Keresés

Részletes keresés

Mister V. Creative Commons License 2020.07.17 0 0 4439

Ha a módosítások után is érdekel a dolog, akkor eladó...

Nekem azért nem jó, mert amikor annyira összemegy a farkam, hogy kb teljesen visszahúzódik a hasamba (2-3cm az egész), akkor ugye belül a fogak nem tartják a makkot, vagy max csak a bőrt. És ezért kezd el kicsúszni belőle, ám mivel nem tud, a golyók fogják meg és arra kerül a teljes súly. 4-5 óra használat után kijjebb jött 1,5-2 centit, onnantól pedig megfogható a farok vége és mivel így összement, simán ki lehet húzni fél perc és kisebb fájdalom mellett, azaz ez sem biztonságos nekem, ehhez is kéne egy piercing, amivel a gyűrűhöz lehetne rögzíteni belül a farkat.

 

Tehát a módosítás az, hogy a belső farok felé néző tüskék érintetlenek, a külső zacsit nyomó tüskékből pici le lett reszelve, így már nem szúrnak, de még maradt annyi, hogy azt ki lehessen élezni további reszeléssel, ha szúrós a cél.

 

Szóval ha így 2x használtan és módosítottan érdekel 43-as gyűrűvel (középső méret, a gyűrű méretével a ketrec mérete is nő ennél a modellnél), akkor keress meg és 15e Ft-ért (+posta vagy BP-i átvétel) a tied lehet.

Előzmény: Roli0622 (4437)
Roli0622 Creative Commons License 2020.07.17 0 0 4438

neosteel arch is kiváló öv az is ott körül mozog és a mindennapi élethez is alkalmas

Előzmény: Vakarcs81 (4430)
Roli0622 Creative Commons License 2020.07.17 0 0 4437

ez igen jöhetne egy nekem is :) 
szép jó súlyos darabnak néz ki.

Előzmény: Törölt nick (4431)


Mister V. Creative Commons License 2020.07.17 0 0 4436

Mint a korábbiakon, úgy ezen is módosításba kellett kezdenem.

1. a farokrögzítő gyűrűt el kellett hajlítani kicsit hátrafelé (ahonnan be lehet bújni), így nem a golyókat nyomják a tüskék, hanem csak a bőrt.

2. a tüskékből is le kellett reszelni, mert egyrészt hosszúak voltak még hajlítás után is, másrészt oldalt becsukásnál megszorult a sok bőr (zacsi) miatt, így viszont már elfér mellette. 1-2mm a hegyéből, az nem acél anyag, hanem inkább öntöttvas.

 

Felrakni így is közel 10-15 percig tart és kell hozzá csavarhúzó (az elülső csavarhoz), fogpiszkáló (oldalról betömködni a zacsibőrt, hogy ne csípje be). Szóval ez inkább tartós használatra van, mintsem napi tisztogatásra. És ezt 1 domina se rakná fel szívesen, vagy mire feltenné, a farok csupa seb lenne a becsípések miatt... aki mazo...

 

Korábbi felvetésem is bizonyításra került... a vizelés körülményes benne, mivel nincs gumi szigetelés a felső és alsó rész között, így ott is folyik és alul a lukakon is folyik, tehát a zacsi pisilében fürdik egész idő alatt, hacsak az ember nem megy mindig egy nagyobb pohár vizzel a wc-re és aztán belemártogatja utána az egész szerkezetet.

Szagilag nem tudok nyilatkozni, mert első nap 5-6 óra után nem bírtam tovább (le akarta szakítani a golyóimat, vagy csak szimplán nyomta), most jutottam el az első módosításhoz... azaz 1.1-es változat. Viszont első körben fűnyíráskor használtam, hogy teszteljem milyen mozgás közben... annyira nehéz, hogy az alsógatyát is húzza le, bugyis pelussal is próbáltam, de szerintem csak a ragasztós lesz az, ami a helyén tartja, vagy valami nagyon szoros alsó.

 

Noha a bebújó luk pont elég nagy rajta, a hely rettentő kevés benne, ezért is macera felrakni. Azaz ha nagyobbat rendeltem volna, az lötyögne és még szélesebb lenne, pedig ez se csekély.

