Keresés

Részletes keresés

23 negedi Creative Commons License 2007.04.11 0 0 281
Helleluja Creative Commons License 2007.03.31 0 0 280

Jojojojojojjjjjj....joj de jó, jojojojo...jojjózni?

 Kedves menrótingunk, s kedves jojojojojjjj...jojósok!

 Isten a TÖKÉLETES, aztán Isten a TÖKÉLETLEN, s most itt vagyunk, mellik eresztése? Nos eljutni ahoz az Édenkerthöz, amiről a biblia beszél, amikor rögtön két olyan részt, ami megelőzi az embert, s ezt hivjuk embernek, vagy azt? Ugyanis, mikor az ember bejött ebbe a wilágba, ami tökéletes? Idi fidi bidi minden sem, kam, meg jofetta, a fetta a fetta a fetta, ami rögtön, az Isten a fettát mindennél jobban zereti? Akko miért sem, ami sem sem sem...vaggis? Na fideltek, mert hogy jöhet be a tökéletes, a tökéletlenbe? na, apu hogy megybe, az a nagy medve, az oroszlánok barlangjába? Töhát, a lélek rögtön megfeszült, s nem tud semmit kezdeni ezzel, ami utjába van? Mockó Budipitbe?

 Hajrá lánok, hajrá filuk, gyöngy ez az élet....

 Ha biztattok, akkor talán mégeggzer, mert tökéletesedjetek, amikor ha van a conkoly - szemes, meg a mag - magvas, csak ha behunyta a szemét a szemét....

 nyizsdki, ne nyizsdki, most mi van? nyizsd ki rózsám kapudat....

Előzmény: Menroting (279)
Menroting Creative Commons License 2007.03.31 0 0 279
" Aztmondja menrótingunk, Ádámkosztum, legalább? tehát láttam, igen láttam azt a teremtést egy az egyben, most fog az utolsó gárda, az első teremtésből, átkelni a folyón? Sem nők, sem nem férfiak, de hatalmas erősek, szellimeleg is!?
Maga az hogy mult s jövő, azt csak nekünk, találták fel? "


Férfiak is vannak s nők is ,s hatalmasak s erősek szellemileg is ha végre egymásratalálnak....megszünik a múlt s a jővő....
Drukkolj nekik ..nekem...
Helleluja Creative Commons License 2007.03.29 0 0 278

Jojojojojo...jojósok!

 sLeuth tesvérem, meg tesóim az Úrban: prepare for glorry, glorry glorry halleluja....

Mióta legutóbb beugrottam, kedves kis prófácia szia szia sziasztok lánok filuk, meg aggastyánok, Élettavunkba, ugganés élet csak ugy lehet, hogy te azt mondod, ez a valaki van? van =one, ó ne? dehogynem, egybe van? na fohászkodjunk: humble yourself, mert imádkozni csak akinek pénze vagyon, azokhoz lehet többet?

 Ide figyeljetek, amiket én mondok, az tuttu frutti ugy van! Most amit mondok megint, mindenki megláthatja, ha ki meri nyitni a szemét, a szemét?

 Az az édenkert, amit a biblia leir, pont forditva van, s mindenki láthatja hogy mindenki nőies, most ténleg nem a test, ami olyan mint mint mint...? Na az hogy G én, a VÉGÉN sül el, mert ténleg ami a kezdete, az a vége?

 Az az édenkert, aztán rengeteg van, létezik, az a tipusu lény ami a lánynak a többesszámba, tehát ami történik, hogy nagy erős asszonyemberek, s ugyanakkor a fériasság kihal, le van irva a bibliába? a nők dolgoznak, harcolnak, de egymással is?

 Nézzétek, Jézus abszi ulti magarita, ami egy lélek, ami párba, s prátába, s maga a magélet, mennyegzővel kezdődik, s örökké éltek, ha el nem váltak?

 Aztmondja menrótingunk, Ádámkosztum, legalább? tehát láttam, igen láttam azt a teremtést egy az egyben, most fog az utolsó gárda, az első  teremtésből, átkelni a folyón? Sem nők, sem nem férfiak, de hatalmas erősek, szellimeleg is!?

