbe menni? Aztán félek hogy kidobbnak, amikor ha lehet most nem mengyek emeletes házba, de ha muszály, mint mindig büntettek, p.l. nagyon zarul érzem magamat, mikor mongyuk, itt félni kell, mert kirugatnak, hisz nem létezik, én nem vagyok olyan ügyes vagy jó, mint akit nem rugnak ki? Na rögtön meglehet tudni, hogy ez magyar, mert nagyon de nagyon óvatosnak kell, lennünk, hisz állandóan vérzik az orrunk, ha nem vérzik azért, ha vérzik, mondjuk most fehér vér, gicsit ződes, most meg azért is vérzik?
 Tessetek idefigyelni, először is, nemcsak Pálestinia meg minden a világon azért meg érte, ninch nem lehet más póféta bot, mert én magyar vagyok! Magyarnak születtem, ha nem születtem volna magyarnak, akkor annak születtem vóna, most mit sütünk ebből ki? Usába abszi ulti, nemcsak usa, hanem most nem akarnék senkinek nekimenni, ráadácsul a villanyfának, de idézem az öreg Busht: nem busita hanem szita, szitává lüvönk benneteket, mert Pálesstinia fontosabb usánál, de most aki az usát uralja, hallom, nem mer senki az usának nyet, nan nono neine, yenki senki stb...tbc... mondani, bezzeg mikó a sovjetek döngölték a tallibánokat, trilliókat folyósitott, mint Stallinak, minden lyukba dollárnyomója vót, na most ezek levitték az allagutakba, s a guta üti őket, meg ugyis üttü Samu ütü, tütütt...uhuhuhuuuuuuuu....
 Kéremszépen, valami irtózatos nyillalások vágnak felém, nem belém, mert akik ezen a táblán irnak, azok tudják hogy mi az hogy espanol viac, meg piac, ahol vehetel szemet, meg ókkulláré hoppáré, óllallalláh... oly szép az egész határ, mert nem mi döntjük el, most szép lesz, vagy még szebb lesz?
 Na most a kérdés, na mi lesz? Holnap is lesz? Tán még a nap ismét felkél???
Szóval rengetek kérdés merül fel, s ne feledjük? Tengerén aaaaz életnek, ( aaaaz egy kicsit elnyujtod, mert én ugy szeretem az énekkarba, karénekelni, vagy karénekeskedni karmájtstróskodni, vagy karba marha, karamba, na ott bizon fegyelemezettnek kell lenni, igy nem catona, hanem bizon mindenki megtanul táncolni, óbékolni, ahogy én fütyülök, uralkodj magadon!!!) van egy mentócsolnak....
 szipótyon korty, uuuu...de keserü vóty, mengyek már, mert jólovam vár....
Előzmény: Helleluja (229)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.26 0 0 234

Tisztelt Kolima!

 

Egyes kultúrákban azt, másokban némileg mást jelent.

Helleluját pedig akkor legalább annyira komolyan vettem, mint most.

Azért is írtam azt Neki.

 

Tisztelettel: sasa777

Előzmény: Kolima (233)
Kolima Creative Commons License 2007.01.26 0 0 233
igen.. na szóval a draconis egyféle sárkány-humanoid volna, véleményem szerint.

Ja, bocs a sok offért!
Kolima Creative Commons License 2007.01.26 0 0 232
No csak sikerül??
Kolima Creative Commons License 2007.01.26 0 0 231
Erről jutott eszembe egy kép, s meg is leltem a gépemen...
Draconis faj... ősi sumér istenek.

Eme régi hozzászólásod kérdéses... ekkor még nem vetted komolyan Helt?
Előzmény: Törölt nick (189)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.26 0 0 230

Tisztelt Kolima!

 

Nem mondok mást, csak azt, hogy olvasgass..

