Keresés

Részletes keresés

juhsajt Creative Commons License 2001.07.15 0 0 513
hármasban: csak annyi volt, hogy a barátom kiverte a farkam, majd utána a haverom leszopta azt, s újra elélveztem. (semmi más extra)
ja, coito: korod?
coito_erGO Creative Commons License 2001.07.15 0 0 512
juhsajt!

eze baromi zafti történetek...tisztára bekeményedtem...aminek következtében egy másik topic-ba /MASZTURBÁTOROK/ kéne írnom :)))

a hármas-dolog...nem lehetne részletezni, picit.... ?

juhsajt Creative Commons License 2001.07.15 0 0 511
OK akkor a történetem harmadik része következik, amely a haverom és az én kapcsolatomról szól (ha már megígértem...). Tehát a haverom még régen elmesélte, hogy hogyan vesztette el a szüzességét. Akkor azon gondolkoztam, hogy biztos ő is csinálja... Néhány hét mulva szóbahoztam a dolgot, tehát megkérdeztem tőle, hogy csinálja-e. Ő azt mondta, hogy igen s csináljuk majd közösen is (kissé meglepődtem, hogy elsőre akarja). De kikötötte, hogy a farkamat nem szopja le. Jó. Ő erősködött, hogy mikor csináljuk má'. Jó elmentem hozzá, kissé ideges voltam. (kb 14 évesek lehettünk akkor) Levetköztünk pucérra, s amikor meglátta dákómat, egyből azt mondta, hogy ezt le kell szopni, akkora. (Nincs túl nagy farkam, de ő kifejezetten kicsi méretekkel rendelkezik) Tehát így kezdődött a masztizásunk, amely orális is volt a kezdetektől fogva. Sokszor csináltuk (juk), főleg a nyári vasárnapi misék után...-)), amikor elmegyünk a határba, s ott senki sem zavarhat meg bennünket. Ja persze a barátom és a haverom a tempolmból ismerik egymást. Hármasban csak egyszer csináltuk... Vele (a haverommal) a barátságom egy idő óta már tényleg csak a masztizásra korlátozódik, de ez nem baj, mert amikorra ez az idő elkövetkezett, párhuzamosan számos más jó barátra tettem szert, se így ez nem bántott. Szinte tiszta szex a kapcsolatunk.(ja és neki van egy komoly barátnője, de még mindig akar, sőt ő erősködik, hogy mikor menjek el hozzá.)
Ma is itt volt a barátom, majdnem leszopta, csak itthon voltak mások is...
üdv juhsajt


Törölt nick Creative Commons License 2001.07.15 0 0 510
Zsorzs LeGars és juhsajt

irigyellek benneteket! nekem is ilyen "kihárásokra" lett volna szükségem hasonló idős koromban:-)) de sajnos nem volt partner:-(

Előzmény: Zsorzs LeGars (509)
Zsorzs LeGars Creative Commons License 2001.07.14 0 0 509
Juhsajt,

Há'hogyne! Nekünk is így ment. Nekem, mikor nem volt barátnőm, neki, mikor volt, akkor is. Kicsit zavaros volt a kép, hogy ennek hol a helye az életünkben, de jelen volt. Én biztosan inkább vagyok bi, mint ő, és ez semmit nem változtat azon, hogy teljesen heteroszexuális életfelfogásunkban kis lazítás jellege volt a dolognak, kis kihágás.

Előzmény: juhsajt (508)
juhsajt Creative Commons License 2001.07.14 0 0 508
Zsorzs: mi sem vagyunk melegek, (csak egy kicsit biszexek) és mi is csak együtt tudjuk elképzelni a dolgot, plusz én még a haverommal, de mással sem. Most így húszévesen már a másik nem felé orientálódunk, de azért még megvagyunk egymásnak, s ez így szép. Telefonbeszélgetéseink sokszor így kezdődnek: Otthon vannak? akarod most??

ja és egy hiba az előzőben: . Meg kell mondanom, hogy én nem igazán szeretem a faszt, a geci ízét meg egyenesen utálom, így lényegesen ritkábban élvezett ő az én számba, mint én az ő szájába. Így teljes.


ja és a történet folytatása később, mert most más dolgom van.

