Keresés

Részletes keresés

Anda27 Creative Commons License 2008.09.26 0 0 7988
Boldog vagyok, ma vettem egy olyan jo kis lancos latex cuccot, hogy het nyelven beszel...kar hogy nem tudom egyenlöre kinek elvenni..
bársonypille Creative Commons License 2008.09.26 0 0 7987
Öntudatos fogyasztóként elég könnyű a hazai forgalmazókat lekicsinyleni a nyugat-Európai üzletekhez képest. Ehhez csak azt kell elfelejteni, hogy mekkora Magyarország, mennyire más a szexuális nyitottság, és nem utolsó sorban, hogy a 'kéne valami, de 10 000 alatt' hozzáállásra nem lehet akkora készletet tartani, mint azokban az országokban, ahol párszáz eurót kicsengetni nem akkora nyűg. Persze az nem a vevő bűne, hogy nincs pénze, de nem is a boltosé. Továbbá azt is elég könnyű nem figyelembe venni, hogy egy netes kis varroda sokkal könnyebben prosperál, mint egy üzlethelyiség, ahol tucatnyi hivatal előírásainak és ellenőrzéseinek kell megfelelni.
Nelli32 Creative Commons License 2008.09.26 0 0 7986
Ez már gázosabb, ajjaj. Igazából ez nem nagyon fér bele. Ezek közül semmit nem tudsz teljesíteni?

Latex, gumi, lakk, műbőr, vinyl, PVC, fém, nylon, bőr, lycra, csipke illetőleg egyéb extrém és fényes anyagból készült ruhák, valamint magassarkú cipők, csizmák vagy bizarr álarcok, kiegészítők.

Esetleg vedd fel a kapcsolatot a szervezőkkel (fetishparty@freemail.hu).
Előzmény: l8x (7984)


Nelli32 Creative Commons License 2008.09.26 0 0 7985
A leírt ruházat tökéletesen megfelel a dresscode-nak. Nem vagyok profi a sminkelésben, de ha gondolod, segítek, viszek sminkszereket. Rajtam valószínűleg lakkfűző, tüll balerinaszoknya és combig érő fűzős bőrcsizma lesz. Szívesen beszélgetek, beszélgetünk a partneremmel együtt.
Előzmény: smszex (7983)
l8x Creative Commons License 2008.09.26 0 0 7984
Mennénk mi is ilyen buliba, csak a dresscodeot nem tudom teljesíteni. Teljesen fetisisztának tartom magam, viszont az én fétisem az, ha lányon van latex, rajtam nem izgat fel. De ha viszem a párom, tetőtől talpig latexben, akkor hiába az én fétisem, az ő dresscodeja lesz. Ilyenkor mi lehet a megoldás? A bőrtől, pvctől idegenkedek.
smszex Creative Commons License 2008.09.26 0 0 7983
Akkor most már talán értjük. Én legalább is.
Ha semmi nem szól bele holnapig, akkor ott leszek. És örülnék egy kis ismerkedésnek, mert elléggé egyedül leszek és nem vagyok még profi ebben. Nelli32 megkérdezhetem, hogy vajon veled megismerkedhetnék-e? Egy kis dumcsira gondoltam. De honnan tudom melyik vendég leszel. Van ismertető jeled? (jöhet mailben is ha úgy jobb!)

És lenne egy kérdésem is. Mivel nincs tökéletes ruházatom, arra lennék kiváncsi, hogy egy bőrnacihoz felvennék egy szűk lakk felsőt (hosszú újjú póló) és ehhez egy elég magas lakk tűsarkút is. (még lehet, hogy bőrszoknya lesz belőle de nem tudom, h smink nélkül ez nem néz-e ki nagyon hülyén?) Ez elegendő a dress kódhoz? Sajnos nincs segítségem, mert ha lenne akkor teljesen női cuccban mennék. De a smink és más még gondot okoz. Persze ha valaki vállana egy kis segítséget, azt szívesen venném. De ismeretlenül ez elég nehéz lesz. Aki ígérte, h segít az nem tud jönni sajnos.
Kellemes készülődést mindenkinek!
Előzmény: Nelli32 (7981)
technograd Creative Commons License 2008.09.26 0 0 7982
Bocs, akkor összeesküvés-elméletet gyártottam. De megjelent a lelki szemeim előtt, ahogy egy betyárkalapos "teadélután" résztvevői néhány autó és komplett utcaberendezés elfogyasztása után leamortizálják az izraeli tulaj boltját. Ha klikkesedésről van szó, az is egy hagyományos népi sport nálunk.
Előzmény: l.i.d. (7979)
Nelli32 Creative Commons License 2008.09.26 0 0 7981
Pontosan így van. A levél fordítása:

Kedves Amos!

