Keresés

Részletes keresés

gayguyz Creative Commons License 2001.04.16 0 1 335
Sokáig gondolkodtam, hogy meg írjam a történetemet, és úgy döntöttem, hogy közkincsé teszem. Kb. öt éve történt - májusban. A Bükkben lévo hétvégi telkemen, amin egy nagy faház is van - kertészkedtem. Hét ágra sütött a nap. Egész nap kanos voltam és azon járt az eszem, hogy milyen jó lett volna, ha a szomszédom is kijön a telkére és egy jó partit, játszhattunk volna. Imádom a szomszédom, mivel egyforma az ízlésünk, és nagyon jól megértjük egymást. A szikrázó tavaszi napsütésben csak egy fürdonadrág volt rajtam, mert már korán szerettek lebarnulni, hogy a nyári nap ne égessen le. A tavaszi munkálatokba teljesen belefeledkeztem.

A csodálatosan melegíto napsütésbol hirtelen fekete felhok gyülekeztek és pillanatok alatt surun szakadó esot, kaptam. Mire a házba értem teljesen eláztam. Gyorsan levettem a fürdonadrágot és törülközni kezdtem, végig simogattam a testem, már a farkam meredezni kezdett, amikor hirtelen egy harminc év körüli férfi toppant elém, csurom vizes szabadido ruhában.
· Jó napot kívánok, bocsásson meg, de úgy elkapott a zápor és megláttam a házat a kapu is tárva volt és ide menekültem. - hadarta.
· Semmi probléma engem is elkapott, jól eláztatott, épp most törülközök, ezért vagyok meztelen - szabadkoztam.
· Bemutatkozunk?
· Elnézést kérek Vili, vagyok, Én pedig Erno -mondtam, és kezet fogtunk.
· Ha úgy gondolod, vedd le te is a vizes ruhádat, mert meg fogsz fázni, hozok száraz törülközot.
· Köszönöm válaszolta, és végig mért, és mint akit megszuggeráltak le nem vette a tekintetét rólam.

A szekrénybol elovettem egy tisztát, mire megfordultam, már a gatyáját húzta le magáról. Elottem állt egy formás testu, meztelen férfi, a farka lankadt állapotban is tekintélyt parancsoló. Nagyon megörültem. Vajon benne volna egy kis játékban? - morfondíroztam magamban, és persze a fütykösöm kezdett még jobban életre kelni. Átadtam a törülközot, és szárítani kezdte magát. Észrevettem, hogy nagyon végignéz és figyeli a merevedésem, közben egy nagyot nyelt és a száját, picit megnyalja.
· Megtörlöm a hátad - mondta és nagyon finoman dörzsölni, kezdte a hátamat, mindezt oly finoman tette, hogy a farkam teljesen megkeményedett.
· Várjál most Én is a Tiedet.

Elvettem a törülközojét és talán még finomabban vettem kezelésbe a hátát, persze a szemét le nem vette a rudamról. Amikor oldalt álltam észrevettem, hogy az O farka is keményen áll.
· Olyan finoman törültél, hogy teljes merevedésem lett.
· Nekem is - válaszoltam. Tudod nekem az ilyen jóképu emberektol. Pláne ha csupaszok és ilyen közel vannak, mindig merevedésem van.
· Ezzel Én is így vagyok, mondta Vili.

Abban a pillanatban megfogta a farkamat, és simogatni kezdte. Nagyon jólesett, mivel olyan finoman, de mégis férfiasan kezdett játszani vele. Bár minden gondolatom ily könnyen valóra válna villant át az agyamon. Ebbol már lesz valami - gondoltam.
· Ne haragudj, de nem tudok ellenállni ennek a gyönyöru fasznak - mondta.
· Csak kedved szerint - válaszoltam. Bevallom Én is nagyon, szeretem, ha a farkamat jó kezekben tudom.

A bal kezemmel Én is megfogtam a Vili szerszámát és a jobb kezemmel hátulról, a hosszan lelógó heréit kezdtem morzsolgatni. A szabadon lévo kezével átkarolta a nyakamat és a számra egy hosszú nyelves csókot adott, úgy smárolt, mintha soha többé nem akarna elválni a számról. Majd hirtelen abba hagyta és elém térdelt, és a locsömet kezdte szopni. Fantasztikus volt. Olyan szájtechnikát mutatott be, hogy majdnem ellottem a patronom.
· Várjál, ne siessünk annyira - mondtam.

Felállítottam és most Én buktam a brokijára. Szoptam és közben a golyóival játszottam. Gondolom, nagyon tetszett neki is a szájjátékom, mert O is felhúzott magához és újra csókban forrtunk össze.
· Gyere, üljünk le a heverore. Tudod, amikor ma kijöttem, nem is gondoltam, hogy ilyen csodálatos ajándékot fogok kapni, mit Te.
· Ezzel Én is így vagyok - mondta. Amikor elindultam csatangolni, eloször is nem gondoltam, hogy elkap az eso. De milyen jó, hogy elkapott és, hogy pont ide vezetett a jó sorsom.

Közben persze fogdostuk egymást, simogattuk farkunkat és smároltunk is. Nem tudtam betelni vele. A gyönyöru formás test, hegyesen álló mellbimbó, a mellén kellemesen szorös, a karja, a lába is szorös volt, de a feneke hát Én még ilyet nem láttam - göndörödo szor borította. Simogatni kezdtem és a két farpofa közé tettem a tenyerem és a középso ujjammal a bejáratát, kezdtem simogatni. A csókolózás közben hanyatt estem a heverore. Abban a pillanatban rám feküdt és a száját a számra tapasztotta. Majd a szétrakott lábam közé helyezkedett, a farkával a farkamat kezdte egymáshoz dörzsölni, szinte baszta a farkamat. Kicsit lejjebb csúszott, a melleimet csókolgatta, és közben a lábamat feljebb emeltem, ekkor a faszát a barlangom bejáratához nyomta. A rúdjából elojövo örömkönnyek síkossá tették a bejáratot. A locsével keresni kezdte a rózsámat, és egyben a bejáratot készítette fel a támadásra. Egy hirtelen lökéssel a fejet benyomta a már elernyedt záróizmom fájdalom nélkül turte a betolakodót. Milliméterrol milliméterre haladt befelé. Csodálatos volt. A hátsómat teljesen kitöltötte, szinte majd szétfeszítette e jókora dorong. Amikor teljesen, tövig bennem volt, mozdulatlan maradt.
· Isteni segged van, pont az én méretem nem igaz?
· Csodálatos vagy - mondtam. Gondolom, hogy Én is magamévá tehetlek?
· Hát persze, hisz Én is imádom, amikor bennem van egy jókora fasz.
· Na akkor rajta.

