Keresés

Részletes keresés

R-Action Creative Commons License 2001.03.17 0 0 314
Itthon vagyok!!!
coito_erGO Creative Commons License 2001.03.14 0 0 313
mesélj!!!!részletesen!!! :))))
Előzmény: yagarpi (311)
coito_erGO Creative Commons License 2001.03.14 0 0 312
...és az miért lesz jobb, mint itt? :)
Előzmény: nohaat (310)


yagarpi Creative Commons License 2001.03.14 0 0 311
Sziasztok!
Legnagyobb sajnálatomra csak hétfőn találtam rá erre az oldalra. Azóta a hosszabb sztorikat 2-szer is átolvastam, aminek fizikai jelei adódtak. Nem részletezem, hogy mi, de elég kellemetlen lett volna ha bejön egy ügyfél.
Nekem túl sok élményem nem volt, nem vagyok túl régen ebben a világban. Koleszos 2 évig voltam, de az egy kis kolesz volt és kegyetlenül uralkodott a homofób szellem. Sejtették, hogy mi a helyzet velem ezért -mint addig rengetegszer hasonló okok miatt- összejöttem 1-2 csajjal. Így 21 éves koromig csak lányok voltak az életemben. Nem voltam túl kiegyensúlyozott és boldog ember. Azóta viszont minden szép és jó!
Előzmény: nohaat (310)
nohaat Creative Commons License 2001.03.14 0 0 310
Nyitottam két új topicot.
Én történeteimet oda fogom befirkálni...

>>RealSexStories<<

>>DreamSexStories<<

jinjang Creative Commons License 2001.03.13 0 0 308
Kitalálni a sztorit nem hosszú, megírni változó, egy múltkorit lemértem, hosszú lett és 3 órámba telt. De én otthon, este, nyugalomban írtam (sajnos nem volt jobb szex-programom :-) :-(), és aztán behoztam lemezen a txt file-t.
Nekem női főnöm van. :-(
És az egész kócerájban nincs egy valamire (legalább ábrándozásra!) alkalmas hímnemű. :-(
Hogy biszexekről már ne is beszéljek ...
Előzmény: No1Nina (307)
jinjang Creative Commons License 2001.03.13 0 0 306
Tessék közkinccsé tenni azt a fantáziát! :-)

(Olvastam a múltkorit is, tetszett.:-))

Előzmény: No1Nina (305)
nohaat Creative Commons License 2001.03.13 0 0 303
Ha tetszett, elmondom a másodikat is:

2. menet.