 Maga az hogy mult s jövő, azt csak nekünk, találták fel?  vagy mi?

 glory glory...Jjóbarátság az égbe vissza vezet! rossz barátság, terek átok?

23 negedi Creative Commons License 2007.03.29 0 0 277
Holnap este kilenckor a Discoveryn Nostradamusról lesz egy műsor!
Helleluja Creative Commons License 2007.03.18 0 0 276

Kedves jojojojo...jósok!

 A nagy esemény csendesen, csendbe lezajlott? Aztán mit akar a magyar nép, ha nem mennyek országát, amikor abba kell hogy érezze magát itt is! s megmerem modnani minden ellenállónak, akik a magyarok ezen megvlósulásába állnának, jajj + 6zor jajj nektek, aztán egy végző! sikoly!?

 Az egyik spirittiszta jojojo...jósunkkal beszélgettünk, amikor ami egyre láthatóbb lesz, hogy aki a sötétbe, marad a sötétbe, aki a vilgosságba, maradjon a világosságba, vagyis lassan kezdődik a pá pá....

 pá pá a fényhonainkba, meg itt is abba érezzük magunkat! Isten velünk, ki ellenünk?

harcipincsi Creative Commons License 2007.03.14 0 0 274

Te Helleluja! Egyre érthetőbben fogalmazol. Csak így tovább!

De hadd kérdezzem meg, mi az oka ennek?

Előzmény: Helleluja (273)
Helleluja Creative Commons License 2007.03.14 0 0 273

Kedves snake killer látni akarónk!

 természet feletti nincs, csak temészeten kivüli, na most pont a zsidó isten meg az összes killer istenségek miatt, akartak volna egyesek megmenekülni, a rossz szájiztől, de azét mondjuk, az az idő elmult, hogy isten nevét nem lehet kimondani, mert abszi ulti, a kis falumba, Bivalybosznádon, nem lehetett kimondani, s isten hellett temészetet kellett mondani, ami röhely s maga a kommunizmus akkor elbukott, mikot valalik rothadt geirincébe bebizsergett?  na bebukott? akkor jogos ez a beszéd, amiért bocs, mert kaptunk eleget, se akko se most nem tesszük zsebre!?

 Aztán hogy ataista valaki, vagy hiszel istenbe, semmt nem számit, mert a szándék, s cselkededeink itélnek meg, igy teljesen mindegy, mit hiszel, vagy én mit hiszek, vagy minek mondjuk magunkat vagy tartjuk?

 Hallottam jósunkrul, de egy lélek, ha vállalja a további kinokat ezen a földön, akkor módosul a hellzet, igy ahol amellik népbe csak egy lélek is van, ott már a mennyek országa kibontakozóba, mint megint magyarországon, igaz kinos, mint a gyerekszülés?

 Aztán, jobban megistmerve Nosztredamus irásait, bizon sokmindent meglátott, mint János jelenéseiben is, ha egy lélek többet nem lesz, akkor lemegy minden az ősvadonba, mint minden alkalommal, ha vesszük az alkudozást, hogy ha egy lélek se, akkor mi lesz, na sodoma gomra a göbögön?

 Azzal, hogy ez a bészélgetés mehet, bizon sokminden megváltozott a jövőnkkel kapcsolatban, mert ha csak egy lélek, bevágta az igényt, s mondjuk mondhatjátok magatokat amire idomitottak, de mégis, a bür allatt, te is magyar vagy? mia - kia?

 Maga népek teendenciája, vegyük bármellik népet, s jelen pillanatban a 3 rom nagy wallást, amikor az nélkül, hogy jövőbe látás, lehet látni, hogy a bestiák, egy besti - bestiát, egy tota bestializmust akarnak, ami megint, ha egy lélek se? Azt hinnék, hogy mi az az egy kis lélek, holott, mindennél nagyobb, mindörökké, s innen merek beszélni, meg jojojojo...jojoskodni?

 jojjózzunk tovább.....

Előzmény: snake_killer (272)
snake_killer Creative Commons License 2007.03.13 0 0 272
Már az elején le kell szögeznem, hogy "hithű" atesista és materialista vagyok, nem hiszek a természefelettiben.