juhsajt Creative Commons License 2001.07.14 0 0 507
500 !!
Farokra fel !!
juhsajt Creative Commons License 2001.07.14 0 0 506
Tehát egyszer közös tanulás közben, mikor már mindent tudtunk:-)) újra előkerültek a szerszámaink s elkezdtük verni (azonban vigyázni kellett, mert anyukám a konyhában volt). Egyszer csak a bartáom minden átmenet nélkül ráhajolt a farkamra és bekapta. Azt a fantasztikus érzést sohasem fogom elfelejteni!! Mindketten megijedtünk, s meglepődtünk, de annyira jó volt, hogy a barátom folytatta egy rövid ideig, majd én is. Aztán gyorsan abbahagytuk, mert nem akartunk lebukni. Elkezdődött kapcsolatunk második része, az orális szakasz. Mikor ezen eset után átmentem hozzá, már ő is többet akart egyszerű masztinál, s jól leszopta a farkam. Kb. 14 évesek lehettünk. Nem tudom, hogy mikor volt az, amikor először beleélveztem a szájába, de asszem mindketten akartuk. Persze a szopásnak is voltak különböző változatai. Volt hogy úgymond szájbabasztam őt, vmikor simás leszopott, vagy egszerűen a szájába vertem. Volt hogy lenyelte, volt hogy kiköpte a gecit, ez a helytől és az alkalomtól függött. Jogosan kérdezhetitek, hogy juhsajt mikor viszonozta ezt. Meg kell mondanom, hogy én nem igazán szeretem a faszt, a geci ízét meg egyenesen utálom, így lényegesen ritkábban élvezett a barátom az én számba, mint fordítva. De ez ő egy cseppet sem, bántotta, neki így is jó volt és nekem is. Azért voltak ám ekkor (azaz most is, mert még mindig ilyen lapcsolatban vagyunk egymással) húzos alkalmak. PL. éccaka nálam interneteztünk s a barátom nagyon le akarta szopni. Megtette, de mindezt haláli csöndben kellett, mert a szüleim a szomszéd szobában aludtak. Elképzelhetitek, hogy az ejakulációnál mennyire erősnek kellett lennem, hogy ne nyögjek fel. Vagy jól a szájába élveztem, s rá fél percre jött haza apám... (asszem még a szájában volt az anyag). Nála is, meg nálam is majdnem minden szobát felavattunk.. Most jelenleg olyan periódusban vagyunk, amikor mindketten akarjuk. Volt hogy ő nem akarta, volt hogy én, meg aztán volt, hogy egyikünk sem. Azonban számomra volt más is, a haverom, akivel kicsit később kezdődött ez az egész, de róla majd később írok. (A barátom és a haverom jól ismerik egymást, mindketten tudnak "egymás dolgairól.") Remélem mindenki jól kiverte, pá
Zsorzs LeGars Creative Commons License 2001.07.14 0 1 505
Bravo,

Végre egy történet. Folytatással. Nos, remélem, nem vagyok az egyetlen, aki kiváncsian várja a beszámoló folytatását.
Nekem is volt egy barátom, akivel kb. másfél éven keresztül űztük hasonló játékainkat autóban, otthon, ahol jött (nagyjából), de ekkor már idősebbek voltunk, mint kiskamaszok (17-19). A fiúnak - elvileg - semmi köze nem volt a melegséghez, de nagyon rákattant. Csak velem tudta elképzelni - mint fiúval -, hogy bármi hasonló kihágás megtörténjen, és ez nekem nagyon tetszett.
A vége nem túl szép: egy idő után csak a közös masztik tartották életben a barátságot, így egy idő után kiléptem. Nem akartam (még ha nehéz is volt ellenállni), mert már nem éreztem "jogosnak". Most, hogy a barátság haldoklik, mi közömet érezném a dologhoz? Évek óta nem láttam. Tudom, hogy együtt él a barátnőjével, ha telefonon beszélünk, ajánlatot tesz. Eddig ellenálltam.

Narrátori technikáimat idővel fejlesztem, már ha életben tartjuk a topicot. Initiation, hip!