 

Várom a kifejtést, a témákhoz pedig elképesztő mértékben van kedvem. :o)

 

Helleluját pedig ne féltsd! Írni fog ő eleget... Ugyi? :-)))

 

Tisztelettel: sasa777

Előzmény: Kolima (228)
Helleluja Creative Commons License 2007.01.26 0 0 229
szia szia jójósok, jöhet egy kis prófécia?
 Okvetlen szükséges hogy ránkjöjjön a prófátálás lelke, de amiért szivesen vagyok itt is, mert szives emberkék vannak, ugy érzem, bár utóbb, a szives emberek szive mintha a fagyból engedne egy kicsit, amikor mégsincs borzalmasabb érzés, mikor valaki szive megfagy?
 Jómagam keresem miért vagyok én ijjen, s ugyanakkor, nemigen lehetünk magabiztosak egy gicsit sem, mert az ördög sose alszik, s amit nem tudtam megérteni amikor otthon voltam, miért nem érzem, nemértem nemértem nemértem... nem lehet minden az enyém, csak az enyém, csak az enyém!? Mig a tájak, óh be csodálatosak, s mint itt is, s nem tudnék külömbséget tenni, csak mégis ami a Kárpátmedencénkbe van, na tessék, kimondtam az ingerlő szót, mégis az isten is nekünk rendelte volna, ha ha ha...na most ugrik a majom a vizbe, mellik isten?
 Aztán beérkeztünk az ufónkkal, a reffrénbe, ami ismétlés is, s addig fogom ezt kotyogni, mig valaki be nem dühösödik, már unom ezt az egészet, a kenyekemen kezd kigyünni, rügyezni?
 Na, miért szólitok meg mindenkit hogy jójójójójojojojo..jósok? Igen igen Kis Jojojo Jóskát is, különbenis ismrtem egy ilyen szentembert, te is, mert celebicitit fogadván, csak most jutott eszembe, nem lehet az hogy tul buzgó vót? Mellesleg ha nálunk alud, minden alkalommal bevizelt az ágyba. Szóval szegénkém, na ténleg szent ember lehetett? Már nehogy elfeljtsem, aki az igazságot keresi, mert még van benne szikra, ami nagyon de nagyon fontos, nos a Károlyi Gaspár forditotta bibliában is, aki szintén jó buzgó vót, az van, hogy akiben még szikra vagyon, az még lángra loboghat, na ha kérditek, mert mit akarhat ez a 6 ökörös szekérrel, lassan ballagna az országuton, bandukolna hazefele, s most rábizta az ökrére, na tudjátok az utat? Csára hazafele, szép város Kolozsvár...? Égi haza, magyarhaza, magyarhaza mennyekországa, ha pályán megfutom, bezzeg csak lassan, mert 6ökrös fogat, jobb lassan bandukoolni, persze, most az ökrökkel együtt, meg van egy hátas lovam, néha felszippantunk a ufóra, mert itt is egy haza, ott is, mindenütt vagynak magyarok, szerteszét a nagyvilágba,a világ minden tájain, na most mellik haza?
 Ami nekem is nemcsak könyökös, hanem hajlik néha a könyökbül a karamba, mert értem én, hogy mint veszekednek, hisz most Isten országa bennem, ami azt jelenti, s figyeljetek a szó szoros értelmébe, mert én meg benne, na most erről én meggyőződtem, mikor hogy jönne ez össze isten a király? Mellesleg, már többször több hellen irosgattam, hogy KING = GOD kot kot kotkodáscs, most ha figyelitek, mi magyarok hogy tudjuk? Na hogy tudjuk? Hogy ország bennem, én benne, te benne, de most az egész világmindenség benne, AtyaAtyaFiu Istenközéppel, mikor én nem látok egy királyt se, mert akkor én meg te kevesebb lennünk, mint Jézus, vagy több, ami nem lehet, na most ha figyelitek, itt van a deglett kutya elásva?
 Nincs kávé, mennem kell, vár a nagybalta, meg a kirakat üvegek?
 kot kot kot...
Előzmény: Helleluja (225)
Kolima Creative Commons License 2007.01.25 0 0 228
Üdv Sasa777!

"...ha gondolod, fejtsd ki nyugodtan: próbára tehetsz..."