Ütemesen kezdett el kúrni. Annyira jól csinálta, olyan élvezetesen, hogy a valami mennyei. Amikor ezt a testhelyzetet megunta, hasra fordított és úgy folytatta, majd pedig oldalfekvésben, majd újra hanyatt fektetett és a combom felhúzva hatolt belém. Isteni volt.
· Nagyon jól bírod!
· Ilyen fantasztikus lyukat órákig tudom baszni.
· Az nagyon szuper, csak rajta, Én is imádom, sot azt szeretném, ha állandóan bennem lenne egy ily gyönyöru hímtag.
· Úgy hiszem, nagyon jól egymásra találtunk. De most már rákapcsolok,

Teljes odaadással kúrni kezdett. A farkát szinte teljesen kihúzta, majd vissza tövig, majd félig kihúzta, majd be teljesen tövig. Kis ido múlva, mint a vadkan szuszogni, hörögni kezdett és az összes töltényét belémeresztette. A farka a leheto legnagyobbra duzzadt, és csak akkor vette ki belolem, amikor összezsugorodott. Feküdtünk még egy darabig, majd a hutobol elovettem a borocskát és megkínáltam. Megittunk egy pár pohárral. Vili elmesélte az elso homo sexkalandját, ami pontosan így történt, mint a mai nap csak éppen már három évvel ezelott. Elmondta, hogy nagymamájával él egy bérházi lakásban, akivel nagyon jó a viszonya, de szeretot felvinni, illetve kefélni ott nem lehet, kivéve, ha a testvérét felkeresi egy pár napra, akkor használja ki a kínálkozó alkalmat.
· Én most itt alszok kint, maradj itt Te is, mondtam.
· Szívesen maradnék de akkor Mami izgulni fog, hogy nem történt-e valami bajom.
· Nincs gond, szólj haza telefonon és akkor nem fog aggódni.

Odaadtam a mobilomat, hogy rendezze le, megnyugtatta nagyiját és így itt maradt velem Rövid ido alatt besötétedett, és kettesben maradtunk. Nagyon boldog voltam, hogy nem egyedül kellesz lennem a még eléggé hosszú éjszakán. Becsuktam a házikó ajtaját, az ablakokat besötétítettem. Vili hozzám lépett és szájon csókolt. Nagyon szenvedélyesen végigcsókolta a testem, a melleimmel, a hasammal, majd pedig a már éledezo ékességemmel játszott, Én pedig, hagytam, hogy hagy élvezkedjen. A nyelvébol tölcsért csinált és úgy szopott. A dárdám, már ko kemény lett.
· Azt ígérted, hogy kislányt csinálsz belolem - mondta.
· Kívánod?
· Bizony, nézd meg, hogy már lucskos vagyok hátul is, már nagyon várom, hogy magadévá tegyél.
· Krémet?
· Nem hiszem, hogy szükség lenne rá, bár elég tekintélyes a faszod, nem csak hosszú, de jó vastag is.

Ekkor a kezében tartott faszomat gyorsan betömte a szájába, és ismét frenetikusan szopott.
· Várjál egy picit Én is, szeretném a tiedet bevenni, feküdjünk le.
· Az nagyszeru lesz legalább mind a ketten élvezni fogjuk egymás forró száját.

Leheveredtünk egymással ellentétes irányba és szoptuk egymást, közben persze el kezdtem ujjazni újdonsült barátomat. Eloször csak egy, majd két ujjamat dugtam bele.
· Most már szeretnél megdugni?
· Nagyon kívánlak.
· Akkor gyere!

Abban a pillanatban hasra fordult, a fenekét megemelte és felkínálta a barlangját a faszom számára. Összezárattam a lábait, felé térdeltem és nagyon finoman kezdtem a bejáratot a farkammal masszírozni.
· Jaj, ne csináld, már nagyon kívánom, gyere, nyomd belém, ne várakoztass.
· Jó, jó csak nyugalom.

Az örömnedvemmel bekentem a lyukat, finoman a bejárathoz igazítottam. Nagyon lassan kezdtem a behatolást. Vili nyüszített.
· Gyere, gyere, nyomjad!

Nagyon lassan nyomultam befelé. Amikor már a makkom benne volt vártam egy picit és újra kicsit megint beljebb tettem. Mikor már majdnem a fele bent volt, lökött egyet a fenekével és a rudam teljes hosszában tövig csúszott.
· Maradj így, ez isteni. Teljesen kitölt a faszod. Jaj nagyon jó így. Teljesen ráhasaltam, a fenekét leeresztette és szorító mozdulatokat tett. A farizmával masszírozni kezdte a dákóm. Mozdulatlan voltam, csak o riszált, szinte a csillagokat láttam és a menny kapuját, nyitogattam. Késobb hanyatt fektettem és a térdét a melléhez nyomva, a lábát a nyakamba téve döngölni kezdtem. Közben persze csókolgatott, simogatott és Én viszont csókoltam. Majd hanyatt feküdtem és úgy ült, nem is ült, hanem vágtázott, táncolt, vonaglott a faszomon. Amikor már éreztem, hogy nem sokáig bírom a gyönyör kapujánál tövig, nyomtam és az apatejet a barátomba ürítettem. Akkorát élveztem, hogy szinte a csillagokat láttam. Az elélvezésem után sem szállt le rólam, hanem tovább masszírozta a fenekével a farkam.

Így senkivel sem szeretkeztem eddigi életemben. Vili fantasztikus szereto volt. Ebben a nagy vágtában kifáradtunk. Egymás mellé feküdtünk és úgy pihentük ki a fáradalmakat. Lezuhanyoztunk, és újra lefeküdtünk. Szerelmesen simogattuk egymást. Azt az érzést elmondani nem lehet, amit mi éreztünk.

Rám feküdt, a farkunk összeért, és így csókoltunk egymást.
· Én nagyon szeretnélek még egyszer megdugni - mondta Vili.
· Én viszont nagyon szeretem, ha ez a csodálatos fasz bennem van.

Lenyúltam és a kezembe vettem a már teljes szépségében és nagyságában meredezo kéjrudat. Simogattam, fogdostam, tapiztam, a golyóit morzsolgattam.
· Tudod, azt szeretném már egyszer, hogy amikor Én duglak akkor egy jókora fasz, járjon bennem is.
· Most sajnos a vágyadat nem tudom teljesíteni, mivel a szomszédom nem jött ki a telekre, de holnap minden bizonnyal kijön és teljesülhet a vágyad. Bár most jut az eszembe, hogy van egy vibrátorom, talán most azt is megteszi.
· Ha ló nincs jó a szamár is - válaszolt Vili.

Felkeltem, kimentem a zuhanyzóba és behoztam a mufaszt.
· Jaj de szuper - örvendezett, ez isteni, még az erek is látszanak, és még heréje is van. Ez szuper lesz.

Lehajolt és már kezdte is bedugni magába.
· Várjál, itt vagyok, és majd Én megmutatom, hogy kell.