Gondolkodtam vizeletkondomon is, hogy ne spricceljen mindenfelé, az tartósan is használható, bőrbarát anyag, de annak egyenesen előre van a kivezetése, ha megtöröm, hogy lefelé menjen, akkor a folyadék útját is elzárja és akkor meg a farok töve felé keres utat magának a nedű... szóval higiénia max katéterrel lehetséges, de azt kivezetni csak plusz furattal lehetne. Nem gondolták végig a tervezők, viszont abból a szempontból tökéletes, hogy valóban érinthetetlen a farok benne és a zacsi sem ingerelhető (max az egész rezgetésével). Szóval volt farok, nincs farok. A célját eléri, ebből a szempontból nekem eddig ez a legideálisabb.

Előzmény: Mister V. (4434)
Con_Dom Creative Commons License 2020.07.15 0 0 4435

Szia, írj már egy mailt pls nekem, fontos lenne!

Előzmény: *Aquarius* (4388)
Mister V. Creative Commons License 2020.07.15 0 0 4434

Megérkezett a tojás-öv.

-Anyagvastagsága számottevő, azaz szerintem túl vastag (felezni lehetne). 30 deka.

-A leszedhető felső rész nem teljesen passzol az alsóhoz, 1mm mozgása van.

-A belső recés gyűrű (kicsúszás védő) túlzottan hosszú rudakon van, így nagyon lefelé nyomódok, azaz kb. a golyókat nyomja ha be van zárva rendesen.

-Alig fér el benne az ember, míg felül ott a hely. Azaz gyűrű nélkül több a hely, de kevesebb a biztonság.

 

Nekem sok bőr van a zacsimon, amit ugye bele kell húzni, hogy az öv a farok tövére kerüljön. Így viszont a belső gyűrű és a makk már nem igazán tud hova kerülni. További problémám, hogy az egyik golyó feljebb van, azaz rövidebb a vezetéke, így az húzódik, hiszen a golyókon lóg a vas.

 

Farmerben csak oldalra lehet tenni, 2 láb közé vagy hátra nem (mivel széles). Előre és lefelé dudorodik ki.

 

Ha a húzódást nem veszem, akkor lankadt állapotban egész kényelmes.

 

Az éjszakáról majd később.

 

Erényövslave Creative Commons License 2020.07.11 0 2 4433

De folyamatos hordásra is tökéletes, a luk ürítésre való, nem lessz koszos jó a mérete. A csavart nem tudod leszedni mert a túloldala elforog. Mi 8 féle gyűrűset próbáltunk mindegyikből lehet szökni és merevedésnél huza a golyót. 3 éve teljes övét hordok, szuperbiztos és kényelmes, és nem engedi felállni a szerszámot

Előzmény: Mister V. (4427)
erenyoves Creative Commons License 2020.07.09 0 0 4432

Mi is vegigjartuk a "szamarletrat":

- legolcsobb kinai

- olcsobb kinai - masik forma

- dragabb - megint masik forma

 

S mi megalltunk egy Holy Trainer V2-nel, de mar szemezunk a V4-gyel.

 

Amit kiemelnek:

Nem vennek ovet elsore itthoni webshopbol, mert ebay/alibaba arnal neha 2-3-szor dragabbak.

Csatlakoznek a tobbi hozzaszolohoz, elegge bazisugras a parkqapcsolat melysegeibe, nagyon sok minden kiderul Rolad is, Parodrol is. Meg arrol, hogy kezelitek a konfliktusokat.

 

Fokozatosan kezd el viselni az ovet. Eloszor nappal, 2-3 ora, majd amikor mar vegig birod a teljes napot, akkor helyzed fel ejszakara.

 

Neha az az erzesem, hogy fel kellene vasarolni az osszes olcsobb ovet, es kolcsonzot nyitni. :)

De van kihasznalatlanul egy Happy Go kinai, fem erenyov, tobb gyuruvel, amit kiprobalasra kolcson tudok adni, mert mi Holy Trainert hasznalunk.