Zsorzs

R-Action Creative Commons License 2001.07.14 0 0 504
Ja, az az irigység szokott lenni... Idióta vagyok!
R-Action Creative Commons License 2001.07.14 0 0 503
Mi meg sárguljunk meg a kíváncsiságtól, ugye? :)
Előzmény: juhsajt (502)
juhsajt Creative Commons License 2001.07.14 0 0 502
Életem során eddig két ifjúval történtek ilyesfajta élmények. Egy barátommal, meg egy haverommal (a megkülönböztetés végett használom ezeket a megszólításokat) A barátommal már 12 esztendős koromban kezdődtek a masztizások, de akkor még egyikünknek sem jött ki semmi, igaz hogy már felállt. Aztán egyszer elmentünk biciklizni a határba, s akkor is lekerültek a ruhák először rólam. A barátom verte, verte a farkamat, s egyszercsak kimondhatatlanul izgalams érzés öntötte el egész testemet, olyasféle amilyet még addig sohasem éreztem. Tudtam, hogy EZ AZ, de mégis úgy éreztem, hogy hugyozni fogok. Amikor felértem a csúcsra, nem spriccelt, csak csnedesen kijött egy csepp anyag. Igaz, is nektek először spriccelt, vagy nem? akaratlagosan jött ki vagy sem? Tehát elérkezett a maszturbációs korszakunk. A barátom, igaz hogy idősebb volt nálam, neki csak kb 3 hónappal később jött meg. Kiskamaszok lévén, nem sok anyag áramlott ki, így visszagondolva igen merész alkalmakkor és helyen is csináltuk. Pl.: a szüleim a szomszéd szobában tévéztek, addig amíg mi a másik szobában játszottunk, igaz, nemcsak azt és avval, amire ők gondoltak; vagy anyukám a konyhában volt, mi meg közös tévézés közben vertük ki. De hát akkor még kis dákónk volt, kevés anyag jött ki. Az idő múlásával már ezt nem lehetett megcsinálni, így csak akkor vertünk, amikor szüleink nem voltak otthon (vagy nálam, vagy a barátomnál), vagy a jó bevált biciklizések közben eldugott helyeken. De kapcsolatunk nem csak ennyiből állt, mert jött a folytatás...
juhsajt Creative Commons License 2001.07.14 0 0 501
Hello mindenkinek !! Én vagyok az, aki újra feldobja eme topik színvonalát. Már régóta olvasgatom a történeteket, de csak mostanra jutott elég idő számomra és energia, hogy leírjam az én történeteimet is, amelyek remélem elnyerik mindenki tetszését. Nem koleszosak, de valódiak, nem hamisak, velem estek meg. Gondolkodtam, hogy melyikbe írjam ezeket (a maszturbátorokba, vagy ide), de döntöttem e mellett.
Tehát lássuk őket....
Zsorzs LeGars Creative Commons License 2001.07.13 0 0 500
Petyke,

Pont jókor említetted, hogy leépülőfélben a topic, mert én tegnap bukkantam rá, és sokat olvasgattam, némely sztorik nagyon tetszettek. Én soha nem voltam koleszos, és az egyetlen szempont, amiért sajnálom, az, hogy nagyon jó bulik lehettek.
Nekem sajna' nincs koleszos sztorim (a fentiek után logikus), de nagyon érdekel, ki mit és hogyan élt meg azon a tájékon.
Emberek, kérünk hát, eröltessétek meg szürke agysejtjeiteket, és kérünk egy kis bevezetést. Initalisation, hip!

Zs.

petyke Creative Commons License 2001.07.12 0 0 499
Nagyon leült ez a topic. Nem lehetne valahogy fel(ki)rázni?
coito_erGO Creative Commons License 2001.07.04 0 0 498
selfsuck...? én speciel az other guy's cock suckot szeretem :))))

a viedókkal az a baj, h lassan jön le....

ezt a rádió-dolgot nem lehet kivonatolni? esetleg NEKEM megsúgni emilben? :)

Előzmény: krix_krax (497)
krix_krax Creative Commons License 2001.07.04 0 0 497
Szia coito!