Lefektettem hasra Vilit, és a vibrátort megnyálaztam, majd a rózsáját is el kezdtem, nyalogatni, csókolgatni, próbáltam a nyelvemmel belé hatolni. A lyuka mikor már pulzálni kezdett sikerült a behatolás, a nyelvemmel basztam. Ezek után jó sok nyálat engedtem a rózsájára, és a mufaszt kezdtem belenyomni. Vili farka is kokemény lett. Hanyatt fektettem, a mufasz tövig beigazítottam és az acélos faszára ráültem, nagyon lassan kezdtem a süllyedést, amikor már éreztem, hogy a lyukam felvette a méretet, a zárógyuru kellemesen kitágult, teljesen magamba fogadtam a csodálatos faszt. Elore hajoltam és csókkal illettem a drágámat.
· Nagyon hálás vagyok neked - mondta Vili.
· Örülök, hogy örömet okozhattam.
· Olyan fantasztikus, hogy a seggem is tele van, és a faszom pedig a te gyönyöru lukadban van. De azért már alig várom a szomszédot, mert az igazi az mégiscsak igazi.

Táncolni kezdtem a rúdon, ki s be ki s be nagyon élveztem a helyzetet.
· Látod most azért is jó, volna a szomszéd, mert most a te farkadat is szophatná. Milyen a fiú, mesélj róla.
· Aki kíváncsi az hamar megöregszik.
· Ne légy már ilyen, hány éves?
· Gondolom, hogy velem egy idos.
· Miért Te mennyi vagy?
· Én krisztusi korban vagyok 33 éves, leszek.
· És Te?
· Én 31 éves vagyok.
· Akkor tulajdonképpen egy korúak vagyunk.
· Úgy bizony!
· Nagyon örülök, és már alig várom a holnapi napot, de persze a mainak is nagyon örülök, hisz ilyen csodálatos emberrel még soha sem találkoztam.
· Tudod ezzel Én, ugyanígy vagyok.

Hátra nyúltam és a zacskóját kezdtem simogatni, fogdosni, persze közben pedig a farizmommal a farkát szorítgattam. Nagyon élvezte. Majd elkezdtem lovagolni, az a mesés fasz ki-be járkált bennem. Vili is Szorongatta a vibrátort, Ö is mozgott, vagyis istenien dugott engem és persze dugatta saját magát is a vibrátorral. A farkam, mint az acél úgy állt, ezért az egyik kezével simogatta, húzogatta a bort rajta, másik kezével pedig a vibrátort mozgatta saját magában. Annyira izgató volt, hogy nemsokára olyat lottem, hogy Vilinek az arcára, szájára, mellére fröccsent a lávaként elotöro életnedvem. Kinyújtotta a nyelvét és lenyalta a gecimet.
· Nagyon finom a gecid, szeretnék még többet belole, fantasztikusan jó íze van. Kóstoltad már?
· A sajátomat még nem, de a tiedet Én is szeretném megízlelni.
· Ne izgulj, megfogod, elottünk még az egész éjszaka és persze a holnapi nap is.

Hanyatt fektetett és döngölni kezdte a lyukamat. A vibrit nem engedte ki magából. Jó félórán keresztül nyüstölte a seggemet, amikor hörögve belém élvezett. A gejzírként belém ömlo neduje, és a még jobban megduzzadó farka nekem is újra erekciót okozott. A mufaszt ki vette magából.
· Várjál, mondta és hanyatt fektetett. Cumizni akarok.
· Csak szopjál nyugodtan - mondtam.
· Te is bevehetnéd az enyémet!
· Oké, de azért elotte lezuhanyozunk.

Beálltunk a zuhany alá és alaposan lemostuk egymást, majd vissza az ágyra, és cumiztuk egymást. A kimeríto csata után mindketten elaludtunk. Éjszaka arra ébredtem, hogy Vili simogatja a farkamat, és szorosan hozzám simul.
· Fel vagy? - kérdeztem. Akkor vettem észre, hogy egyenletesen szuszog, tehát alszik. Kezét a fejem alá tette és, hogy kényelmesebb legyen a fenekemet kicsit az ölébe, nyomtam, amikor is észrevettem, hogy a farka ko keményen áll. Ahogy hátranyomtam a fenekem a hímtagja pont a lyukamba talált. Hátra nyúltam és finoman magamba igazítottam és még jobban az ölébe nyomtam az ülepem. Felszúródtam a botjára. Kicsit megpréselgettem a karóját és utána mély álomba zuhantam.

Epikurosz Creative Commons License 2001.04.10 0 0 334
7 évet laktam koleszban, így láttam ott egypár dolgot. A szex nálam kb. 12 éves korig igazából nem volt téma, tanultunk, sportoltunk, kirándultunk, játszottunk. 13 éves koromban volt az első magömlésem, éspedig úgy, hogy a nadrágzsebben tartott kezemmel ingereltem - igen, azt - és "elmentem". Meg is ijedtem tőle, azt hittem valami baj történt :-))
A masztizásról addig nem tudtam majdnem semmit, technikailag. Egyszer 3admagammal a betegszobában kíváncsiskodtunk, ahol egy 14 éves srác volt egyedüli lábadozóként. Nem zavarta, hogy benézünk, vagyis épp aktuális foglalatosságát nem hagyta abba. ez abból állt, hogy a pizsama alatt volt a keze (az ágyon ült) és ritmikus hegedűlő-mozdulatokat végzett vele. Kerekre nyílt a szemünk, és kérdezgetni kezdtük, hogy mit csinál. Erre ő elővett egy nagy vastag valamit (a hüvelykujja nem lehetett, mert annál azért nagyobb volt az átmérője), amelynek a feje kb. olyan piros volt, mint a húsvéti tojások, és mutatott is néhány figurát.

Mi kamaszosan nevetni kezdtünk, és gyorsan eliszkoltunk onnan, bár őszintén szólva én még maradtam volna, de egyedül nem mertem.
Később elmeséltük az esetet egy nagyobb srácnak, aki nevetve csak annyit mondott, megtudjátok ti majd két év múlva, amikor mindennap ugyanazt fogjátok csinálni, hogy mi az.

Na pesze azért annyira nem voltunk már hülyék. Kifigyeltük például, hogy az egyik idősebb diák, aszem 16 éves lehetett, mindennap, amikor hazajön a suliból, gyorsan ágyba bujik a háló teremben (ja, akkor még 20 ágyas hálók voltak kisapám :-)) és a pokróc alatt szuszog, liheg. A többiekkkel kilestük őt, azt teteve a háló másik felében, hogy kártyázunk, és oda sem nézünk. Később odamentünk az ágyához, és a felső ágy matracába betűzve (emeletes ágyak) női pornóképeket találtunk.

Egy másik srácról, aki mellesleg teológiára készült, mondta nagyokos osztálytársa, hogy esténként rendeszeresen bevág egy nagy adag szalonnát hagymával, és utána a WC-bwn rejszol.
Jó magasan állhatott a koleszterinje :-))

Na de, a témánkhoz visszatérve: volt két gyerek a koleszban, egy magas, karcsú, göndörhajú, és egy alacsonyabb, kövérkés, szőke simahajú, akiről azt pletykálták, hogy egymás farkát veregetik, és talán egyebet is csinálnak. Szerintem igaz is volt ez, de tény, hogy a magasabb srácra réászálltak aztán a lányok, és többé nem lehetett levakarani őket róla, úgyhogy ő elment abba az irányba.