 

A fem ovek ultraszexik, es ultranehezek.

A muanyag ovek - sok ev tapasztalata szerint - ido utan tornek.

A teljes ovek merhetetlenul dragak. (800 AUD, meg 600 EUR)

 

Az ov formaja sokat jelent:
egyreszt mennyire latszik

masreszt milyen kenyelmes viselni

(Ruhatar igazitasra majdnem biztosan szukseg lesz, mert az ov neha latvanyosan latszik. Igaz itt a jatek resze ez is.)

 

Ha kerdesed van, nyugodtan tedd fel.

 

 

 

Előzmény: A skótszoknyás (4422)
Törölt nick Creative Commons License 2020.07.06 0 1 4431
Előzmény: Vakarcs81 (4430)
Vakarcs81 Creative Commons License 2020.07.06 0 0 4430

Annak a 300e-snek mi a neve? Mert még nem láttam olyat a neten ami ennyire komoly lenne és kiváncsi lennék rá.

Előzmény: Mister V. (4427)
Mister V. Creative Commons License 2020.07.06 0 1 4429

Manapság a nő találás is elég nagy kihívás, nem hogy még fétisekkel élő nő (domina). Én évek óta keresek és sikertelenül.

Egy ilyen BDSM társkeresőben a nők többsége anyagias (heti akár 10 új is, ebből ha 2-3 nem az, de aztán 1-2 levélváltás után kiderül, hogy valójában csak 1 nem az.).

Egy sima társkeresőben is elszaporodtak a lopott képes fals információs regisztrációk. (Adatlapon 31 éves, a szövegben már 42, a fotója pedig a neten 160 weboldalon megtalálható és az eredetije is max felbontásban egy ingyenes fotókat bemutató oldalon.)

Sajnos ez a mai világ. Régebben is virtuálisan ismerkedtem, de akkor 1-2 hét után össze lehetett hozni egy találkozót, de lassan 10 éve nem sikerült egyet sem.

 

Szóval itt az emberek többsége sajnos kulcsőr nélküli, mert a fétis pótolja a nőt. Nálam a pelenka is egy fétis, az kényelmesebb, mint az öv, de mindkettőt használom arra, hogy egy élményt adjon... de egy nő mellett képes lennék mindkettőről lemondani, azaz nekem ez inkább csak pótlék, valami, ami kitölti azt az időt, amit egy nőre fordíthatnék nap mint nap.

Sokan vagyunk így.

Előzmény: Poch Odon (4428)
Poch Odon Creative Commons License 2020.07.06 0 0 4428

Néhány kiegészítés az egyébként tűpontos tanácsokhoz Mister V tollából.

Ha elsőre találsz olyan övet, ami kényelmes, higiénikus és biztonságos is, akkor te vagy a világ legszerencsésebb embere. Ezek a kritériumok ugyanis nem járnak kéz a kézben! Biztonság szempontjából az öv rendszerű övek és a piercinges övek a legmegbízhatóbbak. Persze, az előbbi csak akkor, ha nincs gyerek, mert az egy apa ölelésnél már lebukós történet. A piercing pedig elég erős kezdés, ám csak az elhatározás nehéz, tapasztalatból mondom. A kényelem egy relatív dolog, mindent meg lehet szokni. Itt nagyon sokat számít a párod eltökéltsége. Engem például mindig megsajnál, ha rinyálok és ezzel el is rontja a játékot. Szóval jó kis tesztje ez a párkapcsolatnak, hamar kiderülnek olyan dolgok, melyek normál esetben csak évek alatt, úgyhogy hajrá! A higiénia pedig törődés kérdése. Ha van lehetőségetek és akarásotok arra, hogy 1-2 naponta megoldjátok a tisztálkodásodat, kevésbé fontos szempont lesz az öv kiválasztásánál. Ha azonban nem ez a helyzet, akkor ez is komoly tényezővé fog válni. Ugyanis semelyik nő nem lesz motivált abban, hogy az általa szeretett és használt farkat büdösre és húgyszagúra pácolja hosszú távon. Tehát legfőképp azzal egészíteném ki a dolgot, hogy valószínűleg nem csak az első öv nem lesz tökéletesen jó, hanem a sokadik sem, de ne adjátok fell, mert ez egy nagyon jó játék!

