Keresés

Részletes keresés

leather tom Creative Commons License 2008.10.07 0 0 8106
Azt hittem,a múltkori kérdésem a leg nagyobb vitát felkavaró...hát látom nem.Van ám itt veszekedés bőven.Én csak egy egyszerű kérdést tettem fel múltkor(a főnök asszonynak)rubber krisztának,hogy van-e szex a fetish party-n?!Erre új fejet kellett csináltatnom,mert az előzőt le harapta!Erre meg azt látom,hogy mindenből csak vita van.Jó ez a forum,csak tartanánk már össze,nem pedig ellenségeskedni.Az okoskodást viszont én sem szeretem,mert lenéző.Én a magam módján,tudom mi a fetish fogalma,ha egy személy nekem azt feltételezi,hogy már pedig mást jelent,akkor sz..ok a szájába!!!
Manilax Creative Commons License 2008.10.06 0 0 8105
Nehogy mar elkezdjetek egymast marni! Eleget latok en ilyen vitakat a munkahelyemen.Hiszen a vezetosegnek az a jo,ha marjuk es mutogatunk egymasra!Az orszagban is ez megy! A hires " oszd meg es uralkodj " hozzaallas! Ne engedjetek! Ha igy mutatjak be ezt a mufaj,hat alljatok ki,egymassal kez a kezben es mutassatok meg mi a helyes!Mit takar ez a mondat!Ami pl. a furum cime is!Ha sikerult erotika paradet es erotika kiallitast megrendezni,miert ne lehetne egy hasonlot a fetisunknek rendezni!Egy nagy parti!Ahova neves vendegeket is meghivnank,aki megmutatna magat.Ezalltal mar a nevevel reklamot csinalva a rendezvenynek! Pl a Tornoczki Anita A mokkaban,abban a szep lakk macskajelmezben! Biztos,hogy van meg a mediaban szereplo szemely,akinek hasonszoruen retszik ez az oltozek fetish. Farsangra! Pont jol jon es az ido is eleg lehet! Egyebkent eszrevettetek,hogy egyre tobb lakk es latex ruha jelenik meg a normal aruhazak ruhazati polcain?Egy tobb a lakk csizma,a platformban is es hol nincs mar lakk taska a kirakatban!Lattam mar lakk kabatot,ruhat es nadragot is nehany uzletben! Tessek a sarkatokra allni.Ha oriasplakatra nem rakja ki az a ceg,csak az Andras uzletet,hat majd egy ilyen rendezvenyt ki fog rakni.Csak meg kell talalni a megfelelo hangsulyt es az arnyalt nevet hozza! Aztan csak semmi durvasag! Semmi allatot ne hozzatok!pl. ''halat''! Ez vicc volt!Csak nyugottan es csak kis leptekkel!Nehogy mar egy perverz no alltal bemutatott jelenet hatarozza meg ezt a kellemes szemet es testet gyonyorkodteto FETISH-t.
rubber76 Creative Commons License 2008.10.06 0 0 8104
"Igen a bicska kinyilik a zsebemben amikor ilyet latok. El kell gondolkodnom azon, hogy valyon az a maroknyi elszant ember (velunk egyutt ), aki az elmult 6-8 evben kemenyen dolgozott az emberek felvilagositasan most kidobhatja a szemetbe a munkajat !!! Hat koszonjuk szepen !!"

Ezzel a hozzáállással kemény munka? Felvilágosítás? Ne röhögtess, két aprócska kis fétisparty van itthon (még 375 embert se látni a fotókon), meg ugyan minden beszerezhető itthonról (kétszer olyan drágán), de ha minőséget akarsz, a Lajtán túlról kell megvenned.

Ráadásul azt, hogy 6-8 éve kezdtétek, nem minősíti magát a munkát és az eredményességet. Nem lehet bedobni az unalmast, folyamatosan nyomatni kell az újabb és újabb dolgokat, folyamatosan meg kell felelni a vevőknek, az érdeklődőknek, hisz közöttük is egyre több az újabb és az újabb. Aki a mostani hozzászólások alapján dönti el, kitől vásárol, hova megy, milyen apropóból, és nem fognak 8000 hozzászólást végigolvasni, mert már egyszer leírtad, és UFF. Persze lehet, majd jönnek mások a másik oldalról is és végre lesz normális verseny.
Előzmény: lakk-fetis (8102)


rubber76 Creative Commons License 2008.10.06 0 0 8103
Baszki, ha nem nyitsz vitát, meg mindent lerázol magadról, mert nem alacsonyodsz le a pórnéphez, és csak akkor írsz, ha valami ARRA ÉRDEMES... Akkor mi a pi-nak írtad a nyolcezerkilencvenhármas hozzászólást? :)
Előzmény: lakk-fetis (8102)
lakk-fetis Creative Commons License 2008.10.06 0 0 8102