Interneten való kalandozásom közepette akadtam rá Mitar Tarabich nevére. Az ITT található cikk szerint, egy XIX. sz-i analfabéta szerb paraszt félelmetesen pontos próféciákat adott a XX. és ami még ijesztőbb a XXI. századról. "Ha a hír igaz" megjósolta a szerb és az európai történelmet napjainkig: a két világháborút, Titot, a modern technika vívmányait, az űrkutatást(!), az ész és az intelligencia előtérbe kerülését, az elidegenedést az emberek között és megannyi más dolgot (a jelenre és a jövőre például a környezetszennyezés miatti katasztrófát, sok kisebb háborúcskát, majd III. világháborút, azután pedig örökké tartó békét).
A fentiek eléggé elbizonytalanítottak, hiszen a próféciák sok helyen teljesen egyértelműek, nem olyan rébuszok mint Nostredamuséi és olyan pontosak, hogy józan, tudományos magyarázatként csak a szándékos hamisítás kínálkozik. Sajnos interneten csak a fennti szöveg másolatat találtam, semmi olyat, ami kritikus szemmel vizsgálná Tarabich próféciáit. Más tud valamit bővebben erről a rejtélyes próféta-jelöltről?
Helleluja Creative Commons License 2007.03.04 0 0 271

Jósok jójósok jojojojósok, s próféták?

 régen megirták, azt a próféták, hogy Jézus született, Bethlehembe? Szerintem csak a szivünkbe születhet meg, mert ha nem, most minek?

 Amit akarok mondani, hogy az igaz Jézus jobbkeze vagyok, s valahol, ezt akarták kisajátitani a jobb hüvelykujjal, ami már átruházása az igazinak hamisba? Na, a jelenlegi állás, s maga a harcmodorunk. mi soha nem vesztettünk egy csatát se, akik az igaz Jézus hunjai - magyarjai vagyunk! Nos hossza háboru lesz, amit nem itt vivnak meg, hanem a másik oldalon mondhatnuk, de majd leirom, csak kellenek érdeklődők, mert nem-e mindennél fotnosabb, hogy harcolunk, miért?  meg dalolunk, s a mi dalunk szép? szép és jó, sőt előbb jó, Jézusjó, aztán sép -szép?

 kot kot kot....