Apropó, az átgyak a hálóban úgy voltak elrendezve, hogy két ágy egymás mellett, majd közöttük kis szabad tér, hogy lehessen közlekedni.
A hálóban sokat viccelődtünk egymással, elhangzott az, hogy szopjál le, vagy seggbe duglak, de persze ezek csak szóbeli (orális?) fenyegetések maradtak.

Én egy barátom mellett aludtam, akivel akivel mindig jóban voltunk, de 1x nem tudom miért, nagyon megharagudtam rá. Annyira, hogy nem tudtam aludni, álmatlanság gyötört. Egyszer csak, hirtelen ötlettől vezérelve, a sötétben elővettem a farkam, és odanyomtam a becsukott szájához, mintegy bosszúból.
Egyéb nem történt, nem is kellett, mert tény, hogy megnyugodtam, és el tudtam aludni, reggel pedig kipihentem ébredtem, és már nem is haragudtam a srácra. Folytatása nem volt ennek a történetnek :-))

Volt azonban más, de azt talán máskor...

Epik

coito_erGO Creative Commons License 2001.04.09 0 0 333
ugye..?! énnekem is ez a bajom.... :)
Előzmény: Törölt nick (331)


csuby Creative Commons License 2001.04.09 0 0 332
Nem, nem. En nem MINDENKIVEL kefelek. De attol, hogy kefelunk, meg nem jarunk. Igy nincs konfluktushelyzet, feltekenyseg, megcsalas, es az az erzes, hogy kihagyok valamit, mert csak vele vagyok. Jo vele, neki jo velem, es hidd el, igy aztan mindkettonknek jo igy. Igy alakult, es bejott.....
Előzmény: No1Nina (328)
Törölt nick Creative Commons License 2001.04.09 0 0 331
Hogy én miért nem futok össze soha ilyen bekeményedett szerszámú fiúkkal? :-) Hát!
Előzmény: coito_erGO (330)
coito_erGO Creative Commons License 2001.04.07 0 0 330
.....végigolvastam....és hát a szerszámom igen csak bekeményedett :)

ilyenkor mindíg irígykedem azokra, akiknek a koliban összejött valami....persze h nekem nem sikerült, az annak tudható be, h eléggé gyáva voltam, és inkább kolin kívül intéztem el :) pedig a koli falai közt.... hmmmmmmmm
*****************
XERON!
volt folytatása a dolognak? :)

Előzmény: Xeron (329)
Xeron Creative Commons License 2001.04.06 0 1 329
Az egész egy szombat délelőttön kezdődött, amikor a fősuli koleszának konyhájába tartva egy helyes, férfias tekintetű srác fordult ki a szemközti zuhanyzó ajtajából, olyan erős hatású kisugárzással nézve rám, hogy valósággal megborzongtam, amikor felocsúdtam, azon kaptam magam, hogy a folyosón távolodó izmos feneket nézve vágyakozom a srác után, aki abban a pillanatban eltűnt a látómezőmből...
Fél évvel később, hatalmas táskákkal felpakolva költöztem be a koliszobámba a nyári szünet után. A koli szobáiban hárman laktunk, mivel az előző évben az egyik szobatársam befejezte a sulit, ezért érsdeklődéssel vártam, hogy ki fog a helyére jönni. Mikor beléptem a szobába haverom örömmel fogadott és mesélni kezdte, hogy mi történt vele a nyári kalandozásai során, merre járt, stb...
Érdeklődésemre, hogy ki fog a haverunk helyére költözni, válvonva közölte, hogy nem tudja, de az illető srác már itt van a koliban valahol, mert a táskáit lerakta a belső hálóban, csak ő maga nincs sehol. Bementem a szobába és elkezdtem bepakolni a dolgaimat a szekrényembe, amikor nyílt a szoba bejárati ajtaja és belépett rajta egy srác, szűk gatyóban és pólóban, férfias, kemény tekintettel, csodás arcéllel, fénylő, ápolt vörös hajával, megbabonázó tekintetével. Amikor kimentem üdvözölni, éreztem, hogy ezt a skacot már ismerem valahonnan, amikor beugrott a folyosón végigmenő srác képe, a csodás hátsójával, mély kisugárzásával együtt...
Mondanom sem kell, lélegzetet is alig kaptam, amikor megszorította a kezemet és finom modorral bemutatkozott! Attól kezdve minden nap egy élmény volt számomra, amikor a srác "mellé" fekhettem az ágyamba, mert az ő ágya kb. fél méterre volt az enyémtől...
Természetesen az idő múlásávalmár nem volt olyan porcikája, amelyet ne szemléltem volna végig részletesen, az izmos karoktól kezdve, a szálkás hasáig, csodás fenekén átt a vörös szőrökkel finoman tarkított szeméremcsontjái, és rózsaszín, vastag, fitymával bőven lefedett farkáig. Minden pillanatot élveztem, amikor zuhanyozni hívott és együtt tusoltunk, amikor bulizni mentünk, stb...
Persze az is kiderült, hogy a srác hetero és amikor annakidején láttam a follyosón, akkor a barátnőjéhez jött, aki a koliban lakott...
Egyre-másra múltak a napok, amikor vagy háromnegyed évvel a beköltözés után egy péntek esti, nyugalmas napon egyedül ültünk a szobában, harmadik társunk hazament, minden meglehetősen kihalt volt, beszélgettünk. A srác tudta rólam, hogy meleg vagyok, mert megismerkedésünk után pár hónappal elmondtam neki is, mint ahogy minden addigi szobatársamnak.
A beszélgetésünk valahogy a szexualitás és azon belül is a melegség témájára terelődött, amikor élvezettel tudakolta, hogy milyen egy sráccal csókolózni, milyen amikor egy pényiszt a számba veszek, milyen érzés, amikor valaki megdug...
Én igyekeztem neki a lehető legpontosabb leírással szolgálni, miközben egyre merészebb és izgatóbb kérdéseket intázett hozzám. Kisvártatva megelégeltem a kérdezősködését és egy hiretelen mozdulattal, azon nyombani felizgultságomban a szájába dugtam a nyelvemet. Őrületes boldogság öntött el és nem érdekelt semmi más, vastag száván érezni az enyémet igazi élmény volt. Nem lökött el magától, hagyta, hogy csináljam a dolgomat, így aztán felbátorodva tovább csókolóztam vele, azért mondom, hogy csókolóztam vele, mert határozottan úgy éreztem, hogy teljesen áttadta magát nekem, érezhetően elhatározta, hogy lesz ami lesz, nem fog ellenkezni...
Lassan megárintettem a kezét és finoman cirógatni kezdtem, miközben tovább csókoltam, most már egyre hevesebben. Ekkor megérintette a karomat és tétován simogatni kezdte, mint amikor valaki a sötétben botorkál és nem tudja mit tegyen...
Igyekeztem egyre hevesebben csókolni, amikor éreztem, hogy ő is kezdi élvezni a dolgot és a nyelve egyre bátrabban gabajodott össze az enyémmel. Kezemmel elindultam a nyakától a mellén átt a farkáig, majd maszírozni kezdtem a puha húst, amely egyre inkább növekedni kezdett, az enyém már kőkeményen döngetett a gatyámon. Levettem a pólóját és végigsimítottam a mellét, finoman játszadoztam a bimbójával, majd elkezdtem harabdálni, érezhetően érzékeny talajra értem, mert a srác egyre jobban élvezte a dolgot és csakhamar egy hatalmas, ágaskodó fasz dudorodott a lába közt. Egy pillanatra leáltam, a szemébe néztem és vártam, hogy mi fog történni. A következő perc nagy halgatással telt, majd elkezdte kibontani a nadrágom övét és lehúzta rólam az alsóval együtt, farkam mereven és keményen libbent felfelé, a plafonra mutatva, mint egy irányjelző. Felültem és erősen megszorította a karomat, borzongás futott végig rajtam. Finoman cirógatni kezdett és olykor-olykor a teljes tenyerével végigsimított a farkamig, amikor megragadta azt, majd verni kezdte. Egyre hevesebben rángatta, amikor felugrott és lekapta magáról a nadrágját, nekem sem kellett több és ott, ahogy előttem állt, azonnal elkaptam a csodás ívű rózsaszín farkát és a bőrt hátrahúzva tövig nyeltem. Felnyögött, majd egyre jobban élvezve a dolgot el kezdte mozgatni a farkát a számban. Egyre hevesebben nyögött, úgyhogy jobbnak láttam leálni és hanyadt dőlni, jelezve, hogy többet szeretnék, mint egyszerő szopást és elélvezés. Vette a lapot, mivel az előző beszélgetésünkből tudta, hogy passzív beállítottságú vagyok, és hogy nekem a legnagyobb örömöt az tudja szerezni, ha egy fantasztikus fallosz a seggembe nyomul. Megfogott és hasra fektetett, majd széthúzta a lábaimat, közben huzogatta a bőrt a farkán, igyekeztem egyre jobban ellazítani magamat, mert éreztem, hogy nem fogja érdekelni, hogy fáj-e vagy sem, egyszerűen csak tövig nyomja és kész. Nem láttam, hogy mit csinál, de már nagyon vártam, hogy megérkezzen a farka a seggem lyukához és belémhatoljon, amikor a döngető szerszám kíméletlenül tövig nyomult a fenekemben, egészen a tűrőképességem határáig futott bennem a gyönyör, majd felordítottam a vágytól és kéjtől túlfűtve és hallottam, hogy ő is nagyokat nyögdécsel, miközben egyre ütemesebben mozog bennem a nyáltól ragadós farka. Hatalmasakat lökött rajtam, kihúzta, majd újra tövignyomta, játszadozott a saját örömére, én pedig nagyon élveztem minden pillanatát a lökések áradatának. Nagyon keményen dugott, erősen és mégis érzéssel, tapasztalatlanul, óvatosan, de mégis vad vággyal vegyesen. Megfordított, szembe kerültünk egymással, lábaimat szétterpesztve engedtem újra magamba, ő pedig buzgón mozgott bennem, egyre kisebb lökésekkel, amikor verni kezdte a farkam és szólt, hogy nemsokára elélvez, ekkor elkezdtem most már én verni a farkam és igyekeztem úgy időzíten, hogy akkor élvezzek el amikor belém ereszti a spermáját. Kezdett egyre durvább lenni, majd vad nyögésekben kitörve telelőtte a fenekemet spermával, én pedig a hasamra lődöztem egy adagot. Rámfeküdt és nagyon helyes volt, ahogyan ott pihákolt a fülem mellett.