Az, hogy en ha jol emlekszem 2001 vagy 2002 ota irok ebbe a forumba es sok mas helyre. Igen neha mar nekem is tele van a puttonyom, hogy mindenki azt hiszi ebben az orszagban, hogy a Lajtan tul mas vilag van. HAT EL KELL KESERITENEM MINDENKIT, NINCS MAS VILAG. Minket is ufonak neztek Berlinben, majusban amikor feloltozve mentunk Nemetorszag legnagyobb fetis baljara ( voltunk vagy 3.000-en ).

 

Itthon is szinte minden beszerezheto, legyartathato, megrendelheto. Ja igen lehet, hogy varni kell ra de hat ez a kereslet hianyanak az oka. Senki ne varja, hogy tobb tizmillios rakratkeszletet tart fenn valaki.

Az, hogy az Andris miert nem ir azt megtalalod a hozzaszolasaiban. Irni en szoktam meg ide de csak akkor ha valoban van ertelme.

 

Udv.

Előzmény: rubberkriszta (8099)
RubberFan Creative Commons License 2008.10.06 0 0 8101
Olivér: OK, lehetséges, már nem emlékszem; csak arra, hogy néhányan nem vették jó néven, akármi is történt... És igen, nekem szóltatok; nem is magamért nyavajgok! :-)

A közgazdasági aggályaidat meg nem igazán értem: minden reklám - még a negatív is - reklám. Elül a por, és csak arra fognak emlékezni, hogy van egy SM's Cafe meg egy Dungeon... ;-)
Előzmény: lakk-fetis (8100)
lakk-fetis Creative Commons License 2008.10.06 0 0 8100

Hmmm.... Azert ezt az altalad emlitett hibat mi nem egy zartkoru rendezvenyen lett elkovetve .... Ha jol emlekszem, akkor epp egy nyilvanos pentek este volt. Mivel te is ott voltal tudtad nagyon jol.

Abban igazad van, hogy nem fog osszedolni a fetis vilag Magyarorszagon de igy aztan nem is jut egyrol a kettore es ugyebar ami stagnal az hamar tonkremegy ( kozgazdasagtan ).

Előzmény: RubberFan (8098)
rubberkriszta Creative Commons License 2008.10.06 0 0 8099
Másnak a latex/lakk/bőr bizarr...

Azt is problémának látom, hogy a közös kommunikációban nem használunk közös fogalmakat. A fétis alatt mindenki mást ért. Ki öltözködést, ki bizarrt, ki perverzet, akár extrémet is (...egyéb extrém és fényes anyagból készült ruhák), illetve akármi mást is.

Én a fétis alatt most olyan cselekvést, tárgyat, beállítottságot értek, ami a "hétköznapi szexualitás" eszköztárán kívül van és felizgatja a résztvevő feleket. Példaként ott a face sitting, a japánok bogárszéttaposási lábfétise, az angolna a testnyílásokban, bukkake, a cross dressing, és napestig lehetne sorolni.

És a másik felvetésemről mi a véleményed?
Előzmény: lakk-fetis (8097)
RubberFan Creative Commons License 2008.10.06 0 0 8098
Hogy én is belekotyogjak: az ominózus halas jelenetet látva nyugodtan mondhatom, hogy a műsor se nem fetish, se nem BDSM, hanem az, aminek eredetileg hívták: fetish performance műsor volt! Aki nem tudná, egy angol "művésznő", nevezetesen Shady Mouse műsora volt. Innentől fogva nem a fejünket kellene fogni, hogy "jajmileszmost", hanem minden szörnyülködővel tudatni kellene, ami nekünk evidens, de nekik talán nem az:

1. A műsort egy külföldi állampolgár követte el, így az állatvédők szíveskedjenek neki címezni a felháborodásukat. (A neten megtalálható Shady Mouse elérhetősége is.)

2. A performance helyszíne nem azonos az SM's Cafe-val, hanem az az Ó utcai Dungeonban volt megtartva. Más helyszín, más törzsközönség; az ismerőseim közül alig láttam ott valakit. (Amúgy sem voltunk túl sokan.)

3. A műsor nem titkoltan egy performance volt, azaz egy "mutassukmeg" dolog; ezen kívül fizetős látvány volt és bizonyos értelemben zártkörű.