Helleluja Creative Commons License 2007.02.20 0 0 270
Jójósok jojojoj...jósok s jöbendő mondók, kis pajtások!
 Dicsértessék, s rá a vissza-köszöntés: minden lélek dicséri az Úrat! Legelőször, had viszonozzam azt a kis pici kis emberséget meg szeretet, akik átláttok a szitán? Ismeritek az ördöggös viccet? Volt egy szitakötő, amikor meg - meg jelengetett a kaszás nálla, s mindig letudta rázni valami kibuvóval, de egyszer ugy ment el, ha mégegyszer jön, nincs kibuvó!!!
 Aztán éjjel - nappal most lázba van, kedves szitakötő pajtásunk, mig valóban a rémálom valóra nem vállik? Mondja a szitakötő a kaszásnak, akkor mégis tennünk egy próbát, hogy itt van ez a szita, s rengetek ráccsa, most belepuzok, s ha te megmondod, mellik lukon jött, akkor a tied vagyok, ha nem, soha többet nem háborgathatsz, s alku pu? s mondja a halál - kaszás áll az alkupu! Szóval, a szitekötőnk egy nagyott belepuzott a szitába, na mellik lukon jött ki? Az ördög szimatol, s hrrrrr...smörmögöve mrögtön rámutat egyre, ezen! Nem mert ezen, mondja a szitakötőnk, na most az ördögöt is át lehetne verni?
 A legutóbb, egy darabig nem tudtam rájönni erre a tópikra, mert mindenki fél, én is a beszélgetéstől, mert mi fog kijönni, mint összeadunk - szorzunk - osztunk, mondja a felügyülő testület, de hogy egyeseknek milyen bofolyása van, az ész megáll? - aztán mint a katonáknál, ugy hijták Bozgár százados, s nekem mindig kigyütt 15 nap fogda, ha csak meglátott, mert az volt a maximum, na itt is ugy lenne? Nosza, amit most kürtölök, az próféiczai is, mert ami le meg el vagyon irva a János - jelenésekbe sakkba magyar, meg az Apókaliptika kalitka, saját kalitka, meg a Végidó, americó amegadó riadó, ami nem lett vajon eltévesztve,meg vigidó, vég adó, meg ár meg adók s megadonna,Donna Sancsó Panza hol a kancsó, vagy penzia Penca elkobozva, országság nuku, 1se, mikor a biblia azt is mondja, mikor ezek történnek, a szemetek előtt örvendjetek?
 A szent grálba egy pár nap mulva visszaengednek, hogy megmondjam vizipocskánknak meg akik mondjuk olvastak, csak csupán elolvasták a hülleségeimet, amikor azt is azért, ez bitta tiszta hülle, mert ott is irtam, én mindenhogy azt akarnám hogy örökké éljél velem, örök - örvendezve, amikor én ezt TUDOM, de most mégis jó lenne a vége, mert ha nekünk jó, ha mégis a végünk jó, amit átrendezve, ha örökké élünk, egymás örömére, amikor én már itt ugy élek, s csak annyi, nagy hülle süket dumád van, de van benne valami?, amiért érdemes elolvasni? Na, kedves Kolima meg kedves gyerekek, akitőkötöknek a nevét nem emlitem, ez hihetetlen jól esett nekem, mert én ténleg szivessebben olvasom azt ami ti irtok, legyen bármi, mint a bibliát? Uuuuuuuu... na tessék, vége Vig Endrének, s Edward Kigál, facó Kigál, mint a kaszás, jön értem? Mellesleg melliket választod, engemet, vagy bibliát, ahogy nekem beszél? Jézust vagy hellette bárki mást, vagy bármi mást? Mikor táborba voltam, kérdeztek, mit választol: gazdagság e - wilágon, vagy szegénség s másvilág? Mondom Jézus mennyek, meg vele itt is pénzben járjunk bokáig, na a paptul meg mindenki, nagyon megharagudtak rám, mert még mit nem, meg ez csalás, ez nem igazság, ez nem járja, hogy te itt is mindent akarsz? Jah, de mondom, csak az igaz Jézussal meg veletek!!! hülle vagyol?
 vége a koffi szünetnek, tyhü de keserü, de mégis a valósághoz képest, édes?
Fenttel meg ha már van egy kicsi fenti szeretet, oly édes lenni? lenni vagy nem lenni? na mi lesz, ki tudja megmondani? Dani? Nosztre Dami?
Előzmény: Kolima (265)
23 negedi Creative Commons License 2007.02.16 0 0 269

http://aranylaci.freeweb.hu/an itt egy érdekes oldal, ezen sokminden van. Nyomj rá a "tartalom" - ra, úgy lehet továbbmenni a kezdőoldalról. Nostradamus versei az oldal közepén vannak. Persze gondolom ez nem pont ugyanaz a forditás mint Erika Cheetham könyve amiben én bejelöltem a verseket ill. amit az adott cikkk szerzője használt, de szerintem érdemes megnézni.

 

OFF: Nem kell ilyen hivatalosan, - megszólitás stb., - nem valami hivatalos helyen vagyunk, csak beszélgetünk. :) Köszi.

Előzmény: Kolima (268)
Kolima Creative Commons License 2007.02.16 0 0 268
Tisztelt 23 Negedi!

Azt hiszem letöltöm valahonnan Nostradamus próféciáit a netről. Miután elolvastam az általad jelölteket, kielemezem a magam módján ;) Mindenesetre köszönöm az ajánlást.