Hm... nem hinném, hogy ha nézeteimről írnék Neked, a szívedbe zárnál. Soha, senkinek nem beszélek magamról, pláne nem az általam ideálisnak vélt eszmékről. A tavaly év végei zavargások (szeptember és októberi) óta pedig főképpen nem.

"...a váratlan dolgoktól félsz ennyire, vagy az elmúlástól..."

Félelemről nem írtam... majd kifejtem ezt Neked bővebben, de nem nagyon van időm írni. Még az általad említett topikokba sem néztem be, ahová Te magad írtál, acélból, hogy megismerjem gondolkodásod. De mindennek eljön a maga ideje.

Mindenesetre hátravan még jónéhány téma, ha van még hozzá kedved.

Addig is minden jót!
Előzmény: Törölt nick (218)
Kolima Creative Commons License 2007.01.25 0 0 227
Üdv Sasa!

Üdv Helleluja!

Itt vagyok azért én is, s figyelemmel kísérem az eseményeket.

Sasa, majd megadom a mailcímem, ha valóban érdekel Helleluja írásainak archiválása. Felőlem összedolgozhatunk...

Helleluja, írj folyamatosan!
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.25 0 0 226

Azt hiszem veszek valahol egy Helleluja - Magyar értelmező kéziszótárat.

Tudja valaki, hogy hol lehet kapni? :-)))

Helleluja Creative Commons License 2007.01.25 0 0 225

Jójósok s jojojojo...jojósok s tojósok!

 itt vagyok ragyogok, s valóban nehéz a széllel, vagy szellekkel szembe huddzoni, s bizon isten, most láttam egy gicsit levizeltem magamat, de mégérte? Teccetek érteni, amikor ha mégis nem mondtá semmit, akkor is hányhatnékod van, ha meg igen, akkor is, vagy kihánynak, vagy számolnak, trudo 12 -22 - 32-... te vagy a hunyó? hugyó? eredj tronolni?

 Kéremszéppen, arról van szó, hogy egy együntetü tetü barom de miljen barom, csendesen kérődzik igen jambori fajta, most itt igen igen érdekes a 4 lovas huszár, mert amit kiirhatok, hogy a muzulmánok csak a muzulmánoké a világ, de most ez mattba, minden lovas, s most gyünnek a magyarok fehér lovon, s az 5.ló lenne, de mégse, mert csak 1ló futhat be? fehér ló, fehér felhő pongyolákba?

 Nosa, a N.1 esélyes ki, aki letudják redukálni a lakoságot, mondjuk csak kristi bégető birkák vannak, nincs más, legelhettek?

 ime a mai tollás, kot kot kot...kotkodács....