Két nap múlva vacsora után, mivel üres volt minden, és senkinek "...semmi dolga nem akadt, eljött tehát malackához, hogy meglesse mit csinál…”
Én épp döglöttem az ágyon, egyedül az egész hodályban, amit körletnek csúfoltak. Berángatta a görcs, „csak” beszélgetni. Leült az ágy szélére.
Elég gyorsana témára tért.
-Te hogy kaptál rá?
-Régtöl fogva megy mind a kettö. Véletlen volt, cserben hagytak, azután nem maradt más, önjáték párban. Utána meg kipróbáltunk mást is. És te, hogyan?
-Nem rég. A haverral váltottuk egymást a puncisaroknál. ( Szvsz mindenlaktanyánál van hasonló, ahova bakázó lédi jár rendszeresen…) Jó negyedórával a váltás elött odajött a csaj , százasért le akart cumizni. 50-est adtam neki, ha tökig kiszívja kukim, megkapja a másik felét. A drótkerítésen keresztül lecumizott jó 5 perc alatt, megkapta a másik ötvenest. Váltás után nem sokkal a haverral is kikezdett. Beszélgettek, a srác smárolt mélynyelvessel a csajjal, aki közben mogyorózta, majd kigombolta, rábukott. A haver secperc alatt elsült. Libi fintorogva közölte vele:
-Haverod sokkal többet eresztett számba!
Mikor leváltották, és cseréltünk berobbant a pihenöbe. Nekem ugrott, összeverekedtünk, a vége 2 hét fogda lett. Egy zárkába kerültünk. Igen gyülöltük egymást, csak én nem értettem, miért esett nekem.
Azé b+, mer telegecizted a pofáját, én meg lesmároltam, gecidet nyaltam szájából! Rohadék!
Nekem ugrott, megint verekedtünk, végül én kerültem felül. Ráültem, leszorítottam.
- B+, nem én smároltam vele, és te is szájba kúrtad, nem? Én is csak azt tettem! Hülye fasz!
Akkor is, a te geciddel smároltam rohadék!
-Na és? Nem kóstoltál még gecit? Sajátodat sem?
-Nem, te barom!
-Pedig az te magad vagy, belöled jön, a tested része!
Lemásztam róla. Jó lila volt a fejünk. Másnap is összeverekedtünk, harmadnap is. Mivel a fogdában pokoli meleg volt, gatyára vetközve döglöttünk, kutya sem szólr hozzánk. Délelött-délután csak azért mehettünk ki, hogy az alakuló teret föllocsoljuk, körbesöpörjük. Ötödik este voltunk a kóterban. Szokásos esti verekedés közben megint én kerültem fölül. Hasába térdeltem, és jól megpofoztam. Röhögni kezdett.. lemásztam róla, ágyamra feküdtem. Dölt rólunk a veríték. Néztem a srácot. Fal felé fordult, azután hasra, össze-vissza forgolódott. Azután fölhúzott lábakkal fölült.
Egyszerüen nem tudom miért, fölállt a farkam.
-Melyikönk lö távolabb, he? Kérdezte.
Odaálltunk az ablak alá gatya nélkü, rejszolni kezdtünk. Néztem, hogy milyen formás a fütyköse, majd ballal hasára vertem, megfogtam a szerszámát, és húzkodni kezdtem. Ö is megfogta az enyémet, egymásét vertük.
-Te is meglukaltad?
-Ahogy vesszük. Nem engedte a cunásba, a seggét tartotta oda, azt dugtam meg.
-Te mocsok állat! Szaros fasszal élveztél szájába, én meg azt smároltam le?
-Nem, tiszta volt a csaj picsája! Mért, te is megdugtad?
-Aha.
-Seggbe?
-Aha!
-Szerinted mi különbség van egy srác és egy csaj segge között?
-Semmi, ha nem mossa ki, mindkettöjé szaros!
Elkezdtünk tök meztelenül birkózni egymás farkát cibálva, míg végül lenyugodva távlöttünk. Ö gyözött jó fél méterrel.
-Nyertem, nyertem, nyald ki a seggem!
-B, ha bedölsz kinyalom!
Odament ágyához, bedölt szétvetett lábakkal, és hátratekeredve rám röhögött:
-Na mivan, gyere, nyald ki a seggem!
Mögé léptem, letérdeltem jó bö nyállal benyaltam neki. Röhögve löködte hátra farát.
-Mi a külömbség egy csaj és egy srác segge között?
-Semmi! Válaszoltam, és jó mélyen belédugtam nyelvem. Hirtelen fölállt, ettöl hanyadt estem, füleimnél fogva fölrántott az ágyára:
-Azt mondod semmi?
Ráült a számra, majd megfulladtam, Fölrántotta lábaimat, hóna alá gyürte, elmarkolta tököm-pöcsöm,, Nyálát csurgatta lukamra, majd:
-Csak, hogy tudd, van külömbség!
Megszorította amim a markában volt, és nyálas mutatóujját bedugta, igen durván tojózott, majd mellé a középsöt is beeröszakolta. Fájt piszokul. Azután lemászott, lábam közé térdelt, tökömet fölszorította, lukam 1-2, majd 3 ujjal dugattyúzta, nyálát csorgatva rá, majd farkával megtámasztott. Megrémültem, visítani próbáltam, de egy nyikkanás után szájon vágva betapasztotta jobbkézzel, ballal tököm szorította, makkját beeröltette. Azt hittem szétrepedek.