Tiszteletem!
Előzmény: 23 negedi (267)
23 negedi Creative Commons License 2007.02.15 0 0 267

Egy újságban a merénylet után megneveztek jósverseket, hogy ezek szept. 11 - re lennének érvényesek Ezek lennének azok. /Nem fejből irtam le a sorszámokat, hanem akkor behjelöltem őket és a jelölés még máig is benne van a könyvben:

 

I/62

 

II/35

 

II/62

 

VI/97 - Ez a legérdekesebb

 

VIII/87

 

Persze nehéz kérdés ez, hiszen ugye egy - egy verset már többen többféleképpen is leforditottak... /Tudom, hogy ezzel nem mondtam újat./

Előzmény: Kolima (266)
Kolima Creative Commons License 2007.02.15 0 0 266
Legutoljára 2001-ben hallottam a médiában Nostradamus beteljesedett jóslatával kapcsolatban fejtegetéseket. Ez a szeptember 11-ei 'terrortámadás' volt a WTC ellen ugye. Akkor bizonygatták, hogy Nostradamus megjósolta ezt is, persze rímekbe foglalva, különös virágnyelven... De azóta... hm... nem hiszem, hogy volt valami. Utána kéne járni, mert érdekes.
Előzmény: 23 negedi (264)
Kolima Creative Commons License 2007.02.15 0 0 265
Tisztelt Helleluja!

Köszönöm a válaszod, és azt is köszönöm, hogy most nagyon érthetően fogalmaztál. Válaszolni fogok Neked, mert olyan dolgokról írsz, melyek fontosak. Számomra nagyon fontosak. És fogok tőled kérdezni a fény elhozójáról. Ismered a történetét?

Írj továbbra is kedves Helleluja ;)

Tisztelettel: Kolima
Előzmény: Helleluja (263)
23 negedi Creative Commons License 2007.02.15 0 0 264
Igazad lehet. Egylóébként arra gondoltam - persze lehet, hogy ez csak hiú ábránd,- hogy mostanában nem hallottam/olvastam olyat, hogy esetleg egy jóslattal kapcsolatban sikerült volna bebizonyitani, hogy ez és ez a jósverse igenis erre vagy arra az eseményre vonatkozik...
Előzmény: Kolima (261)
Helleluja Creative Commons License 2007.02.15 0 0 263
Kedves Kolima s jövendő tudakozók?
 Mintha valahol a bibliába az lenne irva, hogy minden hitiratokat tanulmányozzunk. Aztán keressétek Istenetek országát, amikor kimondottan van biblia Istenei, mert nem lehetne az Ó testamentum Istenét, az uj testmentumival összehasonlitani se, mert János 8.51. ami kulcs kell hogy legyen a mennyek országaihoz?
 Amibe eredetileg belekezdtem, hogy le lesz darálva a föld egész populációja a judeó - keresztény populáció allá, ha elfogadjuk a judeó - keresztény próféciáit, amikor vegyük Jézust, akit senki sem ismer többet, mert ha emléke megmarad, az ő népe rá talál, nekik végük? kiknek?
 Hogy ne ütközzek senkibe, részemről az hogy van-e nekem valamim, ezen kivül, amikor ugy az ó - testamentumi Istenben hivők, mint most a materialisták, s maga az hogy ateista valaki, az is materialista, aki jobb életet szeretne magának, de feltétlen gyerekeinek, amikor most csak két csoportba osztanám az emberiséget: családosra - nemzetcsaládosra, meg most nincs család, nincs nemzet,  nézzük közelebbről meg a wallásokat, mert mind kivétel nélkül, nemzetcsalád ellenes? 666... ha nincs egy nemzet se, s lesznek nagyszámok, kisszámok, meg névtelenek - számtalanok? vagy máris az lenne?
 Amit ma szerettem volna érinteni, hogy a biblia, meg minden SPIRITISZTA IRÁSOK, inkább arra szeretnék felhivni a figyelmünket, hogy SPIRITEK - SZELLEMEK vagyunk, amikor vissza a mai Lehell - tóba irottakhoz, maga a templom az a testünk, s minden állattest meg minden ami életet magába befogadott, tehát a testünkbe is, mint szellemek léteznünk!?
 Aztán nagyon nehéz érinteni az e - wilági hatalmasokat, amik közt van izráel is, s mondhatni usa - anglia - izráel, magasan rendelkezik azzal a hatalommal meg erővel, amikor amit a biblia - próféciákkal támasztanak allá, s most vesszük a legrosszabat, ha a biblia pont arra akarta volna felhivni a figyelmünket, ha nincs saját szellemi - világunk, meg lelki -világunk, amikor ha az isten országa most minden EGYÉNBEN benne, akkor kellenek legyen MENNYEK - ORSZÁGAI, amit ha megtudunk ugy határozni, hogy ez a zsidó vagy izráeli hitüek mennye, mert az hogy boldogság, az egy időn - teren - anyagon kivüli állapot, s mindenek előtti meg feletti lét - állapot, amikor most magának hogy hasonló lény létezik, mint én, felismerése - felfedezése, s megosztva mindent, ami nekem neked, eszünket, amikor leszükül minden, az anyagi létezés pénz általi szintéjre, ami csak EGY URA LEHET A VILÁGNAK, az nem világosság, vagyis, egymás éltetése, hanem létünk attól függ, hogy a kis izráel, célba ér, vagy megszünik minden, egy atomháboru sőt több armegedenok sorozatai  közvetkeztében ami  elkezdődött az első atombomba bevetéssel, ugyanakkor ténleg izráellel eljött a megigért messiások országlása, ami kétség nem fér hozzá, katasztóráfák sorozatait vonja maga után, ami korántsem lenne vége, annak a végnek, aminek csak a kezdetét irták le, de hogy az a lehetőség, hogy esetleg tökéletes égi kapcsolat a fentiekkel, bizon azzal, ha a földet most átvarázsolják egy ALIEN TÁMASZPONTTÁ, amit szintén akartam volna érinteni, hogy ennek az a vége, amit a biblia leir, bizon egy ALIEN BÁZISSÁ lett a föld, jajj azoknak, akik megmaradtak?
 kot kot kot....
Előzmény: Kolima (262)
Kolima Creative Commons License 2007.02.15 0 0 262
Tisztelt Helleluja!