Hát ennyi az én történetem!
(x)eron

csuby Creative Commons License 2001.04.05 0 0 327
Na, vegre a sajat nevemen.....
Nem jarunk, hanem kefelunk. Azt viszont istenien tudja a kicsi. :o)))))))))
Előzmény: No1Nina (323)
snakeskin Creative Commons License 2001.04.05 0 0 326
Jön, jön, igerem, de most teljesen be vagyok havazva meloval.
Előzmény: No1Nina (325)
coito_erGO Creative Commons License 2001.04.02 0 0 324
....nem vagyok azért benne OLYAN biztos....bár vannak ilyen nyitott kapcsolatokkkk...

tényleg, lányok, amikor EGYMÁS KÖZT vagytok, nálatok hogyan néz ki egy "quicky"?

Előzmény: No1Nina (323)
coito_erGO Creative Commons License 2001.04.01 0 0 322
hmmmmm....hol van ilyen jó kis munkahely...?
Előzmény: snakeskin (321)
snakeskin Creative Commons License 2001.03.30 0 1 321
Hu, ami most tortent, alig nehany perce, na azt muszaj leirni.
Kepeket nezek a neten, total felizgultam, agaskodik is a farkam rendesen, gondoltam konnyitsunk, kiemelem a branert, egyedul vagyok a szobaban, bar az ajto nem kulcsra zarhato, de talan ez teszi meg izgalmasabba. Egyszoval vidaman rejszolok, amikor egyszercsak belep egy kolleganom, valami dokumentumok kellenek neki. Na en rakvoros lehettem, elrakni mar nincs idom, hat becsusszanok az asztal ala, az talan takarja a meztelen faszom. Csajci nez ram, latom tudja, mi az abra, iszonyatos zavarban erzem magam. De valahogy nem undorkodva nez, sokkal inkabb kivancsian, es hiaba kapta meg a papirt, meg mindig nem megy. Csak all es nez, en meg erzem, ujra izgalomba jovok, elkezdem simogatni a farkam az asztal alatt, fokent, hogy a csajon miniruha, es a csocsei egyszeruen imadnivaloak....
Egyszerre csak hallom:
-Leszopjalak? Hangzik a kerdes.
Es mar fesziti is szet a labaimat, es bukik ra a faszomra, es nyalja, szivja, ohhhh egyszeruen imadnivalo. Ahogy huzogatja a fitymat, es kozben bekapja a makkot, es a hereimet is masszirozza, hat az isteni.
Aztan egyszercsak megfordul, hattal nekem, felemeli a szoknyajat - vazze nincs rajta bugyi!!!!- es a farkam mar mozog is a lucskos pinajaba, ki-be, ki-be, csontig belenyomom, szetbaszom, csurog a geci a hatara, fantasztikus.
Vazze, kurva jo volt. Es mindez alig nehany perce tortent. Meg most is remeg a kezem....