Szeretném tájékoztatni, hogy a szeptember 19-ére tervezett partit külső körülmények miatt elhalasztjuk.

Több fenyegetést kaptunk, és így senkit nem kívánunk kitenni ezeknek a támadásoknak, beleértve Önt és az üzletét.

Ezért úgy döntöttünk, hogy bizonytalan időre elhalasztjuk a bulit, mivel tanulmányoznunk kell a jogi és társadalmi feltételeket, és új stratégiákat kell kialakítanunk a hazai jogi szabályozással összhangban, annak érdekében, hogy biztosítsuk a bizonytalan és zavartalan játék lehetőségét minden résztvevő számára.

Elnézést kérek a késői és váratlan értesítésért, és remélem, ez nem befolyásolja a jövőbeni kapcsolatunkat.

Megértését köszönöm.

Tisztelettel:

BB

Annyit tudok a történetről, hogy ez nem a fétis részét érinti a dolognak, hanem a BDSM körön belüli torzsalkodásról van szó. Mint azt RubberFan kolléga egy BDSM-es partnerkereső honlap fórumában már leírta, a BDSM kör a fétises társasággal szemben erősen megosztott, klikkesedésre, belháborúkra hajlamos. A tervezett rendezvény egy rabszolgaárverés volt, amihez hasonlót tudtommal még senki nem szervezett itthon. Ez egy játék, melynek során a jelenlévő domináns fiúk-lányok játékpénzt nyerhetnek (BDSM bemutatók tartásával, fétisruházattal, feladatok vállalásával, stb), majd a játékpénzből licitálhatnak az önmagukat árverésre felajánló szubmisszív játékosokra. Ha a domináns elnyer egy szubmisszív játékost, akkor 24 óráig "birtokolhatja", játszhat vele a BDSM alapelveivel összhangban.

Ez volt maga az ötlet, ami nyilván számos jogi, stb. buktatót rejt magában. Ezekkel a szervezők próbáltak megküzdeni, de nagyon komoly ellentábora alakult ki a rendezvénynek a BDSM körben. Valaki állítólag feljelentette a szervezőket és a rendezvényt, erről szól a fenti levél. Amosék azóta már kaptak némi segítséget az ügy felderítéséhez levélben, ha jól tudom. Szerintem a történet a fétispartikat nem befolyásolja.

Apropó, ki jön szombaton? Bízom benne, hogy a nyárinál jóval többen leszünk, és végre újabb embereket ismerhetek meg innen, a topikból is.
Előzmény: rubber76 (7980)
rubber76 Creative Commons License 2008.09.26 0 0 7980
A levélben csak külső körülményekről van szó, s e körülmények nem kerülnek részletezésre. Maga a levél azonban nem a tulajra vonatkozik, hanem csak neki küldték a nála tartandó rendezvény szervezői. Magam részéről nem hinném, hogy véres fenyegetések lennének a háttérben, annyi más okot el tudok képzelni - mint hipotézis, mind nagyszerűen megfelel, amíg valamelyiket meg nem erősíti egy kísérleti eredmény. Véleményt utána. Ráadásul ebből a szempontból a bolt hiányosságainak felsorolása totál nem tartozik ide, hacsak valaki nem RPG-vel rendezi a beteljesületlen vágyai felett érzett sérelmeit, ama véres játszóházban szabadba engedve frusztrációját. S akkor máris új bulival (is) gazdagodunk, a Vendetta Party sok szeretettel várja látogatóit.
Előzmény: l.i.d. (7979)
l.i.d. Creative Commons License 2008.09.26 0 0 7979

Én nem tudok angolul, mivel annak idején még az orosz érában jártam iskolába. De ugye kiderült, hogy az angol hozzászólás témája az antiszemitizmus. Muszáj? Erről a témáról kell szólnia most már mindennek? :-o

A téma egyszerű: Valaki bement egy boltba, elégedetlen volt a kiszolgálással, és elmondta a panaszát. Ennyi... Kell keresni egy másik boltot.

technograd Creative Commons License 2008.09.25 0 0 7978

Továbbgondoltam, arról IS. Tetszik vagy nem, mi fétisiszták is kisebbséget alkotunk. Elég támadási felületet kapnak a valamelyik előző hozzászólásban szereplő, zászlórúdra tűzéssel fenyegető jóemberek. Még megérjük, hogy nekünk is egy olyan föld alatti bázison kell bulizni, amilyen a Csapd le csacsi című örökbecsű filmben volt látható. 