/Közben a srác az ágy szélén ülve lassan levetközött tök meztelenre, álló farokkal áttámaszkodott, fölém hajolva folytatta, közben combja belsö ívét símogattam./

-Böködni kezdett, hol befelé, hol kifelé feszített. Dölt mindkettönkröl a veríték. Egyszer csak nem értettem, vagy belém élvezett, vagy hugyozott, vagy magamtól, de tök lucskos lett a fenekem, és egyre lazábban csúszkált kukija, nem kellett leszorítania. Elkezdte masszírozni-húzkodni farkam, egyre jobban élveztem. Kezeim tarkóm alá tettem, lábaim oldal szétterpesztve leengedtem, türtem, hogy rövid löketekkel dugjon. Ekkor hirtelen kihúzta, úgy éreztem, mintha kifordította volna belsömet, hosszába fektetett az ágyon, elmarta térdhajlatnál, föl-széthúzta, lábaimat, majd kéz nélkül lukamhoz merevített, egyre keményebben böködött, míg feje becsúszott. Nem hagyta abba a tolást, folyamatosan nyomta egyre beljebb, és beljebb, közben nyálát csorgatta tököm alá vigyorogva.
-Volt egy csajom, az is így csinált! Csak jobban szét tette a lábát! Így ni!
Szétfeszített úgy, azt hittem elájulok, közben észre sem vettem, hogy már tövig belém nyomódott. Ekkor mellemre tenyerelt, lassan elkezdett fekvötámaszolni rajtam úgy, hogy lenn szájamba zihált, farka kihúzva makkig, majd kiegyenesedve homorított, közben tövig belém nyomta, golyói fenekemhez préselödtek. Mindenem fájt, még is élveztem a dolgot, majd megremegett, hirtelen rám zuhant, alám nyúlva belemarkolt vállaimba, megszorított:
-Szét baszlak te barom állat! Fölzabállak vacsorára!

/Ekkor kitakarta sátorozó ágyékomat, fölé hajolt, végignyalta kisnohaat alsó részét, becuppantotta a két tiktojást, óvatosan vigyorogva megcibálta, majd fölfelé végigharapdálva rácsúsztatta piócaszáját, jó párszor végigcsíkozta fogaival, eszméletlenül benedvesítette, azután folytatta a beszámolót, közben combomra ülve dögönyözött-masszírozott, szemem közé nézve, széles mosollyal.Irígykedve néztem hófehéren villogó tökéletes fogsorát./

Jobb mellemre hajolt, rácuppant cicimre, fogával morzsolta, mélyen beszívta, dögönyözött, közben egyre gyorsabban irdatlan lökethosszal döngetett. Elképesztö vad erövel tornázott rajtam. Én meglepödtem, hogy nem fáj, csak izzadt, rajtam tomboló testtel majd kiszorítja belölem a szuszt. Egyre vadabbul vonaglott, azután hirtelen eszméletlen hatalmasakat rándulva fülembe üvöltött, hörgött, annyira szorított, agyon nyomott, hogy izzadt-lucskos testünk közé szorult farkamból kinyomta a kantejet, én is elélveztem. A srác aléltan terült el rajtam, zihált, azután szipogott:
-Én nem vagyok buzi, nem akartam! Ha eljár a pofád, esküszöm, kiheréllek!
Fülénél fogva fölemeltem fejét, szemébe néztem. Kancsalított, és tényleg könnyezett. Szólni akartam, elengedtem fülét. Feje lehanyatlott, vállamra csuklott, és elaludt, közben fütyije kicsúszott. Végignyújtóztam alatta, és miközben aléltan horpasztott, fenekét fogva mozgattam hasamon, míg jó negyedóra múlva másodszor is elmentem kettönk teste között, közben feje kopogott a falon…