+1. Pontosan a zártkörű jellege miatt tartom borzasztónak, hogy kikerült, hiszen az elején láthatóak a vendégek is, akik néhány esetben pl. pont azért nem írnak ide, nehogy mások visszanyomozzák a személyüket. Ismerek embereket, akik csak a helyszínen öltöznek be, hogy a fetish scene látogatóin kívül mások ne lássák őket. Akkor most hogyisvanez? Elmennek egy zártkörű buliba, ahol előre megfontoltan videót forgatnak róluk is? (Megjegyzem, ugyanezt a bakit már az SM's Cafe is elkövette pl. a Cool TV-vel.)

Igazából mint minden új dolog, ez is még alakul... Lesznek túllengések, túlkapások; ez is egy ilyen volt! Ha én előre tudom, hogy külsős TV-sek kamerája előtt poénból halacskákat dugnak fel, akkor nem megyek el oda, és valószínűleg nem vagyok vele egyedül. De ettől még nem fog a hazai fetish világ összedőlni - legalábbis szerintem!
Előzmény: rubberkriszta (8096)
lakk-fetis Creative Commons License 2008.10.06 0 0 8097

Hat kedves Kriszta

 

Ez mar inkabb a bizar kategoria, mit fetis....  De nem fogok vitat nyitni errol, hiszen nem ez a lenyeg.

Előzmény: rubberkriszta (8096)
rubberkriszta Creative Commons License 2008.10.06 0 0 8096
Igazáből egyet kell értenem az előző hozzászólókkal... viszont sajnos a halas jelenet, és a többi is fétis... csak másmilyen. Nem latex/lakk/bőr fétis.

Az egész eléggé visszás érzetet kelt bennem: hát ennyire elkeseredetten kell reklámozni ezt a helyet? Ennyire mindenáron kell a résztvevő? Netán csak a bevétel számít? Az eléggé valószínű, hogy a következő rendezvényen többen lesznek: nézelődők, nyálcsorgatók... az viszont biztos, hogy nem a ""kemény mag"" tagjai... bár igazság szerint nekem már a "legalább feketében" is kicsit furcsa és erőlködő hatást keltett. :-S

BlackDream (és a ""kemény mag"" többi tagjának is): szerintem pont hogy írnod/írnotok kéne ide sokszor és kitartóan. Nem a képküldözgetőknek, hanem a néha felmerülő érdekes témákra, vagy netán neked postázni egy érdekes témát. Sokan mondják, hogy azért nem írnak ide, mert hülyeségekkel van tele. Hát akkor meg kell ezt változtatni. Ez nagyjából az egyetlen fórum, ahol az öltözködés kedvelői találkozhatnak - sokkal többen olvassák ezt a fórumot, mint az ember hinné. Ez a hely akár a gondolkodás formálásának a helyszíne is lehetne...

(az elején a dupla idézőjel azért volt, mert nem szeretem ezt a kifejezést, de valamelyest találónak érzem és igazából bármilyen visszás, azért pozitív értelmű akart lenni)
Szunyavu Creative Commons License 2008.10.06 0 0 8095
Talán meg kellene említeni, hol volt ez a rendezvény. Csak a miheztartás végett, hogy legalább aki utánanéz, az tudja, hogy mire számíthat az Ó utcai helyszínen....

Az a baj, hogy most ha kiáll ide pl. András, Olivér, István, stb., hogy ezt elítéljük és elhatárolódunk tőle, akkor egyes (bulvár)hírekben már ez meg sem fog jelenni, csak egyszerűen összekapcsolják a neveket és az eseményt, nem törődve azzal, hogy pont az ellenkezője miatt szólaltak meg...
lakk-fetis Creative Commons License 2008.10.06 0 0 8094

Hat igen... Andris, ugye errol mi mar sokat beszeltunk azt hiszem.

 

Vagyunk ugy ebben az orszagban egy paran, akik itt szulettek, itt szocializalodtak, ismerik ezt az orszagot es azokat is akik lakjak. Sokat dolgoztunk es dolgozunk azon, hogy egy fetish partyra elhivjunk olyan embereket akiket erdekel ennek a vilagnak a szepsege. Gondolok itt a szep ruhakra, arra, hogy az ember haszonszoru emberekkel talalkozhat es ugy bulizhat vegig egy estet ahogy szeretne, abban az oltozekben amiben szeretne.