snakeskin pasija (csak az en jelszavam nem vette be ez a szar. Biztos elfelejtettem.... :o))))

snakeskin Creative Commons License 2001.03.30 0 0 320
Foiskola. Foldrajz ora. A tanar szexi, en kesz vagyok tole, de nemcsak en, gyakorlatilag majdnem az egesz osztaly, meg kell hagyni, fiuk, lanyok, vegyesen - ugyanis a tanar keringo pletykak szerint biszex, de ez senki rajongasat nem csokkenti, sot! mert gyonyoru. Izmos ferfitest, gyonyoru szemek, hatalmas belso kisugarzas.
Es en annyira kivanom. Utolso orank a foldrajz,diavetites, lesotetitik a termet, es ahogy jarkal a padok kozott, azzal a gyonyoru szexis, hatarozott jarasaval, es a ringo fenekevel, aaaa.... a bugyimba nyulok. Nedves puncim luktet, es en igyekszem feltunes nelkul simogatni a csiklomat. Kozben elkepzelem, ahogy gyonyoru, hatalmas farkat szopom, nyalogatom, teljesen beindulok, labaimat szettarom, meg az a szerencse, hogy az utolso padban ulok, mellettem senki, zavartalanul tudom izgatni a pinamat. Jar az agyam, latom magam elott a kisportolt testet, es annyira megkivanom, hogy majdnem hangosan felnyogok. ohhhhhhhh..... Eszrevette. Tuti eszrevette, mit muvelek a pad alatt. Olyan furan nez ram. Abbahagyom. Kicsongetes... Ahogy elmegyek mellette, ramnez es a fulembe sugja:
-15 perc mulva gyere be a szobamba....

folyt.kov.

nohaat Creative Commons License 2001.03.26 0 0 317
Mert nem koleszosok!
Vegyesek, valszeg vegyes érzelmeket is váltanak majd ki.
És:
CSAK!
Előzmény: coito_erGO (312)
Elephant Creative Commons License 2001.03.19 0 0 316
Mert nem volt itt sokáig.... Üdv!
Előzmény: coito_erGO (315)
coito_erGO Creative Commons License 2001.03.19 0 0 315
?????????
Előzmény: R-Action (314)
R-Action Creative Commons License 2001.03.17 0 0 314
Itthon vagyok!!!
coito_erGO Creative Commons License 2001.03.14 0 0 313
mesélj!!!!részletesen!!! :))))
Előzmény: yagarpi (311)
coito_erGO Creative Commons License 2001.03.14 0 0 312
...és az miért lesz jobb, mint itt? :)
Előzmény: nohaat (310)
yagarpi Creative Commons License 2001.03.14 0 0 311
Sziasztok!
Legnagyobb sajnálatomra csak hétfőn találtam rá erre az oldalra. Azóta a hosszabb sztorikat 2-szer is átolvastam, aminek fizikai jelei adódtak. Nem részletezem, hogy mi, de elég kellemetlen lett volna ha bejön egy ügyfél.
Nekem túl sok élményem nem volt, nem vagyok túl régen ebben a világban. Koleszos 2 évig voltam, de az egy kis kolesz volt és kegyetlenül uralkodott a homofób szellem. Sejtették, hogy mi a helyzet velem ezért -mint addig rengetegszer hasonló okok miatt- összejöttem 1-2 csajjal. Így 21 éves koromig csak lányok voltak az életemben. Nem voltam túl kiegyensúlyozott és boldog ember. Azóta viszont minden szép és jó!
Előzmény: nohaat (310)
nohaat Creative Commons License 2001.03.14 0 0 310
Nyitottam két új topicot.
Én történeteimet oda fogom befirkálni...

>>RealSexStories<<

>>DreamSexStories<<

jinjang Creative Commons License 2001.03.13 0 0 308
Kitalálni a sztorit nem hosszú, megírni változó, egy múltkorit lemértem, hosszú lett és 3 órámba telt. De én otthon, este, nyugalomban írtam (sajnos nem volt jobb szex-programom :-) :-(), és aztán behoztam lemezen a txt file-t.
Nekem női főnöm van. :-(
És az egész kócerájban nincs egy valamire (legalább ábrándozásra!) alkalmas hímnemű. :-(
Hogy biszexekről már ne is beszéljek ...
Előzmény: No1Nina (307)
jinjang Creative Commons License 2001.03.13 0 0 306
Tessék közkinccsé tenni azt a fantáziát! :-)

(Olvastam a múltkorit is, tetszett.:-))

Előzmény: No1Nina (305)
nohaat Creative Commons License 2001.03.13 0 0 303
Ha tetszett, elmondom a másodikat is:

2. menet.