 

üdvÖdön

 

 

Előzmény: Mister V. (4423)
Mister V. Creative Commons License 2020.07.05 0 1 4427

Ez nem épp állandó hordásra van kitalálva. A luk nem ürítésre való, hanem pl. arra, hogy egy farok be tudjon jutni, vagy egyéb hasonló.

A képen látható, hogy a rögzítése szimpla önzáró anyákkal történik, tehát azt a felső pár csavart/anyát kitekeri és már el is tudja hajlítani az egészet, szóval biztonságtechnikailag ez semmire nem jó, ha 1-2 alap szerszám van a közelben és nincs az illető az ágyhoz láncolva.

Ahol nincs luk, az elhúzható, ahol viszont van, ott vagy nagyon pontosan kell célozni, vagy még 5-10 percig takarítani róla az anyagot.

 

Mint említettem az egg nevű új típusban is felül van a farok, alá bezárva a zacsi és a tojás alján van csak néhány luk, azaz abban sincs túl sok higiénia, hiszen a farok soha nem tud kiszáradni, mindig vizeletben ázik és a zacsi is, így szerintem csak a napi kádas fürdés lesz a jó megoldás és persze napközben a pelenka/gumibugyi viselete, hogy zárja a szagokat.

 

Sajnos a tervezők pusztán játékra tervezik ezeket és nem a való életre. Persze van 1-2 tervezés, aminél az alap 300e Ft, az már rendelkezik belső öblítéssel is, hátul sem problémás a kialakítása és több extra is rendelhető hozzá. De ennyi pénzt a magyarok egyike sem fog adni egy övért. Itt a legolcsóbb, leggagyibb fogy, mert erre telik.

Előzmény: Vakarcs81 (4426)
Vakarcs81 Creative Commons License 2020.07.05 0 0 4426

Ebben hogy lehet nagy wc-zni???

Mert, gondolom hogy a drótnak a farpofák között feszülnie kell rendesen ahoz hogy rendesen álljon az erényöv, viszont akkor meg nem tudod félre húzni hogy ne kend össze...

Egy másik hasonsó koncepciónál ott volt egy ovális nyílás a végbélnyílásnál, szóval ott ez nem volt gond, de ennél nem vágom a megoldást.

 

Előzmény: szoknyás (4425)
szoknyás Creative Commons License 2020.07.04 0 0 4425

Nem Szeretném még kilyukasztani, ezért inkább valami szolidabb verzióban gondolkodnék. Ilyesmiben:

 

https://www.dhgate.com/product/newest-cbt-bdsm-men-chastity-belt-panty-stainless/452468706.html?d1_page_num=1&dspm=pcen.sp.LIST.11.Lhi4u6IgBRdsTdO7yEB4&resource_id=452468706#s1-7-1;searl|4148055843:11

 

A kérdés az, hogy golyók nélkül ez mennyire lenne hatásos?

Előzmény: Mister V. (4421)
egykéthár Creative Commons License 2020.07.04 0 0 4424

Megtennéd, hogy írsz a címemre? Szeretnék valamiről beszélni veled. Publikus a címem.

Előzmény: szoknyás (4420)
Mister V. Creative Commons License 2020.07.02 0 0 4423

1. Az első úgysem lesz jó, tehát nem a legdrágábbal kell kezdeni.

2. A lankadt hossz legyen a ketrec hossza.

3. A gyűrű mérete legyen jól kiválasztva (javasolt a nem kerek forma, kényelmesebb).

4. Amennyiben nyitható a gyűrű, alsó-felső becsípődés várható. Alulra ezért egyes modellekhez gumigyűrűt szoktak adni, felül házi praktikákkal lehet védekezni.

5. Ha érzékeny a farkad (pl. körülmetélt és ezért a makk mindig kint van), érdemes minél zártabb ketrecet választani, mert a rácsok között kitüremkedik, fájdalmas, illetve nedvessége beleragad az alsóba, így az alsót lehúzva akár sebesedés is előfordul.