Előzmény: technograd (7976)
fetishshop Creative Commons License 2008.09.25 0 0 7977

6 kulonbozo fele csizmank van,nem 6 par,es az itt ulo ur elmagyarazta udvariasan hogy a legnagyobb meret a 41-es....ezek valoban noi csizmak,es azokbol a legkelendobb meretek 41ig vannak,ugyhogy sajnos ilyen megfontolasbol nem tartunk...leteznek ugyan nagyobb meretben,de nalunk nincsen,mert csak kevesen keresik..de ha nagy meretet szeretnetek megrendeljuk szivesen.

technograd Creative Commons License 2008.09.25 0 0 7976
Antiszemitizmusról.
Előzmény: latex-71 (7974)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.25 0 0 7975

Ezúton szeretném bejelenteni, hogy az általam eladásra szánt cuccok elkéltek!

 Jóccakát' mindenkinek és a fetish legyen Veletek:)

latex-71 Creative Commons License 2008.09.25 0 0 7974
valaki lefordítaná, csak az olyan kisebbség kedvéért, amihez én is tartozok, hogy miről is van szó???
Előzmény: fetishshop (7970)
ToMCaT Creative Commons License 2008.09.25 0 0 7973
Ezt a szitut még nem igazán látom át, de ha ez tényleg így van, akkor EZ DUUUURVAAAA!

ToMCaT
Előzmény: fetishshop (7970)
rubber76 Creative Commons License 2008.09.25 0 0 7972
Izé, ki konspirál kit...?

De cseppet se csodálkoznék, ha "ebben" a légkörben valakik kicsit odébb néztek volna a melegektől (stb.) egy másik, általuk nem normálisnak vélt csoport felé... És ha a szórakozóhelyek ilyen szuper célpontok, akkor csak egy kakaslépésre vannak azok, akik névvel, arccal vállalják magukat - mint emberek...
latexcop Creative Commons License 2008.09.25 0 0 7971
Nekem igazából nem az a bajom, hogy nem kaptam csizmát, vagy igen?, de ha magassarkúban megyek be az üzletbe és kérek egy méretet akkor ne azt mondja már a jó ember, hogy nincs méret, mert ezek női csizmák, -ami persze igaz-, és ezért nincs a méretemben.

A hozzászólásukban az vagyon írva, hogy az összes csizma, ami szintén igaz, de számomra az összes nem azt jelenti egy ilyen jellegű üzletben, hogy van 6 pár csizma aztán csókolom, tetszik nem tetszik ez van. Persze a ruhákról nem tudtunk beszélni - biztos én vagyok satu, hogy nem beszélek perfekt angolul -, de az sem tetszett, hogy az emberke ült a laptop előtt és netezett, miközben az üzletben magányoskodtam.
Előzmény: juzernev (7968)
fetishshop Creative Commons License 2008.09.25 0 0 7970
Amos Levy vagyok,es egy fetish es bdsm klubot nyitottam Budapesten.Mindezt azután hogy 5 évig Tel Avivban üzemeltettem a Dungeon Club-ot,ami a legjobb bdsm klub volt Izraelben,nemzetközileg is elismert.
Szeptember 19.-én egy privát partit akartak csinálni a szórakozóhelyemen-(ez a parti ezt megelőzőleg az Sm's cafe -ba volt tervezve,az aukcio parti)
Egy nappal a buli elött kaptam egy emailt a szervezőktől.hogy törölniük kell a partit,mert kaptak egy fenyegetést.hogy ne rendezzék meg ezt a bulit.
Ez az email(ezt eredeti formajában hagyom)

Dear Amos!

I'd like to inform you that we need to postpone the party planned for September 19. due to external circumstances.

There were several threats against us, and thus we don't want to expose anyone to these attacks, including you and your business.

Therefore we have decided to postpone the party to an unspecified time in the future, as we need to study the legal and social conditions, and create new policies in harmony with local law to ensure safe and undisturbed play for everyone involved.

I am sorry for the late and sudden notice, and I hope this won't affect our future relationship.

Thank you for your understanding

Yours sincerely

BB

Ha jól értem ebből a levélből,valamiféle problémába ütközik fétish és bdsm partit rendezni.....

Ezt a levelet átadtam az ügyvédemnek,hogy a rendőrség segitségével rájöjjön hogy ki áll a fenyegetés mögött.De ameddig a rendőrség meg nem találja ezeket az embereket ,addig is informálni szerettelek volna titeket erről a szituációról.

Tudom,hogy 27,-én szintén rendeznek egy fétish bulit az Sm's Caféban,talán nekik is ugyanez a problémájuk van...
Köszönöm,



Amos Levy
Sketan Creative Commons License 2008.09.25 0 0 7969

Szia!

 

Van egy csomó képem még két hasonló fétish oldalról, ha gondolod csereberélhetnénk.

 

Üdv.