Két nap múlva vacsora után, mivel üres volt minden, és senkinek "...semmi dolga nem akadt, eljött tehát malackához, hogy meglesse mit csinál…”
Én épp döglöttem az ágyon, egyedül az egész hodályban, amit körletnek csúfoltak. Berángatta a görcs, „csak” beszélgetni. Leült az ágy szélére.
Elég gyorsana témára tért.
-Te hogy kaptál rá?
-Régtöl fogva megy mind a kettö. Véletlen volt, cserben hagytak, azután nem maradt más, önjáték párban. Utána meg kipróbáltunk mást is. És te, hogyan?
-Nem rég. A haverral váltottuk egymást a puncisaroknál. ( Szvsz mindenlaktanyánál van hasonló, ahova bakázó lédi jár rendszeresen…) Jó negyedórával a váltás elött odajött a csaj , százasért le akart cumizni. 50-est adtam neki, ha tökig kiszívja kukim, megkapja a másik felét. A drótkerítésen keresztül lecumizott jó 5 perc alatt, megkapta a másik ötvenest. Váltás után nem sokkal a haverral is kikezdett. Beszélgettek, a srác smárolt mélynyelvessel a csajjal, aki közben mogyorózta, majd kigombolta, rábukott. A haver secperc alatt elsült. Libi fintorogva közölte vele:
-Haverod sokkal többet eresztett számba!
Mikor leváltották, és cseréltünk berobbant a pihenöbe. Nekem ugrott, összeverekedtünk, a vége 2 hét fogda lett. Egy zárkába kerültünk. Igen gyülöltük egymást, csak én nem értettem, miért esett nekem.
Azé b+, mer telegecizted a pofáját, én meg lesmároltam, gecidet nyaltam szájából! Rohadék!
Nekem ugrott, megint verekedtünk, végül én kerültem felül. Ráültem, leszorítottam.
- B+, nem én smároltam vele, és te is szájba kúrtad, nem? Én is csak azt tettem! Hülye fasz!
Akkor is, a te geciddel smároltam rohadék!
-Na és? Nem kóstoltál még gecit? Sajátodat sem?
-Nem, te barom!
-Pedig az te magad vagy, belöled jön, a tested része!
Lemásztam róla. Jó lila volt a fejünk. Másnap is összeverekedtünk, harmadnap is. Mivel a fogdában pokoli meleg volt, gatyára vetközve döglöttünk, kutya sem szólr hozzánk. Délelött-délután csak azért mehettünk ki, hogy az alakuló teret föllocsoljuk, körbesöpörjük. Ötödik este voltunk a kóterban. Szokásos esti verekedés közben megint én kerültem fölül. Hasába térdeltem, és jól megpofoztam. Röhögni kezdett.. lemásztam róla, ágyamra feküdtem. Dölt rólunk a veríték. Néztem a srácot. Fal felé fordult, azután hasra, össze-vissza forgolódott. Azután fölhúzott lábakkal fölült.
Egyszerüen nem tudom miért, fölállt a farkam.
-Melyikönk lö távolabb, he? Kérdezte.
Odaálltunk az ablak alá gatya nélkü, rejszolni kezdtünk. Néztem, hogy milyen formás a fütyköse, majd ballal hasára vertem, megfogtam a szerszámát, és húzkodni kezdtem. Ö is megfogta az enyémet, egymásét vertük.
-Te is meglukaltad?
-Ahogy vesszük. Nem engedte a cunásba, a seggét tartotta oda, azt dugtam meg.
-Te mocsok állat! Szaros fasszal élveztél szájába, én meg azt smároltam le?
-Nem, tiszta volt a csaj picsája! Mért, te is megdugtad?
-Aha.
-Seggbe?
-Aha!
-Szerinted mi különbség van egy srác és egy csaj segge között?
-Semmi, ha nem mossa ki, mindkettöjé szaros!
Elkezdtünk tök meztelenül birkózni egymás farkát cibálva, míg végül lenyugodva távlöttünk. Ö gyözött jó fél méterrel.
-Nyertem, nyertem, nyald ki a seggem!
-B, ha bedölsz kinyalom!
Odament ágyához, bedölt szétvetett lábakkal, és hátratekeredve rám röhögött:
-Na mivan, gyere, nyald ki a seggem!
Mögé léptem, letérdeltem jó bö nyállal benyaltam neki. Röhögve löködte hátra farát.
-Mi a külömbség egy csaj és egy srác segge között?
-Semmi! Válaszoltam, és jó mélyen belédugtam nyelvem. Hirtelen fölállt, ettöl hanyadt estem, füleimnél fogva fölrántott az ágyára:
-Azt mondod semmi?
Ráült a számra, majd megfulladtam, Fölrántotta lábaimat, hóna alá gyürte, elmarkolta tököm-pöcsöm,, Nyálát csurgatta lukamra, majd:
-Csak, hogy tudd, van külömbség!
Megszorította amim a markában volt, és nyálas mutatóujját bedugta, igen durván tojózott, majd mellé a középsöt is beeröszakolta. Fájt piszokul. Azután lemászott, lábam közé térdelt, tökömet fölszorította, lukam 1-2, majd 3 ujjal dugattyúzta, nyálát csorgatva rá, majd farkával megtámasztott. Megrémültem, visítani próbáltam, de egy nyikkanás után szájon vágva betapasztotta jobbkézzel, ballal tököm szorította, makkját beeröltette. Azt hittem szétrepedek.

/Közben a srác az ágy szélén ülve lassan levetközött tök meztelenre, álló farokkal áttámaszkodott, fölém hajolva folytatta, közben combja belsö ívét símogattam./

-Böködni kezdett, hol befelé, hol kifelé feszített. Dölt mindkettönkröl a veríték. Egyszer csak nem értettem, vagy belém élvezett, vagy hugyozott, vagy magamtól, de tök lucskos lett a fenekem, és egyre lazábban csúszkált kukija, nem kellett leszorítania. Elkezdte masszírozni-húzkodni farkam, egyre jobban élveztem. Kezeim tarkóm alá tettem, lábaim oldal szétterpesztve leengedtem, türtem, hogy rövid löketekkel dugjon. Ekkor hirtelen kihúzta, úgy éreztem, mintha kifordította volna belsömet, hosszába fektetett az ágyon, elmarta térdhajlatnál, föl-széthúzta, lábaimat, majd kéz nélkül lukamhoz merevített, egyre keményebben böködött, míg feje becsúszott. Nem hagyta abba a tolást, folyamatosan nyomta egyre beljebb, és beljebb, közben nyálát csorgatta tököm alá vigyorogva.
-Volt egy csajom, az is így csinált! Csak jobban szét tette a lábát! Így ni!
Szétfeszített úgy, azt hittem elájulok, közben észre sem vettem, hogy már tövig belém nyomódott. Ekkor mellemre tenyerelt, lassan elkezdett fekvötámaszolni rajtam úgy, hogy lenn szájamba zihált, farka kihúzva makkig, majd kiegyenesedve homorított, közben tövig belém nyomta, golyói fenekemhez préselödtek. Mindenem fájt, még is élveztem a dolgot, majd megremegett, hirtelen rám zuhant, alám nyúlva belemarkolt vállaimba, megszorított:
-Szét baszlak te barom állat! Fölzabállak vacsorára!

/Ekkor kitakarta sátorozó ágyékomat, fölé hajolt, végignyalta kisnohaat alsó részét, becuppantotta a két tiktojást, óvatosan vigyorogva megcibálta, majd fölfelé végigharapdálva rácsúsztatta piócaszáját, jó párszor végigcsíkozta fogaival, eszméletlenül benedvesítette, azután folytatta a beszámolót, közben combomra ülve dögönyözött-masszírozott, szemem közé nézve, széles mosollyal.Irígykedve néztem hófehéren villogó tökéletes fogsorát./

Jobb mellemre hajolt, rácuppant cicimre, fogával morzsolta, mélyen beszívta, dögönyözött, közben egyre gyorsabban irdatlan lökethosszal döngetett. Elképesztö vad erövel tornázott rajtam. Én meglepödtem, hogy nem fáj, csak izzadt, rajtam tomboló testtel majd kiszorítja belölem a szuszt. Egyre vadabbul vonaglott, azután hirtelen eszméletlen hatalmasakat rándulva fülembe üvöltött, hörgött, annyira szorított, agyon nyomott, hogy izzadt-lucskos testünk közé szorult farkamból kinyomta a kantejet, én is elélveztem. A srác aléltan terült el rajtam, zihált, azután szipogott:
-Én nem vagyok buzi, nem akartam! Ha eljár a pofád, esküszöm, kiheréllek!
Fülénél fogva fölemeltem fejét, szemébe néztem. Kancsalított, és tényleg könnyezett. Szólni akartam, elengedtem fülét. Feje lehanyatlott, vállamra csuklott, és elaludt, közben fütyije kicsúszott. Végignyújtóztam alatta, és miközben aléltan horpasztott, fenekét fogva mozgattam hasamon, míg jó negyedóra múlva másodszor is elmentem kettönk teste között, közben feje kopogott a falon…