__Lassan egyre följebb csúszott, vállaim masszírozta úgy, hogy golyóink egymáshoz nyomódtak. Fölemelkedett, kispolgári pocakomat dögönyözte, gyürögette, cicimmel játszott, rátenyerelt. Elmarkoltam golyóit, farkam ötvét, és rávezettem. 32 villogó hófehér foggal nevetve ült bele, azután csücsörítve, nyüszítve csúszott egészen mélyen, hasamra ült. Homlokáról- testéröl dölt a veríték. Markomba fogtam izmos melleit. Eszméletlen kemény, inkább ínköteg, mint izom vonaglott mancsaimban. Hátravetette fejét, hosszú-vastag gigájú nyaka ívben feszült, Farkam totál belékeményedett. Ajkait összezorítva nyögve lábait fölhúzta, szétfeszítve fölguggolt karómon, tojásaimra csúszott, majd lassan rugózni kezdett, lovagolt. Vigyorgott, nevetett, hörgött, fejét csapkodta, cseppek fröcsköltek homlokáról szana. Hirtelen hanyatt löktem, elképedve bámult rám tappancsai a levegöben. Hátam mögött föltornyoztam a fejrészt dupla párnával, fölhúzódkodtam. Vette a lapot, terpesztve, hátul támaszkodva rákolt a brokimra. Jobbal vezetve a sajátomat, ballal az övét húzva összekapcsolódtunk, mint mozdony a kocsival. Fölnéztem. Hatalmas szemeive,l széles vigyorral, összeszorított fogsora közül kipréselödö rózsaszín nyelvével tolatott rám. Elképesztöen inas teste csillogott-vonaglott, ahogy lassan eltünt a golyói alatt vastag domborulta tövében kisnohaat. Teljesen rácsúszott, átkarolta nyakam. Kemény ívben homorító testtel lassan, de biztosan lovagolni kezdett. Én átöleltem, magamhoz szorítottam, ö tarkómba markolva melléhez préselte képem. Cicijét szívtam, jobbal egészen átölelve szorítottam, ballal kökemény fenekét markolásztam, követtem ahogy lovagol egyre vadabbul, arra gondolva, lerúgom, ha megint eltöri a farkam! Egyszerüen szinte lángoltunk, a srác egyre hevesebben mozgott, szaporodó remegések futottak át testén. Fülemhez hajolt, dölt rólunk a víz, zihálása, mint szél zúgott fülemben.
-Jó, nagyon jó, mindjárt elmegyek! Mint egy acélpolip átfont-összeszorított, fölkészültem a legrosszabbra, de egymáshoz feszült testünk, magához préselve homorított. Vonaglott. Nyüszített. Egész teste rángott, farkam szorította, de ezúttal nem törte derékba, tökig rajta ült, acélfarához szorultak golyóim. Vinnyogva, zihálva hatalmasat rándult egész teste, azután hátra hanyatlott, elernyedt. Miközben pár, egyre erötlenebb utóregést produkált, lenéztem hasunkra. Háát! Alaposan beterítette mindkettönk hasát-mellét a habos-nyúlós fehér. Közben éreztem kisnohaat az ernyedt –cuppogó hótlucskosban pillanatokon belül szétrobban. Magamhoz rántottam a srác testét, szorítottam tébolyultan azután csak vonaglottam, hörögtem, lecsúsztam hanyatt. Eszméletlen jó volt. 20 éves test hátradölt gyorsan visszavonuló kukim kicsúszott, ott feküdt szöszi kitárulkozva, lábaink összegabalyodva, széles vigyorral nézett félalét képembe.

A beszélgetés több mint 3 órán át tartott...