Kik vannak itt? Ezt bővebben, kicsit érthetőbben ha kérhetem ;) Nem azért, csak tudod, nem árt kicsit, ha magyarosítasz. :) Egyébként érteném a lényeget, de így többértelművé válik, amit leírsz. Próbáld meg, mert érdekelne...

Tiszetelem!
Előzmény: Helleluja (260)
Kolima Creative Commons License 2007.02.15 0 0 261
Újat bár nem mond, de talán más szemszögből vizsgálja a dolgokat... mindenesetre érdemes mindet megnézni.
Előzmény: 23 negedi (259)
Helleluja Creative Commons License 2007.02.14 0 0 260

Jójósok meg jojojojo -jósok?

 egy nagyonérdekes kiszögelésre hivnám fel a figyelmeteket, mert maga a biblia biztat, hogy tudakozzuk a jövőnket? Nos szerintem csak páldállózás,  nem feltétlen az ugy van, meg volt ahogy le van irva? Tregyük fel, ha ha ha... ha ha ha... ha ha ha... énekünket vicchangozza az echó, ha Luczi Ferrke meg fegyverke, ez a vége, holott vagyük, mikor a Jósok jójósainak, akik eleve jojojojojjjj....jojósok, szavatoknak s ellemek s hegyek völgyek, között, zakatyok a vonyat, zakatyol, csend legyen, csendnek kell lenni, de mondjuk, most a hegy ha errébb ment, mi lett a sinekkel meg zakayoló vonyatokkal? ja ve vá vé vuuuuuuuuuu.... mi lesz azokkal a naggoggal, akik abszi ulti csak fegyvereknek meg atomerszenáknak köszönhetik naggzseggüket?

 letyen mindenkinek a hitye szerint, na most ehez akarok nektyek olyat mondani, amo itt vannak a hólyagok mint hitválogok, s bijja valóságosoak, s rémisztók, vagy rémálmok, s romorulsz vagy még nem rémülsz?

 ha jósolsz, áldás béka meg brekekét, tál lencsét?

23 negedi Creative Commons License 2007.02.14 0 0 259
Érdemes megvenni, bár az összes Nostradamusos film olyan szerintem, hogy nem mond újat egyik sem...
Előzmény: Kolima (257)
Kolima Creative Commons License 2007.02.09 0 0 257
Nem, sajnos. Érdekes lehet...
Előzmény: 23 negedi (256)
23 negedi Creative Commons License 2007.02.08 0 0 256

Ezt a filmet ismeritek?