 

Igen a bicska kinyilik a zsebemben amikor ilyet latok. El kell gondolkodnom azon, hogy valyon az a maroknyi elszant ember (velunk egyutt ), aki az elmult 6-8 evben kemenyen dolgozott az emberek felvilagositasan most kidobhatja a szemetbe a munkajat !!! Hat koszonjuk szepen !!

 

Az Andars es en, sem azert vallaltunk be televizios es radios riportokat, szerepleseket nem egyszer, hogy ezt a fajta viselkedest a fetish-el azonositsa a kozvelemeny.

Koszonom szepen de en ebbol nem kerek es elzarkozom minden ilyen azonosulastol !!! ( En szeretem a Halakat !!! ) Azok a kedves kollegak akik esetleg ugy gondoljak, hogy ez a fetish, kerem oket, gondoljak ujra allaspontjukat. EZ, NEM AZ !!!

Otthon, igen mindenki azt csinal amit akar. Biztos vagyok benne, hogy a 4 fal kozott vannak emberek kik ezt szeretik. Viszont nem hivnak oda egy TV stabot !!! De ezzel a viselkedessel sokkal tobbet art mint hasznal, maganak is es masoknak is.

Mar csak egy par kerdesem van!

Ezek utan valaki csodalkozik, hogy feljentik?

Ezek utan csodalkozik, hogy nem latogatjak a rendezvenyeit?

Lehet, hogy nem az emberekben van a hiba...

 

Oliver

 

BlackDream Creative Commons License 2008.10.06 0 0 8093
Ha arckép kell hát adok szívesen, így már biztos hogy fogod tudni ki is lennék:)

Arckép
Előzmény: Törölt nick (8091)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.06 0 0 8092
Jahh, végignéztem. Így már mindent értek.
Előzmény: Törölt nick (8091)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.06 0 0 8091
Bár csak részben értem miről írsz, de abban egyet értek veled. Viszont kár hogy nem írsz ide gyakrabban, mert legalább egy nicknévhez tudnék arcot csatolni.
Előzmény: BlackDream (8090)
BlackDream Creative Commons License 2008.10.06 0 0 8090
Sziasztok!

Megígértem magamnak, még régebben, hogy nem írok erre a fórumra, amúgy sem vagyok egy nagy fórumozó, de most felháborodásomat szeretném kifejezni egy videóról és annak káros hatásaival kapcsolatban.

Fetish Party
Fetish Party

Nem szeretem, ha valaki aki nem biztos hogy ért hozzá károsan mutatja be az amúgy is nagyobb elfogadásra törekvő fétis kultúrát.

Hogy ki mit csinál 4 fal között az nem érdekel, maga videó anyag bizarr hangvétele részemről rendben van, aki egy kicsit is ismer tudhatja hogy nem vagyok prűd, nehéz találni nálam perverzebb alakot. De aki elhívja a média egyik szereplőjét, és nyilvánosan látogatható fétispartinak állítja be az ott történteket ami közel sem mondható valósnak, főleg nem elfogadhatónak.

Sokan sokat dolgoznak azon munkát és pénzt ne kímélve, hogy az emberekhez közelebb kerüljön a fétis kultúrához, vagy egyáltalán többet megtudjanak róla, és hogy egyszer el is menjenek egy ilyen találkozóra, a szóban forgó videót látva rossz kép alakulhat ki erről, ami káros irányba viszi ennek elfogadását, amit én személy szerint nem engedek!

Jelenleg az is probléma ma Magyarországon. hogy egy nyilvános plakátot tehessünk ki a 4/6 villamos vonalán, ugyanis a bérbeadó cég nem járul hozzá ilyen cég reklámozásához reklámtörvényre hivatkozva és kihúzatta velünk többek között a fétis szó reklámban történő szerepeltetését a hozzá csatolt moderált képpel egyetemben. Ezen kívűl BTK -s jogszabályt is lobogtat 1 éves szabadságvesztés terhe mellett.

Ilyen körülmények között nem megengedett, hogy a fétis kultúrát egy extrémebb szemszögből ábrázolják fétis partinak kikiáltva!

Szeretném megkérni a későbbi szervezőket, akik "fétis partiként" szeretnének tálalni események, hogy esetleg többen elmenjenek rá, vagy hogy büszkén elmondhassák hogy össze hoztak egy ilyet, vegyék figyelembe mások munkáját és erőlködését, és ha lehet ne tegyék tönkre az eddig elért apróbb sikereket!

Előre is köszönöm, sziasztok:
András
Black Dream
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.06 0 0 8089
Üdv!