Előzmény: coito_erGO (292)
nohaat Creative Commons License 2001.03.12 0 0 301
:o)
Nem is olyan vicc ez!
Én pont ezért haragszom a leszbikre!
Irdatlanul rontják a férfeiember esélyeit, hisz jobban tudják, mi kell nekik!

No meg azért is, mert igen meghatározó leszbi élményem volt...

Előzmény: No1Nina (297)
coito_erGO Creative Commons License 2001.03.11 0 0 300
coooooool! ez most a 300. hozzászólás!!!!
*************************************************

a túlnépesedés fenyeget, de a "fejletlen" világban. ez már így van.bár akínaiak nem is fejletlenek, és mégis.....
**************************************************

maradjunk annyiban: kinek a pap, kinek a papné.... kinek meg mindkettő!!!! :)

Előzmény: No1Nina (299)
coito_erGO Creative Commons License 2001.03.10 0 0 298
....na jó, de mi van akkor, ha a "maradék" nők esetleg egymással... :)
Előzmény: No1Nina (297)
coito_erGO Creative Commons License 2001.03.09 0 1 296
azt mondják, h az teljesen normális, h 2 ffi kiveri egymásnak. meg hasonló. főleg, ha nőhiányos helyen vannak...

sajnos én eléggé gátlásos, és szégyenlős kamasz voltam.....és kimaradtak az ilyen homoerotikus élmények....pedig lett volna rá alkalom, ha nem félek annyira....

ma, munka közben AKKKKKORÁT lőttem.....igaz, egyedül :)))

nohaat Creative Commons License 2001.03.09 0 0 295
Lehet, épp akkor hagytad ki az alkalmat?

A homofóbokról:
Szvsz, súlyos elmekórtani esetek lehetnek.

Vagy az a bajuk, hogy nem képesek semikor-senkivel, és dolgozik bennük a gyülölet (pénisz-irígység), vagy az, hogy brutális hajlamaikat élik ki így, ha már a valóságban nincs partnerük a szadizáshoz.
Az is lehet, hogy -már írtam valahol- Belfegor-szindrómásak, azaz az ember önmagától rettek legjobban.
Ezek, valódi klinikai esetek.

Előzmény: DANKELO (294)
nohaat Creative Commons License 2001.03.09 0 0 293
Van még néhány, de azok bonyolultabbak, össze kell szedni emlékeimet.

Egyébként jól esik leírni a történteket, amikröl annyi éve hallgat az ember, mert elképesztöen intoleráns, szemforgató, álságos a magyar megítélése minden másságnak.

Csak nagyon keveseknek beszéltem eddig róla, pedig volt 3 olyan évem, ami több volt, mint másoknak 30. Igaz lehetne belöle jópár valódi pornofilmet csinálni, ami nem olyan, hogy lavór kell a tv alá, mert folyik belöle a g...
Egyébként nem csak a magyar, de a sex-tv-k szerkesztése is képmutató. A legtöbb pornofilm tartalmaz leszbi jelenetet, meg többen 1-ért, de egyetlen olyan sincs amilyik 2 fickó találkozását mutatja be. Miközben a két csaj játékát csorgó nyállal lesök, habzó-véres szájjal tombolnak, ha két srác nyíltan be meri vallani, hogy jólérzik egymást, pedig csak beszélnek róla!

Az élet sokkal remekebb történeteket produkál, mint az írói agy. Csak ezeket soha senki nem írja le.