 

Leginkább egy puha szilikon változatot javasolnék elsőre, aminél ki tudod tapasztalni, hogy mekkora gyűrű kell és milyen kellemetlenségeket okoz. Ha megvan ez a listád, akkor tudod keresni a számodra megfelelőbb övet. Én már lassan a 10-hez közelítek és még nincs meg az igazi. Tehát nem szabad 1-nél leragadni, ha az kényelmetlen (nem csak éjjel), akkor tovább kell lépni.

 

Előzmény: A skótszoknyás (4422)
A skótszoknyás Creative Commons License 2020.07.02 0 0 4422

Kedves Tagok!

 

Párom utasított, hogy járjam körbe ezt a témát mert szeretne rendelni nekem egy erényövet. Tudtok ajánlani esetleg kezdő ketreceket, ha van ilyen? Mire érdemes figyelni? Mik a fontos pontok mikor vásárlásra adjuk a fejünket? Mik a kezdő tanácsok?

Mister V. Creative Commons License 2020.07.02 0 0 4421
Ahhoz csakis PA piercinges változatot, ha biztosra akarsz menni, vagy még a tanga szerűt, de ez már kis pluszsúly mellett nem használható.
Előzmény: szoknyás (4420)
szoknyás Creative Commons License 2020.07.01 0 0 4420

Milyen övet ajánlanátok egy golyótlan péniszhez, hosszútávú viselésre?

erenyoves Creative Commons License 2020.06.28 0 1 4418

Nálunk erre egyszerű megoldás van:

nem élvezhetek el szex közben.

 

Erre van pár működő technika:

-megállni szex közben

- fájdalom szex közben

- fájdalomcsillapító krém a farkon, arra óvszer

 

Mert itt is felpörgeti Úrnőm vágyait az öv.

Előzmény: A svetlana (4413)
Mister V. Creative Commons License 2020.06.27 0 0 4417
Rendeltem az aliról egy "tojás" nevű fém övet... a forma még teljesen új, a 42-es nem nyitható gyűrűn betuszkolni nem egyszerű, de tesztként egy WC-papír guriga 40-es átmérőjével sikerült, noha az hajlott is. Bízom benne, hogy megfelelő lesz.
Sajnos a neten még csak 1 boltnál láttam használat közben fotózva, de pl. a súlyából adódóan lehet, hogy lógni fog. A "farkas" fotókon is ülve fotózták és tartotta a pasi.

A vizelés nem lesz egyszerű benne, hiszen a farok fent van egy gyűrűben rögzítve, viszont csak az alján van 6db szellőző luk, tehát a zacsin fog keresztül folyni és ugye nem csak 1 csepp marad bent és kizárólag ülve vagy piszoárba lehet vele. Zuhanyozni is csak fejjel lefelé lehetne, így nem tudom higiéniai szempontból hogy fog beválni hosszú távra, de nem heti levevősnek veszem, hanem állandóra... csak még addig kéne egy kulcsőrzőt találnom.

A393-SS néven fut... én az acélt választottam.

Ha esetleg nem lesz jó a méret, akkor itt meghirdetem... de még 1-1,5 hónap, mire ideér.
Mister V. Creative Commons License 2020.06.25 0 0 4416
Ez PA piercinges rögzítés.
Tehát a farkadat Prince Albert Piercing-el kell átszúrni és az abba való gyűrű helyére kell ezt a zárat beépíteni.
Figyelj a vásárlásnál, mert ezek nagy része a golyóknál nem is rögzít, vagy csak épp hogy.

Azt az említett részt lakattal is le lehet cserélni.
Előzmény: bird_cage (4415)
bird_cage Creative Commons License 2020.06.24 0 0 4415

Sziasztok!

 

Régebben használtam egy jónak tűnő péniszketrecet, persze keleti beszerzésű, csak idővel sajnos a minőség rovására elkezdett rozsdásodni :( No meg ponthegesztések sem voltak annyira szépen eldolgozva, néha zavaró volt nagyon, szúrt is.