__Lassan egyre följebb csúszott, vállaim masszírozta úgy, hogy golyóink egymáshoz nyomódtak. Fölemelkedett, kispolgári pocakomat dögönyözte, gyürögette, cicimmel játszott, rátenyerelt. Elmarkoltam golyóit, farkam ötvét, és rávezettem. 32 villogó hófehér foggal nevetve ült bele, azután csücsörítve, nyüszítve csúszott egészen mélyen, hasamra ült. Homlokáról- testéröl dölt a veríték. Markomba fogtam izmos melleit. Eszméletlen kemény, inkább ínköteg, mint izom vonaglott mancsaimban. Hátravetette fejét, hosszú-vastag gigájú nyaka ívben feszült, Farkam totál belékeményedett. Ajkait összezorítva nyögve lábait fölhúzta, szétfeszítve fölguggolt karómon, tojásaimra csúszott, majd lassan rugózni kezdett, lovagolt. Vigyorgott, nevetett, hörgött, fejét csapkodta, cseppek fröcsköltek homlokáról szana. Hirtelen hanyatt löktem, elképedve bámult rám tappancsai a levegöben. Hátam mögött föltornyoztam a fejrészt dupla párnával, fölhúzódkodtam. Vette a lapot, terpesztve, hátul támaszkodva rákolt a brokimra. Jobbal vezetve a sajátomat, ballal az övét húzva összekapcsolódtunk, mint mozdony a kocsival. Fölnéztem. Hatalmas szemeive,l széles vigyorral, összeszorított fogsora közül kipréselödö rózsaszín nyelvével tolatott rám. Elképesztöen inas teste csillogott-vonaglott, ahogy lassan eltünt a golyói alatt vastag domborulta tövében kisnohaat. Teljesen rácsúszott, átkarolta nyakam. Kemény ívben homorító testtel lassan, de biztosan lovagolni kezdett. Én átöleltem, magamhoz szorítottam, ö tarkómba markolva melléhez préselte képem. Cicijét szívtam, jobbal egészen átölelve szorítottam, ballal kökemény fenekét markolásztam, követtem ahogy lovagol egyre vadabbul, arra gondolva, lerúgom, ha megint eltöri a farkam! Egyszerüen szinte lángoltunk, a srác egyre hevesebben mozgott, szaporodó remegések futottak át testén. Fülemhez hajolt, dölt rólunk a víz, zihálása, mint szél zúgott fülemben.
-Jó, nagyon jó, mindjárt elmegyek! Mint egy acélpolip átfont-összeszorított, fölkészültem a legrosszabbra, de egymáshoz feszült testünk, magához préselve homorított. Vonaglott. Nyüszített. Egész teste rángott, farkam szorította, de ezúttal nem törte derékba, tökig rajta ült, acélfarához szorultak golyóim. Vinnyogva, zihálva hatalmasat rándult egész teste, azután hátra hanyatlott, elernyedt. Miközben pár, egyre erötlenebb utóregést produkált, lenéztem hasunkra. Háát! Alaposan beterítette mindkettönk hasát-mellét a habos-nyúlós fehér. Közben éreztem kisnohaat az ernyedt –cuppogó hótlucskosban pillanatokon belül szétrobban. Magamhoz rántottam a srác testét, szorítottam tébolyultan azután csak vonaglottam, hörögtem, lecsúsztam hanyatt. Eszméletlen jó volt. 20 éves test hátradölt gyorsan visszavonuló kukim kicsúszott, ott feküdt szöszi kitárulkozva, lábaink összegabalyodva, széles vigyorral nézett félalét képembe.

A beszélgetés több mint 3 órán át tartott...

Előzmény: coito_erGO (292)
nohaat Creative Commons License 2001.03.12 0 0 301
:o)
Nem is olyan vicc ez!
Én pont ezért haragszom a leszbikre!
Irdatlanul rontják a férfeiember esélyeit, hisz jobban tudják, mi kell nekik!

No meg azért is, mert igen meghatározó leszbi élményem volt...

Előzmény: No1Nina (297)
coito_erGO Creative Commons License 2001.03.11 0 0 300
coooooool! ez most a 300. hozzászólás!!!!
*************************************************

a túlnépesedés fenyeget, de a "fejletlen" világban. ez már így van.bár akínaiak nem is fejletlenek, és mégis.....
**************************************************

maradjunk annyiban: kinek a pap, kinek a papné.... kinek meg mindkettő!!!! :)

Előzmény: No1Nina (299)
coito_erGO Creative Commons License 2001.03.10 0 0 298
....na jó, de mi van akkor, ha a "maradék" nők esetleg egymással... :)
Előzmény: No1Nina (297)
coito_erGO Creative Commons License 2001.03.09 0 1 296
azt mondják, h az teljesen normális, h 2 ffi kiveri egymásnak. meg hasonló. főleg, ha nőhiányos helyen vannak...

sajnos én eléggé gátlásos, és szégyenlős kamasz voltam.....és kimaradtak az ilyen homoerotikus élmények....pedig lett volna rá alkalom, ha nem félek annyira....

ma, munka közben AKKKKKORÁT lőttem.....igaz, egyedül :)))

nohaat Creative Commons License 2001.03.09 0 0 295
Lehet, épp akkor hagytad ki az alkalmat?

A homofóbokról:
Szvsz, súlyos elmekórtani esetek lehetnek.

Vagy az a bajuk, hogy nem képesek semikor-senkivel, és dolgozik bennük a gyülölet (pénisz-irígység), vagy az, hogy brutális hajlamaikat élik ki így, ha már a valóságban nincs partnerük a szadizáshoz.
Az is lehet, hogy -már írtam valahol- Belfegor-szindrómásak, azaz az ember önmagától rettek legjobban.
Ezek, valódi klinikai esetek.

Előzmény: DANKELO (294)
nohaat Creative Commons License 2001.03.09 0 0 293
Van még néhány, de azok bonyolultabbak, össze kell szedni emlékeimet.

Egyébként jól esik leírni a történteket, amikröl annyi éve hallgat az ember, mert elképesztöen intoleráns, szemforgató, álságos a magyar megítélése minden másságnak.

Csak nagyon keveseknek beszéltem eddig róla, pedig volt 3 olyan évem, ami több volt, mint másoknak 30. Igaz lehetne belöle jópár valódi pornofilmet csinálni, ami nem olyan, hogy lavór kell a tv alá, mert folyik belöle a g...
Egyébként nem csak a magyar, de a sex-tv-k szerkesztése is képmutató. A legtöbb pornofilm tartalmaz leszbi jelenetet, meg többen 1-ért, de egyetlen olyan sincs amilyik 2 fickó találkozását mutatja be. Miközben a két csaj játékát csorgó nyállal lesök, habzó-véres szájjal tombolnak, ha két srác nyíltan be meri vallani, hogy jólérzik egymást, pedig csak beszélnek róla!

Az élet sokkal remekebb történeteket produkál, mint az írói agy. Csak ezeket soha senki nem írja le.

Előzmény: coito_erGO (292)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!