Kösz a dícséretet, várjuk az ötleteidet, hogy mit szeretnél még látni! (Vannak szőrös állatok is -a Te szavaiddal élve- csak türelem!) Csak az a baj, hogy a több CD-nyi homoporno, hetero és bi filmeimet nem tudom feltölteni egy normális helyre, mert a hülye tűzfalunk nem engedi. (De jó ez a munkahely !:-))
Ha érdekel, hogy hogyan került képbe a rádió, akkor keresd fel az Index-Kelet-et a Rádióadók a megyében topicot. Akkor megérted, hogy Tangó miről beszélt. :-)
Kellemes, olvasmányos beszélgetések az Index-Keletről.
Természetesen ez a rádió téma itt nagyon-nagyon off.
További kellemes nézelődést. A Selfsuck képek mennyire jók? Lehet belőle technikákat szerinted ellesni? Csak miattatok van fent!!

KrixKrax

Előzmény: coito_erGO (496)
coito_erGO Creative Commons License 2001.07.03 0 0 496
nem is olyan rossz ez a honlap! :) sőt...!!!

milyen rádió? avagy ez lenni kicsi off duma?

Előzmény: krix_krax (493)
coito_erGO Creative Commons License 2001.07.03 0 0 495
naon helyre kis történet! és ami külön tetszett, hogy nincs agyon bonyolítva.... :)na, nekem pont az ilyen élmények hiányoznak az életemből...

Előzmény: petyke (489)
Törölt nick Creative Commons License 2001.07.03 0 0 494
OFF
Csak, mert hiányoltalak onnan :)))
Gyere haza ;)))
ON
Előzmény: krix_krax (493)
krix_krax Creative Commons License 2001.07.03 0 0 493
Szia Tangó!

Sajnos sem a rádióban és sem a rádióval nem volt még semmilyen élményem. Maximum csak megrázó lenne! :-))
Örülök, hogy Te mindenütt feltünsz!!! :-)))))

Üdv: KrixKrax

Asszociálhatsz a megyei oldalakra is a kelet-indexben! :-)) Huhuhúúúúúúúúúúú!
Pontszám??

Előzmény: Törölt nick (492)
Törölt nick Creative Commons License 2001.07.03 0 0 492
Furulyázzál krix_krax milyen homo élményeid voltak a rádióban? :)))
Előzmény: krix_krax (491)
krix_krax Creative Commons License 2001.07.03 0 0 491
Szasztok skacok!

Már elég régen olvasom ezeket az élményeket! Nagyon tetszenek, hiszen mindezeket én is átéltem már itt-ott. :-))
De szeretném megragadni az alkalmat, hogy reklámozzak Nektek egy oldalt, amit olvasgatás közben is lehet nézegetni.
http://www.nexus.hu/samsoni
Egész jó képek, stb. A többi cucc éppen feltöltés alatt van! Érdemes időnként visszanézni!