 

Most nézek egy újabb darabot, ami "talán" minőséget is képviselne, de egy kis dolgot nem tudok rajta hova tenni, hogy mi lehet neki a szerepe. 90°-ban elfordulva helyezkedik el ott, ahol a pénisz hegyének lennie kell:

Bejelöltem kis nyilakkal, mire is gondolok.

 

Ti tudnátok róla valamit mondani? Láttatok már hasonlót?

Lockedboy Creative Commons License 2020.06.24 0 0 4414

Eredetit vagy clónt vettetek?

Előzmény: A svetlana (4413)
A svetlana Creative Commons License 2020.06.21 -1 2 4413

Jó régen megjött az öv, igazán tetszetős darab, számomra rendkívül izgató!

Kb egy nap alatt kitapasztaltuk hogy lesz ez jó, egyenlöre még nem vesszük a játékot véresen komolyan, aznap mindjárt ki is kockáztuk, a mázlista elsőre két dobásból 11 hetet dobott:) az első 2 hétben sokat panaszkodott hogy dörzsöli kényelmetlen.... már majdnem megsajnáltam hogy akkor hagyjuk a francba de próbáltam úgy csinálni mint akit ez  nem érdekel, aztán megszokta még szerencse. Egyébként átlátszót rendeltünk és feketét kaptunk, de nem bántam meg mert nagyon szexy.

 

Viszont már 3x engedtem elélvezi mert kívántam egy-egy jó dugást, de majd megpróbálok uralkodni magamon és nem fogom engedni, ill máshogy oldjuk meg.

Előzmény: A svetlana (4351)
Huangti Creative Commons License 2020.06.20 0 0 4412

Nagyon jó az összefoglalód, pont erre gondoltam.

Viszont melyik Ős emberre gondoltál:

- Aki napjainkban ő, őőőő..., őőőő...., fohászkodik a Teremtőhöz egy értelmes gondolatért?

- Aki azokat az 5-8000 évvel ez előtti szobrokat készítette, miket az elmúlt években törtek össze Szíriában, min olyan szabott ruha van, amivel ma is meg lehet jelenni egy elegáns öltözéket igénylő helyen?

- Azokra akik 30-40.000 éve a Kárpát medencében olyan aranytárgyakat készítettek, (Magyar múzeumok raktáraiban találhatóak), minek a láttán a mai ötvösmesterek nagy része zokogva adná vissza a mesterlevelét, mert utánozni se tudja azt a míves munkát.

- Vagy azokra, akiknek az aranyötvös műhelyét Mexikó mellett 2000 m-re a tenger felett óceáni hordalék alatt találták és közel 1.000.000 (egymillió) évesre becsülik.

- Netán azokra akik az Antikythera-i csillagórát rézből készítették, ami a nap Tejútrendszert megkerülő időszakának csillagállásait mutatja, közelítőleg 26.000 évet. Az erről készült leírások csak a víz alá kerülésének időpontját találgatják, de nem veszik figyelembe a réz megkövesedésének időigényét, ami csak szárazon lehetséges és nagyságrendileg egymillió év.

 

Úgy gondolod, hogy ezek az Emberek aranyat tudtak olvasztani, de ruhát nem tudtak maguknak készíteni? Lehet ruhátlanul dolgozni 1000-1200 fokos olvasztó mellett? Tehát melyik időszak Ős emberére gondoltál?

 

Tényleg nagyon elkanyarodtunk az oldal témájától. Térjünk majd vissza 50 év múlva és írd meg tapasztalatod!

Előzmény: Mister V. (4410)
Mister V. Creative Commons License 2020.06.20 0 0 4411
Ismer valaki olyan erényövet, ami a következő kritériumoknak megfelel?

1. Teljesen zárt, azaz vizelésre vagy katétercső vagy egy kis luk, de a pénisz kézzel semmivel nem érinthető.
2. Frenum vagy PA piercinggel is kiegészíthető.
3. Fém.
4. Extra kis vérfarokra is alkalmas (lankadtan 3cm, amit hasfalba vissza tudok tolni, ezért is kéne piercing).
5. A heréket éjszaka sem húzza (mivel az egyik feljebb van, a rövidebb herevezeték megfeszül és ettől lesz fájdalmas a viselése).
6. Ne bugyi jellegű legyen, azaz fürdőruha alatt is használható legyen.
7. Kényelmes, állandó viselésre alkalmas.