Előzmény: coito_erGO (292)
coito_erGO Creative Commons License 2001.03.08 0 0 292
végigolvastam.és már az elején "dagadtam"...
wow!
mééééég :)
Előzmény: nohaat (290)
nohaat Creative Commons License 2001.03.07 0 0 290
A legutolsó homéroszi történetet,-seregbeli:
Berángattak utógondozásra 2 hétre. A század nagy részét Másnap a század nagy része kempingezni ment a Bakonyba, minden körletben 1-2 fö maradt örszolgálatra. Kette alsóágyon egymás mellett, váltva örködtünk. Az emeleten egy egérszázad volt, akik 1 éves elöfölvételisek. Mivel a folyosónkon üres, az egerek rákaptak a fürdönkre, hisz az csaknem mindig üres volt. Kimaradásról jöttem vissza, enyhén szalonmólésan, kívül is megáztam, úgy, hogy fürödni mentem. Már voltak benn, súgdolóztak. Beálltam egy tus alá, óvatosan nyitottam ki a vizet, mert szarok voltak a csapok, és nem akartam leforrázni magam, a hideget meg utálom. Egy hangosabb naa-ra hátra néztem, és majd elterültem: négy láb egymás mellett! Kihajoltam, hogy lássam, mit csinálnak. Egy izmos srác kente hátulról haverját, közben a hasa alatt müködött kezével. Valszeg azért nem vettek észre, mert már ész nélül benne voltak. Elöször a falnak támaszkodó vonaglott, pár másodperccel késöbb nyüszített, mikor a láb aközt álló is hatalmasakat rádulva, nyögöt. Gyorsan visszafordulva erösen megnyitottam a hidegvizet, kis híján kiugrottam, de sikerült beállítani. Fél pillanat múlva másik zuhany is zuborgott, és fél perc múlva elhúztak mögöttem.
3 nappal késöbb külsö örségbe mentünk, fölismertem a „falazó” srácot a kocsin. Egy jóképü szöke srác volt. Ö is rámismert, és igen vörös lett. Az örségben 2 óránként váltás. Másodszor voltam a mafiban, amikor látom, hogy a srác ott bóklászik alul. Észrevette, hogy észrevettem, följött a lépcsön. Eszméletlen zavarban volt, de csak kinyögte: Láttál bennünket a fürdöben? Mondtam Igen! Azután beszélgettünk. Végén, már nem is titkolta, hogy majd szétreped nadrágja. Óvatosan sliccem kezdte simogatni. Hamar észrevette, nem csak hagyom. Kigombolt, nagy szemekkel vigyorgott kisnohaatra, és benyálazta. Benyelte, addig dolgotott vele, míg elmentem. Egy csöpp sem ment veszendöbe. Azután mellém ült, és én vettem kézbe az övét. Meglepett, hogy mennyire keményen mutat a köldökére. Kikézimunkáztam. Próbáltam, hogy ne menjen a ruhájára, de olyan erösen vonaglott, hogy csak ráment. Zsepivel letörölte. Vigyorogva szájoncsókolt.
Benn a körletben két alkalommal jött be, mikor pihenös voltam. Az elsönél beszélgettünk. Tanulásról, filmekröl számítógépekröl –Commodore, Sinclair höskorszak. Én az ágyon feküdtem, ö a szélén ült. Óvatosan benyúlt a takaróm alá, elkerekedett a szeme:
-Nincs rajtad gatya?
-Minek? Egyedül vagyok, egyébként itt mindenkinek ugyan az van a hasa alatt.
Erre fölállt, komótosan levetközött. Mindig irigyeltem azokat, akiknek izmosabb teste van, de az övét, mint egy antik szobor. Csodáltam, hogy egyáltalán szóbaáll velem. Jó két órán át beszélgettünk játszottunk egymással. Ezúttal én is megszoptam az övét, de olyan mélyen nem tudtam benyelni, mint ö. Azután föltérdelt a kispolgári sörpocakomra, dögönyözni kezdte a mellem, hasam, és fészkelödve csúszkált a kisnohhaaton, elmarkolta, és tiltakozni sem volt idöm, máris tojásig rajta ült. Nagyon morogtam, de megnyugtatott, hogy alaposan kimosta. Mellemet maszírozva lovagolt, én közben az övét simogattam, húzkodtam. Meglepett, hogy szinte pihés szörös a tövénél. Jól tornázott vagy öt percen át, azután egyre jobban zihált, majd hirtelen nyöszörögve vonaglott, úgy megszorítva tekerve farkam, hogy azt hittem eltörik. Elkaptam a fejem, de késö volt, teli lett szemem-szám. Párat rángott, azután sóhajtva, vigyorogva fölém hajolt lenyalta az arcomról a sajátját, végig csókolva lábamközé csúszott, és befejeztetett.
A másik is hasonló volt.