Előzmény: leather tom (7940)
juzernev Creative Commons License 2008.09.25 0 0 7968
Megértem a csalódottságot - mi is jártunk ott, nem találtunk megfelelő cuccot, ráadásul egy elég nagy és játékos masztiff is megtöltötte a boltot, amit mi kutyások lévén kedélyesen toleráltunk, de sok emberre biztos a frászt hozta volna. Szerintem az üzleti stratágiájuk sem az, hogy csak angol nyelvű kiszolgálás van, biztos kényszerből volt ott egyedül a jóember, viszont még mindig jobb, hogy körül tudtatok nézni, közelebbről szemügyre venni a portékát, mintha zárva lett volna az üzlet.


DE. Szerintem örüljünk annak, hogy egyre több lehetőség van a vásárlásra itthon is. Nem lehet minden vállalkozás kapásból profi és minden bizonnyal igen komoly anyagi befektetés volna teljes méretkészletet (is) beszerezni minden áruból, ráadásul a dolog jelenlegi fizetőképes piaca nem túl nagy. Jó, hogy van verseny, van összehasonlításra és visszajelzésre is mód, így a szereplők is fejlődhetnek idővel. Kis türelmet gyakoroljunk...
Előzmény: rubber76 (7966)
WolFyNOS Creative Commons License 2008.09.25 0 0 7967
Sziasztok!

Valaki az EzFetish bolt telefonszámát vagy nyitvatartását meg tudná nekem mondani? Előre is köszi a választ mindenkinek!
rubber76 Creative Commons License 2008.09.25 0 0 7966
Nem is az a baj, hogy magyarul nem beszél (nekünk is illik vajmi kevesecskét beszélni legalább egy nagyobb nyelven, spanyolul, kínaiul pl.), hanem hogy a hozzáállása megkérdőjelezhető. A boltban kevés cucc van, az utcáról az nem lát be, aki szemérmesen elfordítja a fejét (próbáljatok csak rucikat, csajok!), az ajó közvetlenül rányílik a bárpultra... S hát oldaluk sem a magyar nyelv hiánya miatt buta, láttam én már angol nyelvű oldalt is jót, sőt szépet is.
Előzmény: l.i.d. (7965)
l.i.d. Creative Commons License 2008.09.25 0 0 7965

smszex!

 

Hagyd őket a francba! Ha nem képes arra, hogy Magyarországon magyarul szolgáljon ki, akkor nem érdemli meg a magyar vásárlókat sem. Menj el Olivérhez, ő biztosan tud magyarul, és szerintem megtalálod nála is, amit keresel!

Előzmény: smszex (7960)
rubber76 Creative Commons License 2008.09.24 0 0 7964
Védje meg csak saját magát, legalább válaszol. :) Felőlem jó ángyílusul is, olvasni, írni kicsikét... :D
Előzmény: betaville (7963)
betaville Creative Commons License 2008.09.24 0 0 7963

Hahó!

EZfetish-ék védelmében(bár konkurencia-vagy mi...): a tulaj nem magyar, így nem beszélni magyar, csak picit, de legalább próbál, viszont beszélni angol, vhogy csak el lehet boldogulni ott...

A szőke hölgy viszont teljesen jól beszélni magyar, lévén Ő magyar, Ő írni hozzászólásokat ide , fórumba bele. Neki.

Üdv:I.

Előzmény: rubber76 (7961)
betaville Creative Commons License 2008.09.24 0 0 7962

Kedves Mindenki!

Remélem, szokásos nyári szünetünk már-már elviselhetetlen hosszúnak tűnt, de végre vége!!! Szombaton (27-én) ismét Frusztráció Játszóház Fetishparty az SM's Caféban! További információkat -már,ha szükséges- a www.fetishparty.hu-n találhattok!

Szeretettel várjuk leendő- és állandó Vendégeinket!

Üdv:I.

 

rubber76 Creative Commons License 2008.09.24 0 0 7961
Beszél is az, ha írni ilyen faszán tud... (Lásd reklámposztok.) Csak nem akar lealacsonyodni a válaszokkal az ilyen mezei pórnéphez.
smszex Creative Commons License 2008.09.24 0 0 7960
Hali, Hát én is így jártam a múltkorában. Megszólalt a fazon angolul és én sem tudok csak magyarul. Picit értem amit mond, de az kevés. Lehet, hogy ciki de ez van. Mondtam neki, hogy ez itt Magyarország, tehát elvárható, hogy minimum magyarul beszél beszél. De csak mosolygott és nem is nagyon érdekelte, hogy mit akarok.

Amúgy én nem tettem le róluk még, mert a felújítás elött egy nagyon kedves lány volt az üzletben és segített meg minden. Szval ő aranyos volt. Remélem látom még! Ennyi.
Előzmény: latexcop (7957)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.24 0 0 7959
Ja, bocs hogy csak úgy, de (a topikban) passziv fórumozóként kicsit otthon éreztem magam:)
Előzmény: Törölt nick (7958)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!