Egy kép, hogy létezik teljesen zárt:
https://cf.shopee.sg/file/35874b31573ba5f035e242bec1bf66b5

Ilyesmit keresek, de max 4-5 centi hosszban piercing rögzítéssel és kényelmes gyűrűvel.

A zárt azért kell, mert a korábbiak esetében, amikor állt, akkor bármilyen kis luk volt az övön, ott türemkedett ki és ha már több napja be volt zárva, akkor ezeken a pontokon az állandó türemkedés miatt pirosodás és fájdalom keletkezett. Tudom, szellőznie nem árt, de ezt lankadt állapotában megteszi, hiszen akkor közel sem tölti ki s 3-4 centis ketrecet sem.

Szóval aki ismer ilyen feltételeknek megfelelő övet, ne tartsa magában és mutasson képet vagy linket is!

Műanyag és nyitott nem érdekel!
Mister V. Creative Commons License 2020.06.19 0 1 4410
Én csupán annyit mondtam saját tapasztalatból, hogy nekem volt ilyen műtétem, tehát nem netről/könyvből tájékozódom és nekem jobb lett tőle az életem.
Lehet jönni azzal, hogy ez betegség volt, de akkor azzal is lehet jönni, hogy a fétiseket is egyes kívülállók betegségnek nevezik, hiszen szerinte a talpnyalás: "fúj, gusztustalan", míg a lábimádónak akár még illatosan is a legcsodásabb dolog.
Azaz minden nézőpont kérdése. Ha egyeseknek az okoz örömet, hogy nővé műttetik magukat, az miért vált ki kisebb vitát, mint egy szimpla bőrdarab levágása?

Évezredek tudása? 50 éve még lézer sem volt, most meg szinte minden műtőben ott van.
Amíg az ősember 1 szál f...szban kolbászolt mindenfelé, addig ma az emberek többsége 1-2 naponta fürdik és tiszta alsót vesz fel, így az évezredekkel ezelőtti higiéniai dolgok már elavultak, nem mindenre van már szükség.

A fülön, fülcimpán rengeteg akupunktúrás pont van... de a lányok füle már 1 éves korban át van szúrva és a mai divat szerint már a pasiké is. Ez is orvosilag indokolatlan, sőt mint említettem, akupunktúrás pontok tűnnek el örökre, ez mégis teljesen elfogadott. Vagy ott a szilikonmell, azaz tejeszacskó a bőr alá. Ez sem egészségügyi szempont az emberek 99%-ánál, de mégis egyre többen kockáztatják meg, hogy egy ideget elvág a doki és érzéketlen lesz a bimbó, vagy kidurran egy elesés közben, autó-balesetben, stb.

Szóval ha le akarja vágatni azt a kis bőrdarabot, nem hinném, hogy vége lenne a világnak.
Ráadásul ha megnézzük, hogy milyen fórumon vagyunk épp, akkor abból kiderül, hogy elég ritkán lenne szexuálisan használva a farka, ráadásul mivel állandóan el van zárva, a levétel nélküli tisztításkor a körülmetélt hatásosabban tisztítható, mint a "bőrös virsli"
Előzmény: Huangti (4409)
Huangti Creative Commons License 2020.06.19 0 0 4409

Nagyon szép szlogen, hogy "ne legyünk előítéletesek". Miből adódik az előítélet? Tapasztalatból.

Aki megtapasztalta, hogy ha egy oroszlán valakinek a kezéből eszik, az utána a lábából is eszik, az nem akarja kézből etetni az oroszlánt. Írhatom úgy is: Balgaság a vicsorogva közelgő oroszlán láttán arra számítani, hogy egyszer csak felröppen, körbe repdes mint egy pillangó, majd tovább röppen.

Arra akarsz rávenni, felejtsük el az évezredek alatt őseink által összeszedett tudást?

Előzmény: Mister V. (4407)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!