Közben a nejemre-családomra gondoltam. Mit szólnának?

allegra- Creative Commons License 2001.03.05 0 0 277
OFF
rövid, de velös :-)

ON

Előzmény: filler (274)
coito_erGO Creative Commons License 2001.03.05 0 0 276
torokgyulladás? te szegény.... akkor arra jó a forró ssssssssssp.............forralt bor ?:)

mazlista: mesélték...és nekem sem sokkal részletesebben....

filler Creative Commons License 2001.03.04 0 0 274
idos urat szopnék.
Törölt nick Creative Commons License 2001.03.03 0 0 273
off

Mazlista te élsz? :-))

Előzmény: Mazlista (272)
Mazlista Creative Commons License 2001.03.03 0 0 272
Hali!

Coito_erGo! Hogy is volt ez konkretabban?? :-)
No1Nina: Orulten jo amit irsz... Ezt szarazon nem igazan lehet meguszni ugye...

Mazli...

Előzmény: coito_erGO (271)
coito_erGO Creative Commons License 2001.03.03 0 0 271
minap hallottam: egyik koliban buli. biztonságiak motoznak. és az egyik srácot megmogyorózta a szekuritis...végül egy féreeső sarokban leszopták egymást....
coito_erGO Creative Commons License 2001.03.02 0 0 270
annyira nem is off, bár ez nem a magányos kiéhezett nők klubja.... :)
Előzmény: Kicsi Qki (269)
Kicsi Qki Creative Commons License 2001.03.01 0 0 269
Bocsi mindenkitől mert nagyon off leszek!

No1 Nina!
Ahogy elolvastam ezt a történetet a szőr is felállt...
Mond mit tudhatsz Te?
Akinek ilyen fantáziája van az a Nő valami észveszejtő lehet az ágyban!
(Meg bárhol máshol is! )
Ha egyszer egy ilyen nővel összehozna a sors! Hmmm...
Irigylem a kedvesed! Szóval belegondoltam és bizsergető érzés lehet
Veled szeretkezni!
Nem akartam tolakodó lenni! Ne annak vedd légyszi!
Ha már élőben és hús-vér valóságban nem érezhetlek,
Akkor így virtuálisan puszi Neked mindenhova!
A többiektől elnézést a nagyon offért!

Szasztok!

Előzmény: No1Nina (266)
coito_erGO Creative Commons License 2001.02.28 0 0 268
valami zaftos kis sztori?
munkahely?
nyaralás?
kiküldetés?
....?
coito_erGO Creative Commons License 2001.02.27 0 0 267
...hm.....és csak az agyad ilyen pörgős, v más is?!?!? :)))
Előzmény: No1Nina (266)
coito_erGO Creative Commons License 2001.02.23 0 0 265
nagyon jó kis story-k!

MÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉG! :)

Törölt nick Creative Commons License 2001.02.23 0 0 264
Azért jó történet volt, mi adta az ihletet?
Előzmény: No1Nina (246)
free_man Creative Commons License 2001.02.22 0 0 263
Gratulálok No1Nina. OLyat nevettem a végén mint még soha. De valakinek igazán lehetne már valami igaz története. Mostanában csak a zuhanyzóban legeltetem a szemem. azért néha nem is rossz a látvány. Ez is egy élmény. Szegényes de az enyém.:)
Elephant Creative Commons License 2001.02.21 0 0 262
Természetesen! Várom magát az emil-ládámban holnap este!
Előzmény: psmith- (261)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!