 

Veszedelmes próféciák:

 

http://plaza.velvet.hu/index.php?module=product&ps_id=392144&category=&prodfilter=

Helleluja Creative Commons License 2007.02.05 0 0 255
Kedves Kolima, szintén üdvödet kivánva, s mindenkinek kivétel nélkül!
 Isten, akiről a Bibliában is olvashatunk, kicsoda - micsoda? Rögtön, csak nagyon de nagyon szimplán, isten = örök fénylő szellem, mig ördög, fényét vesztette, tehát örök halot, de itt rögtön az egyik örökké van, létezik, a másik örökké nincs, s nem létezhet, s itt van rövid értelmézese, ahogy egy ufós, mert igazi ufós s repcsés vagyok, s ime a mennyekbe menetel utja: egy állat vagyok, mondjuk birka, mint Jézusra is mondták, nos itt Jézus s én egyek vagyunk, mikor Jézus, aki nemcsak ember, hanem isten, s ő mondja, a Bibliába: én mondom, ti is istenek vagytok, de ezt csak azoknak mondja, akik még Őt felismerik, vagy halvány szikra még pislákol bennük, s itt szikra, nagyon fontos, tehát hozzátok jöttem, hogy el ne vesszetek, hanem örök életetek legyen, mert én megtartottam nektek!
 Mig mindenki hivatkozik füre - fára, addig én tapasztalatből, tehát valóságból beszélek nektek, mint a mi Jézusunk is, aki bizon határozottan kijelenti: az enyéimhez jöttem, akik értenek engem!
 Hogy hogy történik az ujjá - születés, az pedig hang s beszéde által, s legutóbb, hogy ujra tudjam tanitani az ujjá - születést, történt 2005 szeptember 17-re, egyszerüen JÉZUS S AZ ATYA EGY ÉS UGYANAZ, TEHÁT HANGJUK ÁLTAL UJ ÉLETRE KELTEM, ITTEN, HOGY TI TS UJ ÉLETRE KELHESSETEK, ami oly egyszerü, amit nem lehet elhinni, s azért nem lehet elhinni, ugyanis egymást szeressétek, s ennyi, mint ahogy most Jézus, a mi Jézusunk szeret engemet, én ugy szeretlek benneteket, amikor csak EZ AZ ISTEN VAN!!! Ha ez nincs, ami megint, azért mondom, hogy isten - országa bennem, mert én Ő velük teremtem meg cselekszem, amikor János 8:51. csak az van, s az megelőz mindent, most ha azt megtartod, megérted az egész Bibliát, mert most Isten = Jó AtyaAnyaJézus fénytestvériség, amit persze megelőz a vértestvériség ami kilépésünk a fény -honainkból, hisz a magyar az egy nagy Égi -Földi Nagy- Család, s ezer év 0000 hogy megtudtak volna törni, vagy változtatni bennünket, mig a Bibliát állandóan változtatják, a saját vesztükre azok, akik nem fogadták el a magyarok igaz Jézusát, aki ha isten, halhatatlan, Ő által mi is!?
 Nos ott voltál a majálison, egyedül te jöttél hozzám, s ugyanezt kérdezted, mint most, s azt választoltam: Isten = a mi Atyánk, amire most mindenki, aki a majálison volt, megfordult, s nem tudta mit beszélünk! Ugyanakkor, nem tudtam kivenni, hogy te érted?
 Nem nagyon lehet nyomni, azt a részit, ami nagyon fontos lenne, mert a feleségem s családom, ma is mikor a The King is Cammoog, müsört nézem, bizon minden ami a zsidókkal, most a Bilia istenkedőkkel kapcsolatos, nem tudják hallgatni, mert okádniuk kell, amikor mondom, türtőztesd magadat, mert pont ezt akarták, kiváltani, az igaz Élő -Bibliák népéből?
 Nyugodtan kérdezz, ha bármit pontosabban akartok hogy megfejtsünk, mert üdvünk, s szeretteink üdve mindennél, ami elmulik, s mi maradt? többet ér?
 kellemes jövő hetet, ha szürke is, ha már van egy sugár, napsugár ami be666tol6 a mi aklunkba is, cumbaja cunbaja....
Előzmény: Kolima (254)
Kolima Creative Commons License 2007.02.05 0 0 254
Üdvözöllek Helleluja!