Üdv! KrixKrax

jinjang Creative Commons License 2001.07.03 0 0 490
Ez a topik tényleg újra fénykorát éli. :-)
Már nem is fogom merni olvasni, csak úgy, ha hazamentem lemezen, és este lefekevés előtt ... :-)))
petyke Creative Commons License 2001.07.03 0 1 489
Szasztok! Sajna nem vagyok valami nagy író, úgyhogy bocs. Egyetlen koleszos élményem van - azóta persze megnősültem. Azelőtt még soha nem volt igazi homo kapcsolatom, csak ez az egy, meg 17 eves koromban, a szomszed szobából egy gyerek (nalam 1-2 evvel volt fiatalabb) atjott, mert egy pornoujsagot igertem neki. Aztan ahogy lapozgattuk, kezdett neki felallni a farka, a latvanytol meg az enyem. Kerdeztem, hogy ra szokott-e rantani. Visszakerdezett, hogy mire? Na, ogton tudtam, hogy nem. Mondtam neki, hogy ha nem veri ki a farkat amikor folall, nagyon fognak utana fajni a golyoi, meg belul valami a hasaba. Azt is mondtam, hogy ha szegyenlos elfordulhat, de akkor nem fogja latni, hogy en hogy csinalom. Ekkor mar kb 18 cm lehetett a farkam, kigomboltam a kerteszgatyam, es merev farkamrol tövig huztam a bort. Ezen ugy elkerekedett a szeme, hogy szerintem ilyet azelott nem csinalt. Ettol egy kicsit batrabb lett, kigombolta feszülő farmerját, lehuzta a cipzart, kozben olyan lila volt a feje, hogy azt soha nem felejtem el. Nalam mar boven jottek az elso kejnedvek, amikor nekilatott engem utanozni. Szabajosan latni lehetett, hogy dobol a vér a halantekaban… Sziszegett, meg lihegett, meg be volt szarva, azt mondta, hogy eget, meg feszit, meg faj. En meg mondtam, hogy azert mert meg nem csinalta soha, de a vege nagyon jo lesz. Mondtam azt is, hogy vegyen nedvet az enyemrol, sikositsa azzal. Hat amikor hozzaert a farkamhoz, azt hittem vegem van… Egy masik forro kez ert hozzam! Rogton mondram is neki, hogy ő mozgassa rajtam a kezet, en meg rajta, es figyelje, mijen erzeseket valt ki az en kezem. Ugyanezt kell erezze, ha majd o csinalja maganak kesobb. De ezt mar majdnem alig birtam kimondani, mert vacxogott a szam a gyonyortol, amikor hozzaertem a 14 cm-es futyihez. Harmat ha mozditottam rajta, mar lotte is ki az eloszoba kovere, meg a tukorre, kozben meg ordibalt, hogy meghal, hogy most szakad ki belole valami, meg hogy uristen behugyoztam. Persze a kezetol, meg az elvezetenek latvanyatol en is szetlottem magam. Viszont az egyik kezemmel be kellett fognom a kis hulye pofajat, mert meg osszecsoditi nekem a szomszedokat. Kellett vagy ot perc, mire elmagyaraztam neki, hogy ez a ferheteges valami volt az az elvezet, ami miatt a fiuk huzogatja a farkukat, amig egy csajt nem talalnak, aki ezt helyettuk megteszi – legalabbis akkor igy tudtam. Ez a kis hulye onnantol kezdve folyton a nyakamra jart, hogy csinaljuk megint.Egysze – mikor már untam a hulyeseget, mert a haveroktol is felrehivott, hogy elcsaljon, nekem meg ciki volt, mert o hozzank „nagyfiukhoz” kepest kis pocs volt, es nem johetett oda hozzank a nagyokhoz dumalni – mondam neki, hogy szopjon le. De csak ugy mergemben. Erre azt mondta, hogy ha folmegyunk… Fordult velem egyet a vilag, szivem majd ki esett a helyerol, es mar font is voltunk a szobámban. Farok elo, en az ovet, o az enyem simogatatta, aztan elkezdte nyalogatni, szopogatni a repam… Allati volt. Kozbe en is elkezdtem nyalogatni a kis kopasz fütyijét, szamba vettem, es addig cumiztam, míg el nem elvezett. Ez volt eletem elso szopasa, es szopatasa. Ahogy a kis fasz elelvezett, mar csak magammal foglalkoztam. Folé terdeltem, es szabajosan dugtam a szajat. Alig kapott levegot. Amikor ereztem, hogy mindjart elevezek, mondtam, hogy tatsa ki a szajat, latni akarom, hogy belespriccelek. Meg ki sem mondtam, mar lottem is tele. Valami oltari nagyot elveztem. Olyan volt, mintha nem akarna elallni a szokokut – vagy 10-15-ot lottem bele. Aztán érettségiig ment a móka. Azota sem lattam.
Hat ennyi.
coito_erGO Creative Commons License 2001.07.02 0 0 488
munkahelyi (homo)szexélménye/sztorija senkinek sincs?!?!? semmi homoerotikus feeling....

a női nem nem igazán írt eddig....szinte 0 a szapphó-hívők élménye...hm...

coito_erGO Creative Commons License 2001.07.01 0 0 487
szerintem meg nem volt annyira az igazi! csak majdnem! bár sokan vannak akik sosem találják az igazit....

és miért nem kaptál vízumot?jó, tudom, az amik OLYANOK, de ennek ellenére....ráadásul ha garantálnak érted....ráadásul nem is egy csóró alak...hmmmmmm....FURA! :)

azért remélem, ha még meg is viselt a dolog, azért sikerült talpra állnod!