Helleluja Creative Commons License 2007.01.25 0 0 224
Kedves sasa777 kedves jó jósok!
 A világnézetem zsötem zsötem zsötem, én magát ugy szeretem!? Hogy milyennek látom a világot? Sarkosnak vagy kereknek? Nap előttem, ha előttem az életemet már csak utánnam, de ha köd előttem, biztosan köd utánnam, mert a ködbe, ha nincs ködlámpád, mondjuk ugy is nagyon nehéz látni valamicskét, meg fárasztó,  ugyhogy jobb a ködöt elhagyni?
 Ha áttudol jönni a Lehell tóba, meg mi is ufók vagyunk, meg ufókról komolyanba, ismerkedjünk meg, s talán ha beleolvasgatok az irkáimba, amit előbb nagy lapu leveknek, most egy nagyon jó uj számitógépem van, amin minden kisebbnek tünik, s most hársfalélnek, hulló hársfaleveknek hivom, rajta a macskakaparásaimat, vagy párduc körmölés - karmolás, vagy oroszlány nyálazás?
 Itt is már belekezdtem volna, hogy mi lesz? Na minél többen tudakozzuk a boldog magyar jövőnket, annál közelebb kerülünk hozzá? Amit érdekesnek találok, hogy az egyik embert, s itt már erősen elvállik mellik akolba tartozik az ember, mert ember = bárán vagy kecske, ha Jézus a főpásztor, ellenben jómagam tapasztalom hogy inkább hőscinécér, meg hőspárducc meg vadoroszlánná válok, amikor ha vannak állatövök, van állatok bundája is, mert megint, ugy járkáljatok a farkasok között mint báránok, ami bárán bunda? Ha megázik is a bunda még bunda a bunda, Ihaj bunkda csuhajj bunkda mégis bukda a bunkda... meg ha kiforditják is, mégis bunda a bunkda?
 Jah, ha előbb olvasol, igen érdekesnek tartom, hogy a magyarokba benne van jó Istenük, most Jézus, s igen nehéz piszkálni most is, mert a magyaroknak van VÉRSZÖVETSÉGE vagyis testvérré fogadják egymást, ami igaz, s most jönne a biblia, amikor először is Jézust mivel isten, nem lehet megölni, nos itt van, ha az Istenetek országa bennetek, kezetekbe adtam, akkor van MAGYARORSZÁG - MENNYÜNK ORSZÁGA VILÁGNÉZET, amikor abszi ulti Jézus adta a világosságot vissza,- van szem, legláabb tukszem,- amikor megint ha a biblia szerint is: az enyéimhez jöttem, de vannak más juhok is, meg mérges kigyók fajzatjai?
 Ha királyságot pedzegetjük, ott már HIERARCHIÁS HACKIÁS  KACKIÁS HAKKIRIS HARRA KIRRIS FABRIKÁS EGYMÁS ALLÁ RENDELTSÉG VAN, amikor aki közelebb van a tüzhöz, annak joga van megsüti a másikat is, pecsenyének, mert drága kő, az ijjen szent áldozat, mint betleheemi csillag ragyoghat, s amit megölsz a tied? lásd Jézus, de most mégis Krisztus, amit Nag Pali báthánk kitalált?
 Nap előttem nap utánnam, ténleg d.u. van, az utolsó keserü nedü a pohárbul szipotyon korty, mengyek, mert hiv a nagybalta!
 örömöm volt, veletek kávézni, s ti láttok, valamit, valami jót? szebb jövendőt, büvebb gatyát?
 kot kot kot...
Előzmény: Törölt nick (223)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.24 0 0 223

Tisztelt Helleluja!

 

Örülök, hogy legalább Te életben tartod ezt a topikot.

Megtennéd, hogy írsz néhány gondolatot a világképedről? Megköszönném. (Akár E-mail címre is.) Talán utána el tudnám mondani, hogy mit "látok".

 

Tisztelettel: sasa777

Előzmény: Helleluja (222)
Helleluja Creative Commons License 2007.01.24 0 0 222

Jójósunk, s jóskánk? ááááá....kedves sasa777 jójósunk...

 isten hozott, érezd otthon magadat! nekünk van az ajtóba, örömmel fogadunk ha örömöt hoztál, ha nem, örülünk  mikor távoztál!? bizisten ez van felirva ahogy begyüssz nálunk, egy arantáblára, s mindenki azt mondja: ez igen, ez valóban egy aran mondás!?

 mellesleg, ténleg örülük neked, s hon vótá? vagyol, s vágyol? érted, mert ha figyeljük a jósokat, vajon hová meredt el, szép szemed világa? mit láto?

 szia

Előzmény: Törölt nick (221)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.24 0 0 221

Tisztelet Fórumozók!

 

Újra itten vagyok! :-)

Gondolom, ezzel tényleg lázba hoztam mindenkit! :o)))

 

sasa777

Helleluja Creative Commons License 2007.01.23 0 0 220

Jojojojoj...jojókás jósJjóbarátkáim, mi csak jót jósolunk, jó sorsot, szebb jöbőt, jobb nadrágveddrágod? bügatya teli?

 Ime Kolima jósbarátunk megérzése, mert ténleg kinyitottam egy budi ajtót, s rám akarták csapni, csak nem lehet? Nem irtózatos ez a félelem, hogy rettegnünk kell, mert valamira ráléphecc hecc hecc hecc ... 1 aknára?