Youtube-on is elérhető a video.

http://www.youtube.com/watch?v=vhfiRqAjNiY

Előzmény: leather tom (8087)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.06 0 0 8088
Én is megnéztem, de hasonló véleményre jutottam. Az egész film csak egy felvezetés volt a lényeghez, ami lemaradt, mert vége lett a filmnek. Pedig innen vált volna igazán érdekessé:)
Előzmény: Kontrol Sende (8086)
leather tom Creative Commons License 2008.10.06 0 0 8087
Bocs,de én nálam nem működik a videó.A képek,a lányok zseniálisak.A videónál az van,hogy néha van hang,de mozgó kép(ahogy írtad)az bizony nincs.
Előzmény: Törölt nick (8084)
Kontrol Sende Creative Commons License 2008.10.06 0 0 8086
Na végigszenvedtem. Hát sajna az utsó 10 percet (és Gina Gershont) leszámítva a film bazi unalmas, persze az előzetesbe bele is rakták annak a 10 percnek a lényegét.
Inkább megnézem mégegyszer az Underworldöt, abban legalább végig latexben tolja a csaj, nem csak 2-3 jelenetben.
Előzmény: LTX-fan (8061)
l.i.d. Creative Commons License 2008.10.05 0 0 8085
Nagyon tetszik az oldal! A lányok, és a ruhák fantasztikusak! Gratulálok, és köszönöm!
Előzmény: Törölt nick (8084)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.05 0 0 8084

Szia Mindenkinek!

Fetisha lányairól új anyag került fel a honlapra és elindult a mozgókép galéria is. Kezdetnek egy kis szösszenetet láthattok Janett és Fragile fotózásáról.
- A video a youtube- on is elérhető "Fetisha photoshoot"címen. -

www.fetisha.hu

Jó lenne végre szervesebben is bekapcsolódnunk itt a fóruméletbe és megízlelni a Budapesti fetish partyk hangulatát, most talán a hűvösebb és lightosabb hónapok beköszöntével időnk is megengedi majd, hogy új ismeretségeket szerezhessünk közöttetek.

További szép napot mindenkinek!

lackjeans Creative Commons License 2008.10.03 0 0 8083
Köszi.
Előzmény: LTX-fan (8078)
smszex Creative Commons License 2008.10.03 0 0 8082
Érdeklődnék mindenkitől, aki ott volt a partin, hogy azok közül a filmek közül, amiket ott vetítettek meg lehet szerezni valamelyiket? Esetleg tudnátok címeket adni, ami alapján lehetne keresni ilyen témájú filmet? Minden érdekel: lakk, latex, BDSM, SM, spaking, domina,stb Csak horror áron ne ajálja senki, mert úgy nem kell. Előre is köszi.
smszex Creative Commons License 2008.10.03 0 0 8081
Remélem a következő bulin már látható is lesz rajtad. Én spec el tudnám képzelni, hogy a saját hajad lóg ki belőle összefogva. Gondolom hátul nyitható vagy nem? Mert ha nem akkor nagyon nyúlnia kell. Úgy látom a nyakánál eléggé passzos. Érdekes érzés lehet hogy ott szűk. :):)
Előzmény: Nelli32 (8076)
2heroine Creative Commons License 2008.10.03 0 0 8080
A kép címe:

'Spandex Blues'

rubber68 Creative Commons License 2008.10.03 0 0 8079
Na szép lenne ha ilyen lófarokkal kocognék:)))
Előzmény: Nelli32 (8076)
LTX-fan Creative Commons License 2008.10.02 0 0 8078
[IMPULSIVE]_Demonlover.2002.DVDRip.HUN.Xvid-EVOlution.torrent fájlt egy q Torrent nevü programmal tudod kibontani. Miután megvan ez a program, elinditod majd megnyitod a FÁJLT / UJ Torrent hozzáadása ott kiválasztod a fennt emlitett torrentet. Kipipálod amiket menteni akarsz , megadod a helyet hogy hova és okot nyomsz, ezután már szedi is a filmet. Ami beletelik egy kis időbe ( 1.39 GB ). Az elején kicsit lassan megy
de szépen be fog indulni.
Előzmény: lackjeans (8077)
lackjeans Creative Commons License 2008.10.02 0 0 8077
És hogy lehet onnan letöltelni? Ha rákattintok a letöltésre, kapok egy [IMPULSIVE]_Demonlover.2002.DVDRip.HUN.Xvid-EVOlution.torrent nevű 20 Kb-s értelmezhetetlen fájlt. Mit kell ezzel utána csinálni?
Előzmény: LTX-fan (8067)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!