Tudod, olyan Istenben hiszek - mivel gondolom Te is hiszel - aki mindenható, tévedhetetlen, jóságos és végtelen hatalmú metafizikai lény. Nem szoktam imádkozni, mert HA létezik ez az Isten, akkor vagy nagyon messze van, s nem törődik a teremtményeivel, vagy pedig nem az a lény, aki valóban jóságos.

Írd le, s én megpróbálom megérteni, hogy szerinted az Isten, akiről a Bibliában is olvashattunk, kicsoda. Mert szerintem egy olyan fejlett civilizáció vezetője volt, akit Istennek hittek fejlett technikai járművei, s "csodatételei" miatt. Kíváncsi vagyok a véleményedre.

Addig is minden jót :)
Előzmény: Helleluja (253)
Helleluja Creative Commons License 2007.02.04 0 0 253

Jjósok jojojojósok!

 kot kot kot....nos nem fogok nagyszövegeket lelökni, hanem a lényeget, mikor mindenki egy gömböcske, kerekecske - gömböcske? kérdelek, nem - e minden egyes személy egy - egy külön világ? (egység) na ha nem, azért gyüttem hogy ismét egyek legyetek?

 Érdekes, mert először, mikor egyek legyünk, nagyon fakutyául hanzott, mint mikor a bentlakásos iskolába elkaptak, hogy ez a bunkó, imádkozott? figyelitek, mennyit olvadt a jég, ami még néha- néha még jobban megkeményedik, s hulla csend, csak a jég sirceg, jajjog, meg a fakutya csahol?

 Na, vegyük a külömböző hitvilágokat, s attól függetlenül, hogy valamit nem lehet hallani, hogy nincs? Vegyük a legnagyobb próféciát, ami Uj Jerusálom, s David - Solomon, ami máris huccavocca, mert David, vagy Salom, s zavarba vagyunk, s eldönteni, most még egy lapáttal még egy armegedon?

 Na, nagy Gömbök vannak, vagyis párhuzamos világok, ami igaz igaz? Jah, midenkinek legyen a hite szerint, mi magyarok, bennünk Istenországa magyarország mennyországunk, ami abszi ulti, sakk - matt?

 Értitek, hogy miért rettegnek tőllem, mert legyen meg nektek is, hisz abszi az lesz, amit magatoknak akartok? aha, vagy hogy is van, mit akartok, magatoknak?

 kot kot kotkodács s 1 tollás!

Előzmény: Helleluja (252)
Helleluja Creative Commons License 2007.02.02 0 0 252

Jjójósok, s jojojojósok!

 rossz lehetett a kapcsolatom, vagy valami , mert eddig nem tudtam rágyünni a táblánkra? Na, nemcsak a 3betüsök, de 6betüsök meg tetüsök - sok sokk, hanem maga Jézus, amikor most ezt a Jézust mindenhogy a zsidókhoz küldték volna vala, mert ha a miénket nem lehet megölni, ami megint hit kérdése, legyen mindenkinek a hite szerint, de Jézus, te is engedelmeskedel a fentieidnek, mig én nem innen való vagyok, de mégis eleget kell tennünk, mondjuk ha a magyarokhoz gyüttem vóna, most ha a magyarok, egytől eggig kizárnak, na most az a halál?

 étrsük ugyi, s kot kot kot...kodács, mindennapra egy tollás!

Törölt nick Creative Commons License 2007.02.02 0 0 251

Majd' elfelejtettem!

 

"a kényszer bár fokozhatja a teljesítményt, mégis vontatottá válhat"

 

Igaz. De a "vontatottá válhat" helyett én inkább azt mondanám, hogy a kényszerítőtől nagyob odafigyelést igényel.

 

Tisztelettel: sasa777

Előzmény: Kolima (249)
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.02 0 0 250

Az első már elment. Ha kérdésed van, ezután nyugodtan jöhet oda.

 

Tisztelettel: sasa777

 

Ui.: Tesztelgetünk?! Tesztelgetünk?! ;-)

Előzmény: Kolima (249)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!