 Nos, csak EGYIRÁNU ZSÁGGUCCA UCCA UCCA VAN PUCCA s a legbátrabbak is megriadnának, szóval igen igen öcce öcce ucca ucca tucca drusza, össze kell szedni magunkat, hogy egys mást megérthessünk hassunk, hassunk, hogy a hasunk nőne?

 Gözbe ujjabb fej - le, kazáká fel, fejjlemények vannak, csak minekünk a Tejutrul csöppennya egy kis tejfel, s már nem halunk éhen, s éhalálra itélt, mert mitük lehetne félni a legjobban, na az csiklód, csiki csiki csiki ciki, nem csiky székellek?

 Közbe, gyertek át egy gicsit a Lehell -tóba, igaz egg kicsit ugg néz ki kivülrül hogy stoba, de ha ki - ki ruccanok, mondjuk most fent vótam az égbe, magassan, megraktak gollóbisokkal, meg kövekkel meg cövekkel, s megpróbálok olyan dolgokat is materizálni, ami nincs, meg nem lehet, de miért nem? ami nem lehet, hogy annyi sziv, hiába onta vért, pumpál, keservbe annyi hü kebel, szakadna meg a honért, hanem jelmambónk: mennyekbe fel eggenest, óh azért küzdeni érdemes, de millyen triki, nem triannó, mennyetek országa, magyarnak magyarország mennyünk ország bennünk van, na hogy megyünk magunkba? hogy mennyek be, ne oda? szalasszanak?

 kot kot kot....

Törölt nick Creative Commons License 2007.01.22 0 0 219

Tisztelt Kolima!

 

Szerdáig nem leszek elérhető!

Addig törd a fejed erősen, hátha ráakadsz valamire.

 

Tisztelettel: sasa777

Előzmény: Kolima (217)
Törölt nick Creative Commons License 2007.01.21 0 0 218

Tisztelt Kolima!

 

"Ha jól ismernél, és én elárulnék magamról, nézeteimről, cselekedeteimről többet, mint amennyit itt megteszek, akkor megváltozna a véleményed."

 

Kötve hiszem. De ha gondolod, fejtsd ki nyugodtan: próbára tehetsz. :o)))

 

"Néhány napon belül archiválni fogom H minden eddig leírt üzenetét, s megpróbálom kivenni belőle mit akar."

 

Akár össze is dolgozhatunk, mivel én el is kezdtem ezt. Nem vagyok annyira járatos a netezés területén, de ha jól tudom létezik privát fórum. (Csak azt nem tudom, hogy működik.) Bár, akár emilezéssel is megoldhatnánk. Persze ehhez kellene, hogy egy kicsit jobban megismerjelek. (Rólam a "Mi a bajom a kereszténységgel" és a "Ne szenvedjünk halált" topikokban olvashatsz még. Ott egy jó részét az életelvemnek előadtam, ha érdekel...)

 

"Évek óta ezért dolgozok..."

 

Kíváncsi lennék azért valamire: a váratlan dolgoktól félsz ennyire, vagy az elmúlástól?

 

Tisztelettel: sasa777

Előzmény: Kolima (217)
Kolima Creative Commons License 2007.01.21 0 0 217
T. Sasa777!

Ha jól ismernél, és én elárulnék magamról, nézeteimről, cselekedeteimről többet, mint amennyit itt megteszek, akkor megváltozna a véleményed. A magam módján viszont rendet akarok, egy olyan világot, amely precízen működik.

Néhány napon belül archiválni fogom H minden eddig leírt üzenetét, s megpróbálom kivenni belőle mit akar. Ha ez sikerül, a magam részére felhasználom. Annyit már megtudtam, hogy szerinte valami közeledik, és addig megszerzem amit megszerezhetek. Engem semmi sem fog váratlanul érni. Évek óta ezért dolgozok...

Ok, a témát folytatni fogjuk... olvasok erről majd bővebben )

Üdv:Kolima
Előzmény: Törölt nick (216)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!