Előzmény: Denay-Chris (486)
Denay-Chris Creative Commons License 2001.06.30 0 0 486
Philip-el 2 éve lett vége!
Tehát durván 3 éve ismertem. (13 honapot voltunk együtt)
Aztán amikor elment rá kb 8-10 honap mulva telefonálgattunk egymásnak!
Majdnem mindennap hivott, és beszélgettünk 1-1,5 orákat (mikor meddig birta a mobil akksija:)
Olyanokat igért, hogy ne tudd meg!
Auto, lakás stb.
neki akkor már nagyon bejött az üzlet, és elég jol el volt eresztve azelőtt is!
De a pénz nálam 7-ed rendű dolog volt ebben a kapcsolatban!
Mondta, hogy mennyire szeret, meg menjek ki hozzá, meg stb.
És komolyan mondom már beteges volt!
Akkor Miami(FL)-ban lakott, de azota egyik ismerősöm mondta, hogy Palm Springs-be költözött!( ott drágábbak a kérok:)
Akkoriban, már nekem is jol ment itthol, kezdtem beindulni, és "nevet szerezni".
Nem akartam feltétlenül feladni!
Bár érte képes lettem volna, csak a vizumkérlmem sorozatosan elutasitották!
Hiába mentem én a konzulátusra....
És már télleg veszekedésig fajultak a dolgok, amit azelőtt soha nem tettünk...
Ez baromi rosszul esett akkor!
És megkértem, hogy ha velem csak veszekedni akar, hogy igy menjek ki meg ugy menjek ki, akkor kérem ne is hivjon!
Ezekután még kaptam 1 SMS-t tőle, hogy: "Boccs, de még mindig szeretlek, és nem birok magammal kellesz nekem, azért ilyen velem mert mindenképp el akar vinni magához, és velem akar élni, ha kell bármiáron" és erre én azt irtam vissza neki, hogy: jobb lesz ez igy, mert azt amit itt véghezvittünk lássa be már nem fogjuk tudni olyan felhőtlenül, és korlátlanul folytatni, főleg ezek után(veszekedések)! Meg hogy én is szeretem, de neki is annyi az ut mint nekem!?
És azota nem hivott...:(
Probálltam hivni, de az akkori Miami száma megváltozott, vagy nemtom mi történt vele!
A Palm Springs-i számát, meg nem is tudtam.....
Szoval a sors keze sajnálatos módon szétválasztott bennünket!
Pedig én tudom, hogy Ő volt az IGAZI(m)!
Még egy ilyen nem lesz.........

Talán ennyi......
:-)

Előzmény: coito_erGO (485)
coito_erGO Creative Commons License 2001.06.29 0 0 485
azért az rossz, ha egy kapcsolat pure sex, és nincs mellete más, amibe érzelem is van!

kell a tömény szex, de CSAK az nem elég....

azért örülök, h jól vagy!

apropó: mikor történt a philip-eset? ....azért jelentkezhetne neked...

Előzmény: Denay-Chris (484)
Denay-Chris Creative Commons License 2001.06.29 0 0 484
Szia!
Hát ez elég bonyolult dolog, ami most van!:-)
Arrol van szo, hogy van egy partnerem.
De neki komoly hetero kapcsolata van, és én igy vagyok jelen az ő szexuális életében!
Mint mondottam, én szigoruan passziv vagyok, és őt, vagy orálisan v. análisan szexelünk!
De ez kőkeméyn szex semmi erotika semmi érzelem!
Ez tulajdonképpen ugy néz ki, hogy én baromira kivánom őt, és ő meg hagyja, hogy kielégitsem!
Ennyi! Semmi több, tehát csok, vagy gyengéd érintések. Totlisan szex alapu kapcsolat!
Ja és ő, egyik jobarátom régebbről, ő megvolt Philip-el valo kapcsolatom előtt is, de mikor Philippel voltam hanyagoltuk egymást, de most heti 1-2X talizgatunk!
Ami talán fura az egészben, hogy csak szexuálisan kivánom, és én ettől a kapcsolatomtol nem is szeretnék többet! (mármint vele) Épp vmelyik nap gonolkodtam rajta, hogy miért is egyezek bele, egy ilyen alárendelt megalázó kapcsolatba....
De jol érzem most igy magam:-)
Szoval ez tényleg bonyolult!:-)
De YOO! :-)
Előzmény: coito_erGO (483)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!